“Orbán egy szolga disznó” – hajmeresztő kifejezésekkel illette Orbánt az európai képviselő

Kép forrása: Europress

Megszokhattuk már, hogy Magyarország miniszterelnökét cifra szavakkal illetik, de most egy olyan sajtóközleményt kaptunk, amelyre a “szókimondó” kifejezés sem lenne elegendő.

Szanyi Tibor szocialista EP-képviselő véleményét változtatás nélkül közöljük:

“Újlipótváros egykori országgyűlési képviselőjeként, jelenleg Magyarország európai parlamenti képviselőjeként szükségét érzem, hogy a tőlem megszokottnál is jobban emeljem meg a hangom, eleve megkövetve minden derék sertést: Orbán Viktor egy nemzetáruló disznó!

Ha a kapitalizmusnak vannak papjai, akkor Soros György bizonyosan annak tekinthető. Soros György azonban se nem jobb, se nem rosszabb mint megannyi más tőkés, aki a magyar és más népek vérét szívják. Angela Merkel iparbárói, Vlagyimír Putyin oligarchái ugyanazt a missziót teljesítik, mint Donald Trump emberei, azaz a gazdagokat még gazdagabbá, a szegényeket pedig még szegényebbé tenni.

A fentieket szolgálva Orbán egy szolga disznó.

Orbán Viktor egyben hálátlan disznó. Ő és körei Soros György pénzén lettek (úgy-ahogy) képzettek, most viszont egykori gazdájuk ellen fordultak. Ez akár szép is lehetne, csak ne tapadna annyi mocskos pénz a kezükhöz!

Orbán Viktor ezenközben alkalmi fasisztaként tetszelgő disznó is. Közpénzből tartott zsidókkal és cigányokkal igyekszik legalizálni erősen antiszemita, és még erősebben szegény-, s egyben cigányellenes doktrináit. Sorsa egybefonódik Köves Slomóéval és Farkas Flóriánéval. Mindhárman csak a pénztárcájukat hizlalják, s már most a nemzet szemétdombján vigyorognak.

Soros György ugyanakkor az “unorthodox” gazdaságfilozófiák atyja. Megannyi írásában fejtette ki káprázatos gazdagságának kulcsát, hogy t.i. mert szembemenni az általános várakozásokkal. Soros György valójában ugyanazt tette mint az Orbán-rezsim, csak éppen ellenkező előjellel: Soros emberbarát, Orbán pedig embergyűlölő.

Orbán tehát nem csupán embergyűlölő disznó, hanem pénzéhes disznó is. A nevét soha nem fogjuk látni bankszámlák tulajdonosaként, legfeljebb azok végső kedvezményezettjeként. Ebben áll a mocskos titok.

Magyarország élén álltak már mindenféle figurák, tévképes királyoktól kezdve okos vezéreken át elmebeteg nyilas szemetekig sokan. Hazánknak azonban eddig talán még soha nem volt olyan kormányzása, amelynek szinte minden szava hazugság lett volna. Orbánék ezt most összehozták.

Soros György otromba kiplakátolása, arcának tapostatása a merő antiszemitizmus. A magyar nyelv szépségeit árnyaló történelmi sötétségek ugyanis a spekulánst és a zsidót összekapcsolják. Itt érhető tetten, hogy Orbán egy antiszemita disznó.”

32 Comments

 1. tisztelt szanyi ur látom tükörbe nézet és mi van a többi pénzel amit a többi egyetemekbe fektetet a magyar állam vagy az is soros pénz volt és azzal a pénzel mi van amiket a szabadszombati melokért nem kaptunk meg azok nem sorostol jöt és mi van a horvát ede finanszirozással vgy azt is soros adta a horvát edének de lehetne folytatni a tsz-ek is soros pénzéböl jöttek létre de akkor hol van a többí pénz ha mindent soros adot nekünk talán csak nem szanyi ur bankszámláját gazdagitja vagy a bokros lajos urét de lehet hogy a ferikéjét de lehetne sorolni továb is mi let a cukorgyárainkal, kekszgyárral,riharcal lenszövövel talán bokros ur erröl többet tudna mesélni mert a gyuszika mellet sokat ártot ö is a népnek és most magyaráz.

