Elkezdődött a leszámolás: Juszt kiírása felrobbantja a közéletet

Juszt László nem mindennapi bejegyzést tett közzé Facebook-oldalán. Pár nap telt el Orbán tusványosi beszéde óta. Úgy tűnik, betartják ígéretüket és leszámolnak az ellenzéki újságírókkal.

Juszt László bejegyzését változtatás nélkül közöljük.

“A Magyar Nemzet értesülései szerint Orbán Viktor hétvégi tusványosi beszéde egy újabb, médiaellenes kampány felvezetője volt; a lap úgy tudja, a kormány tevékenységét bíráló lapok, tévék, rádiók, hírportálok után maguk az újságírók kerülhetnek a lejárató kampány célkeresztjébe.

Ez nem újdonság. vagyunk páran, akik ezt 1998 óta többször átéltük.

Ez nem egy múltbeli történet. Nem olyan régen felhívott egy barátom – találkozzunk. A következőket mondta:
Tegnap, azaz 9-én behívtak a kerületi rendőrkapitányságra, ahol lakom. Én még soha nem voltam ilyen helyen. Egy civil férfi ült az irodában és csak rólad kérdezgetett. 


Remélem minden elmondtál, amit tudsz? Hogy fokhagymásan eszem a lángost, hogy mint a szart útálom ezt a rezsimet. Orbánt, aki eltrörölte a műsoromat, bezáratta a kiadómat, s másfél évig jártam miatta az ügyészséget, a bíróságot. S az utálatom nem önzetlen, hiszen legalább 430 milliót vesztettem miatta. Hogy utálom Kövért, aki mindenféle titkosszolgálati eszközökkel akart lejáratni. Hogy szellemi retardáltnak tartom Rezsiszilárdot éppúgy, mint a kupakos kósát. Hogy tudom miért kerülhetett egyetemre az egyik legkomolyabb rabló, a “gumifalúházban” lakó tóni. És nagyon sokmindenről vannak papírjaim, amiket már a 99-es házkutatáskor sem találtak meg, mert természetesen nem otthon, de biztos helyen tartom őket.


Hülyéskedsz, de nekem ez egyáltalán nem volt mulatságos. És bevallom annyira besza…, hogy mindent elmondtam volna. Tán azt is, amit nem tudok.
Elhiszem! És rettenetesen sajnálom, hogy miattam ilyen helyzetbe került. Éppen ezért itt, – az egyetlen, még szabad fórumon – felhatalmazom minden barátomat, ismerősömet, – ha hasonló “beszélgetésekre” invitálja őket ez a szennyes rezsim, akkor bármit meséljenek el rólam.

De csak úgy mellékesen: ennyire beszartatok fiúk? Nincs se tv, se rádióműsorom, ahol elmondhatnám a disznóságaitokat. Van ez az egyetlen fórum, a facebook, ahol igaz van heti 600.000 – 700.000 olvasóm. De ezek az emberek akkor sem lesznek a ti szavazóitok, ha a felcsúti törpe mégegyszer akkora hasat ereszt.”

184 Comments

 1. Örülök hogy van még energiája megírni az igazságot, egyre több facés barátom elveszítette már. Kérem hogy még őrizze meg amíg szükséges és amíg hagyják. Számtalan a támadás már itt a facén is, hamis honlapok névleges tulajdonosai szólnak hozzá az ellenzéki bejegyzésekhez, valódi őrültek gorombáskodnak, a vírus jelző a baloldali fórumokat látogatja stb. Sok erőt, minden jót.

 2. Ha Orbánon múlna már ott tartanánk mint a török Erdogan.Jobban tetszik neki a török diktatúra mint a nyugati demokrácia. Túl közel vagyunk a nyugathoz pechjére. Itt nem lehet bevezetni a halálbüntetést.

 3. Ezt az Írást Örömmel olvastam el. Juszt László, maga lenne a Legjobb Pártvezetője egy Fideszromboló Pártnak. Egyszerűen, Nyersen de Érthetően mondja el a Lényeget. Tudnám értékelni ha Nagyon sokan Álnánk Ön mellé.

 4. Francesco Massaro velencei titkár, 1523-ból:

  “A magyarok általában a világ legrosszabb fajtája. Nem szeretnek és nem becsülnek egyetlen nemzetet sem a világon, és egymást sem szeretik. Mindenki a maga kényelmére gondol, lopják a közt, és kevesen törődnek vele. Egymás között olyan titkos gyűlöletet és ellenségeskedést táplálnak, hogy szinte hihetetlen. Ennek ellenére minden nap felváltva együtt esznek, és testvéreknek hinné őket az ember. Nincs semmi engedelmesség közöttük, büszkék és arrogánsak, s nem tudnak sem uralkodni, sem kormányozni, és tanácsot sem fogadnak el olyantól, aki ért hozzá. Mindig dicsekednek saját dolgaikkal, azonnal készek bármit megfogadni, de igen késedelemesek a végrehajtásban. Kevés dologgal foglalkoznak, kivéve a dőzsölést és a köz meglopását. Ebben nagyon serények. (…) Az urak az okai minden bajnak. A nemesek, akiknek a száma 43 ezer, tartják a kezükben az állami hatalmat, azonban mindig viszálykodnak egymással, és ravaszsággal, tettetéssel és csalással járnak el.”

 5. Na azért ez nem mindig volt így ! Ilyenné tették az elmúlt és a jelenlegi mocskos kormányok ! És nem is lesz így, ha jövőre a Jobbik kerül hatalomra !

