Súlyos nyílt levelet küldtek a székely hajtépő szarházinak – itt elolvashatod

Az ellenszel.hu soha nem volt véleményeket leplező oldal, mindig is a “vállaltan elfogult” címkét viselte, ami annyit tesz: kimondani azt is, amiről a tabuk árnyékában nem is szabad írni.

Jabronka Richárd vagyok, vállalok minden felelősséget, ami a leírtakért terhel, de ha ezt a nyílt levelet nem tenném közzé, úgy érezném, hogy meghazudtoltam magam.

“Kedves” Borbáth Áron!

Igen, leírom a neved, sőt hogy mindenki megjegyezze, újra megteszem: Borbáth Áron. Ez a név László Petra után ugyanúgy be fog égni a köztudatba, ahogy a menekültrugdosó félőrülté. Ha valaki esküvői fotóst keres majd Erdélyben, a Borbáth Áron névre nem azt fogja kiadni a Google, hogy egy megbízható, remek szakmai kompetenciákkal bíró személy, hanem hogy egy nőverő, hajtépő, aljas szemétláda. Ez vagy és semmi több!

Ezt te is pontosan tudod, hiszen nagy nyilvánosság előtt kértél bocsánatot.

A Facebookon, mielőtt Magyarország igaz magyarjai nem trollkodták volna szét a profilod, ezt írtad:

“Ami ma történt, tudom, elfogadhatatlan! Elnézést kérek, nem így kellett volna eljárnom!”

Te is pontosan tudod, hogy ez egy kamuszöveg. Ha nem kap lencsevégre egy fotós, ha nem készül rólad felvétel, soha nem kérnél bocsánatot attól a NŐTŐL, akit úgy fogtál meg a hajánál fogva, ahogy Ceausescu szekusai is megirigyelték volna. Ez nem “eljárás” volt, hanem igazi férfimunka! Úgy bántál azzal a nővel, ahogy azt minden haverod megirigyelné a székelykapus kocsmában, ahol naponta legurítod a tintát.

Te csak a munkádat féltetted és tartottál tőle, hogy a magyarok haragja nagyobb lesz annál, minthogy felfogadjanak téged fotósnak bárhova. Azt kell mondanom, hogy a félelmed beigazolódott. Nincs az a tisztességes székely vagy határon belüli magyar, aki neked ezentúl egyetlen forintot vagy lejt kifizetne. Leírtad magad, hiszen rajtad kívül senki nem gondolja komolyan, hogy a sör nem ital, a medve nem játék, az asszony nem ember. Te ezt tettekkel is igazoltad.

Jelezném, hogy ezentúl a netről nem tudod letörölni a neved. Minden olvasó, aki ezt a cikket megosztja, hozzájárul ahhoz, hogy örök érvényűen letörölhetetlenné váljon.

Örülök, hogy én is tudtam tenni ehhez egy kicsit, még ha csak pár sorban is!

Üdvözlettel,

Jabronka Richárd

453 Comments

 1. A cikkel két problémám van, ezektől eltekintve teljesen egyetértek vele.
  1. Felesleges ezt a humanoid képződményt “Kedves” megszólítással illetni!
  2. Ezt kikérem magam és FÉRFItársaim nevében: “Ez nem “eljárás” volt, hanem igazi férfimunka!” – nem az eljárás, hanem a “férfimunka” szót kell idézőjelek közt leírni!!!

  Egyébként OK, osztom 🙂

 2. Ha a férfimunka idézőjel nélkül lett leírva ebben a szövegkörnyezetben akkor az irónia és/vagy szarkazmus.Nyilvánvalóan.
  Ami ennél fontosabb hogy Orbán a hatalma megtartása érdekében nem habozik mostmár nyíltan a határon túli magyarokat is megosztani,megmérgezni.Ez az ember ehhez ért.Lelkeket mérgez.

 3. A Zlatán által felvetett kifogásokhoz csatlakozva a továbbiakban teljesen egyetértünk. Ezért a cikket megosztom és az ezzel járó következményeket vállalom.
  Még annyit ennek a lénynek, hogy a Pesterzsébet-i piacon is ilyen bátor lenne.
  Figyelj szarzsák! Gyere próbáld ki!
  straca
  Rudits László

 4. Az ilyen NEM FÉRFI!

  Egy nőt bántalmazni…
  Remélem néhány igazi férfi majd helyreteszi a szemétládát.

 5. Nem ajánlom hogy Magyarországra merészkedj TEK. kíséret nélkül,mert kevés a sebész aki összerakna !!!!

 6. Egyetértek Zlatan Bakoval,de 3.-nak még odairtam volna,hogy ennek a mocsok féreg esetében kis betűvel irtam volna a nevét. NEMECSEK ERNŐ hős volt,ez egy TETŰ SZEMÉTLÁDA ez a neve csupa nagybetűvel!!!

 7. szaháziak vagytok. osomnak majmokegytől egyig. őt fogom hivni esküvői fotósomnak ti ballib majmok! kapjátok be a turós faszomat a vezetöitekkel együtt!

 8. Akkor szerintem a túrós faszoddal kéne foglalkozni nehogy lerohadjon,és nem kommenteket írnod de ajánlanám a szappant és a vizet!!!!!

 9. Miért gondolja,hogy azért mert véleményét szerette volna meg nyilvánítani akkor már elvesztette NŐI mivoltát?!Milyen rendezvényt tett tönkre?!A fidesz rendezvényét? Az csak agymosás!!!Szégyen!!!!!!!!!!!!!!!

 10. Igen, Ön valóban nem érdemel jobbat. Remélem az esküvőjén az arával is hasonlóan bánik el a fotósa. Valóban megérdemlik egymást, a színvonal is ugyanaz.

 11. Borbáth aljasságát leginkább az mutatja, hogy még egy nála egy fejjel alacsonyabb nőt is csak gyáván, hátulról mert megtámadni.

  Szar alak, ez rá a legjobb kifejezés.

 12. LÁTOM VAGYIS NEM LÁTOM MERT SZÉGYENLED A POFA LEMEZED KITENNI ,HOGY TE IS A JOBB FAJTA ASSZONYVERŐK KÖZÜL VALÓ VAGY !!SZARHÁZI AZ AKI EGY NŐT MEGÜT 🙁

 13. Jablonka Richárd, jól bemutatkoztál firkálmányoddal, amikor László Petrát is belekeverted. Arról miért nem írsz kicsiédes, hogy az “elgáncsolt” illető milyen karriert futott be Spantolországbna, illetve, hogy milyen múltja van. Most meg lehet menni a kasszához, Dzsordzsi bécsi biztos jól fizet.

 14. Egy szinten vagy a nőverő fotóssal túrós f@szú ,….. minősítetted magad. A profilodból nekem az jön le,hogy te csak egy magyarul valamennyire tudó román kecskepásztor vagy,…. nem Székely .

 15. Amikor az retek felrúgta a palit, volt a nyakába tábla, hogy kicsoda? Ott és akkor csak egy menekült volt a sok közül, na erre varrjál gombot mélymagyar barátom!

 16. Az te szégyened ha túrós látszik pont olyan retek vagy mint a vezéred, másrészt kapja be neked aki puderozta, tudod écsanyádra gondoltam

 17. Én nem csak a haját téptem volna….hanem a belét tapostam volna a ribancnak. Szerintem soha nem fog nyugodtan haza menni a szülő falujában.A lövétei székely szar az ilyen gerintelenre

 18. a kurva anyádat lászlópetrázzál itt! ő egy normális magyar ember volt, aki felháborodott a migránshordán! senkinek nem égett bele az agyába, csak az elmebeteg agymosott libsiknek akik nem látják hová tart ez a kontinens. jelezném h az olaszok migránsstoppot kértek mert nem tudják már hová rakni a sok irástudatlan, szerszámok használatára sem képes csimpánzt!

 19. Milyen rendezvény az, amit egy törékeny nő egymaga tönkre tud tenni? 😀 😀 😀 Ne viccelj már! Ettől az egy nőtől is ennyire féltek?

 20. bocsi egy férfit bántalmazni akkor oké? vagy milyen különbséget jelent, hogy nő, amennyiben vállalhatatlanul viselkedik? egyenjogúság meg feminizmus van, itt vagy te rá az élő példa. lehet neked se lett vna annyira buli ha már mondjuk fél órája egy idióta libsi fütyűlését hallgatod a rekkenő hőségben, tűző napon. PROBLEM? mondjuk én a sípját vettem volna el és eldobom a picsába…

 21. tipikus liberális shaming taktika, shaming cikk. jól megtanítják nektek a különböző eu ösztöndíjas képzéseken.

 22. ha nem rántotta volna a hajánál fogva a földre…..akkor másként alakul….de sok lúd – könnyen elbánt vele!!

 23. te fasz ribanc..majd ha anyádat rángatják a hajánál fogva akkor sivalkodj, egyébként meg kuss!!!..román geci maradék.

 24. Nem tehetsz róla, eddig terjed az intelligenciád. Nem magyarázom, mert úgysem értenéd, simogass vak komondorokat.

 25. hülye gyerek ! Az aki nem ért egyet a csüngőhasuval ballíb ? Az akinek nem tetszik,

  hogy egy férfi hátulról a hajánál fogva ránt le egy nőt ballíb ? Ui pöcsödet meg anyádnak mutogasd

 26. Kedves Krisztián! Egy FÉRFI sosem tette volna fel ezt a kérdést! Hisz ő maga a válasz! Tényleg nem volt még elég a zsidesz megosztó politikájából???? Ez helyes? Így élhető az ország? Gyűlöletben, gonoszságban, aljasságban? Nem, én sem vagyok libsi! Mert az meg a másik fele! Mindkét kutya ugyan azt a gazdát szolgálja!

 27. és akkor hol tetszett lenni amikor román munkavállalózták az erdélyi MAGYAROKAT csókolom..? vagy amikor kislányt vertek a ballib tüntetők a nemzeti múzeum előtt? ostoba ballib tyúk. csak a maga nevében nyilatkozzon, hogy ki a férfi azt hogy én az vagyok e majd a körülöttem lévő nők eldöntik köszi! ugyebár ha nem automatikusan a nőnek adunk igazat akkor már nem is vagyunk férfiak… szánalmas feminista shaming mantra

 28. Ha egy nő szándékosan provokál, akkor mit vár? Most ez lesz a lemez, hogy “egy nőt” ??? Ezért küldenek a balliberálisok mindenhova ilyen elfuserált nőszemélyeket?

 29. Aha. Aztán jönnek majd a gyerekek, ha végképp befuccsol a “feminin project”.
  Semmi se drága, semmi se szent, legyen BÁRMI, amivel támadni lehet, az jó lesz.

 30. Nos, drágám, elég sűrűn járok kinn Erdélyben, és hála Istennek, eddig csupa reális gondolkodású, igaz székellyel hozott össze a Sors! nem olyanokkal, akit meg lehet venni pár szem krumpliért! A libsi meg a zsici dettó ugyan az! Csak szólok kedves, ha nem tudnád! Egykutya! Igen, egy igazi FÉRFI vére felforr, bármilyen bántalmazás ér egy nőt! De majd ha felnősz, talán eljutsz odáig! ha már nem a gyűlölködés, a megosztás lesz az istened!

 31. Nos, elárulom, hogy ez nem az én profilom, én egy nő vagyok! Hajdú Ildikó a nevem! Így megfelel? Én, Mint nő azt mondom, hogy szégyellheti a pofáját az a lény! Mármint a fütyülős nő! Érdekelne a véleményed: teszem azt én, mint nő odatolnám a képem arra a rendezvényre, amire Te készültél, utaztál, érdekelt! Namármost: odamegyek és szétfüttyögöm, belefütyülök a füledbe, meg kiabálok….. Gondolom kezet csókolnál, hellyel kínálnál és megvárnád míg befejezem az akcómat… Ugye? Hát nem! De ennyi szentet még soha nem láttam együtt! 😀 😀 Szánalmas!

 32. Imréné! Az a szégyen, hogy neked attól függ mi a trollkodás, hogy milyen rendezvény! Erről mi a véleményed?

 33. Akinek más a véleménye az elfuserált vagy balliberális? Nem hiszem…de te légy büszke magadra,hogy nagyon szépen tudod orbán seggét nyalni…

 34. Tudjuk ki vagy Ricsike. Nem is vár tőled senki mást, tehát nem hazudtoltad meg magad 🙂 Na és? Attól még ugyan az a kis komenyista nyamvadék vagy, aki PÉNZÉRT süketelsz itt ebben a “nagy ellenszélben” 😀

 35. Ki a f.sz ribanc? Miért is anyázol? Miből gondolod, hogy az Ő anyukája ilyet tenne? Hm? Ellágyult agyad nem fogta még fel, hogy ez szimpla provokáció volt? Ezt tanította sorosbácsi tanfolyama…. De ez a liba megbukott! Azt sem fogod fel, hogy a balliberálisok ilyen aljas férgek, hogy nőket vetnek be sz.rt keverni?

 36. Te normális vagy kedves Lajos? Szerinted ez elfogadható dolog? Vagy te is otthon néhanapján pofánvered az asszonyt tudja hol a helye ha rosszat szól, vagy nem elég sós a leves? Látom azért neked sem túl sok észt osztottak annak idején.. 🙂

 37. Haggyuk már ezt a “törékeny nő” szöveget! Oda tudta tolni a képét? Szándékosan zavarni ment? Tudta, hogy ez nem fog sikert aratni? Akkor viselje! Egyébként sokkal nagyobb ruhára számítottak megbízóik…. De ennyi lett belőle! SEMMI!

 38. Hát igen.. Úgy jobb, hogy az EU pénzét ellopjátok, és abból tanítják meg az uszítást mindenki ellen, aki nem ért egyet a vezérrel? 😀

 39. Lássuk be: ez megint vihar egy biliben! Megint nagyot akartak durrantani, de csak egy halvány sugallat lett belőle….

 40. lászlópetra ott “dolgozott”. a feladata az volt, hogy hitelesen közvetítse az eseményeket. erre provokált, és rugdosódott. egy büdösgyökér. ennyi. akárcsak ez a fotós.

 41. Te tényleg ilyen birka vagy? Atyaég! Ki tartott kurzust most nem is olyan régen? Csak nem sorosbácsi? Most komolyan: így lejáratni magad! Az összes többi egy beteg elme szüleménye… Magyar ember így nem beszél ! Hogy jönnek ide a lengyel turisták? Normális vagy?

 42. Először tanulj meg rendesen magyarul írni,ha olyan nagy magyarnak tartod magad… itthon az emberek nagyrésze már mást akar látni kormányon…..ti is eltakarítottátok Ceauşescu-t…

 43. Te ennyire hülye vagy??? Orbán hatalma STABIL! Ha elkerülte volna figyelmedet, ez a rendezvény már igen hosszú ideje létezik! A lelkeket a balliberálisok mérgezik hazugságaikkal! Amit ez a Richárd nevű balliberális lény idekapart, abban is minimum 2 hazugságot írt! És ti birkáztok? Orbán mérgez lelkeket? Mondanál rá példát? Orbán megosztja az erdélyieket? Javaslom utazz oda, és érdeklődj!

 44. Ezt én is írtam neki, hogy minimum kettőt hazudott ebben a rövidke levélben! Írtam neki, hogy Petrának jogerős bírói ítélete van arról, hogy nem rúgott migránst!

 45. Valahogy én nem sok Fideszes “tanuszítót, vagy tanuszítást” látok, hallok sem a neten, sem máshol. Rohadtul be lehet az ellenzék szarva. Szépen beosztották a hangulatkeltést. Először az egészségügy ál- és elferdített hírei futottak hetekig – MEGBUKTAK! Most egy külhoni színjátékkal megpróbálják a magyarokat (itthoni-külhoni) egymás ellen uszítani,megosztani. De ez sem fog sikerülni. Gyűlöletkeltéssel nem lehet választást nyerni! Választást többségi szavazattal lehet nyerni, ahhoz viszont világos CÉLOK, jó PROGRAM kell és sorolhatnám. DE! Az biztos, hogy a Fideszétől JOBB!!! Van olyan valakinek? Na ezért lesz megint Fidesz 2018-ban IS.

 46. Neked is elmondom,. hogy ne halj meg hülyén: NEM RÚGTA FEL!! Bírósági papírja van róla! Ezt is csak a balliberálisok tolták ezerrel, az ilyen gondolkodásra képteleneknek,mint amilyen Te is vagy! SZÉGYEN, hogy ilyen, mint TE magyarul beszél

 47. Mélymagyar?? Nem sül le a bőr? Te meg nem magyar vagy! SZÉGYEN, hogy ilyen gendereket nevelt ki a balliberális csürhe!

 48. Az esküvőjén miért? Nem egy rendezvényt zavarna meg, hanem saját esküvőjén venne részt! Teljesen idióták vagytok! Ez már merkeli mélység!

