Lázár elejtett egy véletlen(?) mondatot a sajtótájékoztatóján – ez sok mindent átírhat

Forrás:: nol.hu

Hallhattuk már, hogy Soros György egy kiterjedt maffiahálózatot működtető spekuláns, aki Európa békéjét, jövőjét veszélyezteti, de Lázár János az egyik kormányinfón kifejtette a kormány és Orbán Viktor igazi véleményét Sorosról.

„Sorost sikeres, tehetséges és magyar embernek tartja Orbán Viktor, de különböző nehézségeket és problémákat okoz Magyarországon. Békésen megvoltunk egymás mellett, a CEU és a Fidesz-kormány. A változás akkor állt be, mikor Soros egy programot hirdetett, hogy évi egymillió migránst kell behívni Európába. Teljesen nyilvánvaló, hogy a Soros által finanszírozott civil szervezetek és az embercsempészet szoros összefüggésben van”

– idézi Lázárt a 24.hu

Természetesen ebben is úgy ábrázolják Sorost, mint aki Európa bukását akarja a migránsok behozatalával, de eddig valahogy még nem hangzott el az, hogy mindemellett sikeres és tehetséges is lenne.

Az efféle mondatok mindig arról árulkodnak, hogy talán nem is olyan sokára megváltozik a szélirány, és egy újabb felépített propaganda kezdődik, csak valaki más képére.

8 Comments

 1. Aoljas MOCSKOK! Látszik, hogy nem tudjátok, eszik e, vagy isszák 1956-ot! Ti hűséges és baromi buta utókror

 2. Lazar egyre inkabb helyezkedik, arra szamit, ha orbannak bejott a ketkulacsossag, Akkor neki is bejohet. Ha Minden kotel szakad Akkor o valthatja Orbant. Hisz o egy higgadt nem ordinary szaju, meg neha ellent mondani is mert. Most sebtibe elkezdett nyalni ide is oda is. Soros minden ” arto szandeka ” melett, okos sikeres joszandeku ember. Most mar! Orban nem gyuloletbol, fordul ki emberi mivoltabol o csak kenyszerbol, a haza vedelmeben, a nemzet erdekeben kenytelen a drasztikus megoldast alkalmazni meggyozodese ellenere. Hat mit modjak Jani probalkozz, de nagyon csekely az eselye, hogy ketszer be jon ugyanaz, a hinta palinta a jatszoterre valo gyerek jatek.

 3. Sem Orbán,sem Lázár nem hazafi.
  Érdekből politizálnak,2000- Ben megismerték a rablás mi boltját.
  Megválasztásuk után ( ami legitim.) Újra hasznosították tudásukat.
  Vagyis a magyar kisemmizését. Nincs őbennuk érzés !! Sem hazáért,sem családért. Csak a mammon,a pénz amit lophatnak. Ezt úgy nevezik,kleptomán,kormányzat.

 4. …”Teljesen nyilvánvaló, hogy a Soros által finanszírozott civil szervezetek és az embercsempészet szoros összefüggésben van”
  Erre semmi bizonyíték nincs.
  Ha lenne, már prezentálták volna.
  Ez egy ótvaros hazugság, amire Lázár mindig készen áll.
  Miniszterelnökséget Vezető Miniszter.
  Ez jutott nekünk.

 5. Lázár arra számít, hogy Orbán esetleges bukása után ő következik.
  De a “lázárizmus” valójában “orbánizmus, mert a nyolc évet hithűen, kiszolgálta.

 6. I am only writing to make you understand of the perfect experience my cousin’s child enjoyed checking yuor web blog. She noticed so many details, which included what it is like to have a very effective coaching character to let other individuals with no trouble understand selected hard to do subject areas. You actually did more than readers’ expectations. I appreciate you for imparting these precious, trustworthy, revealing and even easy tips about your topic to Gloria.

Leave a Reply

Your email address will not be published.