Orbán Viktor 2 percen át égette magát és hazánkat Brüsszelben – ehhez a jobboldal még tapsikol is + videó

MTI Fotó: Miniszterelnöki Sajtóiroda / Botár Gergely

Sok mindent el lehet mondani a magyar jobboldalról, de azt nem, hogy nem szeretné rajongásig első számú vezéreként Orbán Viktort

Az “Elég volt” jobboldali Facebook-oldal közzétett egy  videót arról, hogy Orbán elmagyarázza, miért támadják őt Európában.

Orbán szerint Brüsszelben csak megszületni volt nehéz. Szerinte az általuk létrehozott alkotmány keresztény és nemzeti értékek alapján áll, és Brüsszelben még soha nem láttak diktátort. Brüsszelben igen is láttak már diktátort, minden egyes alkalommal mikor Orbán megjelenik és valami iszonyat hazugság áradatot áraszt az EP-re.

Egy normális ember ha ezt a videót látja akkor inkább lehatja a fejét. Ha ezt a videót megnézem csak egy dologra tudok gondolni mikor felnézek az égre “Köszönöm, Istenem, hogy nem vagyok Fideszes” A jobboldalon ez pedig tananyag elképesztő, hogy milyen mélyre süllyedtek.

Oszd meg ezt a cikket, hogy mindenki lássa, milyen mélyre süllyedt a jobboldal!

 

370 Comments

 1. Az igazi az lenne, ha rezsiszilárd tévedne ki egy jóízű nyilatkozásra, Bruxellesbe! Az akasztaná hasba a brüsszeli polgárokat!

 2. Vajon hol hangzott el ez a beszéd? Esküdni mernék rá, hogy színtiszta fideszes volt a közönség! Még csodálkoztam is, hogy nem tapsoltak közbe! Bírom az ilyet, amikor – mint egy falusi öregasszony – úgy vitázik valaki, hogy ellenfél nincs is ott! Ha meg ott van, akkor nem rá néz, hanem a sajátjaira és nekik mondja azt amit nekem akar mondani! Mintegy megerősítést várva. És meg is kapja! Annyira tipikus, olyan sokszor találkoztam ilyen demagóg faszokkal! Ja! És utána, meg sem várja, hogy te mondanál-e valamit, hátat fordít és otthagy. Szánalmas!

 3. Ha egy cikket közzétesznek, egy videót, akkor az időpontot is meg kellene jelölni. Hol, mikor, miért mondta.

 4. Valaki közvetlen közelében érezte már a szájszagát???A fos az egy illatfelhő hozzá képest!!!!Tisztelettel kérném az összes tudós orvoscsapatot aki felállították ennek az embernek a diagnózisát,mutassák be az uniónál,mert az alapján már rég zártosztályon kellene kezelni,de nem csak őt, hanem az egész sleppjét!!!!

 5. “ahol diktátort életükben személyesen nem láttak” – ezt mondta.
  Olcsó poén lenne, hogy vele már találkoztak, de ugye Putyin valahogy hozzánk jár sűrűn és nem Brüsszelbe.

 6. Ennek lényegesen több értelme van, mint az eredetinek. Szvsz a fideSS hívők ezt a változatot is ugyanúgy megtapsolták volna.

 7. Mé ? Kik alkotjájk azt a magyarországot szerinted? Az orbány pénzeszsákjai,az új földesurak cselédestől?

 8. Viktor egy troll, ez a beszéd valószínűleg lopott. De hol van ebben a Jobbik? Sehol. Ez egy kicsit lealacsonyodó, ujjal mutogatós cikk, beleszövi az írója a nagykabátba a bugyit…

 9. A baloldal minden áron kormányozni akar semmitől nem riad vissza itt a facebookon meg tapsikolnak ha támadják az ország miniszterelnökét,a helyett,hogy mellé állnának.

 10. Rohadj meg te fideSS náci köcsög. A tiszteletet, nem kikövetelni kell, hanem kiérdemelni. Hogy pusztulál el, a szarevő retkes bandáddal együtt.

 11. Az ország miniszterelnöke? Mafiiafőnök. Egy miniszterelnöknek egy országot kellene kormányozni tudni, ami nem egészen egyenlő a gyűlöletkeltéssel.

 12. Csak a videót néztem meg. A felsoroltakat én is hiányolom. Ez egy részlet lehet. Kiragadott rész magában kevés a teljes értelmezéshez viszont a hazugságok így is úgy is változatlanok.

 13. Egy miniszterelnöknek kormányozni kellene az országot nem pedig kirabolni, a népet megosztani, egymás ellen fordítani.

 14. Botka rezsim??:DD Ember, te tisztaban vagy a szo jelentesevel? Te jo isten, sok baromsagot lehet hallani-olvasni Botkarol, aminek koze nincsen semmihez ami valos, de eddig ez visz mindent 😀

 15. Pártfüggetlen vagyok,de ezt az Orbán-szapulást,undorítónak,és feleslegesnek tartom. Kuturálatlan megnyilvánulás a nagy “demokratáktól”,egy törvényesen megválasztott vezetőt ílyen bunkó proli módon támadni!

 16. Miniszter elnök -úr !! Ön át gondolta ezt a beszédet ! mielőbb ,el mondotta,kétlem ,mert ez úgy ahogy van egy nagy hazugság !! Az EU- senki ebben az országból nem akar ki lépni !! Mért állít ilyet !! És kérdem én ? ha mi kilépünk az EU-ból ,,mi lesz azzal a sokk hitellel amit már felvettünk ,,és még egy ,nem gondolja ,hogy vissza kell fizetni !! És miből ??? Ez az ország olyan mint egy szita !!! Kifolyik minden pénz rajta !! Mért nem beszélt az egészségről !! hiszen ,ez most a fő probléma !! Lehetne ,,sorolni a hibákat ,de nem lenne elég az egész este rá !! És még egy !!! Ez a beszéd hol hangzott el !!! Egye ,nem Brüsszelben !!

 17. Primitiv orok vesztes, barmennyi penzt, vagyont grundol ossze soha nem lesz egy normalis pillanata. A vele szuletett kissebsegi erzese orok maganyra karhoztassa. Soha nem lesz egy oszinte erdeknelkuli baratja, hive, szanalmas kis luzer marad.

