Kitálalt a népszerű blogger: így lopja meg sajátjait a Fidesz

forrás: Facebook

Persze nekik az is elég ha imádottjuk búgó hangon a fülükbe súgja, támadnak a migránsok,meg az a soros nevű vén gazember, és máris a lába előtt hevernek védelemért könyörögve nála, mert magukat nem képesek egy ilyen nem létező veszélytől megóvni. Lelkük megnyugvásának könnyebb mindenhol ellenséget szimatolni, védelemért könyörögni, és ha kell, ezért még fizetnek is neki, bár ezt nem fogják fel. Mert inkább Orbán Viktor lopja el a közpénzt, az uniós forrást, mint azok a gaz szocik, mert Orbán Viktor az ő kölykük, tündérország fénylő csillaga, meg olyan szépen mondja, kerítés,meg bürokrata.

Pedig az Orbán Viktor által felépített rablási rendszer nem tesz különbséget a szavazók között. Azzal, hogy az uniós támogatásokat, a magyar adófizetők által összerakott adóforintokat például stadionokra,túlárazott vizes vébére, a jó magyar föld haveroknak való átjátszására, elfuserált gázszerelők támogatására. letelepedési kötvény jutalékára, nézhetetlen köztévére költi, bizony mindenkitől elvesz. És ezt az egészet ráadásul egy maga által kiválasztott szűk kör kezére játssza az ország jövőjéből, a szavazó csak nagy kék szar plakáttokon kapja meg a félelem és a gyűlölet újabb irányát. És a Fidesz szavazó ennek még örül is.

De a Fidesz szavazók szerint ez rendben van. Kedvelik Mészáros Lőrinc érdemtelenül gyors meggazdagodását, szerintük Lölő egy zseni, és hagy nézze vele Orbán Viktor hülyének az egész országot. Szeretik ha minden pályázatot túláraznak, és azt egy szúk politikai kör nyeri. Ebből lesznek a fasza térkövezett terek, a drágán megépített hidak, az értelmetlen tanulmányok. Ez mind nem baj, végül is ezt szavazták meg, és nagyon fájna beismerni a tévedést ezekkel a  véglényekkel kapcsolatban, meg különben is, csak a Fidesz, csak az számít.

Minden rendben van ebben az országban az Orbánra szavazók szerint, aki mást állít az hazaáruló, és majd jól feljelentik, mert soros bérenc, Gyurcsány kutya, szoci szekértoló. Az egészségügyben mlost Soros miatt nincs orvos, az oktatás mlost Soros miatt úgy szar ahogy van, az orvosok gyógyítsanak, a tanárok tanítsanak, és mindenki menjen focimeccsre. Ezt olyan szépen elő adják a párt minden szintjén, és könnyebb gondolkodás nélkül elhinni a valótlanságot, mint az okot megszüntetni. Végül is Inkább Orbán Viktor lopjon mint más, nem számít ha pont emiatt döglik éhen a falu szélén a rászavazó, ha az Orbán Viktor által nyomott élősködő gazdaságpolitika miatt megy ki a szülő külföldre dolgozni, a gyerek meg tanulni, mert itthon már nem tud megélni a fizetéséből, és nem tudja az ingyenes tandíjat kifizetni. És még hülye is marad.

Van olyan ember, aki inkább elhiszi, hogy az ország erős és büszke, és nem vesz róla tudomást, pont a kormány miatt kilóg a segge a gatyájából. Könnyebb neki a munkája után megérdemelt normális bér helyett Rogán Antal folyton táguló lakását figyelni. Jobban szereti azt tudni, Mészáros Lőrinc éppen mit vesz meg ma az ország vagyonból, és nem hajlandó beismerni ebben benne  van az ő által megtermelt adóforintok milliárdja. Sokan szeretik ha folyamatosan hazudnak neki, és inkább elhiszik azt, mint belegondoljanak a saját eszükkel, bizony tolvaj gazemberek kezébe került az ország szekere, és éppen a szakadék felé tart. Jobb nézni Matolcsy elmebetegségének újabb tüneteit mint elfogadni, az az ember komplett idióta, és szórja a milliárdokat a maga kedve szerint. Fontos dolog a nemzet önállósága, de nehéz beismerni, most pont a Fidesz szavazók által favorizált rendszer rombolja ezt a legjobban, és gyengíti ezzel mindenki sorsát. Nehéz dolog a józan észre hallgatni, könnyebb a megnyugtató hazugságot elfogadni, És nem tudni arról, amiről nem akar az elme tudomást venni.

forrás: banditapolitika

 

10 Comments

  1. hát persze amit a fidesz tesz az minden rosz a blogger megkérdezet eggyetlen embert aki a határ mellet él hogy milyen volt az életük amikor a migránsok tömegével vándoroltak az országon át könyű a básonyszékből fröcsögni menjél el és kérdezösködj de ki mehetsz vámosra is ot is megkérdezheted az embereket egy kissé elvannak szálva maguktol a balosok jo lenne ha felébrednének mielöt még késő nem lesz

  2. Te hígagyú firkász, a jelenlegi gazdáid tökéletesen tönkre tették az országot,a görögök szintjén álltunk,amikor az Orbán kormány – az utolsó pillanatban – megmentette az országot a totális csődtől.Azóta minden tekintetben konszolidálták a gazdaságot,az országot,visszafizettük az IMF zsaroló hiteleit és elkezdődött az életszínvonal általános – jelentős – növekedése.Melyik eddigi kormány tett ennyit? Semelyik.

  3. Téged bírlak Ernő. Okos is vagy, meg szép is. De lehet rosszul látom, mert tudod, híg az agyam. BANDITA.

Leave a Reply

Your email address will not be published.