Ha ettől nem rohansz neki a falnak, semmitől: Kósa megszólalt a megvert nő ügyében

forrás: nol.hu

Korábban beszámoltunk róla, hogy Orbán Viktor tusnádfürdői beszéde alatt letepertek egy nőt, akit a hajánál fogva ráncigáltak ki, mert kifütyülte a miniszterelnököt. Schmidt Mária lapja, a Figyelő egyébként már elővetítette az eseményt:

„A fütyülősök készüljenek fel arra, hogy a székely nem olyan béketűrő nép, mint a budapesti. A füttyszóra előbb ütnek, kérdezni pedig nem fognak” 

A székelyek pedig ütöttek, nem is akárhogy…

Most Kósa Lajos, a Fidesz lángesze szólalt meg az ügyben.

Kósa Lajos Fidesz frakcióvezető a sajtótájékoztatón kérdésre válaszolva arról beszélt, „a rendezők a nagyobb baj megelőzése érdekében kivitték a provokátort” a tömegből,

„köszönjük a szervezőknek, hogy a hölgynek nem lett baja,”

majd több hasonlatot hozott arról, mi történne valakivel a B középben az ellenfél mezében. Aztán azt magyarázta, ez csak egy távoli hasonlat volt, nem a jelenlévőket B-közepezte le, „nem is biztos, hogy tudnak focizni”, majd többször utalgatott arra, milyen érdekes, hogy a sajtó egy része pont jókor volt jó helyen, mintha ez egy megrendezett jelenet lett volna – foglalta össze a HVG.

A Fidesz tehát ahelyett, hogy a “szurkolói” nevében is elnézést kérne egy nőtől, akit agyonvertek, mert véleményt nyilvánított, arra utalgat, hogy valakik ezt megrendezték. Kell még valamit mondanom, Ildikó?

158 Comments

 1. Az a baj, hogy ezzel Kósa pont azt éri el, hogy az Orbánt már a pokolba kívánó magyaroknak elege legyen a székelyeből, és ne akarjanak velük semmiben közösséget vállalni.

 2. Ki a jó Q..anyját érdekel , hogy egy picsa balhézni ment és kapott egy két teremburáját mi a retkes f.. ment oda De már nagyon unom ezt az emberek békén nem hagyását ezzel a sok Dunát rekeszthető médiával sajtóval való politikai kampány hazudozástól A másik mi lenne ha Szárszón a maki egér rendszeres kerti baromságára is be menne egy idióta és sipolgatna meg tüncizne így mondom örülj a h.p. hogy nem rúgták seggbe is

 3. gratulálok. valaminek te is örülhetsz: elvesztetted normális ember jellegedet.
  amúgy senkit sem érdekel, hogy te mit unsz. hallottál már a véleményszabadságról? vagy orbánhívő vagy? az más.

 4. Orban!
  A retek kurva edes anyadat neked!
  Te rohadek tetu! Tolvaj geci! Rohadt volna meg anyad mikor erre a vilagra nyomott!
  A pasi aki lerantotta ezt a szegeny not de meg azt is hatulrol nos o perelheto konnyu testisertessel illetve garazdasaggal! A biztonsagit meg azt a geci huszart aki eroszakkal elvette a sipjat es megis utotte azt meg rablas gyanujaval! Basszatok szajba a jo kurva edesanyatokat!

 5. A székelyekkel úgy vagyunk mint a monda tartja .a barátot maga válassza az eber de a testvért csak úgy oda basszák ez már testvériség.Semmi baj nem lesz ha nem jönnek szavazni nem hiányoznak senkinek Orbánon kívül!

 6. A kis gnóm meg kavarta a szart,a felszínen maradásáért.Magyart Magyar ellen fordított..Kedves székely atyafiak! Ezzel egy olyan lavina indult el amit nagyon meg fogtok bánni.-Vége az országunkban a kiváltságos jó életeteknek-Az anyaországbeli lehet hogy bírka de nem felejt főleg hogy kire emeltetek kezet egy elmebeteg miatt.Azzal is számoljatok gogy az utcán és a lépcsőkön hamarabb eléritek az uti célotokat.Sima kis botlások lesznek,csak bírjátok ki talpon!Az aki nagyot zuhan mindíg gondoljon arra hogy ezt a “szegény székelyektől kapta” magyarúl családban marad!

