Melyik harc lesz a végső?

Fotó: Kovács Tamás / MTI

Egyre több jel mutat arra, hogy Orbán valami aljas húzásra készül. Ahogy tőle megszokhattuk, nem szemtől szembe harcol, hanem féregként, alattomos módon. Kiválóan használja fel az emberek ősi ösztönét, a félelmet és gyűlöletet, s aki egy ösztönlény szintjén mozog, az nem gondolkodik el azon, vajon mennyi lehet ebből az igazság. Az embereket manipuláló vezér naponta mutat rá, milyen sok “ellenség” vesz körül minket, szegény, elnyomott magyarokat, s ha Viktorunk nem vigyázna ránk, mint apa a hülye gyerekére, már elsüllyedtünk volna az “emútnyócévben”, hipnotizált volna minket Gyurcsány, bekebelezett volna Brüsszel, és az országot szőröstől bőröstől megvette volna Soros.

Bezzeg az ő védelme alatt ezek a veszélyek nem fenyegetnek bennünket. Igaz, hogy több ezer ember meghal amiatt, mert a kórházak felszereltsége a béka feneke alatt van, de kit érdekel, hiszen Felcsúton, ebben a méltán híres világvárosban fűtött gyeppel bír a stadion. Mennyivel fontosabb ez, mint az Országos Kardiológiai Intézetben egy CT vagy egy MR, amely megmenthette volna egy gyermek életét.

És kit érdekelnek a diákok, az iskolák, a betegek, a kórházak, a nyugdíjasok, a fogyatékkal élők, a hajléktalanok, a hétköznapi emberek, akik napról napra élnek, és nem tudják, milyen jövő vár rájuk. Ők csak szolgák. Hű rabszolgái egy rendszernek, melyet évtizedek óta nyögünk, s melynek az utóbbi hét év maga volt a legrémesebb időszaka.

Napi szintű agymosás, plakátokra és reklámokra költött milliárdok. Milliárdok – a mi pénzünkből!

Közeledik 2018. Választási év! Már, ha lenne kit választani. Ha lenne olyan, akiről azt mondhatnánk, igen, ő kell nekünk. De ilyen személy, ilyen csapat nincs! Orbán stabilan összetartja a maga 1,5 millió szavazóját, akik akkor is gondolkodás nélkül rá szavaznának, ha eladná a fejük felől a házat. Aztán ott van 3,5 millió, akit semmi nem érdekel, a világ kincséért se mozdulna meg és nem megy szavazni, valamint ott a maradék 3 millió, amelyik – noha szívből gyűlöli a jelenlegi kormányt – mégis képtelen ugyanazt akarni és egy irányba menni. Képtelen együttműködni legalább addig, amíg a Fideszből múlt idő lesz.

Ideje elgondolkodni azon, ezek a pártok tényleg változást akarnak, vagy csupán annyi a céljuk, hogy bent maradjanak a Parlamentben, és újabb 4 évre meglegyen a kényelmes, zsíros állásuk?! Mert a tetteiket látva minden értelmes ember elgondolkodik: ilyen lenne egy változást akaró ellenzék?

Új pártok is alakulnak. Nyilván sok köztük a kamupárt, amelyik beáll az ügyeskedők közé, és azt reméli, hatalmas pénz üti majd a markát. Némelyik mögött valóban a Fidesz áll. Néhány azonban valóban tenne a változásért, de ezeknek a híre nem jut el az emberekhez. Nem jut el, hiszen nem csinálnak látványos botrányt, nem válnak magamutogató politikai celebekké, csak csendben dolgoznak a megoldáson, ez pedig nem üti meg a média ingerküszöbét. Pénzük sincs, hiszen a megalakulás nem jár együtt állami támogatással, hiába tömték ezt a közvélemény fejébe, s amíg nem mutatnak fel valami eredményt saját erejükből, addig nincsenek milliomos/milliárdos támogatóik se.  Már úgy általában!

A Fidesz célja egyértelmű: a hatalom BÁRMI áron való megtartása! És a bármi most már valóban mindent jelent, hiszen ha elbuknak, életük további része rácsok mögött telik majd, a megszokott luxus életmód és körülmények nélkül, pénztelenül. Még az is előfordulhat, hogy dolgozniuk kell, mint egy átlagembernek! Szóval bármi jöhet: választási csalás, vagy ha kell, más is.

