Bayer végre eltaknyolt – pórul járt a nemzet fröcsögője

A Fidesz-kegyenc lovagkereszttel kitüntetett publicista Bayer Zsolt még az év első felében tett kijelentése miatt került bajba. Adott egy rendkívül lényegre törő, finomkodónak nem nevezhető interjút a Karc-FM Paláver című műsorában.

Ott arról a mérhetetlenül elítélendő dologról mesélt, amikor április végén aktivisták jelentek meg a parlamentben, hogy az Igazságügyi Bizottság vitáján – ami egyébként a parlamenti törvény alapján mindenki számára nyilvánosak – a civileket megbélyegző törvény ellen némán, tábláikat feltartva tiltakozzanak.

Bayer Zsolt szörnyen csalódott volt, hogy az ülést vezető kormánypárti Rubovszky György végül mégsem dobatta ki a tiltakozókat a Országgyűlési Őrséggel. Ugyanis szerinte a parlamentben tiltakozni „tökéletesen törvénytelen, és sehol a büdös életben, sehol a világon egyetlen parlamentben sem tűrnék ezt el”.

Forrás: nol.hu

Ezen a ponton ért el a beszélgetés a csúcspontjára. Bayer szerint „ha még egyszer ezek vagy ilyennek megjelennek a parlament épületében, és ott megzavarják a munkát, akkor úgy kell őket kivágni, mint a macskát szarni. Ha a taknyukon és a vérükön kell őket kirángatni, akkor a taknyukon és a vérükön.

Azért a biztonság kedvéért még egyszer megismételte, hogy tényleg átmenjen az üzenet: „Ha kell, akkor szanaszét kell verni a pofájukat. Ez ugyanis Magyarország parlamentje, nem pedig a nyilvános vécé, ahová ezek valók.

A Fidesz-prédikátor miatt ezután, Szél Bernadett beadványa alapján a Médiatanács, 200 ezer forintra bünteti a Karc FM rádiót, adta hírül a 444.hu.

6 Comments

  1. Bayer végre eltaknyolt – pórul járt a nemzet fröcsögője….200 ezer forintra bünteti a Karc FM rádiót! Nem Bayert?! Hu b@sszus, ezzel aztán tényleg elvették a kedvét a további fröcsögéstől…… annyi embert megbántott már a fidesz büdös szája, hogy a börtön sem lett volna szigorú büntetés számára.

  2. No de, ‘ellenszél’,.. Mi károsodás érte Bayert, ha valamilyen rádiót büntetett meg valaki ?! Ez a ‘hír’ a moszvaiak között első, ahol – nem osztogatnak, hanem fosztogatnak,.. – Udv.

  3. Bayer Ur. Magyarországnak nincs parlamentje/angoloknál igen/ Nálunk országgyűlés van.Illene tudnia nemcsak fröcsögni habzó szájjal

  4. Nem börtön. Csak az, amivel ő fenyeget másokat. Másból ugyanis ez a beképzelt, bunkó banda nem ért……

  5. annak a fröcsgö G….nek volt komcsinak a sajnos az undoritó pocskodiázásért nagyon enyhe volt büntetetés és valja hogy egy igazhitü keresztény ez lovagkeresztett hanem selyem zsinort kellet volna kapni ez egy patkány

  6. Hmm it seems like your site ate my first comment (it was super long) so I guess I’ll just sum it up what I submitted and say, I’m thoroughly enjoying your blog. I as well am an aspiring blog writer but I’m still new to everything. Do you have any suggestions for inexperienced blog writers? I’d certainly appreciate it.

Leave a Reply

Your email address will not be published.