Tiszta szívből gyűlölni fogod Orbánt a tettéért, ha megnézed a most megjelent megdöbbentő videót

forrás: nol.hu

Neked kék plakátok. Nekünk a pénzünk. Nekik a hatalmuk. Nekik pedig az életük. Kár is tagadnunk, az Orbán-féle plakát- és sajtópropaganda megtette a hatását a menekültekkel kapcsolatban. Az egyén háttérbe került, már az elfogadóbbak is fújnak a háború elől menekülő emberekre. Megjelent egy videó a napokban, ahol viszont pont azt mutatják meg puszta tényekkel, amit a Fidesz megpróbál totálisan elfedni: az embert.

Yusra Mardini története pár percben látható a videón. Ő az a lány, aki emberfeletti erővel mentette meg 20 ember életét, miközben el kellett hagynia a családját, bár hazájában ígéretes tehetség volt, ahogy aztán a második otthonában, Németországban is az lett.

Ő az a lány, akivel te is találkozhattál 2015-ben, ugyanis épp a Keleti pályaudvaron aludt megannyi társával. Ő az, akinek a nevét a köztévé nem volt hajlandó bemondani az olimpián. Yusra Mardini most ismét Magyarországra látogat, hogy versenyezzen 100 méter gyorson.

A Fidesznek azonban nem fér bele, hogy efféle sikerekről, sorsokról számoljon be, vagy legalábbis adjon teret azoknak, akik beszámolnának róla. Ebből is világosan látszik, hogy ez a csapat súlyos személyiségtorzulással terhelt emberekből áll, akiknek kivesztek az érzelmeik.

A hatalom és a fölényeskedés szeretete kiölte őket…


Kérjük, ossza meg ezt a cikket, és likeoljon minket a Facebookon!
Nekünk ezzel segíthet.Tisztelettel köszönjük! Az Ellenszél csapata

 • Almási József

  Sajnálatos és elkeserítő, mikor valaki (a cikk írója) azt gondolja, hogy a gyűlölködésre az ellengyűlölködés és a gyűlöletkeltés a legjobb válasz. A józan, logikusan érvelő hangnem helyett a gyalázkodás, az ökölrázás csak olaj a tűzre, nincs más eredménye, mint az erőszak eszkalációja.
  Szomorú dolog ez.

  • István Bendula

   És úgy gondolja,hogy a logikus érvelés hat és hatott eddig is erre a maffiára?

   • Zlatan Bako

    Vegyen példát Yusra Mardiniról és ne gyűlölködjön!

    • Marcsi

     Azért Istent ne csinálj belőle, mert ő az EGY a milliós tömegből, aki valóban menekült!
     A “menekültek” 98%-a terrorista, vagy megélhetési senkiházi (pl. a feketék). Nagyon át kell vizsgálni ezeket az embereket – mindet!

     • Erzsébet Veszpréminé Domokos

      98%! Ekkora hülyeséget írni!

     • Por Öcsi

      Hülye rasszista kurva Dagadt törpe lefizetettje !!

     • Almási József

      Ilyet csak az agymosott, gondolkodni képtelen (vagy nem akaró) emberek mondanak!

     • Zlatan Bako

      Ez a 98% beégett a retinádba és átfolyt az agyadig?!

      Mellesleg én csak a gyűlölködés szempontjából írtam, hogy EGY EMBERRŐL vegyen példát!

     • Por Öcsi

      Ezt ki mondta neked hogy terrorista ?? Ja orsős, meg bakondi akik téged is meg akarnak hatni !! Hány migránst láttál ?? Ki az a marha aki ebbe a szarba jönne ?? Melyik birná ki menekültként az orbán diktaturát putyin picsanyalásával, ezzel a mocskos lopással, mutyival, hazudolással ?? Dagadt törpe 60 ezer jól hallottam hatvan ezer orosz, ukrán románt hoz be AZOK MIK ?? A másik, hogy egy rohadt rasszista vagy feketék ügyében !!

    • Sue Kv

     Csak a problema,nem minden menekult olyan mint ez a lany. Problema meg talan az is nagyon keves fiatal lany menekult, zommel fiatal eroteljes ferfiak é csalad nelkul / hazudjak nevuket, eletkorukat, hovatartozasukat. Sohasem fogod megtudni ki is valojaban. Nagyon keves toredek az aki atveszi az europai kulturat, gyorsan tanulja uj befogado orszaga nyelvet,kulturajat. 80% sajnos munkakerulok hazudozok , ingyenelok lesznek . Nem Fidesz parti vagyok csak sajnos tapasztalatbol tudom. Nem elek Magyarorszagon es sajnos mindenutt a vilagban problemat okoznak. Sohasem fogjak tisztelni az Europai, feher noket, csak szabad predanak tekintik.Sohasem vegeznek nehez fizikai munkat, csak pl.taxisoforok lesznek. Ha veletlenul csaladban el, az asszony elete vegeig csak segelyen van, es termeszetesen sok gyerekkel. Sohasem eleg ami van, koveteloznek, hamar megtalaljak a kiskapukat.Sohasem fordithatsz hatat nekik, mert rogton kes dofnek a hatadba. Tobbsege nem menekult, inkabb neveznem uj honfoglalonak. Elvarjak az Europai alkalmazkodjon O hozzajuk, ha mar Europaban van, nem pedig forditva.Az ido befogja bizonyitani rossz dontes volt Merkeltol Europaba csabitani oket.

