Döbbenetes térkép jelent meg Magyarországról – nem a hőségtől ver le a víz, ha ezt meglátod

800px-Hungary_map_with_Balaton

Az elmúlt napokban újabb fontos lépést tettek a Fidesz érdekeltségeibe tartozó nagyhatalmak. Az Észak-Magyarországi, Kelet-Magyarországi és a Hajdú-Bihari Napló nyomtatott, illetve online kiadásai is Heinrich Pecina osztrák üzletember érdekeltségébe kerültek.

Heinrich Pecina korábban a Mediaworks kiadóvállalat tulajdonosaként volt ismert a magyar médiapiacon. Ezt a kiadót aztán eladta Mészáros Lőrinc egyik cégének, miután megszüntette a Népszabadságot.

A legtöbb vidéki napilap a Mediaworks-é volt, és a kormányközeliek hatalma tovább nő azzal, hogy Andy Vajna egyik céges érdekeltsége megveszi a Délmagyarországot, a Kisalföldet és a Borsot kiadó Lapcom Kiadó Zrt.-t. A szinte egész Magyarország feletti uralom átvételének folyamata, a Russmedia bekebelezésével zárul. Így lényegében az egész vidéki sajtó – a kormányközeli üzletembereknek hála – úgy táncol, ahogy a Fidesz fütyül.

Az osztrák üzletember mindig jó viszonyt ápolt a Fidesz legfelsőbb köreivel, de mindeddig függetlenebbnek bizonyult, mint Andy Vajna vagy Mészáros Lőrinc. Azonban most úgy látszik, Pecina Orbán akaratának megfelelően cselekszik. A HVG szerint a Magyar Takarékszövetkezeti Bank Zrt. és az MKB adott hitelt neki a Russmedia megvásárlására. Ezek a bankok viszont Mészáros Lőrinchez köthető pénzintézetek, adta hírül a 444.hu. A szálakat így nem nehéz visszavezetni egészen Orbán Viktorig.

Azok a napilapok, lokális újságok, amelyekre annak idején úgy tekintettünk, mint a régiónk híreinek csatornáira, mostanra olyan kormánypropagandává váltak, amit jó ízlésű ember akkor sem olvas, hogyha a kormánypártra adta le a voksát. Ezekből a lapokból kiváló újságírókat küldtek el csak azért, mert a kádereiknek kellett hely, vagy épp mert egy Orbán interjút hamisított valaki, aki épeszű gondolkozás szerint egész biztosan nem valamelyik dolgozó volt.

Mostanra még több ilyen lap lett, néhány év múlva pedig szinte csak ilyen marad. Ez a NER Magyarországa.

55 Comments

 1. Nagyon egyszerű! nem kell senkinek újságot venni és akkor legyen az övék! A neten egyébként is fent van minden, és ott azt olvasok el amit akarok, nem azt amit akarják, hogy olvassak!

 2. Az rendben van, de pld. Hajdú-bihar megyében is az idősebb, a nyugdíjas korosztály járatja a Naplót. És hisznek a benne leírtaknak, sajnos…

 3. Az az egyetlen független Nógrád megyei hírlap,hossszú évek óta fideszközeli tulajdonban van!
  Nyugodtan át lehet szinezni azt is! 🙁

 4. Nem olyan egyszerű ez a kérdés: ez már a diktatúra maga! Ha az ellenvéleménynek nincsen tere, mindenki az ő híreiken él, azt tudja csak meghallgatni. A kevésbbé kiművelt tömeg ezen nő fel, ezt fogja szajkózni. Aki ellentmondana, az ellenség lesz és “hajánál fogva” verik majd a földbe, mint Posványoson.

 5. Abban a pillanatban, amikor nem lesznek kormány hirdetésekkel kitömve, mert a kormányt nem választják meg csődbe megy az összes!

 6. Évek óta nem veszek nyomtatott sajtóterméket ! A híreket elolvasom az interneten,szelektálva a hírközlő és a seggnyaló bérenc irományokat ! Sajnos itt is egyre több szeméttel próbálják etetni az embereket,nálam 0 sikerrel !!!,tehát nem járulok hozzá a rablóbanda megélhetéséhez!!!

 7. Hát nem éppen Románia, mert én itt élek,és tudom még mindég több az ellenzéki lap mint a kormánypártié.Pluszban csak annyit,hogy itt próbálna a házelnök kitiltani egy ujsáírót a parlamentből,azt hiszem gondolni sem merne rá.!

 8. Amíg nem rendelkezik a fölött is. De nem kell itt bohóckodni fidesznek, mondják azt, hogy államosítás, mint 50-ben. Mert szépíthetik, de amit csinálnak az KŐKEMÉNY ÁLLAMOSÍTÁS.

