Kiterítették Bayert – egy görög katolikus pap olyan levelet írt neki, amilyet Ferenc Pápától sem vártunk volna

nepszava.hu

A magyar jobboldal előszeretettel állítja be magát a legerkölcsösebb, legkeresztényebb, legnagyobb magyarnak. Természetesen így van ezzel Bayer Zsolt is, aki az elmúlt időszakban még magához képest is hihetetlen mélyre süllyedt. Ne feledkezzünk róla, hogy az elmúlt időszakban milyen gusztustalan módon pocskondiázta Ferenc pápát. Bayer már a saját oldalának is kezd büdös lenni, kemény üzenetben teszi helyre Bayert a a Keresztény Értelmiségiek Szövetségének elnöke.

“Egy közös barátunk – aki sajnos ma már nincsen köztünk – hívta fel Önre a figyelmemet. Olvastam, hallgattam Önt, sokat tanultam gondolataiból, szerettem irodalmi érzékét, elkötelezett kereszténységét és magyarságát. Aztán történt valami Önnel, mert beszéde megváltozott, sajnos előtérbe kerültek a vulgáris és trágár szavak és kifejezések. Emellett a megnyilatkozások tartalma is egyre gyakrabban vált szélsőségessé, támadóvá és megosztóvá, így mi, akik gondolati közösségben voltunk Önnel, csalódottá váltunk. Amiért most írnom kell Önnek, az a Helyzetkép 2017. 7. 12-ei adásában elhangzott riportja, ahol egy emberről emberhez méltatlanul beszélt. Nagy fájdalmat éreztem, amikor hallgattam az Ön szájából a szavakat, amelyekkel embertársát, Ferenc pápát illette. Vallottan protestáns keresztyénként hogyan képes ilyet tenni éppen a reformáció 500. évfordulóján, amikor Ferenc pápa gesztusai és szavai példaértékű ökumenizmust tanítanak?

Nem kell egyet értenie Ferenc pápával, sőt Önt vallási kötelezettség sem köti, hiszen nem katolikus felekezetű keresztény, de a tiszteletet Önnek is meg kell adni a másik embernek, függetlenül attól, hogy bolti eladó, hajléktalan vagy a világ legnagyobb vallási közösségének látható feje. Az iszlám térhódításának a témája, aminek kapcsán józanul és kiszámítottan szidta a Szentatyát, Önnek nagyon fontos, mert minden fórumon siet védeni Európát, a kereszténységet és magyar nemzetünket. Látja-e, hogy mindeközben belülről, benső ellenségként gyengíti a fenti közösségeket, amikor megoszt, rombol és botrányt okoz szavaival? Tapasztalja-e, hogy elfogynak a követői, társai és tanítványai, mert közszereplőként és véleményformálóként gondolataival írásban és szóban nem értékek mellett érvel, és konzervatívként őriz meg, hanem ellenségeskedést kelt és gyűlöletet szít, de erre nincs szükség, ennek nincs nyoma az evangéliumban. Ez a magatartás nem tanít és nem nevel, a más oldalakon álló, Önnel vitatkozó politikai és eszmei ellenfeleit azonban önmagával együtt karanténba zárja.

Magyarországon Önnek és más oldalakon álló társainak óriási felelőssége van abban, hogy mi, a nemzet tagjai mit gondolunk, milyen véleményt alakítunk ki, és azt milyen formában tárjuk a világ felé. A vulgáris és trágár stílus nem stílus. A tiszteletlen és gyűlölködő beszéd hazug, és visszaszáll kimondójára. Ha valóban szolgálni akarja gyermekei jövőjét, akkor meg kell tisztítania beszédét és tollát. A féltés íratja ezt velem, mert hiszem, hogy mindezek ellenére nagyon sok meghatározó kérdésben egyet tudunk érteni, mert konzervatív értelmiségiként és keresztény magyarként mindig az értékek megőrzése a feladatunk.

A magyar társadalom tagjaként azonban Önnek is törekednie kell a tiszteletből fakadó közbeszédre, amint erre a magas állami kitüntetés átvétele után ígéretet is tett. Ebben a levélben nem térek ki a Szentatya szavait és tetteit érintő kritikájának – talán csak tájékozatlanságból fakadó – tévedéseire, a bennük rejlő csúsztatásokra. Szívesen beszélgetek Önnel minderről, azonban ezt egy feltételhez kötöm. Nyilvános fórumon kérjen keresztény embertársától, Ferenc pápától bocsánatot az elhangzott sértésekért!

Bízom Önben, és imádkozom Önért, remélve, hogy következő levelemet így kezdhetem: „Tisztelt Bayer Zsolt Úr!”

Üdvözlettel:

Makláry Ákos
a Keresztény Értelmiségiek Szövetségének elnöke
görögkatolikus pap”

215 Comments

 1. Bayer egyáltalán nem terült ki, sőt nincs útban a saját oldalának…nektek van útban mocskos ballib patkányok! Nektek szabadon lehet mocskolódni Orbán ellen, Trump ellen, Putyin ellen, ha ezt az idióta pápát meg bírálat éri, akkor hisztiztek…

 2. Keresztény konzervatív ember vagyok és nem úgy érzek mint ez a pap. Ne beszéljen csak a saját nevében, mert szerintem a többség – és papok is – nem így éreznek.

 3. Ön valószinülegnem keresztény, nem zsidó-hiszen Jézus zsidó volt-, igy nem tudom van-e vallása. Valószinűleg saját- önimádó- vallása van. Jobb lesz ha korlátozza a véleményének a “szinvonalát” !!! Bár ez nem szinvonal.A “csenden” azért sok ember figyel, elraktározza az önhöz-szándékosan nem irtam nagy betűvel- hasonló kijelentéseket.

 4. Hú de rondán reagáltad azt le,majdnem olyan vagy mint Bayer,szégyelheted Magad,nem tudtok normálisan kommunikálni.É talán Te vagy egy féreg patkány kedves Endre!

 5. Persze, úgy kezdődik, hogy visszaütnek. Mert az nem tetszik a támadóknak, Bayernak stb. A tanárok is terroristák, ha tüntetnek, az egészségügyiek is kötekednek, ha kritizálnak és államellenes a feltáró cikk a kormánytag szemétségéről..

 6. Bocsi,nem a szivem csücske Bayer,főleg a stilusa miatt…..de jelen esetben teljesen igaza van!Ez a pápa nem lesz a miénk.

 7. Minden mondatával egyetértek mert senki sem sértegethet másokat ha az nem szemtől szemben van.Gerinctelen viselkedés és gyáva emberre vall.Álljon a pápa elé és mondja a szemébe.De csak innen kiabál.