     • jurányi zsuzsa

      Elkövette azt a hibát, hogy általánosít! Egy magyar megölte az élettársát Angliában tavaly. Akkor az angolok szerint a magyarok nem tisztelik gyerekeik anyját, és gyilkosok? Ez a honfoglalós duma elég szélsőjobbos

     • Árpád Lőrincz

      Teljesen egyetértek veled.Csak a hülyék hiszik azt ,hogy ez a szedett-vedett társaság ártó szándék nélkül tolakodik be Európába.Már a törökök a XIV-XV.században is Európa leigázásának céljával indították el hadjáratukat a balkánon keresztül.Most ugyanaz a cél csak valamivel szelídebb formában.Tudatában vannak ,hogy fegyveresen nem érnek célt,mert az már jogot adna a fegyveres védekezésre.Most a rendkívüli szaporodóképességüket vetik latba,ezáltal arab többség jön létre,és máris Ők szabhatják meg a demokrácia “létjogosulatlanságát”.Lásd.London polgármestere már muszlim származású és egyre több lesz ahol többségbe kerülnek a muszlimok.Ráadásul nyíltan hirdetik,hogy Európa iszlamizálása a céljuk.Csak az európai emberek idióta “demokratikus” felfogása és viselkedése miatt tehetik mindezt.Mellesleg az idióta”katolikus egyházfő”is muszlim és bevándorláspárti.Nem véletlenül tünt el a színről XVI.Benedek/Ratzinger bíboros/Ő ugyanis maximálisan bevándorlás ellenes volt.Nagyon útban volt a Kalergi terv és Bat Ye’or alias Giselle Littman követőinek.És sajnos ha nem térnek észre az európai nagyhatalmak,akkor megásták a kereszténység sírját.

     • Sue Kv

      Mondok egy ujkeletu peldat . Rengeteg menekult jon Sudanbol fiatal eroteljes ferfiak csalad nelkul.Hazudjak nevuket, szuletesi evuket . Ismerek egy ferfit 26 eves tenylegesen, a papirjaiban 35 eveskent szerepel.O ezt nevetve el is meselte. Mikor rakerdeztem miert hazudta idosebbnek magat 9 evvel koranal? Nevetve mondta 9 evvel hamarabb fog nyugdijt kapni a befogado orszagtol, akkor meg csak 55 eves lesz es hazamehet a csaladjahoz.Boldogan el, mig nem nem hal:) Kerdezem kinek jutott ez eszebe a feherek kozzul mikor uj hazat valaszt? Ez sajnos nem egyedi pelda minden harmadik vilagbol /Sudanbol , stb/ jott honfoglalo ugyan ezt csinalja. Kitanitjak egymast.Sundanban ,…..stb…..mukodik United Nation ahova bemennek, es bemondjak Ok menekultek, nincsenek papirjaik.. Az iroda ad uj papirokat nekik, megkerdezik mikor akar szuletni, milyen nevet valaszt, milyen iskolarol akar diplomat, azonnal kapnak uj papirokat es indulnak az uj hazaba :))) A kornyezetemben kb. 40-45 hasonlo storyval rendelkezo ferfi el, dolgozik. Sohasem tudod meg ki O valojaban.

   • Almási József

    Itt valami tévedés lesz!
    Senki nem gondolta, hogy a Fidesz-maffiát bármivel is meg lehetne győzni, bármiről.
    Úgy gondolom, hogy ez az oldal nem az ő számukra, hanem az eltávolításukért küzdők számára íródik.
    Nekik kell érvelni, és velük kell megértetni a történéseket, de semmiképp nem a Fidesz aljas, uszító módszereit használva.

 • Zlatan Bako

  “Ő az a lány, akivel te is találkozhattál 2015-ben, ugyanis épp a Keleti pályaudvaron aludt megannyi társával.”

  Ő az, akit – néhány aktivistától eltekintve – le sem szartunk! Egy volt a sok menekült közül, semmivel sem tűnt ki!
  Hiába viseltettünk empátiával a jelenség felé, ezt a sportolót nem ismerhettük, így qrvára felesleges ez az “akkor és most” hasonlítgatás!

  • Klára Kabai-tóth

   Én az a fél-aktivista voltam. Több helyen voltam, de sohasem szervezetten. A Köztársaság (Második-János-Pál-pápa-született-Karol-Vojtila-hülye-Jani-bácsi-már-megint-elfelejtett-leszállni) téren, ahol megengedtük a gyerekeknek, hogy simogassák a kutyát, a Keletinél, ahol a legszebb élményem egy kis maszatos volt, aki végigtrappolt a szutykos betonon négykézláb, majd a nadrágom térd alatt található hajtókájába kapaszkodva, őrületes nyögdécselések közepette, életében először felállt. A szülei (jól beszéltek angolul) nem is tudták, hogy bocsánatot kérjenek a maszatért vagy örüljenek.

 • Lódi gyula

  Gyülölködjetek magyarok ! Ez most a haladás iránya ! A csuzlikat is elő kellene már venni, mert annélkül nem ér az egész semmit ! Valakinek csak kikellene már lőni szemét , nem ?

  • Marcsi

   Szállj már le erről a szemkilövésről, mert ha utánanéztél volna, akkor tudnád, hogy nem volt szemkilövés – csak ezt nem akarod tudomásul venni – ugye seggnyalóka!?