 49. Ön Magyarországon él??? vagy esetleg az óperenciás tengeren túl? 😀
  Próbáljon meg nyitott szemmel, és füllel járni.. és akkor leírni hogy mi bukott meg, és hogyan… egészségügyi elferdített hírek? nem kívánom hogy egy szerette mint nekem bekerüljön kórházba, mert akkor tapasztalná az áldatlan állapotokat amik vannak…

 50. idióta prosztó fideszkomcsi vagy!
  te ótvar! jobb lett volna a 2006-os gyújtogató hordát odaküldeni?
  hitvány egy lény vagy te is, mint a többi bégető birka!
  nektek mindenki provokátor, akinek nem tetszik a felcsúti maffiavezér uszítása, gyűlöletkeltése?
  nem szédülsz ebben a szellemi magasságban? látod a béka seggét?

 51. na ja. de ha rúgott is volna… mondjuk találomra aki épp ott szaladt el, miután egy hete azt nézte hogy csürhe módjára viselkednek, megtamadjak a rendőrt stb. ezért öt tönkre tették, halálos fenyegetéseket kapott, egy 2 gyerekes magyar anya. érdekes akkor nem számított hogy nő a megtámadott…. tipikus libsi kettős mérce

 52. Kedves Lajos. A képen egy picivel látni Önt. Amit egy nő, egy asszony szült,
  A kérdésem csak annyi lenne, hogy fordított helyzetben, azaz ön gyerekének édesanyja elmegy valahova tiltakozni, mert úgy érzi, hogy el kell mennie… és közben ily módon megalázzák, Ön mit érezne (és tegyük félre azokat a variációkat, hogy dehogy menne, miért menne, nem olyan ő, stb….)?
  A másik kérdésem is egyszerű: hány forintot kell bedobni a zenegépbe, hogy mindenre az jöjjön ki, hogy “balliberális”?
  Avagy van másik, SAJÁT lemeze is?
  Végezetül: vajon miért gondolja ÖN, személy szerint ÖN, hogy akinek nem szimpatikus Orbán és színtársulata, az ballib? Nincs a politikai palettán más?
  Avagy ezt sulykolták magukba?

  Legyen szép a napja. Szebb, mint a megalázott lányé…

 53. Érdekes. Rengeteg emberről lehet tudni, hogy egy hosszú hajú lány mögött áll(t), mondjuk velem is volt már ilyen.
  De nem jutott egyikünknek sem az eszébe, hogy hajánál fogva rántsuk le a földre.

 54. szánalmas az igazi férfi szöveged. tehát akkor László Petra meghurcolásánál miért is nem forrt fel a veretek? ja mer hogy az magyar volt… bocs
  ha a libsiknek nem tetsző dolgot csinál egy nő akkor mehet minden igaz?

 55. no, annál rosszabb, ha nő vagy!
  2006-tól 2010-ig a fideszhorda minden rendezvényt tönkretett, a nemzeti ünnepeket is, volt ott tojás, köpködés, ordibálás, stb…akkor is így sivalkodtál, te hülye némber????
  amikor Göncz Árpádot kifütyülték, amikor a Kossuth teret körberondították, akkor is így ajvékoltál????
  ez neked rendezvény volt? nem zavart meg a lány semmilyen rendezvényt!! attól ez még nem rendezvény, hogy a felcsúti vajda ott uszított! csak miatta fütyült!

 56. egy orbán-szeánsz nem rendezvény!
  ha a románoknak egy csöpp eszük lenne, kitiltanák erről a helyről a felcsútidat!

 57. Mert az egészségügyet tipikusan a Fidesz rontotta

  el, igaz? haha….. Hány kórházat likvidáltak Gyurcsányék? Hány ágyat szüntettek meg a megmaradtakban? és milyen módon (nem)emelték az ágazatban dolgozók bérét?
  Ezekkel már nem lehet “operálni” a 2018-as választások kapcsán. Nekem nincsenek rossz tapasztalataim a kórházakkal kapcsolatban, pedig sajnos voltak, vannak tapasztalatok. Azt elismerem, hogy történhetnek sajnálatos dolgok, de azok mögött szinte kivétel nélkül EMBERI mulasztás áll. No és ne feledjük el azt sem, hogy az 1000 sikeres esetről senki nem beszél, mindenki csak azt az egyet emlegeti, ami balul végződött. Mint például annak a senkiházi hazug mocsadék győri szarházinak az esete, aki telehazudta a levágott lábujjaival a face-t, aztán Bécsig autózott vele, míg elismerte, hogy végülis rendben ellátták a sebét itthon is és szó sem volt elvérzésről. Szóval hagyjuk a városi legendákat! Hagyjuk meg ezeket a PestiBulvárnak, meg az Ellenszélnek, vagyis Jabronka Richárd pápai mszp-alelnöknek. 🙂 🙂 🙂 🙂

 58. mit kiabálsz, te ócska fideszkomcsi lény?
  tán félsz?
  ne félj, szarházi, a demokraták, és a libsik nem verik a fajtádat!

 59. szerintem te nem élsz a valóságban vagy hülye vagy. a hazudozás ki is hozta be a politikába? ron werber, MSZP.

 60. “Elmúltnyolcév” óta mennyi telt el? Komolyan meg mindig itt tart? Ket ütőkártyája van a fidess-eseknek gyurcsány es az ők is loptak. Csak az a baj már rég nem kàrtya a játék hanem gazdálkodj okosan és a bank lop. 😁

 61. és akor más a szabad vélemény nyilvánítás már nem is lehet?? én oda tolom a képemet a Fideszhez de utálom őket akor már ki se lépjek a házamból??

 62. Láthatóan az nem zavar, hogy László Petra nem megalázást szenvedett el, hanem aljas sunyi módon elgáncsolt egy gyerekét tartó embert.

 63. Te vagy egy ócska lényegtelen 100000-ik fideSS húgyagyú !!! Gratulálok pincsi! Mehet a megérdemelt Fuck Off Die Bastard!

 64. Az agyatok láthatóan csak a fütyülést volt képes felfogni, arról egyikőtök sem tesz említést, hogy a lány mire is akarta felhívni a figyelmeteket.Így soha nem veszitek észre, hogy csak eszköz vagytok a kormány szemében, akiket a szavazatukért az anyaországiak által nehezen megtermelt adóból vásárolnak meg.

 65. Gondolkodom. Azon, hogy annak, akinek 2 gyereke van, az vajon miért gáncsol el egy gyerekét féltő apát, avagy miért rúg bele egy gyerekbe?
  Félretéve a migráció ügyét, a zavaros helyzetet, amit a felvétel is tanúsít: neki egy dolga lett volna. felvenni élethűen a szitut. Nem pedigrugdosni, gáncsolni. A rendteremtésre ott voltak a rendőrök….

 66. Te tudod mi az hogy demokracia???ja honnan is tudnád..es azt tudod hogy a Roman ferfiak 80 szazaleka napi rendszeressegel üti a nőjet vagy feleségét??hogy ne tudnád! hisz te is ezt csinálod…remelem teged is nap mint nap megcibálnak ha veletlenül mas a velemenyed. a sípszo provokalas??? hat nekem meg az a provokálás hogy kivagják a fakat mert 100 buzi fidedzes igy gondolja.az is provokálás hogy stadiont építenek egy 200 fős faluba.sőt az is provokálás hogy Roman cigany Magyar segelyt kap,míg az itt élő Magyar semmit..sőt még fizessen hogy a Román Magyar ciganynak legyen..na ez a provokació.es nem pedig egy rohadt sípszó…szegyeld magad te talpnyaló ingyenelő fideszes…biztos jo megy sorod…de max ful max 5 evig..aztan azt is banni fogod hogy valaha ismerted azt a nevet hogy Orbán.

 67. persze… ne hazudozz már. egyrészt nem gancsolta, a pali játszotta el jó focis stílusban. másrészt 1 hete ott voltak és napi 10 órában azt nézték hogy ezek hogyan kopdosik a rendőröket. persze hogy elszallt a nőnek az agya.
  harmadrészt a pali egy magyar gyereket vitt? nem hinném. akkor meg? menjen oda ahonnan jött, Európa nem ingyensegely osztogato hely! pont a saját gyerekeink érdekében kell10 20 évre előre gondolkodni és nem az adott napi liberális mantrat szajkozni ami semmilyen módon nem számol a következményekkel!!

 68. fordított esetben egy magyar gyereket tartó nőt simán legeppuskaztak volna azon országok határain ahonnan ezek jöttek
  képmutató liberális vagy

 69. Kedves Márton! Igen komoly személyiség problémád van. Sürgősen kezelésre szorulsz. ( Gondolom nem váratlan számodra ez a diagnózis.) Kérlek fogadd el felebaráti segítségem, amely során első körben azonnali beutalót szerzek neked az egyik neves pszichiátriai intézetbe. A provokáló nőről alkotott képed vélhetően gyerekkori traumára vezethető vissza, amikor anyukád húzta a padlón a kocsmából hazatért apukád.

 70. Lajos Marton Hajdú vagyok, nem lopom a napot. A trollkodásból élek én.
  Szeretem a fideszt, mert igen jól fizet . Posztonként vagy száz fillért.

 71. Lajos Marton Hajdú vagyok, nem lopom a napot. A trollkodásból élek én.
  Szeretem a fideszt, mert igen jól fizet . Posztonként vagy száz fillért.!!!!

 72. És te, te sokkal kedvesebb vagy mert egyetértettél a ,,provokációval”, persze csak szerinted volt az. Hasonló helyzetben gondolom te is így reagálnál, a két nyalás között.

 73. Te meg sem nézted a felvételt,a szétfütyülés, valósághoz semmi köze a te dumádnak, el sem olvastad a cikkeket, csak fröcsögsz.

 74. Aki nem olvasta, mert valószínüleg nem is érdekelte az igazság, az jobb, ha lenyeli, hogy már rég tisztázódott, László Petra NEM gáncsolta el azt a szír fociedzöt, nem kell tovább vetödgetni az árnyékra. Ami meg ezt a Borbáthot illeti, ez egy ilyen ember és ebböl van még néhány ezer. Borsodban minden este megvernek néhány asszonyt, de érdekes módon a ballibsi média azzal nem foglalkozik. Nem kell túllihegni a dolgot. Mindenesetre arra is kíváncsi lennék, mi történik azzal, aki egy Gyurcsány beszéd alatt elkezd fütyülni.

 75. Felforrt! Amit lehetett, ahol lehetett tettem! Nem ismersz, nem ismerlek! A személyeskedés nem méltó! De betudom fiatal korodnak! (Mellesleg ez a fajta megnyilvánulás a zsideszlibsikre jellemző! Ha valóban Jobbikos vagy, sürgősen felejtsd el ezt a piszkos viselkedést! Nem releváns…. Nem csak a NŐK, de egymás tisztelete, szeretete, megbecsülése a Jobbik irányvonala! Akkor? Hol is vagy????)

 76. Divatos “kussoltató beszólás” ez az elmúltnyócév. csak az ezzel a baj, hogy az bizony nem csak elmúltnyócév, hanem sokkal több, amit nem lehet helyretenni pár év alatt. Az ellenzéki érvrendszer semmi másból nem áll, csak a szokásos pillérekből, mint: elmúltnyócév, fideSS, birka, agyhalott, fidesznyik, orbánista, hadd ne soroljam. Ezek között egyetlen egy olyan nincs, ami építőjellegű dolog lenne. Ja persze megvan a másik oldalon is az erre kialakult védekezőmechanizmus, de alapvetően elbeszélnek az emberek egymás mellett, mert senkit nem érdekel a másik véleménye, mert mindenki azt hiszi, hogy az Ő véleménye az igaz és egyetlen helyes. Ezért nincsenek párbeszédek, csak dühös emberek. A Fidesznek nincs oka dühöngeni. 2018-ban is simán nyer, amíg ilyen szerencsétlen, politikusnak álcázott kapurombolók a kihívói. Mindegyik egy átlőtt nulla.

 77. Kedves Hajdú Lajos Márton és Krisztián!

  Fogalmad van arrol, hogy mi az a DEMOKRÁCIA? Nem? Akkor közlöm feledek, hogy egy igazi DEMOKRÁCIÁban van ellenzék! Ahol fasita rendszer van ott nincs helye az ellenzéknek! Orbánisztán fővárosa Pocsványoson fasita miniszterének beszéde alatt nincs joga az ellenzéknek! SZÉGYEN, GYALÁZAT! Lásd Hitler, Sztálin, Rákosi és most Orbán!

 78. Ha a tényekkel nem tudsz vitatkozni jön a terelés, a témához nem tartozó képzelgés, no meg a beléd oltott döntő érv: aki nem nyalja be ezt a sok sületlenséget, csakis liberális lehet 🙂 Büszke lehetsz magadra, kiváló alanya vagy a propagandaszövegeknek 😀 😀 😀

 79. ne hazudozz, elgáncsolta. még a labdarúgásban is szándékos szabálytalanságnak veszik ezt az esetet. Másfelől ha petrácska nem próbált volna bűnbocsánatot, magyarul ha nem ismerte volna el a tettét, még talán igazad is lehetne egy kis erőlködéssel.

 80. nincs “fordított eset: nincs “mi lett volna ha…” aki tahó, az származástól függetlenül tahó. még ha gyerekei is vannak. A származás nem érdem, hanem állapot.

 81. Nincs mentség egy emberrel szembeni hátbatámadásra! Ezt a grundon is loenézik, megvetik. Görény, jellemtelen dolog. . Tessék elviselni, ha valakinek más a véleménye egy miniszterelnökről, aki egyébként az ő adóját is éppen zsebre teszi. Tetszik emlékezni korábbi kormányokra, amiket fideszfanok szétfütyültek? Ugye az rendben volt? csak kérdem 😀

 82. Érdekes módon csak a fidesz rendezvényeken történik brutalitás!Ott nem szabad véleményt nyilvánítani!Erről ez a véleményem!

 83. Most aztán jól érezheted magad Jabronka Richárd, hogy eleget gyalázkodtál.
  A sípolást egy rendezvényen, ami másokat igen zavar, azt bezzeg dicsérendőnek tartod. Merthogy nem a szavazatokkal akarja megnyerni a választást az ellenzék, hanem erőszakkal, kisebb támogatottsággal, de ebből nem esztek, mert a nép nem hülye, hogy bevegye ezt a színjátékot, amit műveltek.

 84. Emlékszem, amikor Budapest Főpolgármesterét rendszeresen – nemzeti ünnepünkön – tojással dobálták. Akkor az is provokáció volt! Egyik dobálót sem küldték földre. Emlékszem, amikor a Magyar Köztársaság elnökét a Kossuth téren kifütyülték. (Mint most Orbánt próbálták.) Akkor az is provokáció volt! Ott sem küldtek senkit a földre, nem úgy, mint most.

 85. Gratulálok a cikk írónak! Drága firkász! Először is Petra nem rugdosott migriket több fényképen is bizonyított, de ha még is nos akkor jól tette csak annyiban hibázott hogy nem rúgta agyon az általad nagyra becsült migrit! Ha a nőcske nem volt kíváncsi a beszédre akkor minek ment oda? Megsúgom balhézni ment ,akkor mégis mit várt hogy megdicsérik? Érdekes hogy a firkász haverod is pont ott volt élesre töltött fényképezővel! Látom megvagy sértődve de gondolj bele ha az okos kezed beledugod a darázsfészekbe a darazsak össze fognak csipkedni! Itt ugyan ez volt a helyzet ! Ettől függetlenül abban sajnos igazad van hogy nem volt jó ötlet hátulról támadni,szemböl kellett volna a barátnédnak meg a firkász haverodnak is leverni kettőt!

 86. Az a baj, hogy sokaknak kifejezetten tetszik, amit tett. Volt, aki annak is örült volna, ha vér folyik. Sokaknak ez ellenreklám helyett reklám. 🙁

 87. Idefigyelj Jabronka Richárd!
  László Petra NEM “menekültrugdosó félőrült”, hanem egy politikai okokból ártatlanul meghurcolt kétgyerekes anya, amely ügyben bűnözők egész sorát hagyták futni (rágalmazás, gyűlöletbeszéd, stb).
  A “gáncsolás” bizonyíthatóan egy optikai csalódás volt, a tumultusban pedig “Jogos Védelemben” volt. Btk §22 (1) —
  Csodálom, hogy még nem perelte be a rágalmazóit, de annak “…még jõni kell, még jõni fog…”!! Először a német RTL-t kell megkopasztani!
  https://uploads.disquscdn.com/images/e46eca98fb611ef2a623241dc6ff04b287e87feba0b79f09d83e5d6c028c8c44.gif

 88. Te egyedül vagy ennyire hülye vagy segítenek neked? Mielőtt bármit fröcsögnél én közvetlenül a háború után születtem Nagyszebenben, láttam egyet-mást Romániában. Szerintem te egy kicsit magyarul tudó, aljas, megfizetett provokátor vagy, egy szarkupac!

