Nagyon durva pletykák keringenek hazánkról Brüsszelben: ebből nagy baj lesz

forrás: nol.hu

Lengyelország nyíltsisakos háborúba kezdett Brüsszellel, amikor a borítékolható tiltakozás ellenére belevágtak az igazságszolgáltatás komoly visszhangot kiváltó átalakításába.

Az EU a legszigorúbb fellépést mérlegeli a lengyelekkel szemben, akik arra számítanak, hogy Budapest úgyis megvétózza a döntést – erre azonban már keresik a kiskaput a brüsszeli jogászok, az ostor rajtunk is csattanhatVarsó sosem cserélné le Brüsszelt Moszkvára, emiatt akár a V4 is meghasadhat – de akkor ki lehet az új nagyhatalmú barátja a lengyeleknek? írja a privatbankar.hu

Orbán orosz rulett játéka, komoly veszélybe sodorhatja hazánkat. A videóban kemény részletek vannak a most kialakult helyzetről, érdemes megnézni.

4 Comments

  1. A nácik elől a lengyel zsídók Magyarországra menekültek “azért ez a nagy összefonódás”. Remélem Brüsszel befenyíti a beilleszkedni képtelen pöcsöket!

  2. Az a Hofi, aki a Kádár fenekét nyalta, akinek az ÁVÓ-s Komlós írtana szövegeket, akiken a buta komcsik röhögtek?

  3. “Kedves” Mária néni. Bizonyára–ANNÓ– fiatalabb KORÁBAN boldogan vitte “KIPIRULT ARCCAL” a VÖRÖS lobogót a Kádár tribün előtt! A sok VOLT–“BÜDÖS KOMCSI” amnéziában SZENVED? TALÁN–ÖN–IS? IRIGYELTEM “ÖNÖKET”–még KISZ tag Sem LEHETTEM! Vitézi családból származom. Hallgatok. JALTAI–konferencia, HA–önnek mond valamit. Szovjet ZÓNA lettünk. Tiszteletem.

Leave a Reply

Your email address will not be published.