 9. Valóban önnek igaza van! A baj az,hogy a lapot mi vesszük meg neki! Orbán szív küldi újságreklámjaiba csomagolva!

 10. szégyen! Én úgy járok el, hogy nem veszek újságot,mint ahogy a kormánypárt televíziót sem nézem,Ha az ország egy százaléka az a 6-7 millió ember is így tenne, akkor a fidesz belefulladna a sok-sok újságjába.

 11. Tehát sokkal jobban szeretnétek, ha baloldali, liberális kézben lenne a médiák többsége. Eddig így volt. És lám, nem láttunk tisztán, ugyebár? Nem igazságokat kaptunk, hanem zavarkeltést, hazugságokat, magyarellenességeket, ocsmányságokat az övön aluli testrészekkel kapcsolatban, kizárólag pénzközpontú gondolkodást, …ne higgyétek, hogy azokat magyar szívű emberek írták. Lehet olvasni erről-arról az oldalról, most is van lehetőség.. Mindenki rakja ki, mi az igaz szépen, okosan. A nyugdíjasokat pedig nem kell félteni, sokat megértek, tán jobban látják a helyzetet, mint a fiatalok, …és haladnak a korral, többségük internetezik.

 12. Ti vagytok a haza elensege met ti haza arulok vagytok ,inkab soros es bruszel politikajat ertekel;itek ,es nem a hazaiet ,ti eladnatok az orszagot az idegeneknek , a haza arulokat ki kene loni az orszagbol ,

 13. De akor ne ved el amit ad a kormany nektek fizetes emeleseket nyugdij emeleseket es sok minden jarandosagot amit kaptak a kormanytol,,ti haza arulok vagytok szegyen nektek

 14. paraszt az a szájbabaszott mocskos,tetves,tolvaj kurva anyád.ilyen névvel a helyedbe elásnám magam te mocskos fideszes féreg

 15. TE NAGYON HÜLYE ! KI A HAZAÁRULÓ TE MAJOM? AZ orbán TRÓGEROD SZARRÁ LOPTA AZ ORSZÁGOT ! A FIDESZ MILLIÁRDOSOK NEM TUDNAK LEÁLLNI A RABLÁSBAN, VEDD MÁR ÉSZRE EMBER !!!!!!!! EZ A LEGNAGYOBB BAJUNK NEKÜNK , A MÉG GONDOLKODNI TUDÓ MAGYAROKBAN, A TE PÉNZEDET IS LOPJÁK FOLYAMATOSAN, MIKÖZBEN A POFÁDBA HAZUDNAK, HOGY AZ ORSZÁGUNK FELEMELKEDETT ÉS VIRÁGZUNK ! EZT CSAK TI HISZITEK EL, AKIK MÁR AGYMOSOTTAK, EZT IS ÚGY ÉRTE EL A DAKOTA orbán, HOGY AZ ORSZÁGOT LEFEDTE MÁR A SAJTÓVAL , A TV CSATORNÁKKAL, RÁDIÓ SÁVOKKAL ÉS IGY MÁR A SOK SZERENCSÉTLENEKNEK MOSNI TUDJÁK A FEJÉT, A TIEDDEL EGYÜTT ! LÁTOD? IGY DOLGOZIK A CIGÁNY orbán PISZKOS GÉPEZETE ! VEDD MÁR ÉSZRE ÉS LÁSSATOK AZ ORROTOKON TÁVOLABB IS ! A SAJÁT ÉRZÉKEITEKNEK HIGGYETEK, LÁSSATOK MI FOLYIK AZ ORSZÁGBAN ! NE HIGGY NEKEM, CSAKIS A SAJÁT SZEMEDNEK ÉS ÉRTELMEDNEK !!!!!!

 16. Az sem igaz a nyugdij emelesek hat a fizetes emelesek amiket ad a kormany nektek es sok minden ami az orszag javara van ,mert az orszag roszaban volt amig Gyoszan ,volt a kormanyon mert o tete tonkre az orszagot ,

 17. Koszonom a valaszt ,mert latom hogy most is reszeg es drogos vagy az ien embert kel sajnalni ,nem kel haragudni rea mert szegeny nem tudja hogy mit beszel ,inkab mondjal le a drogokrol es az italrol hogy tudjal normalisan gondolkodni ,,es hogyha akarnad tudni en nem is vagyok fideszes ,engem nem erdekelnek ki mien pat tag ,csak az edekel mien jot tud csinalni az orszagnak a magyarsag javara

 18. TANULJ MEG HELYESEN ÍRNI TE ISKOLÁZATLAN SÖTÉT FASZ! GECI VAGY, MINT AZ orbámod! MA EZÉRT BUTÍTJA EL AZ EMBEREKET A FÜHRERETEK, HOGY SÖTÉTEK MARADJATOK AKIKET LEHET VEZETNI, MINT A VAKOKAT ! VILÁGOD CSÓTÁNY AMIT MONDOK ? EZÉRT NEM VAGY ÉS NEM IS LEHETTEK VITAKÉPESEK SOHA MÁR , MERT AZ orbánotok ISKOLÁRAA UGRÁLTOK, MINT 1 KÖTÉLEN RÁNGATOTT IDIÓTA BUNKÓK ! ÁLLATOK !!!!!!!