 8. Nem hiszem, hogy az ön feladata lenne mások érzéseiről kvaterkálni. Egyébként Maklári úr egyes szám első személyben írta a levelet, tehát saját gondolatait fogalmazta meg. Probléma?

 9. Nagyjából egyetértek, de Ferenc pápa közel sem a ‘legnagyobb vallási közösség’ vezetője. Ettől függetlenül bayer egy agyahalott baromarcú hazaáruló tufa. Mint a haverjai is. Fillérekért árulják a hazájukat és a népüket. Normális országban ezért minimum életfogytiglan járna.

 10. Orbán hazaáruló. Trump agyhalott. Putyin meg sztálin ivadék. Én kurvára nem vagyok balos, de ezekkel nem szeretném egy napon említeni a hazámat. Ha te szeretnél is orosz, meg egyéb keleti diktátorokat hancúrozni látni, miközben a nép nagy része el van taposva, akkor te is hazaáruló vagy. Ráadásul agyatlan is. Orbánról egyébként nem lehet olyan negatívumot állítani, ami nem dícséret lenne.

 11. A tévében kiderült, hogy nem is olvasta a pápa beszédeit. A riporter adta át neki a beszédek szövegét, és megígérte, hogy majd elolvassa.

 12. Tisztelt magyarok ti tenyleg ennyire hulyek vagytok, ennyit tudtok vitatkozni egy Magyar bunko beszolasa miatt. Tisztelt Maklary Akos ur en Romai katolikus keresztent vagyok de az istent az hiszem de az on fajtajanak a velemenyere nem sokat adok es Jezus Krisztusera sem, de az en vallasom ugynevezett legnagyobbjatol kerjen bocsanatot, meg kerdeznem miert is , talan elosszor a Papa kerjen bocsanatott a keresztenyektol azert mert szembe megy az evangeliumal, a kereszteny hittel es a bibliaval, es mindennel, alairta a melegek ill az azonos nemuek hazzassagat, emberek ne paraznalkodjatok de fajtalankoni azt lehet, a nepek irtasaert Papanink imatkoznak es az isten keri, nagy segitseg, volt es ma is az,azonkivul hogy az on fajtaja egy here akik eloskodnek az embereken isten fizese megel vasarotak es teszik ma is az pedig nem sokat ert, es a joviben sem sokat fog erni, es vegezetul keresztul gazotak es gazolnak ez embereken gatlastalanok es onok akarnak diktalni feltetteleket. Termeszetessen egy magat kultur embernek nevezonek illene vigyzni a hogyanra es ez akkor is igaz ha igazat mond., masidik ti ostobak hogy ki is volt Jezus Krisztus, 2000 evvel kessobb mar nem kellene vitatkozni,Zsido vagy valami mas,egyertelmu Zsido volt es valamit att akart adni a zsidoknak, ami nem tetszett nekik nem akartak, ezert kellett volna neki is meghalnia mint Mozesnek, csak hogy Jezus Krisztus minden hazugsag ellenere bizinyitek van hogy nem halt meg a kereszten, es nem tavozott es nem ul a mindenhato Isten jobbja felol mivel o is csak egy gyarlo ember volt es az is maradt es az ember nem lessz isten soha, viszint minden ember az isten gyermeke miert jarna neki tobb tisztelett mint barmelyik masik embernek, aki Jezust imadja az egy balvany imado es nem isten tisztelo., Ot magat Jezust maguk a zsidok vesztettek el es nem a Romaiak, ez is igaz tortenelem, Valoszinu a tanaival voltak komoly problemak igy nemtetszett a zsidoknak, Ne Jezus Krisztusnak higgy okor hanam az igaz Istennek teremtodnek..

 13. Valószínű, hogy szövegértési problémákkal küzdesz, itt Bayer azon tevékenységéről van szó, amellyel a pápát kritizálja…Nektek mindenkit szabad, ha a nemzeti oldal visszavág, akkor sivalkodtok..Erről van itt szó barátom!

 14. És te kedves Ágnes mi vagy? csak nem ballib hisztérika, Kunhalmi Ágika és Bangóné legjobb magyar tanítványa? Amúgy csak buta, unintelligens hernyócskának tartalak..

 15. Először merd felvállalni valódi nevedet, aztán ugass, szerencsétlen, primitív balfasz…Tőled még a döglött hintaló is okosabb..

 16. Van vallásom bizony és tisztességem is, hiszen én a valódi! nevemen vállalom fel a véleményemet. Az ilyen önhöz (csupa kisbetűvel, v.ö.: Molnár Ferenc Pál utcai fiúk, “nemecsek ernő”) hasonló gyáva patkányok csak sunyin, önmagukat felvállalni nem merő véleményeket irkálnak…Szánalmas!

 17. Igen, dühös vagyok. A haza áruló ballib patkányoknak mindent és mindenkit lehet szabadon gyalázni, ha a mi(nemzeti) oldalunkról teszi ezt egy véleményformáló újságíró, akkor beindul a hisztéria…Ráadásul olyan primitív, unintelligens stílusban, hogy az elképesztő…

 18. Nimcsovics Gergel!Kezeltesd magad ember,talán még nem késő!!!Csupa jóindulatból és Keresztényi szeretetből szólítottalak meg. Amint látom,érted jobban kell imádkozni,mint a degenerált és agyhalott bayerzsótiért.Érdemben ennyi!!!

 19. Te pofázol, te fidesz baszadék hazaáruló gyökér? Miközben kazah mezben veretsz a képen? Mennyiért árulod a hazádat a rohadék exkomcsi diktátoroknak? Agyhalott kommunista gyökér, hogy rohadna meg a fajtád is, az egész fidesz bűnszövetkezettel együtt. Az ország történelmének még nem volt ilyen kártékony vezetése, a honfoglalásig visszamenőleg.

 20. 2017? Ezek szerint elegánsan elkerülte a figyelmét a nyíltan fasiszta uszítás, amit ennek a véglénynek a teljes közszereplése képvisel.

 21. Nem kedvelem Bayert a stilusa miatt, de van igaza ! Ferenc Pápa is az újvilágon dolgozik , és a háttér hatalom irányítja !

 22. Anyád szegény egy primitív faszt ellett a világra…Egy sportmeznek mi köze van bármihez is? És vállald fel a valódi nevedet te szemét, geci, vérvörös DK-s rohadék, mert így csak egy hiteltelen szarkupac vagy! Gyáva féreg, aki nem meri felvállalni önmagát! Félsz, hogy az ismerőseid, ha megtudják, hogy ki is vagy valójában, nyíltan leköpnek! tetves, haza áruló rohadék vagy!