 6. A mai magyarok pedig a világ leggyávább népévé züllöttek. Őseink forognak a sírjaikban a sok gyáva magyar láttán, ezekért kár volt akár az életüket is feláldozni, mert nem érdemlik meg. Hisz most is egy tolvaj, népirtó bumburnyákot tartanak a hatalomban ahelyett, hogy elzavarnák a picsába.

 7. NEM ÉRTEK VALAMIT! Miért nekem kell magamat szégyellni a Viktátor miatt, miért kell szégyellni magamat, hogy Magyar vagyok? Miért kell FÉLNEM már akkor is ha csak a nemtetszésemet fejezem kli, mivel nem értek egyet a dolgok menetével? Miért kell attól félnem, hogy jön egy idézés, vagy éjjel a lakájrendőrség ? Pedig nem vagyok Sorosbérenc, (nem is ismerem). Nem vagyok egyik pártnak sem a ragja. Igaz, vallásos sem vagyok. Most már nem hiszek abban sem, hogy a sok birkának kinyílik a szeme, mert a szemüket régen bekötötte a Kedves Vezetőjük! (Vagy kinyomta, eserleg mindkét szemükre rakott egy- egy pénzérmét, hogy a Stix túloldalán fizethessenek a révésznek) Bejött a felcsuti pocakos elképzelése. Megosztotta az orszáhot, úgy játsza a focimeccsét, hofy ő hozta a szabályokat éa a pálya is úgy dől ahohyan ő akarja. Gyűlöletet keltett. Megosztott Barátokat, Családokat. Egytől még nagyon félek, elszakad a cérna és akkor hiába lesznek kubatovkopaszok, egyéb biztonsági őrnek álcázott verőlegények. “MÉG KÉR A NÉP”

 8. kedves újságírók ne hagyjátok magatokat, toll van a kezetekbe ami a legnagyobb fegyver egy okos ember szerint.jól használva meg lehet buktatni ezeket a tolvajokat

 9. Erdogán és putyin példáját követi ez a kormány, Ne gondolja azért , hogy végtelenségig türi ezt a nép, mert látjuk, milyen mocskos dolgok történnek orosz országban, török országban. (mi idősek még emlékezünk ezekre a rohadt időkre (rákosi időkre gondoltam.)

 10. “…….az elmúlt és a jelenlegi mocskos kormányok….” csak azokat tudják ilyenné tenni, akik birkák, és hagyják magukat megvezetni. Ennyit a fene nagy magyar gőgről és büszkeségről…. csak legenda, csak mesélnek róla.

 11. Megszólaltál bátorka? A neved sem mered felvállalni, nem hogy igazat írjál!!! Csak uszítani tudtok, mocskolódni név és arc nélkül!!!!!!

 12. Uraim! Miért is gyávák a magyarok?? Ezzel a kijelentéssel abszolut nem értek egyet! Mi a probléma? Az, hogy nem osztja mindenki ( az általam is tisztelt )Juszt László véleményét? Naés! Majd a választásokon mindenki arra adja a voksát, aki számára a legjobb! –A NÉPET NEM LEHET LEVÁLTANI!!

 13. A külhoniak lefizetése, a külföldön dolgozok szavazásának ellehetetlenítése??? Hol is van a szavazások tisztességes lebonyolítása??? A BÉKA segge alatt!!!

 14. 1523 Törvényt hoznak a lutheránusok és pártfogóik ellen, javaik és életük
  elvételével rendelik őket büntetni.

 15. Mennyi az a nép 10, 100,1000,10000,100000,1000000, na és?
  A görög demokrácia a népet úgy értelmezi, hogy mindig a többség a nép! Az ellenzéket pedig minden törvényes úton kényszerítheti, a helyes útra , mert a többség akarata a nép akarata és ezt az ellenzéknek is el kell fogadni!

 16. Juszt írása semmit nem robbant fel. Hisztizik, hogy vesztett 430 milliót. Balsikáim értitek mi a baja ennek a luzernek? Nem tud összeharácsolni 430 milliót. Egy fillért nem érdemel ez a szar alak.

 17. Hm nem értek egyet.Szép,hogy utólag szólt, de undorító hogy az adott helyen beszart.Ám még az se baj,de,hogy együttműködött.

  A sötét hatalom egyetlen ellenszere a fény.
  Máris megosztom a cikket.

 18. Amig ezek hatalmon vannak itt nem lesz demokratikus becsületes választás. A sok agymosott idióta pedig mindent elhisz

 19. George Sirmay: Te nagyon ostoba es sajnos, “El kell fogadnunk, hogy az ostoba emberek ugyanúgy az élethez tartoznak, mint a kövek vagy a bútorok. Így mosolyoghatunk a szereplésükön, könnyebben elviselhetjük a jelenlétüket, akár egy butuska gyerekét, és elkerülhetjük a megváltoztatásukra tett kísérlettel járó frusztrációt. A legbölcsebb megoldás azonban az, hogy tovább megyünk, és egyenesen kihasználjuk az ostobaságukat – nyersanyagnak használjuk őket a munkánkhoz, intő példaként helyezzük őket magunk elé, vagy megtaláljuk a módját, hogy tetteikből előnyt kovácsoljunk a magunk számára. Ily módon az ostoba emberek a mi malmunkra hajtják a vizet”.

 20. Kik a te oseid gyerek, hogy nem a magyarok az biztos… 🙂 Te egy gyokerre zullottel. Teged kene a picsaba zavarni innen, de gyorsan!!!!

