Emberségből jeles: a száz leggazdagabb magyarok egyike olyat tett a bulgáriában, kómában fekvő lányért – amire a teljes magyar állam nem volt képes

Autóbaleset után kómában fekszik egy bulgáriai kórházban egy 19 éves szegedi lány. Szülei lassan hetek óta  nem tudták elérni, hogy hazahozhassák: az orvosok nem kommunikálnak sem velük, sem az egészségbiztosítóval, de még a lányt fogadni kész szegedi klinikával sem. – számolt be a delmagyar.hu

A lány barátjához ment ki Bulgáriába nyaralni aki idegenvezetőként dolgozik kint.

Július 19-én a fiatalembertől segítséget kért két magyar turista, akik egyébként nem tartoztak a csoportjához: ellopták a személyes irataikat, idegenvezetőjük nem volt a városban, és szerették volna, ha ügyükben segít tolmácsolni a szófiai nagykövetségen. Ő el is ment velük a fővárosba, és velük tartott Vanessza is. A négyfős társaság már visszafelé tartott, minden ügyet elintézve, amikor Burgasz előtt 20 kilométerrel a kocsijuk lerobbant.

A leállósávban álltak meg, ott kezdtek el segítségért telefonálni. Még csak a turista férfi tudott kiszállni a kocsiból, amikor egy autó fékezés nélkül, 160-nal beléjük rohant. A hátul ülő nő, akinek az iratait intézték, a helyszínen szörnyethalt. – A lányom párja ki tudott szállni az autóból, látta, hogy Vanessza nincs magánál. Nem is merte mozgatni, csak az ablakon keresztül próbálta simogatni – mesélte Sándor. A 19 éves lány azóta is kómában van, nem kommunikál. Kétoldali agyi ödémája van, gégemetszést kellett rajta végrehajtani, és két nyaki csigolyája is eltört. – írja a delmagyar.hu

A delmagyar.hu beszámolója után egy egészen fantasztikus felajánlás érkezett a lány családjához

Nagylelkű adomány

Kétmillió forintot ajánlott fel cikkük nyomán a Burkus családnak egy, a száz leggazdagabb magyar között szereplő férfi, hogy meg tudják műttetni kómában fekvő lányukat Bulgáriában. Közben találtak egy angolul beszélő orvost a kórházban, így kapott információt a szegedi klinika is, ahol fogadnák Vanesszát.

A család számlaszámát természetesen eljuttattuk a férfinak, aki azonban arra a kérdésünkre, szeretné-e pár mondatban elmondani, miért ajánlotta fel ezt a nagy összeget, miért érezte úgy, hogy segít a családon, annyit mondott: “Egyszerűen csak segíteni szeretnék, és nem marketingezni, nem akarok hírverést.”

Neve egyébként szerepel a száz leggazdagabb magyar között, és ritkán szólal meg a nyilvánosság előtt. Rajta kívül több más személy is segítséget ajánlott szerkesztőségünkön keresztül a családnak – volt, aki pénzt, más orvosi kapcsolatait. Ezeket is mind továbbítottuk.”

 

 

173 Comments

 1. Te hapsi vagy ez tuti. Mi a francot libsizel agyatlan szektás vén banya 🙂
  Erről szól a cikk te szerencsétlen hülye ??

 2. Vannak frusztrált,gyűlöletaksival működő,esetenként kigyúrt , tetkós tahók , akik nem merik vállalni önmagukat.Ők a Piroska nénik,és a Józsi bácsik…. Egy tuti,hogy Marika banya viszont a GA felesége,tehát GAné.

 3. Úgyis sok szíriainagysebész és atomfizikus érkezett Soros segítségével Európába. Ja mégse? Csak csupa terrorista.