   De, ha lett volna – szerinted egy puccs alatt nem lehetnek vétlen áldozatok (mint a háborúkban) és megköszönhetnéd elmebeteg viktátorodnak – ti. ő volt, ami (féreg) a puccsot megszervezte és elindította!

   • Lódi gyula

    Bocs ! De én nem arra gondoltam ! Egy picit fogalmazhatnál értelmesebben is ! Én az Orbányost kimondottan nem szeretem ! Valamit félreértettél ! Üdv.

    • Marcsi

     Igen, valóban félreérthetően fogalmaztál.

     • Lódi gyula

      Én arra gondoltam, hogy annyi már a gyülölet, ugy megosztották a magyar embereket, hogy pisztoly helyett elő lehet venni a csuzlikat és akkor lehet egymásra lövöldözni ! Ez mégsem annyira veszélyes, mint a gépfegyver ! Egyébként az a véleményem: ha netántán, véletlenül nem fog nyerni az Orbányos, akkor csak ugy simán nem fogja átadni a hatalmát ! Nem akarok jós lenni, de ebben az esetben akár még forradalom is lehet !! Ne ugy legyen ! Üdvözlettel !

     • Nádházi Tibor

      a degenerált libsi bolsik osztották meg az országot, a butaságukkal a semmihez se értésűkkel!!ide egy retek se jöjjön és ráadásul mind terrosta érintettségű!!

   • Bálint Kistakács
  • jurányi zsuzsa

   Sajnos, a kormány milliárdokat költött a gyűlölet felszítására, finkelstein ördögi javaslata alapján, aki szintén kemény pénzeket zsebel be ezért. Ők most érzik jól magukat, elérték, amit akartak! Most épp a külhoni magyarokat utáltatják meg velünk

   • PD

    Bizony, bizony. Ezt az embert már kiutálták Amerikából, és normális párt már sehol a világon nem áll szóba vala, de orbánnak ez kell, meg a hablaty.

   • Marcsi

    Semmi bajunk nem lenne a külhoni magyarokkal, ha nem tudnánk, hogy pénzért (de semmiképpen nem kellene) jönnek át szavazni erre a féreg elmebetegre, míg a hivatalosan kint dolgozó magyaroktól gyakorlatilag elvette a szavazásra való jogot, mert tudja, hogy ők – biztos nem rá szavaznának!
    Mi mikor megyünk hozzájuk szavazni? Na, úgy jöjjenek ők is ide – NINCS SEMMI JOGALAPJUK RÁ!

  • Béla Magyar

   Gyűlőlködtetek már 2006-ban is mocsok fideszbirkák..

  • Béla Magyar

   Te hiába látsz, mégis vak vagy..

   • Lódi gyula

    Lehet, hogy rosszul fogalmaztam ! Bocsánat ! Én nem arra gondoltam, ami 2006-ban történt Arra a sok gyülöletre, ami most történik ebben az országban ! Látod ! Ezt hozza ki az emberből, még, ha nem is akarja ! Üdv.

 • Antal Kormányos

  Baloldali és humánus ember létemre én sem és sokunk sem akart ellenőrizetlenül dokumentumok nélkül beengedni senkit! Aki menekültnek mondták magukat nem dobálták el az irataikat, nem kellett senki elöl titkolni kilétüket! Aki tisztességes úton jár az vállalja magát, nincs titkolnivalója! Az ellenkező esetben menjenek oda ahonnan jöttek Sajnos a politikusok nagy hibákat vétettek minden oldalon!

  • Ferencné Dánffy

   Mi a helyzet a letelepedési kötvényt vásárolt, miniszter elnöki engedéllyel legálisan bevándorló, előzetes ellenőrzés nélküli migránsokkal? A kormány elengedi a füle mellett a kérdést, holott a az unión belüli kvóta szerinti ellenőrzött mennyiséget sem vagyunk hajlandók befogadni., amely töredéke az eddig hivatalosan befogadottnak. Meddig lehet ezt csinálni, hogy vannak törvény fölött állók, akik bármit megtehetnek és vannak, akikre kis mulasztás esetén is lesújt a törvény. Kedves Kommentelők’ Ti ezt igazságosnak, magyarázhatónak tartjátok? Antal Kormányos

   • Marcsi

    Ha figyelmesen elolvasod Antal Kormányos írását, akkor látnod kell, hogy nagyon igazat írt.
    Csak nem kellene kötözködni.

    A (illegitim) kormányt pedig el kellene számoltatni a pénzért beengedett csürhe és a zsebrevágott milliárdok miatt, amit ezeken a bűnözőkön és terroristákon keresett (hogy a többiről itt most ne essék szó) és amit majd nekünk kell visszafizetni – nekünk a dolgozó embereknek – a hasznot meg ők húzták le!
    Valóban csak a MENEKÜLTEKET, akik erre rászorulnak és nem a MEGÉLHETÉSIEKET – ebbe beletartoznak a négerek is – kell beengedni egy országba sem!

    • Jenő Prommer

     Ezekszerint akkor a mieinket akik a megélhetésük miatt mentek külföldre, azokat is zavarják vissza, ugye? Mert az összefüggések rájuk is érvényesek! Szóval tessék alaposan átgondolni ezt!