 23. Endre! Idióta pápát????Hogy jössz te ahhoz,hogy a Pápát le idiótázd,te elmebeteg-agyhalott,fideszbirka??!!!Te olyan embert védesz{orbánt}akit, hetente szállítanak az “agyklinikára”az agyát javítgatni,és gyógyszeren tartanak életbe?Hallod te magad?A pápának az a feladata,hogy a kereszténységet összetartsa és védelmezze,az olyan agyhalottaktól,mint orbán,vagy anno hitler és sok elmebeteg.Hogyha a libsiket bántod megértem,de a Keresztényeket miért gyalázod?Tudod Isten földi helytartója,Őszentsége a Pápa!Nem megvett szavazatok,vagy hazug propaganda által lett megválasztva.Szerinted,a vajda és pereputtya,mint bajerzsóti,vagy flórika,és még sorolhatnám a pereputtyot?. Szerinted fontosabb emberei a világnak,mint Őszentsége a Pápa?Mert,ha így gondolod,akkor kezeltesd magad amíg nem késő!

 24. Na erről van szó!..”buta, unintelligens hernyócskának tartalak”..A nőgyalázás és nőverés,az az alap a fidesz,és a birkái között.Érdemben ennyi.

 25. Mi sem áll távolabb tőlem a baloldalnál. Talán csak a köztörvényes bűnözők szövetkezete, amit fidesznek hívnak és akik nyíltan árulják el a hazájukat. És te ezt támogatod.

 26. 🙂 Ez a Bayer is inkább az igazságot írná le. Még hogy vallás és keresztény ország 🙂 🙂 Alapból semmilyen vallást nem is szabadna a politikába belekeverni! Ez már így alapból hazugság. Továbbá nem ártana végre arról is beszélni, hogy Szent István előtt, amíg meg nem érkeztek a keresztény hittérítők, addig a magyar őseinknek hitük és hitviláguk volt és nem vallásuk. Erről kellene már végre lerántani a leplet, és nem félrevezetni, gyűlölködni Bayernak is. Ja, hogy könnyebb hazudni….. benne van a tíz parancsolatban ugye?

 27. Mire gondolsz?….”Ez a pápa nem lesz a miénk.”….Hát fideszes nem lesz sohasem az biztos!!!A Pápa az pártállástól függetlenül kell,hogy védje a Keresztényvallást,vagy a segítségre szorulókat és az elesetteket.

 28. Ettől a “bayertől” mocskosabb, ökörebb, bunkóbb, seggnyalóbb , gecibebb embert Mo-on még nem hordott hátán a Föld. Nem kívánok neki semmi rosszat, még levegőt sem.

 29. Itt nem arról van szó, hogy a pápa a mienk vagy sem, hanem a fideSS-kdnp szövetség akkor ne hivatkozzon állandóan a kereszténységre.

 30. Na be lehet fejezni a szórakozást. Magyarország kormánya, Bayer Zsolt Úr nem játék. Vagy leszállnak róluk, vagy megnézhetik magukat. Ami pedig a pápának mondott hazug, Istenkáromlót bolondot illeti, leáll, vagy le lesz állítva. Mert nem mehet így tovább, amit művel. Megértette, vagy megértessük vele? De akkor az fájni fog!

 31. Na átkozott bolond bandák. Le lehet szállni a kormányról, és Bayer Zsolt Úrról! Mégpedig szélsebesen! Nem fogjuk hagyni, hogy elmebeteg, őrült, hazug, romboló, országkiárusító bandák szórakozzanak kormányunkkal, Bayer Zsolt Úrral. Leállnak, vagy leállítjuk. De ha maguktól nem állnak le, fájni fog. Előre szólunk. Ami pedig a pápának mondott átkozott, hazug, Istenkáromló bolondott illeti. Befejezi amit művel, vagy ki lesz rúgva! Mert Nem Isten parancsolatait közvetíti, hanem a holmiféle hazug, Istenkáromló, SÁTÁN bandák szándékait. Sürgősen álljon le, ha jót akar! Mert, ha nemteszi, akkor neki is befellegzett! Börtön lesz a vége mindkettőnek! Ezt vegyék tudomásul!

 32. Azért a másként gondolkodóknak is jár a tisztelet, nem csak az azonos oldalon álló – értsd: egy gondolati közösség – bolti eladókat és pápákat. Ez annyira nem domborodik ebből az írásból. Makláry Ákos szerint tehát rendben van bájer elvtárs működése, amíg a célkeresztben azok vannak, akik az aklon kívül rekedtek? Érdekes dolog a hit…

 33. Nem hiszem, hogy ön igazi keresztény ember. Azt gondolom, Ön olyan hirtelen lett, álkeresztény, mint a mocskos szájú Bayer Zsolt. Amennyiben valóban fontosak lennének a keresztényi tanítások és igazhitű keresztény ember lenne, nem tudná elfogadni a Pápa gyalázását. Nem érezné magáénak a gyűlölködést, az idegengyűlöletet és semmilyen alantas kirekesztést. Nagyon rossz lenne a keresztény közösségnek, ha, ahogy ön fogalmaz, a “többség- és a papok is- így éreznének” szerencsére ez nem így van! Bayer és a hozzá hasonló gonoszsággal átitatott emberek szembe mennek Jézus tanításával és a keresztényi értékekkel.

 34. T. Endre! A ballib gyalázkodásról kérnék példákat ! A királyi többes “mi , (nemzeti)” mit jelent? A 8 mill. belga ? Az Ön által “nemzetinek” mondott oldal -amúgy nacionalista-két ELVESZTETT világháborúba vitte az országot!! Hitét nem gyakorló görögkatolikusként :nem értek egyet Makláry Úrral . Bayer egy tudatos provokátor !!! Na, most lehet magyarkodni , sértegetni, Trianont emlegetni , gyalázni mindenkit akik Ön-Önök szerint nem “nemzeti” üdv.

 35. Azokat az ingyenélő rohadék migránsokat nevezed rászorulóknak akik idejönnek lopni, rabolni ,erőszakolni ,gyilkolni, eszükbe sincs dolgozni , csak a segély !!! és ezekre mondja a pápa hogy fivéreink és nővéreink -akkor én is azt mondom hogy elvesztette az eszét ,és ez nem a kereszténységért dolgozik hanem ellene !!!