 2. Szépemlékezetű! A most most van. Tetszik nem tetszik ez tény. Most is majd nyolc év múlt el. Az “elmútt nyócév” meg gengszterválás előtti idők emlegetése már csak fidesznek és az elkötelezett bárányainak örömteli, nyivános szellemi maszturbáció. remlem a azokknak legaláb fojamatosa lyó es ki vanak elégségesülve! Vagy mégsem?

 3. Jesszusom, Béla, tudja, miket írt le szavanként 2-3 helyesírási hibával? Menjen vissza az általános iskola alsó tagozatába és kezdjen mindent újra. Van mit tanulnia, a gondolkodásról még szót sem ejtettem..

 4. A mocskos disznó vezéred és a tetű bandája ma nem is létezne ha nem lett volna egy Soros György, szar tetű banda az én pénzemből ne plakátolja tele ezt az országot ezzel a mocsokkal loptak már eleget vizesék a saját vagyonukból a csekket.

 5. Nem mondanám , hogy Szanyi úr a legkedveltebb politikusok közé tartozik, de ez most nagyon jó meglátás a részéről !!! Totál egyetértek Vele !!

 6. Elnézést kérek, de Ön egy gazdasági bevándorló itt Magyarországon? Tudja, migráncs. Mert ha igen, akkor gratulálok, egész jól fogalmaz és ír magyarul, de ha nem, akkor ne írkálj te buta paraszt, mert nem tudsz! AZ ANYANYELVEDEN NEM TUDSZ ÍRNI, FOGALMAZNI! MILYEN NÁCIÓ VAGY TE?

 7. “Szellemi maszturbáció” ???? Ennyi ésszel, mint Bélának van? Na ezen most könnyesre nevettem magam 😀

 8. Milyen furcsa, hogy a “migráncs” szót használja ami egy feletéb mód undorító gúny név. De e mellett azt a pártot támogatja ami védi őket. És még hozzá fűzném, hogy amit a tisztelt Béla írt arra nem tudnak visszavágni semmi érvel, mert tudják, hogy igaza van de, hogy legyen mibe belekötni önök mind a helyesírásra tapintanak rá.

 9. és azzal a saját harácsolt pénzzel mi vn, amit a csúti szellemi retardált bugris fektet be?
  na pont az van vele is.ellentétben azzal, amit soros Soros fektet be.

 10. egyszerűség és aljadékság faékje vagy:)
  mikor tapsolva szajkózod a demokráciába való megpusztulást:)
  végül is a diktatúrát szerencsésen mindig túl lehetett élni, persze következetesen mindig megtalálva az aktuális barnafos segget is vele..
  idióta!:))

 11. Nem kötöttem bele a helyesírásába. Ön még nem tart ott. Ön egy csecsemő szintjét sem üti meg a szép magyar nyelv használata terén. Én az Ön írásra irányuló próbálkozására reagáltam, biztos észrvette ezt valaki Ön körül, kérdezzen rá, így irreleváns, hogy “tisztelt Béla” mit írt. 😀 Hogy én kit támogatok, azt Ön nem tudhatja. Azzal, hogy felhívtam a figyelmet az analfabetizmusára, nem tettem politikai nyilatkozatot. Ezt sem sikerült felfogni. Ráadásul folyamatosan többes számot használ. Szokjon le erről is. 😀

 12. azért ki kell javítani Szanyi kapitányt.

  előszöris:
  Orbán nyilvánvalóan se nem antiszemita se nem rasszista, ahogyan nem fasiszta és így tovább.

  rosszabb.
  cinikusan, opportunista módon kihasználja, hatalmi törekvései vitorlájába fogja az egyébként a magyar társadalomra jellemző nacionalizmust, sovinizmust, antiszemitizmust és rasszizmust, ezeket a velünk élő démonokat.
  hatalma megőrzése céljából pedig a fasizmusból (és a kommunizmusból) ismert eszközöket, módszereket használ.