 18. Felesleges, kultúrálatlan? Addig, amig a kormány gátlástalanul becsapja a lakosságot, ahelyett hogy “demokratikusan” kormányozna – letelepedési kötvény, Mengyi Roland 90%-os lenyúlásai, zöld dosszié, kormánymédia – addig az ilyen felvilágositó, irásokra nagy szükség van! Hihetelen a választók naivitása… 🙁

 19. Annyi tisztelet jár neki,amennyit megérdemel! De az elhangzott beszéd nem sok igazságot tartalmazott! Sőt! A híveinek beszélt,azok viszont mint a szivacs a vizet,úgy itták! Az meg,hogy te pártfüggetlen vagy,hát….

 20. Engem nem érdekel,ha a Gyurcsányt megtapsolják a hívei,mert ezeknek nem keresem a társaságát. Az Orbán-hívek,még mindig többen vannak,mint a gyűlölködők,ezért épp aki a demokráciát hirdeti,annak kellene ezt tisztelnie!

 21. A kormány minden döntését törvényesen tette. Ott a parlament,aztán változtassátok meg a törvényeket,ha ti vagytok a többség! Ha meg nem,hát akkor nyeljétek le a “demokratikus békátokat” jelképesen! Semmi értelme ennek az oktalan gyűlölködésnek,mert attól nem változik abszolut semmi,ha az internetet telehányjátok ezzel!

 22. A milyen a nép,olyan a vezetője! Arománok,legalább agyonlőtték Ccaucseszkut,de Magyarországon eddig mindenki megúszta a felelősségre vonást. Orbán,csak folytatta,amit az elődei..

 23. Fideszes süketelés… Az ország miniszterelnöke az egész országé… Nemcsak a hiszékeny, a közmédia által manipulált fideszhivöké… A demokrácia, ha komolyan vennétek, akkor látnátok, milyen vészesen sérült az elmúlthétév alatt. Azonkivül, nektek volna dolgotok a fideszes korrupció ellen fellépni. Az is éppoly rablás, még ha pártközeli zsebekben landol is a mindnyájunk – tehát a tiétek is – közös pénze.

 24. Te,meg demagóg skizofrén vagy,ha mindenkiben a Fidesz kémjeit látod,akinek nem tetszik ez a kormány ellenes hisztéria,és gyűlölködés.
  Kik azok a nektek? Nekem te ne mondjad meg,mi a dolgom,mert nem vagyok a beosztottad!

 25. Tele hazugsággal ez a videó! Most van igazán DIKTATÚRA! A földön sehol nem volt nincs KOMMUNIZMUS! De a Kádári szocializmusbak minden magyar emberként tisztességesen megélt! Ez az ÉRDEKKOMMUNISTA MAFFIA LUXUSPARAZITA RENDSZERVÁLTÓ Orbán Viktor és főnöke Soros György meg bűntársai vágták vágják tönkre Magyarországot a magyar népet! https://uploads.disquscdn.com/images
  /ee1804d621878a6de81912e13db1622663b3bed134c17d774ef2b45306ab382c.jpg

 26. Milyen kémekröl beszélsz? Idegeitekre ment a gyülöletkampányotok?
  Nem kéne mondanom, mert állampolgári kötelességed demokráciában a közélet tisztaságára ügyelned.
  Régen rossz, ha nálatok a fönöknek kell figyelmeztetni a csalásra.

 27. Szent meggyőződésem, hogy egy, a maga által “rezsimnek” titulált Botka kormány is sokkal jobb lenne, mint egy orbán által irányított rezsim. Botkából legalább nem nézem ki, hogy olyan aljas és elvetemült, kritikátlanul rendszerhű vazallusrendszert hozzon létre mint ez a barom.

 28. Mert a zsé onnan jön és OgV csak arra az egy vespasianusi mondatra volt érzékeny a történelmi tanulmányai során, miszerint: pecunia non olet.

 29. vitéz úr,el tudnám magyarázni ami nem fér a fidesz-jobbikos fejébe,de kár az energiáért!!!A fidesz agymosottjait,lefizetett kádereit(trafik,föld,közpénzkiutalás el nem végzett munkákért stb)pl.önt sem lehet a valóságról felvilágosítani,mert a fitymasz sötétjei!!!!

 30. “törvényesített”csalásokkal,2000 Ft-ért és külhonbó szintén pénzen vett szavazatokkal!!!Cáfoljon meg ,ha van mersze!!!!

 31. Botka egy olyan párt élén áll, amelyik szintén többszörösen lejáratta már magát. Csöppet sem zavar téged, amikor őt véded? Rezsim ide vagy oda, mindegy minek nevezzük, Botka menjen a francba a pártjával együtt!

 32. Akire sárt dobáltak, az sározta be magát? Ti fideszesek nagyon tudjátok keverni az alanyt a tárggyal. Ha érted, miröl beszélek… Kár, hogy ti naiv fideszhivök, szerettek megvezetve lenni, ahelyett hogy saját fejjel gondolkoznátok 🙁
  Mi volna, ha az ország javát nagyobbra becsülnétek führeretek imádatánál?

 33. Én nem vagyok demokrácia hívő,1989 óta.
  Azelőtt,azt gondoltam,az majd jobb lesz! A népnek kicsit lassabban forog az agya.

 34. Miért is kéne mellé állni? Szétcseszett mindent a stadionokért, a fociért! Minden adóforint a focihobbijára megy! És ez még nem elég! Folytatja a határon túli országokban. Most ott épít stadionokat. Ott vásáról és alapít fociakadémiákat. Támogat milliárdokkal “külhoni” egyetemeket, óvodákat! Itt meg rohad az oktatás, rohad az egészségügyi ellátás! Csökken a munkanélküliség? Hát persze, mert elvándoról, aki csak tud! Mi lessz ezzel az országgal, mire mind az öt gyereke “sajátlábra” áll? A nyugdíjak a béka segge alatt, a MNYP- kat lenyúlta, majd elherdálta! A volt trafikosok életét tönkretette egy tolvonással! A földműves parasztoktól elvette a földjüket, a világhírű biogazdaságot, tönkre tette, beszéntatta………Nincs elég hely és idő leírni mi mindent tett, amiért “mellé kéne állni”! Az államadósságról meg csak ne beszéljen, mert semmit nem csökkent, sőt. Miből lesznek visszafizetve az indokolatlanúl magas kamatozású államkötvények, ami árán beengedett több ezer ellenőrizetlen “migránst”? Brrrrrtt

 35. Sztálini beszéd!
  A Nép Nevébe!
  Nélküle hol lenne az Ország?
  Az uralma a haláláig fog tartani.
  A nagy Űr csak akkor fog igazán látszani!

