Sokkoló felvételek kerültek elő: A Fidesz-kedvenc security cége, a Valton emberei vertek agyba-főbe egy embert a Fesztiválon

Megdöbbentő videót töltött fel a YouTube-ra egy Darcy Robertson nevű felhasználó. A rögzített esemény a jelek szerint a napokban zárult Ozora Fesztiválon készült. A videón látható, hogy a rendezvényt biztosító cég munkatársa brutálisan ártalmatlanít egy fesztiválozót. írja a szabad pécs

Az előzményeket nem rögzítette a felvétel készítője. A videó ott kezdődik, hogy egy földön ülő fiatalt négy-öt Valton Security-feliratos láthatósági mellényt viselő biztonsági őr vesz körbe. Az egyik őr hirtelen földre nyomja a lefogott fesztiválozót, amikor nagy sebességgel (vélhetően a főnökük, vagy egy szervező) quad motorral megérkezik melléjük. Ekkor szabadulnak el az indulatok. Dulakodni kezdenek a fesztiválozóval, próbálják lefogni a végtagjait, közben az egyik biztonsági őr egy őt megközelítő fesztiválozó után ered.

 

Az igazán sokkoló pillanat 0:45-nél történik, amikor az egyik (a felvételen jól látható, hogy a 401-es sorszámú őr) a már láthatóan ártalmatlanított, földön fekvő srácot fejbe rúgja. A szemtanúk közül többen angolul kiáltozzák, hogy fejezzék be a bántalmazást.

Közben az elkergetett fiatalt is földre kényszerítik. Egyre többen gyűlnek köréjük, az említett őr egy riasztó spray-t is elővesz. 01:46-nál jól látható, hogy a security-s vezetőnek tűnő férfi arrébb lök egy másik fesztiválozót is, itt a 401-es őr már békítőleg lép fel. A videó végén a letepert fesztiválozók botladozva, de eltávoznak, az őrök még némileg tanácstalanul álldogálnak a helyszínen.

Bővebben a történetről itt olvashattok 

63 Comments

 1. Annyi fiatal volt ott, azt a pár fidesznyikes felszopó taknyot le kellett volna rendezniük rövidúton! Egyszer úgyis le kell! 🙂

 2. Arról miért nem írnak semmit, hogy Ungár Pétert, az LMP elnökségi tagját biztonsági őrök dobták ki a Momentum “Nyitás” fesztiváljáról. Állítólag Ungár minősíthetetlenül viselkedett, és részegen inzultusba keveredett egy biztonsági őrrel.

 3. Arról miért nem írnak itt semmit, hogy több kórház számára összesen 21 milliárd forint értékben szerez be orvosi gépeket, műszereket, valamint informatikai eszközöket az Állami Egészségügyi Ellátó Központ (ÁEEK) és a Honvédkórház?

 4. Arról miért ne írnak itt semmit, hogy az Erzsébet-táborokban az Emberi Erőforrások Minisztériumának együttműködésével évente több mint 90 ezer, köztük sok rászoruló fiatal nyaralhat?

 5. Arról miért nem írnak itt semmit, hogy Uniós és Soros-pénzből segíti a bűnözőket a Magyar Helsinki Bizottság? Több tíz millió forintot kapott az elmúlt években a Soros György által támogatott Magyar Helsinki Bizottság arra, hogy tudatosítsa a bűnözőkben, milyen jogaik vannak az ellenük indult eljárás során, illetve az elítélésük után.

 6. Arról miért hallgatnak itt, hogy az idei Ozora Fesztiválon 135 ember ellen indult büntetőeljárás kábítószerrel kapcsolatos bűncselekmény miatt? 124 fogyasztott tudatmódosító szert, míg 11 ember ellen drogkereskedelem miatt indítottak nyomozást. Csak a dílereket vették őrizetbe, mert az Orbán kormány rendőrsége toleráns.

 7. Ez a Walton nevü gittegylet egyre több törvénytelenséget követ el.E+mlékezzünk vissza amikor a ligetben a főnökük letegezte a rendőr őrnagyot,.Az őrnagy helkyében vagy ugy seggbe rugom asző leégett volna.Mi történt semmi. Emlékszünk amikor a ligetben szintén valamelyik rendőr lyukon keresztül lefujta mi történt semmi. A biztopnsági őrök nagyobb hatalommal rendelkeznek lassan mint a törvény őrei, mert nincs aki megállitsa őket.

 8. a kötelet. (Amit a házelnök javasolt valakinek.) Csak befejeztem a mondatot. Ugyanis az írásjellel végződik.

 9. Ön téved. Az igazság az, hogy Mesterházy Attila akasztaná fel Mészáros Lőrincet. 20104. január 25-i beszédében. Az MSZP nagygyűlésén Mesterházy Attila Mészáros Lőrincről beszélt, amikor a nézőtérről bekiabálták, hogy nem katedrát, hanem „Kötelet!” kellene adni a település vezetőjének. Mesterházinak megtetszett az ötlet, nem határolódott el a kijelentéstől, sőt átvette a bekiabáló ötletét.

 10. Mennyire normális dolog, ha valaki önmagával vitatkozik? Ez a nagy hőségnek tudható be, vagy valamilyen súlyosabb idegi probléma okozza?

