“Elrettentő” büntetés várhat a két garázdára

Forrás: police.hu

Néhány napja nagy port vert fel, hogy két – magát egy nagy és erős ország állampolgárának tartó  – férfi belekötött a metrón egy hölgybe, s a segítségére siető férfit úgy megverték a Határ úti metrómegállóban, hogy az kórházba került. Mivel a buli ilyen jól sikerült, és fényes győzelmet arattak, adrenalinnal töltve tovább indultak, hogy folytassák a mókát. Egy buszon meg is találták a megfelelő áldozatokat, egy náluk sokkal gyengébb és védtelenebb fiatal lányt és két srácot. Azzal azonban nem számoltak, hogy itt is lesz egy lovag, aki nem nézi tétlenül a zaklatást, és rájuk szól, de mivel ketten elég erősnek gondolták magukat, hát megtámadták a férfit is. Nem volt jó ötlet. A lány segítségére siető férfi ugyanis – Bács Péter, színész, aki egy színházi próbáról tartott hazafelé – 15 évig kickboxolt, és egy gyengéd, de határozott mozdulattal simán lerúgta a két harcias fickót a buszról.

Egy fiatal egyetemista srác, aki szintén megpróbált az inzultáltak védelmére kelni, a kövérebbik garázda ütése nyomán szilánkos arccsonttörést szenvedett. Eközben a többi utas némán és mozdulatlanul nézte végig az eseményeket, a “bátor” buszvezető pedig, ahogy a két féreg lerepült és az őket megfegyelmező színész leszállt utánuk, már be is csukta az ajtókat, és elszáguldott a megállóból, magára hagyva Bács Pétert a két elborult agyú alakkal. A színész cuccai a buszon maradtak, így gyorsan betörte a nagyobbik fickót orrát, majd egy gyors sprinttel a következő megállóban beérte a buszt.

A 19 éves, 180-185 centi magas, erős, kövér testalkatú, arcszőrzet nélküli, fejtetőig borotvált, fejtetőn rövid hajú T. Gábor ma reggel feladta magát, botsáska külsejű társát – aki egyedül valószínűleg már nem ilyen bátor – még keresik a rendőrök.

No, de mi várható? Nézzük a működő magyar jogrendszert… A bíróság valószínűleg elrettentő büntetést fog kiszabni, a két fiatal garázda – bizonyára nehéz gyermekkoruk volt – köteles lesz legalább háromszor elolvasni József Attila: Karóval jöttél… c. versének első sorát (Karóval jöttél, nem virággal), olvasási problémák esetén a vers hangoskönyv formájában is elérhető. Nem szabad ilyesmit tenni – szól majd rájuk szigorúan a bíró, és útjukra engedi a fejlődésben lévő fiatalokat.

Ám a másokat megvédő színészre és társaira már a jognak is oda kell figyelni. Mert hogy van az, hogy csak úgy beleavatkoznak néhány fiatal “kedves évődésébe”, és vissza mernek ütni, amikor a két garázda ijedten “meglöki” őket. Önbíráskodást kiabálnak majd, és pszichológusok hada fogja vizsgálni, mit okozott a két fiatalember lelkében az őket ért fizikai agresszió, pert indíthatnak súlyos testi sértés miatt, a ruhájuk esetleges elszakadása miatt, a félbeszakadt utazás miatt (hiszen bizonyára érvényes jegyük volt), az ügy kivizsgálása és tárgyalása miatt kieső munkabérük miatt és még sorolhatnánk.

A BKV is kártérítést fog követelni a járat késése miatt, az esetlegesen szükséges plusz takarítás miatt, és a sofőrt ért lelki megrázkódtatás miatt…

A rendőrség bizonyítékokat gyűjt (már amennyire szerény felszerelése megengedi), túlterhelt nyomozók kivizsgálják az ügyet, majd a bíróságon egy olyan bíró, aki még soha nem került hasonló helyzetbe, órákig fogja taglalni, melyik másodpercben mit kellett volna másképp tennie a magát és másokat védő vádlottnak.

Azt hiszed, ilyen nem történhet meg? Ne légy naiv! Fejétől bűzlik a hal!

loading...

