Nagyszerű hír: ingyen taxizhatsz Budapesten! – Mutatjuk, hogyan

Ugyan az Uber sajnos nem tér vissza, a hiéna taxisok, a telefon- és értéklopó taxitársaságok, a maffiamódszerekkel garázdálkodó rettegett sárgákon kívül is van élet a személyszállításban, legalábbis ami az innovációt illeti.

A Taxify ugyanolyan árakkal dolgozik, mint bármelyik tisztességes taxis, viszont egy hasonló alkalmazással működik, mint az Uber. Most pedig előrukkolt azzal az újítással, amivel az összes szolgáltatót lepipálja:

1000Ft-ig ingyen jár a fuvar annak, aki az első Taxify utat egy meghívókóddal veszi igénybe.

Esetünkben ez a kód: URTU7 – töltsd le az alkalmazást, írd be ezt a kódot, és 1000ft-ig már taxizhatsz is. Ha pedig te is terjeszteni kezded a saját kódod, még jobban jársz, hiszen mindenki utána, aki a te kódoddal használja a szolgáltatást, újabb 1000ft jár neked.

Ha nem is Uber, legalább korszerű!

1 Comment

  1. Az elmúlt egy év alatt szép sikereket ért el a cég , nem hinném hogy rá vannak szorulva erre az akcióra , mert ez az akció veszélyes és veszélyesen gagyi . Először is ha én 1000 forint alatt akarok közlekedni , akkor gyalog megyek , mert ennyi pénz csak olyan rövid útra elég. Másodszor : az ilyen multilevel pilótajáték soha nem szokott soká tartani , és a vége csalódottság , ami mindig visszaüt a szervezőre , csak azok szervezik akik hamar le akarnak lépni a botrány elől .

Leave a Reply

Your email address will not be published.