Most kiderül az igazság, hazugságvizsgálóra kötnék Orbán Viktort!

Forrás: nol.hu

Ön eljátszott már a gondolattal, hogy milyen eredmény születne, ha a politikusokra hazugságvizsgálót kötnének, és úgy kérdeznének rá kényes témákra? Szerintem nem lenne nagy meglepetés, ha sokaknál kiakadna a gép. De merni kell nagyot álmodni! Így tett Vona Gábor is.

A Jobbik elnöke hétfői sajtótájékoztatóján jelentette be, hogy nyilvános, élő vitára hívja ki a kormányfőt, hogy ütköztessék a Jobbik és a Fidesz nyugdíjas programját. Vona Gábor kijelentette, mindezt úgy képzeli el, hogy Orbán Viktor és ő is hazugságvizsgálót vesz fel a vita idejére, adta hírül a(z) mno.hu.

Hihetetlen nézettségű műsor lenne, az egyszer biztos. Egyszerre lehetne történelminek, tragikusnak és komikusnak is nevezni. Bár ha Orbán belemenne a hazugságvizsgálós vitába, akkor nem csak a nyugdíjas programról kéne kérdezni, szerintem. A legtöbben kíváncsiak lennének arra, mi történt a magánnyugdíj pénzzel, hova tűnik annyi EU-s támogatás, van-e titkos számlája, Mészáros, Soros, Simicska, Tiborcz, és még a végtelenségig lehetne sorolni a kérdéseket, témákat, amik az embereket izgatják. Természetesen kicsi arra az esély, hogy erre sor kerül, hisz Orbán még sima vitára se hajlandó. Azért remek felvetés és ha egyszer megvalósulna, akkor biztos érdekesen reagálna a gép.

Persze Vona Gábor ezt nem gondolja komolyan, hiszen pontosan tudja, hogy Orbán ilyesmibe nem menne bele. Egy pillanatig se gondoljuk, hogy a hőzöngők pártját vezető elnök szavai bármivel is igazabbak lennének Orbánénál. Ez csak egy médiahekk, de ötletnek tényleg nem rossz.

loading...