 4. Ha nem villogott volna vele, akkor most nem lenne róla cikk. Nem maga a legélesebb kés a liberális fiókban, igaz?

 5. Maga kérem nagyon ostoba. Biztosan mákkal kábították el a szülei kiskorában, hogy ne lássa miket művelnek egymással.

 6. Már nem azért, mert Szegeden kiváló ideg,és agysebészek vannak, ezt szegediként tanusítom,de csodálkozom azon ,hogy a kőkemény Fideszes Prof. Dr. Csókai András nemzetközileg is elismert ideg,és agysebész,.úgy gesztus értéküen fel nem ajánlotta a segitséget,legalább is nem olvastam egy betüt se róla!Hogy ki a negylelkú önzetlen segitő adakozó meggyőződésem ,hogy nem a jobb oldalon kell keresni,mert ha ott lenne már a vizcsapból is az folyna!

 7. Nem szoktam reagálni kommentekre, de Mária néni kiverte nálam a biztosítékot. Hogyan lehet ennyire rosszindulatúan félrevezetni a szálakat, számára ismeretlen emberek lelkébe taposva, amikor egy beteg lányról van szó, és szerintem csak a beteg lányról van szó. Lehet kedves Mária néni unatkozik, kötözködik, jobb lenne ha a hintaszékben meleg zoknikat vagy mást kötögetne télire, és felajánlaná a szegényeknek. Csókolom! kedves Mária néni.

 8. Maga távdiagnoszta? Telepatikus MRI van az agyában, és megállapította, hogy műtéti beavatkozásra van szükség? Maga tanulta szakvizsgára, hogy cerebrális oedema terápiája műtétileg kezelhető?
  Vagy egyszerűen maga csak egy rosszindulatú idióta?

 9. Arról miért nem írnak itt egy szót sem, hogy Czeglédy Csaba (Éljen Szombathely!-MSZP-DK-Együtt) szombathelyi önkormányzati képviselőt június közepén helyezték előzetes letartóztatásba. A gyanú szerint a politikus, aki egy diákmunkásokat közvetítő szombathelyi székhelyű gazdasági társaság vezetője, társaival együtt egy többszintes céghálót működtetett, hogy így kerüljék el a közterhek megfizetését. A bűncselekmények következtében az állami költségvetést több mint hárommilliárd forintos vagyoni hátrány érte.

 10. Kedves Maria neni !!!
  Ha fidesz csinalta volna, biztos nem lenne belole ügy , ügy ahogy semmibol sincs!!!! Ez ” kistörpenapoleon” mindent megtehet, lophat, csalhat, torvenyt modosithat a maguk fajtak meg nyaljak a segget es csaholnak utanuk!!! Hat gratulalok!!!

 11. Akkor magát az apja erőszakolta kisfiú korában. Innen az anális fixáció és a nők gyűlölete. Gondolom magának attól van jó napja, ha funérlemezeket dug a végbelébe.

 12. Maguknál falun ilyesmin nevetnek? Gondolom mindannyian részegek állandóan. Ha a mamája nem ivott volna, amikor magával volt állapotos, akkor magának is több esze lenne.

 13. O persze , mindennap !! Lopok egy kis oxigent egy- ket szabad percet!!! Es kedves Marika neni, hat maga lop?? Vagy mar ossze lopta magat az ” atkos” rendszerbe ???

 14. Te, idióta ! Nem a végbeledre gondoltam, ahová kemény, nagy és rücskös dolgokat dugsz fel ! Tudod, mint ahogy máskor is szoktad, vén kurva !…

 15. Hogy en-e ??? En csak egy “n” betut hagytam le , viszont On !!! Hat nem is tudom…..
  Mi a feszkes fenet jelent ” RendszerneN ?????

 16. Huha !! Ha Maria neninek beszolnak az baj, de Maria neni beszolhat!!! Maria neni maga nem “orbanviktor”!!! Amit szabad Jupiternek nem szabad , Maria neninek!!!

