Ha ettől nem rohansz neki a falnak, semmitől: Kósa megszólalt a megvert nő ügyében

forrás: nol.hu

Korábban beszámoltunk róla, hogy Orbán Viktor tusnádfürdői beszéde alatt letepertek egy nőt, akit a hajánál fogva ráncigáltak ki, mert kifütyülte a miniszterelnököt. Schmidt Mária lapja, a Figyelő egyébként már elővetítette az eseményt:

„A fütyülősök készüljenek fel arra, hogy a székely nem olyan béketűrő nép, mint a budapesti. A füttyszóra előbb ütnek, kérdezni pedig nem fognak” 

A székelyek pedig ütöttek, nem is akárhogy…

Most Kósa Lajos, a Fidesz lángesze szólalt meg az ügyben.

Kósa Lajos Fidesz frakcióvezető a sajtótájékoztatón kérdésre válaszolva arról beszélt, „a rendezők a nagyobb baj megelőzése érdekében kivitték a provokátort” a tömegből,

„köszönjük a szervezőknek, hogy a hölgynek nem lett baja,”

majd több hasonlatot hozott arról, mi történne valakivel a B középben az ellenfél mezében. Aztán azt magyarázta, ez csak egy távoli hasonlat volt, nem a jelenlévőket B-közepezte le, „nem is biztos, hogy tudnak focizni”, majd többször utalgatott arra, milyen érdekes, hogy a sajtó egy része pont jókor volt jó helyen, mintha ez egy megrendezett jelenet lett volna – foglalta össze a HVG.

A Fidesz tehát ahelyett, hogy a “szurkolói” nevében is elnézést kérne egy nőtől, akit agyonvertek, mert véleményt nyilvánított, arra utalgat, hogy valakik ezt megrendezték. Kell még valamit mondanom, Ildikó?

543 Comments

 1. Az a baj, hogy ezzel Kósa pont azt éri el, hogy az Orbánt már a pokolba kívánó magyaroknak elege legyen a székelyeből, és ne akarjanak velük semmiben közösséget vállalni.

 2. Ki a jó Q..anyját érdekel , hogy egy picsa balhézni ment és kapott egy két teremburáját mi a retkes f.. ment oda De már nagyon unom ezt az emberek békén nem hagyását ezzel a sok Dunát rekeszthető médiával sajtóval való politikai kampány hazudozástól A másik mi lenne ha Szárszón a maki egér rendszeres kerti baromságára is be menne egy idióta és sipolgatna meg tüncizne így mondom örülj a h.p. hogy nem rúgták seggbe is

 3. gratulálok. valaminek te is örülhetsz: elvesztetted normális ember jellegedet.
  amúgy senkit sem érdekel, hogy te mit unsz. hallottál már a véleményszabadságról? vagy orbánhívő vagy? az más.

 4. Orban!
  A retek kurva edes anyadat neked!
  Te rohadek tetu! Tolvaj geci! Rohadt volna meg anyad mikor erre a vilagra nyomott!
  A pasi aki lerantotta ezt a szegeny not de meg azt is hatulrol nos o perelheto konnyu testisertessel illetve garazdasaggal! A biztonsagit meg azt a geci huszart aki eroszakkal elvette a sipjat es megis utotte azt meg rablas gyanujaval! Basszatok szajba a jo kurva edesanyatokat!

 5. A székelyekkel úgy vagyunk mint a monda tartja .a barátot maga válassza az eber de a testvért csak úgy oda basszák ez már testvériség.Semmi baj nem lesz ha nem jönnek szavazni nem hiányoznak senkinek Orbánon kívül!

 6. A kis gnóm meg kavarta a szart,a felszínen maradásáért.Magyart Magyar ellen fordított..Kedves székely atyafiak! Ezzel egy olyan lavina indult el amit nagyon meg fogtok bánni.-Vége az országunkban a kiváltságos jó életeteknek-Az anyaországbeli lehet hogy bírka de nem felejt főleg hogy kire emeltetek kezet egy elmebeteg miatt.Azzal is számoljatok gogy az utcán és a lépcsőkön hamarabb eléritek az uti célotokat.Sima kis botlások lesznek,csak bírjátok ki talpon!Az aki nagyot zuhan mindíg gondoljon arra hogy ezt a “szegény székelyektől kapta” magyarúl családban marad!