 89. És ennek a szartakony Jabronka Richárd aljasságát nem mutatja más jobban, mint az, hogy ilyen gyalázkodó cikkeket ír. Ritka egy szemét patkány!

 90. Nézz egy kicsit feljebb az oldalon, ott látod, hogy a tumultusban jogos Védelemben volt. Btk §22 (1).
  A “gáncsolást” csak(!) a geometriai analfabéták állítják.
  https://www.youtube.com/watch?v=tZ0Bs9Hj66g
  A nő jobb térdéről látni, hogy szemben (merőlegesen) állt a távoli RTL-fotóssal. Tehát a ballába a nyíl által jelzett metszéspont fölött volt. Optikai csalódás volt az egész. Remélem sokba fog ez még kerülni az RTL-nek.

 91. Téged meg láthtóan nem zavar hogy rendőr fogta,húzta vissza majd elengedte vagy kicsúszott a kezéből és a lendülettől esett el a Petra lába nem érte el. Ezt egyébbként az arab is külfödön az újságokból tudta meg hogy mivel vádolják László Petrát.

 92. A Petrának végre be kell perelni a rágalmazóit! Először is a német RTL-t. Az RTL fotósának “németes alapossággal” fel kellett volna tudni ismerni, hogy optikai csalódás volt, mielőtt a Petrát tönkretette.
  A Btk 20. § (3) nem ad felmentést a tévedésre, ha hanyagság előzte meg.

 93. ??? Semmi hasbarúgás.
  Ellenben “Jogos Védelem”
  Btk 22. § (1)
  Nem büntetendő az a cselekmény, amely a saját, illetve más vagy mások személye, javai vagy a közérdek ellen intézett, illetve ezeket közvetlenül fenyegető jogtalan támadás elhárításához szükséges.

 94. Azért az túlzás hogy “gyalázott” mert mit is tett LÁSZLÓ PETRA elgáncsolt egy édesapát aki gyerekével futott, előtte meg belerúgott egy 8 éves kislányba, Akkor miről beszélsz , pontosan ő anyukaként tudhatta volna védteleneket nem bántunk…….világos ugye ?

 95. Pataky :amit írsz többször cáfolták, a videót kielemezték kockáról kockára , de nem is ez a lényeg egy nő, egy anya ilyet tesz ugyan már , mi jogon egyáltalán hogy jut eszébe embereknek ilyen !

 96. A szándéka egyértelműen az illető megrúgására irányult, szóval nem kellene áldozattá avatni ezt a nőnemű lényt.

 97. Milyen jogos önvédelemről beszélsz ? Egyedül áll , akkor srác a kamerával miért nem rugdalodzott, persze ő mazohista…. de nem ez a téma ! BORBÁTH ÁRON egy székely TAHÓ ! Ha jól megvernék a feleségét és másnap a a Facebookon kíirnák “bocs nem így akartam” mit szólna? Neki nem volt oka ezt tenni főleg nem orvul…..

 98. Mitől provokátor,azért mert te háború után születtél , miért nem tettél ellene ,nem kellett volna sunnyogni ott kellett volna ugatnod ,de nem tetted .A saját szerencsétlenségedet ne másra hárítsd.

 99. nem ezt hanem a fentebbi hosszabb videót megnézve egyértelmű,h a nő többször különböző emberekbe rúgott bele ill próbált belerúgni.Azt visznt végképp nem értem,h egy erőszakos cselekmény videóját nézve hogyan lehet megmondani bárkiről is,h “liberális” , “libsi” noch dazu “lipcsi”?

 100. Aztán miért is nem nő ? Mert te azt mondod, de az férfi ugye, aki orvul támad , na te is csak ennyire lehetsz férfi (?)

 101. Miért keveri az élettársát bele, milyen ember az ilyen (?) ezt tudjátok ,ködösíteni, hazudozni, olyan hangosan szólt a hangszóró ,hogy még a süket is hallotta . Ezzel az erővel kést is szúrhatott volna a hátába nem ? De a mögötte álló kalapos banya is csak rángatta , ha zavar valaki nem az a megoldás ,hogy szólok neki, és keresek egy rendezőt , de itt nem ez történt.

 102. Ne próbálj meg dilettánsként jogászkodni 🙂 Ha megpróbálod, olvasgasd tovább, míg rá nem lelsz az arányosság témájára 🙂

 103. Ja, szóval csak az számít rendezvénynek, amit te annak tartasz. Igazi liberálbolsi hozzáállás. Kun Béla büszke lehetne rád.

 104. Láttad egyáltalán, mire válaszoltam, egybites? Amúgy javaslom valamelyik szimpatikus lexikont átlapozni és rákeresni a rendezvény fogalmára.

 105. Csak úgy szép csöndesen, amikor egy RENDEZVÉNYEN Göncz Árpád (amúgy köztársasági elnök) meg sem tudott szólalni, mert szétfütyülték az rendben volt gondolom. Ahogy az is, mikor bizonyos Demszky Gábort a Március 15-i RENDEZVÉNYEN még a megszólalása előtt tojásokkal dobálták. És lehetne folytatni.

 106. Nos én is felvállalom a nevem. Azt tartom, hogy akik helyénvalónak tartják azt, hogy más országból átszavazzanak, azokat én ingyenélő, jellemtelen, kulturálatlan bennszülötteknek tartom. Túl sok volt az az idő Trianon óta, amíg a korabeli az egységes politikai, társadalmi kultúra külön-külön fejlődött, más országhatárok mögött. Természetszerűleg az összes magya,r politikai vezetőt is jellemtelen, haszonlesőnek tartom, aki az ilyen határon keresztül szavazást támogatja, bátorítja. Ebből fakad az a politikai kultúra is, amely az ellenvéleményen lévőt leüti, megalázza, elhurcolja. Ez a szekus módszer, amely a magyarul beszélőket, de román állampolgárokat szocializálta. Ezért van ilyenekre szüksége Orbánnak, hátha ilyenre, a balkáni stílusra, átneveli a nyugatabbra szocializált magyarokat is.

 107. Hígmagyar nembarátom! Ott a határátlépö, ott tessék belépni, még egy kutyának is érvényes papirokra van szüksége, pedig jóval hasznosabb mint egy migri és az öket simogató idióták!

 108. Zoltán Pataky…….Magyarázzál akár ezerrel is, mi is láttuk mi történt, és a többség nem hülye mint…..és a többségben még tartás, gerinc is van, nem mint…..

 109. Húúúú, de nagyon tönkretette…akkor nem sírtálte sem, gondolom, mikor viktor vérnyuggerei támadtak a békés tüntetőkre? Mikor az a vén debil fasz sósavval akart leönteni diákokat?
  De telibeverném az a köcsög fejedet, baszod…

 110. Hát, kb annyi, hogy ha tél lett volna, és a Duna is ott lett volna, egy tömeges szopó-orgia után megválasztották volna viktor királyt.
  Te meg otthon verted volna a tv előtt.

 111. Mondjuk kíváncsi lettem volna, ha egy normális 100kg-s pasi füttyög, akkor mit tettek volna a szarossegű románok…vagyis székelyek, bocsi…

 112. Hello Lajos. Vagy Ildi. Jövőre ott leszünk, lefütyúlöm a fejeteket és ha valaki a hajamhoz vagy akárcsak a karomhoz mer érni annak annyi… ezt jegyezzétek meg.

 113. Ja, szóval akkor te is csak egy fidesztroll vagy? 🙂 lol…

  Ezek után még füttyögnöd sem kellene, amint meglátnálak, egyenként tördelném el az ujjaidat, amikkel orbánra szavaztál.

 114. “küldenek” “balliberálisok” mivan ember, ne magadból indulj ki! Ne gondolt hogy mindenki csak aljas önző érdekből cselekszik, bár gondolom ezt számodra nehéz megérteni. Majd ha szépen kiterítik a paksi szerződést a maga több százmilliárd forintos beruházás minden forintjával tételesen elszámolva, nem megyünk fütyülni. Majd ha nem kell 7 órát várni a balesetin, és nem egy száraz zsömlét adnak a kórházban a véres éjjeliszekrényre tányér nélkül, nem megyünk fütyülni. Majd ha arról ír a média, amiről szeretne nem megyünk fütyülni! Majd ha elkezdünk a valós problémákról, és nem az ellenséggyártásról beszélni, nem megyünk fütyülni! Majd ha megyünk fütyülni, és nem rángatnak meg, nem megyünk fütyülni! Majd ha az iskolában a tankönyvben értelmes dolgokról lesz szó, nem megyünk fütyülni! Majd ha a közbeszerzések nyíltak lesznek, a gazdag többet adózik mint a szegény, ha elszámolnak a politikusok a vagyonukkal, ha egyik nap nem ezt másik nap meg az ellenkezőjét kezdik el mondani, ha nem csinálnak úgy, mintha mindent megtehetnének, nem megyünk fütyülni! A politikus nem vezér, alkalmazott, a nép alkalmazottja. Felelősséggel tartozik. Az emberek megszavazzák számára a bizalmat, hogy képes lesz a közvagyont mindenki számára hasznos módon elkölteni, mindezt meghatározott jövedelemért. Majd ha ez lesz a helyzet, nem megyünk fütyülni. Addig viszont azt gondolni, hogy valaki felbérel bárkit, hogy fütyüljön, feltételezi, hogy legalább vak vagy és félhülye, vagy nyakig benne a kulimászban saját maga is, és nem lát tovább az orránál, hogy egy olyan rendszer épül, ami senkinek nem lesz jó, még hős vezérünknek sem.

 115. Még mit fog eredményezni Orbán úszító, borzalmas szövege. Ki a fene írja ezeket a szövegeket. Csodálom, hogy nem többen fütyültek. Talán gyávaságból?

 116. Szerintem te nem vagy egészen képben. Itt feljebb a blogban látod a videón, hogy a menekültlány a támadó:
  http://www.lb.hu/hu/sajto/konya-istvan-interjuja-az-mti-nek-az-uj-btk-tervezeterol
  “…….Kónya István kifejtette: a jogos védelem tervezetben olvasható változata alapvetően helyeselhető, javarészt a több évtizedes bírói gyakorlatra támaszkodik. Alapelve, hogy a jogtalan támadás kockázatát a támadónak kell viselnie……..”

 117. A hosszabb video azzal kezdődik, hogy a nőbe belerohannak, és ettől megijedt:
  Btk 22. § (3) Nem büntethető, aki az elhárítás szükséges mértékét ijedtségből lépi túl.
  Btk 23. § (2) Nem büntethető, aki azért okoz nagyobb sérelmet, mint amelynek elhárítására törekedett, mert ijedtségből vagy menthető felindulásból nem ismeri fel a sérelem nagyságát.
  https://uploads.disquscdn.com/images/c12174a0c44967e375cafb178e0ed72e434552630dee4815f2f7dbcf75cde820.png
  Teljesen ÁRTATLAN. Koncepciós perben hurcolták meg itthon, és világszerte a rosszhírű munkaadója miatt.

 118. Én provokátor??? vicces vagy…es amilyen szep a szókincsed,úgy gondolom az IQ is nulla…mocskold a sajat kölykeidet…16 ev után el kellet jöjjek Budapestről mert 150 ezer fizuból a harom gyerekem éhezett.Párt független vagyok..egeszen ezelőtt 3 evig a fidesznek szurkoltam 20 éven keresztül.De ezt amit most műveltek,ez undorító.Szét loptok mindent…attól hogy öreg vagy,attól meg nem biztos hogy többet is tudsz…szart se tudsz az eletemről azt te papolsz? milyen ember lehetsz ha egyet értesz azzal hogy ütnek egy nőt…szep ember lehetsz…ami meg a kicsit tudó Magyar vagyok és fizetett provokátor,hát akkor tudd hogy harom gyermekem el Mafyarországon.a lanyom U16 fodbalista.. a Magyaron kívűl még 4 nyelvet beszélek folyékonyan…mióta megszülettem,harom állampolgamársagot kellet felvegyek fasszopó politikusok miatt akik maguk érdekét nezve szet lopnak és szét választanak országokat.Voltam én már kurva Magyar,buzi tót és mocskos Cse…úgy hogy szarok en a te háborúdra…tovabbi szép nyugodt gazdag nyugdíjas éveket kívanok neked…

  Saját Samsung Galaxy okostelefonról küldve.
  ——– Eredeti üzenet ——–Feladó: Disqus Dátum: 2017. 07. 24. 9:46 (GMT+01:00) Címzett: csaba.szucs31@gmail.com Tárgy: Re: Comment on Súlyos nyílt levelet küldtek a székely hajtépő szarházinak – itt elolvashatod
  “Te egyedül vagy ennyire hülye vagy segítenek neked? Mielőtt bármit fröcsögnél én közvetlenül a háború után születtem Nagyszebenben, láttam egyet-mást Romániában. Szerintem te egy kicsit magyarul tudó, aljas, megfizetett provokátor vagy, egy szarkupac!”

  Settings

  A new comment was posted on http://www.ellenszel.hu

  Endre Hídvégi

  Te egyedül vagy ennyire hülye vagy segítenek neked? Mielőtt bármit fröcsögnél én közvetlenül a háború után születtem Nagyszebenben, láttam egyet-mást Romániában. Szerintem te egy kicsit magyarul tudó, aljas, megfizetett provokátor vagy, egy szarkupac!

  3:46 a.m., Monday July 24

  |

  Other comments by Endre Hídvégi

  Reply

  to Endre Hídvégi

  Endre Hídvégi’s comment is in reply to

  Csaba Sz:

  Te tudod mi az hogy demokracia???ja honnan is tudnád..es azt tudod hogy a Roman ferfiak 80 szazaleka napi rendszeressegel üti a nőjet vagy … Read more

  You’re receiving this message because you’re signed up to receive notifications about replies to disqus_z9iUfJfWw1.

  You can unsubscribe
  from emails about replies to disqus_z9iUfJfWw1
  by replying to this email with “unsubscribe”
  or reduce the rate with which these emails are sent by
  adjusting your notification settings.

 119. Semmi – érted?: SEMMI – nem jogosít fel egy férfit arra, hogy egy nőhöz nyúljon, ha azt a nő nem akarja.

 120. Nem, nem gáncsolta el. Ez nem vitatéma, a teljes videó egyértelműen mutatja. Viszont azt is mutatja, hogy felé rúgott, de nem érte el. Ugyanúgy, mint egy másik videón a felé szaladó 10(!!) év körüli kisgyerek felé. Ő egy ilyen rugdalózós fajta.
  Szóval nehogy már szentté avassuk…

 121. Te genetikai hulladék még magyarul sem tudsz, nem hogy még 4 nyelven…Ráadásul hazudsz össze-vissza! Nem kellett neked sehol 3 állampolgárságot felvenned, ez szemenszedett hazugság! Az IQ-d még a nullánál is kevesebb, ha csak 150 ezret kerestél, max. szart pucoltál valahol….Ami a nőverést illeti: ha az az idióta csaj nem megy oda erősködni, valószínű, hogy a kutya sem veszi észre.Saját magának kereste a bajt!

 122. az akarat döntő. mindegy h megrúgta-e, vagy sem, de szándékában állt (ezen kívül még kétszer), miközben ő tudósít, tehát semmilyen joga nincs közbeavatkozni az eseményekbe, kivébe ha emberéletről van szó. egy értelmes ember képes szétválasztani a munkáját és a véleményét. nem kell mosfatni azt a picsát! emberilwg egy nulla, ráadásul egy gyáva takony is, hogy a saját tetteit letagadja.

 123. Fogalmad sincs a jogi szakszöveg értelmezéséről, ez teljesen nyilvánvaló.Már azt sem érted, mi is a jog által értékelhető ún. támadás. Szóval ha még ötvenszer bemásolod ugyanazt, akkor sem leszel sem szakszerű, sem hiteles, legfeljebb csak megmosolyogni való dilettáns.

 124. Látom tényleg kissé meg vagy zavarodva a Btk idézetektől.
  Hát itt a teljes video:

  Talán ha lassítva megnéznéd s ide leírnád mit látsz 0:14-kor akkor talán megvilágosodnál,m ugye ezzel a pillanattal kezdődik az egész.Egy sima után rúgással,ami senki részéről sem szép hát még a hölgytől ( ha egyáltalán leírható ez a szó jelen esetben). Neked meg annyit,h ingyenes látásvizsgálat van v lesz. Nehogy kihagyd ám!

