Nem fogsz hinni a szemednek: a BBC döbbenetes adatokat közölt Orbán és Soros párharcáról

Egy, a BBC-nek adott interjúban kifejtette véleményét Soros György amerikai üzletember a róla szóló magyarországi plakátkampányról. Szerinte a Fidesz antiszemita módon próbálja meg ellene hangolni a magyar közvéleményt. A csatorna nemcsak Soros véleményét közölte, hanem olyan számokat is, amelyek vérlázítóak lehetnek még a fideszeseknek is.

Korábban is adott már ki közleményt Soros, melyben kifejtette, a 30-as évek antiszemita stílusát idézik fel a mostani plakátok. A Fidesz visszautasítja az antiszemitizmus vádját, szerintük ezzel csak Soros György migráns kampányát akarják megállítani, mivel az üzletember mindig nyíltan támogatta a migrációt.

Michael Vachon aki Soros György szóvivője és tanácsadója is egyben, egy korábbi levelében jelezte a nemzetközi hírügynökségeknek, a magyarországi plakáthadjárat teljesen másról szól, mint amit ők képviselnek. Soros György nem Magyarországra szeretne betelepíteni menekülteket, hanem azokon a fejlődő országokon akar segíteni közös európai menekültpolitikával és összefogással, amelyekben a menekültek 89%-a él.

A BBC egy döbbenetes adatot is közölt a Soros-támogatásokkal kapcsolatban:

– míg Soros 1980 óta több mint 12 milliárd dollárt áldozott a szegénység csökkentésére, valamint több egyetemet és ösztöndíjat is alapított, addig Magyarország kormánya 21 millió dollárt, azaz 5,7 milliárd forintot költött a Soros ellenes plakátkampányra.

Az interjúban Soros kiemeli „Szomorú vagyok, hogy a magyar kormány antiszemita módon tájékoztatja félre szándékosan az embereket”. A BBC szerint Orbánnak nem tetszik mindaz, amit Soros képvisel, ezért hadat üzent a liberalizmusnak – adta hírül a 24.hu.

A Fidesz tehát adófizetői pénzből megközelítően annyit áldozott rövid idő alatt a Soros elleni támadásokra, amennyit Soros fordított Magyarország megoldatlan problémáira. Fikarcnyi kétségünk se legyen afelől, hogy ez a kampányban sokkal magasabb szám lesz!

244 Comments

 1. 21 millo messze nem “megközelítően” 12 millárd. De a 21 milló dollár is rengeteg. Főleg mert nem értéket termel hanem gyülőletet szít !

 2. Nem szeretném, ha akármelyikőjük is nevetne a végén.
  Azt szeretném,ha legalább olyan jól élnének az emberek, mint a Kádár rendszerben,nem lennének ilyen nagy egyenlőtlenségek és nem diszkriminálhatnák az öregeket,nem vitatnák el senkinek az életben maradás jogát, aki elmúlt 75 éves, és szegény, és senkisem áll ki mellette.

 3. Sajnos nem elegen. A fityeszre szabott választási rendszerben akár 20% szavazattal is kétharmados kormányuk lesz megint.

 4. Sajnos nagyon igaz! Nem beszélve a több százezer követhetetlen hála-szavazatról amit a külhoni magyaroktól “várnak” Hacsak már ki nincs nyomtatva….

 5. Bizony, szövegértés.Tóth Lászlónak igaza van, ugyanis a 21 milliárd globálisan értendő, a 12 milliárd pedig honi viszonylatban!

 6. nos akármennyit is DE ADOTT (!) SOROS
  evvel szemben ez a gecorbánc elvett még azt a kicsit is elvette !! ez a 2 ember között a különbség ..
  annál is inkább mert SOROS úgy adott hogy mindet a SAJÁT ZSEBÉBŐL , míg ez a “becsületes” gecorrbánc a mi pénzünket herdálta el semmire !!! eeeeez * csak a nehezen megkeresett pénzünket amit tőlünk harácsolt el adó címén herdálja szórja pocsékolja el a maga szórakozására ..lásd kisvasút és még mindig építeni akarja és fogja is ..
  na ez a nagy különbség .. nagyon nagy különbség bazi nagy különbség ..

 7. De az a 12 milliárd 1980 óta jött össze! Ezzel szemben a 21 millió 2 év alatt! Ez sem elvetendő!

 8. Orbánc bármennyire is szeretnénk, azért nem teljesen idióta. Semmi baja velem 😉
  Két dologról szól ez az egész.

  Az egyik az, hogy vagy ő vette észre vagy valamelyik seggnyalója, hogy kis országunkban viszonylag sok az agyhalott, akik orbánc előtt már sorosoztak – ezt használja ki orbánc – szavazatokért. A sok agyhalott, akik sorosoznak, tuti, hogy orbáncra fognak szavazni.

  A másik pedig a figyelemelterelés. Amíg ezzel foglalkoznak a Zemberek, addig nyugodtan lehet a háttérben lopni, csalni, hazudni, egy valag zsetont tolni egy szlovákiai, másodosztályú focicsapatba.

 9. Tedd a kezedet a szívedre. Kettőjük közül melyiknek van emberi arca és melyik automata gépember? Jó néhány könyvem van (pl. Szentkuthy Miklós könyvei), amelyen ott áll, hogy Soros György támogatta a megjelenését. És még egyetlen egyen se láttam, hogy Orbán Viktor támogatta volna. Támogatta a családját, támogatta a volt iskolatársait, támogatta a maga átkozott politikájának bűnrészeseit. Csak jót nem! Csak jót soha nem!

 10. Az orbán rezsim képtelen egy épkézláb programot letenni az asztalra, ehelyett az egész választási kampányát a Soros és a nem létező a migránsok elleni gyűlöletkeltésre fűzi fel. Ha ez a garnitúra 2018-ban megnyeri a választásokat, akkor ez az ország megérdemli a sorsát., mert hogy 2014-ben megígérték “folytatjuk”. Folytatni fogják a diktatúra építést, ebben minden féleszű hülye biztos lehet.

 11. Soros György 2010 októberében a Nyílt Társadalom Alapítványon keresztül egymillió amerikai dollárt adományozott az október 4-én bekövetkezett magyarországi ajkai vörösiszap-katasztrófa károsultjainak megsegítésére. Kérdezzétek meg az érintetteket, hogy az ígért állami támogatásból mennyit kaptak meg, így 7 év elteltével…

 12. Te már csak tudod! Igaz , hogy az max1-2 képviselői hely lehet! A külhoni magyarnak nem jár, de a marihuána kedvelő meg a homokosok képviselői mind legyenek bent! Nem rossz érzés ez így?!