Úgy tűnik, az ősz érdekes dolgokat tartogat. Lehet, hogy már egyeztetett Erdogannal, hogy kell levezényelni egy álpuccsot? Hiszen ha az utcákon zűrzavar van, esetleg vér folyik és vandálok garázdálkodnak, neki, mint az ország felelős vezetőjének, kötelessége azonnal beavatkozni. Kimondhatja akár a szükségállapotot is.  Ki az, aki tiszta szívvel ki meri jelenteni, hogy erre semmi esély nincs? Az előkészítés már megkezdődött: ellenzéki kiképzőtáborokat vizionálnak, minden sarkon ott látják Sorost, letartóztattak két nyugdíjast, aki állítólag Orbán elleni merényletet terveztek, és azt lebegtetik, hogy ősszel az ellenzék hatalmas megmozdulást tervez. S ha megmozdulás lesz, fizetett provokátorok is lesznek, akik majd garantálják, hogy a megmozdulás egyáltalán ne maradjon békés… Tele lesznek a soraink olyan kopaszokkal, akiknek a zsebében ott lapul a fideszes fizetési csekk….

7 Comments

  1. A gazemberségeket,a bűnözéseket,soha semmilyen körülmények között nem szabad eltűrni senki részéről ! Ezért vannak a törvények is, melyek betartása mindenki részére kötelező ! A rágalmazások,fenyegetések,uszítások, stb…ezek aljas szemét cselekedetek. Becsületes ember,csoport,ilyent nem tesz ! Ha pedig a kormány részéről történik meg,mint az uszító plakátokon is látszik, akkor maga a kormány az aljas szemét banda !

  2. Aki 2017-ben a sorosista demokracia fedönevü vilaghatalomra törö kamatos maganpénzhatalmat tamogatja az vagy total hulye vagy mocsok a javabol.persze orban akasztofaerett.amit a magyar nép a haboru utan felépitett azt ellopják ,ellopták a sorosistakkal.meg kell dogoljon mind

  3. T szakemberek ti csak tudjatok hogy mit kellene tenni es ez nem lenne baj, a baj csak az hogy megmarad minden otletnek. es minden marad a regiben, 2014 ota egyfolytaban le akarjatok valtani Orbant de meg mindig o a miniszterelnok, akkor miert mocskoljatok, vagy ha tenyleg az akkor gyerunk es valtsuk le, De kit teszel helyebe, Vonat, v Botkat aki meg csak nem is bot csak Botka, v Gyurcsanyt, v ki van aki, na de errol ennyit, Volt egyszer egy hasonlo tortenelem de az volt az igazi terror es a parancsnok egy Magyar zsido Roth Mano elvtars volt azt pedig nem tudod ki, ez volt az egyik neve Rakosi Matyas elvtarsnak,o maga is azt hitte szent es serthetettlen, levalthatatlan csak ugy mint Orban es a bandaja, es egyszer csak honan honan nem jot 1956 okt 23 es megdolt a megdonthetettlen tron, es a kiralynak menni-e kellett.. De ennek is nagy volt az ara, mert ingyen nem adjak a szabadsagot sem, de akkor meg voltak bator emberek, nem sokan de voltak, ezert nem sikerult, hiaba festetuk vorosre az eget es a foldunket,mint meganyiszor, hiaba valo volt a sok kony az artatlanokert. GONDOLKODTATOK MAR AZON MIERT?? ez a Magyar atok, mi szeretunk uszitani masokat es a tobbseg othol marad, nem fontos, Pedig isten verte gyava ostobak, a 8.5 million es az 1millio kozott van kulombseg es nem is keves, es a szabadsag a jog es az eletert csak eggyut erdemes , kulon kulon nincs esely a hatalomal szemben, ez volt a baj 1956 ban is ahany csoport anyi felekeppen akartak a szabadsagot. De csak egyszer Magyar ember akar igazabol szabad Magyarlenni csak egyszer probald meg eggyut, es sikeruni fog,es eltunik az evszazados Magyar atok, es akkor te mondod meg hogyan akarsz elni es nem masok azt hogy hogy elhetsz.

Leave a Reply

Your email address will not be published.