266 Comments

 1. Aki azt hiszi, hogy az utolsó kérdés hülyeség, mert ilyen nem történhet meg, az tényleg téved. Velem megtörtént.
  Három nem szomjas ember belémkötött, mert szerintük zsidó vagyok. Annyit tudtak, hogy a hatvanhoz közel álló tanár vagyok, de azt nem, hogy tizenöt éves korom óta űzök kőlönböző küzdősportokat. Az első meccset három nullára nyertem.
  Este másik három próbált revansot venni. Bár összsúlyban elérték a négy mázsát, (én hetven kiló vagyok) ezek már csak hátulról mertek megtámadni. Az eredmény leginkább döntetlennek mondható, mert eltört az egyik kézfejcsontom.
  A hat támadóból ötöt ismert a rendőrség. Az egyikük épp szökésben volt. Ellenük megszüntették az eljárást, engem pedig garázdaságért elítéltek.

 2. Tisztelt László Varga Úr!
  Igenis Ön hibás!!!!
  Hobát követett el mind a hat /6/ támadóval szemben!
  Életben hagyta őket (akik így tanuskodni tudtak Ön ellen)!!!!!

 3. Elég szégyen ez miránk nézve! – már meg sem védhetjük magunkat?
  Bezzeg, ha a földön maradtál volna – biztos nagyon sajnálkozott volna a nem tisztelt bíró és akkor kiszab rájuk egy kis ejnye-bejnyét.
  EZ MÁR TISZTA RÖHEJ, AMI ITT MAGYARORSZÁGON FOLYIK! – külföldön ezért súlyos éveket kaptak volna az itt felmentettek.
  Sajnálom, hogy így jártál, de 100%-ig Neked volt igazad!

 4. Ha meg nem hagyja életben őket – akkor most annyit kapott volna miattuk, mint egy rendes emberért – több évet!

 5. A francba is miert vagytok ilyen kicsinyesek, Magyarorszag jogallam ahol lehetseges az onvedelem, es azokra is kiterjed akik a fizikumuk miatt erre keptelenek, ez allampolgari kotelesseg. Es ez az orszag mar nem a kommunizmusi Magyarorszag, ugye akkor minden szarvolt az elso pofon meg elsem csattant es mar ket rendor es egy onkentes rendor mar ott is volt, csak bevittek az eros embereket es tobbe mar sosem voltak azok, vagy nagyon korul neztek mikor is lehetet emelni a kezuket, es ez sem volt jo sott nagyon rossz volt, most , jo mert van jog es nincs rendori vedelem eleg anyi hogy a vagyonodert egy okos vedougyved ad vedelmet es ha van mibol akkor meg talan nyerhetsz is, ha nincs akkor kaphatsz par ev kozmunkat a penz az allame mert ingyen azert megsem verhetnek agyon, jogallamban elunk, vagy tevednek, jo elhiszem de en mar abban a korban szulettem es eltem, aki nemtudja magat megvedeni az ne menjen az utccara, vagy csak titokban sok a munkanelkuli unatkozo erosember, kell egy kis szorakozas nem?? nalatod varga Laszlo en 71 vagyok majdnem javaslom hogy valts at es csinalj igazi onvedelmi sportott fuss, nemtudnak garazdasagert elitelni fogadjuk le megvartad mig kijonnek a rendorok, ilyen hulye csak MAGYAR tud lenni, en meg a kommonizmusban sem vartam rajuk igaz akkortajt meg fiatalabb voltam

 6. Ha valakit megvádolnak, azt Magyarországon elítélik. A bíróságnak csak elvben feladata feltárni a valóságot. A cikkből csak annyi igaz, hogy a büntetések nevetségesen alacsonyak agresszív bűncselekményeknél.

 7. Az idős úrnak jogilag igaza van lejjebb:

  Ha önvédelemre kényszerülsz, utána hagyd el a helyszínt. Nincsen olyan jogszabály, ami ottmaradásra kötelez. Ha megvárod a rendőrt, az tettenérésnek számít, bizonyíték.

  Persze ne felejts el szükség esetén mentőt hívni a támadóhoz, nem saját telefonról.

 8. Varga Úr! – Akkor mit szóljon a László Petra, akinél egy másik kameraállásból úgy tűnt, mintha ő lenne a támadó, bár figyelmesebb szemmel ott is észrevehető a lánynak az ökle. Én nem tudom kizárni, hogy a nyugati média (amelyik milliókat keresett a hirdetéseken), megvásárolta az ítéletet, különben nagy pénzt kellene rágalmazásért és becsület sértésért fizetniük.
  Az operatőrnő ártatlan: “Jogos Védelem” Btk. 22. § (1)
  https://uploads.disquscdn.com/images/e46eca98fb611ef2a623241dc6ff04b287e87feba0b79f09d83e5d6c028c8c44.gif

 9. Marcsi! Attól függ, hol külföldön?
  1) A dánoknál egy a megerőszakolástól migráns ellen védekező és ezért Gázszprét használó nőt elítéltek.
  2) Münchenben tavaly a migráns 10 embert ölt meg, mielőtt magával végzett. Az egyik németet, aki az erkélyéről szidta a migránst, elítélték rasszizmusért. Fizethet a bírságot, vagy leülheti.
  3) Itt feljebb az oldalon látod a megtámadott magyar operatőrnő esetét. Őt is elítélték.