 21. az az igazság,hogy én éltem abban a régi rossz rendszerben, és a kutya sem bántott. Sőt még besúgónak sem invitáltak,Ezért tudok különbséget tenni a mostani és a régi között, és őszintén mondom, hogy a régi sokkal, de sokkal jobban tetszett.Nagyobb biztonságban éreztem magamat és a családomat, mint most.Ezért is nyilvánvaló az, hogy a mostani vagyonrabló kormányokat nem becsülöm,sőt nagyon utálom.Megvetem a rablókat,a tolvajokat,a hazugokat.Továbbá rettegek az őrült országvezetőktől, mert azok a hatalomért mindenre képesek. Hát hogy lehet, hogy egy Rogán féle ember 9 órán át a rendőrségen ügyködik, hogy elfedje a kötvény ügyet?Bizony ugyan úgy, ahogy embereket hívnak a rendőrségre kikérdezni másokról.Semmi sem változott a Rákos idők rendőrsége és a Pintér rendőrsége működésében., mint ahogy semmi másban sem.

 22. Ezt az Írást Örömmel olvastam el. Juszt László, maga lenne a Legjobb Pártvezetője egy Fideszromboló Pártnak. Egyszerűen, Nyersen de Érthetően mondja el a Lényeget. Tudnám értékelni ha Nagyon sokan Álnánk Ön mellé.
  Egy probléma van csak!
  Az, hogy ha ez megjelenhetett, akkor nincs diktatúra, nincs sajtóelnyomás, nincs sajtós üldözés!
  Az, hogy a vadorzókat megház https://uploads.disquscdn.com/images/c4483a93fd959938be3e1ae2d27cd7fe28931a468c6d6a6f85502f67d0adb300.jpg kutatják, viszont helyes!

 23. Nem volt ez mindig így!
  Ez az elmebeteg ugratta össze a magyarokat egymással és más országok népével. Csak a gyűlöletet szítja 1998 óta. Aztán volt 8 év nyugtunk – majd újult erővel (zsigeri gyűlölettel, mert 2x nem választották meg) 2010-től csak erre fordította az energiáit (a lopáson, korrupción, stb.-in kívül). Kaján vigyorral a pofáján írtja a Magyar Népet és tesz alánk ahol csak tud és ahogy csak bír.
  …ÉS A NÉP LAPÍT – akkor mi ez, ha nem gyávaság?

 24. Azt nagyon tudjátok, hogyan kell lopni, kétharmaddal hivatalossá tettétek a rablásotokat, minden a pénztáros Lőrincnek megy, aki Orbán embere. Eljön még az idő, hogy szűköltök, ha nem ma, akkor holnap. Jobboldali vagyok, de még egy asztalnál sem ennék a gazdáddal, benneteket meg szánlak, mert szánalmas megvezetett talpnyalók vagytok. Ja mielőtt rámozdulnál Jobbik szavazó sem vagyok. (bár ellenetek még az ördögre is szavaznék). Visszajött a komcsi világ, csak most NER-nek hívják.

 25. De tisztességes szavazással (ezt elmebeteg már újra lerendezte, mint 2014-ben) ezt a qrmányt sem lehet már leváltani!
  Hogy miért is gyávák a magyarok? – mert már régen le kellett volna váltani azt az illegitim kormányt – de mindenki csak panaszkodik, siránkozik – ÉS SENKI NEM TESZ ENNEK ÉRDEKÉBEN SEMMIT!

  Mi ez, ha nem gyávaság?

 26. “El kell fogadnunk, hogy az ostoba emberek ugyanúgy az élethez tartoznak, mint a kövek vagy a bútorok. Így mosolyoghatunk a szereplésükön, könnyebben elviselhetjük a jelenlétüket, akár egy butuska gyerekét, és elkerülhetjük a megváltoztatásukra tett kísérlettel járó frusztrációt. A legbölcsebb megoldás azonban az, hogy tovább megyünk, és egyenesen kihasználjuk az ostobaságukat – nyersanyagnak használjuk őket a munkánkhoz, intő példaként helyezzük őket magunk elé, vagy megtaláljuk a módját, hogy tetteikből előnyt kovácsoljunk a magunk számára. Ily módon az ostoba emberek a mi malmunkra hajtják a vizet”.

 27. Miért mástól várod a választ? Nézz utána te, ha idáig nem vetted a fáradságot, hogy olvass és tájékozódj. Tudod már többször és sokan feltettek igazoltan valós dolgokat a Facebookra, amik bizonyítják a lopást, korrupciót, gyilkosságokat és a népirtást, Magyarország teljes tönkretételét – de megtalálhatóak máshol is.
  Ha csak az M1-et hallgatod, vagyis csak a kormány médiát – akkor ilyen sötét maradsz, mint jelen pillanatban vagy!

  Ha jártál iskolába(?) akkor számolni is kell tudnod (ált. isk. 3.-4. osztály), csak egyszerű összeadások, kivonások, % számítások – ENNYI – és mindjárt látod kérdéseid felére a választ.

  Mert annyira hülye nem lehetsz, hogy elhidd 1.000 forintból lehet 10ezret költeni!
  Vagy mégis?

 28. Hát te sem vagy teljesen komplett, a szartól nem látod a valóságot!
  Pontosan olyan elmebeteg vagy, mint vezíred és az ő mantrája, amit itt hajtogatsz!

 29. Jobbik = fidesznyik! – ha nem még rosszabb, ha lehet ilyen.
  Ők is csak lopnának, mint ezek és uszítanák a népet – akkor mitől lennének jobbak a jelenlegi illegitim qrmánynál?

 30. Ha Orbán ebbe tényleg bele mer kezdeni akkor lehet “ez a harc lesz a végső”. A forró ősz receptje amit beígért. Öntsük csak az olajat a tűzre!!! Erre játszanak. Aki csillapít csak az időzíti a választásokra a puskaport. Mert ő nem választást akar hanem szükségállapotot. Szemét, aljas, mocskos játékba kergeti az országot a Cippola. És sok a Mario.