 125. Már a sípolást súlyos provokációnak minősíteni is elég nagy aránytévesztés, amire szerinted a hajtépés, a földön fekvő rugdosása, és az egyébként teljesen egymagában lévő nő tömeges verbális megalázása az elfogadható ellenreakció? Milyen világban élsz te, és milyen világban akarod felnevelni a gyerekedet? Olyanban, ahol az ellenvélemény kinyilvánításáért a földbetiprás, és a fogak kirugdosása a jogos válasz, és nem a normális párbeszéd? Csak szólok, hogy ez a vadállatok között sem szokásos magatartásforma, legfeljebb az általatok oly gyűlölt muszlim vallásban, de igazán még ott sem, csak annak a legsötétebb formáját valló iszlámok sarija törvénykezésében dívik. Joggal merül fel a kérdés, hogy miben is különböztök ti a táliboktól, vagy az iszlám állam martalócaitól, ha pont ugyanúgy viselkedtek, mint ők?

 126. Most én kérdezem tőled ha te vagy ott és lépten- nyomon megaláznak leköpnek még talán atrocitás is ér, te mit tettél volna?Még talán karon fogva segítettél volna?

 127. Milyen ökölcsapásról hadoválsz? Arról, hogy meglökte az elé álló nőt egy gyerek? Egyébként pedig tényleg hagyj fel ezzel a butaságoddal, mert reménytelen, hogy értelmezz valamit, amihez lövésed sincs.

 128. kit köptek le? kit aláztak meg? vagy ez csak petrácska mondta? merthogy video erről nincs, az tény. mi történne akkor, ha egy újságíró pofán bassza azt a politikust, aki nyeglén, szemtelenül válaszol? nem teheti meg. ennyi. el kell viselnie. ezt irja az etikai kódex. ráadásul elég valószinűtlen, hogy a rendőrök gyűrűjéből menekülőnek a legfontosabb dolga, hogy basztassa az ujságírót. nem kell a szerecsenmosdatás! petrácska elkúrta. nem kicsit, nagyon

 129. Ha a Petra jobb térdét megfigyeled (bal kép), akkor látod, hogy éppen szemben állt velünk, merőlegesen a távoli RTL- fotósra. A nő bal lába az érintő és a rádiusz metszéspontjában volt.
  Az RTL-fotós bűntényt követett el, hogy gondatlanságból nem ismerte fel az optikai csalódást, megrágalmazta (Btk 226. § 1.), démonnak írta le a Petrát, hogy eladhassa a videóját, és tönkretette a Petra életét.
  https://uploads.disquscdn.com/images/e08062b0d487dbb7731269e09e0c645dc148ba78e2cd66a7b16990b974fe8525.jpg

 130. Ha én úgy érzem, hogy ön szándékosan provokative rám néz, minden következmény nélkül beverhetem a pofáját?

 131. Ismerem és tisztelem a székely embereket. Sok barátom van köztük – igaz, gerinces emberek. Amit Borbáth Áron művelt, megbocsáthatatlan. A székely EMBER, nem üt meg és nem bánt sem gyereket, sem nőket!!! Méltóságán aluli, nem fér bele a becsületképébe. Ilyenre, csak egy korcs, senkiházi, betelepült jövevény képes, aki megérdemel minden megvetést és lenézést, amit tette kivált. Ne merd magad többé székelynek nevezni, Áron – ha még maradt benned némi becsület …

 132. Aprócska adalék ehhez az uszító irományhoz. Miért gondolod azt, hogy az emberi jogok, az emberség nevében ilyen írásokat jogod van közzé tenni. Fenyegetsz másokat, miközben a tiszteletről és egyebekről papolsz: Te is egy gyáva szar vagy, mivel bebújsz a liberál fasiszta tömeg háta mögé. Menj és mond meg neki személyesen ezt a hős gondolatot, merj oda állni elé és fenyegetőzni. Ne a média védelmében szájhősködj. Légy férfi és merj kiállni szemtől szemben is. Valószínáleg csak szájkaratés vagy aki ugatni tud de harapni nem.

 133. Ez a szarházi Borbáth Áron sajnos Budapesten működtet egy fotostúdiót. Jól megél az Orbán-imádatból, – gyanítom, hogy a cége indításához kapott a magyar államtól (netán Matolcsy MNB-alapítványaitól) némi pénzt. Jobb lett volna, ha Erdélyben marad ez a nagyon tapló szürke marha! Aki egy nővel így bánik, az lehetőleg ne migránsozzon, hiszen ő sem különb, mint a nők és gyermekek jogait semmibe vevő iszlám országok jogrendszere. Borbáth, – Orbánnal egyetemben – a középkori Európa jogrendszerénél maradt, nem fejlődött tovább, megrekedt azon a szinten! És még van képe neki esküvői párokkal foglalkozni?! Ne feledjük, hogy Orbán apjának nevelési módszere a gyerek rugdosása volt. Nos ezért lett Orbán felnőttkorára olyan, amilyen! Egy komplexusos felnőtt, tele kisebbségi érzéssel!

 134. Maga nem egy észlény! Ha Önt a felesége provokálja, akkor őt is hátulról a hajánál fogva a földre teperi? Utána meg eliszkol? Nos ezért nem alkalmasak maguk, és az Orbán-félék arra, hogy az Európai Unióban éljenek! Maguk lélekben még mindig az ázsiai sztyeppéken élnek! Bár Kína mostanra jó pár körrel lekörözte a magyar gazdaságot!

 135. Az is leköpés, ha eléd köpök a járdán. Ok-okozat. Te felém rúgsz. Én félrelépek, elesek. Halálra nyomok egy gyereket. Ki a gyilkos? Te vagy én?

 136. Hazudozzon csak nyugodtan! Az arab csak külföldön vette észre, hogy Magyarországon elgáncsolták? Ne vicceljen! Amit maga itt előad, az szerecsenmosdatás! László Petra munkaadója, a szélsőjobboldali portál is kénytelen volt László Petrát azonnal elbocsátani, mert László akciója a felvételek alapján egyértelműen agresszív és aljas volt!

 137. Ez itt kérem nem a futballpálya! Menjen inkább a futballpályára gyalázkodni, vagy a pszichológusához!

 138. Nem foglalkozunk hamisított felvételekkel! A témát már régen lezárták, és nem László Petra javára!

 139. Maga ne foglalkozzon azzal, hogy az EU más országai kit fogadnak be, és kit nem! Ha Orbánia nem fogad be senkit, akkor majd 2020-tól, az új 7 éves EU-ciklus kezdetétől, Magyarország nem kap kohéziós alapokat, de lehet, hogy nem is lesz az EU tagja, mert Orbán nem fogja aláírni azt a feltételt, hogy az EU-tagsággal szolidaritást is kötelező lesz vállalni. Merkel kemény feltételeket fog támasztani az új EU-szerződés szövegében a renitens államok (Magyarország, Lengyelország) megregulázása céljából. Ha csak 10 nyugat-európai állam fogja ratifikálni az új szerződést, akkor csak ők maradnak EU-tagok.

 140. Figyelj már te nagyon értelmes, menekült, és voltak sokan, mindenki ott jött, te miről beszélsz? A másik meg, a gyerekemmel a karomon felrúgna bárki, garantáltan innék a véréből leszarva a következményeket. De nem vitázom, a biróság már döntött, bár tudom, rohadt libsi migráns simogató volt a biró. pff

 141. Igen, valamiért a narancsködös agyatlanok ezt hozzák ki belölem, meg a korrupt tolvaj országvezetők is

 142. Igen, uszítás az Európai Bizottság, az EU, – Orbán szóhasználatával élve – “Brüsszel” ellen, és már hónapok óta folyik a rákosista jellegű uszítás Soros ellen! Michael Roth német miniszter Magyarországon járt júliusban, és hányingere volt a plakátoktól. Ő nyilatkozta ezt Németországban. Utoljára Magyarországon ilyen az 50-es években volt. Látszik, hogy Orbán honnan vette a mintát, hiszen MSZMP-tag szülei ezt sulykolták belé. Apja amúgy meg párttitkár is volt, de azért nyugodtan szentté avathatják az Orbán-családod. Most már vallásosak! Megtért kis báránykák! Nem hisznek ezek semmiben sem, csakis a pénzben és hatalomban!

 143. Csak egy kérdés: a másik operatőr esetében miért nincs optikai csalódás akármilyen szögből is nézzük? Nem akarlak meggyőzni hiszen az általad jó pénzért Btk-s idézetekkel védett P. mindig is migránstámogató attitűdjéről volt híres. Osztjónapot!

 144. Várjuk meg a végét! Tényi István, volt FIDESZ-es megtette a feljelentését. Meg fog lakolni a gyáva hajhúzó, aki ráadásul tette után még el is iszkolt. A garázda Borbáth Áron Budapesten egy esküvői foto-stúdiót üzemeltet! Remélem, hogy a budapestiek visszakergetik Romániába, ahonnan a nagyobb jólét reményében eliszkolt. Nekünk nem kellenek ilyen gyáva, garázda alakok! Mivel vélhetőleg Polt ügyészsége rendben fogja találni Borbáth cselekedetét (talán még ki is tünteti őt a magyar állam), én Tényi helyében Romániában is tennék feljelentést, mert a román igazságszolgáltatás talán nem annyira politikailag motivált! Romániában vannak még fékek és ellensúlyok, ott nagyon magas rangú politikusokat is simán börtönbe csuknak, ha bűnt követtek el! Nálunk már nem ez a helyzet: a hatalmon lévő elit bármit megtehet!

 145. Milyen másik operatőr esetében??
  Ne azzal foglalkozz, hogy milyen okból akarom, hogy az igazság forrását megízlelhessük, hanem lásd be, hogy a Petra ártatlan!

 146. Hát igen, nehéz lesz megszokni a sok bal-libsinek, hogy a Petra ártatlan, de akkor fogtok csak igazán sárgulni az irígységtől, ha majd a német médiát kártérítésre bepereli.
  Ők ugyanis nem “németes alapossággal” vizsgálták meg a képeket.

 147. Belátom persze,sőt már veszem is elő a zsebkendőmet s itatom az érte hullajtott könnyeimet.
  Csak az a lényeg,h optikai csalódás nélkül vegye fel a kamera!Na hájra! Bármit írsz ezután , magadnak írod. Osztjónapot! PS. Bocs most ugrott be , persze mindenben igazad van hiszen temagad vagy P. Így kép nélkül egész jól nézel ki!

 148. Aki négerezik arabozik, zsidózik, stb., az mindenre képes! Ilyenek voltak azelőtt Hitler legjobb legényei! A keresztény ideológia szerint csak jó és rossz emberek vannak! Maga egy elvakult nacionalista, sőt soviniszta is! Akkor meg bizonyára felháborodik, ha a románok a magyarokat bozgorozzák! Kettős a mérce?

 149. A magyar maga szerint gonosz kell, hogy legyen? Embertelennek kell lennie egy magyarnak? Magának igencsak kettős mércéje van! Nem az a lényeg, hogy valaki magyar-e vagy sem, hanem jó vagy sem! Tessék csak egy kicsit többet olvasgatnia a Bibliát! A nacionalizmus már sok bajt okozott a történelemben!

 150. Az egy az országunkba betolakodó migránscsürhe egyike volt, és bár László Petra nem! rúgott bele, a helyes eljárás az lett volna ha a határon kívülre rugdossák az összes többivel együtt!

 151. Hát azt soha sem fogjuk meglátni, hogy beperli a német médiát, mert az nem lenne egy könnyű menet, és ha veszt, akkor rámegy mindene! És még a mindene is kevés lesz a perköltségek megfizetésére. Nagyon fel kell kötnie a gatyáját egy ilyen manőverhez! De esze ágában sincs beperelnie a német médiát, mert ő is tudja, hogy gáncsolt. Csak a vak nem látja, meg az, aki nem akarja! Egy bíró viszont pártatlan!

 152. Pontosan, egy nagyon fontos része a büntetőjognak, még ha azoknak hihetetlen is, akiknek csak véleményük van, ismereteik nincsenek 🙂
  Csak hogy tanulj is valami hasznosat: van egyenes, és eshetőleges szándék. Nem magyarázom el, melyik micsoda, kétlem, hogy megértenéd 🙂

 153. Egyértelmű a tény, hogy a rendőr hátulról meglökte a gyermekével menekülő “migránst”. Tehát Petrának csak közvetlen szemtanúja volt az esetnek!

 154. Mindegy, hogy balos vagy jobbos….ha a véleménynyilvánításért hajtépés jár, az már régen rossz…….

 155. Fordulj fel  te vén geci…Végül is,már oda való vagy.a temetőbe…Begyepesedett IQ nulla…nem alacsonyodom le a te ganaj szintedre…Azon tűnődöm,ha te egy ekkora begyepesedett vagy,milyenek lehettek az őseid…. csak szánalmat érzek irántad…És kívánom a sok Ibolyát a sírodra papa..mert már oda való vagy…Én ezzel veled befejeztem..Érthetetlen faszkalappal nem lehet szót érteni.Te Román nőket verő vén szatyor.És újfent leírom neked te barom,hogy gőzöd sincs hogy mi az a Demokrácia..De mentségedre legyen,honnan is tudhatnád te komunista barom…Szálj le rólam..Foglalkozz a kölykeiddel…
  Saját Samsung Galaxy okostelefonról küldve.
  ——– Eredeti üzenet ——–Feladó: Disqus Dátum: 2017. 07. 24. 15:06 (GMT+01:00) Címzett: csaba.szucs31@gmail.com Tárgy: Re: Comment on Súlyos nyílt levelet küldtek a székely hajtépő szarházinak – itt elolvashatod
  “Te genetikai hulladék még magyarul sem tudsz, nem hogy még 4 nyelven…Ráadásul hazudsz össze-vissza! Nem kellett neked sehol 3 állampolgárságot felvenned, ez szemenszedett hazugság! Az IQ-d még a nullánál is kevesebb, ha csak 150 ezret kerestél, max. szart pucoltál valahol….Ami a nőverést illeti: ha az az idióta csaj nem megy oda erősködni, valószínű, hogy a kutya sem veszi észre.Saját magának kereste a bajt!”

  Settings

  A new comment was posted on http://www.ellenszel.hu

  Endre Hídvégi

  Te genetikai hulladék még magyarul sem tudsz, nem hogy még 4 nyelven…Ráadásul hazudsz össze-vissza! Nem kellett neked sehol 3 állampolgárságot felvenned, ez szemenszedett hazugság! Az IQ-d még a nullánál is kevesebb, ha csak 150 ezret kerestél, max. szart pucoltál valahol….Ami a nőverést illeti: ha az az idióta csaj nem megy oda erősködni, valószínű, hogy a kutya sem veszi észre.Saját magának kereste a bajt!

  9:06 a.m., Monday July 24

  |

  Other comments by Endre Hídvégi

  Reply

  to Endre Hídvégi

  Endre Hídvégi’s comment is in reply to

  Csaba Sz:

  Én provokátor??? vicces vagy…es amilyen szep a szókincsed,úgy gondolom az IQ is nulla…mocskold a sajat kölykeidet…16 ev után el kellet jöjjek … Read more

  You’re receiving this message because you’re signed up to receive notifications about replies to disqus_z9iUfJfWw1.

  You can unsubscribe
  from emails about replies to disqus_z9iUfJfWw1
  by replying to this email with “unsubscribe”
  or reduce the rate with which these emails are sent by
  adjusting your notification settings.

 156. Mi a “provokáció” vajon abban, hogy kifejezve a véleményét, fütyülni kezdett? Pontosan úgy, ahogy anno Orbánék és híveik tették a március 15-i ünnepségeken, ahol Demszky vagy éppen Gyurcsány beszélt. Vagy sípolni, kritizálni csak az orbánistáknak lehet, mert ők jogos elégedetlenséget fejeznek ki ilyenkor, mindenki más, aki most ugyanezt teszi, csak “provokátor”??? Hogy az ég nem szakad Rád bakker (amilyen vihar van szerte az országban). Lehet, hogy magadból indulsz ki, de nem mindenki olyan hülye, hogy meg kell neki mondani (“balliberálisoknak”), hogy mi legyen a véleménye valamiről, vagy valakiről! Nyilván elképzelhetetlen ez számodra, de valahogy birkózz meg a gondolattal, vannak olyan emberek, akiknek önálló véleménye van és pont lexarják a balliberálisokat, kb. éppen úgy, ahogy az orbánistákat (akik, nem mellesleg, voltak már liberálisok, konzervatív keresztények, mostanában pedig – kvára lepődj meg – a tetteik, intézkedéseik alapján, leginkább SZÉLSŐBALOSOK)!!