 7. Zsoldos lény/ embert nem írhatok/ nem sül le a gépszíj ? Vered a családot ugye,mint birkához illik ?

 8. Szerintem ezek után a románoktól sem számithattok semmi jóra,Ott is visszakapjátok a 1989 előtti bánás módot és itt sem lesz nyugalmatok.A firgeknem nem lesz maradásuk itt sem de Erdélyben sem .Itt az anyaországbeliektől,ott a saját fajtátok dörgöli az orrotok alá a általatok”hős tettnek titulált cselekedetetekért,és nem beszélve a románok örömeiről hogy lám még is csak “bozgorok vagytok” FUTUTYEÁRE CEAUESCU !

 9. Zsoldos István.A nevében a benne van.Orbán zsoldos a(seggnyalója)Majd legközelebb téged vagy drága anyukádat osztják ki,na remélem akkor nem s ilyen véleményen leszel!

 10. a kupakos fogja be a tolvaj csaló pofáját mr 20% -nak kuss .. de a migránsoknak is van monmdandóm ..
  az a legnagyobb baj, hogy alamizsnáért -pillanatnyi előnyökért mások életét befolyásolják – ezzel magukra haragítják a MAGÍYAR embereket és a saját hazájukban kormányon lévő
  erőket, de ezt fel kellene fogni, ami nem megy nekik – így lesznek sehonniak – itt is , ott is .. de ezt is érdemlik sehol sincsenek .. innen a pénzt koldulják és gecorbánctól kapják is A MI PÉNZÜNKET !! itt mi haragszunk rájuk , ott meg azért mert ott élnek és mégis arra a
  tányérra szarnak amiből esznek .. így aztán sehonnaiak voltak , azok és lesznek is ..
  sehonnai migránsok ..

 11. Döbbenetes! Ilyen tahó banda a székely? Nem hinném. Ez is csak kormányunk ellenségkereső politikájának köszönhető. Szerintem itt uaz történt , mint a metrón Népszavát olvasó emberrel: a fideszfanatik üt ha nem kormánynyalonc lapot lát..

 12. hogy senkinek ne legyen kétsége, ez jön kishazánkban is, ha véleményt nyilvánítasz! jönnek az éjszakai fekete autók a börkabátos fiúkkal? a gyerekeket serkentik a szüleik feljelentésére? suttyó székelyek pár forintért a szart is megeszik?

 13. Ebben a videóban nem látszik olyan, hogy valakit a “hajánál fogva ráncigáltak” volna. A Budapesten élő hölgy az itteni elvbarátai üzenetével elment egyedül nyarat csinálni, mint az egyszeri fecske, de nem nyerte el a többi fecske tetszését. Ilyen van. De ezt a címben megírtként beállítani nettó demagógia. És most jöhetnek a ….-ok. Mert kétségem sincs afelől, hogy jönnek majd azok, akik védik majd a védhetetlent.

 14. Zsoldos az eszed már nem fog megjönni, barom állat székely. Egyébbként nagyon bátrak vagytok,ennyien nem ijedtetek meg egy hölgytöl. Különben meg várunk benneteket szeretettel.

 15. Nyissa ki a szemét kedves! Aztán az agyát is használja gondolkodásra! Mert a normális ember inkább elvbarátja egy olyannak, aki a demokrácia mellett áll ki, mint egy olyannak, aki talpnyaló!

 16. Bizony, hogy kellene még valamit mondanod!
  Például azt, hogy bocsánat, amiért itt hazudozok, ugyanis, ha valaki nem vak, és nem hülye, az látta, hogy egy fotóriporter rántotta le a hajánál fogva a nőt! És nem a hajánál fogva ráncigálták ki, hanem a karjánál fogva kísérték, és aki lerántotta a földre, az a fotóriporter, végig követte, és készítette a felvételt.
  Most már csak az a kérdés, hogy ki volt az a fotóriporter!
  Inkább erre adjanak választ!

 17. Te barom arcú egy nőt hárman te söpredék maksz ,ha nem tetszik szolok neki hogy otthon fütyüljön, de akkor sem ütöm meg te nagy magyar

