Kitálalt az exfideszes: Orbán emberei egy gengszterfilmben is megállnák a helyüket

forrás: mti.hu

Rogán Antal kerületében volt jó ideig Fidesz tag és aktivista. A fiatalember éveken keresztül tolta a Fidesz szekerét. Ez pedig nem más mint Tényi István aki az elmúlt években a rengeteg feljelentéséről lett híres. A magyar nemzetnek nagyon kemény ügyekről beszélt.

Egyértelműen romlott az utóbbi időben a rendőrség és az ügyészség hozzáállása a nyilvánosságra került korrupció- vagy bűncselekménygyanús ügyekben, a nyomozóhatóságok a kényes esetek (például a kormánypárthoz közel állókat érintő botrányok) többségében nem járnak el, vagy csak ímmel-ámmal vizsgálódnak, ha indul is nyomozás, nem látni a végét – nyilatkozta a magyar nemzetnek Tényi István.

Elmondásai alapján jól látható, hogy a Fidesz rendszere az agyonhallgatáson nyugszik és a hatóságok egyáltalán nem foglalkoznak a korrupcióval kapcsolatos bejelentéseivel.

 • A konzultációs ívekkel kapcsolatban például a beadványát először az ügyészség be sem fogadta azzal az indokkal, hogy nem sértettje az ügynek. Amikor ez ellen panasszal élt, a Fővárosi Főügyészség elismerte, hogy ha ő is kitöltötte a kérdőívet, akkor mégiscsak lehet sértettje az ügynek. Ugyanakkor az ügyészség végül is arra jutott, hogy nem történt semmi. (Ez az eset amikor kiderült, hogy Orosz kód fut a kormány nemzeti konzultációs weboldalán)
 • Az Országos Mentőszolgálattal kapcsolatban a Pesti Srácok írt korábban 800 ezres megbízási díjakról, tízezer forintért bérbe adott saját ingatlanról, felesleges informatikai rendszerről és megfelelő végzettség nélküli szakemberről. A hűtlen kezelés gyanúja miatt tett bejelentést a BRFK végül megszüntette, mivel, mint írták, „a nyomozás adatai alapján nem állapítható meg a bűncselekmény elkövetése és az eljárás folytatásától sem várható eredmény”.
 • Nem találtak bűncselekményre utaló jelet Magomed Daszajev esetében sem, aki furcsa körülmények között vette rá bocsánatkérésre Komáromy Gergely aktivistát a Szabadság téri emlékmű megdobálása után. Különös az esetben az is, hogy –  a csecsen származású férfi annak ellenére nyugodtan járkál az országban, hogy régen lejárt a tartózkodási engedélye.

Tényi-István-Fidesz

A volt Fidesz-tag méltatlannak és vérlázítónak tartja, hogy a kormány nap mint nap kiskorúnak és butának nézi a polgárokat. Erről szólt a plakátkampány, a migránsokkal való riogatás, az ellenzéki politikusok lejáratása – sorolta a példákat.

Úgy véli, a jelenlegi Fidesz, illetve a kormányzati szereplők semmiben sem különböznek a bukott szocialista garnitúrától, amelyik mai szemmel nézve egészen szemérmesnek mondható. Tényi szerint a „Habony Művek” termékei ugyanis nem ismernek gátlásokat, ha a hatalom és a pénz megszerzéséről és megtartásáról van szó. – Nem tudom elhinni, hogy a miniszterelnök olyanokat engedett maga köré, akik egy gengszterfilmben is megállnák a helyüket – fejtette ki, majd arról beszélt: egyre több jel utal arra, hogy az ügyészség a kormány befolyása alatt működik és cselekszik, illetve a kormány ízlése szerint jár el.

forrás: magyarnemzet.hu

35 Comments

 1. nem véletlen, hogy a fidesz először a főügyészt ragadta meg, illetve olyant nevezett ki, aki örömmel csinálja a semmit.

 2. Na, nem lettem sokkal okosabb, mindez tudható. Valaki már az ellenszerét is javasolhatná. Egy jól felépített comorra,

 3. meg birtak anyi huje ragalmat ki talalni aki a javatokat akarja ti sok haza arulok ti meg a kicsi ujat sem eritek fol orbanak mert o a nemnezet osze akarja tartani nem mind ti akik el akarjatok az orszagot adni sorosnak hogy o vezesen titeket drogos es reszeg elmeletuek meg szerencse hogy magyarorszagon tob a jozan elmeletu hajra orban

 4. Hogy te mekkora marha vagy1 az a szerencseje orbannak, hogy sajnos meg mindig sok hozzad hasonlo el ebben az orszagban, akiket szep szavakkal konnyen megvezethet. Nem vetted eszre, hogy szaros a fejed mert magasrol szarnak rad? Es attol felek, hogy szaporodni fogtok, mert (sok massal egyetemben) az oktatast is szetvertek. Nyilvanvaloan azert, mert a hozzad hasonlo hulyeket lehet csak megvezetni.

