A jobbikos képviselő olyasmit tett egy EP-ülésen, ami még anno Csurkának is sok lett volna

Forrás: jobbik.hu

Ujhelyi István szocialista európai parlamenti képviselő hívta fel a figyelmet arra, hogy Balczó Zoltán a Jobbik egyik fő üdvöskéje ülve maradt egy olyan gesztusértékű megemlékezésen, ahol még a legszélsőségesebb politikusok is felálltak.

“Ez a Jobbik valódi arca! Az Európai Parlament strasbourgi ülésén megemlékeztünk a nemrég elhunyt francia liberális politikus Simone Veilről, az EP első elnökéről, a Holokauszt egyik nehéz sorsú túlélőjéről. Igen, jól látják a képen: az egyébként mérsékeltebb hangot képviselő jobbikos Balczó Zoltán ülve maradt a főhajtás idején. Ha bárki azt gondolja, hogy ez az Európa-ellenes szélsőjobboldali párt (vagy épp a hasonlóan Európa-ellenes, putyinista Fidesz) fogja az európai értékek fősodrában tartani Magyarországot, az súlyosan téved” – írja Ujhelyi a Facebook-oldalán, és az alábbi képet is mellékelte:

balczo

A Jobbik mézes-mázas arculatáról eddig is tudtuk, hogy csak álca, de hogy már egy holokauszt-túlélőre való megemlékezés is “túl liberális” legyen nekik, arra azért nem gondoltunk. Balczó ráadásul nem a legkarakánabb politikusuk.

Mi van a radikálisabb szárnnyal? Ők le is köpték volna? Gyakorlati megoldások helyett ideológiai posvány – ez a Jobbik, ezek a jobbikos politikusok.

49 Comments

 1. Nem csodálkozom, a jobbik náluk az, amit a harmadik birodalomban, barna inges náciknak hívtak. Barna ing nincs már, de az eszme újra éledt.

 2. Holokauszt túlélő,liberális faszkalap volt.Ha valaki nem polkorrekt,az már náci,szélsőjobbos,egyheréjű,meg minden.Hogy nem állt fel,pl.engem képviselt,meg még sok százezer magyar embert.Bepanaszolni saját országát,ugye újjheji,az normális,ha valaki kiáll az elvei mellet,az náci.Agyalágyult libsibolsi hülyegyerekek Őt nem ti vittétek ki,hanem mi,a Nép szavazta, küldte oda.

 3. De érdekes !!Az zavarja a köcsög MSZP,LMP,DK faszfejeket hogy nem állt fel de hogy orbán és bandája kifosztja az országot az nem.Annak nincs ekkora jelentősége.Hazafiskodó fos az összes.Szebb jövőt !!

 4. A miniszterelnök pedig zsebbredugott kézzel jelenik meg mindenhol, hölgy politikusoknak illemet nem ismerve akar kezet csókolni. Először a fővezér illemtudását kellene cikizni.

 5. Hát ez valóban felháborító viselkedés egy idős politikustól ! Nem képes lopni,csalni, hazudni, mint a többiek, de még felállni sem volt hajlandó ! Hát ennél nagyobb bűn már nem is létezhet ! Ejnye bejnye ! Irgum burgum !

 6. Született hülyék mindenhol vannak ,nem tehetnek róla. Aki oda küldte az sokkal inkább felelős.

 7. A barnaingesek sose voltak nácik te barom. A barnaingesek az SA- hoz tartoztak(Sturmabteilung). A Heinric Himmler álltal vezetett SS(vėdosztag) azok voltak a nácik. Pontosabban a nácizmus az csak egy ideológia volt nem köthető egyetlen szemėlyhez sem. Olyan h holocaust nem volt mivel annak a jelentėse nėpirtás. Namármost a háború az önmagában vėve is nėpirtás akárki is kezdi el.