 13. O.V.-nak valahonnan be kell tömnie a lyukat, mert a majd 600000 – azaz hatszázezer szavazásból kizárt külhonban élő kitántorgott honpolgárt – akik biztosan nem rá szavaznának – pótolni kell! A külhoni, kettős állampolgároknak akik nem élnek itt a MARADÉKORSZÁGBAN, NEM SZABADNA HATÁROZNIUK, BELESZÓLNIUK APOLITIKÁBA! O.V.-t felmagasztalják, mert olyan állampolgárságot ad nekik amiről soha le nem mondtak! A határokat ide-oda huzogatták a fejük felett, mint a játékszert!

 14. A marihuana kedvelők és általad homokosoknak nevezettek itt dolgoznak, itt fizetik az adójukat. Aki nem itt él, dolgozik, adózik, ne is szavazzon. Ilyen egyszerű.

 15. Az “átkosban” is jobban éltek a párttagok, vezetők és a holdudvaruk. A mostani rendszerben ez a réteg kibővült és biztos szavazótábort jelentenek O.V.-nak azok akiknek sok vesztenivalójuk van! Ilyenek lehetnek a föld és trafikmutyik haszonélvezői, a különféle zavaros hátterű vállalkozások akik nem kevesen milliárdos hasznot húznak a korrupt megrendelésekből.

 16. Akkor az egyetemisták se szavazzanak, mert nem dolgoznak? Vagy az aki itt él de még életében nem adózott egy forintot se, csak segélyből él?

 17. Nézzen utána, kb fél perc kell hozzá, hogy az alapítvány mire adta az adományt. Aztán kérdezze meg magától, hogy tényleg ekkora igavonó-e?

 18. Soros Györgyöt a tettei miatt kritizáljuk ! Soros olyan társadalmak kialakítását szorgalmazza, ahol szép szavakkal az egyén szabadságát harsogják, de valójában a pénz, a tőke hatalma szabadságát teremtik meg. Az ő receptje szerint lökték adósságcsapdába országok tucatjait, a kamat dollár 100 milliárdok végállomása meg az amerikai pénzügyi elitnél, köztük nála vannak. A módszer egyszerű: nyomd a hiteleket bármilyen improduktív célokra is, az elvbarátaiddal meg vetesd fel még akkor is, amikor már a kamattörlesztés összege is nagyobb mint a várható GDP növekmény. Na így kell folyamatos kamatsarcban tartani országokat. Csak mi évente 800 milliárd felett fizetünk csak kamattörlesztést. Csak ennek az egyetlen évi összegéből az egészségügy rendbe tehető volna vagy Orbán összes stadionja kétszer felépíthető lenne. Soros nem támogatásokat ad civileknek, intézményeknek, hanem befektet a módszeréhez . Politikai idióták tartják Sorost jótevőnek.

 19. Úgy látom a kommentelök zöme agyhalott,ne hogy már megsajnáljuk szegény gyuri bácsit,persze ő kétkezi munkával becsületes úton lett milliárdos,Ha ő adakozik azt nem önzetlenül csak is üzlet politikai megfontolásból teszi.Mindenki tudja hogy ő zsidó és a hitetlen fajta az az Kazár.A legkegyetlenebb fajta.Ő cionista akik gátlástalanul letaposnak mindenkit a céljaik elérése érdekében. Hozzávetőleg megjegyezném én nem fogok Orbánra szavazni nekem se szimpi de valahol jól csinálja.Számomra nincs olyan politikai alakulat akire szavazzak.

 20. SAJNOS NAGYON ÚGY NÉZ KI, HOGY MEGISMÉTLŐDNEK AZ UTÓBBI SZAVAZÁSOK CSALÁSSOROZATAI ! ÉPP EZÉRT KÉNE ÖSSZEFOGÁS ÉS MINDENKI MENJEN SZAVAZNI, AKKOR MEGDÖNTHETŐ LESZ EZ A HULLADÉK MACHINÁTOR KORMÁNY !!!!!!

 21. Kedves Gyula ez az összeg 37 êv alatt keletkezett. Arányositsd azt a mondjuk 6 hónapot vagy legyen egy év és azt szorozd fel 37-tel, ha már igazságosak akarunk lenni! Egészen másképp néz ki ugye?!

 22. Marihuana-kedvelőkről majd nyilatkozik olyan, aki ismeri őket, mert én még nem találkoztam velük, meg szerencsére homokossal sem. Viszont ismerek néhányat abból a 100 ezer alkoholistából, aki elveszi a családja pénzét, félelemben tartja a szomszédait és megrongálja a környéken az autókat. Egyik veri a családját, rendszeresen járnak éjszaka a rendőrkocsik szirénázva, a halottszállító még idő kérdése.

 23. Az egyetemisták gondolom azért ne szavazzanak, mert kedvelik a bódító szereket. Marihuanát, tequilát, és még kávét is isznak rá, túlzottan impulzívak a szavazáshoz. Megvallom, nekem meg a mentol a kedvencem, nem tudom, azzal még engedélyezhető-e, hogy szavazzak.

 24. Kizárt dolog az kizáró ok. XD Mondjuk én gyorsan találok mindenkire kizáró okot, és a végén , csak én szavazhatnék, de szép is lenne, megoldódnának az anyagi gondjaim. XD

 25. Olyan nincs, hogy valaki itt él és nem adózik. Az ÁFÁ-t mindenki megfizeti, minden egyes vásárláskor, fogyasztáskor, szolgáltatással. Ez a gyerekekre is igaz, akkor is, ha a szülő fizet.

 26. A 12 000 milliót mióta közelíti a 21 millió? ? ? Egyébként meg ostoba összehasonlítás, Soros a magánvagyonából jótékonykodik, míg a gecike közpénzből uszít. Ezt hogy lehet összehasonlítani egyáltalán? Azt nézzék meg, hogy a Gecike mennyi pénzt keresett a versenyszektorban, és ebből mennyit költött jótékonykodásra!!! Orbán meglopja a közt, míg Soros segíti. Nem csoda hogy szúrja a szemüket a geciknek a szálka.