 17. Transzviszta vagy? Idöként csaje vagy, vagy gázsó vagy, mert énis cigány vagyok, ha akarok, székelyember vagyok! 😀 😀 😀

 18. Hé, Öreglány! Te városi vagy? Lenézed a falusiakat? Hé emberek! Ez az öreglány felsőbbrendűnek és okosabbnak hiszi magát és lenézi a falusiakat!
  Ha az általad lenézett falusi emberek nem dolgoznának szorgalmasan, te régen éhen fordultál volna fel.
  A cikk pedig nem a milliárdos kérésére született, hanem a cikkíró vagy az újságja járt utána a dolgoknak. Innestől kezdve pedig tök mindegy, hogy a jótevő milyen pártállású, a lényeg az, megtehette hogy segítsen és meg is tette. Tisztelet és köszönet jár érte, mindenki részéről, örüljünk, hogy ilyen emberek is élnek közöttünk. Lőrinc barátod is kivághatta volna a rezet a témában, de biztos nem volt rá ideje…….

 19. Az könnyen megállapítható távolról is, hogy mari néni segítségre szorul. Túl sok magyarság szorult belé. Hashajtót neki!

 20. Márinéni!!!!! Már megint nem vette be a reggeli gyógyszereit. Itt lenne az ideje és akkor nem írna hülyeséget. Habár szerintem ez egy fideszes állprofil mert ez a marin€ni vagy ki a nem csoda a klaviaturát sem képes felismerni nem hogy kommenteljen…

 21. Kedves Mária néni, igaz, nagyon igyekszik a “latinos műveltségét” fitogtatni, de a magyar szókintse nagyon szegényes. Önnek mindenki, aki nem az ön elképzelése szerint szól hozzá, IDIÓTA, esetleg még egy negatív jelzővel fűszerezve.
  Elárulok Önnek egy titkot, de ne adja tovább: Lehet itt intelligensen is kommunikálni.

 22. Na, kedves Mari néni, ez már fejlődés! Gratulálok, gyarapodott a szókincse, én már nem idióta, hanem okoskodó libsi vagyok (igaz, ön azt írta, én az Öné vagyok, de ezt tisztelettel elutasítom).
  Azért, arra azért kíváncsi lennék, ismeri-e a libsi szó jelentését, vagy csak – mint egy papagály – ismétli szeretett nagyvezíre szavait. Ő tudja, a libsi nem lop olyan szemérmetlenül, mint az illibsi.
  Nem kívánom, hogy próbáljon gondolkodni – az Ön kórában ( az ó nem hiba, szándékos) ez már nem megy. Látni sem láthat tisztán, ugyanis, ha felnéz, egy hatalmas popó takarja a kilátást.
  Remélem, megéri Mari néninek!

 23. Azt szeretné kedves Mari nénl, hogy olyan bunkó legyek, mint Ön?
  Amennyiben felvenném az Ön stílusát, erre így válaszolnék:
  Libsi neked a jó édesanyád, te agymosott fideszsegg nyaló vén kurva!
  Nem akarok az Ön intelligenciája színvonalára leemelkedni, ezért nem mondom azt, hogy “Libsi neked a jó édesanyád, te agymosott fideszsegg nyaló vén kurva!”, inkább -, mivel látom, hogy imádott nagyvezíre nem tudta megtanítani a konfliktus kezelésre, magától meg képtelen rá, inkább válasz nélkül hagyom.

 24. “kedves” Maria neni!!!! Ha en bunko vagyok a -ba,-ban kozotti kulombseg miatt, akkor maga egy tusko, ugyanis a “rendszerben” szot maga kimondhatatlanul irta le “rendszerneN” !!! Na ez mi a feszkes fenet jelent????????? Erre erdekes mod nem jot valasz!!!!!

 25. Kedves Mária néni, ön akkora bunkó, ha Botond vezér közelében lett volna, Bizánc kapuját önnel – nem a buzogányával – törte volna be!
  Semmi gond, jól jöhet még kőtöréshez, ha vége ennek a borzalomnak!
  Már nagyon inog a trón, nem ártana, ha irányt váltana!

 26. Mióta hatalmon van “ez” a kormány egyszer sem lehetett hallani és nem is történt segítő szándék semmilyen irányban.
  Ehhez is pályázat kellene úgy hamar jönne a “segítség”…..
  Ha egy falábú focistánkról lenne szó másnap indultak volna érte és még egy külön stadiont is kapna ha kér ha nem.