 18. Fel vetődött bennem egy -két gondolat… Ha a lány erdélyi származású de Budapesten él… Akkor MIÉRT csak egyedül volt ott? Nem volt elég bátor kísérője hogy ott legyen mellette? A másik: Talán azt is lehetne mondani erre az egészre, hogy a FIDESZ-KDNP által szervezett akció az egész…. Orbánt idehaza sokkal többen fütyülik ki manapság… Ő azért megy el Tusványosra, mert ott még össze tudnak verbuválni elég résztvevőt, akik ÁHÍTATTAL csüngenek szavain Ott még el tud szédíteni épp elég embert a könnyen megkapható magyar állampolgársággal és az ezzel járó jogokkal … kötelezettségek nélkül… Mert hiszen ők mindent megkapnak a szavazataikért ajándékba, de a szavazataikon kívül mit is adnak ők Magyarországnak???? Semmit sem. Vinni annál inkább! Híven megszolgálják Orbán ígéreteit… nem törődve azzal, hogy mit is okoznak ezzel a magyar határokon belül! Orbán most el akarja ugyanazt a szerepet játszani, amit annak idején Antal József : 15 millió(?) magyar miniszterelnöke! Biztos ez? Tusványos az ő cirkuszi porondja, ahol ő a porondmester…. A régi római mondás: ” Panem et circenses” Nos ő megadja a cirkuszt… de kenyér nélkül! Hogy lehet az erdélyi magyarokat-székelyeket így elbolondítani????

 19. Drága csillagaim! Ha vettétek volna a fáradtságot és utána néztek hogy az illető hölgyet előbb az ülőhelyek egyikéről már kulturáltan kivezetté lehet hogy nem óbégatnátok feleslegesen.

 20. Te szerencsétlen fidesses köcsög. Te! Nem ismered a Magyar helyes írást? És-sel nem kezdünk mondatot! Te! Magyarok szégyene.

 21. Te agyhalott, liberálfasiszta, vérvörös DK-s patkány! Csak egy ezredrészt ismernéd annyira a magyar helyesírást mint én, akkor nem irkálnál ilyen baromságokat! Még a frissen elolvadt hóember is intelligensebb nálad! Ugye piciny kis buzi köcsögöcském? Oszt’ a pofád nem mered felvállalni? Bujkáló gyáva kis patkányt játszol komcsika? No, Isten pá, rohadj szét ott ahol vagy!

 22. Azért arra vigyázz, mert déltől harangszóig sem tart kideríteni, hogy honnan irkálsz és ki is vagy tulajdonképpen? Nehogy bajod essen! Csak jószándékúan figyelmeztetlek!

 23. Még fenyegetni mered azt aki le meri írni a véleményét és fel meri azt vállalni? Hát told el a fidesses kerékpárodat, de óvatosan, nehogy neked legyen bajod! Mert téged is meg lehet találni. Szarrágó gidesses nyugger! Jószándékú figyelmeztetetés. Mint a pöcsödet nyaldosó Shmidt kúrváé! Ha nagyon meg akarsz találni csak szólj. Nem bújkálok. De egyedül gyere mint akiben van még becsület. Te fasz!

 24. Nem tanítalak. Megbaszlak fasz nélkül,ha még egyszer meg mersz szólítani. Hazaáruló büdös orbán bérenc.

 25. Az SS úgy látom, hogy te vagy! Simicska-Soros bérenc. Jó szándékúan figyelmeztettelek, erre elkezdesz gyalázkodni. Egyedül megyek te tetves, gyáva patkány, az ilyen söpredéktől mint te, nem félek, egy alávaló, szemét liberálfasiszta görény vagy! Amúgy Schmidtnek írják helyesen te fasz! Csak tudnám.. hogy az ilyen primitív, buzi köcsögök mi a fasznak irkálnak ide, amikor hozzád képest még a tehén picsa is tudományos akadémia… Amúgy kedves édesanyáddal élj orális házas életet! Jahhh! És a mocskos pofád próbáld ide kibiggyeszteni, úgy hamarabb megtalállak!

 26. Én a kedves édesanyádat nem vettem a szádra paraszt. De kiásom anyádat is, meg a szájbabaszott mepusztult feleségedet is köcsög. Rajtuk foglak megbaszni egy gumibottal ha még egyszer a családom bármely tagját meg mered említeni. Szarházi tajparaszt. Hogy rohadjál le mikor legközelebb kézhezkapod a nyugdíj szelvényedet. Tahó személyeskedő útálat. Te. Remélem láthatom majd mikor felhúznak a lámpavasra. Az arcomra vagy kíváncsi? Nézd meg a profilomban. Egy ilyen faszfej miatt nem módosítok semmit. Nem vagy rá méltó.

 27. Ideges vagy nekrofil buzi patkány? Higgadj le és baszd szívgödrön anyádat a ravatalon. Amúgy vigyázz: temetőgyalázásért nehogy elkapjanak…Ilyen egy primitív faszt, mint te vagy, a föld nem hordott a hátán…Csak tudnám, hogy te mi a jó kurva anyádból élsz, csapás lehetsz arra munkahelyre ahol dolgozol…A gyerekeid -ha vannak egyáltalán – még nem köptek le?