 36. Tiszteletem! …Persze, ha ezt meg tudnád indokolni. Csak nehogy az illiberális szót halljam, mikor Meszáros Lörinc egy óra alatt annyit keres, mint ami miatt egy XV. kerületi ovoda felújitását el kellett halasztani a jövö évre.

 37. Ahhoz, hogy láss nem kell párttagság. Akár fideszes, akár nem a valóságot látni kell! Aki nem áldozata ennek a rendszernek, az is kéne, hogy lássa a környezetét! Az agymosás jól működik!

 38. Én tényleg nem értem, hogy mi bajotok van ezzel a beszéddel, de tényleg. Tele van az eu faszjankokkal, és ha valaki ledobja a polkorretktséget akkor aztán hujuj. Lehet sok követ dobni Orbánra, de jelenleg európában nincs hozza fogható politikus. Na akkor most köpködjetek…

 39. “Egy normális ember ha ezt a videót látja akkor inkább lehatja a fejét””.Normális ember se nem fideszes, se nem maszopos.. Az én pofám minkét banda miatt ég!

 40. Az a gond, hogy a jövőre a Fideszre szavazók többsége elsősorban nem Fideszes, hanem nemzeti elkötelezettségű, amíg ezt nem ismeritek fel, addig minden szar vissza hull a fejetekre.. És ezt örömmel fogjuk nézni.

 41. ‘Az is jobb lenne” Neked! Én utálom ezt a gyökér fideszt, de ha nem a Jobbik váltja őket, akkor inkább ezek mint a balf@sz szocialisták.. Saját szemétdombjukon sem tudnak rendet tartani, hogy a pics…ba kormányoznának?

 42. Hát orbán az rendet tart! A fociba öli a pénzt, az meg csak nem éled fel! Mindenkinek kussss van! Ráadásul van az a pénz, amiért nyalnak is!

 43. Milyen mélyre süllyedt a Viktor… Lehet sokaknak fáj, de a fidesz se nem jobboldali, se nem nemzeti, mint ahogy a dk és az mszp sem baloldali!!! Ezek egy és ugyanaz!!!

 44. Valaki nagyeszu jobboldali – tolem lehet balos, kozepes is – magyarazza mar el,de nagyon pontosan, hogy mit jelent a ” nemzeti erzelmu” szo???

 45. Állj. Ez öngól. Pontosan maga kezdte így, hogy “változtassátok” meg a törvényeket, ha “ti” vagytok a többség stb. stb. KIK azok a “TI”??? Hm? Csak nem pont maga lát minden ellenvélemény mögött ellenséget? Ejnye.
  Ami a többit illeti, nos, arra meglehetősen triviális megoldás van, hiszen arra hivatkozni, hogy egy vezetőt “törvényesen” választottak meg, az Hitler, Sztálin, Kim Dzsong Un stb. óta egyszerűen ÉLETSZERŰTLEN. A másik oldala pedig az a dolognak, hogy amíg orbán és csapata praktikusan egy fasiszta rezsimet épít ki Európa közepén, addig “szapulni” és “támadni” nagyon is – talán túlságosan is – finom és kulturált, hiszen ennek a hatásos megoldása sokkal inkább orbánék letartóztatása lenne.
  Emlékeztetném arra, hogy a II Vh. előtt is kézzel-lábbal tiltakozott az értelmiség – sajnos hasonlóan túl finom és kulturált módon – és mégis megtörtént, ami megtörtént.

 46. husqarna! A demokrácia MINDIG egy kicsit kaotikus. A jobbik lehet, rendet vágna, de abba még jobban belerokkanna az ország. És ne feledje, akkor senki sem érzehetné majd magát védettnek, hiszen mi van, ha mondjuk pont a “h” betűvel kezdődő kommentelőket nevezik ki bűnbaknak és börtönzik be?

 47. Ez végülis egyfajta “korrekt” hozzáállás, hiszen legalább nem álságos. Maga kerek-perec megmondja, hogy örül annak, ha honfitársai nagy részének rossz. Nyilván nem maga az egyedüli ilyen ember a világtörténelemben. Ma ráadásul egyfajta “divat” is gonosznak lenni és aki nem így gondolkodik, hanem humánus, empatikus, jóravaló stb. az meg ugye lúzer. Ahogy fokozódik ez a társadalmi – mondjuk így – hangulat, úgy rohan a világ egy újabb világégés felé és abból már maga sem menekülhet. Ezt a történelem számtalan esetben bebizonyította. Mi- józanul gondolkodók – csak abban reménykedhetünk, hogy Európa ún. jobbik fele elég erős lesz ahhoz, hogy ennek elejét vegye.

 48. Akkor még egyszer Banditabarka! Szóval pankrátorok ellen nem lehet görög-római stílusban birkózni. Falus János indulatból beszél, de ha oda kerülne a sor, akkor nyilván egy ún. due process, azaz rendes/törvényes eljárásban gondolkodik. Én is.

 49. Oké, csak folytatta, de nagyon nem mindegy, hogy valaki a golyóstollat lopja el az asztalról, vagy elfogad egy ingyen kéthetes nyaralást akárhol, vagy egy féldisznót stb. VAGY a komplett Marshall segélyt tolja ki off-shore cégekbe az országból, miközben ingyen ebéden kívül praktikusan SEMMIT nem oszt vissza a népnek. Szóval nyilván csak idő kérdése, hogy mikor jut Ceausescu sorsára. Ha az a cca. egy millió ember, aki külföldön él és akik nagy része ugye egészséges, tettrekész fiatal, szóval ha ők ITTHON lennének, akkor ez már régen bekövetkezett volna. Így egy kicsit lassabb. Ezt a rendszert nyilván nem lehet a végtelenségig működtetni itt Európa közepén. Egyszer elfogynak az uniós pénzek, elfogy a lakosság, és ha csak az Internetet is be nem szüntetik, akkor az emberek látni fogják, hogy miben élnek és egyszer csak elszakad a cérna.

