Orbán Viktor kitalálta a mesterfegyvert, amivel csúnyán szét tudja csapni az ellenzéket

Forrás: nol.hu

A Fidesz hihetetlen kifogással vétózza meg az MSZP kezdeményezését, amihez az LMP csütörtökön csatlakozott, miszerint tartson rendkívüli ülést a parlament nyáron. Nevezhetjük ezt egy olyan aduásznak is, amit Orbán úgy tud használni az ellenzékkel szemben, mint a legjobb tolvajok a mesterkulcsot, feltéve ha a kommunikációs stábja jól felépíti mindezt.

A szocialisták azért kezdeményezték a rendkívüli parlamenti ülés összehívását július közepén, hogy módosítsák a felsőoktatási törvényt, miután az Európai Bizottság újabb szakaszba léptette az ügyben Magyarország ellen megindított kötelezettségszegési eljárását.

Hadházy Ákos, az LMP társelnöke sajtótájékoztatón elmondta, támogatják az ülés összehívását és javaslatot tettek a napirend kiegészítésére annak érdekében, hogy mihamarabb felfüggesszék a devizahitel-károsultak kilakoltatását.

Ma már az is világossá vált, ha az Országgyűlés egy hónapon belül nem lép a CEU-t ellehetetlenítő törvény ügyében, akkor a kérdés az Európai Bíróságra kerül, amelynek ítélete súlyos pénzbírságot jelenthet Magyarországnak.

A felvetésre a Fidesz közleménnyel reagált: „Soros György a helyi embereivel akarja összehívatni a magyar országgyűlést. Most betekintést nyerhetünk abba, hogyan is működne a magyar törvényhozás, ha a szocialisták kerülnének hatalomra: Soros füttyent, ők pedig azonnal ugranak. Soros György a helyi embereivel akarja összehívatni a magyar országgyűlést, hogy eltöröltesse a “Lex CEU”-t és a törvények fölé helyezze a Soros-egyetemet. A magyar baloldal pedig végrehajtja a rendelést, hiszen Soros bábjai. Ha rajtuk múlna, ugyanilyen gyorsasággal bontanák le a kedvéért a kerítést, a tranzitzónákat és fogadnák el a kvótát, hogy végre tudják hajtani a  “Soros-tervet”. Az pedig egyenesen felháborító, hogy mindehhez a devizahitelesekre hivatkoznak, akiket ők sodortak bajba, hagytak segítség nélkül és még a polgári kormány devizahiteleseket segítő intézkedéseit sem támogatták. A Fidesz-KDNP képviselőcsoportja nem fog elmenni a Soros által összehívott ülésre.” – adta hírül a 444.hu.

Lényegében nagyon egyszerű az egész. Még ha el is ítélheti majd Magyarországot az Európai Bíróság, és komoly pénzbüntetést ró ki ránk, még akkor se megy el az ellenzék javaslatára tett ülésre a Fidesz. Mert szerintük mindennek Soros György az oka, ő irányít mindent és mindenkit… kivétel természetesen a Fidesz és annak baráti köre.

24 Comments

 1. Na ha ennek a nem normális felcsúti baromnak az a bexsipődése, hogy soros tekintély, pénzt latba vetve próbálja bomlasztani amit a fényestekintetű létrehozott, akkor feltennék egy egyszerű kérdést, sorosnak nem lenne egyszerübb és olcsóbb felfogadni pár embert akik ki iktatnák ezt a szarházit? Na ezen kéne a sok sorosozó baromnak elgondolkodni kicsit…

 2. Kezd már ez olyan lenni mint a vicc béli Móricka, neki is mindenről csak egy dolog jut az eszébe, neki éppen Soros György az egykori támogatója!

 3. Ezzel a sorosozással miért csapná szét az ellenzéket? Csak a maga primitív gondolkozását támasztja alá. Semmi több.

 4. Kevésnek találom a fidesz kommünikében a Soros darabszám! E nyúlfarknyi szövegben csupán 7x szerepel a Soros neve! Könyörgöm! Ennyire sötétek? A mai kánikula is a Soros megrendelésére, az mszp-dk-lmp vonalán érkezett??? Inkább a diktatúra kiépítéséről papoljanak!

