Mészáros Lőrinc felesége is beszállt a pofátlansági versenybe: ettől millióknak fog viszketni a tenyere

A Mészáros Lőrinc alapította Mészáros Alapítvány Mészáros Lőrinc hoteljében tartott háromnapos konferenciát, számolt be Mészáros Lőrinc csatornája, az EchoTV. 

 126 Vál-völgyi fiatalt havi 50 ezer forinttal támogató szervezet kuratóriumának elnöke, Mészárosné Kelemen Beatrix kijelentette, hogy:

“olyan dologért tehetünk mi együtt, ami a mi térségünkért van. (..) Én azt gondolom, hogy nem csak mi álmainkról van szó, hanem a ti álmaitokról is. (..) Hiszen azon a helyen tanulni, és később élni is, azt gondolom, hogy az a világ legjobb dolga.”

https://coub.com/view/wm440

 

A jövőben nem csak tanulmányi támogatással, hanem a friss diplomásokat munkalehetőséggel is segítené a Mészáros Alapítvány. Az EchoTV szerint “karrier lehetőséget kínálnának nekik a marketing, a kereskedelem, vagy a média területén.” 

“A célunk az, hogy sikeres felnőtté válljanak ezek a gyerekek. Azt gondoljuk, hogy hosszú-hosszú éveken keresztül tudjuk őket támogatni, és reméljük, hogy nagyon sikeres emberek lesznek,”

https://coub.com/view/wm496

forrás: 444.hu

Az embernek tényleg elkezd viszketni a tenyere ha ezeket az embereket látja. Az adóforintjainkból kitömött stróman és kedves felesége úgy csinálnak mint a bárók, kegyet gyakorolnak, a mi pénzünkből. A mi pénzünkből próbálják elfedni azt a rengeteg gaz tettet amit az országunk ellen tettek.

147 Comments

 1. Az enyémet nem. Én is gyűjtök az unokámnak. Évről évre egyre jobb lesz. Amióta nem lop az SZDSZ és az MSZP, több marad nekünk.

 2. Valóban trágár.Én biztos finomabban mondtam volna a véleményemet az ön hozzászólására.Bár nekem is hasonló a véleményem az elmebeteg ,nemzetrontó vezérről.

 3. Van esetleg valamilyen bizonyíték arra, higy Mészáros Lőrint valamilyen bűncselekményt követett el?
  Ja, hogy nincs?
  Rágalmazni, uszítani tetszik?
  Prolitempó

 4. Mária néni… maga is a kézcsókolgatók közé tartozik? Jaaa …prsze hogy igen… Ne feledje el, hogy a maga nyugdíját is MI ,prolik keressük meg, mert még meg van a munkahelyünk… szerencsére nem minimálbéren Mészáros “tekintetes úréknál”!!! Vagy esetlegmaga is a belterjes familia tagja és ezért nem lát, nem hall? Vagy meg vették kilóra?

 5. Maga személyeskedik. Sérteget a véleményem miatt. Prolitempó.
  Egyébként adót fizetek, a maga segélyét is én fizetem be az államkasszába.
  Ha még akarna többet zabálni, vagy ingyen ruhákat, jöhet hozzám, a kukákat kedden szoktam kitenni a ház elé.

 6. Mami.. maga csak akkor szólaljon meg , ha fáj valamilye… majd egy stadionban kikúrálják… de azt hiszem, hogy maga hamismama tetőtöl talpig… egy fideszes bérlistás megmondó emberke. Jöhet hozzám is kapálni.. napszámba.

 7. Maga csak gyűlölködjön, másra már nem képes. Nincs szükségünk olyan náci söpredékre, mint maguk. Ez egy demokratikus, szabad ország. Hajrá Fidesz! Jövőre újra nyerünk! 🇭🇺

 8. Hagyjátok ezt az agyvérzése “Mária nénit”, biztos nem vette be a gyógyszerét. Még hogy ő tart el bennünket? Hálni jár belé a lélek, ha egyáltalán a léleknek kedve van belemenni. Valóban…a vén ütődött satrafa egy bér kommentelő. Két pelenka csere között ír valami ökörséget…had szórakozzon, más öröme úgy sincs.