 50. Valószínűleg reflux oesphagitise van. Nagyon gyakori az ilyen korú embereknél. El is van hízva, nyilván idegeskedik is. Mondjuk ezt nem a zártosztályon kezelik…… 😀

 51. Annyiból jó lenne, hogy akkor lehetne menedékjogot kérni az Unióban és mi is kapnánk egy csomó kedvezményt.

 52. De hát látja Mária, hogy nem megy neki. 😀 Tipikus jobbos gondolatmenet. Van egy téma, erre nyomja az aktuális agitpropot, erre ugye visszakérdezünk és arra meg már nincs válasz – vagyis csak ennyi. Nem akarom ijesztgetni Mária, de azért ne feledje, Banditabarka is valószínűleg egy szavazópolgár, és a szavazata is ugyanannyit ér, mint egy gondolkodó emberé – vagyis egyet. 🙁

 53. Hááááát azért ez nem ennyire egyszerű képlet. És ne feledje, hogy ott van morvai krisztina, aki ahányszor megszólal, mindenki a cipőfűzőjét nézi zavarában.

 54. No ha a jobbik jön,te is megnézheted magad! Ugy lepaktálnak Orbánnal a közös kormányzásért mint a huzat! Ne felejtsd el,hogy mit mondtam ezügyben!

 55. Mi az ,hogy nemzeti? Magyarázza már el valaki! Ezt Orbán a fejükbe sujkolta,akkor nemzeti! Akik ezzel takaróznak nézzenek már szét,hogy mit jelent? Lásd Nemzeti Dohánybolt! No az mi? Lézerjankó bulija! Nem? Na ezt nevezik ök nemzetinek!

 56. És hová lépsz? A semmibe! Na mondj véleményt mi legyen ha kilépünk! De tárgyilagosat,ne hallomásból! A saját véleményedet mondd!

 57. Az Orbán és Botka rezsim helyett bármilyen rezsim jöhet, még a piros farkú kisördög is, csak történne végre valami, mert a jelenlegi igencsak gáz.

 58. Botka nem a párt élén áll, ott Molnár szerencsétlenkedik – sajnos -, Botka “csak” miniszterelnök jelölt. Ezt azért jó ha tisztázzuk, annak ellenére, hogy én sem tartom a szegedi polgármestert alkalmasnak!

 59. “Olyan káros vezetője még nem volt az országnak az utóbbi 50 évben, mint Orbán.” Ezt Ferge Zsuzsa akadémikus, szociologus, szegénységkutató mondta.

 60. Én mióta az eszemet tudom,mindig a saját álláspontomat képviseltem.AZért ekkora volumenű kérdésekben teljesen normális,hogy lehetnek egybeesések. Az,hogy én mit akarok,nem számít,mert a népet kellene arra a szintre emelni,hogy belássa saját alapvető érdekei! És,az nem a nemzetromboló,globalista kapitalisták seggében keresendő! Én magamrészéről nemzeti szocialista politikát,és gazdaságot tartanék minden nemzet számára optimálisnak! Szuverenitást,önrendelkezést minden téren. A jelenlegi politikai helyzetben,a csehekkel,a lengyelekkel,és az oroszokkal szervezném meg,az EU-ból,és a NATO ból való kilépést. Később is együttműködnék ezekkel az államokkal. A nyugat,meg az USA akarta,hogy a Szovjetunió ésszeomlásával,a kelet európai országokat mielőbb magukhoz láncolják. Egy közép európai unió,akkoriban kiválóan működhetett volna,csak a modernizációt kellett volna megszervezni.Sajnos a nyugat mézesmadzag politikája elvakítota a közép európai országokat,és ennek isszuk most a levét.Azóta felneveltek,egy libsi generációt,akik roszabbak,mint a kommunisták voltak! Azok legalább nem kérőjelezték meg a nemzetnek,az országához való jogát!

 61. A többi is ezt tette,bár tudom,az nem mentség!
  Száraztézta,élelmiszercsomag,alkohol,pénz,cigaetta,ígérgetések..minden be lett vetve.

 62. Rolex ügyben és más anyagi ügyben is Botka simán
  eltud számolni.Van tisztességes jövedelme amiből ezt tudja
  finanszírozni? Van.Szerinted a kormánypárti képviselőknek,
  minisztereknek kínai piacon vett Casio utánzatuk van a Mr. Sales-nél vásárolt
  öltöny mellé és a mai napig a nagypapától örökölt Skoda 100-assal mennek
  kempingezni a családjukkal a balatoni kempingbe? Ne nevettesd ki magad.

 63. “A fidesz a hazafiak pártja” … Hahaha. Akik intelligenciája nem terjed odáig, hogy felismerjék, mennyire meg vannak vezetve. Nem veszik észre, hogy ezzel mennyit ártanak a “hazának”. A haza páratlan kirablásához asszisztálnak. Letelepedési kötvány, Mengyi Roland 90%-os “alkotmányos költség”-nek nevezett lenyúlása, Talicskázzák ki a pénzt offshore cégekbe,… Ugye, fogalmad sincs, miröl beszélek?

 64. “Ferge Zsuzsa liberális hazaáruló” ?
  Mária néni, te tudod mi vagy? A primitiv trollkodáson kivül? Illiberális asszisztálója hazája kirablásának.

 65. Hazudta? Mária néni! Ne személyeskedjen! Ha nem tud rendesen reagálni, és a tényeket sem ismeri, tisztelet legalább a büszkeségének!

 66. Honnan tudod,hogy hazudta?Felesége a Szegedi Tudományegyetem orvosi kara tüdőgyógyászati tanszékének tüdőgyógyász-onkológus főorvosa. Még valami?

 67. ..mert ott demokratúra van 😛 Azért milyen rendes vagyok szóba elegyedek veled, sajnállak mert más le sem sz.r! Tudod, ez a liberalizmus!

