Bayer végre eltaknyolt – pórul járt a nemzet fröcsögője

A Fidesz-kegyenc lovagkereszttel kitüntetett publicista Bayer Zsolt még az év első felében tett kijelentése miatt került bajba. Adott egy rendkívül lényegre törő, finomkodónak nem nevezhető interjút a Karc-FM Paláver című műsorában.

Ott arról a mérhetetlenül elítélendő dologról mesélt, amikor április végén aktivisták jelentek meg a parlamentben, hogy az Igazságügyi Bizottság vitáján – ami egyébként a parlamenti törvény alapján mindenki számára nyilvánosak – a civileket megbélyegző törvény ellen némán, tábláikat feltartva tiltakozzanak.

Bayer Zsolt szörnyen csalódott volt, hogy az ülést vezető kormánypárti Rubovszky György végül mégsem dobatta ki a tiltakozókat a Országgyűlési Őrséggel. Ugyanis szerinte a parlamentben tiltakozni „tökéletesen törvénytelen, és sehol a büdös életben, sehol a világon egyetlen parlamentben sem tűrnék ezt el”.

Forrás: nol.hu

Ezen a ponton ért el a beszélgetés a csúcspontjára. Bayer szerint „ha még egyszer ezek vagy ilyennek megjelennek a parlament épületében, és ott megzavarják a munkát, akkor úgy kell őket kivágni, mint a macskát szarni. Ha a taknyukon és a vérükön kell őket kirángatni, akkor a taknyukon és a vérükön.

Azért a biztonság kedvéért még egyszer megismételte, hogy tényleg átmenjen az üzenet: „Ha kell, akkor szanaszét kell verni a pofájukat. Ez ugyanis Magyarország parlamentje, nem pedig a nyilvános vécé, ahová ezek valók.

A Fidesz-prédikátor miatt ezután, Szél Bernadett beadványa alapján a Médiatanács, 200 ezer forintra bünteti a Karc FM rádiót, adta hírül a 444.hu.

loading...