Kiderült egy titok, vagy inkább “trükk” a Fideszről – ámulsz és bámulsz, mert most felfedjük

MTI-fotó: Máthé Zoltán

Tavaly ősszel kormányzati kommunikációs célokra kötött szerződés értelmében, 1 évre 25 milliárd forintot biztosított az állam saját magának. Csakhogy ez a pénz már tavasszal elfogyott, a kormánypropaganda viszont továbbra is gőzmozdonyként dübörög keresztül az országon.

A szerződés hatálybalépése óta már 35 milliárd forint ment el kommunikációs célokra. De lássuk be, nem olcsó a nemzeti konzultációs reklám a tévében és a rádióban és még a plakátok is drágák.

Hogyan lehetséges mindez? Hogyan költhetett a Fidesz 35 milliárdot 25 milliárd helyett?

A Magyar Nemzet kiderítette. Az egy éves határidő meghosszabbítható további 2 évvel, így összesen 3 év áll a kormány rendelkezésére. De ez még nem minden! Az erre a célra szánt összeg, két alkalommal teljesen feltölthető, azaz további 50 milliárd pumpálható bele a kormánygépezetbe.

Ez a kiskapu teljesen jól jött a Fidesznek, mintha ráéreztek volna, az a 25 milliárd nem lesz elég számukra. Már csak az a nagy kérdés, melyik fogy el előbb, a 3 év vagy a 75 milliárd?!


Kérjük, ossza meg ezt a cikket, és likeoljon minket a Facebookon!
Nekünk ezzel segíthet.Tisztelettel köszönjük! Az Ellenszél csapata

 • László Neumann

  Remélem,hogy az emberek türelme !

  • Herczegfalvi György

   Hogy fogy? Fogy, hogy? Hogy?

  • Por Öcsi

   Nincs türelem a dagadt törpének pusztulni kell aki már első személyben beszél, aki halálba küldi a 75 feletti rákosokat , aki hitlerjegendet csinál a gyerekeinkből, aki világháborút akar kirobbantani, aki lop, csal, hazudik ?? és beteg-nagyon-nyon beteg ember ?? ORVOSOK segitsetek !! Zárjátok le !! Állitsátok meg !!!

   • Hargitai Tibor

    Nem beteg az, hanem egy aljas szemét parazita féreg.

 • Ferenc Meleg

  Egyszerú ez atvagyunk verve nem is akárhogy de a seggnyalok ezt nem is akarjak észrevenni

 • Kari Miga

  EZT A BANDÁT, EZT A HARAMIÁT, MINÉL ELŐBB FALHOZ KELL ÁLLÍTANI ÉS FEJBE LŐNI EZEKET ! EZEK A MI ELLENSÉGEINK, A NÉPÉ ! A HAZÁNKAT MENTJÜK MEG, HA EZEKET A SÖPREDÉKEKET KIÍRTJUK !!!!!!! ÉLJEN A HAZA ! A HAZAÁRULÓKAT KÖTELESSÉGÜNK KINYÍRNI !!!! A NÉP NEVÉBEN BÁRKINEK !!!!!!!

  • Endre Hídvégi

   Rendben, akkor veled kezdjük!

   • Kari Miga

    te bunkó vagy , mit eszel ezeken a tetves fidesz hordalékokon? nem érzed, nem látod, nem tapasztalod azt az irdatlan szemétséget amit a nép ellen már tettek? 1 pl : ők milliókat szavaztak meg maguknak, nincs plafon annak ellenére, h az orbán ugatott a fix 2milióra !!! most viszont ők 5 milliókat szavaztak meg maguknak. a szegények, az éhhalálal küzdenek, az életben maradásért küzd már 40% !!!!!! tönkretették a médiát, egészségügyet, oktatást, az egész ország 1 hatalmas bűnszövetkezet csalásokkal sikkasztásokkal, lásd mennyi fideszes milliárdos lett a 7 évben !!!!! agyaljj el ezen te szerencsétlen ! ezek hazaárulók és népellenségek !!!!!