 7. Zsoldos lény/ embert nem írhatok/ nem sül le a gépszíj ? Vered a családot ugye,mint birkához illik ?

 8. Szerintem ezek után a románoktól sem számithattok semmi jóra,Ott is visszakapjátok a 1989 előtti bánás módot és itt sem lesz nyugalmatok.A firgeknem nem lesz maradásuk itt sem de Erdélyben sem .Itt az anyaországbeliektől,ott a saját fajtátok dörgöli az orrotok alá a általatok”hős tettnek titulált cselekedetetekért,és nem beszélve a románok örömeiről hogy lám még is csak “bozgorok vagytok” FUTUTYEÁRE CEAUESCU !

 9. Zsoldos István.A nevében a benne van.Orbán zsoldos a(seggnyalója)Majd legközelebb téged vagy drága anyukádat osztják ki,na remélem akkor nem s ilyen véleményen leszel!

 10. a kupakos fogja be a tolvaj csaló pofáját mr 20% -nak kuss .. de a migránsoknak is van monmdandóm ..
  az a legnagyobb baj, hogy alamizsnáért -pillanatnyi előnyökért mások életét befolyásolják – ezzel magukra haragítják a MAGÍYAR embereket és a saját hazájukban kormányon lévő
  erőket, de ezt fel kellene fogni, ami nem megy nekik – így lesznek sehonniak – itt is , ott is .. de ezt is érdemlik sehol sincsenek .. innen a pénzt koldulják és gecorbánctól kapják is A MI PÉNZÜNKET !! itt mi haragszunk rájuk , ott meg azért mert ott élnek és mégis arra a
  tányérra szarnak amiből esznek .. így aztán sehonnaiak voltak , azok és lesznek is ..
  sehonnai migránsok ..

 11. Döbbenetes! Ilyen tahó banda a székely? Nem hinném. Ez is csak kormányunk ellenségkereső politikájának köszönhető. Szerintem itt uaz történt , mint a metrón Népszavát olvasó emberrel: a fideszfanatik üt ha nem kormánynyalonc lapot lát..

 12. hogy senkinek ne legyen kétsége, ez jön kishazánkban is, ha véleményt nyilvánítasz! jönnek az éjszakai fekete autók a börkabátos fiúkkal? a gyerekeket serkentik a szüleik feljelentésére? suttyó székelyek pár forintért a szart is megeszik?

 13. Ebben a videóban nem látszik olyan, hogy valakit a “hajánál fogva ráncigáltak” volna. A Budapesten élő hölgy az itteni elvbarátai üzenetével elment egyedül nyarat csinálni, mint az egyszeri fecske, de nem nyerte el a többi fecske tetszését. Ilyen van. De ezt a címben megírtként beállítani nettó demagógia. És most jöhetnek a ….-ok. Mert kétségem sincs afelől, hogy jönnek majd azok, akik védik majd a védhetetlent.

 14. Zsoldos az eszed már nem fog megjönni, barom állat székely. Egyébbként nagyon bátrak vagytok,ennyien nem ijedtetek meg egy hölgytöl. Különben meg várunk benneteket szeretettel.

 15. Nyissa ki a szemét kedves! Aztán az agyát is használja gondolkodásra! Mert a normális ember inkább elvbarátja egy olyannak, aki a demokrácia mellett áll ki, mint egy olyannak, aki talpnyaló!

 16. Bizony, hogy kellene még valamit mondanod!
  Például azt, hogy bocsánat, amiért itt hazudozok, ugyanis, ha valaki nem vak, és nem hülye, az látta, hogy egy fotóriporter rántotta le a hajánál fogva a nőt! És nem a hajánál fogva ráncigálták ki, hanem a karjánál fogva kísérték, és aki lerántotta a földre, az a fotóriporter, végig követte, és készítette a felvételt.
  Most már csak az a kérdés, hogy ki volt az a fotóriporter!
  Inkább erre adjanak választ!