 9. Magának csak ilyen szánalmas válasz jut eszébe? Ha felajánlom, hogy ingyen kukázhat nálam, erre azt röfögi, hogy lehet menni napszámba! Magának az IQ-ja connatalisan alacsony, vagy leépült?
  Maguk, liberális söpredék ezért nem viszik semmire. Mindegyik buta. Maga jó példa a söpredék mentalitására.

 10. Mi, hazafiak nem pénzért írjuk le a véleményünket, mint maguk potyaleső libsik. Maguk pénzért bármit leírnak. Régen Gyurcsány hátsóját nyalták, Simicskát gyűlölték. Most Simicskát és Vonát nyalják-falják. Gerinctelen libsik.

 11. Van esetleg valamilyen bizonyíték arra, higy Mészáros Lőrint valamilyen bűncselekményt követett el?
  Ja, hogy nincs?
  Akkor tessék kussolni, Soros-bérenc úr

 12. Kedves Mária néni!
  A sok libsizés közben árulja már el nekünk, hogy ki volt 1992 és 2000 között a Liberális Internacionálé alelnöke?

 13. Ez egy igazi gyűlölködő hozzászólás. Egy menzség van erre: a tehetetlen, elkeseredett düh.
  Amiatt, hogy a Fidesz megint győzni fog. Így jártatok, libsik. Nem kellett volna annyit lopni, hazudni, csalni.

 14. A liberálisok nem bírják az ellenvéleményt. Nem a véleménnyel vitatkoznak, hanem a személyt akarják megsemmisíteni. Nácik.

 15. Na ide figyeljen “hölgyem”… Mi után is fizet adót? MAGA az én segélyemet nem fizeti sehova… Ugyan miből is? Abból a “tisztességben megszerzett nyugdíjából? Ugyan már engedje meg, hogy ne röhögjek Önön túl hangosan!Igen … Ön jöhetne hozzám esetleg kapálni … TISZTESSÉGESEN meg fizetem a napszámát…. mondjuk olyan négyórás munkaidőre, amire Önnek NEM kell adót fizetnie … Sőt tovább megyek… esetleg még munkaruhát is biztosítok Önnek… Bár ha kidobni való rongyai vannak , felőlem azokban is kapálhat. A kukáit meg tartsa fenn magának saját használatra. Hogy ki is a söpredék??? Nos az olyan mamik mint amilyen Ön … Akik ezt a felcsúti kíngörcsöt hozzá segítették ahhoz hogy ez az ország olyan mélypontra jusson amilyen tán Rákosi idejében volt! Az én édesanyámban több tisztesség van mint Önben.. Ő nem élősködik már ezen a földön… Úgy hogy szájára is csak akkor vehetné Ön mikor édesanyám wc-re megy.. Ahogy így elnézem írását egy hatalmas demencia -idegbaj-sápkór kombó uralkodik rajta. Mehet Ön is imádott vezére után gyógykezelésre( futja rá? ). Egyébként NE feledje el… hogy vezérét is Soros-kitartottként könyveli el az ország többsége, hoszen Soros ösztöndíj nélkül egy lecsúszott valaki lenne csak, nem pedig egy zavart agyú ország miniszterelnöke… Nos azt hiszem, hogy épp Ön az aki szánalmas …Nagyon-nagyon szánalmas, akinek semmi valóság-érzete nincs.

 16. Ez a szerencsétlen “Mária néni” úgy néni mint ahogy Orbán és a fideszesek homokszitáló csemegék a homokos araboknál 😀 … Ez itt olyan hergelődő fidesz-bérenc kitartott aki így próbálja mutogatni, hogy ér is valamit az élete… NEM nyugdíjas, NEM nő…. NEM ember… csak annak látszó szerves anyag-massza … Semmi egyéb…. sikertelen klón-származék.

 17. Mária: Csenben kellene maradnod!!! Te is tudod a Fityesz többet lopot a miénkből mint a rendszerváltás óta regnáló összes párt!!! Csak játszod a hülyét!!! Az ilyen nyugdíjjasokról beszélt Vona Gábor!! De senkinek nem tűnik fel, hogy a nyugdíjjasok ilyen mértékű megosztása is Viktátor bűne!!!

 18. Mária: Te vagy az élő példa, hogy a néphülyítés a Fityesz részéről hatásos!!! Nem látsz túl az orrod hegyén!!!

 19. Kérem, hogy ne személyeskedjen. Azért, mert a véleménye eltér az enyémtől, nincs joga engem inzultálni. Szokjon le erről, maga náci.