 27. Az az igazság nincs normális alternatíva akire lehetne szavazni. MSZP-sek már most ölik egymást. Többi meg jelentéktelen párt nincs egy egyenes irányvonala egyiknek sem . A Jobbikot a zsidók nem szeretik pedig Vonának már kakis a szája úgy nyalja őket. Ez rabló bagázs fog maradni sajnos

 28. Akkor az itt nyaraló német nyugdíjas is szavazzon, mert ő is kifizeti számlát vendéglőben, boltokban? Nem azt mondtam, hogy az egyetemisták ne szavazzanak, csak a gondolat menete hibás, erre hívtam fel a figyelmét.

 29. Te barom! Nálunk mindenki adózik! Az egyetemista,az óvodás,nyugdíjas is! De határon túli egy kanyi vasat sem! Ők mégis többet kapnak az adónkból mint az itthoniak!

 30. Ezek a plakátok annyira antiszemiták, mint amennyire vegetariánusok is egyben. Így ahogy Gyuri bácsi teszi, mindenre ráfoghato, hogy antiszemita, zsidóellenes. Gyuri bácsi 12 milliárdja sem a háztáji kiskertjében termett, hanem rengeteg embert kell megnyomorítani, hogy ekkora pénzről még álmodni is lehessen. Bitang itt mind a kettő, az ostobák pedig élvezik és még szurkolnak is a bitangok párbajánál. Érdemes lenne talán úgy viselkednünk ahogy a homo sapiensnek illik.

 31. Ez nem párharc, hanem orbán erőlködése a hívei felé. Ha az lenne, akkor bizonyára Soros György “csuklóból” elintézhetné ezt szánalmas alakot úgy, hogy az észre sem venné és máris a pályán kívülre kerülne, még labdaszedőként sem lehetne ott. Soros György annál sokkal bölcsebb, mint sem foglalkozna ezzel a mitugrásszal.

 32. Én csak azt nem értem mért nem saját pénzen saját vagyona feláldozásával gyűlölködik !!! Azt a pénzt amit az államkasszából ezekre az undormányokra költ adhatná a szegényeknek,vagy teremthetne munkalehetőséget,vagy kórházak ,iskolák megmentésére fordíthatta volna !!! Ez a nép arra is gyenge hogy gyűlölködjön!!! Mondjuk ha megnyernék a következő választást nem tudom mi maradna az országból vagy ez a cél!!! Ők meg menekülnek majd a pénzükkel vagy is a pénzünkel és nem lenne felelőségre vonás!!! Ugyan ki kötekedne diktátorokkal!!!!!

 33. Sajnos tudjuk mindezeket és elrettentő Orbán és társai viselkedése !Kilátástalan helyzetben van az ország egyértelműen a választáson egy összefogással lehet győzni !!
  Orbán továbbra ami azt jelenti kíkerülünk az EU-ól-vagy pártoskodunk össze kell fogni és
  Az EU-ban maradni értsék meg,hogy 2-3%-s pártokkal nem megyünk semmire!
  Jelszó Orbán nem az EU-igen!MAGYAROK ÖSSZE KELL FOGNUNK ÉS MINDENT MEGTENNI AZÉRT,HOGY AZ EU-BAN MARADJUNK!!
  4

 34. Csak a hülyéket lehet ámítani plakátokkal, a többség átlát a szitán és mi Soroson kívül látjuk idióta, elmebeteg vezérünket is!

 35. Ha a mi Orbán Viktorunk azt az 5,7 milliárd forintot is az oktatásra költötte volna, akkor túlságosan megokosodtak volna azok az emberek is, akik ma harsányan migránsoznak és talán már Viktor sem lehetne győztes.

 36. Csak annyit mondhatok!!! : Vérlázító!!!!!!! Hogy ebben az országban nincs egyetlen értelmes ember, aki kimondaná::::: Elég volt!!…………………………………………………………………
  Birka magyar!!!!!! (Bocsánat a “durva fogalmazásért.” Ebben az országban mindenki FÉL!!????????! Miért is????? Ennél rosszabb már nem lehet!!)

 37. Hat… Ekkora agymosott szoveget is reg olvastam. Talan szemelyesen kene sokaknak szetnezni a nagy vilagban.

 38. vedd be a gyógyszered, a nyugaton dolgozókat nem engedik ugyanúgy szavazni, egyébként ezt talán a kedves vezetődnek meséld el, pedig pont ő “védte” meg ezeket az embereket a parlamentben

 39. Szorozzátok fel a menekültek számát amit be kéne fogadni az országnak,kb. 200000Ft-al havonta,ami idővel növekszik!Nem értem miért volt az MSZP valakinek is jó,Soros felvetetett és eladatott mindent az ország vagyonából ezekkel a félkegyelműekkel,lehet számolgatni!

 40. Olyan nincs, hogy itt él és nem adózik. Gondolj a Világ egyik legmagasabb ÁFA-jára. Eszel és mindenki eszik! Veszel ételt és az ár 27%-a adó.

 41. Őket sikeresen próbálták meg kirekeszteni azzal, hogy ők nem adhatták le a szavazataikat levélben, hanem személyesen kellett a nagykövetségre menniük szavazni (ami egyrészt munkaidő, másrészt utazási ktg. szempontjából egy, a miénktől “picivel” is nagyobb ország esetében, nem kis probléma egy “vendégmunkásnak”) !

 42. Bevettem, szavazhatnak, az valóban nem korrekt,hogy ők ezt komplikáltabban tehetik meg, de ne ferdíts mert szavazhatnak, és szavaznak is.

