Sírjunk vagy nevessünk? – úgy benyalt Orbánnak a “politológus”, hogy a TV2 Tényeknél könyörögnek a receptért

forrás: Hírcsárda

Egyre nagyobb titkolózás övezi Orbán Viktor miniszterelnök háromhetes szabadságát, és csupán találgatni lehet, hogy merre nyaral a Miniszterelnök.

Mindig akadnak pletykák arról amikor a Miniszterelnök Úr hosszabb útra megy, hogy akkor valójában nyaralni megy vagy csupán egy kicsit “megpihen” De effajta találgatásnak most nincs itt a helye és ideje.

A blikk munkatársa megkérdezett egy “politológust” Orbán eltűnéséről. A válasz amit kapott egészen elképesztő és teljesen tipikus a NER rendszerére nézve.

Kiszelly Zoltán politológus szerint a miniszterelnök szeret egyszerű emberként utazni, évekkel ezelőtt például Angliába ment feleségével, testőrök nélkül. – nyilatkozta a blikknek.

– Elképzelhető, hogy Lévai Anikóval kettesben nyaralnak, és nem akarják, hogy felkeressék őket rajongók vagy a miniszterelnök politikáját ellenzők – mondta a szakértő. Hozzátette, az is lehet, hogy nem akarják az embereket irritálni egy olyan külföldi úttal, amit mondjuk egy átlagmagyar nem engedhet meg magának

“NEM AKARJÁK, HOGY FELKERESSÉK ŐKET RAJONGÓK”

Ez most így a nagy nyári melegben iszonyatosan keményen hat. Orbán Viktornak nem szimpatizánsai, szavazói vannak hanem rajongói. Igen furcsa megfogalmazás ez, bár a NER rendszerében teljesen átlagosan hathat. Kisszelly Úrnak egyébként nem ez volt az első ilyen meredek megszólalása. Az index egykori főszerkesztőjének a távozásáról is elég kemény storykat osztott meg a nagyérdeművel a királyi TV-n

„Nem a szabadsággal van a baj, hanem hogyha már az emberek jogait már a homoszexuális kisebbségnek meg mindenkinek a jogait kit… akkor jöhetnek az állatok. Vagy a növények. Azoknak is adjunk jogokat.”

37 Comments

 1. már bocs de a faszt sem érdekli ez a görény hol nyaral,másodszor inkább rohadjon meg most ahol van mind,hogy lámpavason lássam ,pedig de jó lenne

 2. jóvan mária néni. év végén, ha majd úgy állnak a számok, adok magának nyugdíjemelést, hogy a helló röfikkel együtt élvezze a szent karácsony ünnepét.

 3. Te vénasszonynak nevezett dolgozó munkás már itt is itt vagy és egymondatos jajgatás kezdődik. Ne reaáljon rá senki amit mond mert bolond.Intézetből jött.

 4. Maganéppen nekem ír és közben azt mondja, hogy ne reagáljon senki. Magánál okosabb trollt nem találtak a libsik?

 5. Bolond
  vagy faszikám és az is maradsz..Atyádnak azt az anyagot amiből teremtődtél a falra kellett volna verni.- Részemről a fáklyás menet, befejezve,

 6. Ez kérem egy libsi, vagy egy náci oldal? Manapság már nem lehet megkülönböztetni. Újra összeért, mint Hitler idejében.

 7. Mariska! Kihúztad a nyelved vityád hátsójából és minjárt hülyeségeket karatyolsz.Inkább húzzál vissza!!!!

 8. Nem a nyaralással, hanem azzal van baj, amit Kiszelly Zoltán mondott. És ez elmond mindent Orabisztánról…

 9. Miből gondolja ezt? A demokrácia nagyon is tetszik, és messze áll tőlem a progrom, vagyis a zavargás, a pusztítás.

 10. A hozzászólásaiból egyértelmű, hogy gyűlöli a demokráciát, nem fogadja el a demokratikus választásokat, lázad az alkotmányos rend ellen, uszít a kormány ellen és progromokra vágyik. Vigyázzon, mert túlzásba viszi a gyűlölködést.

 11. Helyes. Jobb is, ha visszafogja magát. Jogállamban élünk, a szólásszabadság nem terjed ki a gyűlöletkeltésre és uszításra.

 12. Őszintén, nem szégyelli magát, hogy egy idős hölgy képe mögé bújva irogatja a faszságait? Növesszen gerincet, maga arctalan, senkiházi!
  Első és utolsó kommentem volt maga felé, minden erre adott válasza csak tovább súlyosbítja eddigi tetemes bűnlajstromát.

Leave a Reply

Your email address will not be published.