     • Marcsi

      Ne keverd össze a kettőt, mert nagyon ostobának látszol így!
      A mieink hazajárnak és EU-s tagok – tehát megtehetik, hogy kimenjenek dolgozni, ha már ez a tetves qrmány az éhhalálba kergeti a Népet.
      Egyáltalán nem lehet összefüggésbe hozni azokkal, akik csak a segélyt követelik, mert dolgozni azt nem akarnak! Erről már több miniszter is nyilatkozott – kár, hogy nem olvastad.
      A dolgozók nem keresnek annyit, amennyit ezek a senkiháziak kapnak és még többet követelnek. Nehogy azt hidd, hogy azért, mert Merkel a nagy német demokráciába letiltotta, hogy az újságok az ilyesmiről cikkezzenek – még nincs iyen. Azért vannak csatornák – szavahihetőek – és felvételek, amik ezt bizonyítják.

     • Nádházi Tibor

      aki a mindenkori kormánytol vár munkát, az ássa el magát jo mélyen!egyébként aki naprakész jo szakember, azt itthol is megfizetik!!akik ki mennek munkáért, azok élnek az unios jogukkal,és ehhez csak annyit, hogy a kinn lévők 90%-a nem a szakmájába dolgozik,és a legutolso nigger benszűlött se végzi el azt a munkát!!!!mi a lényeg??:az hogy gyakorlatilag itthol nem kellenek a munkáltatoknak,mert alul képzettek!!!!

     • Archer.

      10/10 !

     • Mari Pusztai

      csak,hogy a mieink nem csinálnak botrányt és nem öldösik halomra az embereket! Én nem akarok együtt élni iszlamistákkal !

     • vigh lajos

      Ne menj férjhez “iszlamistához” és akkor nem kell vele együtt élni. Amúgy az utcán járva ki tudod válogatni a járólkelők közül az iszlámban hívőket?

     • Tüske Zsófia

      mondj néhány ilyen példát Magyarországon

     • Kneifel András

      Nem… Itthon kell megteremteni a feltételeit annak, hogy ne akarjanak kimenni ill érdemes legyen hazatelepedni. Nem csak szépen hangzó szólamok szintjén…

     • kocsmáros60

      Keveritek a dolgokat ..Hány Magyart tudsz aki nem dolgozik hanem segélyen él külföldön ????? Egyet se vagy úgy megy hogy már ismeri a nyelvet vagy az utolsó mosogató munkát is elválalja ..Nem erőszakoskodik élősködik mint a bevándorlók nagy része ..

     • Pál Madácsi

      Még szerncse, hogy nem az életük megóvása miatt kel elmenniük, mint a migránsnak csúfolt menekülteknek!
      Még pár év Orbán fasisztamdiktatúrájában, és mikor kiutálnak bennünket az unióból, azonnal megnyílik az út a már belengetett halálbüntetés visszaállitás előtt. Na majd akkor lesznek magyar menekültek is.

     • kocsmáros60

      Nem kell ezen idegeskedni, nem utálnak senkit ki az unióból örülnek ha egybe marad nézd a Franciákat , Olaszokat , Osztrákokat ..Nézd Trum-pot a körülötünk lévő világot …A legtöbb államnak megvan a saját gondja ..Hát a halálbüntetést el se kellett volna törölni ..Nem normális dolog hogy egy 77-szeres gyilkosnak még jogai vannak ..

    • László Osvald

     Te teljesen hülye vagy ..

     • Marcsi

      Esetleg te vagy hülye, mert képtelen vagy utánajárni dolgoknak – az nem azt jelenti, hogy nincsenek!

     • Horizont

      Nő létedre nem semmi a stílusod. Én a helyedben mélyen elszégyellném magam!

    • Maria Otubu

     Ostoba vagy. Milyen jogon csurhezel le embereket? Neger a jo anyukad,ha tudnad mit jelent.

     • Marcsi

      Anyád tudja kitől vagy? – hogy ennyire hülyére sikeredtél.
      A néger az néger, de lehet fekete is – bár azt kevésbé szeretik hallani – akkor, hogy is kellene őket nevezni? Szerinted? Te nagyon hülye! ….és bizony csürhe, hiszen a legalapvetőbb, normális emberi viselkedésre is képtelenek – ugyan honnan is tanulták volna!? Ezek tények.

     • Lajos Deák

      Marcsi nem sok ész szorult beléd.

     • Nádházi Tibor

      te iszonyat vagy marcsi,és az a baj nálad hogy el is hiszed hogy okos vagy??!!pedig…..a helyedben jo csendbe maradnék!!sötétség

     • Jozsef Olah

      ugy látom remegsz a neger f@széet

    • Nádházi Tibor

     miért illegitim???miért csűrhe??nagyon viszket?????

   • Jozsef Kovendi

    Nem tudom elmagyarázni, hogy mi a helyzet a “letelepedési kötvényekkel”. Na nem azért, mert nem tudnám, HANEM azért, mert úgy se értenéd meg. Legalább 100 000-szer elmondták már, hol a parlamentbe, hol a médiákban. Ha ezeknek ellenére még mindig felteszed ezt a kérdést, akkor te már csak így fogsz meghalni.
    A legális és illegális migráns kérdést se tudtad felfogni – amint elnézlek.
    Kedves Ferencné Dánffy, mond, hogy lehet valaki ennyire gyenge elméjű?