 43. Ja, de annak ellenére, hogy milyen sokat fordítottak rá (pénzt, energiát), meglepően KEVESEN szavaztak pl Erdélyből 2014-ben (26ezer), Szerbiából 8-9 ezer (miközben mostanra már közel 900ezren kaptak a Kárpát-medencében állampolgárságot és ez a szám 2014-ben is jóval több volt, min amennyien “meghálálták” levélszavazatukkal a fidesz állampolgárság-adási gesztusát) Ráadásul nekik sokkal egyszerűbb volt, hiszen ezek LEVÉLBEN leadott szavazatok voltak, pl. Nagy-Britanniában csak személyesen lehetett szavazni, s emiatt utazniuk kellett (és szabadságot kivenni), pluszban még sikeresen át is baxták őket, amikor az utolsó előtti pillanatban megváltoztatták a szavazás leadásának időpontját is, így aki nem követte naponta a képviselet infóit, jól ráfázott, volt akinél a születési névnél hiányolták a dr. előtagot és emiatt először elutasították a névjegyzékbe való felvételét… miközben nyilván nem lehetett már a születésekor doktor:-) Egyszóval a létező összes eszközt bevetették, hogy a külföldön élő, de magyarországi lakcímmel rendelkeő (nem határon túli, honosítottak) magyarok szavazását megnehezítsék! Nyilvánvaló, hogy sokan közülük nem kínlódtak az Ügyfélkapun keresztül kvára megbonyolított módon történő regisztrációval, sokaknak jelentett gondot a költséges utazás a fővárosba (sokszor egy éjszakára szállásbérléssel megspékelve). Jól ki lett ez találva, pedig amúgy – mivel van magyarországi állandó lakcíme – NYILVÁN szerepel a választói névjegyzékben (ami sokkal biztosabb nyilvántartás, mint egy honosítási eljárással kapcsolatos név/címlista), szóval a “regisztrációnak” és a személyes szavazásnak nem sok értelme volt, logikus magyarázat nincs ra, max. annyi, hogy tudta a kormány is, hogy ők nyilván nem elsősorban fideszes szavazótábor 🙂 Szánalmasan pitiáner húzás volt ez a megkülönböztetés … , s “ezzel elmondtam mindent” 🙂

 44. Szeretem tudni, kivel beszélgetek, mert egy arc nélküli valaki, vagy valami, esetleg egy trollkodó, vagy egy kamu oldal mögé búvó provokátor, stb. nekem nem partner, nem ér meg egy akadémikus vitát. Bocsi, igazolgathatnám az igazam, de minek? Kiszálltam

 45. 1./ ők, akár dolgoznak, akár nem, szüleik, eltartóik révén, a kormány intézkedései kapcsán, MINDENKÉPPEN A SAJÁT BŐRÜKÖN érzik a választáson győztes ténykedésének eredményét.
  2./ bármikor elhelyezkedhet, akkor meg adózni fog, s talán nem volt mindig segélyen élő, vagyis volt idő, amikor adót fizetett, plusz mivel határon belül él, akár adózik, akár nem, VISELI a megválasztott kormány intézkedéseinek MINDEN terhét, s természetesen ÉLVEZI annak minden előnyét is … ELLENTÉTBEN azzal, aki nem határon belül él.
  Nincs a kettős állampolgársággal gond, de akkor legyen már lécci úgy, ahogy az amcsiknál, AKKOR IS KELL egy meghatározott adó összeget befizetnie, ha amúgy – átmenetileg, vagy hosszabb időre – nem az Államok területén él.

 46. Ezt nem vitatom, de akkor ez vonatkozzon mindenkire arra is aki mondjuk már 10 éve Angliában él , nincs vita köztünk, csak itt néhányan keresztes hadjáratot folytatnak pl az erdélyi magyarok ellen, mint ha azon az 59 ezer szavazaton múlt volna, mert jelenleg ott tartunk, hogy a kormány a migránsok elleni gyűlölet kampánnyal a baloldal meg az elszakított magyarság elleni gyűlölet kampánnyal operál, és ez nagyon nincs rendjén.

 47. 500 millió ? Tényleg ez olyan sok? Napi szinten sokkal nagyobb baromságokra megy a pénz rendszerváltás óta. De megértem, különbözik a véleményünk ennyi. Azt is megértem, hogy tesztek külhoni magyarokra, ez egy ilyen világ.

 48. tévedsz, nekem pl nincs magyarországi lakcímem és megkérdeztem az OVH-t, ahol azt írták hogy a lakcím szerint szavazhatok. A kérdésre hogy mi a címem mert néha szeretnék hazamenni, már 3 éve nem kaptam választ. Ne akard már nekem bemesélni hogy olyan ember aki életében nem dolgozott és lakott Magyarországon, beleszóhat az én sorsomba. Jogilag lehet biztosítani, de erkölcsileg nulla az olyan ember. Erről ennyit.

 49. Miért aki itt lakott amíg kijárta az iskolákat, utána meg ment külföldre, és 15 éve oda adózik az jogosan szavaz?

 50. Én csak kérdezek, te kened a választ, még egyszer aki már sok éve kint él pl Angliában és oda adózik az szavazzon?

 51. iq bajnokkal nehéz még beszélgetni is. Az az ember aki soha nem dolgozott Magyarországon nem hasonlítható össze azzal akit a kedves vezetőd elüldözött és most a “gyere haza fiatal” című hazugsággal akar odacsábítani. Pl én igenis szeretnék szavazni és azt hiszem te még pajzán gondolat sem voltál amikor én már dolgoztam. A kedves vezetőd nyugdíjcseppfolyósítója 43 év és 303 napot igazolt vissza és nem kapok egy vasat se, sőt szavazni sem engednek. Több közlendőm nincs a számodra, majd ha még legalább 10 kiló sót megettél, akkor talán.

 52. https://www.youtube.com/watch?v=ZeIRywZWSaU http://masodikeljovetel.hu/globalis-terv-vilagnepesseg-csokkentesere-es-vilag-vezetoinek-megbuktatasara https://www.youtube.com/watch?v=DBhBcQJMFYg&t=0s http://www.vilaglato.info/az-illuminatusok-titkos-terve-europa-szines-boruve-tetelere-kotelezo-olvasmany-minden-magyarnak/ http://masodikeljovetel.hu/vilaghatalom-az-antikrisztus-es-az-allat-jele http://idokjelei.hu/2012/11/a-vilag-megcsippelese-12-egyszeru-lepesben/ http://masodikeljovetel.hu/az-europai-orszagok-diktatura-aldozatai-lesznek-mely-rosszabb-lesz-mint-hitler-idejeben-volt

 53. És Soros úrnak, mint kettős állampolgársággal rendelkezőnek szabad beleszólnia vastagon a Maradékország poltitikájába?

 54. Tom szerint sokan, itt pedig kevesen szavaztak külhonból a Fideszre. Akkor most sokan vagy kevesen? Vagy minden relatív?

 55. Elegen lennénk, ha nem félnének az emberek, Ki a gyermeke mitt,Ki az állását védve nem mer nyilatkozni, ami ennek a dagadt törpének köszönhető !! DE MEGJÖN A MAGYARO ESZE !!!

 56. Az ÁFA fizetésnem itt élés haver !! A muinka utáni adózása hol történik !! Nem mindenki tud ám ide jönni ! MÁS a kettős állampolgár mennyit is fizet az egészségügyre ?? Semmit, na akkor kussba legyenek AMIG AZ ÉN GYEREKEM EZ A GECIKmiatt nem szavazhat Ezt kappd ki !!