 8. Ezt Graz-ban nevelték belé..másképp nem érezné biztonságba magát ezért zsebre kell dugni a kezét. ELTE Pszichológia első félév

 9. Mi a bánatos ronda túró az a ”gesztusértékű megemlékezés”?
  Miért kellene az egész eu prlamentnek egyemb…egybirkaként követni a vezérkos utasítását?
  Hol van az egyén választási lehetősége? Ha ő/én nem ugyanúgy ítélem meg a S. Veil-t mint a megalkuvó többség akkor én egy különös furcsa fickó aki vagyok vagy az eszméimért és meggyőződésemért bátran kiálló férfi? Az ősszes felálló /itt gonoszul faszra asszociáltam/ vajha maradéktalanul mondhatja e magáról, hogy gerinces férfi/nő ( nem kívánt törlendő ).? Ez a felállósdi erőst emlékeztet engem arra az időre amikor a KGST vezetők szinte kötelességszerűen be kellett csókoljanak a Brezsnyevnek a manduláig. A walter Ulbrich csókja legendáshírű volt de állítólag a Gustav Husak sem volt egy kutyafasza.

 10. Nagyon helyes hogy nem állt fel, legalább kifejezte, hogy mi a véleménye a francia tetűhintás metéltekről. Egyetértek vele.
  Kik ezek a tetűhintás metéltek, hogy elvárják, hogy mindenki az ő feneküket nyalja.
  Sok jót kaptunk a franciáktól Trianonban, ennyit igazán megérdemelnek.
  Nekünk, magyaroknak pedig el kell viselni mindent, amit tesznek ellenünk.
  A zsidókat az is jól jellemzi, hogy kavicsokat raknak a sírra, mert az nem kerül pénzbe.
  Franciaország a gyarmatai vérét szívta századokon át, és jelenleg is 14 afrikai állam fizet nekik gyarmati adót.
  Ezt miért nem verik nagydobra???
  Büszkék lehetnek magukra !

 11. Tisztelt Magyarok es Ujhelyi kontra Balczo, figyeljetek egy kicsit, joltetted Balczo hogy nem alltal fel a Simon Veilrlor a nagy holokauszt tulelo tiszteletere, mar en is hulyet kapok tole 70 ev elmultaval meg mindig ezzel riogatnak mindenkit ami nem is volt, turo haboru volt ahol 100 million mas nemzetiseguek haltak meg, azokert miert nem alnak fel a kepviselok. Miert nem allnak fel a Magyar holokauszt aldozataiert, akiket a zsido Roth Mano ismertebb neven Rakosi Matyas elvtars meszaroltatott le 1947-1956 ig. Hetven evig szedtek a holokauszt dijat a zsidok mi van a 100 millioval azoknak nem jar a karterites, oket is meszaroltak nem csak zsidokat es minket meszarolnak ma is, a zsidoknak van penzuk fegyverekre mert mindig is jo uzlet volt a halal, de korhazakra, iskolakra arra nincs es sosem volt ra penz. le ragtak a borunket, husunkat karterites nelkul pedig a szegenyek os idok ota szenvedig a nepek holokauszat hol a karterites es mikor allnak mar vigyazba a zsidok a mi holokausztunkra. De azert Balczo szegyeld magad mert egy kepviselo halalaert ennyi tisztelet jar nem a zsido holokauszt tuleleseert hanam az emberert, meg igerem ha majd te patkolsz el en sem allok fel a te tiszteletedre ha ennyi kultura sincs bened..

 12. Ez a szar újhelyi, egy buta tudatlan szarházi!!! Aki ismeri az előéletét, az jól tudja, hogy rengeteg pártnál próbálkozott a mocsok baromja….mielőtt itt kötött ki…..de senki nem fogadta el !!!! Annyira buta, tudatlan seggnyaló fasz, hogy senkinek sem kellett csak a kibaszott komcsiknak!!!…..Azoknak mindegy, ki nyalja a seggüket!!!!!

 13. Tán nem ez folyik 27 éve a nép kifosztása ,bár ki is lesz Orbán után csak fojtatni fogja nem csak pénzben lehet lopni

 14. Te azon gondolkozz,ha egyszer találkoznánk,te mit szívnál.Fasza a profilképed,hasonlítasz a bal herémre.

 15. László Mészely Na így beszél, egy igazi retkes büdös köcsög, tősgyökeres náci takony. Úgyhogy vitatkozzon veled a lófasz. Puhapöcs.