 31. Egyszer már leírtam – most újra: töröld ki a szart a szemedből, ostoba, elbutult agyú fidesznyikes! Hátha akkor látsz is majd valamit a valóságból. Túl nagy az egód, mint az elmebetegnek – azt hiszitek okosak vagytok? Pedig NEM!

 32. DE, diktatúra van, csak még nem lehet totális, mert egyelőre az EU tagjai vagyunk. Ha ez az elmebeteg kirúgat minket onnan – na akkor nézd meg!
  Persze, hogy ide még lehet írni, hiszen a világ felé mi demokratikus ország vagyunk – képzeld mi lenne, ha ezt letiltanák… mindjárt kibújna a szög a zsákból.
  De a facén már ellenőrzik, hogy mit írsz (saját tapasztalat) és tiltanak 1-2 napra, aztán 1 hónapra, aztán megfenyegetnek, hogy végleg bezárják az oldalad (és megteszik).
  Na, ba**dmeg – írd meg az igazat és betörik a fejed! Nesze neked NEM diktatúra!

  Egyébként, ha ide is olyat írsz, ami nem tetszik az adminnak – simán törli a hsz.-od.

 33. Azt nem gondoljátok, hogy vannak olyanok, akik nem akarják leváltani ezt a kormányt (mert tényleg nincs kivel)? És ki az agymosott és idióta?? Az a baj, hogy Mo.-n az emberek nem tolerálják mások véleményét. ” Mert aki nem ugy gondolkodik mint én, az agymosott és idióta ” – mondják. A társadalom nagyon megosztott! De ez nem baj; meg kell hallgatni mások véleményét, nem kell, hogy egyetértsél vele, de legalább tiszteld a más véleményt!! De ez csak az értelmes, gondolkodó emberek tulajdonsága!!

 34. Egy büdös senki házi ez a Juszt azt Q..leszarom a mások véleményét egy geci az ember ennyi minden elkötelezetség nélkül nyilatkoztam egy igazi szarházi

 35. Magyarország teljesen tönkre van téve… aha… Utcai kanibalizmus van… az utcán egy darab autó sem közlekedik… a welness turizmus..ne is részletezzük… tömegével halnak meg az éhségtől a gyerekek… és a világ semmiről nem tud… Ébredj már fel, Marcsi! Az emberek jó dolgukban már azt se tudják mit csináljanak, te is. Rád férne egy két eltartott kecskebaszó muzlim családostul , akkor megnéznélek… Hajrá, hozd vissza hatalomba jurcsánt…

 36. Iszonyuan uralom a liberalisokat.
  Gusztustalan, ongyilkos nepseg, semmi sem jo neki. Nemhogy megfogadnatok fleto apatok tanacsat es elhuznatok a fracba ebbol a k°°°a orszagbol. Melegen ajanlom a franciakat meg a nemeteket.

 37. Juszt Lacika a “rettenetes” legfeljebb csak mint a orvvadász veszélyes. A kertjébe tévedt őzikékre. Lehet, hogy be van szarva az Orbán rezsim, de nem a Juszt Lacika féléktől van beszarva. A teljesen el-je-len-ték-te-le-ne-dett jusztlacika próbálja fényezni saját magát ezzel a nem túl életszerű, de legalábbis hiányos történettel. 😀

 38. Sajnos hiába van média törvény, nem alkalmazza a kormány! Az ellenzéki újságok folyamatosan hazudoznak, rágalmaznak, féligazságokat írnak, megtévesztik az embereket!
  A sajtó dolga a hiteles tájékoztatás és nem a hazudozás, azért, hogy valakit kormányra jutassanak!
  A magyar népnek joga van ahhoz, hogy a tények alapján válasszanak kormányt! – és ne hazug újságírók döntsék el a jövőnket!!!

 39. Na ne röhögtesd ki magad! Próbálom elképzelni jusztlacikát, amint kezében egy távcsöves fideszromboló kézi készülékkel egy Fideszromboló Párt tagságát harcba szólítva Fideszt rombol. Neee! Nem megy. 😀

 40. Butuska! Ha eddig nem figyeltél, csak a félrevezető propagandára, akkor kezdj hozzá, különben ugyanolyan ostobán halsz meg, amilyen most vagy. A kérdéseidre pedig, mikor, kitől, a válasz: a magyar néptől, az elmúlt hét évben. Mit, mennyit, hol van? Azt a nép is szeretné tudni, és meg is fogjuk tudni!

 41. Ettől ez a “Kékfényes” rabló, semmivel nem lett különb az elmúlt évek alatt. Ezek azért ordítoznak a lopásról, mert magukból indulnak ki. Nem is értem, miért akarja bárki ezeket hatalomhoz jutattni. Amit elvesztettek a nyolc év alatt, azonnal púpozottan össze lopnák. Nem lenne lelkiismeret furdalásuk. Ha valaki bérből fizetésből él miért nem fogja fel, hogy 430 milliót nem lehet becsületesen egy riporternek keresni. Ám legyen. Csak legalább ne hívják magukat baloldalinak. A baloldali program ugyanis Orbánnál van.

 42. “El kell fogadnunk, hogy az ostoba emberek ugyanúgy az élethez tartoznak, mint a kövek vagy a bútorok. Így mosolyoghatunk a szereplésükön, könnyebben elviselhetjük a jelenlétüket, akár egy butuska gyerekét, és elkerülhetjük a megváltoztatásukra tett kísérlettel járó frusztrációt. A legbölcsebb megoldás azonban az, hogy tovább megyünk, és egyenesen kihasználjuk az ostobaságukat – nyersanyagnak használjuk őket a munkánkhoz, intő példaként helyezzük őket magunk elé, vagy megtaláljuk a módját, hogy tetteikből előnyt kovácsoljunk a magunk számára. Ily módon az ostoba emberek a mi malmunkra hajtják a vizet”.

