Bayer végre eltaknyolt – pórul járt a nemzet fröcsögője

A Fidesz-kegyenc lovagkereszttel kitüntetett publicista Bayer Zsolt még az év első felében tett kijelentése miatt került bajba. Adott egy rendkívül lényegre törő, finomkodónak nem nevezhető interjút a Karc-FM Paláver című műsorában.

Ott arról a mérhetetlenül elítélendő dologról mesélt, amikor április végén aktivisták jelentek meg a parlamentben, hogy az Igazságügyi Bizottság vitáján – ami egyébként a parlamenti törvény alapján mindenki számára nyilvánosak – a civileket megbélyegző törvény ellen némán, tábláikat feltartva tiltakozzanak.

Bayer Zsolt szörnyen csalódott volt, hogy az ülést vezető kormánypárti Rubovszky György végül mégsem dobatta ki a tiltakozókat a Országgyűlési Őrséggel. Ugyanis szerinte a parlamentben tiltakozni „tökéletesen törvénytelen, és sehol a büdös életben, sehol a világon egyetlen parlamentben sem tűrnék ezt el”.

Forrás: nol.hu

Ezen a ponton ért el a beszélgetés a csúcspontjára. Bayer szerint „ha még egyszer ezek vagy ilyennek megjelennek a parlament épületében, és ott megzavarják a munkát, akkor úgy kell őket kivágni, mint a macskát szarni. Ha a taknyukon és a vérükön kell őket kirángatni, akkor a taknyukon és a vérükön.

Azért a biztonság kedvéért még egyszer megismételte, hogy tényleg átmenjen az üzenet: „Ha kell, akkor szanaszét kell verni a pofájukat. Ez ugyanis Magyarország parlamentje, nem pedig a nyilvános vécé, ahová ezek valók.

A Fidesz-prédikátor miatt ezután, Szél Bernadett beadványa alapján a Médiatanács, 200 ezer forintra bünteti a Karc FM rádiót, adta hírül a 444.hu.

5 Comments

  1. Bayer végre eltaknyolt – pórul járt a nemzet fröcsögője….200 ezer forintra bünteti a Karc FM rádiót! Nem Bayert?! Hu b@sszus, ezzel aztán tényleg elvették a kedvét a további fröcsögéstől…… annyi embert megbántott már a fidesz büdös szája, hogy a börtön sem lett volna szigorú büntetés számára.

  2. No de, ‘ellenszél’,.. Mi károsodás érte Bayert, ha valamilyen rádiót büntetett meg valaki ?! Ez a ‘hír’ a moszvaiak között első, ahol – nem osztogatnak, hanem fosztogatnak,.. – Udv.

  3. Bayer Ur. Magyarországnak nincs parlamentje/angoloknál igen/ Nálunk országgyűlés van.Illene tudnia nemcsak fröcsögni habzó szájjal

  4. Nem börtön. Csak az, amivel ő fenyeget másokat. Másból ugyanis ez a beképzelt, bunkó banda nem ért……

  5. annak a fröcsgö G….nek volt komcsinak a sajnos az undoritó pocskodiázásért nagyon enyhe volt büntetetés és valja hogy egy igazhitü keresztény ez lovagkeresztett hanem selyem zsinort kellet volna kapni ez egy patkány

Leave a Reply

Your email address will not be published.