 16. – Barna ingesek nácik voltak
  – SS is náci volt.
  – Holokauszt szó mára a népirtás szinonimája. Beszélünk pl. örmény Holokausztról is.
  – Legalább ismernéd a saját törvényeidet mert ott megtalálhatod a népirtás definícióját. A háború nem népirtás de van benne népirtás is.

 17. Amit itt leírtál, HOLOCAUST-TAGADÁS, amiért büntetés jár!!!!!!!!!!!
  Az aljas, pszichopata szemétláda akkor is az, ha nem barna ingben jár, hanem pl. bringán közlekedik, és hülyeségeket beszél!
  Ami pedig a népirtást illeti, bizony NAGYON NEM MINDEGY, hogy katonaként, háborúban hal meg valaki az ellenség által, vagy marhavagonokban viszik halálgyárakba, és ott módszeresen, tömeges mészárlás során ölik halomra a többi – különböző korú, nemű, nemzetiségű emberrel együtt.
  Aki ezt képes összemosni, az semmivel sem különb, mint azok, akik ezt kitervelték és elkövették. >:(

 18. Balczó pontosan olyan primitív, bunkó prosztó, mint azok a választók, akik odaküldték, és most csápolnak neki, amiért ülve maradt.
  Pedig a buta képét látva könnyen lehet, hogy egyszerűen csak nem értette, vagy nem vette észre, hogy a többiek felálltak, és hogy miért is…
  Lehet, hogy éppen meccset hallgatott a fülesén, és mire véget ért a tiszteletadás, már késő lett volna felállnia…
  Mivel mással nem tud kitűnni a többi képviselő közül, hát úgy viselkedik, mint a suliban az ügyeletes hülyegyerek: a többiek megbotránkoztatásával jelzi, hogy ő is ott van… Hiszen az eszével, az építő, előremutató javaslataival nem tud hozzájárulni az ottani munkához…
  Szánalmas fajparaszt – buta, sunyi képpel… !!!!!!!
  Elnézést a tisztességes földművesektől!!!!!!!!!!!!!!!!!

 19. vonától megkapod a nagy valogrendet,csak így tovább!Nem kell a jobbokosoknak a fitymasztól bunkóságot tanulni,megy az zsigerből!!!!

 20. T Nagy Klara csak neked hogy tudjad a katonaknak, gyalog es esetleg csuszva maszva vonultak a loveszarkokban meghalni es egytol sem kerdeztek tetszik-e neki a civileknek pedig , bombak tankok agyuk ontotak a halalt, artattlan kisgyerekek szamara ugyszinten igaz nekik nem kellett erte sehova sem utazni, szerinted van a ketto kozott valami kulombseg, a halal neveben, nem az nem holokauszt tagadas csak ha jar a karterites az egyiknek akkor a masiknak miert nem. egyebkent 6 million zsido megolesehez az akkori tecnologia, es nehany ev nem volt eleg, mai tecnologiaval sem lehetseges, el lehet ezen egy kicsit gondolkozni.arrol nem is beszelve hogy a haboru utan honnan is jott elo az a rengeteg zsido a szam mar majdnem az egesz Magyarnep akkori szama.

 21. Nem tudom, min megy a vita. Az úriember testhelyzetéből pontosan az látszik, hogy éppen felállni készül. Igen, így néz ki egy ember, aki előrehajol és ráterhel a szék karfájára, hogy felegyenesedjen.
  Kedves Ujhelyi Úr! Az ember hajlamos újra meg újra beleesni abba a naiv tévedésbe, hogy Önök nem tudnak már meglepetést okozni azáltal, hogy alulmúlják önmagukat. Én megint tévedtem, mert Önnek ez most is sikerült. Politikai előnyt kovácsolni abból, hogy valaki a többi emberhez viszonyítva másfél másodperccel később állt fel és ezt a (majdnem) megfelelő pillanatban ellőtt fotóval sikerült is illusztrálni, meglehetősen gerinctelen dolognak tartom. Szégyellje magát!
  Azon pedig jó lenne elgondolkodni, hogy mit is jelent valakit szélsőjobboldalinak megbélyegezni. A liberális eszmék éppen az efféle előítéleteket és beskatulyázást ellenzik. A liberálisok saját magukat köpik arcon azzal, hogy minden jó érzésű nemzeti-konzervatív-keresztény embert lenáciznak. Önmagában a “náci” jelző olyan súlyos és tragikus történelmi háttérrel rendelkezik, hogy simán büntetni lehetne ennek a jelzőnek a nem megalapozott használatát.