    • Ferencné Dánffy

     Ha valaki nem vesz magának annyi fáradságot, hogy a Brüsszel elleni uszítással kapcsolatban önkényesen alkotott, az ország lakossága számára nem publikus letelepedési kötvénnyel kapcsolatos véleményemet Fidesz szempontjából magyarázza, nem értette meg a hozzászólásom indítékát, ergo a válaszát érvénytelennek tekintem.

     • Jozsef Kovendi

      1) Vettem a fáradtságot, mert ímé, reagáltam a ….ra. (hadd ne mondjam ki)
      2) Senki sem uszított Brüsszel ellen. Valamit megint csak félreért.
      3) A kötvények nem “önkényesen” lettek megalkotva, hanem teljesen törvényesen és Európában máshol is bevett szokás alapján.
      4) Azt se lehet állítani, hogy a “lakosság számára nem publikus”, hisz, mint már említettem, “legalább 100 000-szer elmondták (elmagyarázták) már, hol a parlamentbe, hol a médiákban.” Valószínűsítem, hogy itt a “publikus” szó értelmével nincs teljesen tisztába.
      5) Nagyon is értettem a hozzászólása indítékát, azért reagáltam rá.
      Sajnos.

   • Nádházi Tibor

    feriné, jo nagy hűlyeséget tetszik irni!Egyébiránt a letelepedési kötvényt brűsszel is jováhagyta,és valjuk be, nem terroristáknak adták el,és ezek pappirral hivatalos irattal léptek be az országba!!nézze a hireket, hogy mi történik ott, ahová ezeket a retkers kecskebaszo hulladékokat beengedik!!

    • Pál Madácsi

     Főleg a közpénzen fentartott fideSS propaganda csatornákat, ahol a valóságal koszönő viszonyban sincsenek a “hírek”!
     A migránsokat azért nevizi így ez a sikkasztó, rabló, hazug bagázs, hogy ne keljen kimondani: menekült! Mert akkor nemzetközi egyezmények, törvények vonatkoznának rájuk.
     Egyébként a magyar börtönök azért konganak az ürességtől mert köztünk nincsenek rablók, gyilkosok, csalók, csempészek…?
     Pedig valahol mintha azt hallottam volna, hogy a magyar BV intézetek túlzsúfoltak.

    • Archer.

     10/10

  • Tüske Zsófia

   és szerinted a letelepedési kötvényt vásárlókat ki ellenőrzi? ki engedte be pharaont, annak ellenére, hogy a CIA körözte? a fél belvárost felvásárló arabokat ki szűrte? itt tanyázik már a komplett ukrán maffia, az oroszok, a nagymenő terroristák business classon, repülőn jönnek és nem gyalogosan.

   • Marcsi

    Na, ez a probléma! Nekik mindent lehet, mert az illegitim qrmány ezzel jól megtudta tömni a zsebét – és majd nekünk – A NÉPNEK – kell visszafizetni!

   • kocsmáros60

    Hánnyal találkoztál az utcán ,a városban ???

    • Tüske Zsófia

     mikor jártál utoljára a belvárosban? Elveszett a két Klotild-palota, a Jégbüfé-házat folyamatosan cseszik szét, a a József nádor téren kiírtották az összes fát az arab tulajdonú szálló mélygarázsa miatt, a Pilvax közben most folyik a mélygarázsért a lakókkal a huzavona. A maffia pedig már régen bevette magát a kormányba.

     • kocsmáros60

      Én nem csak Pestet látom hanem MUNKÁM MIATT Soprontól –Győrön át —Gyuláig az egész országban ezt látod 27-28-éve …Hévizen is az Ukránok vásárolják fel a házakat ..Hogy melyik kormány alatt kinek az érdekéből mit bontanak el , építenek át az soha nem tudjuk meg csak sejteni lehet ..Tudod már honnan volt Simon Gábornak 250 milliója Ausztriai bankba , tudod ki a Ajkai vörösiszap felelőse ???? NEM -NEM _NEM…

  • jurányi zsuzsa

   A valódi menekültek nem dobálták el az irataikat! Csak azok, akik gazdasági menekültek, és nem akarták hogy visszatoloncolják őket! A kormány szándékosan összemossa a dolgokat sajnos

   • PD

    Ahogy láttam a porig bombázott városokat, bizonyára rengetegen voltak, akiknek az iratai is megsemmisültek, a hatóságok nem működtek, nem is volt mit eldobni nekik. Persze voltak akik nem ezért jöttek papír nélkül, vagy hamis papírokkal. Ezért kellett volna hatásosabb ellenőrzés és regisztrálás, lett volna rá idő felkészülni, de ártunk és ormányunk direkt a balhéra bazírozott, és ha a civilek és a civil aktivisták nem teszik, amit a kormánynak kellett volna, akkor szinte biztos, hogy elszabadultak volna az indulatok.

    • Jozsef Kovendi

     Akinek “porig bombázták a házát és az iratai is megsemmisültek”, annak honnan volt több tízezer ajrója, hogy mindenütt letudja fizetni az embercsempészeket? Nem egy helyen tartotta a papirjaival, mi?

   • Barabási Rezső

    Az irataikat már az embercsempészek is elkérhették/ elvehették tőlük, de lehet, hogy csak javasolták nekik ezzel is bebiztosítva a kiszolgáltatottságukat. Az igazságra orbániában nem kiváncsiak – amiről nem tudunk arról azt gondolunk ami az érdekünk elven az embertelenségünk is ezen alapul.

