Mészáros Lőrinc felesége nagy nyilvánosság előtt mondta el véleményét férjéről

Forrás: MTI/nol.hu

Milyen felemelő érzés lehetett az a pillanat Mészáros Lőrincnek, mikor a Mészáros Lőrinc alapította Mészáros Alapítvány, Mészáros Lőrinc hoteljében tartott háromnapos konferenciát, és erről Mészáros Lőrinc tv csatornája az EchoTV beszámolt.

Mészáros Lőrinc nagylelkűségéről tett tanúbizonyságot azzal, hogy az általa alapított és nevét viselő alapítvány, 126 Vál-völgyi fiatal tanulmányait, havi 50 ezerrel támogatja. Ezen felül a diplomásoknak munkalehetőséget is biztosítana.

Lényegében van már elég szállodája Mészárosnak, csak tud helyet biztosítani majd pár új embernek. Viszont ha a média irányzatát választják a fiatalok, akkor majd berakja őket az EchoTV-be vagy valamelyik újságjába.

Felesége, Mészárosné Kelemen Beatrix a konferencián szólalt fel, és elmondta, milyen remek ember az ő férje, hisz mennyi fiatal álmát tudja így megvalósítani.

De nézzük a dolgok jó oldalát és legyünk büszkék arra, hogy a volt gázszerelő nem felejtette el azt honnan jött, és támogatja a térség fiataljait.

Forrás: 444.hu

62 Comments

 1. Mari néni a Te pénzed ugyan úgy ellopja az Orbán slepp, mint a Magyar adófizetők pénzét….majd gondolj arra mikor kórházba kerülsz vagy a rokonod, unokád külföldön talál munkát! Na akkor fogsz igazán megpukkadni …….. de nem az irigységtől ))))

 2. Mészárosné nem tudod mit beszélsz! Amit az általa kiválasztott fiataloknak szét osztogat az utolsó fillérig a többi fiatal szüleitől lopta! A vagyonát is! Ki itt a nagyszerű ember?

 3. Sok libsi palántáét, akinek a szülei már nem tudnak szabadon lopni, harácsolni? Nem baj, Mécsnek a szegény fiacskája még Momentumozhat.

 4. Olvassátok már el úgy amit ide írtatok,hogy egy pillanatra tegyetek félre mindent…,már ha képesek vagytok rá .Ha a monitor túl oldalán ülne a másikótok,mondjuk egy nyílvános netezőben,képesek lennétek agyon lőni egymást.Nállatok célt ért az agymosás.Szánalmas,ahogyan ki-ki kiskedvence védelmében szórja az igét itt.Mészáros most épp a főszereplő.Mészáros Lőrincek mindig is voltak mind két oldalon.Sőt fideszéknél nem is olyan régen lőrinc előtt az előző,ha tetsziok megunta a dolgot,összevesztek,de a tárgyalást már nem élte meg.Azok a pénzek nem Lőrinckéjé.Képtelenség legálisan ennyi idő alatt ilyen vagyonra szert tenni.Ezek a lenyúlt pénzek miket Lőrinckével mosnak tisztára.Mondom fizikai,matmatikai képtelenség ekkora vagyonra legálisan szert tenni…Mária,Mária.Hány éves maga?…,és még hisz a mesékben?Mellesleg ez nem fidesz praktika,ezt teszik 1989-től a többiek is.

 5. Valószinü te is valamikor libsi meg komcsi voltál te is mind a viktátorod ? ez a jellemtelen emberkék stilusa azt szidják akik valójában ők!

 6. Kicsit zavaros gondolatok, rosszul megfogalmazva, csapnivaló helyesírással. Hol tanult maga, a CEU-n?
  😆😂☺️😃😄😅😀😜😁🤣😊😎

 7. Nyugodjatok meg, Mária néni nem létezik! Csinált valaki a nevében egy kamu profilt, és onnan fröcsögi a hülyeségeket. Egy ‘bértollnok’ – hogy “Mária néni” szavaival éljek 🙂

 8. Libsizni azt már megtanított Orbán apád, (bár lefogadom fingod nincs a szó értelméről) értelmes választ kinyögni a kérdésre már nem!! Nem ismerős maris? Mint ha a gazdád ugyan ebben a cipőben járna a grazi klinikára!! Nem akarod esetleg követni? Vagy annyit még nem fizetnek a trollkodásodért, hogy eltud odáig vonszolni magad? )))) igaz, jó neked az itthoni elfekvő is ))) szegény! Nem tudom, hogy sajnáljalak vagy lehányjalak!!

