Hoffmann Rózsa begőzölt: olyan tulajdonságokkal illette Orbánt, amitől megfagyott bennünk a vér

Forrás: nol.hu

A Fidesz háza táján egyáltalán nem szokatlan Orbán Viktor feltétel nélküli imádata. De az oktatás szétverésében sokat segítkező Hoffmann Rózsa mostani nyilatkozata túlment minden határon.

Orbán Viktor pedig jobban képviseli a magyar nemzetet, mint Kossuth Lajos vagy akár Széchenyi István. Erre jutott az állami fenntartású Nemzetstratégiai Kutatóintézet. Arra kérdeztek rá, hogy melyik történelmi vagy ma is élő személy képviselte a legjobban a magyar nemzetet.

Ezen kutatással kapcsolatban kérdezte meg az ATV riportete Hoffmann Rózsát, hogy mi a véleménye, olyan választ adott amire senki sem számított – számolt be a pestibulvar.hu

“Ön is Orbán Viktort tenné az első helyre, Kossuth, Széchenyi és Petőfi előtt, ha az a kérdés, hogy ki képviselte/képviseli legjobban a nemzetet?” – kérdezte munkatársunk Hoffman Rózsát a Nemzetstratégiai Kutatóintézet felméréséről, ahol Orbán Viktor végzett az első helyen. “Nem szeretem az ilyen leegyszerűsítéseket, amikor a magyar állam ezer éves történelméből ki kellene emelni egyetlen eseményt vagy személyt, hiszen a történelmi környezet, a háttér, a körülmények nagyon különbözőek. Nem Guinness-rekordok versenye, hogy ki teszi a legtöbbet a nemzetért” – mondta Hoffman Rózsa. írja az atv.hu


De a volt oktatási államtitkár azt is hozzátette: egyetért azzal, hogy

„Orbán Viktor miniszterelnök úr nagyon sokat tesz, és hálásak lehetünk Istennek, hogy ilyen vezetője van az országnak, aki pontosan látja a célokat, a nemzet jelenét és a jövőjét”. Szerinte „a kormány egy olyan motorja a fejlődésnek, aminek már most látjuk az eredményét”.

Tisztelt Bukott Államtitkár Asszony!

Tudja, hogy az emberek milliói miért adnának hálát az istennek? Ha nem kellene rettegniük attól, hogy valamelyik szerettük belehal a magyar egészségügybe. Hálát adnának az Istennek, ha télen nem kellene választaniuk, hogy egyenek vagy fűtsenek vidék Magyarországán.

Szülők és nagyszülők tízezrei hálát adnának az Istennek ha gyerekeik, unokáik nem hagynák el hazánkat. Mészáros Lőrinc mindennap hálát ad az Istennek, hogy Orbán Viktor a barátja és milliárdokkal gyarapszik, Tiborcz István hálát az Istennek minden nap, hogy ilyen szerencsés helyre tudott nősülni.

Egyszer az életben hálát adnék az Istennek én is ha a politikájuk rólunk emberekről szólna és nem a klientúrájuk meggazdagodásáról.

 

10 Comments

  1. Te hülye kommunista büdös kurva !! Mi vagy te is, hogy ennek a dagadt törpének nyalod a micsodáját !! Nem szégyelled a pofádat nyilatkozni, olyan emberről ember ?? LÉNY !! aki halálba küldi az embereket 75 évesen, aki hitler jugendet hoz az iskolába DÖGÖLJETEK MÁR MEG VÉGRE !!

  2. T Magyarok bosszantasara ennek a csipte rozsikananak pedig igaza van hiaba hoboroktok, Csak gondoljatok bele a lenyegbe, Petofi mit csinalt hogy Orbannal kulombnek emlegessek az emberek, jo csodalatossan szep versei amelyben meg enekli a hazaja hibajait ostorozza kimeletlenul a gazdagokat stb, es Orban igaz semmilyen verset nem ir mert ahhoz megbizhatoan hulye, viszont arra sincs esze, hogy sajatmaga ellen generaljon egy forradalmat, Vagy nezzuk Kossuthot, o volt a nagy jellemtelen szemet aki azert csinalt tronfosztast, hogy arulhassa a koronat funek fanak meg az orosz carnak is, aztan elhuzta a szaros gatyajat es cserben hagyta az orszagot es a Magyarsagot, es tetszelget a szegeny szabadsagharcos pozban es meg elt vagy 40 egynehany evig amig megnem halt, gyava senki. es Orban o is az ha egy nagymeretu kotont huznanak a fejere siman jatszhatna az orszaghazban a faszkalapot igaz- e, de nincs az a magyarok istene aki innen eltudna hajtani o marad ha kell ha nem, na latjatok o a kulomb, es Szechenyi, jo neki tellett osszerobotoltak neki a szegeny Magyarok megengethette maganak a jotekonykodast, probalta volna meg a csoringer Orban helyeben, es latjatok most hogy mar gazdag geci most epitteti sorjaba a stadionokat es a medenceket es a kisvasutakat na latjatok milyen egy nagy fasza gyerek a mi Orbanunk na latjatok hogy igazam van, de azert mostmar abbahagyhatna, mert a vegen meg kulombnek kepzeli majd magat sajat maganal is, es az less jaj nekunk. o lessz az isten f–@ sza is. es akkor ki mereszelne cafolni hogy nem o a leggkulombb az osszes Magyarok kozul.

  3. Kedvesd Rózsa Ön gyenge volt cocilistának és gyenge volt államtitkárnak, gyenge KNDP-nek.Az ur nevét szájára senki hiába ne vegye.

  4. hülye kommunista kurva !! Egy dolgod van orbán…….nyalni, ugy hogy a látokád leesik !! A kdnp mpedig egy mocsadék vallásellenes gittegylet, mert csak a csuti töpe tart nevében mert mint párt nem volt, nincs, nem lesz !!

  5. Aki ennyire hülye és így nyilatkozik, arra csak azt tudja mondani az ember, hogy a meg nem lévő esze is elment otthonról!

Leave a Reply

Your email address will not be published.