 22. bezzeg, ha a legkisebb atrocitás érte volna az ő saját családját, teli torokból kiabálna komcsi gyilkosokat.

 23. Nimcsovics Gergely és te azt hiszed, hogy ha elgázosították az egész családodat,azt kárpótolni lehet pénzzel? Na ez jellemző rátok. A pénz az egyedüli érték számotokra. Ha pusztán származási alapon elgázosítják a gyerekedet, a szüleidet és a testvéreidet, nem, mert valami rosszat tettél, hanem csak úgy, az teljesen rendben van, hiszen valakik kárpótolni próbálták a szenvedéseidet. Ki kellene próbálnod ezt ahhoz, hogy tudd, mit is kellett a megmaradóknak átélni. És ezzel a névvel, ami nyilvánvalóan nem magyar, próbálsz magyarkodni, mi, többiek szégyenére.

 24. majd akkor ugatérozzál, ha a te családodból füstöltek el néhányat. És ne beszélj a nép nevében, mert nem mindenki agyhalott, mint te.

 25. Magyar ember a saját nevével és arcával nyilvánít véleményt nem lapít és osztja az észt.Nem baj ha nem tudsz helyesen írni vagy cigány vagy mert azok szoktak anyázni akkor is vállald.Arc nélkül Ismeretlenül embereket bélyegezni a székből orsós szokott a fajtája és a hívei.

 26. Maga nagyon szerencsés hogy látja a jövőt.Nekem megírhatná privátban hogy mi lesz az ország sorsa 2018 tól.Ígérem nem mondom el senkinek.

 27. egyetértek. egészen addig a pontig, amíg egy nyilvánvalóan idegen nevű kérdőjelezi meg mások magyarságát. aki pedig tetűhintás metélteket emleget, az nem becsületes és rendes ember. Aki pedig trianonért a franciákat okolja és nem azt,hogy elvesztettünk egy világháborút (nem utolsósorban a tehetségtelen vezetőink miatt) az csak arra képes, hogy minden balsikerért mást okoljon és bűnbakokat keressen, az bizony ostoba.

 28. Na figyelj egy picilet te begyepesedet agyu zsido imado okor, a haborukat ma is a zsidok penzelik mert az gyirsan vissza fizet mindent a haborukban mind mainapig nagyon sokan halnak meg az egyiket koncentracios halal tabornak nevezik a masikat pedig hadifogoly halaltabornak nevezik talald ki mi a kulombseg, semi termeszetessen egyiket sem erdemlik meg az emberek, de azert mind kettoben meghaltak emberek, azt pedig hogy az amcsik miket fotoztak le az mind hazugsag es csak arra volt jo, hogy itelkezzenek. Az en apam is kint volt a frontin es tudod mit csinaltak a te barataid az amcsik Angolul basboll utovel vertek agyin a magukat megado nemet es a szovetseges Magyar es mas hadifogjokat, a filmet amit keszitettek rolla elvettek az amcsik, te azt hiszid hogy csak a nemetek voltak szemet volt akkor es ott mindenki meg a te imadot zsidoid is, Na errol ennyit ami pedig ha az en szuleimet megoltek volna akkor en nem szulethettem volna meg Paszton amely egy hevesi es Magyarorszagi varos, Magyar vagyok meg a nevem ellenere is es regebbi Magyar mint te, es en tettem is azert hogy Magyar legyek nem csak pofaztam mint te en fiatalon ugyan de reszese voltam 1956 okt 23- anakez d ezen kivul nekem nem penz kellett volna mint a haverjaidnak a zsidoknak, mert ok szemet penzehes mocskok, nemzetkozi nyomozo iroda alltal bizonyitott hogy rengeteg olyan is szedte a karteritest akik a koruknal fogva meg a kozeleben sem lehettek egyetlen koncentracios halaltabornak.sem mielot dumalsz gyozodj meg a dolgokrol es necsak a baromsagaidat osztogasd.es vegezetul kerdez meg az amxsiktol akik kozze tettek a fenykepet holvoltak a nem csak csontvazra lefogyott zsidok vagy a mocsok nacik azokat nem deportaltak nekem zsido meselte el a taborokban a zsidok rosszabbak voltak nint a nemetek. szoval cobzarozd be a szadat nemkel 70 ev utan a komcsi duma, te meg nagyon fiatal lehetsz igy nemtudod mit csinaltak ebben az orszagban a Ruszkik, es Rakosi elvtars az a mocsok Magyar zsido a Magyarokkal , talan nem hallottal az avorol, erdeklogy, Rakosi eggyok zsido neve Roth Mano elvtars, muvelodj egy kicsit.