 36. Bocs a to”rte’nelmet nemlehet ujra irni Je’zus e’desanyja nem zsido szu”lete’su” Pa’rtus hercegno”, apja zsido Jozsef – Da’vid lesza’rmazotja ,de ha o”az apja akkor hamis a to”rte’net akkor nincs szeplo”telen fogantata’s ! Je’zus tanita’sai nincsenek a Biblia’ban ! Mie’rt? Je’zus a szeretetre tanitott , Egy Zsido-kereszte’ny Biblia szu”letett amit to”bszo”r a’tirtak az eredeti szentira’sok 98% a nincs a biblia’ban ! Uta’na lehet ne’zni. Sajnos Ferenc Pa’pa egyetlen egyszer nem a’lt ki a kereszte’nyse’get e’rt se’relmeke’rt , Mie’rt ?Mert szabadko”mu”ves Jezsuita ! Az uj vila’grend fela’llita’sa’n dolgozik a mo”go”tte a’llo pe’zhatalomat szolga’lja .

 37. T Kocsis Mate nemtudom ugyan hogy ki a csoda is vagy, de hogy melyikonknek kellene az orvoshoz sietni de azzinnal az inkabb te vagy , mit is tudsz te a hittudomanyrol okor, azert mer neked azt pofaztak a hulye papok attol az meg lehet hazugsag is nyugodj meg okor Jezus Krisztus soha sem volt ma sem az es soha nem lessz Isten, o egy ferfi altal nemzet es egy no alltal szult ember akarcsak te, gondolom en aztan az is lehet hogy teged agyagbol gyurt az apad es anyad es tenyleg egy hulye goja dobott be a kemenyen, Igen te okor az egy igaz Isten es Jezus Krisztus az ket kulombezo az egyik egyelo ember, szuletett ember es mikor valossan is meghalt nem ment sehova, nem szalt fel sehova es nem ult sehova csak ugy majd mint te, idiota az Isten az meg Orok, es van mindenhol, es o az akinek nincs szuksege papokra ahoz hogy adjon az emberisegnek O az aki alkotta a villagmindenseget es nem a te Jezus Krisztusod, ugyhogy Jezus is maga csak egy gyarlo ember aki halando volt az Isten az halhatattlan, es ez oriasi kulombseg, a papsag pedig egy dologkerulo herek akik eloskodnek az ilyan idiotakon mint te, es minneo tobb a buta elmaradott hivo annal jobban eltek a papok, es elnek ma is. higy nekik te hulye. Kocsis Mate.

 38. Aki a fideszt támogatja, az tisztességes nem lehet. A jelenleg is fideszt támogatók két csoportra oszthatók. 1. a végletekig ostoba agyhalott kretének csoportja, akik fel sem fogják mi történik körülöttük, gondolkodásra alkalmatlanok ezért kritika nélkül nyelik be a kormányzati hazugságokat. 2. Szemét hazaáruló csürhe, akik pontosan tudják, látják, hogy mi folyik az országban, de ebből hasznot húznak és közben az sem zavarja őket, hogy a jövő nemzedék elől ellopják, eladják az országot. Rád bízom, melyik csoportba sorolod magad.

 39. Hmm. Már régebben olvastam, hogy az iszlámnak is több követője van, illetve a buddhizmus is közel annyi követővel rendelkezik, mint a kereszténység. Most biztos-ami-biztos ismét utánanéztem, de a wiki szerint a kereszténység vezet 31%-al, az iszlám csak 23%. Nos, ez esetben az előző kommentem első mondatának második fele törlendő 🙂

 40. Kuhl Laszlo, nekem nem faj es nem is fajt sehol es mint a neved is ugy te is ugyan olyan zsido vagy mint maga Jezus Krisztus volt 2000 egynehany evvel elobb mint te, es hinni akarod vagy sem az az idiota fajtad pusztitotta el mert valamit nem jol hazudozott ossze vissza illetve valami olyat tanitott nektek Judasoknak hazudozoknak amit meg ti se vettetek be, ezert meg kinoztatok es elpusztitottatok, Most meg Istent akartok belole csinalni, nem megy ti zsido barmok, ezert nem kellett volna elpusztitani, egy halando embert, Latod okor Mozest is a zsidok alltal pusztitattott el, pedig o is segiteni akart rajtatok idiota rabszolga nep akik voltatok, de te ezt nem akarod tudni mert hulye vagy a sajat tortenelmetekhez., igen barom zsido ha a hulyeseged fajna te a szuletesed otta egyfolytaban orditanal. ugy hogy menj orveshoz de gyorsan lehet hogy tudnak rajtad meg segiteni, bar telyessen felesleges, ratok pocsekolni a gyigyszert.

 41. Ha semi mas de leggalabb a nevedet letudod irni ugy ahogy Magyar formaja legyen, valoszinu te csak a nevrokona vagy az igazi Bartoknak, mert valodi nem lehet ennyire okor, tudod a nevrokonod alkotott, te meg csak elsz azzal a hianyos agyadal, es zagyvasagnak vesszel valamit azert mert olyat meg nem hallottal, ez a sok pap nefelj nemfogja elmondani az igazat Jezusrol es az Igaz egy Istenrol mert akkor ugrik a jolet, minnel hulyebbek a hivok annal jobban elnek a papok meg a mai napon is nem tudom mit dolgoztal vagy dolgozol ma is, fizeted az adodat es most meg szeretett miniszterelnokod kuldi a te es masok adojabol a milliardokat az isten helytartoinak a foldi helytartoinak, a papoknak, de ha majd megdoglessz azert hogy a foldi helytartod hogy el is temmessen, ahoz alapossan meg fogja vagni a leszarmazotaidat, es minnel tobbet adnak majd nekik, annal hosszab idiota hokusz pokuszt fognak elmondani arrol amit ok sem tudhatnak, es mikor mar tudni figjak akkor mar senkinek nem tudjak elmondani az igazsagot, meg nekedsem okor.Ugy hogy okorseg avagy sem az Istent nekeverd ossze Jezus Krisztussal es a papsagal.es nyugodj le hamarabb jartam hittanra mind te a kepedrol itelve hozzam keppest meg pisis vagy. es nem sokkal a mostan ellott nem mertel meg a templom kozelebe sem menni mert akkor meg nem hittel sem Istenben sem Jezusban, de meg a papoknak sem. Es ez nem tartozik a temahoz, de elnezest amiert a betuimen nincsenek ekezetek es az elofordulo helyes irasi hibakert, de en Angol szamitogeprol irok es itt Australiaban a betukon nincs ekezet koveve az I betun.

 42. Omájgád. Végül is olyasmi ez az ország, amilyet az iszlám terroristák is szeretnének. Tanulatlan, vallásba bebutult, beszűkült, csicska rabszolgák egy
  vallásos bigottságokat okádó kizsákmányoló állam alatt.