 68. Hazudta. Maga nem tudja mi a személyeskedés. Ha egy közszereplőre azt mondom, hogy hazudik az nem személyeskedés. Ha magára azt mindaná valaki, hogy hazaáruló, mocsok söpredék, akkor azbaz lenne. De ilyet magára nem mond senki. Igaz?

 69. Hát “kedves”??? Mária néni, eddig mindig rossz érzéssel olvastam, ha azt mondta valaki hozzászóló, hogy ezek a “hülye” nyugdíjasok, nem értik, nem akarják érteni a jelenlegi helyzetet, Orbáni politikát. Most csak csak rájöttem amikor elolvastam veretes, egyetlen rövid, hibás fogalmazású mondatodat (győzna????), hogy nem minden idős, nem minden nyugdíjas “hülye”, de vannak sajnos köztük veled együtt néhányan. Nem arról van ám szó, hogy akinek más a véleménye, az ostoba, hanem arról hogy a hozzád hasonlóaknak fennt van a szemellenző, nem látnak, nem hallanak, csak követik vakon a vezírt, narancsködbe burkolózva.

 70. Azt egyébként látom hogy ősz vagy, megöregedtél, de az is látszik, hogy már nem e világon élsz.

 71. Ennyir futja csak, öreg nyugger. Azt tetszik zabálni, amit én befizetek adóba. Amíg az én kenyeremet eszi, addig kussol.

 72. Abban igaza van, hogy sok az idióta nyugdíjas. Erre példának rögtön itt van maga. Én ugyanis adófizető polgár vagyok. Én tartom el magát, az én pénzemen uszíthat itt is.
  Hiába személyeskedik, inkább egyen sok tökmagot, hogy nehogy a cipőjébe vizeljen 😆😆😆😆

 73. Öreganyám! Kellően megöregedett, becsületes, jóravaló – saját jellemzésed magadról -, mégsem az vagy amit hazudtál magadról, de nem baj, ez vagy te, ezek a FIDESZ imádók, hazudtok éjjel nappal. Mi az hogy “kuss”? Mi vagy te? Mit képzelsz magadról? Én hálaisten nem szorulok a kenyeredre, a kezedből el sem fogadnám. Azért ennyi idősen megtanulhattál volna helyesen, érthetően írni. Vagy az már nem megy? A helyesírásra gondoltam vén satrafa. Aztán most én mondom: “K U S S”. A gyógyszered, – kavinton – bevetted? A pelenka renben? Nem szorít? Orvoshoz ne feledkezz meg elmenni, gondolom nálatok is van ideggyógyász!

  2017-08-08 22:42 GMT+02:00 Disqus :

 74. Ha nem tanították meg valakinek gyerekkorában azt, hogy mi a haza, hazaszeretet, akkor nem itt kell kérdezősködni. Tessék hazamenni és kérdőrevonni a szüleit, hogy miért nem szorult beléjük hazaszeretet.

 75. Meg kukában turkálgatni? Ez tetszene Önnek ugye? Szerencsére ebből nem kérnek az emberek … Volt ebben az országban egy cselédvilág…. Háborúval ért végett amibe kis híján bele pusztult az ország .

 76. “Mária néni” szégyenfoltja a nevének…. Ön sem tud mást csak sivalkodni Már mondtam egyszer … tessék jobban táplálkozni … tartalmasabb ételeket enni.

 77. Ez egy idióta, amikor bezárták a Lipót-mezei ápoldát, nagyon sok beteg került szabadlábra ” Mária néni ” is egyike… de ő se nem Mária néni, se nem nyugdíja… csak valaki megengedte, hogy kopogjon a klavin … Olyan felelőtlenek az emberek… nem nézik meg, hogy kiket is engednek be a lakásukba 🙂 Nem nagyon futja rá neki másra, mint hogy rágalmazzon olyanokat akiknek más a véleménye vezéréről mint neki 🙂

 78. Mielött bármiről véleményt formálunk, elöbb tájékozódjunk…

  dr. Lugosi Andrea, a Szegedi Tudományegyetem orvosi kara tüdőgyógyászati tanszékének tüdőgyógyász-onkológus főorvosa.

  Ez a jelenlegi forma, bármennyire is nem tetszik Önnek “Mária néni” – vagy kicsoda …

 79. Jó irányba haladunk? Jó irányba haladtál, amikor az útszélén kínáltad elnyűtt bájaid, szenilis prosti.

 80. Na te hülye p…csa, az előbb még azt böfögted, hogy nem kell személyeskedni, akkor ez mi te szenilis görény?

 81. Ki ez a félhülye “Mária néni”, ha valaki tud róla valamit írja le. Persze tudom, nemrég szabadult a diliházból szerencsétlen, most gondolom kukázik ezerrel. A napokban láttam egy hozzá hasonló kelekótya félnótást a Teskónál, a kukából szedegette a narancsot amit kidobtak, lehet hogy pont ő volt? Foga a vén csajnak már nincs, menni is alig-alig tud, de a koszos, mosdatlan markát azt tartja.

 82. Valóban, utcalány korodban homokszemért csináltad, ma tiéd a Góbi sivatag….sokra vitted szerencsétlen félnótás.

 83. Te vén hülye, válts már erről az állandó “sivalkodásról”, ennyi a szókincsed szerencsétlen paraszt p….csa.

 84. Te ócska ribanc, hova haladsz te? A temető felé, legalább ebben a néhány hétben ami hátra van neked, fognád be a lepcses pofádat.

 85. Ismét ejnye-bejnye Mária néni. Magának tetszik, ha valakinek rossz? Erre szokták kérdezni, hogy hány trafikja van MÁria néninek?

 86. Kik azok a “mi”? És kit tartanak el? És miből? Na, és miért? Mária néni, most már szedje össze magát és próbáljon meg egy agitprop nélküli értelmes mondatot leírni. Na, de komolyan.

 87. Mármint az azt jelenti, hogy jó úton tetszenek haladni a fasiszta diktatúra kiépítése felé? Tetszik tudni, hogy legutoljára is mi lett a vége. ….

 88. Ilyenkor hozá kell tenni, hogy “szerintem” és kell adni némi magyarázatot, hogy miért tetszik ezt gondolni. Ezt úgy hívják, hogy érvelés. Mit gondol, menni fog?

