Soros gyerek megvágta…

Forrás: MTI

Volt egy török, Mehemed… Dehogy Mehemed, hülyeségeket beszélek, Recep Tayyip Erdoğan. Ő a magyar “MINI szterelnök”  új szerelme, példaképe, bálványozott ikonja. Aki láthatta a róluk készült fotókat, könnyes szemmel konstatálhatta, Orbán örök hűséget fogadott török  kollégájának, és fennhangon nyilatkozta, nem hagyja, hogy bárki is bántsa gyönyörű kedvesét, ha kell, egy szál karddal is képes megvédeni diktátor társa becsületét a gonosz hétfejű Európai Unióval szemben.

A kiszivárgott információk alapján megtudtuk, miről is tárgyalt Orbán és Erdoğan. Megbeszélésüknek több lényeges pontja is volt. Ezek egyike, hogy Magyarországon visszamenőlegesen is betiltják a Gólya, gólya gilice című dalocskát, a Volt egy török, Mehemed kezdetű versikét, az Egri csillagokat és a Szigeti veszedelmet. Szent tűzre vetnek minden olyan írott dokumentumot, amely a török népet negatív szövegkörnyezetben említi. Esetleges engedményként felmerült, hogy a Gólya, gólya gilicében a török gyereket Soros gyerekre vagy Soros Gyurira módosítják, ez esetben elgondolkodnak a népszerűsítésén is. Saját sztárjaink vannak – nyugtatta meg Viktor Recep Tayyipot -, akik ezt bármikor feléneklik a 2018-as kampányhoz.

Át kell írni a magyar történelemkönyveket is – hívta fel a figyelmet Erdoğan. Mi Viktorunk bőszen helyeselt: elég volt a több évszázados megtévesztésből, ideje, hogy a világ megtudja az igazat, a törökök azért voltak nálunk 150 évig, mert halált megvető bátorsággal védték Soros őseitől az országot. Majd az új történészek (többségük eredetileg harmadosztályú futballista) feltárják az igazat, meg fogják találni az ezt bizonyító írásokat, tárgyi emlékeket, sőt, hiteles korabeli hang- és videófelvételeket is közzétesznek majd, melyek eddig a romos török fürdőkben voltak évszázadok óta elrejtve.

Legszívesebben minden nap keblemre ölelnélek, micsoda boldogság lenne – suttogta pirulva a magyar Adonisz -, ezért felajánlom, hogy gyermekeink házassággal pecsételjék meg szövetségünket, ahogy a régi hősi korokban is szokás volt. Úgy tudjuk, a megállapodás folyamatban van, de az még nem szivárgott ki, hogy melyik gyerek melyik hárembe kerül.

A megbeszélést ezen a ponton egy közös koszorúzás szakította félbe, melyre a két vezető kézenfogva vonult el.

A tárgyalás további részében komolyabb témákról esett szó. Egyeztettek például a török-magyar focimeccsek jövőbeli eredményeiről, a Magyarországon építendő mecsetekről és az iszlám magyarországi kötelezővé tételéről is. Ez ugyan nem lesz egyszerű – mondta Orbán -, de számunka nincs lehetetlen. A KDNP tagjai fognak először áttérni, hogy példát mutassanak az ország népének. Igaz, apró problémát fog jelenteni, hogy eddig a muszlimokkal és az iszlámmal riogattuk az embereket, de majd azt mondjuk, politikai ellenfeleink gonosz ármánykodása volt az összes plakát, mi soha nem elleneztük a muszlimok letelepedését országunkban.

Orbán ígéretet tett arra is, hogy a török lakosság egytizede, mintegy 8 millió török – a szavazata fejében – egy hónapon belül térítésmentesen megkapja a letelepedési kötvényt, havi 1 millió forintnyi nyugdíjat, s ezzel együtt a magyar állampolgárságot is, még költöznie sem kell. Kihozzuk a kitöltött szavazólapokat és urnákat, hiszen biztosítanunk kell a zökkenőmentes szavazást a határon túli magyaroknak – fejtette ki Erdoğan jövendőbeli veje.

Szó esett még a 2018-as magyar választásokról is, melynek kapcsán a török kormányfő megnyugtatta látogatóját, hogy nem kell aggódnia emiatt, mert komplett, jól működő forgatókönyve van az ilyen eseményekre, s az iromány magyar nyelvű másolata már a lakosztályában várja új gazdáját. Ugyanakkor hozzátette, hogy aggodalomra azért sincs ok, mert a szabad választások biztosítása érdekében a teljes török hadsereget is kebelbarátja rendelkezésére bocsájtja a szavazás napján.

Nincs fontosabb számunkra, mint a megbonthatatlan török-magyar barátság. Boldogok vagyunk, hogy mi lehetünk azok a nagy államférfiak, akik újra megtalálták rég elveszett testvérnépüket – fejezte be beszédét a két mosolygó kormányfő, s egymást átölelve várták, hogy a fotósok hada körbevegye őket.

15 Comments

 1. Useful information. Fortunate me I found your website by
  accident, and I’m shocked why this accident didn’t took place in advance!

  I bookmarked it.

 2. When I originally commented I clicked the “Notify me when new comments are added” checkbox and now each time a comment is added I get several emails with the same comment. Is there any way you can remove people from that service? Bless you!

 3. Howdy! This is kind of off topic but I need some guidance from an established blog.
  Is it very difficult to set up your own blog?
  I’m not very techincal but I can figure things out pretty
  fast. I’m thinking about making my own but I’m not sure where to begin. Do you
  have any points or suggestions? Cheers

 4. Greetings from Los angeles! I’m bored to death at work so I decided to
  browse your site on my iphone during lunch break. I love the info
  you provide here and can’t wait to take a look when I
  get home. I’m shocked at how quick your blog loaded on my cell phone ..
  I’m not even using WIFI, just 3G .. Anyhow, excellent site!

Leave a Reply

Your email address will not be published.