 19. Baratom en meg tanultam irni te meg tanulj meg olvasni ,mert a tajszolasod ugy nez ki hogy a zsungelbe notel fol vagy nem tudtak a szuleid nevelni ,hianyzik toled a othoni het ev ,mert erosen buzlik a te szad a sok rodhadt beszedtol vagy reszeg vagy vagy drogos aki nem tudja hogy mit beszel szegeny fejed ,

 20. Ismeritek a Jézus által használt kötélköteget? Idővel majd az átlagemberen nem becsületesen gazdagodottakon azt kell alkalmazni. a hátukon.

 21. Ilyet nem szoktam írni, de most mondom s írom te idióta. Te pofázol hazaszeretetről.Tudod-e egyáltalán mi a haza fogalama? Te már ott születtél, neked az a hazád.Neked valamikor a nagy-vagy a dédpapád született a monarchiába..Itt ugy csaholsz mint a veszett kutya.Voltál -e te meg a hozzád hasonló nagy magyarkodók tüntetni azok mellett az orvosok mellett akik( román , magyar , sváb származhásuak aki pár évvel ezelőtt, hogy nem jó az egészségügyi ellátás és Bukarestben tüntettek. Voltatok az apátok fa..át. Jöttetek tüntetni magyarba. Miért? Mert az utiköltség kifizetve, ingyen kaja stb. Te és a hozzád jellemtelen, gerinctelenek eláruljátok saját nemzettársaitokat. Tudod miért? Ami legjobban fáj, PÉNZÉRT.

 22. Koma! Ebben a négy és félsorban több mint 19 helyesírási hibát találtam.Ilyen helyesírással nálunk az általános iskola harmadik osztályos tanulóját megbuktatnák. Nálatok ugy látom még internetet is kap. Puszillak. Igazi jó magyar hazafi, aki magyarul írni sem tud.

 23. Hat sorban 27 helyesírási hiba. Koma annak idején Lenin állitólag azt mondta. hogy ucsilszjá, ucsilszjá, ucsilszjá.Tanulni, tanulni, tanulni.Hát érd utol magad..

 24. Három sorban 13 helyesírási hiba. Ejnye, bejnye nagy magyarkodó legalább tanulnál meg helyesírni.Üdv.

 25. Tudod en leheteb magyarab mind ti mert mi nem penzert vagyok magyar de tik eladjatok magyarorszagot Sorosnak penzert hogy o vezesen titeket es Bruszelnek ,mert ti gyavak vagytok inkab halgatok az idegenekre ,mind a sajat orszag vezetotoikre ,ient meg a tiganok sem csinalnak ,mert mikor bajban vanak osze tartanak ,de ti szet huztok inkab Soros es bruszel kel nektek mert penzt kaptok hogy legyetek a kormany elen ,tudod hogy igazam van es ezert kapod a hibat a hejes irasban ,

 26. Te tudod hogy ki lopta meg az orszagot ,az aki volt e kormany elot ,amiert mostan megbuntetik az orszagot mert sok penzt loptaki el a metro csinalaskor ,csak ez neked magos nem tudsz egyebet csaki ragalmazni masokat hogy lasak az irasodat hogy mien muveletlen vagy ,csao

 27. Te idióta mennyi pénzt kaptatok tőlűnk határontúliak? 110.000 milliót forintot, és bőr a képeteken elfogadni amiért nem dolgoztatok meg.Csak ugy mellékesen kb. 33 helyesírási hibát vétettél.Irány az általános iskola 2-ik osztálya.

 28. SÖPREDÉK DEMAGÓG BAROM ! EGYÉL SZART ÉS SZOPD LE A FÜHRERED RETKES FARKÁT AKIT orbán GECINEK HÍVNAK MÁR ! RENGETEG ILYEN orbán ZOMBI VAN MÁR AZ ORSZÁGUNKBAN !

 29. I’m gone to say to my little brother, that he should also pay a quick visit this web site on regular basis to
  take updated from most recent reports.

Leave a Reply

Your email address will not be published.