 28. Nos. Borsodi vagyok és szenvedtünk már épp eleget az ilyen fasszopó köcsögök miatt mint amilyen te vagy. A biciklis gatyádban szép buzinak látszol. Kár hogy a testvéreid felvonulásán nem vettél részt, mert most a törött kezeddel nem tudnál gépelni. Sírgyalázás csak a halottaknál van, nem azoknál, akiket csak elkapartak mint a kutyát szokás te vadbarom. Írtam neked buzikám,hogy ne vedd a szádra a családomat. Az IP címed alapján már dolgozik a keresőprogram. De az ismerőseiden keresztül is megtalállak. Rákötlek a szaros drótszamaradra és megúsztatlak a Dunában. Megkereslek. Elhiheted. Aztán azon fogsz imádkozni,hogy hamar dögöljél meg, mert lassan fogsz megpusztulni. Nem párt, vagy politikai meggyőződés miatt, hanem mert a családomat a szádra vetted. Közelebb vagyok mint gondolnád. Szűkölni fogsz mint a disznó mikor megszúrják.

 29. És milyen lelkes en küldtem el a fél könyvtáramat a székelyföldi magyar gyerekeknek 1991-ben. És gyüjtöttünk, segitettünk, mert tudtuk hogyan éltek akkoriban. Ha ezt előre láttuk volna………..

 30. És te bunko igy beszélsz te otthon is?? Igy a disznoolban se beszélnek mert a disznok veled szembe úriemberek.Úgy látszik ,gyerekszóbádban Villamos megálló volt.
  Fazekas mint a neved köcsög vagy…

 31. És te kis ribanc mi is vagy? És mitől lennék román? Meg vaddisznó? Súlyos értelemfogyatékossági képességeid vannak!

 32. Mit tudsz te szerencsétlen a securól? Látod, provokálsz mint Romániában született magyar nemzetiségűt, aztán lesecusozol, ha meg ez élőben történik meg és valaki jól pofán vág téged, akkor te lennél a legjobban megsértődve. Bámulatosan hülye vagy, nem tudsz semmit még a napjaink történéseiről sem!

 33. A román kormányt sem igazán értem. Mit szólnának “a büszke magyarok”, ha a románok egy Tusványoshoz hasonló rendezvényt tartanának a Hűvösvölgyben. Egy nacionalista búcsújárást a Népligetben. Vagy ha fehér lovon lovagolna be egy román miniszter Debrecenbe? Mert ha mindez a szeretet, a népek kölcsönös elismerése és barátsága nevében történne, kölcsönösségi alapon, akkor, ám legyen! De egyoldalúan? Aggresszív és pökhendi módon? Le a kalappal a románok előtt, hogy ezt tűrik! Lehet, hogy – minden híreszteléssel szemben – kultúráltabbak – és nagyobb politikai kultúrával rendelkeznek mint mi magunk?

 34. Balogh? Tipikus cigány név. Takarodj vissza Indiába a rohadt büdös famíliáddal együtt. Ki a fasz szólt hozzád? Beleugatsz a felnőttek dolgába. Ha szeretnél valamit ,akkor mond! De ha csak írni szeretnél, akkor azt tedd helyesen te bunkó. Bár egy büdös cigányszármazéktól mit vár az ember? És Fazekas. Igen. Köcsögöket gyártok. Mint amilyen te is leszel ha megtalállal. Fidesses fizetett szarrágó.

 35. Kósa fidess lángelme lajosnak köszönjük, hogy mára is megadta a betevő nevetnivalónkat! Ökör!

 36. Pesti? Látszik hogy nagyfalusi bunkó. H? Mint hülye. Igen. Vagyók. Sosem tanulsz meg helyesen írni. Nemzetőr ezredes? Álmodban szerencsétlen. Te ahhoz is hülye vagy, hogy a pöcsöd lerázd miután lehugyoztad a szaros gatyádat. Bajtársaiddal? Azok is ilyen szerencsétlen fogatlan fidesses oroszlán árnyékok? Mint vezéred és slepje, egyedül nem mersz kiállni? Gyere borsodba paraszt. Az ilyeneket mint te nálunk a gyerekek megeszik, és kihányják. Mert büdös vagy, romlott és hazaáruló lefizethető bérenc. Borsodi bajtársaid? Hagyjál már. A járókeret nagyon fáj mikor ráhajtogatják a szottyadt testükre. Úriember? Akkor sem voltál az, mikor ezt a szót olvastad. Egy fasszopó öreg buzi vagy. Az ország és az emberek szégyene. Takarodj vissza az öregek otthonába és dominózz mint az összes többi. Ne ajard hogy én keresselek meg, mert az orvos nem gogja tudni, hogy műtétre, vagy ravatalozóra vitessen. Szerencsétlen szókaratés. Hülye. Írd le,hogy mikor és hol szeretnéd elkezdeni a hajtóvadászatot. Én ott leszek te hazug tajparaszt.

