Előkerült egy régi felvétel ahol Orbán riadtan beszél kölyökkori álmairól – ezért kell millióknak nyomorognia

Egy több évvel ezelőtti beszédéből kiderül, hogy a kormányfő miről álmodozott már gyerekként.

Orbán Viktor hol máshol tartott volna beszédet mint Felcsúton, a Puskás Ferenc Labdarugó Akadémia megnyitó ünnepségén. Orbántól egyáltalán nem meg szokott, hogy meghökkentő beszédet tart, de amit itt elmondott teljesen más megvilágításba helyezi mindazt amit eddig róla hittünk, gondoltunk.

Íme a beszéd:

 

“Van-e olyan fiú gyerek, aki soha sem álmodott arról, hogy egyszer, egy hatalmas stadionban, több tízezer néző hangorkánja közepette, egy gyönyörű csel után betalál.

Bombagólt lő az ellenfél kapujába. A lelátó tombol, és ahogy fut visszafelé, magasba lengetve a kezét, a társak a nyakába ugranak és mindenki őt ünnepli. Melyik fiú ne álmodozna arról, hogy egyszer aranyérmet akasztanak a nyakába. Gólkirályként ünneplik, megismerik az utcán, a lányok megfordulnak utána és autogramot kérnek tőle.

Ez az egyik legszebb álom egy fiatal fiú életében. Én sem felejtem el soha. Ez ama nagy álmok egyike, amelyért érdemes élni. És valóban élni kell értük, mert csak akkor, csak akkor teljesülnek, ha érte élünk.

(…) Mindazok, akik mostanság, szombat reggel focicsukát húznak és összejönnek valahol, a játék örömében, magukról megfeledkezve rúgják a bőrt, igen, egyszer majd ők is stadionban játszhatnak. Egyszer csillagok lehetnek, egyszer elérhetik a céljaikat, igen, egyszer megvalósíthatják az álmukat. Csak ragaszkodjanak hozzá!”

 Orbán beszédének lényege 8:45-10:08-ig hallható.

Most már legalább tudjuk, hogy azért kell millióknak nyomorognia ebben az országban mert a Miniszterelnök már gyerek korában álmodozott. Nekünk is volt egy álmunk, hogy egy békés európai demokratikus országban fogunk élni. Volt egy álmunk, hogy rokonainknak, barátainknak nem kell elmennie ebből az országból. Ezt az álmot pedig elvették tőlönk és nem mást mint ez az ember.

46 Comments

 1. Az a helyzet Viktor, hogy vannak gyerekek akik egy stadion hálójába akarnak betalálni, lelátókon telt nézők szeme láttára, de van aki egy sportcsarnokot képzel maga elé, ahol a ringben áll és bemos egyet az ellenfélnek, akinek fizimiskája véletlenül azonos a Viktoréval!

 2. ….ezt a FÉRGET nevezed embernek???? egy LÁMPAVASRA való aljas GAZ FÉREG! aki NYOMORBA DÖNTÖTTE a magyar embereket!!!!

 3. Vannak olyan fiúgyermekek is, akik szeretnének egyszer jóllakni, akik szeretnének ünnepelni név, vagy éppen születésnapokat, szeretnének puha, tiszta ágyban aludni, több szeretetet kapni, jó iskolába járni, szépen felöltözötten, és szeretnének egy élhető Magyarországon élni, ahol nem az ilyen korrupt pökhendi tolvaj gazemberek irányítják az országot, mint Orbán Viktor és bandája. Reménykedik még vagy 7 millió ember ebben az országban, hogy egyszer eltakarodik ez a hatalom, és az élet megint szép lesz, öröm lesz magyarnak lenni és nem kell szégyenkezni emiatt külföldön…

 4. Nem jó az a rendszer,amelyik kontroll nélkül hagy egy ilyen őrültet uralkodni ! Újra kell gombolni a Köztársaságot ! Erős köztársasági elnöki kontrollt pártfüggetlen választással !

 5. ez krapek NEM min.el. de orbánbirodalom (IV.) führere másod generációs migráns—————>>>>>>>>>>>!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Musse Sverige

 6. …en orbán viktor mihály +halni nem fog de ELPUSZTUL v MEGDÖGLIK sztem Musse Egér fr Eksjö salve tsocsi szűz mári né n i :-):):):)
  ps ocsmány vigyor mihaszna neve terjed mán orbánbirodalomban is :-):):):)

 7. ki v mi ez az ő ??? sok álmai voltak de h 1-et megvalósított volna ? juci honnan tudod , veszed , látod ????????????? sok f@szságra “kőtötte” a n.gazdaság pízét sztem……… tsocsi Egér musse mysz

 8. Egyszer olvastam egy posztot a FB-on. Ennek a mocskos söpredéknek, ennek a gerinctelen féregnek a képével. A posztoló néhány kérdést írt a kép mellé. Már nem emlékszem pontosan. De valahogy így hangzott:

  “Mit érdemel az a bűnös, aki:
  -kirabolt
  -elárult
  -megalázott
  … egy egész országot????”

  Hát én valami olyasmit írtam, hogy lassú, borzasztó kínhalált. A családjával együtt. Ezt a véleményem, megjegyzésem azóta is fenntartom:-(((

 9. Szerintem meg inkább dögöljön meg. A belét is kitaposnám!!! Az összes agymosott buta szekértolójával együtt!!!

 10. A maga hozzászólása A magyar Büntető törvénykönyv 216. §-ába ütközik, a gyilkosságra való uszítás pedig minősítő körülmény.

 11. Szerintem kár ezen rágódni amíg az ország 38%-a nem megy szavazni a maradék 35% pedig minden más pártocskákra szavaz addig a maga kis 27%-val uralkodik tovább, ebből legalább a 20%-ot a mostani nyugdijasok adják ki, 10 évet kell várni és a maradék 7% a kukában végzi .

 12. Maga nagyon tudatlan. Magyarországon az országgyülési szavazások részvételi aránya 60% felett volt mindig. Aki annyira tájékozatlan, mint maga, az inkább kussoljon.

 13. lejárt az esze -lejárt az ideje ! Nyugodjon békében, a sorsunkról pedig mi döntünk- maga a mienket már korább
  an elcseszte!

 14. Majd én döntök a maga sorsáról. Vagy elmegyógyintézet, vagy fegyház. Attól függ, hogy hogyan válaszol a következő kérdésre:
  – Mi a véleménye Rolex Laciról?
  – Mi a véleménye Várevicz Gáborról?
  – Mi a Véleménye ElQró Ferencről?
  – Mi a véleménye Orbán Viktorról?

 15. kinyalhatod a cseléd picsáját a faszért nem húzol el és fogod be a pofád? vén barom!!! remélem agyon basznak a niggerek ha ide érnek!!

 16. Mariska bácsi! 35+27=62% ami nagyobb mint 60% Ostoba barom. Még számolni se tudsz, csak böfögöd a fizetett mantráidat. Neked kuss!

Leave a Reply

Your email address will not be published.