 10. Nem is ismerjük egymást, honnan tudnád, miről írtam néhány napja? Annyira egyedi a nevem, hogy nincs még egy ilyen?
  Menjen, nyisson magának egy blogot, ha szét akar trollkodni egy témát pártpolitika céljára.

 11. Nem tévedtél történetesen, hanem felbosszantottál, hogyan is jön ez ide. Ez egy másról szóló téma, ami fontos, minthogy ártatlanokat ítélnek el és lovat adnak az agresszív bűnözők alá, semmi helye politikai ügyekkel elterelni. Az ehhez kevés nyilván, hogy én írtam, s ha jól emlékszem rá, már ott sem volt egészen témába illő. Akit érdekel, könnyen előkeresi vele kapcsolatban az összes felvételt, és eldönti, hogy egyáltalán jogi vagy pszichológiai problémát lát.

 12. Csak az alábbi 2 mondatért ragadtam tollat, mert az első igaz:
  1) “…Ha valakit megvádolnak, azt Magyarországon elítélik…”
  – A bíró általában valóban összejátszik az ügyésszel, elítéli, nem égeti, ha már vádat emelt valaki ellen.
  2) “…A bíróságnak csak elvben feladata feltárni a valóságot….” (??)
  Ezzel a másodikkal viszont nem értek egyet. Ha hamis a vád, mint László Petra esetében is, akkor igenis fel kell menteni. Optikai csalódásnak, politikai intrikának, és a rosszhírű munkaadójának esett a nő áldozatul. A nyugati médiában a vád mindíg a “széljobb N1TV” volt.
  (A Blog erről viszont jó ötlet)

 13. Mintha utaltam volna rá, hogy ne nézz hülyének. Nem érdekel itt a politika. Én is ismerek olyant, akit áldozatként elítéltek, és ezek az emberek nem karate-pozícióban vártak 12 éves kislányokat rendőrök mögül, hanem egyedül kerültek szembe többszörös túlerőben lévő agresszív bűnözők támadásával.

 14. Nem emlékszem, hogy “pártpolitikát” csináltam volna itt. Csak azt tartom figyelemre-méltónak, hogy egy teljesen ártatlan nőt, aki egy tumultusba keveredett, az összes(!) politikai erő gyűlöli más-más okokból, és el is ítélték, miközben az ügyben szereplő bűnözöket (rágalmazás, gyűlöletbeszéd, gyilkosságra-bujtás) mind futni hagyták. Ha nem látod ezt kuriózumnak, akkor hagyjuk.

 15. You can definitely see your expertise within the article you write.
  The arena hopes for more passionate writers like you who are
  not afraid to mention how they believe. At all times follow
  your heart.

 16. I simply want to say I am just newbie to blogging and truly liked you’re blog. Almost certainly I’m want to bookmark your site . You actually have superb posts. Appreciate it for sharing your webpage.

 17. It¡¦s actually a cool and helpful piece of info. I am happy that you simply shared this useful info with us. Please keep us up to date like this. Thank you for sharing.

 18. Palms down, Apple’s application shop wins as a result of a mile. It is a huge variety of all sorts of programs vs a in its place disappointed option of a handful for Zune. Microsoft includes Strategies, particularly inside the realm of game titles, however I am not absolutely sure I’d need in direction of wager upon the foreseeable future if this portion is vital in the direction of by yourself. The iPod is a substantially far better final decision in just that case.

 19. I’m extremely impressed with your writing skills and also with the layout on your weblog. Is this a paid theme or did you customize it yourself? Anyway keep up the nice quality writing, it’s rare to see a nice blog like this one today..

 20. I¡¦ve been exploring for a bit for any high-quality articles or weblog posts in this sort of house . Exploring in Yahoo I finally stumbled upon this site. Reading this information So i am satisfied to express that I have an incredibly excellent uncanny feeling I came upon just what I needed. I such a lot undoubtedly will make sure to don¡¦t omit this website and provides it a glance on a constant basis.

 21. Thank you for the good writeup. It in fact was a amusement account it. Look advanced to more added agreeable from you! By the way, how can we communicate?

 22. Hey There. I found your blog using msn. This is an extremely well written article. I will be sure to bookmark it and come back to read more of your useful information. Thanks for the post. I’ll certainly return.