  • Senki sem az illegális menekültekért szól hanem, hogy nem hajlandó ellenőrizni a menedéket kérőket.Mindenkit egy kalap alá vesz ez a tetves kormány. Kivétel a Fáraó és ukránok és oroszok által illegálisan vásárolt állampolgárságot valamint a letelepedési kötvényeseket.

   • Nádházi Tibor

    te nem vagy tetves??ugy látom az asszonyod szeretnéd meglepni pár migri fiucskával????!!te kretén, ide egy tetű se jöjjön illegálisan pappir nélkűl!!!!

    • Bunkócska! Szövegértés aztán lehet fröcsögni.

    • Kneifel András

     Pappír? Az mi?

    • Ferencné Dánffy

     Maximálisan primitív. TROLL. Nádházi tibor

   • Jozsef Kovendi

    Jézus Mária! Hol él maga? Mindenki, még az a “tetves kormány” is pont az illegális migránsok ellen szól. A legálisan érkezők, most is bejöhetnek. A szereb-magyar határszakaszon két ilyen átkelő van. Ott a migri bemutathatja az iratait, elbírálják és ha megfelel akkor beléphet. Ez minden országhatáron így történik. Hány éves maga? Lefogadom, hogy Schengeni csatlakozás előtt nem járt külföldön.

    • Hülyegyerek! Még egy kéjes álom sem volt amikor én már az USA-ban éltem. Na csókpusszancs.

   • Jozsef Kovendi

    Ja. És a letelepedési kötvényeseknek nincs állampolgárságuk. A letelepedés és az állampolgárság, az két külön fogalom. Rémes egy sötétség uralkodik önnek odafenn a manzárdjába!

    • a letelepedési kötvényes mindenféle kontroll nélkül utazgathat az EU területén. Ugye mert a Magyar Állam nem igazán ellenőrzi őket. Baromarc.

  • habragadababra

   Igazából sejtelmünk sincs ,hogy hány százalékuk dobta el az iratait,mert más a valóság és más a kormány propaganda,lehet,hogy csak szórványos eset volt,a többit hozzáhazudták,mint annyi minden mást!

  • Éva Kútvölgyi

   A baj az, hogy Orbánék pont azt nem hajlandók megcsinálni, amit te is írsz! Tehát ellenőrizni, hogy ki kicsoda, miért menekül és lefolytatni normálisan, emberi módon az eljárást. Ezek közül az ellenőrzött és alaposan megvizsgált emberekből kellene ezervalahány embert beengedni, ez nem olyan nagy dolog. Orbánék viszont ezt az egészet nem csinálják, hanem gyűlöletkampányra használják fel az egész ügyet, ami viszont nagyon visszataszító. Én nem vagyok hajlandó elfogadni Orbánéktól semmilyen magyarázatot, mert nem akarok gyűlölni senkit, sem téged, sem a menekülteket, sem senkit. Őt viszont nagyon rühellem ezért a borzalomért, amit ebből az országból csináltak.

   • sasmadár

    De tessék mondani, miért is kellene beengedni akárhányat akárkikből? Nem KELL!

   • Nádházi Tibor

    de rettenet tetszik lenni!!!bűn buta!!!!és kendnek is ennyire viszket??????!!!

   • kocsmáros60

    Hát tényleg borzalom amit Orbán csinált az országból ..Azelőtt bementem Hévizen , Balatonon , Zalakaroson stb hétvégén egy szállodába közöltem hogy szobát szeretnék , megkérdezték hány napra …Ma ha nem foglalsz előre szobát nincs üres szoba főleg ha több napos hétvége van..HÁT EZ BORZALOM hogy miből pazarolnak az emberek ..Nem hogy otthon néznék a TV-ét .. Drága szállodákban szórják a pénzt ..

  • Por Öcsi

   Kedves Antal !! Hány migránst léttál hazánkban ??!! Csak az elmebeteg félelme miatt van ez a gyülőletr /sokba kerül nekünk Ki az a marha aki magyarorszégra jönne ebbe a szarba ?? Hányan mentek el hazánbók ?? És azok az ukrán orosz román 60 ezer ember akit orsós idehoz azok micsodák !! Csak az migráns akit dagadt törpe annak mond !!!

  • lábatlan

   Elviekben igazad van!De itt nem ellenőrizetlen menekültekről van szó, hanem tényleges menekültekről, akiket kontroll alapján, ha minden kétséget kizáróan tényleg tisztességes menekültek, akkor kell befogadni!Orbánnak magyarul megmondták, hogy, az Únió is küzd az illegális menekültek ellen, ezért abba kéne hagyni ezt a tisztességtelen agymosást!

   • Nádházi Tibor

    hűlye vagy fiam!!leűlhetsz, eggyes!!!!ide egy iszlamista vallásu tetű se jöjjön!!!!

  • vigh lajos

   Hol vannak azok a menekültek, akik 2015-ben Magyarország területére léptek? Hová lettek? Emlékszik még arra, hogy a vonattal Budapestre szállított emberekről kik gondoskodtak a hivatalosan ezzel foglalkozó hazai szervek helyett. Látta azt a kétségbe esett tömeget gyalogolni az M–1- sen nyugat felé,miután Bicskén leszállították őket a vonatról. A kezdetektől embertelen hozzá állás jellemezte a politikát, csak azzal törődtek milye politikai hasznuk származik belőle.

