Orbán Viktor kitalálta a mesterfegyvert, amivel csúnyán szét tudja csapni az ellenzéket

Forrás: nol.hu

A Fidesz hihetetlen kifogással vétózza meg az MSZP kezdeményezését, amihez az LMP csütörtökön csatlakozott, miszerint tartson rendkívüli ülést a parlament nyáron. Nevezhetjük ezt egy olyan aduásznak is, amit Orbán úgy tud használni az ellenzékkel szemben, mint a legjobb tolvajok a mesterkulcsot, feltéve ha a kommunikációs stábja jól felépíti mindezt.

A szocialisták azért kezdeményezték a rendkívüli parlamenti ülés összehívását július közepén, hogy módosítsák a felsőoktatási törvényt, miután az Európai Bizottság újabb szakaszba léptette az ügyben Magyarország ellen megindított kötelezettségszegési eljárását.

Hadházy Ákos, az LMP társelnöke sajtótájékoztatón elmondta, támogatják az ülés összehívását és javaslatot tettek a napirend kiegészítésére annak érdekében, hogy mihamarabb felfüggesszék a devizahitel-károsultak kilakoltatását.

Ma már az is világossá vált, ha az Országgyűlés egy hónapon belül nem lép a CEU-t ellehetetlenítő törvény ügyében, akkor a kérdés az Európai Bíróságra kerül, amelynek ítélete súlyos pénzbírságot jelenthet Magyarországnak.

A felvetésre a Fidesz közleménnyel reagált: „Soros György a helyi embereivel akarja összehívatni a magyar országgyűlést. Most betekintést nyerhetünk abba, hogyan is működne a magyar törvényhozás, ha a szocialisták kerülnének hatalomra: Soros füttyent, ők pedig azonnal ugranak. Soros György a helyi embereivel akarja összehívatni a magyar országgyűlést, hogy eltöröltesse a “Lex CEU”-t és a törvények fölé helyezze a Soros-egyetemet. A magyar baloldal pedig végrehajtja a rendelést, hiszen Soros bábjai. Ha rajtuk múlna, ugyanilyen gyorsasággal bontanák le a kedvéért a kerítést, a tranzitzónákat és fogadnák el a kvótát, hogy végre tudják hajtani a  “Soros-tervet”. Az pedig egyenesen felháborító, hogy mindehhez a devizahitelesekre hivatkoznak, akiket ők sodortak bajba, hagytak segítség nélkül és még a polgári kormány devizahiteleseket segítő intézkedéseit sem támogatták. A Fidesz-KDNP képviselőcsoportja nem fog elmenni a Soros által összehívott ülésre.” – adta hírül a 444.hu.

Lényegében nagyon egyszerű az egész. Még ha el is ítélheti majd Magyarországot az Európai Bíróság, és komoly pénzbüntetést ró ki ránk, még akkor se megy el az ellenzék javaslatára tett ülésre a Fidesz. Mert szerintük mindennek Soros György az oka, ő irányít mindent és mindenkit… kivétel természetesen a Fidesz és annak baráti köre.


Kérjük, ossza meg ezt a cikket, és likeoljon minket a Facebookon!
Nekünk ezzel segíthet.Tisztelettel köszönjük! Az Ellenszél csapata

 • István Frank

  Na ha ennek a nem normális felcsúti baromnak az a bexsipődése, hogy soros tekintély, pénzt latba vetve próbálja bomlasztani amit a fényestekintetű létrehozott, akkor feltennék egy egyszerű kérdést, sorosnak nem lenne egyszerübb és olcsóbb felfogadni pár embert akik ki iktatnák ezt a szarházit? Na ezen kéne a sok sorosozó baromnak elgondolkodni kicsit…

  • vigoro

   Ha ezt a nép, a felháborodása okán maga tenné meg, az forradalom.
   Ha Soros egy mesterlövész munkaideje egy részének megvásárolásával, akkor maffia leszámolás.
   Ez utóbbi nem történelmi, hanem büntetőjogi kategória, és így kerül be a történelem könyvekbe.

   • István Frank

    Igen, ebben igazad van, de a kivitelezésen sok múlik…Maffia leszámolással nem lenne baj, mivel közel olyan aljas tehát ezzel sincs gond, és garantáltan több millió ember lenne aki nem borulna gyászba miatta…

 • Hedvig Petofalvi

  Kezd már ez olyan lenni mint a vicc béli Móricka, neki is mindenről csak egy dolog jut az eszébe, neki éppen Soros György az egykori támogatója!

 • Hányinger ez a sorosozás. Annyira primitív és nevetséges!

  • József Orosz

   És mégis sok ember beszopja.Vannak akik ezt akarják hallani nem csak fideszesek, hanem jobbikosok is!

   • Repeta

    A jobbikos állítást azért nem írnám alá!

 • Lajosné Szatmári

  Ezzel a sorosozással miért csapná szét az ellenzéket? Csak a maga primitív gondolkozását támasztja alá. Semmi több.