 17. Te barom arcú egy nőt hárman te söpredék maksz ,ha nem tetszik szolok neki hogy otthon fütyüljön, de akkor sem ütöm meg te nagy magyar

 18. Fel vetődött bennem egy -két gondolat… Ha a lány erdélyi származású de Budapesten él… Akkor MIÉRT csak egyedül volt ott? Nem volt elég bátor kísérője hogy ott legyen mellette? A másik: Talán azt is lehetne mondani erre az egészre, hogy a FIDESZ-KDNP által szervezett akció az egész…. Orbánt idehaza sokkal többen fütyülik ki manapság… Ő azért megy el Tusványosra, mert ott még össze tudnak verbuválni elég résztvevőt, akik ÁHÍTATTAL csüngenek szavain Ott még el tud szédíteni épp elég embert a könnyen megkapható magyar állampolgársággal és az ezzel járó jogokkal … kötelezettségek nélkül… Mert hiszen ők mindent megkapnak a szavazataikért ajándékba, de a szavazataikon kívül mit is adnak ők Magyarországnak???? Semmit sem. Vinni annál inkább! Híven megszolgálják Orbán ígéreteit… nem törődve azzal, hogy mit is okoznak ezzel a magyar határokon belül! Orbán most el akarja ugyanazt a szerepet játszani, amit annak idején Antal József : 15 millió(?) magyar miniszterelnöke! Biztos ez? Tusványos az ő cirkuszi porondja, ahol ő a porondmester…. A régi római mondás: ” Panem et circenses” Nos ő megadja a cirkuszt… de kenyér nélkül! Hogy lehet az erdélyi magyarokat-székelyeket így elbolondítani????

 19. Drága csillagaim! Ha vettétek volna a fáradtságot és utána néztek hogy az illető hölgyet előbb az ülőhelyek egyikéről már kulturáltan kivezetté lehet hogy nem óbégatnátok feleslegesen.

 20. Te szerencsétlen fidesses köcsög. Te! Nem ismered a Magyar helyes írást? És-sel nem kezdünk mondatot! Te! Magyarok szégyene.

 21. Te agyhalott, liberálfasiszta, vérvörös DK-s patkány! Csak egy ezredrészt ismernéd annyira a magyar helyesírást mint én, akkor nem irkálnál ilyen baromságokat! Még a frissen elolvadt hóember is intelligensebb nálad! Ugye piciny kis buzi köcsögöcském? Oszt’ a pofád nem mered felvállalni? Bujkáló gyáva kis patkányt játszol komcsika? No, Isten pá, rohadj szét ott ahol vagy!

 22. Azért arra vigyázz, mert déltől harangszóig sem tart kideríteni, hogy honnan irkálsz és ki is vagy tulajdonképpen? Nehogy bajod essen! Csak jószándékúan figyelmeztetlek!

 23. Még fenyegetni mered azt aki le meri írni a véleményét és fel meri azt vállalni? Hát told el a fidesses kerékpárodat, de óvatosan, nehogy neked legyen bajod! Mert téged is meg lehet találni. Szarrágó gidesses nyugger! Jószándékú figyelmeztetetés. Mint a pöcsödet nyaldosó Shmidt kúrváé! Ha nagyon meg akarsz találni csak szólj. Nem bújkálok. De egyedül gyere mint akiben van még becsület. Te fasz!

 24. Nem tanítalak. Megbaszlak fasz nélkül,ha még egyszer meg mersz szólítani. Hazaáruló büdös orbán bérenc.

 25. Az SS úgy látom, hogy te vagy! Simicska-Soros bérenc. Jó szándékúan figyelmeztettelek, erre elkezdesz gyalázkodni. Egyedül megyek te tetves, gyáva patkány, az ilyen söpredéktől mint te, nem félek, egy alávaló, szemét liberálfasiszta görény vagy! Amúgy Schmidtnek írják helyesen te fasz! Csak tudnám.. hogy az ilyen primitív, buzi köcsögök mi a fasznak irkálnak ide, amikor hozzád képest még a tehén picsa is tudományos akadémia… Amúgy kedves édesanyáddal élj orális házas életet! Jahhh! És a mocskos pofád próbáld ide kibiggyeszteni, úgy hamarabb megtalállak!