 57. De hogy ??? Fiam Tháléba lakik !! be kell jelentkeznie, hogy szavazni akar, amikor a választás napján Berlinbe kell mennie, mert levélben nem szavazhat, de haza is jöhet 2000 km /mennyi az pénzben ??/

 58. Az , hogy Soros pénzt költ.. az egy dolog… Persze lehet mondani , hogy a szegénység megszüntetésére fordított összegeket…
  Nekem azonban erős kételyeim vannak ez irányban.. Egy milliárdos pénzről szóló hablatyolását sosem fogom elhinni, főleg nem azokét , akik a könyvelését vezetik.
  Hogy a betelepítés elősegítésére fordított pénzt a szegénység megszüntetésére fordítottnak fogadjuk el , … hát fogadja el az, aki úgy látja… !
  Én azt látom , hogy a betelepítés sok mindent hozhat, de békét semmiképp…
  Azonos kultúrából érkezett népek ilyen számú betelepítése is szülne konfliktusokat.
  Az elefántot pedig hiába vezetném száron a porcelánboltba. Le fogja verni a teáskészletet…Csak idő kérdése..
  Persze azt nem tudom , hogy Európa fel fog -e riadni a csörrenésre…

 59. Keiser nem barom. Csak jó helyre került a mosógépben és teljes sikerrel kimosták az agyát. Meg lehet, hogy együtt vadászik semjénnel. ( Próbáltam a helyesírásra ügyelni, de a miniszterelnök helyettese nem érdemel mást. A miniszterelnök sem, csak ő most nem került szóba.)

 60. Kedves Zsuzsa ! Tudta hogy Magyarosrszágot idegen államok tartják el ? Az Eu. tagállammai… és azt tudta -e hogy a Soros emberjogi szervezeteit csak azok az országok tíltják ki, csukják börtönbe hol az állam bírosági tárgyalás nélkül végez ki embereket, zárat börtönbe.. ezek az országok mind illberálisak… mint annó a kommunizmus, nácizmus, jelnben mint Kína, Törökország… pld. ez a kormány büncslekményre készül, s követ el..

 61. Fordítsuk meg a dolgot. Te a (képzeletbeli) szomszédom vagy. Tehát egy nemzetből származunk elvileg. Te engednéd, hogy beleszóljak, hova költsd a pénzed, mit csinálj az asszonnyal és a többi? Te adnál nekem a magad által megkeresett pénzből, hogy elköltsem helyetted?

 62. A kolontári iszap katasztrófa áldozatainak megsegítésére Soros küldött 1 M dollárt.Kérdezd meg a pásztorod még legelsz a jó irányba és jobban teljesítesz hogy hol a pénz.Az államadósság szintén.

 63. Hallom,olyan törvény készül,hogy a bírósági döntés előtt az lesz bűnös,akire azt mondja a kormány. Ki gondolta volna,hogy ilyen lehetséges?

 64. Sokunknak sérti akár hazafias érzelmét is,hogy pl. mi nem szavazhatnánk avagy nem szavazunk az Erdélyieket érintő román belpolitikai kérdésekben,pedig vélelmem szerint volna miről és miért. Akkor Őket miért is magasztaljuk fel belügyünket érintő kérdésben számunkra sorsdöntő szavazati lehetőséggel ? Emlékezetem szerint közelmúltban Sváby ATV Heti Naplójában is a közel 11 ezer szavazó elítélte a FIDESZ kormány ezen lehetőségét.Nem olyan régen személyes beszélgetésnél mondta el egy hazánkban élő volt Erdélyi,hogy: Marosvásárhelyen bezárták a magyar nyelvű katolikus iskolát,azt áttelepítették a kb. 1,5 km.-re lévő román tannyelvű iskolába,avagy – aki elmondta – a középiskolában magyar nyelven tanulhatott,de érettségit már csak román nyelven tehetett. Akkor minek is járnak nagyjaink pl. Túsványfürdőre vagy környékére,talán pincelátogatásra,stb. ? . Ki ismer Erdélyben olyan települést,hogy Tusványos ? Merthogy nemrég a külügyfőnök is ilyen helyet jelölt meg pl. Szabad Egyetem helyeként.

 65. Százszor leírtuk már, hogy aki itt él az adózik, ha vesz egy kiflit az egyharmadát befizeti adóba. Annyira jó lenne, ha a rajongáson kívül gondolkodnátok is!

 66. Pontosan így van ! A külhoni ne szavazhasson,mert nem fizet ide egy fillért sem,másrészt nem viseli a következményeit! A marihuana kedvelőkkel semmi baj,és a melegek sem rosszabbak nálad! Sőt! Az az egy két hely döntött a két-harmadról! Jogilag a külhoniak elsősorban román ,ukrán,szerb,szlovák,horvát stb. állampolgárok!

 67. Hol van a döbbenet? Hol van a link az eredeti BBC műsorról ami igazolná ennek a cikknek a valódiságát? ……Hol van Magyarországon a demokrácia? …….Melyik ordas jog alapján van a munkanélkülinek járulékalap nélküli kényszer járuléka, amint betöltötte a lecsökkentett …..már nem tanköteles…..kort? ………Ennél elképesztőbb aljasságot ország nem követhet el a koldús lakosságával!!!…Ki is vezette be 2007-ben, amit 2010-ben az akkor még csak II. Victor hun úralkodó így dícsért?: “a szociálisták egyetlen értelmes tette a tb. járulék kiterjesztése volt”. …..Természetesen! Ez eü. hozzájárulás. Természetesen, szükséges, mint bankrablónak a rabolt pénz. Úgy kábé ennyi a jogalap egy kapitálista berendezkedésű demokráciában.. Sőőőt, ugyanakkor, 2007-ben, betiltották az egyéni vállalkozást azzal, hogy akkor is a mindenkori minimálbér alapján van elvonás, ha annak alapját a …..KÉNYSZERVÁLLALKOZÓ……. nem képes kitermelni, de neki az is több mint a magyar demokrácia vívmánya, az ágyszélén ülés és várása a NAV havi 7.110 Ft csekkjeinek az életbenmaradási adó. Érdekes módon, ezekről egyetlen párt sajtója sem hallott. ….Ugye? Mennyire magyar az erőszak?