  2017. július 26. 15:25 Disqus írta, :

 43. “El kell fogadnunk, hogy az ostoba emberek ugyanúgy az élethez tartoznak, mint a kövek vagy a bútorok. Így mosolyoghatunk a szereplésükön, könnyebben elviselhetjük a jelenlétüket, akár egy butuska gyerekét, és elkerülhetjük a megváltoztatásukra tett kísérlettel járó frusztrációt. A legbölcsebb megoldás azonban az, hogy tovább megyünk, és egyenesen kihasználjuk az ostobaságukat – nyersanyagnak használjuk őket a munkánkhoz, intő példaként helyezzük őket magunk elé, vagy megtaláljuk a módját, hogy tetteikből előnyt kovácsoljunk a magunk számára. Ily módon az ostoba emberek a mi malmunkra hajtják a vizet”.

 44. ostoba troll. Hol élsz, barlangban? Ja jó, tudom: orbán által vezérelt médiából tájékozódsz

 45. Menj el vidékre, amikor valami pénzosztás van, mozdulni sem lehet a Pennyben, három kassza működik, egyébként meg egykasszás.
  ne Budapestet nézd.
  Nézz szét hogy más országok hogyan élnek, hogyan húznak el tőlünk.
  Milyenek az utak, az oktatás, az egészségügy, a fizetések, orbánc maga bevallotta hogy az alacsony fizetésekkel versenyképesség kívánt tenni ország nem működik, elkezdtek fizetéseket emelni.
  A versenyképesség így is a béka segge alatt van.
  Stadionokból nem lesz jövedelemtermelő beruházás, persze beleszámít a GDP-be, így szépít a statisztikán.
  Mi a faszra kellene büszkének lenni, a közmunkások hadára? Azt a munkás-paraszt rendszerben is megcsinálták, mindenkinek munkát adtak -ezt csinálja orbánc is.
  Vagy a kátyús autópályára, ocsmány utakra? a lemaradó oktatásra?
  Az ország fejlesztése nem orbán könyöradománya hanem kutya kötelessége, de nem úgy hogy a fejlesztéseket csak a strómanok kapják meg!

 46. Engem megzsaroltak hogy ha nem mondok le a 3 millio forintomrol akkor nem kapok majd egy ft nyugdijat sem. Azt is mondtak hogy a 3 milliomat amit odaadok egyeni szamlamon vezetik es kamatostul visszakapom. Igy odaadtam, aztan kiderult hogy kaphat nyugdijat aki maradt nem lesz egyeni szamlam es lehet hogy egy forintot sem latok belole ha osszeomlik a nyugdijrendszer. Ha egy ekkora kamuval en penzt szednek el valakitol akkor zsarolas vagy csalas vagy kenyszerites miatt mar bortonben lennek.

 47. AKI MA a politikával kapcsolatban áll mind a faíhoz állítanám .ezek csak magukért harcolnak .. Minket meg lebutitani nyomorba dőnteni ez a politikájuk

 48. Menj el szemorvoshoz fülészetre és akkor nem tesszel fel ilyen ökör szöveget te igazi fideszbérency!

 49. Bizony így van. Hála isten Orbán van az élen, ez a nép nagyon megérdemli, hogy ilyen tehetséges vezetője legyen!

 50. 8 év nyugalom??? nem rémlik, hogy akkor nem loptak-csaltak-hazudtak volna REGGELÉJJELMEGESTE.. Nem kell vizionálni a valótlanságot.. Itt 27 éve kőkemény szabadrablás megy, és évről évre exponenciálisan növekszik az okozott kár…

 51. “uralom a liberalisokat. ” Szóval te uralod őket. Tisztában vagy a szó jelentésével egyáltalán? Írni sem tudsz, és kurvára alultájékozott vagy, csak fújjátok a hülye dumát, tudod, hol hangzott el ez a beszéd, és miért? ” “Lehet Szlovákiával példálózni. És el lehet dönteni, hogy szlovák viszonyokat szeretnénk-e. Szlovák nyugdíjakkal. Persze, nem kell fizetni az osztalék után adót, nem kell! Nem kell fizetni annyi tb-t! Nem kell! De lényegében magyar árszínvonal mellett fele annyi a nyugdíj, mint nálunk. Ez a programja a munkáltatóknak? Én is tudok keményen kérdezni! Ez? Hogyan fogjuk kifizetni a nyugdíjakat? Hogyan? El lehet menni Magyarországról! Itt lehet bennünket hagyni, kérem szépen! Tessék! Lehet menni!”
  (Országos Érdekegyeztető Tanács, 2006. június 15. ” Próbáld szótagolva olvasni,hogy megértsd.

 52. Az biztos,hogy joga az van. Lehetősége nem nagyon, mert úgy változtatják a választási törvényeket, mint más a ruháját. Millárdokat adnak a nem itt élő magyarok támogatására, megveszik őket, hogy rájuk szavazzanak. Honnan tudod,hogy az ellenzéki ujságok folyamatosan hazudnak? Persze, mert a magyar idők igazat mond ugye? Tények alapján? Tudod mik a tények, hogy iszonyatos szarban van az ország, és törvényesitve van a lopás.

 53. Aki nem érti, hogy ez az ország miért lett megint Európa segglyuka, az olvassa végig a kommenteket – de előbb vegyen be egy hányingert csökkentő gyógyszert…..