  • GeoCracker

   “Baloldali és humánus ember létemre én sem és sokunk sem akart ellenőrizetlenül dokumentumok nélkül beengedni senkit!”
   És ezt nem is kívánta senki……
   Talán, ha a 2015-ös év eseményeit áttekintenéd Te is rájönnél…..

 • Tibor Temesvári

  Már a videó nélkül is gyűlölöm.

  • jurányi zsuzsa

   A gyűlölet betegséget okoz, nem fél?

 • János Virág

  És gondolod ha téged bombáznak az lesz a legfontosabb dolgod hogy az irataidat keresed? A II világháború után milliók bolyongtak iratok nélkül! Tán az óceánba kellett volna dobni őket?

 • László Tóth

  Hmmm. Nekem mindig ’56 jut eszembe…. Ellenőrizetlenül, áradt ki a magyar… Az Osztrákok össze fogdosták Őket, táborba zárták, a Nyugat kvótákat állapított meg, a menekűlteket oda szállították, ahová a kvóta szerint elosztották… Máig Hazánk fia/lánya-ként kezeljük Őket, a befogadók pedig nem hánytorgatják fel……

  • Almási József

   56-ról illene, az is eszedbe jusson, hogy a kimenekült emberek jórésze segítséget, szállást, munkát, hajójegyet, egzisztenciális lehetőséget kapott, és nem örökös számkivetettséget, gyűlöletet. A Fidesz aljas módszereivel gyűlöletre nevelt, agymosott magyarok így hálálják meg a világnak azt, hogy anno 200.000 magyart befogadtak és biztosították számukra az új életet.

 • Jenő Kiss

  A sötétség 50 árnyalata…

 • Banderas

  El akartam jutni Törökországba… Törökországban hajóra szálltam.
  Ezt a pont nem egészen érthető. Miért kellett Törökországban hajóra szállni? Valaki ott is üldözte?

 • Kővágó István

  Az egész migráns kérdés ! Egy óriási mutyi ! Az olaj ár hatalmas csökkenése ! És elektromos autó ! konfliktus ! És erre érzet rá viki És az araboknak jó pénzért egész európát elakarja adni ! És a gyűlölet keltés ! Mert már nem elég a hazai árok ásás ! És be jött neki sok nem gondolkodó ember be szopta mint a torkos borz ! Mert hol vannak a migránsok ! Vagy drága pénzen fel állítót pengés drót !

 • Zsuzsanna Fazekas

  Orbán legnagyobb bűne (a megszámlalhatatlanul sok között), hogy felpiszkálta az emberekben lappangó gyűlölködést a mássággal szemben. És ebbe bele lehet érteni a más nyelvet, bőrszínt, vallást stb. Gyűlölik, mert azt hiszik ezek ártanak nekik. Beszűkült a tudatuk, nem ismerik a világot, azt hiszik, az olyan, mint amit az egyetlen – számukra elérhető – médium az arcukba tol. Valahol egyszer olvastam, nem tudom, ki mondta, hogy a gyűlölet a legerősebb közösségformáló erő. És milyen igaz. És ennek a megváltoztatásához talán generációkra és egy teljesen más légkörre lenne szükség, ami most még nyomokban sem látszik Magyarországon. És hát a gyűlölködés a legkisebb ellenállás irányába hat leginkább. Akik a legkiszolgáltatottabbak, a legszegényebbek, a legüldözöttebbek. Még véletlenül sem az ide jó pénzért beengedett, nem tudni kicsodák felé.

 • Dezsőné Németh

  Bocsánat, de egy jóérzésű, igazság szerető Magyar ember végig olvassa ezeket a hozzászólásokat, már abba bele betegszik. Nem tudom , kinek jó ez, hogy az embereket ennyire egymás ellen hangolja? Ezek valóban “gyűlölködő,” egymásnak rohanások. Ami a legszomorúbb, nagyon kevesen tudják az igazságot. És ennek ellenére, adogatnak egymásnak, mintha ebből valakinek előnye származna. A legnagyobb baj, hogy az emberekből kihalt a hit a másik ember iránti tisztelet, szeretet, és dobálják a sarat egymásra. Ahelyett, hogy higgadt, meggondolt, szerető szavakkal beszélnék meg, amit gondolnak. Oldalakat lehetne le írni, arról: Miért történtek ezek az úgynevezett:” Új Világrendről ” szóló események, amik miatt úgysem tudunk menekülni! Ajánlom, aki az igazságot tudni akarja, nézzen utána! És ne gyűlölködjön!

 • Richárd!

  Ez nálam nem jön be.
  Én nem vagyok hajlandó gyűlölni!
  Csak a “gyűlölet” szót.
  Én tudok:
  – nem szeretni,
  – utálni,
  – ellenszenvvel viseltetni,
  se gyűlölni nem tudok.
  Még a kedvedért sem.

 • László Osvald

  Én eddig is így éreztem!!!!

 • Na, megy az uszítás.