 27. Ön téved. Elfelejti, hogy ez a kormány fizeti a maguk segélyét is. Mi, szorgalmas jobboldaliak tartjuk el az élősködő libsiket és a kölykeiket is. Maga is zabáljon teli pofával abból, amit kap tőlünk!

 28. A jobboldaliak csak a lopásban szorgalmasak,szedd össze magad,egyre szarabb amit trollkodsz! Régebben még írtál olyat,ami majdnem szórakoztató volt,most meg már csak ez a libsis duma maradt!

 29. Miert maga tanulta ?? Nagyon szakszeruen irta le , mintha koze lenne az egeszsegugyhoz azon is belul a traumatologiahoz ?? Maga szerint , hogy kezelheto ??

 30. Mariska neni.Hatha az agyszovetebe akar beleoperalni ???? Hat nem is tudom!!! Szerintem a magaeba beleoperaltak , sot kioperaltak egy darabot !!

 31. Ezt a Mária néni vagy bácsi szutykot le kellene már törölni erről az oldalról. Kedves Mária néni vagy bácsi Önt mindenki utálja. Elképzelhető, sőt biztos vagyok benne, hogy ez nem zavarja. Lelkes lesz tőle ügye? Hajrááááááááááááááááááá!!!

 32. Mit csinál Mária néni, amikor elolvassa az eredeti cikket?
  Mit csinál Mária néni a következő napokban, a mai napig is? Megtébolyult.

 33. Szerintem nem a fejes FideSs barmok közül van itt Szűz Máriánk.Inkább valamelyik éhbéres csicska lehet,amelyik egy spangliért,vagy egy két dekásért melózik. Biztos kapott valami kézi könyvet,hogy mihez mit kéne írni,de már erősen hat a szer,így már kavar. Nem véletlen kereste a migráns hozzászólásokat egy egész más témánál.

 34. Nem vállalta egyik sem. Ami nincs,azt a modern orvostudomány sem tudja pótolni. Max egy két szervet ki tudnak cserélni,de az agyhalottakon nem lehet segíteni.

 35. Hülye húgyagyú. Baszhatod a pr cikket,ha nem tudod kiről írták. Azzal a 99 másik nagyon gazdaggal tett ezzel jót,akik lehet,hogy az élbolyban 20x annyi lóvéval rendelkeznek,de eszükbe sem jutott segíteni. Na azok most sejtelmesen mosololyognak,mert ugye lehetnek éppen ők is ezek az önzetlenek. Itt talán nem kellett volna kiemelni,hogy a 100 leggazdagabb Magyar egyike volt. Ha csak annyit írnak,hogy egy sikeres üzletember,olyan nagy lenne a létszám,hogy senki nem akarna találgatni. Szerintem ki fog derülni.

 36. Hódmezővásárhelyen az a szokás, hogy becsmérelik azt, akinek nem tetszik a véleménye? Maguk , bugrisok csak mocskos pofával tudnak ugatni?

 37. Ugy látom vén hülye,hogy maga az ügyeletes Fideszes provokátor minden oldalon.Lövése nincs a dolgok meneteléről de habzik a szája a gyülölettől!Tudja egyáltalán ki a Czeglédi Csaba?Nos én Szegediként igen,és nem az Orbáni Birodalmi M1 hülyeségeiből táplálkozom!Az a baj hogy egy ilyen vén hülye miatt itélik meg a nyugdijas társadalmat! Ha valaki akkor én szegediként is,meg ismervén a családot is szurkolok a legjobban azért,hogy a fiatal lány minél hamarább felépüljön!Nem távdiagnoszta vagyok ,csak a Szegedi porfesszorok átal elmondottakat idézve sajnos lesz egy két mütéte a lánynak, de mivel Bulgárából fertőzésekkel került vissza,és közben kapott egy tüdőgyulladást is ezért a mütét még várat magára,majd egy orvosi konzilium fog dönteni róla,a szegedi orvosokról csak a legnagyobb tiisztelet hangján lehet beszélni ,mert időt fáradságot nem kimélve mindent megtesznek éjjel nappal,hogy a lány felépüljön,erre maga meg jön a provokativ baromságaival! Meggyőződésem,ha Önnel az igazságügyi elmeorvos ismerősöm kitöltetne vagy két tesztet ,nem sokat gondolkodna az eredmény láttán hogy a fleppnit kiállítsa!

