Ujhelyi István a köztévét nézte, és egyszer csak meglátott valami nagyon furcsát, amit lefotózott…

Forrás: hir.ma

“Keresd a hibát! #közmédiagyalázat” kommentárral tette közzé Ujhelyi István szocialista EP-képviselő az alábbi fotót, ami a köztévé egy műsorának pillanatát kapja el:

vébé

Egyrészről is: az önmagában röhej, hogy a telt házas eseményekre is lehet jegyet venni, hiszen a telt ház azt jelenti: megtelt a limit, vagyis telített a ház, nem fér be több ember.

Másrészről: ki volt az a nagyon okos, akinek sikerült elhelyeznie ezt a szalagcímet egy olyan esemény közvetítéséről, ahol látszólag csak a rokonok és a közeli barátok tisztelték meg a versenyzőket jelenlétükkel?

Akárhogy is történt, Magyarország ismét bemutatkozott a világnak.

Köszönjük, Fidesz, köszönjük, köztévé!

 

12 Comments

  1. Máshol sincsenek többen, egy selejtezőn. A megfogalmazás valóban ostobaság, de ezt nem hiszi senki, hogy Magyarország hibája.

  2. Nyilván, csak akkor nem kell fosni a kormánypropagandát, hogy mindenhol telt ház van és 145785 milliárdan nézik a vb-t….

  3. IGEN ÉN IS RÁJÖTTEM MOST HOGY AZ ORBÁN TV MINDIG LÓDÍT ! TELT HÁZAS ! ALIG VANNAK BENT NÉHÁNYAN ! HAZUDNI FÉLRE VEZETNI NAGYON TUDNAK !

  4. Telt ház ás a lelátó telítettsége között nincs összefüggés, egyik arról szól, hány jegyet adtak el, a másik ebből hányan mentek el az eseményre… látva a telítettséget ide még beférne többször ennyi 🙂

  5. Számolni, már biztosan nem tudnak! A 2/3-os győzelem is így jött össze. De komolyan, van nekik egyáltalán szükségük bármilyen tudásra? Ki nálunk a pollihisztor? Aki mindenből doktorált, de semmit sem tud, mert semmit sem tanult…….csak flegmáskodni, lopni, hazudni, meg mást szapulni………köszönni is legfeljebb a vezérkos bölcs mondását……oszt jónapot….. Mégis trónolnak már negyed-százada…..

  6. Nem a tudás hanem a feltétlen lojalitás a lényeg. Ez vonatkozik az egész fidesz holdudvarra, s az egész közéletre rátelepedett fidesz apparátusra is. Észbontó hogy ilyen logikai bukfenc megjelenjen a magyar köz TV-ben, bár a célközönség intellektuális színvonalának ez biztosan megfelel.

Leave a Reply

Your email address will not be published.