 • Nimcsovics Gergely

  Tisztelet nektek, eskuszom nemakartam ehhez hozzaszolni, de nem tudok el sem menni szonelkul mellette, bocsanat ha atleppnem a kultur embert, de helyre kell tegyem ezt a sok idiota hulye magyart aki sirfa fakad ezekert a szegeny menekultekert, Ugye elhittetek a Belga, nemet Francia Sved media alltal kibocsajtott rovid video valodisagat, megsem fogant abba az idiota agyatokban hogy nemcsak Orban tud hazudni de ok is, es ez ahazug szemet arabb menekult picsa is. Persze 3orat uszizott o meg a testverem barmok usztatok ti valaha is a patrol 3kre ocean vagy a foldkozi tenger vizeben, mit gondolsz te okor miert nem engednek olyan messzire beuszni?? mert belefagynal a vizbe es ez a picsa 3 orat uszik , hat ez az eggyik Szemelyem valaszol neked te arab pina menj a jo edesanyadba vissza ahonnan jottel mert meg meg sem melegettel europaban es jobban elsz mint azok akik dolgoznak rad, elleptetek az orszagomat mint szart a legyek megis mit kelletvolna csinaljunk talan kikoltozni es at adni nektek a lakasainkat, ne minket szidj te szemet arab azokat akik szet basztak a hazadat, Amerikat, Angliat Franciakat, es a segnyaloikat, most meg mi tartsunk el teged es azt a szemet csurhet akik tobb kart tettek benetek mint az europaiak, Meg kellet volna koszonod hogy eggyaltalan beengettunk, es enni kaptatok es egy kis helyet ahol meghuzhattad magatokat, megloptak a maguarok hazudtad vagy igaz, latod te voltal menekult allitolag es volt tolled mit ellopni, kerdezd meg a naladnal szegenyebb nem menekult Magyartol miert es majd elmondjuk. szamolatlanul nalatok a penz ti is taxival mentetek Becsig vagy csak a hatarig?? ki tudtad fizetni?? es te vagy a szegeny menekult, es most dolgozol valahol hogy megkoszond a befogadoknak hogy othont adtak ,nem vagy te annyira hulye arab szeded a segelyt amiert masok nincstelenkednek, es kuldod haza hogy ok is jojenek es logjatok kozossen mas embereken mint a piocak szaporodtok mint a tetvek, Most ti ostobak azt hiszitek beszel bellolem a gyulolet igen beszel pedig en is menekultkent jottem Australiaban, de en az ideerkezesem utan 2- 3 hettel kesobb mar dolgoztam es egy szot nem beszeltem az Angolt, itt is elnek sajnos ebbol a becsuletes fajtabol annyi mint a tetu. es it sem tudjak ellenorizni oket itt mar van vagy 100 muszlim templom, lopnak csalnak de dolgozni azt nemsokan, szedik a segelyt az Austral meg robotol rajuk, ok meg koveteloznek. de erol ennyit, sok marha talan meg sirva is fakatsz ertuk azhelyet hogy meg koszoned Orbanak hogy nem sokan vannak ott de meg az is sok.Ne ertsetek felre illetve ugy ertitek ahogy akarjatok, nekem nem miniszterelnokom Orban en ot nem tudom urnak szolitani mert egy a Magyarnep elvesztoje, egy gazember, de az jo nektek ha sosem kell veluk megosztanotok a hazatokat, de ha igen majd megtudjatok mi a Magyarok istene, ha ti Magyarnok nem szultok gyereket hogy ez a nep nedogoljon ki, majd ok szulnek nektek arabot hogy ok ne dogoljenek ki, lessz majd kire robotoljatok ti idiotak.es azt akarja a nyugat ratok ereszteni az arabokat mert mi magyarok, felaldozhatoak vagyunk es teher mentesithetnenk oket a szemeteket, nefolj hulye magyar ha ez megtortenik ugy fognak titeket kirugni a eu- bol mint a szart, cask sok idiota nem veszitek eszre miben mesterkedik a Europa. nem azert kelletunk nekik hogy velunk eljenek hanem hogy kihasznaljanak, tapsoljatok nekik ti barmok, es meg egyszer akinek nem inge az ne vegye magara, de akinek igen az oltozzon fel es nyissa mar ki azt a csipas szemet es lasson is ne csak nezzelodj

 • Füzesy Alex

  Véleményem szerint a menekültellenesek 98% nem látott menekültet.
  https://uploads.disquscdn.com/images/070d477b32ae1edd8f6b60b3b96eb0573c0b5d1bd372b11956a3627390dadd30.jpg
  Én ott voltam, Röszkénél is, Szerbiában is, Orbánnak csak egy dologra kellettek a menekültek – Benneteket félelemben tartani!

  • kocsmáros60

   Nem kell engem félelembe tartani , elég ha megnézem mit hagynak mindenütt maguk után és nem óhajtom őket a szomszédomba ..EHHEZ ORBÁN SE KELL …VAN NEKÜNK SAJÁT CIGÁNYAINK AKIK UTÁN LEHET TAKARÍTANI …

 • Engineer

  Függetlenül attól, hogy ki mit gondol a “migráncsokról”, ez a videó a lakosság 1 ezrelékénél sem érné el az ingerküszöböt. Sokkal konkrétabb, a magyar választópolgárt sokkal közelebbről érintő, vérlázító disznóságok sem érik el a többség ingerküszöbét. Ezermilliárdos lopásokba se bukik bele ez a rendszer – majd pont egy menekült úszólány történetétől fog itt kitörni a lázadás?

  Ugyan már…

 • Roka Rudi

  Lógni fogsz hazaáruló rablógyilkos náci szarbán a kurva anyád…