 26. Én a kedves édesanyádat nem vettem a szádra paraszt. De kiásom anyádat is, meg a szájbabaszott mepusztult feleségedet is köcsög. Rajtuk foglak megbaszni egy gumibottal ha még egyszer a családom bármely tagját meg mered említeni. Szarházi tajparaszt. Hogy rohadjál le mikor legközelebb kézhezkapod a nyugdíj szelvényedet. Tahó személyeskedő útálat. Te. Remélem láthatom majd mikor felhúznak a lámpavasra. Az arcomra vagy kíváncsi? Nézd meg a profilomban. Egy ilyen faszfej miatt nem módosítok semmit. Nem vagy rá méltó.

 27. Ideges vagy nekrofil buzi patkány? Higgadj le és baszd szívgödrön anyádat a ravatalon. Amúgy vigyázz: temetőgyalázásért nehogy elkapjanak…Ilyen egy primitív faszt, mint te vagy, a föld nem hordott a hátán…Csak tudnám, hogy te mi a jó kurva anyádból élsz, csapás lehetsz arra munkahelyre ahol dolgozol…A gyerekeid -ha vannak egyáltalán – még nem köptek le?

 28. Nos. Borsodi vagyok és szenvedtünk már épp eleget az ilyen fasszopó köcsögök miatt mint amilyen te vagy. A biciklis gatyádban szép buzinak látszol. Kár hogy a testvéreid felvonulásán nem vettél részt, mert most a törött kezeddel nem tudnál gépelni. Sírgyalázás csak a halottaknál van, nem azoknál, akiket csak elkapartak mint a kutyát szokás te vadbarom. Írtam neked buzikám,hogy ne vedd a szádra a családomat. Az IP címed alapján már dolgozik a keresőprogram. De az ismerőseiden keresztül is megtalállak. Rákötlek a szaros drótszamaradra és megúsztatlak a Dunában. Megkereslek. Elhiheted. Aztán azon fogsz imádkozni,hogy hamar dögöljél meg, mert lassan fogsz megpusztulni. Nem párt, vagy politikai meggyőződés miatt, hanem mert a családomat a szádra vetted. Közelebb vagyok mint gondolnád. Szűkölni fogsz mint a disznó mikor megszúrják.

 29. És milyen lelkes en küldtem el a fél könyvtáramat a székelyföldi magyar gyerekeknek 1991-ben. És gyüjtöttünk, segitettünk, mert tudtuk hogyan éltek akkoriban. Ha ezt előre láttuk volna………..

 30. És te bunko igy beszélsz te otthon is?? Igy a disznoolban se beszélnek mert a disznok veled szembe úriemberek.Úgy látszik ,gyerekszóbádban Villamos megálló volt.
  Fazekas mint a neved köcsög vagy…

 31. És te kis ribanc mi is vagy? És mitől lennék román? Meg vaddisznó? Súlyos értelemfogyatékossági képességeid vannak!

 32. Mit tudsz te szerencsétlen a securól? Látod, provokálsz mint Romániában született magyar nemzetiségűt, aztán lesecusozol, ha meg ez élőben történik meg és valaki jól pofán vág téged, akkor te lennél a legjobban megsértődve. Bámulatosan hülye vagy, nem tudsz semmit még a napjaink történéseiről sem!

 33. A román kormányt sem igazán értem. Mit szólnának “a büszke magyarok”, ha a románok egy Tusványoshoz hasonló rendezvényt tartanának a Hűvösvölgyben. Egy nacionalista búcsújárást a Népligetben. Vagy ha fehér lovon lovagolna be egy román miniszter Debrecenbe? Mert ha mindez a szeretet, a népek kölcsönös elismerése és barátsága nevében történne, kölcsönösségi alapon, akkor, ám legyen! De egyoldalúan? Aggresszív és pökhendi módon? Le a kalappal a románok előtt, hogy ezt tűrik! Lehet, hogy – minden híreszteléssel szemben – kultúráltabbak – és nagyobb politikai kultúrával rendelkeznek mint mi magunk?