 54. Juszt vesztesége tvalóban óriási. Ezért gyűlölködik már régóta. Százmillikókat veszíteni? Miközben a magyarok többsége még egymilliót sem látott egyben. Tényleg felháborító!

 55. A buta embereket – sajnos – nagyon könnyű megtéveszteni. Ebből adódóan sikerült neki, mert rémisztgette az embereket és sokan bedőltek neki.

 56. Nem tudom, hogy ki vagy Te, csak azt tudom, hogy azt hiszed, Nálad van az IGAZSÁG és BÖLCSESSÉG KÖVE! Pedig NINCS! 😀

 57. Én hamar felismertem, felesleges ennek az idióta nőnek írogatni, amennyi ostobaságot összehor itt. Elég ránézni a képére, elfogult ballib a szerencsétlen.

 58. Én hamar felismertem, felesleges ennek az idióta nőnek írogatni bármit, amennyi ostobaságot összehord itt. Elég ránézni a képére, elfogult ballib a szerencsétlen.

 59. Robbantja a frászt, nem a közéletet. Szeresd csak ezt a hájas, nyálas seggfejet ( hogy a szavaddal éljek) , aki már akkor terepjáróval járt és lenézett mindenkit, amikor te még a Bérkocsis utcában kerested a pénzt.

 60. Tudod ezek az ostoba fidesznyikes seggnyalók, csak a mantrát ismerik és nem is veszik a fáradságot, hogy utánajárjanak az elmebeteg hazug dumájának! Mint pl. amit Te is felhoztál – ebből ezek az szörnyen ostobák csak egy mondatot ismernek, mert orbanovics et. (sebaj, hogy besúgó is volt) ezt verte a fejükbe – “El lehet menni Magyarországról” – de, hogy ez kinek, minek szólt – azt nem tudják!

 61. Nagy baj, s nálad AGYBAJ az össze mosás. Nem tudsz különbséget tenni , mert téged barátom már ugy látom nemcsak hogy ÁTÖBLÍTETTEK , de ÁT is MOSTAK. Főleg az agyadat.

 62. Ha látnék egy szikrányi előre mutató célt a mondókádban, még azt is mondhatnám egyet értek, de anélkül csak hátramozdító vagy , és csak lefelé mozdítod az országot a gödörbe.

 63. van alternatívád?… Botka? Momentnyikok? Karácsony? netán Juhász Petya? ne viccelj… ilyen népekkel nemhogy utakat, LEGO várat sem építtetnék… Stróman ügyben egyetértek. Sajna minden kormánynál vannak ilyenek, és lesznek.

 64. Hmm. Én is szeretnék 430 millát bukni. De sajnos nincs miből. 3 diplomával átlagon felüli legális jövedelemmel 10 év alatt is csak 60 milla jön össze, amiből ke kell vonni a megélhetésre fordítandó költséget, akkor ha 200 évig élek sem jön össze annyi, hogy ekkorát bukjak.

 65. Amikor ekkora fejlődésen ment át az ország, akkor nem lopják el a közpénzt!
  Amikor ellopták az meg is látszott az országon! Csőd közeli állapotban vette át a Fidesz az országot! Munkanélküliség 11,4 %, óriási államadósság 22 000 milliárd Ft, egekbe szökő rezsi díjjak, kiárusított cégek voltak az ország jellemzői 2010-ben!
  Nem a nullából a mínuszból kellett az országot talpra állítani! 7 % volt az infláció. Nem kaptunk hitelt, mert az országot bóvli kategóriába sorolták a hitelminősítők! Nem kaptunk uniós pénzeket, mert túlzott deficit eljárás folyt az ország ellen!!

  EBBŐL A HELYZETBŐL LETT AZ ORSZÁGUNK BEFEKTETÉSRE JAVASOLT ORSZÁG, AZ INFLÁCIÓT 2-3 % KÖRÜL VAN, A MUNKANÉLKÜLISÉGI RÁTÁT 11,4 %-ról 4 %-ra 700 000 új munkahelyet teremtettek! Folyamatosan emelik a béreket, csökkentik a kiadásainkat! 22 ENERGIASZOLGÁLTATÓT VÁSÁROLTAK VISSZA! A GAZDASÁG, NÖVEKVŐ PÁLYÁN VAN, A FÉL ORSZÁGOT ÁTÉPÍTETTÉK, 160 KÓRHÁZ, 520 ISKOLA, 70 VASÚTÁLLOMÁS, 90 MENTŐÁLLOMÁS, 30 ÚJ MENTŐÁLLOMÁS, 15 ÚJ TŰZOLTÓ ÁLLOMÁS, 190 KORMÁNY ABLAK, GÁTAK, UTAK, KERÉKPÁRUTAK, VÍZTÁROZÓK, HIDAK, VASÚTI HIDAK FELÜLJÁRÓK,METRÓ, SZÍNHÁZ ÉPÜLTEK, műemlékeket újítottak fel……. Én nem vagyok elfogult, de nem azoknak hiszek, akik a Fidesz kormány gyalázásával akarnak előbbre jutni!! Elképesztő teljesítmény volt, amit a Fidesz kormány véghezvitt!!!

  A görögöknél akikkel 2010-ben egy szinten voltunk, azóta 60 %-kal csökkent a nyugdíj, 13 megszorító csomag volt és az állam adósságuk 171 %.

  Míg nálunk emelkedtek a nyugdíjak 24 %-kal, nem voltak megszorító csomagok, az állam adósságunk pedig 81 %-ról 70 %-ra csökkent!

