Mészáros Lőrinc felesége is beszállt a pofátlansági versenybe: ettől millióknak fog viszketni a tenyere

A Mészáros Lőrinc alapította Mészáros Alapítvány Mészáros Lőrinc hoteljében tartott háromnapos konferenciát, számolt be Mészáros Lőrinc csatornája, az EchoTV. 

 126 Vál-völgyi fiatalt havi 50 ezer forinttal támogató szervezet kuratóriumának elnöke, Mészárosné Kelemen Beatrix kijelentette, hogy:

“olyan dologért tehetünk mi együtt, ami a mi térségünkért van. (..) Én azt gondolom, hogy nem csak mi álmainkról van szó, hanem a ti álmaitokról is. (..) Hiszen azon a helyen tanulni, és később élni is, azt gondolom, hogy az a világ legjobb dolga.”

https://coub.com/view/wm440

 

A jövőben nem csak tanulmányi támogatással, hanem a friss diplomásokat munkalehetőséggel is segítené a Mészáros Alapítvány. Az EchoTV szerint “karrier lehetőséget kínálnának nekik a marketing, a kereskedelem, vagy a média területén.” 

“A célunk az, hogy sikeres felnőtté válljanak ezek a gyerekek. Azt gondoljuk, hogy hosszú-hosszú éveken keresztül tudjuk őket támogatni, és reméljük, hogy nagyon sikeres emberek lesznek,”

https://coub.com/view/wm496

forrás: 444.hu

Az embernek tényleg elkezd viszketni a tenyere ha ezeket az embereket látja. Az adóforintjainkból kitömött stróman és kedves felesége úgy csinálnak mint a bárók, kegyet gyakorolnak, a mi pénzünkből. A mi pénzünkből próbálják elfedni azt a rengeteg gaz tettet amit az országunk ellen tettek.

Kérjük, ossza meg ezt a cikket, és likeoljon minket a Facebookon!
Nekünk ezzel segíthet.Tisztelettel köszönjük! Az Ellenszél csapata