 68. Hogy milyen primítiv emberek élnek itt,hát az eszem áll meg.Nem adózik az egyetemista,a segélyen élő,stb.Nem az anyát P…át.Ha itt él. mindenki adózik, méghozzá itt a legmagasabb adóval.Azon kívül jobb ha tudjátok,a fideszes kétharmad a mocskos,rohadt határon kívüli magyaroknak volt köszönhető.Hogy dögöljön meg mind aki él a szavazati jogával és bele pofázik a mi ügyünkbe.,

 69. nem e?az ö pénzén tanult az egész bagázs,ki hiszi el hogy önzetlenül támogatta öket.?hogy hatalomra kerültek most kellene törleszteniük..a fajtája irritáló.az egész történelem során a fajtája keverte a sz..rt.

 70. Nem igazán kedvelem Sorost de a pénzével azt csinál amit akar.Orbán Viktornak meg az a dolga mivel ő van kormányon hogy megvédjen bennünket a migránsoktól.Ez a plakátháboru csak pénzkidobás,volna annak a pénznek máshol is helye.

 71. Nem kell Sorosnak itt szavaznia, ő nagyobb térféren játszik. Viszont ellentmond Uram magának, mert akkor csak beleszólt az itteni politikába, ha támogatta a Fideszt is megalakuláskor.

 72. Kik tartanak el minket? Miféle eltartásról ír? Bejöttek a multik ide a csatlakozás után, és belőlünk gazdagodtak – felvásárolták fillérekért gyárakat, letarolták a mezőgazdaságunkat a cukorkvótával, a szőlő kivágátasára ösztönzéssel a földjeinkről stb. Miféle emberjogi szervezetei vannak Sorosnak? Olyanok, amelyekkel Európába szállítja a migránsokat a tengeren át? Ez nem beavatkozás Európa társadalmi viszonyaiba? Az USA-ban sem szívesen látják Sorost. Mert ott is kavar. Tűntetéseket támogatott a törvényesen megválasztott elnök ellen. Ukrajnában is ezt csinálta, majd a sikeres felfordítás után rögtön megjelentek az amerikai bankok Ukrajnában. Hát, ez az igazi liberalizmus! Nekik mindent szabad, másoknak nem.

 73. Nagyon jól írja Vida Gyula. Akkor is beleszólt, kiképezte az új feladatra a bagázst, és most várná, hogy cserébe hajbókoljanak neki. Csak hát nem sikerült a lelküket megvenni.

 74. Nem tudom, kit emleget. Én Sorosról beszélek. De – úgy látszik – ha külföldiek tarolnak le bennünket, az Önnél rendben van, csak ne magyar legyen.

 75. Ha nem kínlódtak, akkor ne kritizáljanak. A határon túli magyarok sok éven át kínlódtak/nak, hogy rájuk szólnak, ha magyarul beszélnek, másodrendű állampolgárok azon a földön, ami az övéké volt, csak máshová csatolták őket.

 76. Mit érdekli önt Magyarország, ha külföldre ment? Ön nem akar itt élni, önként ment külföldre – gondolom, a határontúliakat pedig oda csatolták. Nagy különbség. Akkor miért akar annyira ide szavazni?

 77. egyszerű lenne mondanom, hogy köze sincs hozzá, de nem teszem. Tudja, nekem a kedves vezetőjének a nyugdíjcseppfolyósítója 47 év és 141 napot igazolt vissza, ebből ön is beláthatja, hogy tettem valamit a hazámért, bár az elhagyott engem. Egyébként pedig mint magyar állampolgárnak jogom van hozzá, hiszen nem vagyok eltiltva a közügyektől. Arról nem szólva, hogy ha majd megszűnik a fasiszta diktatúra, akkor szeretnék ott élni. Egyéb kérdés?

 78. És az miért baj?
  Ha az ellenzék szavazatokat szeretne kapni onnan, nem kell mást tennie, csak olyan politikát kellene folytatnia, amivel éreztetné a határon túli magyarokkal, hogy az ő magyarságukat elismeri az anyaország, és annak ellenére hogy a politika elvette a területeket, attól még az emberek ugyanúgy magyarok most is, és azok is maradnak.

 79. Ebből is látszik hogy csak az ellenzék fóbiája hogy a kormány külföldről “vásárolja” a szavazatokat.

 80. ” ki mint él, úgy ítél”
  Azt szokták mondani, hogy az emberek általában úgy alkotnak véleményt, hogy arra gondolnak hogy abban a bizonyos helyzetben ők mit cselekedtek volna. Gondolom nem véletlen hogy az ellenzék mindenhol csalást lát és korrupciót.

 81. Aki állampolgár, az szavazati joggal is rendelkezik. Ez egyértelmű… Nincsen kétféle állampolgárság. És egyébként nagyon sok olyan állampolgár van, aki itt született Magyarországon, de nem itt él, és mégis itt szavaz. Nincsen ezzel semmi baj, csak azért van besz@rva az ellenzék, mert minden egyes szavazatra szüksége lenne mert különben végük van.

 82. Fideszék, nagyon félnek hogy nem Ők győznek, mert akkor jönnek rá a sok hamis dolgaikra, ami nyilvánosságot kap! (RETTEGNEK ETTŐL!)

 83. Zs. Vasas, Neked is szabad hülyének lenned = mindenkinek joga van hozzá, még a diktatúrában is, legfeljebb leköpik.

 84. Kedves Zsuzsa! Üdvözlöm Önt egy normális országból! Kérem, mihamarabb szélesítése látókörét. Ha – az oroszon kívül is – beszél idegen nyelveket, olvasson, gondolkodjon, majd – legalább egy kicsit – kezdjen kételkedni! Higgye el, bízzon magában, minden esélye megvan, hogy Önből is tárgyilagosan, józanul gondolkodó felvilágosult magyar ember legyen!
  U.í.: a családom és én HAZAmegyünk szavazni. Bárki, bármit gondoljon…

 85. Oldják meg a politikusok…erre való a külpolitika, de ahhoz nem egy egyetemről szabadult gyerekecske kell, akinek a való életről halvány dunsztja sincs.. nem megvenni, megvezetni őket kilóra.. NE SZAVAZZANAK IDE!! ennyi

 86. Én is a határ mellett élek, ismerem a felvidék gondját…Azok is meg vannak vezetve, a kettős állampolgársággal, otthon még jobban szivatják őket emiatt…

 87. Ezt mondja egy fitymaszos,mivel a vezírjük csak csalással tud nyerni!!!!Megnyugtatom jön a fideszes kutyákra még dér!!!

