Lázár elejtett egy véletlen(?) mondatot a sajtótájékoztatóján – ez sok mindent átírhat

Forrás:: nol.hu

Hallhattuk már, hogy Soros György egy kiterjedt maffiahálózatot működtető spekuláns, aki Európa békéjét, jövőjét veszélyezteti, de Lázár János az egyik kormányinfón kifejtette a kormány és Orbán Viktor igazi véleményét Sorosról.

„Sorost sikeres, tehetséges és magyar embernek tartja Orbán Viktor, de különböző nehézségeket és problémákat okoz Magyarországon. Békésen megvoltunk egymás mellett, a CEU és a Fidesz-kormány. A változás akkor állt be, mikor Soros egy programot hirdetett, hogy évi egymillió migránst kell behívni Európába. Teljesen nyilvánvaló, hogy a Soros által finanszírozott civil szervezetek és az embercsempészet szoros összefüggésben van”

– idézi Lázárt a 24.hu

Természetesen ebben is úgy ábrázolják Sorost, mint aki Európa bukását akarja a migránsok behozatalával, de eddig valahogy még nem hangzott el az, hogy mindemellett sikeres és tehetséges is lenne.

Az efféle mondatok mindig arról árulkodnak, hogy talán nem is olyan sokára megváltozik a szélirány, és egy újabb felépített propaganda kezdődik, csak valaki más képére.


Kérjük, ossza meg ezt a cikket, és likeoljon minket a Facebookon!
Nekünk ezzel segíthet.Tisztelettel köszönjük! Az Ellenszél csapata

 • Gere István

  Aoljas MOCSKOK! Látszik, hogy nem tudjátok, eszik e, vagy isszák 1956-ot! Ti hűséges és baromi buta utókror

  • Zoli Molnár

   Igazadvan barátom.😁

  • tom_67

   Ámen…

 • Rozsa Zelene

  Lazar egyre inkabb helyezkedik, arra szamit, ha orbannak bejott a ketkulacsossag, Akkor neki is bejohet. Ha Minden kotel szakad Akkor o valthatja Orbant. Hisz o egy higgadt nem ordinary szaju, meg neha ellent mondani is mert. Most sebtibe elkezdett nyalni ide is oda is. Soros minden ” arto szandeka ” melett, okos sikeres joszandeku ember. Most mar! Orban nem gyuloletbol, fordul ki emberi mivoltabol o csak kenyszerbol, a haza vedelmeben, a nemzet erdekeben kenytelen a drasztikus megoldast alkalmazni meggyozodese ellenere. Hat mit modjak Jani probalkozz, de nagyon csekely az eselye, hogy ketszer be jon ugyanaz, a hinta palinta a jatszoterre valo gyerek jatek.

  • vigoro

   Lázár arra számít, hogy Orbán esetleges bukása után ő következik.
   De a “lázárizmus” valójában “orbánizmus, mert a nyolc évet hithűen, kiszolgálta.

 • Zoli Molnár

  Sem Orbán,sem Lázár nem hazafi.
  Érdekből politizálnak,2000- Ben megismerték a rablás mi boltját.
  Megválasztásuk után ( ami legitim.) Újra hasznosították tudásukat.
  Vagyis a magyar kisemmizését. Nincs őbennuk érzés !! Sem hazáért,sem családért. Csak a mammon,a pénz amit lophatnak. Ezt úgy nevezik,kleptomán,kormányzat.

 • vigoro

  …”Teljesen nyilvánvaló, hogy a Soros által finanszírozott civil szervezetek és az embercsempészet szoros összefüggésben van”
  Erre semmi bizonyíték nincs.
  Ha lenne, már prezentálták volna.
  Ez egy ótvaros hazugság, amire Lázár mindig készen áll.
  Miniszterelnökséget Vezető Miniszter.
  Ez jutott nekünk.