 34. Balogh? Tipikus cigány név. Takarodj vissza Indiába a rohadt büdös famíliáddal együtt. Ki a fasz szólt hozzád? Beleugatsz a felnőttek dolgába. Ha szeretnél valamit ,akkor mond! De ha csak írni szeretnél, akkor azt tedd helyesen te bunkó. Bár egy büdös cigányszármazéktól mit vár az ember? És Fazekas. Igen. Köcsögöket gyártok. Mint amilyen te is leszel ha megtalállal. Fidesses fizetett szarrágó.

 35. Kósa fidess lángelme lajosnak köszönjük, hogy mára is megadta a betevő nevetnivalónkat! Ökör!

 36. Pesti? Látszik hogy nagyfalusi bunkó. H? Mint hülye. Igen. Vagyók. Sosem tanulsz meg helyesen írni. Nemzetőr ezredes? Álmodban szerencsétlen. Te ahhoz is hülye vagy, hogy a pöcsöd lerázd miután lehugyoztad a szaros gatyádat. Bajtársaiddal? Azok is ilyen szerencsétlen fogatlan fidesses oroszlán árnyékok? Mint vezéred és slepje, egyedül nem mersz kiállni? Gyere borsodba paraszt. Az ilyeneket mint te nálunk a gyerekek megeszik, és kihányják. Mert büdös vagy, romlott és hazaáruló lefizethető bérenc. Borsodi bajtársaid? Hagyjál már. A járókeret nagyon fáj mikor ráhajtogatják a szottyadt testükre. Úriember? Akkor sem voltál az, mikor ezt a szót olvastad. Egy fasszopó öreg buzi vagy. Az ország és az emberek szégyene. Takarodj vissza az öregek otthonába és dominózz mint az összes többi. Ne ajard hogy én keresselek meg, mert az orvos nem gogja tudni, hogy műtétre, vagy ravatalozóra vitessen. Szerencsétlen szókaratés. Hülye. Írd le,hogy mikor és hol szeretnéd elkezdeni a hajtóvadászatot. Én ott leszek te hazug tajparaszt.

 37. Gyerekek hol az Istenben szedtétek fel ezt a fazekast aki perfektül beszéli a borsodi diszno nyelvet.(Kedves borsodiak 1111 bocsánat)

 38. IInkább rettegésböl nyaljon segget, mint ezek pénzért??? Barátom én nö létemre, inkább megdöglök, mint, hogy ezt a rabló orbángeci csürhét szolgáljam!!!!!! A véleményem, pedig akkor is fönntartom, ha ez a maffia csürhe kinyír érte! A bün nem engem terhel az igazmondásomért!!!

 39. Kósa Kupakos Csicska Lajosunk egy vicces fiú. Őszinte, nem tagadja meg magát. Annyit ér amennyit mutat önmagáról. Szellemi kapacitásáról sokat elárul ez és ahogy elbánt azzal a jobb sorsra érdemes szerencsétlen Debrecen városával(persze az asszony is sokat hozzátett a maga tyúkeszével, ahogy debreceniektől hallottam…).

 40. Nem hinném, nem ismerem őket, de hogy a fideszimádókkal komoly baj van, az az Ön alpári megjegyzéséből is látszik !!

 41. iSTENEM bARNABÁS mely szemétdombon tanultátok ezt a nyelvet??? Igy beszélsz te otthon is a családal??

 42. “Döbbenetes! Ilyen tahó banda a székely?” Erre az inteligens megjegyzesedre reagaltam ugyanazzal az alpari stilussal. Te nagyon baloldali liberalis aberralt gender nemi szervet szopkodo,aki a Szekelyeket letahozza,mert egy ember a tomegbol meghuzza valakinek a hajat. Nezz a tukorbe es mindennap kopkodd magad szembe. Nagy szereped van neked is abban,hogy idaig jutott az az orszag. Bunosebb vagy,mint Orban, gyurcsany,meg Horn egyutt veve. Mert itt trollkodsz,ahelyett,hogy kimennel az utcara,es molotov koktellal a kezedbe demokraciat csinalnal. Idiota!