 88. A felvidéken,Délen,Kárpátalján miért kapnak a magyarok isk.kezdésre 20000 Ft-ot?-gyerekenként !orbán megmondta Romániában,réméli tudják hova x-eljenek!!!!Mocsok banda!!!!…De aki védiőket annak sem kivánok mást,mint amit köteleskövér exkomcsi kivánt az ellenzékének!!!!

 89. Ritka hülye agymosott vagy!Az egyetemista a társadalom,,,,a magyarság jövője,hülye gyerek!Abból fizessen adót,amit az államtól kap ösztöndíj gyanánt!!!Az ilye balfácán tudatlan majmok miatt nyer a fitymasz,mert a narancsköd megülte az agyukat!!!

 90. …és több nyugdíj az Ukránoknak mint itthon!!!!!És nrem dolgoztak érte egy percet,magyarul sem tud a legtöbb,ez is fidesz bün,mert Bajnai kidolgozta a leállítást de a tökvakaró törpe ezt is elcseszte!!!!

 91. Le kellene jönni a földre. Nem a multik jöttek ide felvásárolni a gyárakat, meg a teljes , mondjuk élelmiszer ágazatot, hanem semmi pénzért dobták oda a kedves rendszerváltó, abból meggazdagodni kívánó politikusok. Fajra, nemre és hitvallásra tekintet nélkül.

 92. Ment a propaganda, hogy a gyárainkban a gépek elavultak, nem gazdaságos velük a termelés. Majd a nyugati vevők hoznak ide modern gépeket. A dolgozókat megtartják stb. Aztán bezárták a gyárakat, a dolgozókat szélnek eresztették, és hozták a saját termékeiket. Több gyárat még le is bontottak, hogy még az emléküket is elfeledjük. Vajon miért vettek be bennünket és más kelet-európai országot az EU-ba? Karitatív okokból? Piac kellett nekik. A mi városunkban pl. megvették a cukorgyárat először a franciák, azután a németek. Aztán a gyárat bezárták, lebontották és hozták be a francia cukrot jó drágán. Közben az EU cukorkvótát állapított meg, tehát arra ösztönöztek bennünket, hogy csökkentsük a termelést egyébként is. Az összes magyar cukorgyárral ez történt, csak egy élte túl a ” modernizálást”. Persze a cukorrépa termelése is megszűnt. Ez csak egy példa, hogy így építették le az ipart, a mezőgazdaságot. Szinte már nincs egy magyar termék sem. Szerintem Önnek kelllen lejönni a földre.

 93. Képzelje, a hajdani oroszon kívül még angolt és németet is tanítok. Eléggé sokat tájékozódom ezeken a nyelveken. Nem hiszem, hogy szűklátókörű lennék. Többször jártam Angliában és Németországban tanulmányúton. Hát, nem lettem tőle nyugat-imádó. Nekem ez a meglátásom. De tiszteletben tartom az Ön véleményét, és kívánom, hogy ne csalódjon.

 94. A határontúli magyarokat elszakították tőlünk erőszakkal és igazságtalanul a Trianoni békediktátummal a nagyhatalmak. A magyar állampolgárság megadásával próbáljuk a elszakítás érzését náluk enyhíteni. De a többi innen régebben külföldre szakadt magyarnak is lehet kérni a magyar állpolgárságot. Az én az egyik rokonom, aki ’56-ban hagyta el az országot, a rendszerváltás után hazajött Spanyolországból és kérvényezte a magyar állampolgárságot. Meg is kapta.

 95. Kedves Varga Lászlóné, gondolom már élt a rendszerváltás idején. Én is. A mi cégünket is eladták, pedig nyereséges cég volt, nem a rendszerváltók, hanem a szocializmus idején igazgatóvá kinevezett pártember, aki nem politikus volt, hanem egy pártember az elmúlt rendszerből. Sok ilyen volt. A multik meg idejöttek és kihasználták a gazdasági nehézségeket, azt, hogy az EU csatlakozás reményében, meg a szocializmustól való megszabadulás örömében, meg a teljes eladósodás végett, s persze az akkori (pártállami) gazdasági vezetők önös érdeke miatt, sokszor egész alacsony árakon, de mindenképpen nekik kedvező feltételek mellett felvásárolták a magyar ipart, amit részben fejlesztettek, részben bezártak (hogy ne legyen a saját termékeiknek konkurencia).

 96. Baromságokat mond Gyuri bá´ is meg a BBC is. Miben nyilvánul meg a kampány antiszemitizmusa ? Abban h. Gyuri bá´ zsidó ? Ezt a tényt egy szóval nem említik a kampányban. Akkor meg? Az is antiszemitizmus igaz, hogy nemrég volt M.o-n szivélyes látogatáson B. Netanyahu. Meg hogy OV kormányában is vannak zsidók igaz ? A BBC meg inkább ne ferdítse el a képeivel a tényeket azt hogy a beengedett muzulmán csürhék százezrei szétcseszik az emberek mindennapjait. Eröszakolnak, verekednek és eladósítják az államokat. Ezzel szemben semmit sem dolgoznak.
  De nem baj, ti baloldaliak jutalmul, a sok ostobaságotoknak hála, bukjátok a választást de úgy mint még eddig soha és soha többet nem is fogtok feltápászkodni.
  Vigyázó szemetek Ausztriára, Csehországra meg a BREXIT-re vessétek és már látjátok is a magyar jövöt.

 97. Figyeld az MSZP 5-%-át, a DK 4%-át, az EGYÜTT, PM 1-1 %-át, a senkivel együttmüködni nem akaró LMP 4%-át meg a FIDESZ 30%-át, aztán majd kritizálhatod a választási rendszert.

 98. Aha értem, szóval az iskolások által fizetett ÁFA fedezi a rájuk fordított kiadásokat pl oktatás, egészségügy stb. Akkor jó, megnyugodtam, és köszönöm a felvilágosítást.

 99. Visszakérdezek, ha valaki beköltözne hozzád, nálad lakna, egy petákot nem fizetne a rezsidbe, és egyre csak több kaját követelne, te adnál neki még pénzt, hogy elköltse helyetted? Egyébként a válaszom a kérdésedre a nem ,csak kérdezem aki önként ment külföldre ott él és adózik az szavazhat aki saját hibáján kívül került határon túlra az meg nem?

 100. Aha értem, szóval az iskolások által fizetett ÁFA fedezi a rájuk fordított kiadásokat pl oktatás, egészségügy stb. Akkor jó, megnyugodtam, és köszönöm a felvilágosítást.