 157. Annál inkább nagyobb a bűne, mert a gyerekével futó embert valóban csak akarta elbuktatni (nem rajta múlt, hogy nem sikerült), de egy KISLÁNYBA, hátrafelé lendítve a lábát, a szó legszorosabb értelmében véve, BELERÚGOTT, s később csak azért meaculpázott, mert a felvétel róla is nyilvánosságra került! Érdekes, hogy ezen a hulladékon kívül, az összes többi riporter, fotós TUDTA KEZELNI azt a helyzetet, csak ő kapálózott (és közben leengedte a kezében lévő kamerát is!!), mint egy eszement! Írd be László Petra nevét a google-ba, azonnal kiadja a videót, amin mind a két rugdosása látható!

 158. 1./ László Petra kitette a lábát, ha csak állt volna és filmez (amiért a fizetését kapta, s ami miatt odautazott), akkor a lába nem lendül, hiszen áll egy helyben és filmezi az előtte elfutó, gyerekét a kezében tartó embert. NEM LÁSZLÓ PETRÁN MÚLT, hogy a pasi végül nem a lábában botlott meg, László Petrában ugyanis EGYÉRTELMŰEN MEG VOLT AZ AKARAT, hogy elbuktassa a pasit és a kisfiát!
  2./ Mi van a kislánnyal? Akibe belerúgott? Azt hogyan tudod megmagyarázni?
  3./ Rajta kívül mennyi is azon fotósok, kameramanok száma, akikről hasonló felvételt tudott bárki is előbányászni? Kb. nulla? Akkor – ezek szerint – MINDENKI MÁS tudta végezni anélkül a dolgát, hiába volt tömeg és felfokozott hangulat, hogy bárkibe is belerúgott volna!

 159. A “gáncs” cáfolása, csak egy geometriai probléma.
  Én azt gondolom a német médiának a “bizalomvesztés” nagyobb gond lesz, ha kiderül, hogy a Willkommenskultur mámorában tönkretettek egy kétgyerekes magyar anyát, mert előítéletből és gondatlanságból nem vizsgálták meg a híreket “németes alapossággal”, csak továbbadták a Fake-Newst.
  Ez az idevonatkozó magyar bűntető törvény:
  Btk 20. § (3) Nem zárja ki a büntethetőséget a tévedés, ha azt gondatlanság okozza, és e törvény a gondatlan elkövetést is büntetni rendeli.
  Ez a német megfelelője:
  https://www.gesetze-im-internet.de/stgb/__16.html

 160. “Gyerekekbe rúgott bele László Petra operatőr” – ez a címe annak a videónak, amit a YouTube-on BÁRKI (!) megnézhet. A pasival kapcsolatban a szándék benne volt “a lábában”, hiszen nem azért lendítette, hogy a reflexeit ellenőrizze, nem rajta múlt, hogy nem az ő kitett lábában esett el a férfi. Viszont a háta mögött elrohanó kislányba, egy az egybe BELERÚGOTT!

 161. Borbáth Áron amúgy felfüggesztette a facebook fiókját, a weboldala pedig “felújítás alatt” van, miközben egy 2014-es bejegyzésben már jelezte, hogy az új honlapján lehet elérni és megbízások ügyében keresni 🙂

 162. Mindaddig nincs ügy, amíg László Petra nem perel. Maga pedig nem bíró, csak egy tudálékos alak! Maga nevetséges! A bírásági eljárás nem merül ki abban, hogy kikeresik a megfelelő szöveget a Btk-ból, mert ha minden pontosan le lenne írva, akkor nem kellene bírósági tárgyalásokat tartani. Minden pofon egyszerű lenne! Ön szerecsenmosdatást próbál elkövetni, és behunyja a szemét!

 163. Ezen a felvételen 0:30-tól látható, hogy belerúg egy kislányba, aki elfut mellette, javaslom, mielőtt olyan “szarházi” mellett állsz ki, AKI A LEGKEVÉSBÉ SEM ÉRDEMLI, tájékozódj és “ezt nézd meg” :

 164. Ja, a lábát csakis azért lendítette, mert éppen beleállt a görcs? 🙂 Bakker, miért kell mindenkit hülyének nézni?

 165. Senki sem támadta, ahogy az összes többi operatőrt sem, vagy találtál másról is ilyen, idióta módon rúgkapáló felvételt?

 166. Egyáltalán nem volt semmiféle “jogos védelemben” … megijedt és rosszul reagált, rosszul, de abszolút NEM indokoltan … ezt amúgy, ha ő is elismerte, Te vajon miért próbálod még most is mentegetni? Jobban tudod, mint ő?

 167. Nem volt fenyegető, nem volt támadás … minden más stimmelne, ha bármi más lenne a hozzászólásodban 🙂

 168. Neked tényleg nincs halvány lila segédsejtelmed sem a magyar szavak jelentéséről? Ez most komoly?

 169. Tegnap még elérhető volt cégének az új honlapja! Nyilván olyan sok felháborodott civil levelét kapta meg a cége E-Mail-címére is, hogy jobbnak látta felfüggeszteni a cége honlapját. Én láttam, hogy sok felháborodott véleményt kapott a facebook-oldalán is, de ezért azt is inkább lezárta! Gyáva alak!

 170. Pontosítanád, hogy milyen jogalappal tették volna, amit te helyes eljárásnak vélsz? Egyébként meg láthattad, senki nem akart itt maradni, csak átvonultak az országon, mert épp útjukba esett. A magyar fiatalokat rugdosni sem kell, mennek innen az első adandó alkalommal 🙂

 171. Igaz, hogy a szándéka arra terjedt ki szemlátomást, hogy megrúgja, de nem sikerült ennek a drága jó 2 gyerekes családanyának felrúgnia egy gyerekét hurcoló embert, így aztán nemzeti hőssé avatják egyesek, csak gratulálni tudok hozzá 🙂
  Az meg végképp nem változtat a cselekmény aljasságának megítélésén, hogy a menekülő apa észrevette-e vagy sem……

 172. Ő maga írta, hogy az első nekirohanástól megijedt
  “……..egyikük nekem rontott és én megrémültem………”
  (lásd a kép) és ezután a Btk 23. § (2) érvényes:
  “… Nem büntethető, aki azért okoz nagyobb sérelmet, mint amelynek elhárítására törekedett, mert ijedtségből vagy menthető felindulásból nem ismeri fel a sérelem nagyságát…”
  SZAKIRODALOM: Természetesen a megtámadott a váratlan támadásnak köszönhetően egy olyan felfokozott pszichés állapotba kerül, ami által nem várható el tőle, hogy mindig a lehető legenyhébb elhárítási módot alkalmazza és ezt a törvény is értékeli.
  (Az ijedség korlátozza a veszélyfelismerő képességet.) Tehát ártatlan.
  https://uploads.disquscdn.com/images/c12174a0c44967e375cafb178e0ed72e434552630dee4815f2f7dbcf75cde820.png
  Egyébként nem ismert el semmit. Hamis bizonyítékokat tártak elé a rendőrségen. Ő maga nem emlékezett a szitukra és kezdte hinni a kommentátorok agymosása nyomán, hogy valami történhetett.
  1) Csak a srácra emlékezett, hogy távoltartotta lábbal.
  2) A lányt még őmaga sem akarta elhinni.
  3) A szír edző pedig matekkal bizonyíthatóan optikai csalódás.

 173. Melyik szituról beszélsz?
  1) Srácot (pánikban) lábbal távoltartotta.
  2) a lány belerohant, boxoló, — (védőleg) tartotta a lábát maga elé.
  3) Szír edző: Sosem állt a szír irányában a lába, és csak(!) távolodott.

 174. 1) A bal felső kép (első fotó) egy optikai csalódás: Csak 44°-os szög van a lábai között 102° helyett.
  0,0 sec-nál 50°-al el kellett volna fordítani a felsőtestét, hogy a menekült irányába álljon. OPTIKAI CSALÓDÁS az egész!!
  https://uploads.disquscdn.com/images/30b71e1e294ff7d96958f5b2ea2480835c1b83ddfedbb9f919df5d402fb466ac.jpg
  2) Itt az oldalon van video, ahol látod, hogy a BOXOLÓ lány volt a támadó. A Petra Jogos Védelemben volt, mikor a lány fel akarta dönteni, hogy elférjen. (10cm nem volt elég a lánynak 2.kép)
  https://uploads.disquscdn.com/images/0805fa1b1e1f525973ef668743cc2c2bfe9cfc428bec9a55813a10591cc80717.png

 175. A téma nincs lezárva, mert a 2. tárgyalás hátra van, és a német média túl sokat keresett a hirdetéseken, egy magyar anyát tönkretéve. A képeket senki sem analizálta, a magyarok migránsgyűlölők, Jobbikos nő, és máris elítéték a liberális médiában.
  A nyíl mutatja, hogy hol volt ebben a pillanatban a nő ballába.
  Annyira gáncsolta el a szírt, amennyire a nap vizes lesz, amikor belemerül a tengerbe.
  https://uploads.disquscdn.com/images/e08062b0d487dbb7731269e09e0c645dc148ba78e2cd66a7b16990b974fe8525.jpg

 176. Honnan látod egy oldalnézeti képen, hogy milyen szögben állt a nő a menekülthöz képest?
  1) Sosem állt a szír edző irányában a bal lába.
  2) Csak távolodott a Petra lába, mert egy “balra-át”-tal kitért előle.
  3) Én csináltam felülnézeti ábrát, az ügyész nem.

 177. Semit nem fogtál fel, csak amit a kommentátorok belédszugeráltak. Ha mondják mit kell ott látnod, akkor azt is látod (tudat alatt).

 178. “……László Petra kitette a lábát…..”
  ???
  1) Milyen irányban volt a a Petra lába kitéve? Meg tudod mondani oldanézetről? Az ügyész 1,5 évi szötymörgés után sem mutatott felülnézeti ábrát.
  Én csináltam felülnézetet. A Petra lába sosem volt a szír edző irányában.

 179. Rider, hogy te mekkora egy faszkalap vagy! 😀 Itt egyszerűzöd, amikor nem tudod megcáfolni azokat, amiket mond. Számomra te tűnsz itt végtelenül egyszerűnek. 😛

 180. te ostoba. nő vagy egyáltalán? az a gyerek nem magyar gyerek volt hanem migráns! semmi keresni valója itt. pontosan azzal védi a saját gyerekeinek az életterét, életlehetőségeit, ha a betolakodók ellen tesz! számtalan magyar gyerek él létminimum közelében, nem csak cigányok. egy magyar anyának az ők érdekeit kell szem előtt tartani és bármikor egy migráns gyerek fölé helyezni!! ja, a googleba 😀 persze mivel az óriási libsi média túlsúly egész EUban ezt nyomta, a google meg az alapján állítja össze a listát….

  ja, és egy arab országban lelőtték volna gyerekkel együtt a pofátlan határsértőt. meg mondjuk aknamező van…

 181. nálad beragadt a lemez? ennyire ostoba vagy? azért mert 1 hete nézte, h köpködik, rugdossák a rendőröket, akik ez esetben határt őriztek. Magyarország határát, már ha ez mond neked valamit. és fegyverhasználati jog nélkül sajnos! a hozzád hasonló emberek miatt történtek az erőszakok, a robbantások, az európai nők megfélemlitése, molesztálások. gyengekezű férfiatlan senki vagy, aki nem merne lépni, amikor bajban az ország!! egy erőskezű hatalom ezt a söpredéket már földközi tenger másik oldalán, a nemzetközi vizekre lépésnél hazazavarta volna! és akkor rögtön nincs lászlópetra! ilyen kurva egyszerű öcsém, tudod, REND!

 182. közöttünk az a különbség, h szerintem el kellett volna gáncsolnia mind! sőt. amikor hajóba szálltak a földközi tenger másik oldalán, akkor kellett volna hazazavarni őket hajóágyúval, nemzetközi vizekre ki sem engedni őket. szoc segélyre utazó csaló migránsok, akik az adott ország törvényeit se tisztelik

 183. te miről beszélsz? folyamatos panasz volt a rendőröktől h nem bírnak velük. nemhogy öket köpdösték, hanem a velük levő menekült nőket rugdosták le a buszokról a férfiak. te ostoba tudatlan libsi fasz. ne a 444 ről tájékozodj, hanem pl Toroczkai oldaláról, aki évek óta tájékoztat ezekről!

 184. hülye maga? több pénzt fizetünk be mint amennyit kapunk onnan. csak még meg is szabják, mire költhetjük

 185. anyád. nőként mered ezt írni. micsoda egy féreg vagy. téged is a hajadnál fogva kellett volna lerántani. hogy mered összehasonlítani a magyar gyereket egy migráns gyerekkel????

 186. igen persze. most is folyamatosan rohamozzák a magyar gyerekek dubai, egyiptom, katar, szaud arábia határait, próbálnak bejutni a segélyért, amit ott az európaiak kapnak… ja nem. te ostoba fasz

 187. maga hülye, vagy csak kádár beosztottja volt? erdély ősmagyar terület, tele kökeményen dolgozó ragyogó székely emberekkel. ez meg egy analfabéta, szerszámot használni nem tudó, nőket erőszakoló csűrhe, akik a segélyért jönnek európába. micsoda ostoba hasoonlat

 188. jaaaaaa és akkor nekem nem lehet saját véleményem igaz? mellesleg a jobbik is egyetért vele, csak óvatosan állnak a témához, az ilyen ostoba vén komcsik miatt mondják, mint maga, akik állandóan visszaszavaznák horn gyulát a sírból is.

 189. de tudok. most is egy csomó magyar gyerek rohamozza náluk a határt az alanyi jogon járó segélyekért. dubaiban úgy hallottam még ferrarit is kapsz az ingyen lakás mellé… ja nem. te ostoba libsi fasz 😀 😀

 190. van pofád ezt a mocsok blogot ellenszélnek hívni 😀 amikor okostelefonon a google hirajánló az elsők között hozza ezt a cikket, nekem, aki sosem olvas libsi fakenews-t… tényleg kurva nagy a jobboldali média túlerő, soros papa még véletlenül sem támogatja, h a csapból is a baloldali agendát nyomják 😀

 191. igaz, dehát a lényeg sok helyen van, ez egy igazi állatorvosi ló. én annak örültem volna ha az összeset felrúgják, bilincsbe verik, a rendőrök segítségével, plusz AK használat, ahogy az a határon szokás!
  más kérdés lehetett volna annyi esze a csajnak, h a libsi PR-osok mekkora shaming-et fognak ebből csinálni, szegénymenekültezni, ki kellett vna maradni ebből a buliból.

 192. miröl beszél maga??? ez egy baloldali gyülöletblog, amit kb 200an olvasnak, mégis a google hirajánlójában az elsők között ajánlotta nekem. úgy jutottam ide. maga szerint hogy lehet ez? csak nem úgy h pénzelik?? jééé … amikor magyar vagy jobboldali embereket ér atrocitás, arról mikor sírdogálnak a top hírekben? kinek akarja itt megadni maga a tiszteletet? annak az oldalnak, aki soha senkinek nem adta meg? az erdélyieknek meg aztán főleg nem!! ezek semmilyen tisztelet nem érdemelnek. az a nő egy szociopata műsort akart ott lenyomni, mert pontosan tudta, h ugranak rá az emberek, hogy szegény nő! ez volt a cél! maguk öregek meg bedőlnek ennek a baromságnak!

  tudja maga hogyan alázták a Budaházy feleségét, 3 gyerekes anyát? ja nem, mert az nem kerül be a hírekbe!

  mit tud be a fiatal koromnak? h én nem vagyok hülye és nem hagyom magam manipulálni, amikor maguk meg az összes nyugdíjemelést beszopták 90 óta és mindig arra a trógerre szavaztak aki többet igért??? ha maguk nem húznák vissza ezt az országot, és a fiatalokon múlna a jobbik már kormányon lenne!

  ennek a nőnek meg a sípját kellett volna lenyomni – vagy fel!