    • Endre Hídvégi

     Bunkó te vagy picinyem, hiszen még annyira sem vitted, hogy a kapaszkodót elérd a villamoson…Ilyen primitív prolikkal kell sajnos megküzdenünk, mint te is vagy…te akarsz bárkit is kinyírni? Még ahhoz is hülye vagy!

     • Pal Attka

      Na, már megint egy fideszes gödör a völgyben! Egy ép érvetek nincs, csak károgtok, mint a vetési varjak…

     • Endre Hídvégi

      Nos, kedves Rüh Attka, én másként látom a dolgokat. tehetetlenségetekben csak szitkozódni, mocskolódni tudtok, az egész ballib bagázs hülyébb, mint a frissen elolvadt hóember…

     • Pal Attka

      Na ez az, most is mondtál egy értelmeset. Szerintem add ki kötve -fűzve az “aranyköpéseidet”. Hidd el, lesz rá vevő. A természet gondoskodik a hulladékról is, lesznek érdeklődők 🙂

     • Endre Hídvégi

      Ott állnak majd a szaros gödör mellett és bámulnak titeket, kis hülyém..

     • Kari Miga

      Felérsz magadhoz te söpredék állat? NA TAKARODJ AZ orbánodhoz, most szaros a segge ! UNDORÍTÓ TAPLÓ AGYHULLADÉKOK ! NEKTEK A MEGVEZETÉS KELL, MERT ÖNÁLLÓAN KÉPTELENEK VAGYTOK AGYALNI PARAZITÁK !!!!

     • Kari Miga

      TAPLÓ SÖPREDÉK, A POFÁD BEFOGHATOD, MERT HA ÉN FOGOM BE, MEGDÖGLESZ ! ÉRTHETŐ VOLTAM SÖPREDÉK?

     • Endre Hídvégi

      Kedves, rohadt kurva édesanyádat baszd szívgödrön a ravatalon, mocskos, vérvörös, liberálfasiszta patkány! Gyere a pofám befogni ha mersz, gyáva névtelen tetves senkiházi. Röhögnöm kell rajtad, olyan szánalmas kis tetű vagy!

     • Kari Miga

      TE GANÉ DAKOTA SÖPREDÉK, MAJD ÉN KIRÚGOM ALÓLAD A SÁMLIT, HA NYAKADON A KÖTÉL TE PISZKOS ÁLLAT , TE FEKETE POFÁJÚ HULLADÉK !!!!

  • Irén Püski

   Az ilyen fidesznyikkel nem szabad vitatkozni. Nekik isten a fidesz, aki nem az, nem is ember. Kár a papírért, amire ezeket minősíti bárki. Szót nem érdemelnek, eljön az idő, befogják a szájukat, mert kiürítik a zsebeiket a lopott pénz súlya alól.

   • Kari Miga

    REMÉLEM IGY LESZ, DE ÉN MÉG AZ ÉLETÜK ELVÉTELÉT IS EL TUDOM KÉPZELNI, MERT EZEK A LEGHITVÁNYABB EMBEREK, AKIKRE AZ ORSZÁG VOLT BÍZVA ÉS AZT LKESZARTÁK, ÉS CSAK A MILLIÁRDOSOK SZAPORÍTÁSA VOLT A POLITIKÁJUK ! ALJAS

 • Kaló-B. Péter

  … és most nézzük tovább ezt! Vajon mi fogy el előbb? a 3 év vagy a 75 milliárd??? HMMMM türüpp türüpp… 🙂 Bárgyú bambulás.

 • Erzsébet Kovács

  https://uploads.disquscdn.com/images/d8de5adff3757d5eafe4582b878782452dce3bd7c5fa86d5963712db8e8c8d27.jpg Én csak hosszú , nagyon hosszú börtön büntetést szeretnék nekik, de azt nagyon.

 • György Csillag

  elfelejtették bekalkulálni azt az összeget, amit zsebbe visszavárnak ??????????