“Kezed-lábad eltöröm, te faszfej…”

Forrás: Civilhetes

Múlt hét pénteken, úgy estefelé két eseményre várták az érdeklődőket. Az egyik egy drága, giccses, mintegy 3,5 milliárd forintba kerülő megnyitó volt (hiszen cirkusz kell a népnek), a másik egy néhány fős, ám annál elszántabb csapat, azaz a Ligetvédők egyszerű rendezvénye. Ugye, mondanom se kell, melyiken voltak többen?

Az a helyzet, hogy a Liget sorsa, a fák kivágása nem érdekli az embereket. Úgy érzik, nincs közük hozzá, “ezek úgyis azt tesznek, amit akarnak”- mondogatják, és bele sem akarnak gondolni, mivel jár a zöldterületek folyamatos csökkentése, Orbánék fakivágási mániája. A maroknyi Ligetvédő a kormány számára csak eltakarítandó szemét, a Fidesz szavazóknak csak “mocskos libsi aljanép”, és még az is értetlenül szemléli elkeseredett harcukat, aki egyébként nem ért egyet a Liget átalakításával.

Amikor megpróbálnak megállítani egy-egy álságos akciót – például, amikor a mi Viktorunk fejében megszületik a nagy ötlet, hogy át kell ültetni a kétszáz éves fákat -, verőemberek hada veszi körül őket, és a rendőrség ilyenkor diszkréten félrenéz.

Péntek este megrendezték a kivágott fák emlékére a “Loptatok már eleget, nem adjuk a Ligetet” című rendezvényüket. Készültek, meghívtak olyan felszólalókat, akiknek a véleményét fontosnak tartották, és akikről úgy gondolták, az emberek is szívesen meghallgatják őket.

De az embereket már semmi sem érdekli. Ennek az országnak annyi! Mert az itt élők tömege teljesen közönyös minden olyan üggyel szemben, amely ellen fel kéne lépni, így egyáltalán nem számít, akad-e az országban néhány ember, aki tesz is a változásért, nem pedig csak siránkozik. Gondoljátok át, mi mindent loptak el és tettek tönkre az országban, és van bőr a pofájukon azt mondani, hogy őket erre felhatalmazta a nép! A Liget csak egy a sok-sok aljasságuk közül. A félelemkeltés és az emberekben egyre növekvő közöny a legnagyobb fegyverük. Ha pedig ez így marad, a jövőnk egyértelmű! És ne gondold, hogy nem történhet meg, egyszer csak azt veszed észre, hogy fölötted vagy a gyereked fölött tornyosul egy ilyen agyatlan véglény. MERT HAGYTAD!

 

44 Comments

 1. Nagyon gusztustalanul, így melltartó nélkül. 😀 Egyébként meg tényleg úgy érzi az ember, hogy nincs remény, mivel a többség szó nélkül mindent eltűr. Már annyi, de annyi “legalja” dolgot megtettek és mégsem változik semmi. Már nem hiszem, hogy létezik az a pont, ami cselekvésre késztetné és egybe forrasztaná a magyarokat.

 2. mára tetözik a tolakodo zsido.minden oldalon ti vagytok a politikaban.mit gondolhat a magyar?dögöljetek meg mind

 3. Magához kódfejtő szükséges, annyira nem tud magyarul értelmesen írni. A zsidózásról pedig szokjon le, mert ennyi idősen már tudhatná, hogy nem a származás minősíti az embert, hanem a cselekedetei. Ha pedig engem zsidózott volna le, akkor közlöm, hogy örömmel vállalom a jelzőt, habár se zsidó nem vagyok, sem semmilyen vallás követője. Ön viszont egy reményvesztett megkeseredett pupáknak tűnik így elsőre. (Ha már személyeskedünk.)

 4. Nincs min csodálkozni, ez egy ilyen ország… Közöny… Példának okáért ha a magyart öli/veri/terrorizálja a cigány, akkor mindenki kussol, és ha pár magyar pedig szólni/tenni mer, akkor hírtelen jön az örjöngés : fajgyűlölőnácifasisztasöpredék, de hogy alapvetően a cigányság többségét kitevő renitens egyének (tisztelet a kivételnek!!!) miatt van a betyársereg, miattuk és nem ellenük (ez nagyon fontos különbség!!!) alakult a gárda, az valahogy senkit se érdekel!!! Tehát aki olyan korlátolt hogy csak addig jut el hogy nácifasisztázik az gondolkodjon el és szégyellje magát!!!

 5. Ennek az izomagyú faszfejnek kéne már eltörni kezét -lábát !!!!! Ki franc ez,kihatalmazta fel, hogy így merjen beszélni bárkivel is ?