 20. “Csenben “? Részeg maga már reggel?
  Talán a maga szülei nyugdíjasok, de én adófizető polgár vagyok. Én fizetem a maga segélyét és a szülei nyugdíját. De még Vona Gábor is az én adómból kapja a fizetését. Értette, náci?

 21. Az Ön gazdáját fizeti Soros … A d gazdi olyan hálátlan dög, hogy abba a kézbe harap ami enni ad neki … az ilyeneket jobb helyen a sintér viszi el 🙂

 22. Mi van? Nehezére esik az olvasás? Orbán nem adott szemüvegre valót, vagy értelmi fogyatékos tetszik lenni és ezért lát hosszút?

 23. Az Ön-félék iránt ösztönös… Van tükre? Nézzen bele alaposan és köpje szembe magát… hiszen Ön is annak az “átkosnak” egy kiöregedett “anyahajója” !!!

 24. Mit jelent ez a sintér dolog? Talán magában túlteng a gyilkolási vágy? Magát alantas ösztönök hajtják? Maga ezt tanulta a szüleitől? A kedves papa kisnyilas, vagy komcsi volt?

 25. Ennyire tetszik önnek ez a két szó vagy csak ezeket ismeri? A magyar nyelv igen csak választékos… egy dologra nagyon sok szava van…. ajánlom a magyar szavak gyűjteményét , hogy megismerhesse a nyelvünk gazdagságát és szépségét 🙂 … Ön netán esetleg egy kikeresztelkedett zsidó? Akkor szégyent hoz a fajára 😀 Kis hamis :)…

 26. Micsoda beteg fityeSSes vagy öreg!!! Te tényleg nem látod , a haverjaid szét lopják az országot??? Itt élsz Te egyáltalán Magyarországon , vagy esetleg külhoni magyar vagy???

 27. Szóval maga egy tipikus gyűlölködő, uszító liberális. Ilyenek maguk. Ezért nevezi sok ember magukat söpredéknek.

 28. De csak Őnök után… Mert az önféléktől aljasabbat még nem hordott a föld a hátán 🙂 Na kis szipirtyó söprés dolgozni , mert nem keresi meg a napszámot és akkor éhen hal..

 29. …. és demokrata… de valamivel jobb mint az ÖN vezére… Amúgy látom amint lapozgatja az értelmező szótárt és keresi a szavakat… Kár a gőzért … Önnek nem érdemes, úgy sem értené meg .

 30. Maga hazudik. A Fidesz nem lop, ez egy rágalom, amit maga itt terjeszt. Maga egy fizetett uszító. Nincs elég zabálnivalója a bácsinak, hogy elment csicskának?

 31. Magának baja van a zsidókkal? Gyűlöli a zsidókat? Szeretne maga is úgy gyilkolni, mint a kisnyilas felmenői?

 32. ÁÁá dehogy csak úgy kedvemre lenne Önt látni, hogy sivalkodik egy disznóólban … Ez baj? Nem hiszem .

 33. Én értem, hogy maga frusztrált, hogy elzavarták magukat a hatalomból. Nem kellett volna lopni, csalni, hazudni. A maja libsi fajtája még évtizedekig nem fog itt a kormány közelébe sem kerülni. Így jártak, dolgozzák fel!

 34. Látom visszakozott, maga antiszemita. megint szívesen látna gázkamrákat igaz? Maga itt nyilvánosan zsidógyűlöletre uszít. Kérem, ezt majd magyarázza el a bíróságon.

 35. Mondtam már lehet jönni kapálni 😀 Igaz, hogy nem Lölö birtok… nem Orbán-birtok… de MUNKA van 😀 Ja és kaja is .hogy ne kukákra kényszerüljön.

 36. Hülye “vén barom” ( már ha vén ) Én imádom a zsidókat… Ők a kiválasztottak népe… Sokkal különbek mint Ön… ők csak egyszer árulták el a Prófétát… De ön sorozatosan árulja el a magyarságot 🙂

 37. Javaslom, hogy készítsen össze egy kis tisztasági csomagot arra az esetre, ha előállítják közösség elleni uszítás miatt. (Btk. 332.
  Aki nagy nyilvánosság előtt valamely nemzeti, etnikai, faji, vallási csoport ellen gyűlöletre uszít, bűntett miatt három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.)
  A maga célozgatása arra, hogy én zsidó vagyok és emiatt szappant kellene belőlem főzni, kimeríti ezt a tényállást.