 43. Ezen az oldalon a valodi tortenesek senkit nem erdekelnek. A higgadt jozan velemeny nyilvanitas meg vegkepp elkepzelhetetlen az itt kommenteloktol. Egyetlen elv vezerli oket,az Orban gyuloletuk. Semmivel nem kulonbek mint a Gyurcsanyt utalo,TV szekhazat lerombolo csurhe,akikbol forradalmarokat csinalt a mostani kormany.

 44. Remélem szétvet az ideg, és ezért ragadtál le az első öt szónál! Ha vizenyős tekinteted tovább vitted volna ott van: ..lenne? Nem hiszem! ….
  Aki 20 IQ feletti, tudja, nem bántok a mondattal senkit!!
  A sok szép jelzőt osszad szét szetetteid között, hátha nékik tetszik.

 45. Huh, neked komoly problémát jelent 6 szónál többet értelmezni… Nekem soha nem volt problémám a székelyekkel. , dolgoztam is párral, de befejezem, mert értelmetlen vitázni veled!

 46. Aszonyom ,tudja Hol van BUDAPEST ,volt már ott??Hol van borsod magyarórszágon???Ha én ott laknák én is okádnák.Kedves Borsodiak bocs ez a hozászolás csak Ando Katalinnak szol..

 47. A nemzetőr az aki a szovjet katonákat lövöldöztek akik azt sem tudták hol vannak?Én erre nem verném a mellem!

 48. Olvasgatom a hozzászólásokat és nem tudom, ki miért gyűlöli egymást ? Pont ezt akarja elérni orbán, hogy a Magyar a Magyarnak a gazdag a szegénynek apa a fiának essen neki és ez tetszik kósának is ! Mert amíg a családok rokonok,barátok ölik egymást addig az ő baráti köre növekszik. !!

 49. Csak megjegyzem neked te hazudós görény. Mostanság ráértem. IP címed, szolgáltatód és lassan a lakcímed is meg van. Aztán indul a hajtóvadászat. Egy borsodi nem felejt te geci fasszopóorbánseggnyalóköcsög!

 50. My brother suggested I might like this website. He was entirely right. This post actually made my day. You can not imagine simply how much time I had spent for this information! Thanks!

 51. Preserve аАа’аАТ‚аЂТ˜em coming you all do such a wonderful position at these Concepts cannot tell you how considerably I, for one particular appreciate all you do!

 52. Very nice post. I just stumbled upon your blog and wanted to say that I ave really enjoyed browsing your blog posts. In any case I all be subscribing to your rss feed and I hope you write again soon!

 53. Very nice post. I just stumbled upon your blog and wanted to say that I have truly enjoyed surfing around your blog posts. After all I all be subscribing to your feed and I hope you write again soon!

 54. This blog is really awesome additionally amusing. I have discovered helluva useful stuff out of this amazing blog. I ad love to visit it every once in a while. Thanks a lot!

 55. I was suggested this blog by my cousin. I am not sure whether this post is written by him as nobody else know such detailed about my problem. You are amazing! Thanks!

 56. What as up all, here every person is sharing these kinds of familiarity, thus it as pleasant to read this web site, and I used to pay a visit this website all the time.

 57. It’а†s actually a nice and useful piece of information. I’а†m satisfied that you shared this useful information with us. Please keep us up to date like this. Thank you for sharing.

 58. The Silent Shard This will likely probably be very handy for some of the job opportunities I intend to you should not only with my blogging site but

 59. Whats up! I just wish to give an enormous thumbs up for the good data you have right here on this post. I will likely be coming back to your blog for extra soon.

 60. Sweet blog! I found it while browsing on Yahoo News. Do you have any tips on how to get listed in Yahoo News? I ave been trying for a while but I never seem to get there! Cheers

 61. Im no expert, but I suppose you just crafted the best point. You undoubtedly understand what youre talking about, and I can really get behind that. Thanks for staying so upfront and so genuine.

 62. Wow! This could be one particular of the most helpful blogs We ave ever arrive across on this subject. Actually Fantastic. I am also a specialist in this topic so I can understand your effort.