 89. Ááááááááá.. szóval éljen a fidesz. Akkor ugye vallásosnak tetszik lenni. Hát ebben a körben ugye elfognak az érvek. Ajaj.

 90. Nem Mária néni, MAGA személyeskedik non-stop. Bár még ez sem teljesen egyértelmű, mert praktikusan szinte egyetlen teljes mondatot nem ír le.

 91. Itt a “mi”, az ellenszel.hu-n kommentelőket jelenti.
  A hazaárulás pedig ezt:
  Az a magyar állampolgár, aki Magyarország függetlenségének, területi épségének vagy alkotmányos rendjének megsértése céljából külföldi kormánnyal vagy külföldi szervezettel kapcsolatot vesz fel vagy tart fenn, bűntett miatt öt évtől tizenöt évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
  Szóval, ha azt tetszik gyanítani, hogy itt közülünk bárki is ilyet tesz, akkor tessék elmenni a rendőrségre feljelentést tenni. Ez most úgyis divat. És amilyen abszurd a magyar valóság, talán nem is fogják komplett hülyének nézni, sőt – ad absurdum – még jegyzőkönyvet is felvesznek.

 92. 😀 Hát fizessen maga és akkor lehet rendelni egy kis “nem alkotmányos rend bomlasztást”!
  Na de komolyan Mária néni! Úgy tetszik gondolni, hogy mondjuk írok egy ilyen kommentet és akkor valamelyik Soros alapítvány kiutal nekem pár ezer forintot?

 93. Maga nem olvas újságot? A Jobbikosok havi 75 ezet forintért kommentelnek, a Momentumosok 3000 forintért alkalmanként.
  Maga mennyit kap?

 94. Tényleg? Én meg ingyen írom le a véleményem? Hol lehet jelentkezni? Én már havi ötvenért is gépelgetnék, mondjuk a jobbiknak azért mégsem….

 95. Mária néni! KIK azok a “maguk”?? Csak nem azok, akik figyelik magát, vagy a telefonját.. vagy netán a számítógépét… Nem tűnt fel még vajon, hogy amikor ilyen oldalakra lép, akkor kicsit kattan egyet a gépe?

 96. Mária néni! Megtenné, hogy emlékeztet, hogy hol “gyűlölködtem” – hű de utálom ezt a most divatos szót…) – és hol “uszítottam”???????

  Ja és a paranoia első tünetet, hogy más tűnik annak. :))))) Na, jó ez csak vicc, bár úgy látom, az irónia nem megy át, szóval akkor inkább emlékeztetném a kommentjeire:

  “Jobbikosok havi 75 ezet forintért kommentelnek, a Momentumosok 3000 forintért alkalmanként.
  Maga mennyit kap?” – bértollnokok figyelik a kommentjeit -PARANOIA
  “Magát is Soros fizeti. Külföldi érdekből bomlasztja a magyar alkotmányos rendet. – Itt mindenkit? :)) – PARANOIA
  “Kik maguk? ” – ellenségkép – PARANOIA
  “Kerítésbontó Rolex Laci” – rosszat akarók -PARANOIA
  Hát egyelőre ennyi.
  Mária néni – ez nem a maga napja. :)))

 97. Nem kell ennyire idegeskedni. Persze tudom, hogy akit hazugságon kapnak az ideges, de azért mérsékelje magát, kedves libsikém.

 98. Szerintem brilliáns és minden szava igaz. Fáj a sok ajvékoló libsinek, de a többség mögötte áll. Bizony.

 99. Ideges lennék? :))))) Nem inkább maga, akit ugye ismét rajtakaptunk???
  Ejnye Mária néni, tényleg nem veszi észre, hogy rossz oldalon trollkodik?
  🙂

 100. A liberálisok tele vannak gyűlölettel. Már a képmutatás sem megy, nyíltan gyilkosságra uszítják egymást.
  2018-ban ismét megnyerjük a választásokat és akkor sírhatnak még ennél is jobban.

 101. Mi viszont még azt is tudjuk, hogy mekkora a cipőmérete. (43-as)
  Az unokám a Balaton északi partjára jár nyaralni. Nehogy összefussanak véletlenül.

 102. És a jóanyád alteste mekkora….mit egy lavór? Ütődött némber. A cipőméretem meg 42…..na mivan? Ha valamelyik testrészemet – persze ha kimosod a pofád – beakarod kapni, azt is megírom……mekkora.

  2017. augusztus 11. 16:49 Disqus írta, :

 103. OK. Várunk! Bár az Úttörőbe ilyen vén csotrogányokat – mint kegyed -, csak szájkosárral engednek be. Szerencsétlen unoka – persze Ő nem tehet arról, hogy ilyen hülye “őse” van! Persze én abban sem vagyok biztos, hogy nő vagy egyáltalán, az biztos hogy a FIDESZ seggnyalók, – mit kegyed – ilyenek. Na jó utazást vasárnap vén csotrogány, a kavintont otthon ne hagyd a putriban, ebben a melegben még szükséged lehet rá.

  2017-08-11 18:21 GMT+02:00 Disqus :

 104. Majd vigyázok, hogy az unokám nehogy meghuzogassa uraságod fülét, mert akkor kegyed be találna vizelni a 43-as cipőjébe.

 105. Kedves, aranyos, intelligens, szerethető? – te írtad – Mária néni, mégiscsak igaz, hogy ilyen korlátozott, beszűkült az agyad – ha egyáltalán van -, elfelejtetted? nem 43, hanem 42. Na mindegy, ezen ne vitatkozzunk.Gondolom, most azt képzeled magadról, hogy húúúúú de okosakat írtam! Hát nem! Te egy szánalmas élőlény vagy, akinek az észből igazán nem sok jutott, de erőlteted, hogy fent tudj maradni a pöce gödör tartalmának bűzös
  felszínén. Tudod, azért én nem vagyok olyan ócska görény, mint te, hogy még a valós személyemet is titkoljam. Az ilyen titkolózásokra csak a legaljasabb személyek – mint te – képesek. Egyébként hidd el kellemesen elszórakozok azon, hogy egy ilyen hülyét mint te vagy, a sárba tapossak. Megérdemled, ócska ribanc.

