Olyan adat került nyilvánosságra, amit ha közlünk, a fejed fogod majd, amiért hittél a Fidesznek

Forrás: nol.hu

Érdekes adatokat közöltek a magyarokról. A Pew Research végzett kutatásából az derül ki, hogy a magyarok jobban félnek a bevándorlóktól, mint magától az Iszlám Államtól. Tehát kimondhatjuk, sikeres volt a milliárdos plakátkampány, ami természetesen nem gyűlöletkeltő.

A felmérés mostani adatai szerint, a magyarok teljesen másképp gondolkoznak. Más dolgoktól félnek, mint a többi ország. Amíg a megkérdezett 38 ország 62 százaléka a muszlim fundamentalista terrorszervezetet tartja a leginkább fenyegető jelenségnek, mi magyarok 66 százalékkal a menekülteket tartjuk a legveszélyesebbeknek.

Kimondhatjuk, mi tehát legjobban a Soros által Európába hozott lehetséges megbúvó migráns-terroristáktól félünk, nem pedig a nyíltan, valós veszélyt jelentő igazi terroristáktól.

Erre az érdekességre egyébként a Pew Research összefoglalója is felhívja a figyelmet, mi vagyunk az egyetlen társadalom a vizsgálatba bevont országok között, ahol a menekültektől való félelem az első 66 százalékkal.

Más dolgokban se egyezik a véleményünk a többi országgal. Míg másoknak Oroszország törekvései is szemet szúrnak, és a megkérdezettek 31 százaléka fél tőle, addig nálunk ez az arány csupán 26 százalék.

Ezek után meg sem merem kérdőjelezni a plakátok és a Fidesz által uralt médiák sikerességét!

8 Comments

  1. Ezt hozta a Soros népülyítés, a messzeföldön elhíresült
    “MImagyar emberek”butasága megvezethetősége,nemsok olyan ország van
    ahol az elhülyített nép nyálcsorgatva éljenzi saját kirablóit….

  2. El olvastam a cikket és egy kicsit el is gondolkodtatott ! Mi Magyarok amikor jöttek a bevándorlók szívesen fogadtuk őket ! A politikusok vissza marasztalták őket nem engedték tovább ! Ez volt a baj ! Hogy ennek mi volt az igazi célja még rejtély ! Nagyon sokan segítették a bevándorlókat tisztelet érte ! Aztán jött Orbán Viktor a félre magyarázott politikájával és a Sorozásával és ketté szakadt Magyarország ! Ember embernek ellensége ! használt az agymosás ! Azt azért remélem hogy azok közül akinek nincs pártjuk még remélem jó helyre teszik az x-et ! Nem szabad hagyni hogy egymás ellen uszítsanak minket !

  3. mélységesen egyet értek ,már csak azt kellene kitalálni ,hogy a sok elbutult fideszes gyökérnek ,hogy nyissuk fel a szemét ha nem akarja

  4. Ezek nem bevándorlók, hanem többszörösen illegális határátlépő betolakodók! A bevándorló hivatalos okmányokkal érkezik és nem akarja átírni a törvényeket. Régebben az illegális határsértőket zárótűzzel fogadták!

Leave a Reply

Your email address will not be published.