 6. Még csak nem is izomagyú. Nagynak nagy, de nincs kigyúrt teste. Mondjuk ez mellékes a lényeg szempontjából.

 7. Na, hogy is van ez? Ha útban van, ki kell vágni? Tehát, ha például maga útban van, akkor bátran ki lehet vágni???? Nagyszerűűűű. Vágjuk ki mint a fosó macskát. 😀

 8. אני לא חושב שהוא יודע על מה הוא מדבר. ואם אתם מחפשים עובדות blasphemes נגד בנו של אלוהים משלהם

 9. A kövér izomagyúra gondolt!?Csak azért mondom,mert én is őr vagyok,mégse beszélnék így soha senkivel.Ha meg tényleg el akarom törni valakinek kezét lábát,nem fogom őt erre előre figyelmeztetni!:))))))

 10. Ha csak fele annyira lenne magas, mint amilyen bárgyú, hóna alatt dörögne az ég. Hogy a szarba lehet ennyire benyalni egy hülye propagandát?

 11. Pedig fel kéne szólítani, hogy “ha nem hagyja abba a jogsértő cselekedetet, akkor testi kényszerítő erőt fogok alkalmazni” 😀

 12. ez gecorbánc módi ..erre ad engedélyt és ezután ez lesz a módi minden forumon minden szinten minden létezó helyen ..gyakorlatilag a megfélemlítés lesz a rendszer .. itt a helyzet egyre rosszabb és rosszabb lesz .. a rákosi rendszer kutyafasza lesz ezekhez képest .. nagyon nehéz lesz ezen változtatni egy rendszerváltás után ..tüzzel vassal írtani még az írmagját is az ilyeneknek .. nagyon nehéz lesz ezeket eltakarítani aaaz biztos !!

 13. Sajnálom, hogy ilyen érdektelenek az emberek! Mire várnak még? Nem volt még elég a megnyomorításból, a meggyalázásból, az ellehetetlenítésből? Nincs olyan társadalmi réteg, amelynek ne ártottak volna és mégis istenítik őket! Rá kellene jönni már végre, hogy csak összefogással tudunk tenni, úgy tudjuk az ilyen biztonsági őröket és az uraikat legyőzni. Ébresztő emberek!!!!

 14. Ez csak magyarázkodás a gyűlölködésre. Az általad felsorolt csoportok hemzsegnek a köztörvényes bűnözőktől. Némelyik “bentről” ismeri a gyűlölt etnikumot. Ez összefér? Arról nem beszélve, hogy itt a liget fáit védőket fenyegetik, bántják. Pedig nincs is a fák között cigánymeggy!

 15. Nos érdemes megnézni ennek az embernek a többi posztját. Vagy program írja, vagy elmegyógyintézetből éppen szabadságon van. Szerintem inkább az előbbi, mert ilyen korlátolt nem lehet senki, aki ismeri és tudja kezelni a PC-t.

 16. Az ilyen faszságok,mint a gárda meg a betyársereg,egyvalamiért alakultak.Arra hogy szavazatokat hozzanak Vonának és az ő kis családi bótjának.Nem intézkedhetnek a cigányokkal szemben,mert nem hatósági személyek,nincs rá joguk.Megijeszteni megintcsak nem tudják őket,mert nagy tömegben egyáltalán nem ijedősek.Tehát arra jók,hogy fokozzák a cirkuszt,és munkát csináljanak a rendőröknek,akiknek muszáj kimenniük,hogy megvédjék a seggüket.Jól felkészített provokátorok,népszerűségnövelés céljából,semmi egyebek.

 17. A felszólítással nincs semmi problémám barátom.Csak éppen amit a dagadt bunkó mondott,az nem felszólítás volt,hanem ordenáré sértegetés és fenyegetés!Ilyet meg amit te mondtál,szintén nem mondunk soha,mégha az oktató könyvekben így is szerepel.Azért,mert ez annyira röhejesen mesterkélt,hogy mire te ezt mind elmondod,enyhébb esetben csak halálra röhögi magát rajtad a delikvens,vagy,-durva helyzetben,-kb.5-ször veri be a képed!Ha pedig egy már kirobbant verekedést veszel észre,ott már csak egy nagyot ordítani lehet,sőt néha azonnal kiosztani egy-egy fülest,vagy lábrarúgást bevezetésképpen,mielőtt elkezded a mondókádat!

 18. Ááááááá, szerintem a szikkadt csontjaidon!!! De csak azért, hogy életedben legalább valami jót is tegyél!!!

 19. A kis görényt, az állatkertből! Azt már meg is nyertétek! Fogsz te még nyüszíteni 2018-ban és 2020-ban is.

Leave a Reply

Your email address will not be published.