  2017. augusztus 11. 18:57 Disqus írta, :

 106. “Az értetlenség dühöt szül”

  Erre a mondatra alapozta az egész mondanivalóját, hogy az Unió miért kritizál bennünket.
  Azt sem értik hogy miért közeledsz Putyinhoz? Hogy miért számoltad fel a jogállalmiságot, azzal hogy mindehova fideszes pártkatonát helyeztél?
  Nem értik hogy miért kritizálod az Uniót másik moszkvának nevezve?

  Ehh, ez vagy bezsongott, vagy egy másik idő és térsíkban él.

 107. és ha azok ? Akkor se lenének ilyen szaros szájú moslék majmok mint te vagy.Megbuktál :poop: jancsi . Figyelünk páran. Vehetsz te fel akármilyen nevet.Ahhoz tahó vagy,hogy a stílusodon változtass. Ezért buksz meg ilyen sűrűn. Király Zsolt, Magyari Zoltan, Szofi Mesztegnyei, Magyar Miklós, Zsolt Balogh, Víg Lajos, Horváth Sanyi, Németh Pista, Szabó Zsolti ) Lajos Pernauer Anastasia Steel,Juhász pista.Tibor Huszár. Nagy emese.Mária néni ide kerültél a sor végére bunkó. https://uploads.disquscdn.com/images/a107b3dd17d88c519e1c2fa6ad96525592df6b3f49e07c40acb0354489032acd.jpg

 108. Köszönöm a jókívánságát. Feltéve, de nem megengedve, ha az ön szervezetében, vagy esetleg a szeretteiében megindult egy kórós sejtburjánzás, akkor ön sem karácsonyozik a kedves családjával együtt. Persze ez a tumorfajta malignitásától függ, akár még egy nyaralás is összejöhet jövőre.

 109. pulmonológia, más néven tüdőgyógyászat az orvostudomány azon szakterülete, amely a légutak és a tüdő megbetegedéseivel foglalkozik.

 110. Ehhez nincs mit hnozzá tenni: brüsszelben mindenki tökelütött nem értenek semmihez, csak a “MI v ezérőünk az aki megmondja a tutit(((

 111. Sziasztok, nem vagyok semmilyen párt tagja, ezért kérnélek benneteket,hogy a zsigerből demagóg nagyfiús odamondogatásotok stílusán módosítani szíveskedjetek. Valószínűleg azoknak(ld. előttem szóló) , akik csak demagóg közösségben tudnak egymással szót érteni ez igen megerőltető lehet, de könyörgöm próbáljatok észérvekkel és tényekkel érvelni. Ez lenne az alapja, hogy te magad ne legyél demagóg. És ne legyél szánalmas.

 112. Az “értetetlség dühöt szűl!” A személyeskedés pont ezt teszi nyilvánvalóvá! Senki nm néz utánn a valós helyzetnek kényelemből!

 113. Te vagy a DIKTÁTOR! megint értelmetlenül hablatyol,támadjon meg a beteg szamár! ebben igazad van többet érdemelne,Magyarország egy ilyen vállalhatatlan Miniszterelnöktől,és a Bandájától!

 114. Bocsi, nem tudtam végignézni, mert rám jött a hányinger! Van ennek a szarházinak egy mákszemnyi embersége, gerince? Merő tiszta hazugsággyár, egy rakás szar, senki, gerinctelen pondró! Elefánt a porcelánboltban! Szégyene a világnak, szégyene az országnak! Gyerek-koromba’ hallottam és láttam az idős templomjáró asszonyoktól – miközben beszéltek valakiről – hogy hányták a keresztet, közben azt mongogatták “szentkereszt veszítsd el, szentkereszt veszítsd el”! Ez a kép minduntalan elő-jön, mikor ezt a senkiembert, ezt a szarházit látom! Szemt-kereszt veszítsd el!

 115. Az a baj, hogy te meg azt nem veszed észre, hogy ti is meg vagytok vezetve, az összes párt cinkelt, ezen kár vitát nyitni…itt késhegyig menő harcokat folytattok, közben a parlamenti pártok közös vadászgatásokon röhögnek a markukba, hiszen a bal(libsi)-jobbos vetésforgó biztosítja, hogy vagy ellenzékben verik a heréjüket, vagy kormányon harácsolnak amennyit csak tudnak. Amíg a nép nem zavarja el mindet a fenébe, és nem állít ki valóban az ország érdekeit képviselő, alternatív vezetést a fölénk ültetett maffiózók ellen, addig csak a szart passzírozza itt mindenki.

 116. Megint itt trolkodsz faszkalap?
  Hányszor kell még elmondani rólad, hogy egy öregasszony képével visszaélő, nyomorék kis faszkalap vagy a fideszed seggén..
  Addig ugatsz itt, míg valahol eltörik az ugatásra használt pofádat.

 117. Fartúró?
  Te önmagadat felvillanó nem merő fideszfaszmag. Hogy szorult volna meg anyádat a fejed.
  Húzd ki vektoros seggéből a buzi fejed, és lőn világos….
  TE szégyene vagy a modern világnak, mint más mögé bújt gerinctelen féreg.
  Okádsz onnan a rejtekedből,ahogy főnököd fingik úgy veszed a levegőt.
  Bízom benne, hogy eljön az ideje annak,hogy az ilyen trólkodó hangyáknak egyszer felfedezése a valós azonoságukat s te akkor bújhatsz a felcsúti csüngőhasú seggébe csimbóknak.

