Durva: Orbán családja szembefordult a miniszterelnökkel? Apuka ennek nem fog örülni

Forrás: nol.hu

Amíg Orbán plakátokkal tereli el a figyelmünk, és Soros György folyik a csapból is, addig párttársai és rokonaik uniós forrásokra pályáznak, és természetesen nyernek is.

Nézzük meg konkrétan Orbán Viktor családját:

Tiborcz István és nővére, Eszter majd 150 millió forintnyi támogatást kapnak Brüsszelből, az unió vidékfejlesztési programjának forrásaiból, hogy áttérjenek az ökológiai gazdálkodásra. Mindketten pályáztak a pénzre, és Eszter 108 milliót, István pedig 35 millió forintot kapott.

Ha Orbán Brüsszelt akarja megállítani, de a saját lábon álló lányának kedvese Brüsszel szolgáltatásait élvezi, akkor ezek szerint Tiborczék szembefordultak a miniszterelnökkel? A másik eshetőség, hogy Orbán talán mégsem akarja annyira elszántan és megtántoríthatatlanul megállítani azt a fránya Brüsszelt, hiszen iszonyú mennyiségű pénz érkezik onnan.

A nyertes vidékfejlesztési pályázatok között feltűnik a parlament gazdasági bizottságának vezetője, a fideszes Bánki Erik felesége is, aki 42 millió forintot kapott.

Nemrég az is kiderült, hogy L. Simon László egyik cége is 32 millió forinthoz jut az unió vidékfejlesztési programjából, a felesége érdekeltsége pedig 35 millió forintot nyert el, közölte a 444.hu.

Érdekes, hogy a fideszesek köpködik Brüsszelt és semmi se jó, amit csinál. De várjunk csak, mégis van valami, ami teljesen rendben van: a pénzcsap folyása.

loading...