 11. 27 ÉVES EGY KUTYÁK.FORRADALOM MUNKASTANACSOK VALLAS NYETVALODI BALOLDAL MUNKASOSZTALYRA EPULVE .A SOK HULYE NM TUDJA HOGY AZ EGESZ ORSZAG A TAKARITOTOL AZ ORVOSIG AZ ADMINISZTRATORON ÁT MUNKASOSZTALY A KISVALLALKOZO MASZEKOKKAL EGYÜTT.AKI NEM MÁSBÓL ÉL AZ MUNKÁS.A FIDESZNEK KOTRODNI KELL AZ OSSZES 27 ÉVES PATKÁNYHORDAVAL

 12. CSAK NEM FORRADALMAT MENTEK CSINÁLNI HANEM OKÁDNI A SOK KIS TAKONYFEJU KIS HULYEGYEREK.EZT RÖGTÖN KISTZURJAK A BUNOZOK ES A HATALOM MELLÉ ÁLLNAK KISZOLGALNI.EZERT A LEGNAGYOBB MUNKAADÓ A BAKTERSZERVEZET,

 13. Uniós segélyből? Mert az ipart, és a mezőgazdaságot (amit apáink létrehoztak) elherdáltátok! Elég lett volna, ha csak nem lopnátok, akkor még az unokáink is emelt fővel élhetnének. Persze ezt te nem értheted. Lehet, újmagyarként ez nem is érdekel.

 14. Maga nagyon buta. Soha nem volt ennyire fejlett az ipar, mint most. Magukat libsi trollokat nem zavarják a tények?

 15. nálunk csak a főnök s annak családja, annak a bárátai, a barátokbarátai és anna k a barátjának a bárátja lophat kenndel együtt.

 16. Sugok neked valamitz öregfiu.A kádári korszakaban csak a balatoni táborokban egy nyáron 6o-7o ezer gyerek nyaralt a többi táborról nem is beszélek. Ne legyél már elájulva. baszki.

 17. örgefiu sugok valamit a cocilizmusban volt, textilipar, volt nehézipar, motor-és kerékpárgyár, hütőgépgyár volt épitőipar.Mezőgazdaságunk közép-erurópába szállitott óriási mennyiségben. Kispajtás mi van most? Minden pógárnak jut vagy 7-8 milla államadóság.

 18. Na, ha ilyet talál valahol, akkor fizetek magának egy karton pezsgőt.
  Egyébként maga egy hazug libsi. Díszpéldánya a fajtájának.

 19. Nem nyert, mert nemesi családból származom. Kutya buröm van az 1500-as évekből.Azt megsugom azért, hogy tudjad. a Tanácsköztársaság idején Kövér nagyfaterja direktóriumi tag volt.Orbán család ffi tagjai a nagyfaterig bezárólag komenisták. Most susogj erre lépj.

 20. Azt gondoltam valami okosat mondasz, de mivel nem tudsz vagy buta vagy mint az a bizonyos vagy pedig gyáva aki nem meri felvállalni a véleményét.Köszönöm a társalgást részemről befejeztem és törlöm. Pá.Pá. édes Kiszálltam
  Mentes
  a vírusoktól. http://www.avg.com

  2017. augusztus 12. 18:31 Disqus írta, :

 21. “fejlett az ipar”!!!??? És a magyar ipar? Egyáltalán hol van? Melyik az?
  Sajnos a tények zavarnak, nevezz akárhogy, de se magyar ipar se mezőgazdaság, lassan magyar kultúra sem lesz. Nyilazni próbálunk, meg kolbászt tölteni, és komcsilibsinácizni, ehhez rengeteg pálinkát kéne inni, vagy csak gyűszűnyi aggyal kell rendelkezni, hogy ez jónak is tűnjön.

 22. Beindult a csepeli szerszámgépgyár? Vagy vesz tőlünk valaki, valami ipari terméket? Persze ami magyar? Ilyenről tényleg nem tudok. Gyorsan világosítson már fel!

 23. Ezek, őrző védő, takarító,kertész, kereskedő, és egy pár, bér forgácsoló. Nem ipar! Az Audi is, mihelyt a nyeresége (rajtunk) nem megfelelő, csomagol, és odébbáll. Erre, azt mondani hogy magyar ipar, nagyfokú tudatlanság, vagy szándékos politikai félrevezetés. Kizárólag magyar olcsó bérmunka van benne! Import anyagból, régi Csepel proletár esztergán alkatrészeket, bérbe gyárt egy két további beszállító. Ha a Continental makói üzeméből szerelnék fel a TT-t az még nem magyar termék! Az magyarországi de Continental gumiabroncs lenne.

 24. Magyarok példát vehetnek a külföldiekről. Nem mennek tovább mikor már látják, hogy abszolút indokolatlan brutalitás zajlik ott. Ez a különbség egy külföldi és egy magyar között. A magyarok beszariak tisztelet annak a néhány kivételnek. Többek között ezért uralkodhat bumburnyák népnyúzó Orbán és bűnbandája, mert a magyarok eleve gyávák.

Leave a Reply

Your email address will not be published.