Meleged van? Olyan információ derült ki a vizes vb-ről, hogy az felér egy hideg zuhannyal

Forrás: Orbán Viktor Facebook-oldala

Hamarosan véget ér a vizes világbajnokság, de ezzel nem ér véget a BKK által megrendelt híd története.

A 26,7 méter hosszú és 6,3 méter széles bicikli és gyalogos híd több mint 400 millió forintunkba került, egészen pontosan 424,717 millió forintba – írta meg az index.hu.

De mi lesz a sorsa az impozáns és enyhén szólva túlárazott hídnak? Mit köt össze és mivel?

Jelenleg a vb-re gépkocsival érkező, és az ott létrehozott parkolóban parkoló autósok tudják használni a hidat. Konkrétan kiszállhatnak az autóból, biciklire pattanhatnak és eltekerhetnek az 50 méterre lévő Duna arénáig. Persze lentebb van már egy híd, de az 230 méterrel van távolabb. Botorság lett volna azt használni.

És mi lesz a sorsa a hídnak?

Szerencsére nem veszti funkcióját és nem árválkodik majd a patak felett fölöslegesen. Teljesen véletlenül ott épül fel Szivek Norbert, a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő elnökének érdekeltségéhez tartozó Lexan Holding Zrt. új lakóparkja, a Danubio lakópark.

Milyen örömteli véletlen, hogy nem fog kárba veszni az a rengeteg pénz!

5 Comments

  1. Gondolom az lenne a korrekt, ha a vállalkozó kifizeti legalább építési területe értéknövekedésének mértékéig kifizetné a híd létesítési költségeit.

  2. With havin so much content do you ever run into any problems of plagorism or copyright violation? My site has a lot of exclusive content I’ve either written myself or outsourced but it appears a lot of it is popping it up all over the web without my permission. Do you know any solutions to help stop content from being ripped off? I’d truly appreciate it.

Leave a Reply

Your email address will not be published.