Deutsch Tamás milliókat alázott meg kijelentésével – és azt hitte, jót mondott

kép forrása: nol.hu

Az N1 tv forgatott Deutsch Tamással, aki kicsit elengedte a képzeletét, de úgy is mondhatjuk, hogy az őszinteség halvány sugarai sütötték meg amúgy is piros orcáját, míg a Jobbikhoz köthető N1 tv riportere tulajdonképpen csak hallgatott, bár lehet, hogy jobban is tette.

Deutsch vérbeli liberálisként szólalt meg, talán nosztalgiázva egy kicsit az egykori Fidesz-irány felé. A verseny, az üzletben, a sportban, a művészetben, a médiában, Deutsch szerint csodálatos, hiszen aki ezt a versenyt az egyformaság jegyében szüntetné meg, az kárt okoz az embereknek.

A tapasztalt politikus olyat is mondott, hogy a bérunió visszavezetné az országot a kommunizmusba.

Én erre azt mondom, hogy aki azt állítja, hogy “az egyformaság jegyében” csökkenteni a társadalmi különbségeket, károkozás, az az ember egy merő érzéketlenség. Az egyformaság ugyanis nem azt jelenti, hogy mindenki ugyanannyit keressen, hanem hogy mindenkinek legyen lehetősége a jobb életre, egyforma feltételekkel.

Értsd: ha nincs a családodnak pénze rá, hogy tízmilliókért fogorvosnak taníttasson, de neked tehetséged van hozzá, az addigi tanulmányi eredményeid lehetővé tennék, akkor legyen módod a tanulásra.

Ha a tisztességes munkádból származó jövedelmed a létminimumot sem éri el, az állam gondoskodjon a bérkompenzációról, és legyen módod az emberhez méltó életre!

Ezt jelenti az egyformaság, b.sszameg, nem azt, amiről te papolsz nekünk, de nem is azt, amiről a Jobbik…

 

78 Comments

 1. Arról miért hallgatnak itt, hogy amíg Magyarországon 2013-ban a 20-24 éves korosztály közel 23 százaléka tartozott a nem tanuló és nem is dolgozó fiatalok csoportjába, 2016-ra ez az arány 15,4 százalékra csökkent, köszönhetően a kormány elmúlt hét évben tett gazdasági és ifjúságpolitikai intézkedéseinek?

 2. Mária néni! maga elmebeteg, szoktam látni a 888.-on, mennyi pízt kap, ilyenekért? lefogadom, a gyerekei, már ha vannak, és nem te vagy a bablevesmarcsa, rég kinn vannak, pl. smitt pali úr gyerekei, unokái. ahhoz képest, hogy vén szuka vagy, nagyon gyalázatos vagy. holnapra ne legyél!

 3. te adófizető? vagy felveted egy vén szuka profilát? akkor meg egy büdös náci homofób görény fasz vagy! Már elegem van belőled!

 4. Kedves Pöce Erzsébet!
  Maga még az alanyt sem tudja egyeztetni egy bekezdésen belül. Egyszer magáz, máskor tegez. A magafajta prolikkal nem beszélek. Inkább kussoljon.

 5. Kedves Pöce Erzsébet!
  Nem őriztünk mi disznót együtt, hogy tegeződjünk.
  Maga libsi, vagy náci? Manapság nem tudni, amikor maguk egymás nyakába ugrottak.

 6. Néne, lökj ide egy linket ennek a derűs hírnek az igazolására, de nem ám valami közpénzből vastagon fizetett propagandaszarról, mert rád küldöm a bullshitgenerátort íziben! Mászrészt ennek a kúrmánynak sokmindene van, de ifjúság”politikai” intézkedései utoljára a Kádár-korszaknak voltak, akkoriban hívták így, csak akkor még értettek hozzá valamennyit, és nem nevezték el a félpénzért végzett “közmunkát” gazdasági intézkedésnek.

 7. Nem az esélyegyenlőségre mondta, hogy kommunizmusba vezet, hanem a béregyenlőségre. Ebben viszont annyiban tévedett, hogy nem oda vezet, hanem a kommunizmus pontosan ezt jelenti.

  Bérkompenzáció csak a munkakedvet csökkenti, nem teremt esélyegyenlőséget, azt az oktatáshoz való egyforma hozzáférés jelenti, például a tandíjmentesség.

 8. No ezt magacska meg honnan veszi? Kicsit kevesebbet kellett volna szívni kamasz éveiben, mostanra talán nem vált volna teljesen hülyévé.