  és csak az Isten tudja, ha van, hogy meddig lesz képes vele megtartani a hatalmát…

 13. Talán azért, mert a nem létező helyesírása miatt abszolút érthetetlen amit közölni akar.
  “Soros, soros, Szanyi, soros, ferike, soros”…
  Már bocs, de ezen mit lehet ervekkel cáfolni??

 14. Antiszemita Orbán ? Das Witz ? Nem a zsidókon taposnak csak Soros fényképén. Történetesen én Hitler képére lépek azzal szerintem nem sértem meg a németeket. Az emberszerető Soros is egy utálatos féreg meg Orbán is. Az “emberszerető” Soros jó pár családot tett földönfutóvá

 15. Tiszteletem holgyek es urak, hiaba csodalatosak ezek a Magyarok azaz ti, hogy gyakorlatban, mirol is van szo az nektek telyessen mindegy, akar Szayi urnak nem is kellett volna egy arva kukott sem irnia, mert titeket kizarolag csak a helyesiras elmaradotsaga erdekel,Termeszetessen az is fontos, de nem mindenki Magyarnyelv tanar, vagy egyetemi docens, vannak primitiv nyelveszeink is, de ha megengeditek azert meg lehet velemenye, szerintetek?? De ez legyen a legnagyobb problema itt a facebookol, ti valamennyien egy reg elhasznalodott hanglemezek ill viszhanglemezek vagytok ], teljessen egyetertek Szanyi ural, minden szava igaz Szanyi ur, hat persze aki Orban nevu Magyar miniszterelnokot mocskolja azza nem lehet nem eggyet erteni, hogy maga az iromany mirol is szol az nem is fontos. Mielott barki is azt hinne hogy koponyeg fotgato lettem mint Budai akkor teved csak szeretnem megerteni azokat akik mar a gyulolettol nem is vakok de mar uvegszemuk sics. Ugyan akkor mikor arrol volna szo hogy gyerunk es ne csak a duma hanem tegyunk is valamit, akkor meg otletetek sincs nem hogy el is jojetek es hangossan tiltakozzatok, minek manyenek masok es majd latom mire mennek,pedig a szonal tobbet er minden tett, igaz?? irta egy nagy koltonk Petrovics Sandor na azt meg nemtudjatok hogy ki is o.Nem kellene mar abba hagyni ezt az ertelmetlen ostoba all gyulolkodest, evek otta nem tesztek semmit, hogy ne igy legyen. akkor miert a sok szoveg. Hiaba ez a sok idiota onjelolt es ugye nem is sikara jon a valasztas es barmi ill barki is lehet szerencses, csak ti es az orszagtok nem, ezzekel a hozzaallassal, es szemelyekel, csoborbol vodorbe, Ja es az en helyesirasom se valami helyes mert a betuimrol meg lemaradt az ekezet, hat igen mielot eszre vennetek en arulom el nektek Australiabol es Angolnyelvu computerrol irok es az Angol abc-ben a betukon kiveve az I- betu nincs ekezet, a computer nalatok szamitogep de hogy miert is ?? ki tudja szerintem a kompjuter Magyara forditva az ugyan az mint az Angol computer.sziasztok lehet velemenyezni es ellen vellemenyezni.

 16. “”tamás schumayer”” te MIGRÁNCS, ne oszd itt az észt mert még a neved is MIGRÁNCS! Milyen náció vagy te? Akikről ugatsz AZOK MENEKÜLTEK, a te fajtádat meg IDE ETTE A FENE! Világos?

 17. Eddig még nem jutott el szerencsétlen. És a következő évtized is kevés lesz ilyen látványos eredmény eléréséhez.

 18. What i don’t understood is actually how you are not actually much more well-liked than you may be right now. You’re very intelligent. You realize thus significantly relating to this subject, produced me personally consider it from numerous varied angles. Its like men and women aren’t fascinated unless it’s one thing to do with Lady gaga! Your own stuffs great. Always maintain it up!

Leave a Reply

Your email address will not be published.