Soros György keményen leoltotta Kern Andrást – igen, jól olvasod, maga Soros György szólt be Kernnek!

Forrás: nol.hu

Nem hittünk a szemünknek, sem a fülünknek, amikor Kern András parodizálni szerette volna a Soros-féle támogatási rendszert, tehát álljunk bele: sorosozott, majd maga Soros György odament a mikrofonhoz, és leoltotta a színészt, vagy mondhatni, lekezelően tájékoztatta arról, hogy nem volt eredeti a paródia, ugyanis azt már megkapta mástól.

Nem hiszed el? Megmutatjuk videón!

Kern András 1993-ban Verebes Istvánnal együtt “elfogott egy pályázatot” amit a Soros Alapítványnak adtak be, persze fiktíven. Mindezt az ország jelenlegi legnagyobb veszedelme, MagaSoros György előtt olvasta fel. A közönség ugyan hahotázott a csűrt-csavart poénokon és az előadásmódon, de amikor Sorosnak adták a szót, ő egészen máshogy vélekedett a produktumról.

Kiemelnénk két, akár ma is aktuális köntösbe öltöztethető mondatot a videóból:

Itt van ugye a maga Soros Györgyünk, akiről ha az ember nem olvassa Csurka István cikkeit, megállapítható, hogy igaz magyar ember.”

„Na most Soros György mindenben igazi realista, de abban, hogy nálunk kevesebb lehet 100 éven belül a hülye ember… picit ábrándokat kerget.”

2017-ben pedig láthatjuk, hogy Soros valóban ábrándokat kergetett, az emberek, legalábbis a politikai vezetők egyre hülyébbek, de legalább minden sarkon Soros György arcképe látható. Ez már biztosan eredetibb húzás, mint egy Kern-felolvasás…

6 Comments

  1. “Keményen leoltotta”? “Lekezelően tájékoztatta a színészt”? Aki csak szótárból ismeri az iróniát, de felismerni képtelen, az inkább ne írjon humoristákról!

  2. Amit Soros válaszolt egy mondatot, abból nem lehetett megállapítani a véleményét. Az, hogy amit Kern idejekorán és jól összeszedett, négyszemközt mit mondott vajon az egyes témáiról, tételeiről?

  3. I absolutely love your blog and find almost all of your post’s to be exactly what I’m looking for. Would you offer guest writers to write content for you personally? I wouldn’t mind publishing a post or elaborating on many of the subjects you write with regards to here. Again, awesome site!

Leave a Reply

Your email address will not be published.