 38. A liberálisok nem bírják az ellenvéleményt. Nem a véleménnyel vitatkoznak, hanem a személyt akarják megsemmisíteni.

 39. Épp most készítek egy adagot 🙂 milyen ötletemmel 🙂 ??? Mi is az amit be kellene bizonyítani 🙂 Azonnal menjen el egy elmeorvoshoz aki ad önnek egy flepnit , hogy félcédulás 🙂

 40. ismeri ezt a szót? Meglepő 🙂 ezek szerint kölcsön kérte a szomszédtól az értelmező kéziszótárt… Netán ő is olyan mint Ön… Neki is szüksége van rá? úgy …. kérem, vigyázzon rá nagyon.

 41. Mondtam én ilyesmit? Eszement 🙂 hol is van az hogy Önre mondtam azt hogy szappannak való? Elmebeteg … 🙂 Tessék normálisan táplálkozni, hogy valamit is fel fogjon abból ami Ön körül zajlik 😀

 42. Kérem, erről a gyűlöletkeltésről és uszításról már nem velem vitatkozzon. Majd lesz alkalma védekezni.

 43. Na kérem szépen Komolyan ajánlom az értelmező szótár forgatását , tartalmának megismerését… mert úgy látom itt értelmi fogyatékosságról van szó… Tudja egyáltalán azt hogy mit is jelent az, hogy liberális?

 44. Gyűlöletkeltő portálon gyűlölködő hozzászólók támadják azt az embert, aki szerint a Fidesz helyesen kormányoz.
  Én kérem, most kimegyek egy kicsit úszni a medencébe. Addig gyűlölködjenek, forrjanak a levükben.

 45. Kedvelem a Disqus-t… itt mindig akad egy-két idegbeteg ,, aki csak írogat bele a világba anélkül, hogy lenne értelme a mondandójának… Mulattató és kimondottan szórakoztató… Ha megtolod őket az egyik irányba akkor kezdenek forogni mint a szélkelep… és elvesztik a realitásérzéküket Most épp ” Mária néni”, aki úgy márianéni ahogy én a pápa 🙂 Nagyon le lehet mérni az értelmi színvonalukat, mikor csak egy kör körül repkednek, és komolyabb felkészültség nélkül vágnak bele a számukra ismeretlen valóságnak.

 46. Idióta … Nekem nincs mi miatt védekeznem… De … ellenben ÖN valóban sérteget nácizik nyilasozik … stb. Úgy hogy talán tűnjön el… mert a névtelensége sem fogja felmenteni a felelősségre vonás alól .

 47. Talán csak fürdőkád??? Vagy egyszerűen egy zuhanyzó? Tessen vigyázni… ne hogy elcsússzon a tusfürdőjén ….

 48. Mária néni maga biztosan nem is Mária néni. Ez egy troll álnév. ezer százalék. Amúgy meg bolond lukból bolod szél fúj. Át kéne már kapcsolni a király csatornáról.

 49. Hogy kit takar Mária néni, nem tudom, de nem is ez a lényeg, hanem a cél, amit elérni szándékozik. Természetesen joga van bárkinek a véleményét elmondani, érvelni, vitatkozni, de a mélységes gyűlölet, a hangnem mint eszköz nem üdvözlendő. Én még nem láttam hiba nélkül működő rendszert, kormányt, éppen ezért óvatosabban kéne mérlegelni amikor ítéletet mondunk bármelyik szemszögből. Viszont azt elvárjuk, hogy tisztességesen, becsűletesen végezzék munkájukat és ne uralkodjanak, hanem szolgáljanak.

 50. Eddig tolvaj volt,most már adakozni szeretne a tőlünk lopott pénzből! És így a tolvaj lesz a jóember!

 51. Szerencsétlen! Szemüveget neki, akkor talán mást is meglát, mint OV szotyolázó kezét, amit fényesre nyalhat.

 52. Még te tartasz kiselőadást gyűlölködő hozzászólásból. Hát, elég szánalmas:

  “Amiatt, hogy a Fidesz megint győzni fog. Így jártatok, libsik. Nem kellett volna annyit lopni, hazudni, csalni.”

 53. Észre tetszett venni az elvbarátait, akik gyűlölködnek, a véleményem miatt akasztani, gyilkolni akarnak. Az egyik társa szappant kíván főzni belőlem. Szíveskedjen megfékezni elvtársait és visszafogni a gyűlölködést, gyilkos ösztöneiket.

