Nem vicc: bemutatjuk a fideszeseket, akik visszacsatoltatnák Putyinnal Erdélyt

forrás: mti

Fidesz hívők egy köre olyan mélyre süllyedt, hogy felnéztem az égre és csak annyit tudtam mondani, hogy Köszönöm istenem, hogy nem vagyok fideszes.

A következő képeket egy zárt Fideszes csoportból kaptuk meg. De próbáljuk meg mindennek a jó oldalát nézni. Ezen képek segítségével eltudunk egy kicsit kalauzolni a Fidesz zombik megmaradt agyába, higyjétek el nagyon beszédesek lesznek a következők sorok.

főoldal

Fenti bejegyzést egy kedves hívő tette közzé a több ezer tagok számláló zárt csoportban. Hülyék minden csoportban vannak, de mindent magára adó közösség az ilyeneket ki szokta magából vetni. Önmagában döbbenet, hogy 547 ember lájkol egy ekkora baromságot. A mostani hozzászólások viszont minden képzeletemet felül (alul) múlták.

hozzászólás1

Ebben a részben azon megy a tanakodás, hogy a jelenlegi határokat kell megvédeni. Kérdezem én mitől vagy kitől?

hosszálólás2

Természetesen nem maradhat ki egy kis migránsozás sem. Kell a francnak Erdély ha van benne migráns (hahaha)

hozzászólás3

 

hozzászólás4

14 Comments

 1. Nem tudják, hogy Erdély soha nem akar Magyarország része lenni!! Ha le tudna szakadni Romániáról, akkor önálló akarna lenni!!!

 2. A fitymaSS ezt a “kis” országot sem tudja normálisan igazgatni/vezetni, akkor mi a jó fenét akar egy nagyobb országgal? azt hiszik többet lehet lopni?

 3. A hatalom packázása az más.
  De ha egy nép megtagadja a múltját, a gyökereit, az el van veszve és meg is érdemli.

 4. Erdély legalább 600 éve önálló volt (kivéve egy része néhány évet Horthy alatt). Az uralkodók hivatalos címe is így hangzott: Ausztria császára, Magyarország királya, Erdély fejedelme, Horvátország bánja.

 5. Az az igazság, hogy épp ezek a ‘ nagy Magyarország ‘-ot minduntalan áhítozók a legnagyobb ‘ nemzetellenesek ‘, gondolj csak bele !

 6. Nem nagyon kellene a normálisan gondolkodóknak foglalkozni azokkal – szerintem -, akik rendre valamilyen esztelenségen nyámmognak rendületlenül…

  A világban ‘ szétszórt ‘magyarság identitásának támogatása lenne a kellemesebb megközelítése – pl. az anyanyelv életben tartása, ami igen rossz jeleket mutat, néhány kivétellel…- a magyarságtudat növelésének.

  Egyéb vonatkozásban IS a mai ellenzéknek – en blok – saját törekvései állandó szinten tartására-, napi aktualizálására-, terjesztésére kellene csak törekednie, és nem a regnáló állandó kottáját erősíteni, annak a közéletben tartásával…

  A magyarságtudat kisajátítását pedig erős magyarságtudatos nemzetköziséggel kellene gátolni minden szinten, minden megszólaláskor, minden média-lehetőség esetében IS !!

 7. Tegyük hozzá, hogy a székelyek meg nem Magyarok!
  Pontosan nem is tudjuk, milyen népcsoport. A határvidéken települtek meg, és határvédelmi feladatokat láttak el. A honfoglaláskor ugyanis nem mozdult egyszerre a sereg, a harcokat törzsek vívták, és külön kellett segítséget kérni a véres kard körbe hordozásához.
  Az őrzésért kiváltságokat kaptak. Többek között az önrendelkezést.
  Az az egységes Magyarország amiről álmodoznak, soha nem létezett!
  Ha megnézünk egy korabeli térképet, már azon úgy van felírva a cím, hogy a Magyar Szent Korona, és azon csatolt országai.

 8. így van, szerves része soha nem volt Magyarországnak,- más kérdés, hogy a XVII.-XVIII. században más volt a viszony a magyarok és a székelyek között. Helyesebben Erdély és magyarság között. Mindegy, ez messzire viszi az embert,- ha valaki engem kérdezne legyen Erdélynek részleges autonómiája, gyöhessenek- mehessenek szabadon, és szavazzanak ott ahol adót fizetnek. Ebben a kellemes időben kívánok mindenkinek álombaringató qrwaanyázást! 🙂 Tisztelettel : béla

Leave a Reply

Your email address will not be published.