  • nilgor

   Az ellenzék önmagát csapta szét. Nem tudtak megosztpozni a koncon.

 • Miklós Pozsgai

  Kevésnek találom a fidesz kommünikében a Soros darabszám! E nyúlfarknyi szövegben csupán 7x szerepel a Soros neve! Könyörgöm! Ennyire sötétek? A mai kánikula is a Soros megrendelésére, az mszp-dk-lmp vonalán érkezett??? Inkább a diktatúra kiépítéséről papoljanak!

  • György Németh

   A diktatúra a kedvenceid regnálása alatt volt / gyurcsányi 2006 október 23 /.

   • Miklós Pozsgai

    Talán kérdezd a Vitykádat arról, hoigy ki szabadította a csőcseléket a békés polgárokra? Vagy a Kubatovot!

   • Bartók Tamásné

    2006 nem Gyurcsány, hanem Orbán bűne. Orbánék fizették le és hergelték fel a csőcseléket, hogy csináljanak egy hatalmas balhét. Gyurcsányék csak védték a belvárost és az ott élő embereket a bedrogozott, részeg huligánoktól, akik autókat, kukákat gyújtottak fel, felszedték az utcaköveket, azokkal dobálták a rendőröket és törtek be kirakatokat és földszinti lakások ablakait.

    • Mária néni

     Ugyanezt mindtátokm56 után is, komcsik.

     • Bartók Tamásné

      Mária néni lemaradtál pár évet, a komcsizás ideje lejárt. Én 56- ban még nem nagyon mondhattam semmit a koromnál fogva, de te ezek szerint részese voltál a gyilkolásnak. Te is ott voltál a Köztársaság téren akasztani? Vagy Witner Mariskával teljesitetted hazafias kötelességed a Corvin köz kapualjában lévő szalmazsákon? Ne “komcsiz”- ne gyűlölködj, inkább pihengess az ágyikódban. Ilyen öreg nyanyikák vasorru boszorkányá változnak, ha ennyi gonoszság és rosszindulat van bennük! 🙂

 • Kajdócsy Judit

  Borzasztó dolog, hogy egy embernek látszó szörnyeteg mi mindenre képes a hatalomért, és a pénzért. Képes egy egész országot elpusztítani, a valaha oly büszke Magyar népet sárba döngölni, kiirtani, csak azért, mert úgy értelmezte a néptől kapott felhatalmazást, ahogy neki tetszik. Nem akarja tudomásul venni, hogy a nép a munkaadója, és nem a rabszolgája, és nem akarja tudomásul venni, hogy a megbízás vissza is vehető. Arra sem gondol, hogy kiken fog uralkodni, ha kiüríti az országot, akkor vajon miből fogja fedezni azt a költséget, amibe a hajcsárai kerülnek. Akkor vajon mi lesz? Gondolkodjon csak.

  • Mária néni

   Egyetértek, Gyurcsány pont ezt tette

 • Somlyai Béla

  Orbán hülyének nézi az embereket,,,,részben igaza van, mert aki ezt a Soros dumát beveszi az tényleg hülye!

 • K REGŐS JUDIT

  Sokan még mindíg nem látják át ,hogy ez vetítés mivel soros bebukott igy azt a látszatot kell kelteni ,hogy összeveszték ,miközben egyet szolgálnak a cionista rochilld bandát sors-orbán -netanjahu egy szarfészek !
  Mekkor a megvezetés ,nem látnak az emberek az orrúknál tovább és elhiszik ,hogy valaki 30 év után csak úgy hátat fordít egymásnak ???
  Ha így haladunk akkor mind a három nevet a végén !!!
  Azt mondta a fidesz ,hogy Magyarországra nézve nemzetbiztonsági veszély a soros ! Na és akkor a fidesz akinek a hatalma jelenleg végtelen ,miért nem fosztja meg a Magyar állampolgárságától ????? Hát nem érdekes !!!!!
  És miért mennek a Balatonra keszthelyre a migránsok nyaralni ?????
  Szegfű -narancs telavívból jön a parancs !!! Netanjahus izraeli likud cionista párt a fidesz testvérpártja ,az aki egy egész országot és népét kiírtott ,miután befészkelte magát és ez a cél nálunk is ! Mivel bebukott a világ előtt soros a migrációs szervezéssel ,így eljátszák gyorsban az összeveszést,miközben egyben a szinfalak mögött és mint ha viktor nem tudta volna ,hogy soros gyurka hurka terve mi volt eddig is ???
  Mennyi embert meg lehet vezetni egy kis ceus cirkuszos soros gyurka kamu összeveszéssel !!!
  Ha így haladunk együtt nevetnek a végén !!!!

  • Laszlo Varga

   Mi vaaaaaan?
   Szerintem gyere be a napról! Kezdessz félrebeszélni. 🙂

   • György Németh

    A hölgy a tipikus példa arra milyen az amikor a hülye okoskodik.