 43. Katona! Helyezkedjen most már “pihenj” állásba!
  Ne zsidózz, mert hányingerem van a hozzatok hasonló rasszista kreténektől, akik azt szeretnek
  hinni, hogy ti fajtiszta magyarnak születtetek és , ettől értékesebb példányai az emberiségnek.

 44. Mi az, hogy nem lesz!! Már most az, a megválasztásától kezdve. És egyetértek vele, nem úgy, mint a magyar kdnp-vel. (Szándékosan írtam kis betűvel).

 45. Na akkor ma kurvara jo napom van ez a sok idiota csak velem foglalkozott figyelj ram Kovacsok Marcsaja ha nem tudod mirol is van szo akkor te idiota kreten remellem tudod az mi a csoda akkor elobb olvas es ha meg is ertetted azt is hogy nem neked szolt Marcsa, akkor kuss, mind egy minek is szulettel abba ugas bele ami rolad neked szol. ja es ha mar akkora barom vagy hogy mirol is leven szo az teged nem erdekel es a tudatodig el sem jut, akkor azert a nevedet azt ird mar le a Magyar szabvany szerint Kovacs Maria rendben szia.

 46. T.Gyula! Bámulatos történelem tudatlanságról tesz tanú bizonyságot. Az I.Világháborúba semmilyen “nemzeti” oldal nem vitte Magyarországot, az Osztrák-Magyar Monarchia miatt kellett részt vennünk. Azt meg láttuk, hogy az ön elvbarátai 1919-ben hova juttatták az országot? Először talán ezt kéne tisztázni, aztán lehet majd “nemzeti”-z ni. Trianon után Magyarországon épeszű ember nem gondolhatott másra, mint valamilyen revizionizmusra, az egy másik kérdés, hogy ez Horthynak nem sikerült. Bayer nem provokátor, hanem azoknak az embereknek akiket ön “belgának” nevez, a véleményét képviseli! Figyelmébe ajánlom CseresTibor, Páskándi Géza műveit, régebbi erdélyi írókat nem emlegetek, mert az ön szellemiségétől olyan távol állnak, mint az én nemzeti nézeteim az ön ballib eszméitől! Arra azért kiváncsi vagyok, hogy amikor Orbánt gyalázzák minősíthetetlen stílusban, akkor miért is nem emeli fel a szavát? Vagy a szokásos ballib kettős mérce híve? Ezen gondolkozzon el, aztán szívesen elmagyarázom magának, hogy mi is a “nemzeti” érzelem…nem Jobbikos vagyok, félre értés ne essék!

 47. Semmit se kell törölni. Az lehet, hogy a kereszténység összességében nagyobb létszámú az iszlámnál, de a pápa csak az egyik szektájuk, a katolikusok vezetője. A többi kereszténynek más egyházi vezetőik vannak (konstantinápolyi pátriárka például).

 48. Az enyém biztos nem lesz, mivel nem vagyok katolikus. De ha egy pápát megválasztottak, az akkor is a katolikus egyház feje, ha a hívek a fejük tetejére állnak. Ez van.

 49. T.Endre ! Örülök, hogy nyugodtan válaszolt . Visszafelé:magyar-román két tannyelvű iskolába jártam. Nevezett írókat és úgy általában az erdélyi írókat talán ismerem. Még Vass Albertet is (nem szeretem ) Nézzen utána: Orbánt lecigányozták , szóltam ellene. A FIDESZ ?? 5. sz. tulajdonosát jellemhibás, hazug, provokátornak tartom. Ön még szeretheti !! Az első világháborút 1919 -el így összemérni merészség. Miért nem a Horthy fehérterrorját emlegeti?? Több áldozata volt mint 1919-nek. Ajánlom: Zinner Tibor és még négy közreműködő könyvét. címe: Megfogyva és megtörve 1918-1962. Az első vh.-út vitassa meg az Akadémiával! De ugye jobboldali kormány volt, és vesztettünk?? Várom válaszát: ma ki-mi a”nemzeti” ?? A ballib gyalázkodásról példákat !! A szellemiségemet nem ismerheti, én az Önét sejtem. üdv. ps. Erdély NEM magyar, NEM Román, SZÉKELY.

 50. Akkor mi két különboző Jézusról beszélünk… A szentírás részletesen levezeti a családfáját,a próféciákról nem is beszélve. “Dávid házából való”.De a dél amerikai tanárok biztos jobban tudják

 51. Nem tudom mit kell ezen vitatkozni. A pápa Európa iszlamizációját helyeslő megnyilvánulást tett, ezzel eretnekségre gyanús. A fő kérdés, hogy magáll e a pápa eretneksége, ha igen, akkor ipso facto elveszíti hivatalát. Ebben a problémában már csak másodrendű, és messze eltörpül,hogy ezt a kijelentést hogyan kommentálta Bayer. Amúgy meg 1456-ban akik ilyen kijelentéseket tettek mint Ferenc pápa,fegyverrel vertük ki Magyarországról, azt már nem is említem mit csináltak az ilyenekkel 1552-ben Egerben….

 52. Direkt nem utaltam magyar kutatókra, történészekre: Badiny-től Szántai-ig egy rakás kutató elmondja, hogy a “háromkirályok” megjelenése ősi pártus-szkíta szokás, a temetésénél a “szemfedő” ugyanúgy (nálunk is egyébként) ezek teljesen ismeretlen szokásrendek a sémi világban, meg még vagy 8-10 bizonyíték, de ez nem az a hely, ahol erről oldalakat írhatnánk. “Mi jó származhat Szamáriából ?- kérdezte a zsidó katona, amikor Jézus származása felől érdeklődött ? Köztudomású, hogy szenvedélyesen gyűlölték azt a tartományt, a tőlük teljesen elütő népcsoport miatt! Fel sem lehet sorolni, tanulmányok hosszú sora igazolja már, hogy nem minden az, aminek látszik. (2000 év múlva egy erdélyi magyarról majd azt írják nagyvonalúan, hogy román volt? Nagyon is elképzelhető…)

 53. Ha kell utalhatok cikkekre amelyek az ellenkeznek ezzel a nézettel, és elpingpongozhatunk reggelig is ezzel nem lrszünk előrébb. Inkább nem vitatkoznék tovább. A szentírás számomra hiteles és egyértelmű. Abban pedig a vallásfilozófusok többsége egyetért,hogy Jézus zsidó templomba járt, a zsidó vallást gyakorolta a haláláig tehát zsidó volt. A többi csak okoskodás

 54. Hiába állapítjuk meg a pápa eretnekségét, ha nem áll módunkban máglyán elégetni a standard procedúra szerint, az EU egészen biztosan tiltakozni fog.