 37. Gyerekek hol az Istenben szedtétek fel ezt a fazekast aki perfektül beszéli a borsodi diszno nyelvet.(Kedves borsodiak 1111 bocsánat)

 38. IInkább rettegésböl nyaljon segget, mint ezek pénzért??? Barátom én nö létemre, inkább megdöglök, mint, hogy ezt a rabló orbángeci csürhét szolgáljam!!!!!! A véleményem, pedig akkor is fönntartom, ha ez a maffia csürhe kinyír érte! A bün nem engem terhel az igazmondásomért!!!

 39. Kósa Kupakos Csicska Lajosunk egy vicces fiú. Őszinte, nem tagadja meg magát. Annyit ér amennyit mutat önmagáról. Szellemi kapacitásáról sokat elárul ez és ahogy elbánt azzal a jobb sorsra érdemes szerencsétlen Debrecen városával(persze az asszony is sokat hozzátett a maga tyúkeszével, ahogy debreceniektől hallottam…).

 40. Nem hinném, nem ismerem őket, de hogy a fideszimádókkal komoly baj van, az az Ön alpári megjegyzéséből is látszik !!

 41. iSTENEM bARNABÁS mely szemétdombon tanultátok ezt a nyelvet??? Igy beszélsz te otthon is a családal??

 42. “Döbbenetes! Ilyen tahó banda a székely?” Erre az inteligens megjegyzesedre reagaltam ugyanazzal az alpari stilussal. Te nagyon baloldali liberalis aberralt gender nemi szervet szopkodo,aki a Szekelyeket letahozza,mert egy ember a tomegbol meghuzza valakinek a hajat. Nezz a tukorbe es mindennap kopkodd magad szembe. Nagy szereped van neked is abban,hogy idaig jutott az az orszag. Bunosebb vagy,mint Orban, gyurcsany,meg Horn egyutt veve. Mert itt trollkodsz,ahelyett,hogy kimennel az utcara,es molotov koktellal a kezedbe demokraciat csinalnal. Idiota!

 43. Ezen az oldalon a valodi tortenesek senkit nem erdekelnek. A higgadt jozan velemeny nyilvanitas meg vegkepp elkepzelhetetlen az itt kommenteloktol. Egyetlen elv vezerli oket,az Orban gyuloletuk. Semmivel nem kulonbek mint a Gyurcsanyt utalo,TV szekhazat lerombolo csurhe,akikbol forradalmarokat csinalt a mostani kormany.

 44. Remélem szétvet az ideg, és ezért ragadtál le az első öt szónál! Ha vizenyős tekinteted tovább vitted volna ott van: ..lenne? Nem hiszem! ….
  Aki 20 IQ feletti, tudja, nem bántok a mondattal senkit!!
  A sok szép jelzőt osszad szét szetetteid között, hátha nékik tetszik.

 45. Huh, neked komoly problémát jelent 6 szónál többet értelmezni… Nekem soha nem volt problémám a székelyekkel. , dolgoztam is párral, de befejezem, mert értelmetlen vitázni veled!

 46. Aszonyom ,tudja Hol van BUDAPEST ,volt már ott??Hol van borsod magyarórszágon???Ha én ott laknák én is okádnák.Kedves Borsodiak bocs ez a hozászolás csak Ando Katalinnak szol..

 47. A nemzetőr az aki a szovjet katonákat lövöldöztek akik azt sem tudták hol vannak?Én erre nem verném a mellem!

 48. Olvasgatom a hozzászólásokat és nem tudom, ki miért gyűlöli egymást ? Pont ezt akarja elérni orbán, hogy a Magyar a Magyarnak a gazdag a szegénynek apa a fiának essen neki és ez tetszik kósának is ! Mert amíg a családok rokonok,barátok ölik egymást addig az ő baráti köre növekszik. !!

 49. Csak megjegyzem neked te hazudós görény. Mostanság ráértem. IP címed, szolgáltatód és lassan a lakcímed is meg van. Aztán indul a hajtóvadászat. Egy borsodi nem felejt te geci fasszopóorbánseggnyalóköcsög!

 50. My brother suggested I might like this website. He was entirely right. This post actually made my day. You can not imagine simply how much time I had spent for this information! Thanks!

Leave a Reply

Your email address will not be published.