Gyomorforgató nyalizás: bemutatjuk Orbán legnagyobb hívét!

Forrás: index.hu

Nem mindenkinek ellenszenves Orbán Viktor. Van, aki az imádatot olyan szintre emelte, hogy az már gyomorforgató. Zachár Attila üzletének teljes felületét Orbán Viktornak szenteli, autójára kormányzati reklámot matricáztat, az általa vezetett klubban migrációs előadást szerveznek, a cége egy fideszes képviselőt agyonreklámozó lapot ad ki és mindezért Orbán születésnapi köszöntőt küld neki. Joggal mondhatjuk, ez az ember Orbán legelkötelezettebb és leghűségesebb szimpatizánsa.

Az Astoriánál lévő Kossuth 15 kereskedőház kirakatában óriás kivetítőn nézhetjük az aktuális kormányzati hirdetéseket, vagy épp Orbán Viktor egyik beszédét, mindezt saját ötletből, saját pénzből, színtiszta meggyőződésből.

Még ha ez nem lenne elég, hogy hirdesse Orbán iránti imádatát, az „Állítsuk meg Brüsszelt!” kormányzati propagandareklámmal felmatricázott autóval furikázott a városban, így terjesztve vezére tanait! Zachár szerint egy normális országban egy normális állampolgár szimpatizál az ország normális vezetőjével, és ő csak azt sugározza a ledfalon is, amit gondol, amivel egyetért, és amivel a többség is egyetért. Ebből kiindulva, ha ezen múlik, én inkább leszek abnormális, de bizton állíthatom, nem fogok Orbán Viktoros pólóban „Hajrá, Fidesz!” kitűzővel rohangálni egész nap a városban.

“Egyszerűen nekem Orbán Viktor zseni, és jó irányba halad. Ha hozzám eljönne, az első kép, amit látna, az egy születésnapi gratuláció Orbán Viktortól. Egy képeslap bekeretezve, amit idén májusban kaptam, és nagyon örültem neki” – nyilatkozta Zachár Attila.

Mondhatnánk, hogy ez teljes elmebaj, viszont ez még nem minden. Nem csak ez az egyetlen hely, ahol hangot ad véleményének. Saját rendezvényközpontot is üzemeltet a 7. kerületben, ahol fideszes előadókkal közösen migrációs előadásokat tartottak, illetve itt működik a Körúti Korzó nevű fideszbarát kerületi lap szerkesztősége is, adta hírül az index.hu.

Nem tudjuk, hogy ez az ember mit szed, de a lényeg az, hogy boldog, nem igaz?

loading...