 66. 2010 óta az ellenzék folyamatosan riogat és rágalmaz! Akár milyen intézkedést hozott a Fidesz az ország gazdaságának talpra állítására, az ellenzék mindegyikkel kapcsolatban riogatásba kezdett! Kezdve ott, ha szakítunk az IMF-el csődbe megy az ország, ha megadóztatja a Fidesz a bankokat azok kivonulnak, ha megszünteti a Fidesz kormány a 32 %-os szja, akkor nem marad pénz a kormányzáshoz eladósodunk…….. a riogatások ellenére az ország gazdasága emelkedő pályán van, a pénzügyek stabilak, nem vonultak ki a bankok, és a 32 % os adó megszüntetése sem adósította el az országot!!
  Az a buta, aki ennyi hazug riogatás után, miért az ellenzéki médiákból tájékozódik még mindig!! MIért hiszi még mindig a hazugságoknak, hiszen egy jóslatuk sem jött be!

 67. Elolvastam több véleményt. Ismét meggyőződtem arról, hogy nagy meleg vagyon és ez még fokozza a dührohamot egyesekben. Szomorú vagyok, hogy ennyire lesüllyedtünk vitatkozás témában. Emlékeim vannak a háború eseményeiről, Rákosi pajtásról, a kádári korszakról, a rendszerváltásról és az azóta eltelt 27 évről, a különböző vezetői garnitúrákról és azok tevékenységeiről. Elég naív voltam, amikor elhittem hogy még megérem azt hogy egy olyan országban élhetek, ahol a tisztesség, az egymás iránti tisztelet, az empátia, az összefogás, a jó gazdasági döntések eredményeként minden állampolgár élete jobbá alakul és nem lesznek ők és mi. Életem során, az elmúlt mintegy 78 évben még sosem volt ennyi gyűlölet a magyarokban mint manapság. Viszont nem teljesen osztom a Georg Sirmay véleményét a magyarokról, mert azért jobbak vagyunk, csupán az értelmiség tettrekészsége, iránymutatása, megalkuvás nélküli tisztességes hozzáállása és megfelelő kapzsiságmentes munkálatai hiányoznak. Ha ezek megvolnának, akkor lenne óriási kritikus tömeg és egyfelé húznák az ország szekerét. De addig mindig egy térfélen pörög a labda. Nos, próbáljunk normálisan, bátran vitatkozni, érvelni, és ne az legyen a cél, hogy ki tud jobban, frappánsabban, sértegetni, hanem a közös cél lebegjen előttünk, a jobb Magyarország érdekében, és próbáljunk felkészülni a következő választásokra, hogy ne induljon el újból az egymásra mutogatás. Lehet, hogy ez csupán időskori délibáb látványának képei? Szép napot!

 68. Pedig te már nagyon mélyre kerültél, olyan szenny jön a szádból. Nő létedre! (Már ha az vagy valójában…) Szégyelld csak magad.

 69. Csajági Laura A magyar gazdaság jelenleg az EU köldökzsinorán lóg és a gazdagabb országok befizetéseiből él,amit a kormány ellop a szegény néptömegek elől.Nem a bankokat adóztatta meg,hanem a betéteseket,akik még mindig fizethetik a tranzakciós adót a saját pénzük után.Az eladósodás legalább ugyanolyan szintü,vagy még magasabb,mint 2010 előtt,amikor világválság volt.Ellenzéki médiák nincsenek,mert azokat a Fidesz mind megszüntette.Az összes a hozzászólása hazugság a CT-ktők a mostaniig,hogy tud ezekkel

 70. Aztán van aki ezt a sok baromságot Juszt Lászlónak elhiszi? Ha 1999. óta vannak papírjai, hol tartotta őket? Miért nem vette elő? Juszt László egy hiteltelen senki. Pártállástól függetlenül állítom!

 71. Ennyit még senki sem lopott! Semmibe veszik az embereket, kiröhögik, ha valami nem tetszik és megemlítjük. Ilyen bunkó embereket én még nem láttam! Pedig 20 évvel ezelőtt rájuk szavaztam, kifordultak magukból, csak a harácsolás a mindenük.

 72. Toni Pici te tényleg megőrültél! Mit jelent az a szó, hogy liberálbolsevik? A liberál=szabadelvű, a bolsevik=egyazon eszméért harcoló. A kettő üti egymást! Nézz csak a képre, az egy bolsevik gyűlés, a liberalizmus ellen kemény harc meghirdetése.

 73. Ezeket senki és semmi nem érdekli.Illetve egy dolog azért piszkálja őket:még többet és többet és többet lopni,csalni.Aki ebben próbálja őket gátolni,azokkal kíméletlenül elbánnak.

 74. Azért tehetnél különbséget a lopás és a rablás között! Nyolc év alatt csak lopikálás volt! Orbán 10 éve alatt csak a szabadrablás van megengedve híveinek és neki!

 75. Nagyon lüke vagy! Orbán nem a bankot adóztatta,hanem a bank használókat! A személyi jövedelemadó sem volt 32%-ék,csak a magas keresetüeknek! A minimál bér nem adózott! A gazdaságunk emelkedés helyett stagnál! Utolsó helyen vagyunk Ejrópába!

 76. Az hozzászólásodból csak az látszik hölgyem, hogy az ország jelenlegi és 2010 óta tartó pontos gazdasági állapotáról, fingod sincs.Túl sok információt illene ide leírnom amire most nincs időm!Ezért csak azt ajánlom, hogy az interneten elérhető pontos adatokat hasonlítsd össze mondjuk 2008 – 2016 között. GDP, Államháztartási hiány, IMF kamatok(4,4%) vs. Államadósság(kb 5000 mrd-al magasabb mint 2006-ban volt) Állampapírhozamok(7,8% is volt évekig) …stb!
  EU-s pénz nélkül még 2016-ban is recesszióban lettünk volna!