 55. Mondod : “Normális országban !” Hátez hunn van faszikám !? Muti má meg nekünk , gyarló emböröknek !

 56. Még 1 h.sz. de tényleg az utolsó! A nikaiai zsinattal kezdődött, amikor már úgy meggyepálták a Bibliát, hogy legalább fele azonnal átalakult:) Kényükre és kedvükre! Akkor és azután legalább 500 alkalommal nyúltak bele, olyan lett, mint a fideszes “márványba vésett alkotmány” 🙂 Az “Utolsó vacsorán” egyértelműen látszik, hogy Mária-Magdolna foglal helyet Jézus mellett. már nem egy kutatás szól arról, hogy Jézus megnősült! Az eredeti verzió szerint szó sem volt családalapítási tilalomról, hiszen ha ez megvalósul, nincs többé emberiség, kihez szól akkor a Biblia? Egy baromi nagy összemaszatolt logikátlanság! Hallgasd meg egyszer Avatarát (ELŐITÉLETEK NÉLKÜL !!) mert az a nő egyedül többet tud, mint a katolikus egyház együttvéve 🙂

 57. A pápa amennyiben eretnek kijelentést tesz, ipso facto elveszíti hivatalát, vagyis önmagától megszűnik pápai hivatala, vagyis onnantól kezdve többé nem pápa.Ez az egyházjogi oldala a dolognak. A jogot viszont be kell vasalni az adott rendszerben, na ezzel már gond van,ugyanis akik Ferenc pápát oda helyezték ezt nem fogják engedni. Itt a hívők közösségének egyöntetű álláspontja, ebben az esetben a bíborosi és püspöki kar oldhatja meg a problémát, erre a megfelelő lépéseket már meg is tették.

 58. Bayer Zsolt nem keresztény hanem egy ateista hittérítő, csak lehet hogy ő maga sem tud róla. Módszere, hogy saját “példamutatásával” besározza a valódi keresztény közösségeket, és elnyerje a többi ember rosszallását. Nemcsak saját maga, hanem az egész kereszténység ellenében.

 59. Te egy agybeteg idióta vagy!Akinek fogalma sincsen a vallásról,de még arról sem amit beszél!A te beteg és minősíthetetlen eszmefuttatásodról,érdemben ennyi!Részemről veled kapcsolatban,itt a pont!

 60. Gergely!Te egy agybeteg idióta vagy!Akinek fogalma sincsen a vallásról,de még arról sem amit beszél!A te beteg és minősíthetetlen eszmefuttatásodról,érdemben ennyi!Részemről veled kapcsolatban,itt a pont!

 61. Yoss???Azt írtad…iszlámnak is több követője van,…Olvastad valóban,vagy csak szeretnéd azt olvasni?

 62. László!Téged mikor loptak meg,mikor erőszakoltak meg,vagy mikor raboltak ki?Hiszel az orbáni választási-kampánynak?Gratulálok!

 63. Tamás!A bajerzsóti egy büdös szájú,megélhetési bűnöző-politikusforma!Aki mindig a seggfényezésből élt.Mert tehetsége,élhető szakmája nincsen,ezért maradt a szélkakas mentalitás!Egy undorító,sátán fattyú.

 64. Kesztio!Élvezet akkor lesz,amikor te égsz azon a máglyán,amit vizionáltál.Neked nem annyira.de másnak biztos.

 65. Attila BP!Elgurult a gyógyszered fiam?Vagy kimenőt kaptál a diliházból?Mert normális ember biztos,hogy nem ír,ilyen baromságokat mint te!

 66. Jaj Istenem,a kis mimóza lélek bedepizett?!Mert orbán a minden?Semmi más nem fontos ugye Endre?Még az igazságnál is fontosabb orbán nem?Vidd haza és ültesd az öledbe a dakotádat!Tiéd lehet,csak ne hozd vissza,sérült árut nemfogadunk vissza!Ennyi.

 67. A dél-amerikai tanár beírása,számodra meggyőzőbb volt,mint maga a szentírás?Na az eszedért téged sem lopnak el!Micsoda mentalitás?!Szánalmas vagy.

 68. Jézusom!Ember,te egy Istenkáromló vagy!….nem egy kutatás szól arról, hogy Jézus megnősült…Kezeltesd magad,de nagyon gyorsan.Komolyan lehet érted aggódni.

 69. Ma már minden értelmes, kutató vénájú ember tudja, hogy semmi, de az égvilágon semmi köze nincs a szerető, jóságos Teremtő Istennek -akiről Jézus szólt– a “behozott”, zsidók által annyira kedvelt Jehovához, Jahvehoz. A kettőt az egyik zsinaton fésülték össze és azóta lett tabu, erről beszélni. Szóval neked a szeretetről szól az “öld meg”, “még az írmagját is írtsd ki” típusú tanítások halmaza. Érdekes ember lehetsz :))

 70. Kovacs maria ha lehetseges ne irjon Angolul nem ert hozza hasznaljon szep Magyar szavakat ha meg nem felejtette el azokat, omajgad ez meg magyarnak is nagyon rossz, maskor igy irja le, O My God vagy sehogy.

 71. Igen nagyon jo lenne mert ha az emberek elmeje tiszta lenne, es az szerint cselekednenek sosem lennenek kozottuk komfliktusok,es bizony az nagyon jo lenne.

 72. I just want to say I am very new to weblog and actually enjoyed your web blog. Probably I’m planning to bookmark your blog . You absolutely have really good well written articles. Kudos for sharing with us your blog.

 73. Can I merely say such a relief to seek out somebody that truly knows what theyre discussing on the net. You actually have learned to bring a difficulty to light and earn it important. Workout . ought to read this and see why side on the story. I cant think youre less well-known simply because you definitely provide the gift.

 74. Information given by you is really very useful and valuable for me. I have to write an article in my class about this theme and thanks a lot for it. I even didn’t know about Laboratory and Unarmed stick insects. Thanks a lot

 75. I loved as much as you will receive carried out right here. The sketch is tasteful, your authored material stylish. nonetheless, you command get bought an edginess over that you wish be delivering the following. unwell unquestionably come more formerly again since exactly the same nearly a lot often inside case you shield this increase.

 76. I want to voice my gratitude for your generosity giving support to those who have the need for help on this particular issue. Your personal commitment to passing the solution all around was especially beneficial and has all the time allowed guys much like me to realize their dreams. Your interesting recommendations indicates much a person like me and far more to my peers. Thanks a ton; from all of us.