 5. Borzasztó dolog, hogy egy embernek látszó szörnyeteg mi mindenre képes a hatalomért, és a pénzért. Képes egy egész országot elpusztítani, a valaha oly büszke Magyar népet sárba döngölni, kiirtani, csak azért, mert úgy értelmezte a néptől kapott felhatalmazást, ahogy neki tetszik. Nem akarja tudomásul venni, hogy a nép a munkaadója, és nem a rabszolgája, és nem akarja tudomásul venni, hogy a megbízás vissza is vehető. Arra sem gondol, hogy kiken fog uralkodni, ha kiüríti az országot, akkor vajon miből fogja fedezni azt a költséget, amibe a hajcsárai kerülnek. Akkor vajon mi lesz? Gondolkodjon csak.

 6. Ha ezt a nép, a felháborodása okán maga tenné meg, az forradalom.
  Ha Soros egy mesterlövész munkaideje egy részének megvásárolásával, akkor maffia leszámolás.
  Ez utóbbi nem történelmi, hanem büntetőjogi kategória, és így kerül be a történelem könyvekbe.

 7. Igen, ebben igazad van, de a kivitelezésen sok múlik…Maffia leszámolással nem lenne baj, mivel közel olyan aljas tehát ezzel sincs gond, és garantáltan több millió ember lenne aki nem borulna gyászba miatta…

 8. Orbán hülyének nézi az embereket,,,,részben igaza van, mert aki ezt a Soros dumát beveszi az tényleg hülye!

 9. Talán kérdezd a Vitykádat arról, hoigy ki szabadította a csőcseléket a békés polgárokra? Vagy a Kubatovot!

 10. 2006 nem Gyurcsány, hanem Orbán bűne. Orbánék fizették le és hergelték fel a csőcseléket, hogy csináljanak egy hatalmas balhét. Gyurcsányék csak védték a belvárost és az ott élő embereket a bedrogozott, részeg huligánoktól, akik autókat, kukákat gyújtottak fel, felszedték az utcaköveket, azokkal dobálták a rendőröket és törtek be kirakatokat és földszinti lakások ablakait.

 11. Sokan még mindíg nem látják át ,hogy ez vetítés mivel soros bebukott igy azt a látszatot kell kelteni ,hogy összeveszték ,miközben egyet szolgálnak a cionista rochilld bandát sors-orbán -netanjahu egy szarfészek !
  Mekkor a megvezetés ,nem látnak az emberek az orrúknál tovább és elhiszik ,hogy valaki 30 év után csak úgy hátat fordít egymásnak ???
  Ha így haladunk akkor mind a három nevet a végén !!!
  Azt mondta a fidesz ,hogy Magyarországra nézve nemzetbiztonsági veszély a soros ! Na és akkor a fidesz akinek a hatalma jelenleg végtelen ,miért nem fosztja meg a Magyar állampolgárságától ????? Hát nem érdekes !!!!!
  És miért mennek a Balatonra keszthelyre a migránsok nyaralni ?????
  Szegfű -narancs telavívból jön a parancs !!! Netanjahus izraeli likud cionista párt a fidesz testvérpártja ,az aki egy egész országot és népét kiírtott ,miután befészkelte magát és ez a cél nálunk is ! Mivel bebukott a világ előtt soros a migrációs szervezéssel ,így eljátszák gyorsban az összeveszést,miközben egyben a szinfalak mögött és mint ha viktor nem tudta volna ,hogy soros gyurka hurka terve mi volt eddig is ???
  Mennyi embert meg lehet vezetni egy kis ceus cirkuszos soros gyurka kamu összeveszéssel !!!
  Ha így haladunk együtt nevetnek a végén !!!!

 12. Mária néni lemaradtál pár évet, a komcsizás ideje lejárt. Én 56- ban még nem nagyon mondhattam semmit a koromnál fogva, de te ezek szerint részese voltál a gyilkolásnak. Te is ott voltál a Köztársaság téren akasztani? Vagy Witner Mariskával teljesitetted hazafias kötelességed a Corvin köz kapualjában lévő szalmazsákon? Ne “komcsiz”- ne gyűlölködj, inkább pihengess az ágyikódban. Ilyen öreg nyanyikák vasorru boszorkányá változnak, ha ennyi gonoszság és rosszindulat van bennük! 🙂

 13. I found your weblog site on google and test a number of of your early posts. Proceed to maintain up the superb operate. I simply extra up your RSS feed to my MSN Information Reader. In search of forward to reading more from you afterward!…

 14. I have been exploring for a little for any high-quality articles or blog posts on this sort of area . Exploring in Yahoo I at last stumbled upon this site. Reading this info So i am happy to convey that I’ve a very good uncanny feeling I discovered exactly what I needed. I most certainly will make certain to don’t forget this site and give it a glance on a constant basis.

Leave a Reply

Your email address will not be published.