 63. My brother recommended I might like this web site. He was totally right. This post actually made my day. You can not imagine simply how much time I had spent for this information! Thanks!

 64. Superb points totally, you may attained a brand brand new audience. Precisely what may perhaps anyone suggest regarding your posting you made a couple of days before? Virtually any particular?

 65. Your style is really unique compared to other folks I ave read stuff from. I appreciate you for posting when you ave got the opportunity, Guess I all just bookmark this web site.

 66. Wow! This could be one particular of the most helpful blogs We ave ever arrive across on this subject. Actually Fantastic. I am also a specialist in this topic so I can understand your effort.

 67. IaаАа’б‚Т€ТšаЂаŒаАа’б‚Т€ТžаБТžd ought to talk to you here. Which is not some thing I do! I quite like reading a post which will make individuals believe. Also, many thanks permitting me to comment!

 68. This is a very good tip especially to those new to the blogosphere. Simple but very accurate info Thank you for sharing this one. A must read article!

 69. It’а†s in point of fact a nice and helpful piece of info. I am glad that you shared this helpful info with us. Please stay us up to date like this. Thanks for sharing.

 70. Your style is so unique in comparison to other people I have read stuff from. I appreciate you for posting when you ave got the opportunity, Guess I all just book mark this web site.

 71. Usually I do not learn article on blogs, however I wish to say that this write-up very pressured me to take a look at and do it! Your writing taste has been surprised me. Thanks, very great article.

 72. I just want to tell you that I am all new to weblog and really liked you’re web page. More than likely I’m likely to bookmark your website . You surely come with amazing articles. Thank you for sharing your web page.

 73. It is really a nice and helpful piece of information. I am glad that you shared this useful information with us. Please keep us up to date like this. Thanks for sharing.

 74. Very nice post and straight to the point. I am not sure if this is truly the best place to ask but do you guys have any thoughts on where to employ some professional writers? Thank you 🙂

 75. Hi, Neat post. There is an issue with your website in web explorer, might check this¡K IE nonetheless is the marketplace chief and a large part of people will pass over your wonderful writing because of this problem.

 76. I have been exploring for a bit for any high-quality articles or weblog posts in this kind of area . Exploring in Yahoo I eventually stumbled upon this website. Reading this information So i¡¦m satisfied to exhibit that I’ve a very good uncanny feeling I came upon just what I needed. I such a lot indisputably will make certain to don¡¦t disregard this website and give it a look regularly.

 77. I am writing to let you be aware of of the great experience my cousin’s princess encountered studying your web page. She discovered such a lot of pieces, not to mention how it is like to possess a great giving heart to let men and women without hassle thoroughly grasp specific very confusing issues. You really did more than visitors’ expectations. Many thanks for distributing the precious, trustworthy, edifying as well as cool thoughts on the topic to Tanya.

 78. Unquestionably believe that which you said. Your favorite reason seemed to be on the web the easiest thing to be aware of. I say to you, I definitely get irked while people think about worries that they just do not know about. You managed to hit the nail upon the top as well as defined out the whole thing without having side effect , people can take a signal. Will likely be back to get more. Thanks

 79. Merely a smiling visitor here to share the love (:, btw outstanding style. аЂа‹аЂ Better by far you should forget and smile than that you should remember and be sad.аЂ аЂа› by Christina Georgina Rossetti.

 80. Your style is very unique in comparison to other folks I ave read stuff from. I appreciate you for posting when you have the opportunity, Guess I will just book mark this site.

 81. I like what you guys are up too. Such clever work and reporting! Keep up the excellent works guys I have incorporated you guys to my blogroll. I think it’ll improve the value of my website :).

 82. Unquestionably believe that which you stated. Your favorite justification seemed to be on the internet the simplest thing to be aware of. I say to you, I certainly get annoyed while people consider worries that they just don’t know about. You managed to hit the nail upon the top and also defined out the whole thing without having side-effects , people can take a signal. Will probably be back to get more. Thanks

 83. Hello, Neat post. There’s an issue along with your website in web explorer, could check this¡K IE still is the marketplace leader and a big component to people will leave out your excellent writing due to this problem.