 118. Mennyit fizetnek az ilyen színvonaltalan sivalkodós hozzászólásokért? Kevés a nyugdíjam, szervezzen már be!!

 119. Ahogy elnézem, az inkább magát fenyegeti. Így ránézésre magának magyas vérnyomása van, szívelégtelensége, dagad a bokája, magas a cukra. A rossz hír, hogy magának koporsója se lesz, mert a kölykei elhamvasztatják, mert az a legolcsóbb. Filléres műanyag urnába fogja végezni.
  😀

 120. Aludj már vén segg,téged a gyártáskor valószínű megszakítottak,azért
  kell gondolkodni helyetted, amit örömmel cumizol. Ugyan ki ad még a szádba ……..🤔

 121. Bizonyos értelemben egyetértek, az ország működése szempontjából a jobbik legalábbis a kezdeti fázisban nem tudna jelentősen rontani de ami a legfontosabb hogy nem lenne ideje kiépiteni a leváltást gátló hálózatot, tehát leváltható lenne, ami nagyon fontos, és pontosan a demokrácia fejlődésének nagyon jelentős eleme, a LEVÁLTHATÓSÁG (ezért építette orbán évtizedeken át az ellenkezőjét). Ezért nagyon fontos hogy ez a rendszer amely szemmel láthatóan átgondolt rendszerszerű intézkedésekkel tartós hatalmon alapuló kizsákmányolás mechanizmusát építi, bárki jöhetne aki utána könnyen leváltható lenne. A legfontosabb hogy mivel az orbán rendszerben jelentős(ez nagyon szerényen hangzik) kapcsolati és pénzügyi(hogy ne fokozzam tovább) tőke halmozódott fel, ezzel a tőkével rendelkezőkkel mit kezdene az új kormányzás.

 122. Igen. Ettől függetlenül nagyon tartok egy ilyen forgatókönyvtől, mert mondjuk tíz éve még ezt sem tudtuk volna elképzelni, hogy ilyet meg lehet tenni Európa közepén, amit most a “fiúk” művelnek és tessék. Tehát talán nem elég élénk a fantáziánk kisakkozni hogy a jobbik mit tudna elkövetni egy esetleges hatalomrajutás esetén.

 123. Pénzért! Ez a szerencsétlen, mindenki által csúfolt fiatalember itt éli ki magát. Se barátnője, se barátja csak egy kétségbeejtő külső és egy jellemtelen belsö jutott neki. 🙂 Most gyáván egy idős nő nevében trollkodik. Amennyiben nem válaszoltok neki, nem kapja meg a jutalékát. Szegény……én sajnálom, pocsék élete lehet, ha ez jelenti az egyetlen örömöt az életében. 🙂 🙂 🙂

 124. Ki az a “ti”? Kik vannak itt megvezetve?
  Az összes párt “cinkelt”? A sajnos még mindig sokak által imádott ov vezette be a demagógiát a magyar politikába… Azóta – mert bizonyára nem figyeltél – aki nem vesz részt az IGÉRGETÉSI VERSENYEN, annak nincs esélye a választásokon. Tehát ha a részletek is érdekelnek, nem az számít, hogy ki hazudik ki nem, hanem kinek a hazugsága árt kevesebbet!
  Amíg nem valósul meg a valódi demokrácia Magyarországon, és észrevétlenül le lehet építeni még a meglévő intézményeket és törvényeket is, és észrevétlenül lenyúlni a közmédiát, addig nem lehet számítani arra, hogy a nép felismerje a saját érdekeit, és ésszerűen helyezze el X-eit 🙁
  Pedig egyszerű volna, mint az egyszeregy, amit iskolában lehetne tanítani, és nem középiskolás fokon!

 125. Nekem személyesen még mindegyik sokat ártott, (kivéve, amelyik még nem volt hatalmon, de az meg már most megágyazott a csalódásomnak.) Megette a fene, ha nem azt kell nézni, hogy kik használnak többet, hanem azt, hogy kik ártanak kevesebbet. 🙁

 126. Mindegyik sokat ártott? … Sajnálom 🙁
  Mindegyik kormánynak egyensúlyoznia kell a különbözö és gyakran ellentmondó érdekek között (rövid- vagy hosszútávú, stb.). Minél müveltebb valaki, annál könnyebben felfogja a hosszabb távú érdekeket is. Ha kevésbé lát a dolgok mögé, akkor csak a különbözö “ártásokat” veszi észre.
  Ebben a logikában is fontos, hogy a legkisebb rosszat válasszuk. A gyülölködés az ismeretlen ármány ellen nem visz senkit elöre.

 127. Ha téged lopott volna meg durván bármelyik, akkor bezzeg lefoszlana rólad a nagy “műveltség”, és csak dühöt éreznél. Azt hiszem sok esetben a bosszúvágy az igazság visszabillentése iránti igény. De okoskodj csak tovább, higgadtan, úgy érdemes. A legkisebb rosszat is alaposan fontold meg…mert megérdemled. :-/

 128. Megloptak? Miket loptak tőled, amitől úgy érzed, hogy a bosszúvágy fog segíteni?
  A bosszúvágy bármennyire is érthető, ettől senkinek nem lesz jobb. Ellenben rosszabb.
  Nem inkább gondolkozni, informálódni, esetleg érvelni kéne, ahogy a nálunk boldogabb országokban szokás, hogy mi mitől van, azért hogy legközelebb ilyen ne fordulhasson elő?

 129. Kedves Disqus munkatárs-azaz MÁRIA NÉNI! Elhiszem,hogy tudsz sértő megjegyzéseket tenni a kommentekre,csak az a baj.hogy a hazugság oldalára álltál,nem az igazságéra. Azt is tudom,azért teszed,mert így több a kommentelő.Ettől az is jobb lenne,ha a kommentelőkre hagynád ezt a párbeszédet. Tudod, én a Mária nénidre azt szoktam írni,hogy kussolj fasiszta troll!

 130. Ez a szörnyűnél is szörnyebb. Még egy ilyen csavart eszű népnyúzó cigány tán a földön sincs. Hogy meddig tűri meg még a magyar nép majd meglássuk. Tartom tőle ,hogy ő is a 2006-os események megismétlődése folytán fog távozni.

 131. egy rohadt hazaáruló tolvaj vagy te büdös szemét orbán!!!!!!kedves fieszpártiak meg az orrukig sem látnak,nem veszitek észre például a nyugdijatok sehol sincs mig a parlamentben 30%-os béremelés volt….ami nekik kb 300 000 forint plusz pénz+!!!!!!idióták vagytok hogy még hisztek ennek a szemét kizsigerelő tolvajnak!!!!

 132. I like what you guys are up also. Such smart work and reporting! Carry on the excellent works guys I’ve incorporated you guys to my blogroll. I think it’ll improve the value of my web site 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.