 77. Excellent post. I was checking constantly this blog and I am impressed! Very helpful information specifically the last part 🙂 I care for such information a lot. I was seeking this certain information for a long time. Thank you and best of luck.

 78. Some truly fantastic articles on this internet site, thanks for contribution. “Once, power was considered a masculine attribute. In fact, power has no sex.” by Katharine Graham.

 79. I must show my appreciation to this writer just for bailing me out of this type of problem. As a result of searching throughout the the web and meeting ways that were not pleasant, I figured my life was over. Existing without the strategies to the issues you’ve fixed through this write-up is a critical case, as well as ones that could have in a negative way affected my entire career if I hadn’t discovered your web page. Your ability and kindness in playing with all things was crucial. I don’t know what I would’ve done if I had not come upon such a step like this. I’m able to now look ahead to my future. Thanks for your time very much for this professional and effective guide. I will not think twice to recommend your blog post to anybody who needs guidance on this topic.

 80. Excellent goods from you, man. I’ve understand your stuff previous to and you’re just extremely wonderful. I actually like what you’ve acquired here, certainly like what you are stating and the way in which you say it. You make it enjoyable and you still care for to keep it sensible. I can’t wait to read much more from you. This is really a terrific website.

 81. I’ll equipment this assessment to 2 layouts of folks: present-day Zune home owners who are taking into consideration an improve, and folks trying toward come to a decision among a Zune and an iPod. (There are other players significance thinking about out there, which includes the Sony Walkman X, still I be expecting this provides your self enough info in the direction of deliver an conscious final decision of the Zune vs players other than the iPod line as perfectly.)

 82. wonderful points altogether, you simply won a new reader. What could you recommend about your submit that you just made a few days ago? Any certain?

 83. F*ckin’ amazing things here. I’m very glad to see your post. Thanks so much and i am having a look ahead to contact you. Will you please drop me a e-mail?

 84. Undeniably believe that which you stated. Your favorite justification seemed to be on the net the easiest thing to be aware of. I say to you, I definitely get annoyed while people consider worries that they just don’t know about. You managed to hit the nail upon the top as well as defined out the whole thing without having side effect , people could take a signal. Will probably be back to get more. Thanks

 85. Definitely believe that which you said. Your favorite justification appeared to be on the net the easiest thing to be aware of. I say to you, I certainly get irked while people think about worries that they just do not know about. You managed to hit the nail upon the top as well as defined out the whole thing without having side-effects , people could take a signal. Will probably be back to get more. Thanks

 86. Great blog right here! Additionally your website so much up fast! What web host are you using? Can I get your associate hyperlink for your host? I wish my site loaded up as quickly as yours lol

 87. It is the best time to make some plans for the future and it’s time to be happy. I’ve read this post and if I could I want to suggest you few interesting things or tips. Perhaps you can write next articles referring to this article. I want to read even more things about it!

 88. The Zune concentrates upon getting a Portable Media Player. Not a world-wide-web browser. Not a game machine. Perhaps in just the foreseeable future it will do even improved inside those people areas, yet for previously it is really a fantastic course in direction of set up and hear to your songs and flicks, and is without peer inside of that regard. The iPod’s advantages are its net going to and programs. If all those solid even further compelling, potentially it is your least complicated choice.

 89. Hello, Neat post. There’s a problem with your site in internet explorer, could check this¡K IE still is the market chief and a good element of other folks will omit your great writing due to this problem.

 90. Its like you read my mind! You appear to know a lot about this, like you wrote the book in it or something. I think that you could do with a few pics to drive the message home a little bit, but instead of that, this is excellent blog. An excellent read. I’ll certainly be back.

 91. I¡¦m no longer certain where you’re getting your info, but great topic. I must spend a while finding out much more or figuring out more. Thanks for excellent info I was in search of this info for my mission.

 92. I am going to gear this assessment in direction of 2 products of people today: existing Zune home owners who are taking into consideration an enhance, and people in america hoping to come to a decision in between a Zune and an iPod. (There are other gamers worth thinking of out there, which includes the Sony Walkman X, still I be expecting this offers by yourself more than enough information towards deliver an knowledgeable determination of the Zune vs gamers other than the iPod line as effectively.)

 93. wonderful submit, very informative. I wonder why the other experts of this sector do not notice this. You should continue your writing. I am sure, you have a huge readers’ base already!

 94. I’ll right away clutch your rss as I can’t find your email subscription link or newsletter service. Do you have any? Kindly permit me recognise in order that I may subscribe. Thanks.

 95. I’ve learn some excellent stuff here. Definitely price bookmarking for revisiting. I surprise how so much effort you set to make this sort of great informative web site.

 96. I just couldn’t depart your site before suggesting that I really enjoyed the usual info a person supply to your guests? Is gonna be again frequently in order to check out new posts.

 97. The very root of your writing whilst sounding agreeable at first, did not really settle very well with me after some time. Somewhere within the sentences you were able to make me a believer unfortunately just for a while. I still have got a problem with your jumps in assumptions and one might do well to fill in those breaks. In the event that you can accomplish that, I could surely be amazed.

 98. Very nice post. I just stumbled upon your weblog and wanted to say that I’ve truly enjoyed surfing around your blog posts. After all I will be subscribing to your rss feed and I hope you write again very soon!

 99. The fresh new Zune browser is amazingly beneficial, yet not as Great as the iPod’s. It performs well, still just isn’t as instantaneous as Safari, and is made up of a clunkier interface. If yourself once in a while system upon applying the world wide web browser which is not an issue, yet if you’re building in the direction of study the internet alot versus your PMP then the iPod’s larger sized show and much better browser may possibly be critical.

 100. Normally I do not learn post on blogs, but I would like to say that this write-up very compelled me to take a look at and do so! Your writing style has been surprised me. Thank you, quite nice post.

 101. Hi there, just became alert to your blog through Google, and found that it is really informative. I am going to watch out for brussels. I will appreciate if you continue this in future. A lot of people will be benefited from your writing. Cheers!

 102. Nice read, I just passed this onto a friend who was doing a little research on that. And he actually bought me lunch as I found it for him smile Therefore let me rephrase that: Thanks for lunch!

 103. I keep listening to the news broadcast speak about getting free online grant applications so I have been looking around for the most excellent site to get one. Could you tell me please, where could i get some?

 104. Generally I do not learn post on blogs, however I would like to say that this write-up very forced me to take a look at and do it! Your writing taste has been surprised me. Thanks, very nice article.

 105. Hey there are using WordPress for your site platform? I’m new to the blog world but I’m trying to get started and create my own. Do you need any coding expertise to make your own blog? Any help would be greatly appreciated!