 77. A társadalom megosztott, mert megosztották. Jelesül Orbán Viktor 200-ben a Testnevelési Főiskolán tartott nagygyűlés végén azt találta mondani: ” Aki magyar velünk van…”
  Attól a perctől ketté szakította az országot, mert az addig “csak” kritizálók azonnal ellenségei lettek a “magyaroknak”! Ennél mocskosabb, szemetebb, undorítóbb dolgot nem tehetett volna! Nálam itt főtt le a kávéja, végleg!
  Azóta ezt csak tetézi, nap mint nap, reggel, délben, és este is. Meg közben is!!

 78. Ha tudnál szöveget értelmezni, akkor tudnád, hogy mire is írtam a 8 év nyugalmat. Próbálkozz! – hátha sikerül.
  Az elmebeteg hülye mantráját tudod csak fújni, de fogadok, hogy az őszödi beszédből csak ennyit hallottál, amit ez a féreg vezíred kiemelt és nap, mint nap sulykolja belétek! HALLGASD VÉGIG AZ ŐSZÖDI BESZÉDET – TELJES EGÉSZÉBEN – MAJD RÁDÖBBENSZ (ha minden igaz), hogy miről is van benne szó! Ti. nem ebből a 4 szóból áll!

  HALLGASD MEG:
  https://youtu.be/SQkl87o1JfE

  OLVASD EL:
  http://www.irodalmilap.net/?q=cikk/gyurcsany-szokimondo-oszoedi-beszedenek-teljes-szoevege-4

  Talán megvilágosodsz, hogy mennyire át vagytok verve!

 79. hagyd rájuk haver.. ezek annyira elvakultak mint a fideszes haverjaik ugyanaz a sötét csapat csak másik cerkából szívják az értelmet… annyira elvakultak hogy “fideszcsicskáznak” olyanokat, akik hetente kurvaanyázzák a tisztelt kormányunkat az oldalukon, csak mert azt merik mondani, hogy a másik banda ugyanilyen rossz volt!!!! kétpólusú idióták! vagy a szarba lépnek vagy a fosba…. mellé egyik sem… FRÖCSÖGHETTEK AHOGY TETSZIK, CSAK ANNYI A KÜLÖNBSÉG, HOGY MÁS SZÍNŰ ZÁSZLÓ VAN A KEZETEKBEN!!! (na ki is a megvezetett birka???)

 80. Csak egyet mondok te …, miért is mennek 19.-én a diákok az utcára? És különben is, egyikőtök sem meri a pofáját adni a kommentjéhez!?!

 81. .az “önkényuralom” létéhez,, fennmaradásához szükséges néhány emberi attitűd.: – gyávaság, kapzsiság, butaság, irígység, közömbösség, félelem, gyűlölet, farizeusság, gőg, sumákság, hatalomvágy, pénzéhség, erőszakosság, elvtelenség, erkölcstelenség, nagyravágyás, ..s minden más amelyből egy diktatúra a maga számára hasznot húzhat. Ezért, mindenki, így v. úgy, elszenvedői és haszonélvezői egyaránt, a saját attitűdje okán fennmaradásának támogatója…….s a legnagyobb bűnös a “kivárásra” játszó középosztály!

 82. Mindenki tudja ,hogy Orbánék hazudnak ,és egyáltalán nem értenek Magyarország vezetéséhez . Akkor ez mire jó a Magyar népnek ? Miért nem fognak össze és miért nem kergetik el az uzsorás bankárokkal végrehajtókkal ,közjegyzőkkel együtt ?

 83. Wiesenmayer német megbízott a Hitlerhez küldótt magyarországi jelentésében azt is írta rólunk, hogy bírka nemzet vagyunk aki csak úgy tud előre menni. ha egy vezérürü mutatja az irányt. ( talán nem pontosan idéztem, de a lényeg ez)

 84. UNDORÍTÓ AMI ITT FOLYIK, (nem csak itt) A CÉL AZ EGYMÁS ELLENI ACSARKODÁS!!! A TERV CÉLBA ÉRT!!! CSAK RÁGJÁTOK EGYMÁST!!!

 85. Sztem., 4 milió magyar cserélne veled és jól élne annak a feléből, amit te ‘legálisan’ keresel,.. – ja, tudom nekik nincs egyetlen diplomájuk sem, legfeljebb látástól-mikulásig dolgoznak legálisan, 120 -ért !

 86. 433 milliót vesztett, és van bőr a pofáján leírni.Honnan van a 433 millió. Miért kapott ennyit? Persze az elvtársaktól kapta, mert hű alattvaló volt.Ezért gyűlöli Orbán Viktort.

 87. Te tudsz valamit az ország gazdaságáról az államadósságról vagy csak hallottad a mantra szöveget? Nem illik alapos tudás nélkül, arc nélkül kommentelni tudatlanul, a véleményt vállalni kell! Amit írtál semmi sem igaz, ha kicsit is gondolkodnál tudnád hogy amit fel tud mutatni az ország az az Uniós pénzek következménye! Abból sem tudtak igazán fontos dolgokra fordítani csak lopásra, amiért most az UNIO vizsgálódik!

 88. What i do not realize is actually how you’re not actually a lot more well-liked than you might be right now. You are very intelligent. You realize thus considerably relating to this topic, produced me personally believe it from a lot of various angles. Its like women and men aren’t involved until it is something to do with Lady gaga! Your individual stuffs nice. All the time handle it up!

Leave a Reply

Your email address will not be published.