 9. Szegény ,becsületben megőszült nénike,vénségére elvesztette a maradék eszét , ami lehet nem sok volt neki vénsége előtt sem. Biztos,hogy kamu nénike vagy,de nem szeretném,hogy engem így mocskoljanak,alázzanak,halálomat kívánják,csak azért,hogy bosszantsam a más véleményű polgártársaimat még akkor sem,ha megfizetnek érte ! Szégyeljed el magad “becsületben megőszült nénike”!!

 10. Ha te ebben éled ki minden örömödet,hát úgy legyen ! Ennél nagyobb örömöd NE is legyen semmiben és senkiben ! Csak jót kívánok neked !!

 11. Marih-Marih.Megfigyelhető,hogy a FAJTÁD mikor már nem tud mibe belekötni,netán a helyes írással próbálkozik be.FAJTÁD*,annyit tesz,hogy párt katona,netán önkéntes ki valójában sikeresen agymosott és némi kis apróért is akár ágaskodik.Meg látsztik,hogy a FAJTÁDNAK agya helyén valamiféle csökevény lett,fejlődött ki.A FAJTÁD olyan szűk látókörű,hogy még olyat nem is diagnosztizáltak az orvos tudomány írt,írott története folyamán.CEU? 😀 Képzeld el krumplibogaram,hogy van élet a parlamenten kívül is,ahol igen csak unják már a kormány és ellenzék gyerekes,átlátszó színjátékát.A fiatalember rá mutatott(Tóth László),hogy a te FAJTÁD egy arcnélküli,gyáva sz@r ember…,és ahogyan ő is fogalmazott,akkor sincs semmi probléma ha ez te volnál mert ennyi ésszel csak is párt katonák vannak megáldva.Akiknek köztudomásúan nincs saját akarata,gondolata.Jah a végére még.Valószínű Grétsy László rokona lehetel,de csak nagyon távoli.Nézd meg a klaviatúrát milyen betűk is vannak egymás mellett esetleg.Tudod a helyes írási hiba mondjuk belőlled kiindulva jut estembe a hüje mi helytelen ugye,de ha egy szóth úgy írok le ahogyan ejtem még nem hiba hibbbantkáhm. 😉

 12. Túl hosszúra sikerült ez a gyűlölködés. Elég magától néhány szó is, hogy kiderüljön, hogy mennyire alantas a gondolkodása.

 13. abban a karosszékben az a fölényes cigány…..háááát
  van benne minden …
  főleg értelem
  olyan 6 általános szintű…de értelem az tuti

 14. Az is lehet, hogy a maga fehérvérsejtjei már elkezdtek kórosan szaporodni és még csak fáratnak érzi magát. Aztán lehet, hogy már nem karácsonyozik a családjával. Gondoljon bele.

 15. az orbánra teccik gondolni?
  akinek az apja komenista volt?
  vagy a lázár papa kölykére?
  a 56-os bableveses kurvákhoz teccik tartozni?
  🙂

 16. Csepelen meg a pichán rúgást értik de az aztán nagyon—-
  aztán jöhet a frenetikus orgazmus egy panelproli módján

 17. Nénike!! Jóravaló???Nahát! Hogy kik vannak! ….és egyáltalán!! meg miegymás, meg sőt!! Még egyszer: Jóravaló nénike??? Nahát! Hogy mik vannak azon az oldalon!?…..szatyoros muter! Mit is kell csinálni amit mondotok….egyedül többes számban?? boka megütés??? Tüsszents egy egészségeset,jó nagyot, hátha frissebb levegő jut neked …na nem a bokádba,kicsit feljebb!!…és nem te fújod a passzát szelet!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.