 106. I have been exploring for a little bit for any high quality articles or weblog posts in this sort of house . Exploring in Yahoo I ultimately stumbled upon this web site. Studying this info So i¡¦m glad to exhibit that I’ve an incredibly good uncanny feeling I discovered just what I needed. I so much no doubt will make certain to do not overlook this web site and give it a look on a constant basis.

 107. I was recommended this web site by my cousin. I’m not sure whether this post is written by him as no one else know such detailed about my problem. You are wonderful! Thanks!

 108. Thank you for the auspicious writeup. It in fact was a amusement account it. Look advanced to more added agreeable from you! However, how could we communicate?

 109. A person essentially lend a hand to make severely articles I’d state. This is the very first time I frequented your web page and up to now? I amazed with the analysis you made to make this actual put up incredible. Wonderful activity!

 110. I am going to tools this review towards Two versions of folks: recent Zune house owners who are taking into consideration an update, and Those people seeking in the direction of choose in between a Zune and an iPod. (There are other players importance thinking of out there, such as the Sony Walkman X, nonetheless I assume this delivers yourself enough facts toward create an conscious alternative of the Zune vs avid gamers other than the iPod line as effectively.)

 111. I’m still learning from you, while I’m trying to reach my goals. I certainly love reading all that is written on your website.Keep the stories coming. I loved it!

 112. Thanks a lot for the helpful post. It is also my belief that mesothelioma has an very long latency time, which means that indication of the disease won’t emerge right up until 30 to 50 years after the first exposure to asbestos fiber. Pleural mesothelioma, which is the most common style and is affecting the area around the lungs, might cause shortness of breath, upper body pains, along with a persistent coughing, which may lead to coughing up bloodstream.

 113. I do consider all of the ideas you’ve offered for your post. They are really convincing and will definitely work. Nonetheless, the posts are too brief for starters. May just you please prolong them a bit from subsequent time? Thanks for the post.

 114. Good day! This is my first comment here so I just wanted to give a quick shout out and say I truly enjoy reading through your articles. Can you recommend any other blogs/websites/forums that deal with the same subjects? Thanks a ton!

 115. The very crux of your writing whilst sounding agreeable in the beginning, did not work very well with me after some time. Somewhere throughout the sentences you managed to make me a believer but only for a short while. I however have got a problem with your jumps in assumptions and you might do well to fill in those breaks. When you can accomplish that, I will undoubtedly end up being fascinated.

 116. I’ve read some good stuff here. Certainly worth bookmarking for revisiting. I surprise how so much attempt you put to make this kind of fantastic informative web site.

 117. You actually make it seem so easy along with your presentation however I in finding this topic to be actually one thing which I think I would never understand. It sort of feels too complicated and extremely wide for me. I’m taking a look ahead in your subsequent put up, I’ll attempt to get the cling of it!

 118. Hands down, Apple’s application keep wins by way of a mile. It truly is a large conclusion of all kinds of apps vs a as an alternative unhappy amount of a handful for Zune. Microsoft contains programs, particularly in just the realm of video games, nevertheless I’m not positive I might will need towards guess upon the upcoming if this part is considerable towards yourself. The iPod is a significantly greater selection within just that situation.

 119. Wow! This can be one particular of the most helpful blogs We’ve ever arrive across on this subject. Actually Fantastic. I’m also a specialist in this topic therefore I can understand your hard work.

 120. Hiya, I’m really glad I have found this info. Today bloggers publish only about gossips and web and this is actually irritating. A good web site with exciting content, that’s what I need. Thanks for keeping this web-site, I will be visiting it. Do you do newsletters? Cant find it.

 121. I was just searching for this information for a while. After 6 hours of continuous Googleing, finally I got it in your website. I wonder what’s the lack of Google strategy that do not rank this type of informative web sites in top of the list. Generally the top websites are full of garbage.

 122. Hello There. I found your blog using msn. This is a really well written article. I will be sure to bookmark it and come back to read more of your useful information. Thanks for the post. I will definitely comeback.

 123. I haven’t checked in here for a while since I thought it was getting boring, but the last several posts are great quality so I guess I will add you back to my daily bloglist. You deserve it my friend 🙂

 124. I will immediately grasp your rss as I can not find your email subscription hyperlink or e-newsletter service. Do you have any? Kindly let me understand in order that I could subscribe. Thanks.

 125. I’m impressed, I must say. Actually hardly ever do I encounter a weblog that’s each educative and entertaining, and let me let you know, you could have hit the nail on the head. Your concept is excellent; the issue is something that not enough people are speaking intelligently about. I’m very completely satisfied that I stumbled throughout this in my search for something regarding this.

 126. I would like to thank you for the efforts you have put in writing this web site. I’m hoping the same high-grade site post from you in the upcoming as well. In fact your creative writing skills has encouraged me to get my own website now. Really the blogging is spreading its wings fast. Your write up is a good example of it.

 127. This is turning into a little bit additional subjective, nevertheless I substantially choose the Zune Market. The interface is colourful, consists of far more aptitude, and some neat functions such as ‘Mixview’ that allow you quickly view equivalent albums, audio, or other buyers equivalent to what you might be listening in direction of. Clicking on 1 of all those will heart upon that product, and one more preset of “neighbors” will come into view, enabling you in the direction of navigate around exploring as a result of similar artists, audio, or users. Chatting of buyers, the Zune “Social” is also excellent enjoyment, permitting on your own track down other folks with shared choices and turning out to be mates with them. By yourself then can pay attention in the direction of a playlist manufactured primarily based upon an amalgamation of what all your close friends are listening in direction of, which is in addition interesting. People worried with privateness will be relieved in the direction of realize yourself can stay away from the public versus viewing your specific listening behavior if on your own consequently decide.

 128. My brother recommended I might like this web site. He was entirely right. This post truly made my day. You cann’t believe simply how a lot time I had spent for this information! Thank you!

 129. I got what you mean , thanks for putting up.Woh I am thankful to find this website through google. “It is a very hard undertaking to seek to please everybody.” by Publilius Syrus.

 130. Just desire to say your article is as amazing. The clearness in your post is just excellent and i could assume you’re an expert on this subject. Well with your permission let me to grab your feed to keep updated with forthcoming post. Thanks a million and please continue the rewarding work.

 131. Wonderful paintings! That is the kind of info that are supposed to be shared across the internet. Shame on the seek engines for now not positioning this put up higher! Come on over and seek advice from my website . Thanks =)

 132. Wow, wonderful blog layout! How long have you been blogging for? you made blogging look easy. The overall look of your web site is great, let alone the content!

Leave a Reply

Your email address will not be published.