 54. Felcsút kitermelte az ajadékát az országnak ! Csak reménykedek benne hogy nem bíróság élőt fognak felelni hanem a feldühödött lincselő tömeg élőt !

 55. Nagyon mellé lőttél, mert az apám született német, volt a háború után települt ide Magyarországra!! Fogalom zavarba vagy, mert a Kápó a koncentrációs táborokban a zsidók közűl kinevezett barakk felelős volt!!! Te kis ostoba!!!

 56. Te kis ostoba, ha azt mondom igen akkor már nem remegő kézzel fogod bevenni a 10- 15- szem gyógyszeredet?? És ha már így tisztáztuk származásomat, innentől majd büdös Zsidó, vagy büdös Ruszki leszek számodra???

 57. Maguk, nácik zsidóznak. Talán konzultájon azzal a náci kommentelő társával, aki szappant akart főzni belőlem. Ezen az oldalon láthatólag megengedett a zsidógyűlölet, a gyilkosságra uszítás. Maguk piszkos nácik!

 58. Ki zsidózzon, ha nem egy Náci??? Te még meglepődtél?? Te kis ostoba nem fogtad fel hogy én veled akarok konzúltálni!!! Úgy tetszik mikor Nácizol!!! De innentől meg van engedve, hogy lezsidóz!! A sárgapapírod a legszuperebb jogosítványod, mindenre feljogosít!!! mindent megtehetsz büntetlenűl!!!

 59. Ne vitatkozzatok már ezzel az elmebeteg “Mária néni”-vel! S e nem Mária, se nem néni, csak egy szemét fidesz bérenc, aki nem meri felvállalni saját magát.

 60. “Talán konzultájon azzal a náci kommentelő társával, aki szappant akart főzni belőlem.” Ezt te írtad, akkor dönzsd el végre kivel konzultáljak, most pedig azt,írod az ügyvédemmel tegyem! De tudd hogy én téged “akarlak” veled akarok konzultálni!! Miért akarsz lerázni, te kis butus???

 61. “Talán konzultájon azzal a náci kommentelő társával, aki szappant akart főzni belőlem.” Ezt te írtad, akkor dönzsd el végre kivel konzultáljak, most pedig azt,írod az ügyvédemmel tegyem! De tudd hogy én téged “akarlak” veled akarok konzultálni!! Miért akarsz lerázni, ejnye-ejnye te kis butus???

 62. Náci vagyok ne csodálkozz, de egy kicsit bírom a “magyartot” is!!! Értsed meg kérlek hogy én téged akarlak!!!

 63. Én meg “belédszerettem”, az üknagymamád képe alapján!!! Remélem te is vagy annyira szép mint ő fiatalkorában!!! Egy szép hajnalon egy ponyvás teherautó Náci soförrel jelentkezik érted!!! Nem menekülhetsz én téged akarlak!!! 🙂 🙂 🙂

 64. Gyerünk pörgesd fel a fantáziád, találgass csak!! Ha már velem nem tudsz gyűlölködni!!! Húzz bele “Mária” mert ez kicsit olyan langy meleg!!! Kiestél a szerepedből, olyanrégen mondtad (írtad), hogy maga Náci!!! Hozd a formád, és aztán lépj túl a büdös zsidózásra mert az következik!! Vagy a liberális neked jobban tetszik?? “Fájó szívvel” de el kell hogy köszönjek magadra kell hogy hagyjalak, de ne fogd vissza magad önts csak nyakon mindenkit gyűlölettel!!! A szeretet számodra ismeretlen fogalom, ne is foglalkozz vele, azt hagyd meg a szépelgő lelkeknek!!! Te úgysem tudnád gyakorolni!!! Tanultságos és “üdítő” volt számomra hogy írogathattam neked!!! Üdv: Csengő Zoltán….

 65. Mária néninek kár írni bármit. Ezért fizetik és jól csinálja. Megfoghatatlan, bosszant uszít mindenkit mindenki ellen. Ne foglalkozzatok vele. Ne reagáljatok! Kár az energiáért! Egy sima fizetett kommentelő.

 66. Lehet mutid libsi és sivalkodolik mikor tolod. Szarházi alak vagy ezt te is tudod ugye? Több válasz egy trágyának nincsen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.