 38. Én öreg?Na ez is egyfajta szellemi szintről árulkodik! Ne nevettessen,nézen már a tükörbe vén majom!Úgy látom egy agyrágó bogár éhen halna az agysejtjei számát tekintve!

 39. Nem normális maga,és még örül is neki,hogy ezen az oldalon mindenki hülyének nézi!Aki normális az elsüllyedne szégyenében,a hülyéről meg lepereg minden!Szégyelhetné magát vénségére,de legalább igazolva látszik ,hogy az ilyen vén hülyék csókolnak kezet Orbán Viktornak a 10 ezres Erzsébet utalványért!

 40. A drága Mária néni valójában egy rusnya, keléses fiatalember, aki a kis pöcsének húzogatásán túl nem jut semmiféle pozitív élményhez, hát így próbálkozik. 🙂

 41. Mária néni,
  most nem rólad van szó, tehát a sivalkodás szó használata nem való ide.
  Menj, sivalkodj máshol, gonoszkodj máshol.

 42. Jobbsikám, fogd vissza magad! Rossz helyen próbálsz észt osztani. Már elosztottad, neked nem is maradt, mire ideértél. 😀 😀

 43. Te tévedsz. Addig, amíg tényekkel nem igazolod állításaidat, addig csak a te állításaid, amit sehol nem jegyeznek. 😀 😀 (Na jó, én is írok neked szépet: te kis élősködő, büdös jobbsi) 😀 😀

 44. Ha mem lenne annyira primitív és hallott volna már a knowledge transfer-ről, akkor tudná, hogy a tudás az egyetlen, amit ha megosztanak, több marad a megosztónak.

 45. Te vagy idióta, amikor nem ismered fel, hogy a pszichiátriai problémák háttere bizony neurológiai eredetű is lehet. 😀 😀

 46. Például? Gondolkodjál, neked sem tilos, és nem vagyok a mentorod, tanárod, sem a tanácsadód. Vagy ha nem megy, a google neked is barátod lehet. Na pá! 😀 😀 😀

 47. Az pedig, hogy proli vagy, nem közgazdasági, hanem szociológiai tény. Ti, prolik olyan szavakat használtok, amit nem is értetek. Innen lehet megismerni, ha nem látom a pofátokat

 48. Te kis hazug bugris! Te exogén módon is úgy vagy retardált, ahogy vagy. Nos primitívkém, forgasd nagyobb haszonnal az idegen szavak szótárát. Kis hazudós, csak tudatom veled, hogy itt már senki nem dől be kommentjeidben összehordottaknak. De ha ettől jobban érzed magad, hát firkálj, legalább kacagunk időnként egy jót! 😀

 49. Tévedsz, bugriska!
  Interdiszciplináris fogalom a proli. Azért írtam ide ezt, hogy okosodj. Nem nézhetem tétlenül, hogy mindenkinek bevakkantasz, bár jókat röhögnek rajtad, vagy válaszra sem méltatnak. Ha mégis, hát ők sem túl kedvesek hozzád. Pofája meg az állatoknak, és a hozzád hasonló humanoid külsővel bíró élőlényeknek van.

 50. Tök mindegy kicsoda,mindent lehet rá mondani,csak azt nem,hogy normális lenne! A hülyéje még büszke is arra,hogy az oldalon közutálatnak örvend,és mindenki őt köpdösni,nyilván nem méltatlanul.Ahogy Hofi Géza mondaná Isten nyugtassa,hogy csak az “én vagyok a hülye” tábla hiányzik a nyakából”! Nos ha valamiben a jobbikban igaza volt Dúró Dórának,akkor minden bizonnyal abban igen,hogy az ilyen hülyéknek nem lenne szabad szavazati jogot adni,mert ezek teszik tönkre az országot a 10 ezres Bözsi utalványért járó kézcsókokkal,meg az oldalon olvasott hülye kommentjeivel,aminek se eleje-se vége a provokáláson kivül! Erre mondaná a pesti ember ,hogy ujra megkellene nyitni Lipótot!