 29. Na latod te idiota zsido berenc ennyi az oszes muveltseged, fogalmad sincs az elet mocskos oldalarol te hulye parazita, de abban a sotet agyadba mindenki hazug aki megmeri mondani az igazsagot . meny vissza az idoben es las ne pofaz

 30. Igazad van Gergely. A szövetségesek még rosszabbak voltak, mint a németek.
  A szövetséges haláltáborokban 5-6 millió német katona halt meg, 30-40 kg-ra lefogyva. Csak ezt nagyon kevesen tudják.
  “A MORGENTHAU-TERV:

  Roosevelt egy nyilatkozatában így fogalmaz: „Keménynek kell lennünk Németországgal, úgy értem a német néppel, nemcsak a nácikkal. Vagy kasztrálni kell a német népet vagy úgy kell elbánni velük, hogy ne tudjanak olyan embereket nemzeni, akik a múlt példáját követnék.” Henry C. Morgenthau amerikai pénzügyminiszterEisenhower tábornokkal volt a legelégedettebb, mert ahogy mondta, ő „keményen akart a németekkel bánni”. (1943-ban, Teheránban, az Orosz Nagykövetségen tartott vacsora során Sztálin a következőket mondta: „A háború után 50.000 német tisztet akarok felsorakoztatni és lelőni.” Roosevelt fia, Elliott, aki akkor az USA hadseregének dandártábornoka volt, válaszul poharát emelte „nemcsak az ötvenezerre, … hanem még sokszázezer német halálára”.)

  Morgenthau 1944 szeptemberében elkezdte a terv kidolgozását. Határozott elgondolása az volt, hogy Németországot ipara és bányái tönkretételével „állattenyésztővé” kell tenni, egy hatalmas farmmá kell változtatni. Tudta, hogy az ipar lerombolása komoly éhínséghez vezetne. Cordell Hull szerint: „A Morgenthau-terv Németországból a földek kivételével mindent kitörölne. Ez azt jelentette, hogy a német lakosságnak csak 60 %-a tarthatta magát el a földből, a fennmaradó 40 %-ra halál várt volna.” Ez kb. 20 millió német halálát jelentette volna. Morgenthau Churchillel Quebeckben folytatott tárgyalásán rámutatott, hogy ha a német ipart lerombolják, a nyersanyagért folytatott küzdelem lecsökken és megnyílnak a piacok a brit, amerikai és francia gyáriparosok előtt. A tervet egy titkos jegyzékben fogadták el, melyet Morgenthau kirobbanó örömmel fogadott: megkaptuk, amit akartunk” – mondta. Lényege: „… A Ruhr- és Saar-vidék iparának e megszüntetésére irányuló program várt célja Németországot jellegben elsődlegesen mezőgazdasági és földművelő országgá változtatni.” (Aláírások: FDR és WSC, 1944. szeptember 16.)”

  A teljes cikk:
  http://vilaghelyzete.blogspot.hu/2013/12/szovetsegesek-halaltaborai-ii.html

 31. Te szellemekkel harcolsz, mivel senkinek a magyarságát nem kérdőjeleztem meg.
  A hozzászólásod többi részére nem írok semmit, mivel veled nincs értelme vitatkozni.
  A többi hozzászólásodból látom ezt.

Leave a Reply

Your email address will not be published.