 193. Na ide figyelj! Anyádat sértegeted, ok? Ha nem tanultál meg tisztességesen kommunikálni, akkor tartsd a szád. Tisztelj meg másokat, ha nem osztják a véleményedet. A sértegetés nem vélemény, ok? Ne gondold, hogy az ember véleménye az, amit elolvas. Olvasom torockait, és egy nyilas seggfejnek tartom, tele csúsztatással, előítélettel, ostobasággal. És nem leszek ettől nyilas. Te se leszel intelligensebb, ha nem a nyilas portálokat olvasod, csak, ha gondolkozol. Ha nem mások vélt világnézetével foglalkozol, hanem megpróbálsz megérteni másokat. Remélem segítettem a szellemi épülésedben. Te soha semmilyen menekülttel nem találkoztál a Quaestor botrány előtt, azt se tudtad, hogy erre jönnek. Ugyanis ment minden a maga módján. Amikor szétbaszta az orbán rezsim az ellátórendszert, te akkor hallottál először róluk. És csak ennyit tudsz: Panaszkodtak a rendőrök. Ja persze. Azért menekültek Szíriából, hogy itt baszogassák szegény rendőröket, akiket ki a kurva anyja küldött oda, és miért? Simán benyalod a migráns=menekült= terrorista blama propaganda dumát. Csak egy picit kellene gondolkodni, nagyon ne ártana…

 194. Közötünk az a különbség, hogy nem hiszem, hogy valakit valamivel megvádolok, és ugyan azt elkövethetem vele szemben, mit amiivel vádolom. Amiket leírtál az abszolút a kegyetlen seggfej terrorista barmok módszere. Te miben is különbözöl akkor tőlük? Vagy ez lenne az a kultúra, amit megvédenél? Szoc segélyre utazó csaló migráns banda…. Ez jó. Ennyi zagyvaságot egy mondatba összehordani :-DDD Gondolom ha a te otthonodat lebombázzák, akkor te nyilván nem válnál mások által szoc segélyre utazó csaló migráns bandává :-DDDD

 195. te mit láttál a videóból? Hm? Én ugyan azt, szerintem. Vagy megérted, amit írtam, vagy nem, mert gyenge a szövegértésed. magánügy. Ne foglalkozz avval, mi lehet a világnézetem. Amúgy se tudnál egy tőmondatnál többet mondani az általad említett vélt világnézetről. Ne erőlködj ezekkel. Ne vedd át a habonyi ostoba propagandaszöveget. Ne érd be ennyivel.

 196. Van ami annyira bugyuta és értelmetlen, hogy foglalkozni sem érdemes vele. Persze ez nem zárja ki azt, hogy sok fogalmatlan ember ezt a szintet képes felfogni. Szofisztikált kifejezésmódodat tekintve őket erősíted 🙂

 197. Ven komcsik? Latatlanban hogyan mondhat ilyet? Na idefigyeljen! Az en 78 eves szüleim Orban szüleivel ellentetben sohasem leptek be a partba! Vallasosak, es en is vallasgyakorlo katolikus vagyok! Orban apja nemcsak hogy parttag, hanem parttitkar is volt. Köpönyegforgato komcsi csalad voltak, most pedig alkeresztenyek! Nagyon el van maga tajolva, mert azt hiszi, hogy minden vallasos ember FIDESZ- es Orban-fan! Pedig nincs igy!

 198. Ven komcsik? Latatlanban hogyan mondhat ilyet? Na idefigyeljen! Az en 78 eves szüleim Orban szüleivel ellentetben sohasem leptek be a partba! Vallasosak, es en is vallasgyakorlo katolikus vagyok! Orban apja nemcsak hogy parttag, hanem parttitkar is volt. Köpönyegforgato komcsi csalad voltak, most pedig alkeresztenyek! Nagyon el van maga tajolva, mert azt hiszi, hogy minden vallasos ember FIDESZ- es Orban-fan! Pedig nincs igy! Maga mar nem JOBBIK-os, hanem FIDESZ-es! A FIDESZ ma mar szelsösegesebb part, mint a JOBBIK!

 199. Milyen irányba? Vak vagy? Állt és végezte operatőri tevékenységét, ahogy a mellette álló pasi is, látták, hogy éppen közöttük fog vélhetően elfutni az egyik ember, ekkor mindkét operatőr kifordult oldalra, hogy fel tudják venni a pasit, de László Petra innen már nem filmezett, hanem kicsit hátradőlve, az egyik lábát felemelte a földről, s nem, kvára nem azért, mert egyensúlyát vesztette. Ilyen mozdulatot a MÁSIK OPERATŐR NEM TETT ! Pedig kb. pontosan ugyanolyan távolságban állt a futó embertől, mint a másik oldalon lévő László Petra. A Lászlóhoz hasonló mozdulatot akkor tesz az ember, amikor el akarja buktatni azt, aki előtte elfut, vagy bele akar rúgni abba, aki előtte elfut … GYÁMOLTALAN MOZDULAT VOLT, de ha Te ebben a buktatás és/vagy a rúgás szándékát NEM ÉRZÉKELED, akkor komoly gondjaid vannak a testbeszéd értelmezésével és még magánál László Petránál is jobban tudod, hogy mit is tett :-))) Ami – ha csak nem Te vagy László Petra – nonsense, ráadásul anno a Magyar Nemzethez eljuttatott bocsánatkérő levelében, ő maga ISMERTE EL, hogy pánikhelyzetben lévőnek érezte magát és rosszul reagált, ezért érezte úgy, hogy meg kell védenie magát (az más kérdés, hogy a rugdosás nem éppen jó módszer erre ilyenkor).

 200. Jabronka, neked mi közöd ehhez az egészhez? Mi lenne ha a bomlasztók közöl átemelkednél az összetartozást kovácsolók közé? Hogy a példaképednek Hitlert vagy Rockefellert választhatod az a te szabad döntésed. Így csak egy hernyó vagy.

 201. Hát, az mindegy, hogy bilincset szerettél volna, mert csak lerasszistáznak, és nincs értelmes vita.
  Engem az foglalkoztatott, hogy itt vannak igazi bűnözők is! pl: Szigetvári Viktor a kanadai rádióban rágalmazta meg (Btk § 226.) a Petrát gyűlölet-bűncselekménnyel és rasszizmussal (a szír edző gáncsolását magyarázva). Vagy a szír dulakodó edző (Btk §310), és még nem is említettem a gyűlöletbeszédet a blogokban a Petra ellen. És az N1TV-nek
  joga volt kirakni a VÉRDÍJAT a honlapra, mint egy hirdetőoszlopra? A tudósítók gondatlanságból (Btk §20) megrágalmazták.
  Kronológia:
  1) A Petrának nem volt esélye kimaradni, mert az N1TV kírúgta (politikai okokból) és azt mondták világszerte, hogy ez a “démon” még a szélső.Jobbiknak sem vállalható.
  2) Másnap a Bors-Online felröppentette a Fake-Newst, hogy “elismerte tettét, de nem kért bocsánatot”, pedig a Kisberk azt mondta: “sokkot kapott a nő. nem tudott a miértre válaszolni”.
  (Ezzel a média megalkotta a “büszke határvédő” legendáját, pedig otthon ült sokkosan, depressziósan)
  3) Ezután bocsánatot kért levélben (a pánikért a tumultusban), de média meghamisította, mert azt hazudták: “elismerte a szír gáncsolását”.
  4) A rendőrségen hamis gáncs-videóval (hamis bizonyítékkal) szembesítették. Máig ezt vetik a szemére, hogy a hamis videó láttán mit mondott, pedig többször mondta: “nem emlékszik”.
  5) Ehhez még jön az ügyészség szabotázsa. Nem igyekeztek a MAGYAR Névről lemosni a gyalázatot. Nem azt kürtölték világgá, hogy “semmi köze a szír eleséséhez”, hanem hogy: “felé rúgott, de nem érte el”.
  6) Berlinnek, Brüsszelnek, Junckernek, Merkelnek, Schulznak, Soros-aktívistáknak mindent megér, hogy elítéljék, mert a nő neve a „menkültellenesség” szimbóluma lett.
  7) A liberális német média “túltolta” a szekeret a gyűlöletcikkekkel. Ma sem merik bevallani, hogy nem volt gáncsolás. (kártérítés!)
  8) A berlini nagykövet látja, hogy továbbhazudnak a szír edző gáncsolásáról, de nem szól érte, mert Orbán most Merkelért imádkozik. (ártatlan állampolgárát pedig cserbenhagyta.)

 202. 1) A levélben csak(!) a tumultusbeli pánikról írt.
  2) A szíredző pedig egy optikai csalódás volt. Ha az ügyészség megcsinálta volna a felülnézeti vázlatot, ők is rájöttek volna.
  3) Itt a bal felső képen a nő ballába 120 cm-re van a menekült jobb térdétől.
  Csak 44°-os szög van a lábai között 102°-os helyett. Optikai csalódás!!
  https://uploads.disquscdn.com/images/30b71e1e294ff7d96958f5b2ea2480835c1b83ddfedbb9f919df5d402fb466ac.jpg

 203. (Nem érte el a lábát) ha igaz is lenne, a szándék az nem is számít nálad. Ha valaki megszúr késsel valakit, és az nem hal bele, akkor az nem is bűnös. Ilyenek a fityeSSes agyhalottak….

 204. Közlöm veled hülyegyerek, hogy igen!!! Gyilkossági kísérletért nem büntetnek??? Látni, hogy egy agyhalott barom vagy!

 205. ezt nem értem 🙂 azok a rohangáló kisgyerekek, szülők, fiatal fiúk, lányok ott mindannyian megöltek 300 embert? 😀

 206. Elgáncsolt akit egy rendőr akart feltartóztatni csak nem ált meg a másik kiderült elgáncsolt migránsunkról,hogy 50 ember hláláért felelős az ő országában! És még sajnálni kell?

 207. most ezt osztotta meg a féreg:

  Elegem vólt a bujkálásból!

  Tettem, amit tettem, újra megtenném! Sz.tem nem való az ilyen deviáns
  egy ilyen rendezvényre! Magának kereste a bajt, megérdemelte amit
  kapot!!

 208. Szörnyü! Pedig en is kerdöre vontam egy E-Mail-cimere küldött üzenetben! A FB-fiokjat es cege weboldalat gyavasagbol egy napon belül felfüggesztette. A nö hatulrol törtenö földre teperese utan gyavan eliszkolt a helyszinröl.

 209. Nem. Egy ilyen ügy az rágalmazási feljelentéssel szokott kezdődni. (Btk 226 § 1). A polgári per csak utána jön.

 210. Az nem alternativa, hogy a sovinisztakhoz, fasisztakhoz tartozzanak emberek! A nemet közszolgalat media az Orban-kormanyt mar nyiltan jobboldali szelsöseges kormanynak nevezi!

 211. Komenyista nyamvadek Orban es szülei voltak! orban mindket szülöje parttag volt, apja raadasul meg parttitkar is. Ezek most al-keresztenyek, nincsen nekik ideologiai meggyözödesük, csakis a hatalom es a penz a mammonjuk!

 212. nyilas seggfej haha :DD csak mert ő ott él a határtól pár 100 méterre, pontosan látja és ki meri mondani h mi történik… te meg a kiskörútról osztod a észt. a többit el sem olvastam. gyerekek vagytok akik egy álomvilágban éltek. lemész Kazinczyba a haverokkal meg Erasmusszal berlini hollókoszt emlékművet posztolni és azt hiszed tudod milyen a világ… lövésed nincs milyen szívás lesz egy 20-30 százalékban iszlám Európában élni. egy kihaló Európa jelképei vagytok akik a saját véretek marjátok az osszetartas helyett… csak mi is itt élünk veletek sajna..

 213. Ez dajkamese! Nemetorszag es a nyugat-europai regi kapitalista orszagok netto befizetök, mig Magyarorszag es a többi közep-kelet-europai orszag pedig több tamogatast kap, mint amennyit befizet! Az ön magyarazatat valoszinüleg az Orban-Habony-mediabol hallhatta!

 214. Hogy mit csinálsz az ágyban, az a te dolgod, de látom nálad egy tőmondatnál tőmondatnál többre nem futja. Szerintem ezt ezzel túltárgyaltuk.

 215. azt már tudjuk milyen élni egy nácik által fertőzött Európában. A nácik már bizonyítottak….

 216. Szerintem sajnálni itt téged kellene a kezdetleges íráskészséged miatt, de nem teszem 🙂
  Egyébként pedig amit itt próbáltál leírni, a valóságtartalmának a vizsgálata nélkül is olyan cselekmények lennének, melyeknek semmi közük a nő célzatos rugdalózásához 🙂

 217. Ön- és vagyonvédelem (kamera) volt a szándék te IQ-bajnok. Nem mellesleg állampolgári kötelesség a nyilvánvaló bűncselekmény folytatásának megakadályozása, inkább kitüntetni kellett volna Petrát.

 218. Orban es szulei nem irkaltak sulyos marhasagokat. Ja…. oket nem akarjak levaltani – ertem. Ricsike meg maszopos alelnok a Gyurcsanyos Papan… nem 30 eve!!! MOST!!!!

 219. En nem vagyok Maszopos, vallasgyakorlo katolikus vagyok, de szeretnem levaltani Orbant. Orban szüleit meg nem is lehet / kell levaltani, mert nem politikusok. Maximum csak a lopott vagyonuktol kellene öket megfosztani. Dehogynem irkalt es mondott marhasagokat Orban!. Pl. a minap Tusvanyoson is! Itt Nemetorszagban ezen röhögnek az emberek, pont ugy, mint mi anno a Ceausescu-rendszeren! Orban vilagpolitikai felfogasa nagyon primitiv, provincialis, amolyan felcsuti-fele. Ertelmisegi polgar lenezi az Orban-feleket itt Nemetorszagban! Felcsutrol csak ezt hozhatta magaval. Apja rugdosassal valo nevelese megtette a hatasat: egy komplexusokkal teli emberre valt, aki meg akarja mutatni apjanak es a vilagnak, hogy milyen sokra vitte az eletben. Aztan nem vitte egyaltalan sokra, csak ö ugy erzi. Lesz meg ebböl bukas, amely meg Ceausescu bukasanal is nagyobb lesz!

 220. A Ricsike maszopos. Rad nem mondtam semmi terhelot, hiszen nem is ismerlek. De ha mindnekit megfosztanal a lopott vagyonatol, akkor gyanitom, hogy a tizezer koldus orszaga lennek…. VALOBAN! 😀 😀

 221. Igy is a koldusok orszaga vagyunk, csak nem tizezere, hanem harom millioe! Ujra, mint regen, a Horthy-rendszerben! Azert, mert a felsö tizezer (Orban es oligarchai) ellopta tölük a lovet. Akkor legyen inkabb az a tizezer koldus, mint a harom millio! A nemet jolet meg sokaig varat magara Magyarorszagon! Ha Orban marad, aki meg tovabb!

 222. A nemet joletet felejtsd el! Sorban veszik meg a magyar ingatlanokat, mert itt akarnak letelepedni. Ok mar lattak no-go zonat es lattak migransokat és este 6 utan 10 lakattal bezart ajtokat es rajottek, hogy a biztonsag es az esti nyugodt setak sokkal tobbet ernek, mint a szaros penz. Nem baj. Almodjatok sok penzrol, ha nektek az a jo. A nep soha nem lesz vagyonos, mert sehol nem az a világon. A tokes meg mindegy, hogy ki. A nem mindegy az, hogy merre viszi az orszagot. Ez fog eldolni 2018ban ujra es semmi mas. Szavazzon mindenki oda, ahova erzi es szeretne. Ennyi………….

 223. oké, tehát maga mit is mond? ingyen pénzt kapunk a semmiért?? komolyan maguk olyan hülyék mint a föld… egy ország hülyébbik libsi fele elhiszi ezt :DD ráadásul ha jól értem akkor a gazdag országok fizetnek nekünk igaz? és ezt maga elhiszi. szánalmas… tipikus ostoba magyarok akik visszahuzzak ezt az országot a szárnyalástól. ingyen pénz, ingyen ebéd, kerítés kolbászból nincs!!! Kádár alatt sem volt! ennyi idősen már több esze lehetne. pénz a semmiért hahahhaha

 224. Nem felejtem el, mert igaz! Nemetorszagban elek! Itt nincsen semmifele no-go zona! Ezt a hülyeseget a Habony-media adagolta be a magyar zombiknak! Ertelmisegi ilyen maszlagot nem vesz be! Itt a tarsadalom 99%-a jol el! Itt nem vagyonossagrol van szó, hanem joletröl. Itt se mindenki gyaros! Viszont Magyarorszagon kenyergondok vannak, a csaladok nagyon nagy hanyada nem jön ki a jövedelmeböl a honap vegeig! Orban persze most mindent meg fog igerni, tejjel-mezzel folyo Kanaant, de megvalasztasa utan ugyis csak a klienturajat fogja kiszolgalni, es utana jönnek az ujabb megszoritasok. Egeszen biztosan a nyugdijasokat is meg fogja probalni megvasarolni a tavaszi valasztasokig.

 225. Budapesttol 100km-rel az utcankban 2 hazat vett meg 2 nemet hazaspar. Manheimbol jott mindketto. Amit meseltek az katasztrofa. Nem kell elhinni, nekem teljesen mindegy, hogy mit hiszel vagy nem hiszel. Tolem a Maldiv szigeteken is elhetsz nem szamit semmit. menjel be az ingatlankozvetitokhoz es kerdezz ra, hogy kik vasarolnak az Eu-bol hazakat Magyarorszagon. Ha megkapod a korrekt valaszt, akkor majd nem fogsz Habonymediazni, meg zombizni. Ugy latszik hataron tulra nem jut el csak a hulyeseg – mar megbocsass! 🙂 Tovabbi szep kellemes joleti nemet tarsadalmat kivanok meg arra a par evre, amig haza nem fogsz menekulni. csak imadkozzal, hogy legyen HOVA hazajonnod!