 9. Már hozzászoktam a fideSSes hülyék személyeskedő, de minden tartalmat nélkülöző kommentjeihez, de be kell látni, te vagy a legalja.

 10. Sok külföldi gyarmatosító azért érkezik Magyarországra, mert itt olcsó rabszolgák vannak kik sokkal többet dolgoznak sokkal jobb minőségbe mint a gyarmatosító hazájában! Nem tudom miről karattyol ez a kábítószeres alkoholista Deutsch Tamás! Miért nem az ilyen férgek dolgoznak rabszolgabérért mint ez a Deutsch Tamás! Igaz hogy KOMMUNIZMUS sehol nem volt nincs de a Kádári szocializmusnál emberibb fejlettebb társadalmi forma Magyarországon nem volt nincs! Ezt a képet is Soros György finanszírozta! https://uploads.disquscdn.com/images/1bfde5d456db2a89a5c53e89dcd03da11bacdc976d70f7c53938e6207a7fe335.jpg

 11. Arra volnék kíváncsi, hogy ez a vén pöcegödör honnan tudta meg az e-mail címemet! Ez fontos nekem, mert akkor akár el is mehetek a francba… aki tud, válaszoljon!

 12. te mocsok rohadék, mondjuk úgy vagy te mária néni, mint bablevesmarcsa 56-os hős, de honnan veszed az email-címemet! Kutya!

 13. 1) Sokan, sokszor elmondták, NEM VOLT KOMMUNIZMUS!
  2) A kommunizmus lényege pedig nem a béregyenlőség, hanem az emberhez méltó létezés egyenlősége. JOGEGYENLŐSÉG! Petőfi mondta ki először magyar földön:

  S miért vagytok ti kiváltságosok?
  Miért a jog csupán tinálatok?
  Apáitok megszerzék a hazát,
  De rája a nép-izzadás csorog.
  Mit ér, csak ekkép szólni: itt a bánya!
  Kéz is kell még, mely a földet kihányja,
  Amíg föltűnik az arany ere…
  S e kéznek nincsen semmi érdeme?”
  (A nép nevében)

  „Ha majd a bőség kosarából
  Mindenki egyaránt vehet,
  Ha majd a jognak asztalánál
  Mind egyaránt foglal helyet,
  Ha majd a szellem napvilága
  Ragyog minden ház ablakán:
  Akkor mondhatjuk, hogy megálljunk,
  Mert itt van már a Kánaán!”
  (XIX. század költői)

  Hivatalosan a kommunizmus lényege pedig a következő: „Mindenki képességei szerint dolgozik és szükségletei szerint részesül a megtermelt javakból.”
  (A szocializmus lényege pedig a következő: „Mindenki képességei szerint dolgozik és munkája szerint részesül a megtermelt javakból.”)
  Tehát amiről a jobboldal papol az egyenlősdiről folyamatosan, NEM IGAZ! Két eset lehetséges:
  a) vagy hazudik;
  b) vagy nem érti a magyar nyelvet, a szövegértelmezése egyenlő a nullával (a híveinek is).

 14. Miből fizet adót, ha nem dogozik? Csak a proletárok és a parasztok dolgoznak, valamint az értelmiségiek, akiket lenéz! Maga hova tartozik? Az ingyenélők csoportjába? Parazita? Milyen értéket állított elő életében, akár kétkezi, akár szellemi munkával? Tudja maga mi a munka? A fenét! Mint minden fideszes, a nemzet testén élősködő parazita.

 15. Rengeteget tanultam, rengeteget dolgoztam és dolgozok és rengeteg adót és más közterhet fizetek. Legalább három olyan parazitát tartok el közvetve az adómból, mint maga.

 16. A Fidesz egyre népszerűbb. A libsiknek és a komcsiknak semmi esélye sincs kormányra kerülni. A nácik a legrosszabbkor dörgölődznek a komcsikhoz.
  Megint kétharmadunk lesz.

 17. “Mária néni” igazán nagyra értékelem elvhüségét “empátiáját, és ha nem a nagy többség ingerlésére irogat fűt fát, és ha ennyire boldog ÖN ebben elrabolt kifosztott országban…KIvánom soha nagyobb öröme ne legyen mint a jelen korban van!!

 18. Sajnos helytelenül írta bunkókám. Az még csak súlyosbítja a helyzetet, hogy még a hibáját sem ismeri be, de ez is tipikus proli tempó.

Leave a Reply

Your email address will not be published.