 84. You have mentioned very interesting points ! ps nice web site . “Formal education will make you a living self-education will make you a fortune.” by Jim Rohn.

 85. Zune and iPod: Maximum people today evaluate the Zune towards the Contact, yet at the time watching how skinny and amazingly minimal and mild it is, I contemplate it towards be a really exclusive hybrid that brings together traits of both equally the Contact and the Nano. It truly is rather vibrant and beautiful OLED display screen is marginally smaller sized than the touch screen, however the participant by itself feels pretty a bit scaled-down and lighter. It weighs above 2/3 as a lot, and is drastically smaller sized in width and top, while being exactly a hair thicker.

 86. But a smiling visitant here to share the love (:, btw great pattern. “Everything should be made as simple as possible, but not one bit simpler.” by Albert Einstein.

 87. Hi, Neat post. There is an issue together with your site in web explorer, may test this… IE nonetheless is the market chief and a big component of people will omit your great writing due to this problem.

 88. I would like to thank you for the efforts you’ve put in writing this website. I am hoping the same high-grade blog post from you in the upcoming also. In fact your creative writing skills has inspired me to get my own blog now. Really the blogging is spreading its wings quickly. Your write up is a great example of it.

 89. Keep up the wonderful piece of work, I read few content on this website and I think that your web site is really interesting and has got bands of superb info .

 90. Hands down, Apple’s app retail outlet wins through a mile. It can be a substantial preference of all types of programs vs a quite unsatisfied quantity of a handful for Zune. Microsoft incorporates packages, specifically inside the realm of game titles, but I’m not absolutely sure I might need towards guess on the future if this aspect is sizeable in the direction of you. The iPod is a a great deal much better decision in that scenario.

 91. hi!,I love your writing so much! proportion we be in contact extra about your article on AOL? I require an expert in this space to solve my problem. May be that’s you! Taking a look ahead to see you.

 92. Hey, you used to write great, but the last few posts have been kinda boring¡K I miss your tremendous writings. Past few posts are just a bit out of track! come on!

 93. The Zune concentrates on being a Portable Media Player. Not a web browser. Not a game machine. Perhaps in just the upcoming it’ll do even far better in just those areas, however for already it can be a Good course in direction of set up and hear in the direction of your music and videos, and is with no peer inside that respect. The iPod’s positive aspects are its internet checking out and programs. If all those strong extra persuasive, probably it is your perfect preference.

 94. Excellent read, I just passed this onto a colleague who was doing some research on that. And he just bought me lunch as I found it for him smile So let me rephrase that: Thanks for lunch! “A thing is not necessarily true because a man dies for it.” by Oscar Fingall O’Flahertie Wills Wilde.

 95. I wanted to draft you that little bit of word in order to thank you yet again on your magnificent guidelines you have featured on this site. It’s quite tremendously generous of you to convey easily just what a number of people would have distributed for an e book to generate some profit for themselves, precisely given that you might have tried it in the event you desired. Those secrets in addition acted as a fantastic way to be aware that the rest have similar fervor much like my very own to know the truth great deal more on the subject of this problem. I am sure there are millions of more fun occasions in the future for individuals that looked over your blog post.

 96. You really make it seem really easy along with your presentation but I find this matter to be actually something that I believe I would never understand. It kind of feels too complex and very large for me. I’m looking ahead to your subsequent put up, I’ll attempt to get the dangle of it!

 97. Thanks, I have just been looking for info approximately this topic for a while and yours is the best I’ve found out so far. But, what concerning the bottom line? Are you sure concerning the supply?

 98. Some genuinely great blog posts on this internet site, appreciate it for contribution. “When he has ceased to hear the many, he may discern the One – the inner sound which kills the outer.” by H Hahn Blavatsky.

 99. I was just seeking this info for some time. After 6 hours of continuous Googleing, finally I got it in your site. I wonder what is the lack of Google strategy that do not rank this kind of informative web sites in top of the list. Normally the top web sites are full of garbage.

Leave a Reply

Your email address will not be published.