 101. Válaszolva neked. Amennyiben vendégként jönne akkor megvan az udvarias és határozott módja, hogy elküldjem. Amennyiben nálam lakna akkor hozz kellene járulnia a közös költségekhez. Erre gondolsz? A másodikra a válaszom lehet meglep téged. Aki nem él otthon az ne szavazhasson otthon bármilyen okból hagyta el a hazáját. Több ország is van ilyen. Aki nem a saját hibája miatt került a határon túlra az ott él és dolgozik, ott adózik stb. Mi a f@sz köze van ahhoz aki nem itt él, az itteniek dolgához. Speciel értem a kérdésed, de akkor költözzön ide, lehetőség van rá. Na akkor majd itt szavazhat. Addig csak otthon ahol él.

 102. Tehát ha valamelyik pártra 1,5 millióan szavaznak, akkor annak kétharmados többsége lesz?
  NA! Ilyen egyszerű! Pontosan ugyanennyi szavazattal bármelyik pártnak lehet kétharmados többsége. Ez így “fityeszre szabott”?

 103. Useful information. Fortunate me I discovered your site unintentionally, and I’m shocked why this coincidence didn’t happened in advance!
  I bookmarked it.

 104. I got this website from my pal who shared with me about this web page and at the
  moment this time I am browsing this site and reading very informative content at
  this time.

 105. Howdy! Do you know if they make any plugins to protect against hackers?
  I’m kinda paranoid about losing everything I’ve worked hard on. Any recommendations?

 106. Hi there! I could have sworn I’ve visited this blog before
  but after going through some of the posts I realized it’s new to me.

  Anyways, I’m definitely pleased I discovered it and I’ll be book-marking
  it and checking back frequently!

 107. Great blog right here! Also your website a lot up fast!

  What web host are you the usage of? Can I am getting your affiliate link in your host?
  I desire my site loaded up as quickly as yours
  lol

 108. It’s actually a cool and helpful piece of information. I’m glad
  that you shared this helpful information with us. Please keep us informed like
  this. Thanks for sharing.

 109. Thanks for a marvelous posting! I actually enjoyed reading it, you can be a great author.I will
  make sure to bookmark your blog and will often come back from now on. I want to encourage
  you to definitely continue your great work, have a nice holiday weekend!

 110. Fantastic goods from you, man. I have be mindful your stuff prior to and you’re just too excellent.
  I actually like what you have received here, certainly like what you
  are stating and the way in which in which you assert it.
  You make it entertaining and you continue to take care of to stay it wise.
  I can’t wait to learn much more from you. This is really a great
  website.

 111. Hey there! I know this is somewhat off-topic but I needed to ask.
  Does managing a well-established blog like yours require a massive amount work?
  I am completely new to writing a blog but I do write in my journal every day.
  I’d like to start a blog so I can share my experience and feelings online.
  Please let me know if you have any suggestions or tips for new aspiring bloggers.
  Thankyou!

 112. It is the best time to make a few plans for the future and it is time to
  be happy. I’ve read this put up and if I could I want to suggest you
  few interesting issues or advice. Perhaps you can write subsequent articles relating to
  this article. I desire to read more issues approximately it!

 113. Wonderful goods from you, man. I’ve understand
  your stuff previous to and you are just too great. I really like what you’ve acquired here, really
  like what you are saying and the way in which you say it.
  You make it enjoyable and you still take care of to keep it wise.
  I can’t wait to read far more from you. This is actually a tremendous website.

 114. Definitely believe that which you stated. Your favorite reason seemed to be on the web the easiest factor
  to be aware of. I say to you, I definitely get annoyed even as folks think
  about issues that they just do not realize about.
  You managed to hit the nail upon the highest and also
  outlined out the entire thing without having side effect , people could take a signal.

  Will likely be back to get more. Thanks

 115. Good post. I learn something totally new and challenging on websites I stumbleupon on a daily basis.

  It’s always exciting to read through content from other authors and use
  a little something from other websites.

 116. I just like the valuable information you supply in your articles.
  I will bookmark your weblog and take a look at again right here regularly.
  I’m moderately certain I will learn a lot of new stuff proper here!
  Best of luck for the following!

 117. Simply want to say your article is as amazing. The clarity to your publish is just great and that i can suppose you’re knowledgeable in this subject. Well with your permission allow me to seize your feed to keep up to date with impending post. Thanks one million and please keep up the enjoyable work.

 118. You actually make it seem so easy with your presentation but I find this matter to
  be really something that I think I would never understand.
  It seems too complex and extremely broad for me.
  I am looking forward for your next post, I’ll try to get the hang of it!

 119. I have been exploring for a bit for any high quality articles
  or blog posts in this sort of area . Exploring in Yahoo I at last stumbled upon this site.
  Reading this info So i am satisfied to convey that I have a very good uncanny feeling I discovered exactly what I needed.
  I such a lot certainly will make certain to don?t disregard this
  website and provides it a look regularly.

 120. Hi, i think that i noticed you visited my web site so i came to go back the
  want?.I am attempting to in finding things to enhance my web
  site!I suppose its good enough to use a few of your concepts!!

 121. Howdy I am so thrilled I found your web site, I really
  found you by accident, while I was browsing on Bing for something else,
  Nonetheless I am here now and would just like to say kudos for
  a remarkable post and a all round interesting blog (I also love
  the theme/design), I don’t have time to browse it
  all at the moment but I have bookmarked it and also added your RSS feeds, so when I have time I
  will be back to read a great deal more, Please do keep up
  the great work.

 122. you are really a excellent webmaster. The web site loading pace is amazing.
  It sort of feels that you are doing any unique trick. Moreover,
  The contents are masterwork. you’ve performed a excellent task on this topic!

 123. It’s the best time to make a few plans for
  the long run and it is time to be happy. I have learn this post and if I may I wish to counsel you few interesting things or advice.
  Maybe you could write subsequent articles relating to
  this article. I want to read even more issues about it!

 124. Pretty great post. I simply stumbled upon your blog and wanted to say
  that I’ve really loved surfing around your weblog posts.
  In any case I will be subscribing in your rss feed and I hope you write once more very soon!

 125. I loved as much as you’ll receive carried out right here. The sketch is attractive,
  your authored material stylish. nonetheless, you command get got an nervousness over that you wish be delivering the following.
  unwell unquestionably come further formerly again as
  exactly the same nearly a lot often inside case you shield this hike.

Leave a Reply

Your email address will not be published.