 226. Szégyen ez a lény ! Nagyon meg akar felelni “főnökének” ,azt vallja , hogy : a pénz számolva ,az asszony verve jó ! Most aztán büszke lehet magára ,mint fidesz -nyalonc !!!!

 227. Mar megbocsasson, de maga el Nemetorszagban vagy en? En masoktol, hallomasbol elem meg azt, amit megelek! Megertette-e egyaltalan, amit a nemetek maganak mondtak, vagy csak felreertette? A nemetek is sokfelek (valodi pluralis tarsadalom), es hiu abrand azt hinni, hogy majd mind a 80 millio nemet nalunk fog kikötni. Mit gondol, olyan vonzo 4-szer, 5-ször kevesebb berert Magyarorszagra jönni? Mindenki vallalkozo sem lehet, raadasul egy nem vallalkozobarat környezetben! A magyarorszagi gazdasagi környezet nem vallalkozo-, hanem oligarchabarat! En is ismerek nyugdijas nemeteket, akik Magyarorszagon elnek, de ök mar 10 eve ott laknak, es nem politikai okbol, hanem penzügyi okbol jöttek Magyarorszagra! Nyugdijasnak megeri Magyarorszagra települni, de az nem politikai okbol törtenik! Higgye el, hogy le fog csengeni az ISIS terrorizmusa es a tömeges gazdasagi bevandorlas is, mert egyreszt az ISIS-t likvidaljak, masreszt a Nyugat-Eurpoai orszagok meg fognak allapodni azokkal az orszagokkal, ahonnan a gazdasagi bevandorlok jönnek, hogy ne engedjek az allampogaraikat tömegesen kivandorolni. Az Alkaida terrorszervezet is tönkrement, igy lesz az ISIS-szel, es az altaluk okozott nepvandorlassal is. Semmi sem tart örökke. Addig azonban meg sokan fognak meghalni sajnos. Kepzelje: ket fiatal nemet kutato kollegam is lakik pont Mannheimban: ök nem szandekoznak Magyarorszagra települni! Nem mindenki örült! Penz beszel, kutya ugat!

 228. Nagyon helyesen cselekedett, a közrend, a köznyugalom megvédése, több ezer ember érdeklődését megzavaró ellen!
  Petrával meg kár hivatkozni, mert ott is készült videó,ami teljesen egyértelműen bizonyította, hogy Petra legalább 2 m-re állt az eleső apától!
  Szóval erről van szó, az ilyen ehhez hasonló újságírókat, oldalakat kellene örökre eltiltani, elhallgattatni , nem az igazság fáj, hanem a hazugságaitok !
  Tudjátok a közmondást
  A hazug embert előbb………….

 229. Nem tudom miket néztek és hogyan hamisíttok eseményeket melyről több videó felvétel készült?í
  Nos én végig lassítottam az egész felvételt, Petra lába végig a földön volt,így semmi esetre sem gáncsolhatta el a tőle legalább 2 m-re haladó férfit, hacsak nem teleszkópos a lába!
  Nos ajánlom, hogy néhány verekedős filmet lassítsd le, meglátod, hogy a nagy pofon a másik arca előtt legalább fél m-re halad el, míg a teljes sebességgel nézve valóban úgy tűnik mintha nagy találat lett volna.
  Nos az ominózus felvételnél éppen fordítva volt Petra állt és a kamera mozgott, ami okozta azt , mintha a láb mozdult volna, pedig mondom, más kamera ( rögzített) állásból egyértelműen látható hogy a láb végig a földön van!
  Ez bebizonyított tény és mindenki aljas hazug az újságírókkal egyetembe aki mást állít.
  Minden ilyen firkász örökre kellene eltiltani!

 230. Nem tudom miket néztek és hogyan hamisíttok eseményeket melyről több videó felvétel készült?í
  Nos én végig lassítottam az egész felvételt, Petra lába végig a földön volt,így semmi esetre sem gáncsolhatta el a tőle legalább 2 m-re haladó férfit, hacsak nem teleszkópos a lába!
  Nos ajánlom, hogy néhány verekedős filmet lassítsd le, meglátod, hogy a nagy pofon a másik arca előtt legalább fél m-re halad el, míg a teljes sebességgel nézve valóban úgy tűnik mintha nagy találat lett volna.
  Nos az ominózus felvételnél éppen fordítva volt Petra állt és a kamera mozgott, ami okozta azt , mintha a láb mozdult volna, pedig mondom, más kamera ( rögzített) állásból egyértelműen látható hogy a láb végig a földön van!
  Ez bebizonyított tény és mindenki aljas hazug az újságírókkal egyetembe aki mást állít.
  Minden ilyen firkász örökre kellene eltiltani!

 231. Petra állt amikor rengeteg ember elkezdett rohanni, belekerült a fősodrásba! Kezében a kamera, mikor az a lány teljes erőből nekifutott , jobb alkarjával éppen gyomorszájon találta ,volna ha, nem a lábával megpróbálja a futás irányát kivédeni, eltéríteni !
  mindegy hogy ki ellen ez egy teljesen emberi reflex, bárki lett volna ott védekezett volna az ütközés ellen!

 232. ez sajtóetikai kérdés: jogában áll-e egy újságírónak közbeavatkozni az eseménybe, amiről tudósít? A szándék fontos. Jelzi, h közbeavatkozna, csak valamiért em sikerült. Mondjuk túl ostoba volt ahhoz, h kiszámolja a távolságot. A gyerekhez egyébként hozzáért. Nem avatkozhat közbe, kizárólag akkor, ha avval emberéletet ment. Ezen nincs mit rugózni.A jogszerű hatósági eljárást (igen egy fasiszta állam jogszerűnek minősíti azt, ha valaki menekült, akkor evvel bűnt követ el) kizárólag hatóság végezheti. Egyébként önbíráskodásnak számít.

 233. Egy másik, hosszabb, más szögből készített videón látszik, mitől esett el az apa: mert kirántotta magát az őt megállítani akaró rendőr kezéből, miközben kikerülte. Megnézhető a youtube-on.
  És még egyszer, utoljára: nem mentegetem L.P.-t, mert amit tett, illetve akart tenni, aljas volt. De ettől még maradjunk a tényeknél.

 234. Másik szögből készített videón pontosan látszik, hogy a férfi FELÉ RÚG, de NEM ÉRI EL. Keresd meg a youtube-on.

 235. A nő JOGOS VÉDELEMBEN volt. Az első nekirohanástól megrémült.
  22. § (1) Nem büntetendő az a cselekmény, amely a saját, illetve más vagy mások személye, javai vagy a közérdek ellen intézett, illetve ezeket közvetlenül fenyegető jogtalan támadás elhárításához szükséges.
  22. § (3) Nem büntethető, aki az elhárítás szükséges mértékét ijedtségből vagy menthető felindulásból lépi túl.

 236. Petra esete jól jött akkor, hogy azt a példátlan határsértést elfogadhatóvá tegye, ill. az emberek ne erre gondoljanak, hanem sajnálatot generáljanak a gyanutlan nézőben ,olvasóban .Vagy megrendelés előzte meg, vagy a helyzet kihasználása politikai célok érdekében! Meg kellene változtatni az írott sajtó papírját, hogy valamire még használni lehessen, mert a tartalma miatt nem érdemes arra, hogy a legcsekélyebb hitelt adja az olvasó.

 237. Lehet a dolgot kenni jobbra és balra: A vállán a több kilós, több milliós értékű kamerával próbált felvételeket készíteni ! A fotelból természetesen minden másképp néz ki!

 238. Még az sem biztos, hogy apa, hiszen később Spanyolországban csak a fiáról beszélt. Hova lett a kislány?
  Nem lennék meglepve, ha valamelyik gyermekintézményben meglelhetnék. Amikor átlépték a határt a velük hozott gyereket ott hagyták minden nélkül, mert azt az infót kapták, hogy a magyar határőrök gyermekre nem lőnek! Még csak az eü. sátorig sem kísérték el, a velük cipelt gyermekeket. Kb 600 gyermeket hagytak ott a határon. Talán még emlékeznek rá, hogy új épületet kellett megnyitni Fóton az elhagyott gyermekek számára!

 239. “És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképpen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;”
  Máté 6,12

  Péter első levele. 4:8

  – az Új fordítás szerint:

  “Mindenekelőtt az egymás iránti szeretet legyen kitartó bennetek, mert a szeretet sok bűnt elfedez.”

  Pál Korinthusbeliekhez írt I. levele 13. rész
  13.
  Most azért megmarad a hit, remény, szeretet, e három; ezek között pedig legnagyobb a szeretet.

 240. Oriási a felelőssége a kormánynak, hogy az állampolgárát, akit a kvóta és a kerítés miatt gyaláztak meg a döhödt német médiában, csak azért nem védte meg, mert az ellenzéknek fotózott. Már régen tisztázni kellett volna ezt a Fake-ügyet és “lemosni a gyalázatot”.


 241. 0,25-ös sebességgel, 0:20-nál jól látszik, hogy emelte-e a lábát. A többi puszta okoskodás.

 242. Magánemberként mindenkinek lehet véleménye, ez alkotmányos jog 🙂
  Az eljáró bíróság egyébként értékelt minden tényt és körülményt, ez alapján döntött úgy, hogy büntetés helyett intézkedést foganatosít ellene, és 3 évre próbára bocsájtja.
  Az más kérdés, hogy erkölcsileg le tudja-e mosni magáról ezt a foltot a közeljövőben? Persze nem a rajongótáborát képező populáció körében 🙂

 243. AZ a helyzet,hogy aljas dolog egy nőt hátulról a hajánál fogva lerántani!!!!Még aljasabb,egy a véleményét felvállaló, gondolkodó EMBERT földre rántani.Sajnálatos,hogy1992.óta a szekértáborok csókos táborokat hoztak létre,és az ügyeletes kis és nagy Vezér mondanivalója számít,ellen vélemény,vagy kételkedés SENKIT nem érdekel,sőt kifütyülik,lehurrogják,ha vezér azt mondja 5ször5.26.meg ne merje senki megmondani,hogy25.mert meglincselik!!!

 244. Mondom, hogy ártatlan. Btk 22. § (3)
  “Nem büntethető, aki az elhárítás szükséges mértékét ijedtségből vagy menthető felindulásból lépi túl.”

  1.kép – Itt rohannak bele a nőbe amitől megrémül.
  https://uploads.disquscdn.com/images/c12174a0c44967e375cafb178e0ed72e434552630dee4815f2f7dbcf75cde820.png
  2.kép – A srácnak szabad útja van a zöld nyíl mentén. https://uploads.disquscdn.com/images/cd395a629b74aa2583e2203b98d8a03fb1165b337f0f51ab547923d0b819bd0d.png
  3.kép – A fordulásnál a srác szembefordul a Petrával, amit a nő támadásként él meg, és megvédi magát.
  https://uploads.disquscdn.com/images/d602479e38ea129f8fa970e0988956946e5afc68d491e8f4e64d3e39da36c223.png
  (SZAKIRODALOM:
  Természetesen a megtámadott a váratlan támadásnak köszönhetően egy olyan felfokozott pszichés állapotba
  kerül, ami által nem várható el tőle, hogy mindig a lehető legenyhébb elhárítási módot alkalmazza és ezt a törvény is értékeli.)

 245. Na ezek azok a körülmények, melyek még érintőlegesen sem tartoznak az esetleges jogellenesség megállapítása tárgyköréhez 🙂
  Az már önmagában is értelmetlen megállapítás részedről, hogy ha legalább egy gyermeke van valakinek, akkor nem biztos, hogy apa. 🙂

 246. Egy becsületes polgártársadat gyalázod egy rohadt terrorista féreg védelmében! A kölyke néhány év múlva nem csak a haját fogja húzni a nőknek Európa valamelyik toleráns országában!

 247. Ha esetleg megnéztétek volna azt a felvételt, (még bepótolhatjátok, s ha csak egy picit is kíváncsiak vagytok az igazságra akkor ki lehet kockázni az egész videót) akkor láthattátok volna, hogy nem a Petra lábában esett el az a drága jó ember.

 248. Akkor már csak egy dolgot kérünk Tőled.
  Leírnád részletesen hogyan jutottál ezekre a számítási eredményekre? Engem személy szerint érdekel, mert egyelőre kissé a levegőben lógnak a számaid, de nem zárom ki, hogy korrektek. Főleg, ha adsz egy korrekt leírást a módszertanodról.

 249. Gratulálok. Végre valaki, aki felismerte, hogy optikai csalódás volt. Az ügyész is rájöhetett volna, de olyan sokaknak érdeke, hogy elítéljék az N1Tv volt operatőrét, (a menekült-ellenesség szimbóluma lett a neve) hogy nem látni tisztán, ki mozgatja a szálakat:
  Brüsszel, Berlin, Soros aktivisták, Német média, Gyucsány, Fidesz, és még maga a Jobbik sem örülne, ha kiderülne, hogy ártatlanul rúgták ki.

 250. Vannak méretek, amik adottak. Pl: a Petra magassága és a lábai között levő szög. Illetve, hogy mikor volt takarásban a Petra lába. Csak azt kellett meghatározni, milyen messze szaladt el a migráns a Petra mellett.
  A videok és képek közös nevezője egy felülnézeti vázlat (amire az ügyész nem volt képes 1,5 év alatt).
  Addig finomítottam a méreteket, amíg egyezik a videókkal és képekkel. Azért csináltam a videót talán túl aprólékosan, hogy egyszerűbb emberek is megértsék a bizonyítást.

 251. Lajos Márton Hajdú, az hogy teitt véleményt mondasz, az most provokáció? Te meg olyan elfuserált férfiszemély vagy akit a bolsik küldenek mindenhová?

 252. “Ha egy nő?” Anno a barátaim,mindig azzal húztak,hogy én nő párti vagyok,mert,hogy annyira védem őket!Így is volt!Hiszen Anyukám egyedül nevelt fel és csakis jó dolgokat láttam és kaptam tőle!Nem úgy, mint az apámtól,aki legalább akkora barom volt,mint az a borbáth nevezetű Székely állat,aki hajánál fogva rántotta le azt a Nőt,aki véleményt mert formálni, a Felcsúti agybeteg,skizofrén, (hiszen egy videóban maga a GE.I o.v. is bevallotta ezt! https://www.youtube.com/watch?v=xxU4GH5U-QE) maffiavezérről!
  Na “kedves” Lajos vagy Márton vagy Hajdú!Mert hogy a női nevét nem lehet látni!Kíváncsi lennék,ha az ön lányát,vagy önt vagy valamelyik női rokonát így rántaná le a földre egy ilyen mocskos,beszari,szemétláda,gusztustalan féreg állat, mi lenne a véleménye a dologról? Egy biztos!Ha ezzel a féreggel egyszer is találkoznék a nyílt utcán,biztos,hogy nekem jönne és önvédelemből meg kellene védeni magamat! De az biztos,hogy kitörném azt a kezét amivel ezt a tettét elkövette! Most már csak “gratulálni” szeretnék önnek o.v. nagyvezíre se..nyalásához és a hitlerista gondolkodásmódjához! És itt emlékeztetni szeretném még valamire, ezért bemásolok önnek egy nagyon ismert írást:
  “Amikor a nácik elvitték a kommunistákat, hallgattam, mert nem voltam
  kommunista. Amikor elvitték a szociáldemokratákat, hallgattam, mert nem
  voltam szociáldemokrata. Amikor elvitték a szakszervezetiseket, nem
  tiltakoztam, hiszen nem voltam szakszervezetis. Amikor elvitték a
  zsidókat, nem tiltakoztam, hiszen nem voltam zsidó. Amikor engem vittek
  el, már nem volt, aki tiltakozhatott.”
  – Martin Niemöller német teológus –

 253. Már csak a szavahihetőséged alátámasztásáéra tudnál citálni egyetlen gyalázkodó mondatot tőlem? 🙂 A jövőbe látási képességedhez pedig őszintén gratulálok 🙂

 254. Te ökör egy nő nem provokált hanem kritikáwat nyilvánitott ! Te meg szopd le magad vaby a gecit ,mert kb egy szinten vagytok , a béka segge alatt 10 emelet !

 255. Szerintem ez a 2 perces itt épp
  1) az ökölcsapással és
  2) a visszafelé mozgó lábbal foglalkozik
  A srác irányát zöld és piros nyíl jelzi
  .

 256. Hogyan tette magát tönkre? Mert Pánikba esett? Érdekelt valakit egy migráns Németországban? Senkit! Csak le akarták verni Magyarországon a kvóta elutasítást és a kerítést.
  A Fidesz biztosan örült, hogy nem ők vannak a címlapon, hanem a Jobbik volt fotósa. Ezért rakták fel az internetre az éjszakai “kézrekerítés” videóját is.

