Olyan adat került nyilvánosságra, amit ha közlünk, a fejed fogod majd, amiért hittél a Fidesznek

Forrás: nol.hu

Érdekes adatokat közöltek a magyarokról. A Pew Research végzett kutatásából az derül ki, hogy a magyarok jobban félnek a bevándorlóktól, mint magától az Iszlám Államtól. Tehát kimondhatjuk, sikeres volt a milliárdos plakátkampány, ami természetesen nem gyűlöletkeltő.

A felmérés mostani adatai szerint, a magyarok teljesen másképp gondolkoznak. Más dolgoktól félnek, mint a többi ország. Amíg a megkérdezett 38 ország 62 százaléka a muszlim fundamentalista terrorszervezetet tartja a leginkább fenyegető jelenségnek, mi magyarok 66 százalékkal a menekülteket tartjuk a legveszélyesebbeknek.

Kimondhatjuk, mi tehát legjobban a Soros által Európába hozott lehetséges megbúvó migráns-terroristáktól félünk, nem pedig a nyíltan, valós veszélyt jelentő igazi terroristáktól.

Erre az érdekességre egyébként a Pew Research összefoglalója is felhívja a figyelmet, mi vagyunk az egyetlen társadalom a vizsgálatba bevont országok között, ahol a menekültektől való félelem az első 66 százalékkal.

Más dolgokban se egyezik a véleményünk a többi országgal. Míg másoknak Oroszország törekvései is szemet szúrnak, és a megkérdezettek 31 százaléka fél tőle, addig nálunk ez az arány csupán 26 százalék.

Ezek után meg sem merem kérdőjelezni a plakátok és a Fidesz által uralt médiák sikerességét!

loading...