Gyomorforgató nyalizás: bemutatjuk Orbán legnagyobb hívét!

Forrás: index.hu

Nem mindenkinek ellenszenves Orbán Viktor. Van, aki az imádatot olyan szintre emelte, hogy az már gyomorforgató. Zachár Attila üzletének teljes felületét Orbán Viktornak szenteli, autójára kormányzati reklámot matricáztat, az általa vezetett klubban migrációs előadást szerveznek, a cége egy fideszes képviselőt agyonreklámozó lapot ad ki és mindezért Orbán születésnapi köszöntőt küld neki. Joggal mondhatjuk, ez az ember Orbán legelkötelezettebb és leghűségesebb szimpatizánsa.

Az Astoriánál lévő Kossuth 15 kereskedőház kirakatában óriás kivetítőn nézhetjük az aktuális kormányzati hirdetéseket, vagy épp Orbán Viktor egyik beszédét, mindezt saját ötletből, saját pénzből, színtiszta meggyőződésből.

Még ha ez nem lenne elég, hogy hirdesse Orbán iránti imádatát, az „Állítsuk meg Brüsszelt!” kormányzati propagandareklámmal felmatricázott autóval furikázott a városban, így terjesztve vezére tanait! Zachár szerint egy normális országban egy normális állampolgár szimpatizál az ország normális vezetőjével, és ő csak azt sugározza a ledfalon is, amit gondol, amivel egyetért, és amivel a többség is egyetért. Ebből kiindulva, ha ezen múlik, én inkább leszek abnormális, de bizton állíthatom, nem fogok Orbán Viktoros pólóban „Hajrá, Fidesz!” kitűzővel rohangálni egész nap a városban.

“Egyszerűen nekem Orbán Viktor zseni, és jó irányba halad. Ha hozzám eljönne, az első kép, amit látna, az egy születésnapi gratuláció Orbán Viktortól. Egy képeslap bekeretezve, amit idén májusban kaptam, és nagyon örültem neki” – nyilatkozta Zachár Attila.

Mondhatnánk, hogy ez teljes elmebaj, viszont ez még nem minden. Nem csak ez az egyetlen hely, ahol hangot ad véleményének. Saját rendezvényközpontot is üzemeltet a 7. kerületben, ahol fideszes előadókkal közösen migrációs előadásokat tartottak, illetve itt működik a Körúti Korzó nevű fideszbarát kerületi lap szerkesztősége is, adta hírül az index.hu.

Nem tudjuk, hogy ez az ember mit szed, de a lényeg az, hogy boldog, nem igaz?

33 Comments

  1. Kedves Mária Néni! A cikkben nem a hazafiságról, hanem a miniszterelnök feltétel nélküli szeretetéről van szó. A “hazaáruló” szóval pedig – bármennyire divatos is – nem illendő dobálózni. Számosan nincsenek tisztában e szavunk szomorú, mögöttes tartalmával. Sajnos. Hazaárulózással dobálózni szintén gyomorforgató.

  2. Aki nem szereti Orbán Viktort az magyargyűlölő? Minden magyarnak kötelező őt imádni? Volt már ilyen ebben az országban, amikor elvárás volt tapsolni a vezérnek, s ha valaki nem tapsolt, azt árulónak tartották. Rákosi-korszaknak hívják.

  3. maria neni mit jelent a hazafisag>?? azt hogy a sajat zsebebe teszi az on nyugdijat??? a hazafisag a magyarsag felemelkedeset jelenti es nam azt hogy a hataron tuli magyarok finanszirozasat a mi nyugdijunkbol !!!!

  4. Vélelmezhetően a saját zsebére finanszírozza, mert a vállakozása érdekében felmerülő kiadási tétel nem lehet, azaz a pártsemleges NAV -nak ezt már ellenőriznie kellett. Jó, ez utóbbi már tényleg vicc…..

  5. Válaszoltam ennek az úgynevezett Mária néninek, de azt hiszem, valóban a megszokott fidesz trollkodás esete forog fenn.

  6. Kedves nyugdíjas! Ne aggódjon, én fizetek annyi adót, hogy maga mindig fog tudni zabálni eleget. Ne irigykedjen a határon túli magyarokra. Engedje el ezt az alantas, proli ösztönt.

  7. Ki a magyar? Mondjal egyetlen embert is, aki 4 generaciora visszamenoleg tiszta magyar!! Te agyhalott fizetett fostalicska troll. Miert jo az neked, ha penzert oltod az emberekbe a szart…

  8. Te jo eg ember…Nem tudom mennyit kapsz azert, hogy szenne egesd magadat arctalanul, de ez kicsit vicces, hogy olyan embereket ultetnek be a szekbe kommentelni, aki azt sem erti mit miert irnak a hozzaszolok…Mondjuk a fidesz osszetetelenek alapmuveltseget osszerakva ez nem csoda, hiszen az iq szam nem eri el nallatok a hegyi kecskek fingjaet sem.

  9. Maria neni, maganak kene megtanulni magyarul, ugyanis ennel magyarabbul nem lehet leirni??? Mi van, ha megfognak nem tudsz mit valaszolni akkor ilyeneket irsz ” tanujl meg magyarul, irj magyarul, mi van nem tudsz magyarul “????!!!!

  10. Mi van csak most tunt fel,hogy ekezet nelkul irok ???? Nagyon sajnalom de ekezet nelkuli a gepem!!! Nekem megfelel,maga meg tanuljon meg olvasni,mar reg meg kellett volna ,korabol itelve!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.