 257. Ha neked ez szándékosan provokálás,hogy valaki fütyülni mer a ti álltalatok nagyra becsült díszvendég megszólalása alatt,akkor csak sajnálni tudlak téged és a többi hozzád hasonlót.Mi,igazi magyarok senkit nem vágtunk szájon amikor tojással dobálták,vagy síppal,dobbal zavarták a mi vezetőinket felszólalás közben.Ezért van óriási kulturális szakadék ,mi és ti közöttetek!

 258. A bal képen a jobb térd mutatja, hogy a Petra épp szemben állt itt a német fotóssal (merőlegesen), a ballába nem előre, hanem oldalra kitéve az érintő és a rádiusz találkozása fölött. Tehát a közelében sem volt a szírnek. A nő magassága adott, és a lábai között levő szög is. Ebből adódik a rádiusz. A menekült lábai között kb 30 cm volt. Azt kellett meghatározni, hogy milyen messze futott el a nő mellett. Fixpontok a két képen a nő jobblába, és a migráns ballába, és a német kamera helye. Támpont, hogy a videoban melyik képen volt takarásban a nő lába. Az eredmény egy felülnézeti vázlat, amely kielégíti a túloldali képeket és a 2 videót is. Ha az ügyész egy vázlatot csinált volna, közben rájött volna, hogy optikai csalódás van a videóban. Ma is arra hivatkozik az ügyész, amit 2015-ben a nő a hamis videó (hamis bizonyíték) láttán mondott.
  Ez a két kép rágalmazóvá tesz mindenkit (Btk §226), aki a gáncsolást kiáltott, mert a nem mentség a hanyagságból eredő tévedés (Btk §20.3) Az újságok nem mértek utána, mielőtt tönkretették a Petrát.
  https://uploads.disquscdn.com/images/e08062b0d487dbb7731269e09e0c645dc148ba78e2cd66a7b16990b974fe8525.jpg

 259. Ki kellene próbálni elviselni egy igazi sípcsontrúgást. Nekem volt benne részem. Összegörnyedve üvöltöttem, ordítottam a fájdalomtól hosszú percekig. Kielemezték kockáról kockára. Láttam. Az a kisfiú még csak meg sem botlott Petra lábában, szépen futott tovább, az arcán se látszott fájdalom. Miről beszélünk?

 260. Ha én hadonászok a fejed körül és neked tele van mind a két kezed kamera tartásával, mivel védekezel.

 261. A lánnyal szembeni fellépése valóban visszetesző, de nem kellett hozzá mentőt hivni és el sem esett. Egyébbként nyugodtan imádjad őket,kedves emberek kérdezzél német vagy francia stb. nőket.

 262. Magyarországon sok gyűlölködő ember van, igazságtalanul mocskolódni, bekormolni embereket nem egy elegáns dolog, lehet az komonista,jobbikos, fideszes vagy munkáspárti.

 263. Én általában nem az elemzőknek hanem a szememnek hiszek. Voltam kispályás focista, tapasztaltam milyen ha visszahúznak vagy felrugnak előrehaladás közben. Fizikai törvények egyszerű.

 264. Nem az a kérdés, hogy én mit tennék, vagy bárki más, hanem hogy mit cselekedett ez a nő. Ezt ítélte meg az eljáró bíróság is, és garázdaság vétségében mondta ki bűnösnek, 3 év próbára bocsátás mellett.. Minden más dilettáns mellébeszélés.

 265. A történet tisztán látszik.Az eljáró bíróságok bizonyították hogy mekkorát tudnak felelőtlenül tévedni. Pl. móri ügy vagy Burka és fia ügy stb. Komolyabb országokban, hasonló ügyekben az emberek felemelték a szavukat előfordult hogy más itélet született, ez is a demokrácia része. Köszönöm a figyelmet.

 266. Én nem verek nőket,nem is erőszakolom őket (ez rímelt is😊),nem balhézom,csak dolgozok keményen és semmiféle apanázs fejében nem verem a farkam otthon,meg a palávert a hivatalban! Majd,ha lesz egy kis időm nekiállok megérteni őket. De nincs! Erre pláne.

 267. Téged pedig nem zavar, hogy a “rendőr” civilbe volt? És nem is volt ismertető jel rajta, csak a sunyi pofája ? Nem tudom, hogy , ha egy 90 kilós kigyurt ember lett volna a leány helyben akkor is ezt tették volna ? Én megmondom a válaszodat !! biztos nem ! Elsunnyogott volna édesanyjához és a szoknyája alá bújt volna ! Tovább azért nem, mert a nagy feje nem engedte volna visszabújni !

 268. Akkor Te is menekült vagy,mint az akit Petra felrúgott !! Téged pedig minek néznek abban az országban ? Egy senkinek aki elmenekül a bajok elöl, mert fél szembe nézni az igazsággal !

 269. Sándor! Itt az FAZ azt írta januárban (más újságok is), hogy a nő elgáncsolta a szír edzőt és EZÉRT ítélték el. Még az INDEX .hu oldalára is van egy link (ahol persze az ellenkezőjét mondják: nem gáncsolta el.)
  Ha most a németek nem akarják bevallani az olvasóiknak, (és minden pénzt megadnak az ítéletért), akkor milyen ítélet születik?
  http://www.faz.net/aktuell/gesellschaft/kriminalitaet/fluechtlinge-tretende-kamerafrau-bekommt-bewaehrungsstrafe-14638691.html

 270. Zoltán! Nem tévedés volt. Az FAZ azt írta az INDEX -re hivatkozva, hogy a gáncsolásért ítélték el. Irtam több szerkesztőnek a twitteren, hiába.
  Ha a németek nem akarják bevallani az olvasóiknak, és minden pénzt megadnak az ítéletért, akkor mi lesz az ítélet? Gondolkozz!
  http://www.faz.net/aktuell/gesellschaft/kriminalitaet/fluechtlinge-tretende-kamerafrau-bekommt-bewaehrungsstrafe-14638691.html
  http://media0.faz.net/ppmedia/aktuell/gesellschaft/1019560734/1.4639016/article_multimedia_overview/dieser-screenshot-eines-videos.jpg

 271. Az “eljáró bíróság” minden bizonnyal részt vett a Helsinki Bizottság “érzékenyítő tanfolyamán,” és még nem rúgták úgy isten igazából sípcsonton.

 272. Semmi kétségem, hogy azt teszed, amit írsz, vagyis a többi kelet-európai sorstársadhoz hasonlóan elhúztál innen a jobb élet reményében. Közben meg gyűlölsz másokat, akik ugyanezt teszik. Logikus 🙂

 273. Nem kell bedobni a “zene gépbe ” egy forintot se, mára kiderűlt, hogy a hölgy kérvényezte felvételét az egyik ” balliberális ” pártba, szerepelt az összes baloldali médiában…..Nem tesz feljelentést – bár lehet,hogy még rábeszélik – és egyébként is ő Orbán Viktornak ” drukkolt eddig, most azonban, valami olyat tett, amitől ” meg haragudott rá “….Hát….úgy látni nincs a ” politikai palettán ” más…….Egyébként el itélem ami vele történt, de leginkább azokat,akik felbiztatták és cserben hagyták, 40-50 fő jelentkezett a facebook felhívására , és csak ő ment el….A megjelenése, provokatív volt, kétszer kivezették, de ő ” vissza ment a pofonért…” A ” komondoros ” ügyet már kár emlegetni, a szereplők már az esküvőn is túl vannak és jókat vihognak – gondolom – az aggodalmaskodókon….
  ..

 274. László Petra rúgása optikai csalódás volt (mert persze, mi más lenne — semmiből sem következik logikusan, hogy csak úgy belerúgjon egy ‘migráncsba”… vagy mégis? várjunk csak!)

  igazán kíváncsi vagyok, hogy Borbáth Áron férfiatlan aljasságát mivel fogják még mentegetni.

  az, hogy miért mert oda a nő provokálni, vagyis a klasszikus áldozathibáztatás már megvan. gyerünk, atyafiak! lássuk mennyire vagytok képesek a saját torz világképetekből fakadó kritikátlan genyóságot relativizálni!

 275. Joseph Goebbelsnek meg négy gyereke volt.
  Frau Goebbels-szel közösen gyilkolták meg őket, mert nem akarták, hogy nem náci Németországban éljenek.

  szóval ez nem érv, hanem hülyeség.

 276. elég baj! nagy ember volt, isten nyugosztalja. sokkal jobb lenne nemzetiszocialista európában élni, nem ebben a migráns fertőben! ahol rend, fegyelem, elszámoltatás van, a politikusnak felelőssége van. a kommunista és álliberális (amerika stb) erők áldozata volt.

 277. Wehhehhe-ehhehe.
  Neon-náci kis barátom, akkor te már nem is volnál… Az ilyeneket utalták be ti. az ún. eutanázia-programok egyikébe.

 278. Engem nem zavar mert rendőr egyenruhában volt csak sapka nem volt rajta azt több kollégája is levette.Az is bizonyítja hogy nem rugástól esett el miután felkászálódott a gyerekről a rendőrrel kiabált, őfelé irányult nem a kamerás ember felé. Javaslom nézzék meg a videókat a youtubon van bőven.László Petra beírni a keresőbe és ott vannak. Köszönöm.

 279. De idióta, steveee1899 LEGÁLISAN lépte át Hollandia és a közbeeső országok államhatárát, a migránsok pedig ILLEGÁLISAN TÖRTEK BE az országunkba. Már itt megbukik a migránsvédő hülye elméletetek.

 280. Hiába magyarázol ezeknek. A nem sík idióták számára már az eset másnapján tök egyértelmű volt a jogos védelem tényállása. Személyes tapasztalatból tudom, a bírók olyan hülyék, mint a seggem, főként a technikai dolgokhoz, de a megbízott “szakértők” is megérik a pénzüket… Volt már szerencsém olyan informatikai szakértői véleményt is olvasni, amit egy óvodás is kiröhögött volna.

 281. Szerintem valami összeesküvés féle is lehet, mert az ítéletet senki sem írta le angolul, hogy nem az edző elgáncsolásáért ítélték el. Mintha titkolnák a nyugat felé. A világmédia is maradt a gáncsolás verziónál.

 282. nem az apáddal beszélsz te benőtt lábköröm 🙂 mi az h nem gáncsolta el? ott rugdosott mindenkit az a szerencsétlen kurva, van róla több videó. A pornó nézésen kívül használod másra is a fogyatékos szemed, te világtalan?

 283. Hogy teneked az agyad tele van szarral az már biztos..de ki az a soros????..soha nem láttam nem ismerem…és mi az a balliberális?..egyebekben 3 családot hoztam ki 89-ben Brassóból…gyorsan felejt az igaz magyarnak álcázott náci jobb oldal..szomorú

 284. A Borbáth féle szenny nem humoros hanem szánalmas.Minösit azt aki elkövetett persze ezen a szarságon annyit kereset mit egy másik ember munkával egy életbe.

 285. Szerinted a történelembe egyetlen pillanatban is az erkölcsi ítéletek a bíróságon születtek Kac -Kac.Meny a vasárnapi iskolába a rabbid hoz.

 286. เพิ่มไลค์เพจ ราคาถูก, เพิ่มไลค์เพจ, ปั๊มไลค์เพจ, เพิ่มไลค์แฟนเพจ, ปั้มไลค์แฟนเพจ, ปั๊มไลค์เพจ, ปั๊มไลค์แฟนเพจ, ไลค์เพจ, ปั้มเพจ, ปั้มไลค์เพจ, ปั๊มไลค์เพจ facebook

 287. ปั้มไลค์แฟนเพจ, รับทำไลค์ครบวงจร, ปั้มไลค์ราคาถูก, Add Like Fanpage, ซื้อไลค์แฟนเพจ, รับไลค์แฟนเพจ, บริการเพิ่มไลค์แฟนเพจฟรี, ปั้มยอดไลค์เป็นคนไทย 100%, ไลค์เพจ, ปั้มไลค์เพจ, รับจ้างปั้มไลค์, เพิ่ม Like, บริการเพิ่ม Like ให้แฟนเพจของคุณ โดยทีมงานระดับมืออาชีพ ในระยะเวลาอันสั้นและราคาถูก รับประกันไลค์จากคนไทย 100%, แฟนเพจพร้อมยอดไลค์, เพิ่มไลค์แฟนเพจ ราคาถูก, ปั้มไลค์ ในโทรศัพท์, ปั้มไลค์ฟรี, จ้างเพิ่มไลค์, เพิ่มไลค์เพจ, เพิ่มไลค์คนไทย, ปั้มไลค์เฟสบุ๊ค, Auto Like, จ้างไลค์รูป, ปั้มเพจเฟสบุ๊ค, ไลค์แฟนเพจได้สูงสุดหนึ่งล้านไลค์, จ้างไลค์, รับ Like Fanpage, ปั้มไลค์มือถือ, ปั้มไลค์เพจคนไทย, ไลค์คนไทย 100%, การเพิ่ม Like เป็นการเพิ่มโอกาสทางการขายสินค้าของคุณนั่นเอง ด้วยงานบริการเพิ่มไลค์แฟนเพจระดับมืออาชีพ ประสบการณ์การทำงานหลายปี, ปั้มรูป, ปั้มไลค์เพจ Facebook, ไลค์แฟนเพจราคาถูก, รับจ้างเพิ่มไลค์, ปั้ม Like ฟรี, รับไลค์ครบวงจรทั่วไทย, ปั้มเพจ, รับเพิ่ม Like Fanpage Facebook ราคาพิเศษ เหมาะสำหรับผู้ที่ต้องการเพิ่ม Like Fanpage ให้ดูเป็นความน่าเชื่อถือของร้าน, ปั้มไลค์ง่ายๆ, ปั่นไลค์, ปั้มไลค์รูป Facebook, ปั้มไลค์ครบวงจร, ปั้มเพจ เหมาะสำหรับผู้ที่ต้องการยอดไลค์เพจเพจเยอะๆ, รับทำไลค์แฟนเพจจำนวนมาก, ปั้มไลค์ทั่วไป, รับปั้มไลค์เพจ, เพิ่มไลค์แฟนเพจ, รับสร้างแฟนเพจพร้อมยอดไลค์, เพิ่มไลค์เพจ ราคาถูก, จ้างกดไลค์, รับเพิ่มไลค์แฟนเพจเฟสบุ๊ค, กดไลค์, บริการเพิ่มไลค์เฟสบุ๊คให้แฟนเพจ, Pump Like, กด Like, รับเพิ่มไลค์, บริการปั้มไลค์ฟรี, ปั้มไลค์รูปเฟส, รับทำเพจสินค้าพร้อมยอดไลค์, ปั้มไลค์ Facebook, Up Like Fanpage, เพิ่มไลค์ฟรี, ปั้มไลค์สถานะ, รับเพิ่มไลค์แฟนเพจ เป็นการโปรโมทแฟนเพจ เพื่อเพิ่มยอดขายสินค้าได้, รับทำเพจเฟสบุ๊ค, ปั้มโพสต์, โกงไลค์, กดไลค์รูป, จ้างปั้มไลค์, กดไลค์แฟนเพจ, รับจ้างกดไลค์, Like Fanpage, ปั้มไลค์, ปั้มไลค์รูป, บริการปั้มไลค์แฟนเพจฟรี, ปั้มไลค์เพจฟรี, ไลค์แฟนเพจเฟสบุ๊ค, ไลค์แฟนเพจ, รับปั้มไลค์รูป, เพิ่มไลค์

 288. ปั้มไลค์.com เว็บบริการปั้มไลค์ สถานะ คอมเม้น รูปภาพ และระบบต่างๆอีกมากมายไม่ว่าจะเป็น เชคคนไลค์โพส โพสลงกลุ่ม ต่างๆในทีเดียว เว็บปั้มไลค์ เพิ่มไลค์ฟรี ปั๊มไลค์ เพิ่มไลค์ facebook ฟรี เพิ่มไลค์ สถานะ เพจ รูปภาพ คอมเม้น วิดีโอ ปั๊มไลค์ โกงรูปไลค์ ปั้มlike ปั้มไลค์เฟสบุ๊ค ปั๊มไลค์ สอนfacebookฟรี วิธีแฮคไลค์ โปรเฟสบุ๊ค ออโต้ไลค์ โกงไลค์ ใช้งานง่ายและฟรี

 289. Please let me know if you’re looking for a writer for your weblog. You have some really great posts and I think I would be a good asset. If you ever want to take some of the load off, I’d absolutely love to write some material for your blog in exchange for a link back to mine. Please send me an e-mail if interested. Regards!

 290. Thanks for the sensible critique. Me & my neighbor were just preparing to do some research on this. We got a grab a book from our local library but I think I learned more from this post. I am very glad to see such wonderful info being shared freely out there.

Leave a Reply

Your email address will not be published.