 51. Maga direkt jelentkezik nálam a megalázásért? Mindig olyanokat írogat, amit visszakézből meg lehet cáfolni.
  A maga baja tipikus tahó-betegség: nem veszi észre, hogy mennyire ostoba.
  Megjegyzendő mára:
  1.) a neurológia nem egyenlő a pszichiátriával
  2.) az hogy maga proli, szociológiai kategória

 52. A retardáció gyűjtőfogalom, lehet szomatikus és mentális. Mivel maga sértegetni próbál engem, gondolom szellemi retardációra célozgat. Ennek etiológiájában végképp nem lehet neurológiai komponenseket felfedezni.
  Maga nagyon buta ember.

 53. Direkt jelentkezel nálam újabb maflásért? Olyan orbitális ostobaságokat írkálsz, hogy csak na.
  Megjegyzendő mára, tahókám:
  1.) a neurológia nem egyenlő a pszichiátriával – semmi ilyet nem írtam. Az értelmezési problémáid nem érdekelnek.
  2.) az, hogy proli, interdiszciplináris kategória.
  Részemről befejeztem, mert a te szinted nekem kevés, nincs kedvem ott tartózkodni, ahol te vagy.
  És igaz, annyira ostoba vagy, hogy saját ostobaságod gátol abban, hogy észrevedd, mennyire ostoba is vagy. Pont. 😀 😀 😀

 54. Aki tényleg buta …. hát igen, az nem tanul. De ez van, a saját tapasztalatodból fakadó megállapításodnál ma már nem lesz őszintébb beismerés. Köszönet! 😀 😀 😀

 55. Bugriskám, téged nem kell sértegetni – te magadat járattad már réges-rég’ lefelé!! 😀 😀 😀
  Na kussolj szépen! 😀 😀

 56. Mi van Mariska ezekre a valaszokra vakargatod a pockodet vagy netan huzogatod a 2centis pocsodet ???? Soha ne legyen ennel felemelobb boldogsagban reszed!!! Mert meg ennyit sem erdemelsz!!!

 57. Maria nenink kifogyott a mondandojabol !!!! Ezt a sotetseget !!!!!! Nem igazan lehet uberelni !!! De, hat ez van ilyenek voltak, vannak es lesznek!!! Szep napot Neked!!

 58. Ezt pont teeee mondod??? Irod ???? Aki minden hozzaszolast lebecsmerel???? Mi van , ha teged huznak az mar faj??? Azt nem szabad??? Emberedre talaltal itt egy-ket hozzaszolo szemelyeben es amint latom ez nem tetszik!!! Pedig jobb, ha hozzaszoksz vagy eltakarodsz!!!! Bugrissssss

 59. Anyad picsajat!!! Eloszor is , milyen segelyrol pofazol??? A masik ,epp az van , hogy ezek az emberek akik itt hozzaszolnak / teged kiveve, mert, te biztos, hogy mindent csinalsz, csak nem dolgozol /, tartjak el urad es parancsolodat meg a slepjet!!! Vityuska az eloskodo!!! Hogy botlana mar meg!!!!

 60. Hát ő már csak egy ilyen önjelölt mindentudó-megmondó! Visszajön ő még – kötözködés nélkül szerintem élni sem tudna.
  Minden esetre vigasztalhatatlan vagyok, hogy nélkülöznünk kell! 😀
  Szép napot neked is!!

 61. He Mariska !!! A Kavintont elfelejtetted bevenni mar napok ota!!! Tok ertelmetlen amiket irsz!!! Miert nem tanulsz meg magyarul ????

 62. Tanulj meg magyarul !! Es nem igazan kell szajkozni ezt a helyesirasi dolgot, nem iskolaban vagyunk!!! Te szamtalanszor rosszul irsz ide , azt miert nem veszed eszre ??? Bunko

 63. Neked az egész családod idióta, hogy senki se tud magyar betűkészletet installálni arra a sz@rra, amin irogatsz?

Leave a Reply

Your email address will not be published.