 5. Babam! Elolvastam a tobbi hozzaszolasodat is: rajottem, hogy te nem csak egy marha vagy, de raadasul nem is vagy magyar. Tehat ne pofazz bele a mi dolgunkba!

 6. Komám, azonkivül, hogy nem itt élsz olyan buta vagy mint a kandisznó farka végén a sperma.Ha eszed annyi volna mint Sorosnak, akkor nagyon gazdag lennél, de sóher és buta vagy. Maradj a te világodban ott boldog vagy ha fotózáshoz felteszed a nyakkendőt.

 7. en magyarab vagyok mind ti mert ti az orszagatokat nem szeretitek ti aladnatok a megmaradt orszagot masnak csak hogy pezt lasatok

 8. hiszem hogy soros gazdag a masok becsapasan halgasatok sorosra hogy hozon minel tob bevandorlot az orszagodba akor lanam hogy lesz nektek fizetes emeles es nyugdij emeles es mas tob ami az orszag javat csinalja hogyha neked nem tetszik ot ahol elsz gyere cserejunk hejet en megyek oda ti gyertek ide

 9. nem tudom hogy mien oktatasban voltal mostanig mert nem tudsz iledelmesen beszelni es mosd ki a szad mert szaroros es azutan fogjal irni vagy nics mit varni akine hianyzik az othoni het ev

 10. Sándor Orbán, Te aki magyarnak vallod magad! Hogy lehet nagy magyarként az anyanyelvedet így kerékbe törni? Talán először tanulj meg írni, és fogalmazni helyesen, ráérsz utána is Orbán alsó feléhez járulni!

 11. Ird mar meg, honnan lehet penzt kapni! En mar kemenyen ledolgoztam az eletemet, de a nyomorusagos fizetesemen kivul meg nem lattam mas penzt. Lehet, hogy te kapsz penzt a seggnyalasert?
  Csak szeretnelek emlekeztetnni – talan elkerulte a figyelmeder – hogy az altalad tisztelt orban mit mondott nehany eve: “ne arra figyeljenek, amit mondok, hanem arrra, amit csinalok!talan erdemes lenne kovetned a vezir utasitasat.

 12. Sajnos erre nem tudok valaszolni, mert nem ertheto, hogy mit akarsz mondani.
  Talan megis annyit illedelmesen ( ket ellel kell irni) megjegyeznek, hogy az ertelmi kepesseged sajnos nem merheto, mert amennyire en tudom ( a keves iskolammal), az IQ teszt nem mutat negativ erteket.

 13. Mi valoszinuleg jobban jarnank, ha odamennenk. De azt nem szeretnem, ha te idejonnel, mert mar igy is tul sok olyan himvesszo-fej (remelem, illedelmesen fogalmaztam) van itt, mint te.
  Bocsanat, hogy beleszoltam a beszelgetesetekbe.
  Egyebkent teljes mertekben egyetertek Huncutkaval.

 14. en sem kapok a kicsi nyugdijan kivul senkitol semit . mond meg amiota ez a kormany van ki tet az orszagert anyi jot . volt nyugdij emeles , volt fizetes emeles ,volt sokminden ami az elet let javulasat csinalta , es mit gondoltok hogyha mas vezetotok fog leni akor nem kel dolgozni vagy kolbaszbolo fogjak a keritest csinalni es orvendjetek hogy meg vedi az orszagot a sok bevandorloktol

 15. en megtanultam irni eleg jol ahol elek te meg tanulj meg olvasni gyere az en hejembe lasam hogy tudnal irni es olvasni

 16. azt csak te gondolod hogy joban jarnal hogyha ide jonel mikor beszelsz magyarul utnek a szadra , ti ezeket nam tudjatok mert titeket nem erdkel a hataron kivul rekedt magyarok de orbant erdekli a namzet sorsa

 17. Mari néni, maga mindenhová odaírja, hogy igaza van, magyarázza már el nekem, hogyha maga érti, hogy mit mond ez az ember, mert nem magyarul van.

 18. Maga annyira egyszerű, hogy nem fogja fel, hogy egy olyan ember írja le a véleményét, aki kénytelen gyermekkora óta idegen, ellenséges környezetben élni. Maga gúnyt űz mások szenvedéséből és igyekezetéből. Maga olyan fajta, aki kiskorában kacagott a nyomorékokon. Maga az emberiség söpredéke.
  Már érti?

Leave a Reply

Your email address will not be published.