 23. Hey There. I found your blog using msn. This is a very well written article. I will make sure to bookmark it and return to read more of your useful info. Thanks for the post. I will certainly comeback.

 24. Sorry for the large study, nevertheless I’m incredibly loving the contemporary Zune, and expect this, as effectively as the quality assessments some other americans consist of published, will guidance you choose if it truly is the right option for on your own.

 25. Thanks a lot for providing individuals with an exceptionally remarkable possiblity to read from this site. It can be very good plus packed with a great time for me personally and my office fellow workers to search the blog on the least thrice in a week to study the new tips you have. And definitely, I’m actually motivated with all the very good points you give. Some 2 areas on this page are essentially the most effective I have had.

 26. I would like to thnkx for the efforts you’ve put in writing this website. I’m hoping the same high-grade blog post from you in the upcoming as well. In fact your creative writing abilities has encouraged me to get my own blog now. Really the blogging is spreading its wings quickly. Your write up is a good example of it.

 27. It’s actually a nice and useful piece of information. I am glad that you simply shared this useful information with us. Please stay us informed like this. Thanks for sharing.

 28. Whats Going down i am new to this, I stumbled upon this I have found It absolutely helpful and it has helped me out loads. I hope to give a contribution & assist other customers like its aided me. Good job.

 29. I simply could not go away your website before suggesting that I really loved the standard information a person supply in your guests? Is gonna be back ceaselessly in order to investigate cross-check new posts

 30. I¡¦ll immediately seize your rss as I can not in finding your email subscription link or e-newsletter service. Do you’ve any? Please permit me recognize in order that I could subscribe. Thanks.

 31. I really appreciate this post. I’ve been looking all over for this! Thank goodness I found it on Bing. You’ve made my day! Thank you again!

 32. I like the helpful info you provide in your articles. I will bookmark your blog and check again here regularly. I’m quite certain I will learn lots of new stuff right here! Good luck for the next!

 33. Thank you for sharing excellent informations. Your site is so cool. I’m impressed by the details that you’ve on this web site. It reveals how nicely you understand this subject. Bookmarked this website page, will come back for extra articles. You, my friend, ROCK! I found just the information I already searched everywhere and just couldn’t come across. What a perfect website.

 34. Generally I do not learn post on blogs, however I would like to say that this write-up very compelled me to check out and do so! Your writing style has been surprised me. Thanks, very great post.

 35. The Zune concentrates upon staying a Transportable Media Player. Not a website browser. Not a recreation machine. Perhaps in the potential it’ll do even improved within just these areas, still for at present it truly is a exceptional path toward arrange and pay attention to your music and films, and is without the need of peer within just that regard. The iPod’s positive aspects are its net going to and programs. If these reliable additional powerful, quite possibly it is your perfect preference.

 36. Oh my goodness! a tremendous article dude. Thanks Nevertheless I’m experiencing difficulty with ur rss . Don’t know why Unable to subscribe to it. Is there anyone getting identical rss problem? Anybody who is aware of kindly respond. Thnkx

 37. Excellent goods from you, man. I’ve understand your stuff previous to and you’re just extremely fantastic. I really like what you have acquired here, certainly like what you are stating and the way in which you say it. You make it enjoyable and you still take care of to keep it sensible. I cant wait to read much more from you. This is really a tremendous website.

 38. What i do not realize is actually how you are not actually much more well-liked than you might be right now. You are very intelligent. You realize therefore significantly relating to this subject, produced me personally consider it from a lot of varied angles. Its like women and men aren’t fascinated unless it is one thing to do with Lady gaga! Your own stuffs excellent. Always maintain it up!

 39. hi!,I like your writing very much! percentage we be in contact extra about your article on AOL? I require an expert on this house to unravel my problem. Maybe that’s you! Having a look ahead to see you.

 40. I carry on listening to the newscast talk about receiving boundless online grant applications so I have been looking around for the top site to get one. Could you advise me please, where could i acquire some?

 41. There are some fascinating closing dates on this article but I don’t know if I see all of them middle to heart. There may be some validity however I’ll take hold opinion till I look into it further. Good article , thanks and we would like extra! Added to FeedBurner as well

 42. whoah this blog is excellent i like reading your articles. Keep up the good work! You know, a lot of people are searching around for this info, you could help them greatly.

 43. Some really superb articles on this internet site, appreciate it for contribution. “Always aim for achievement, and forget about success.” by Helen Hayes.

 44. Thank you for the auspicious writeup. It in fact was a amusement account it. Look advanced to far added agreeable from you! However, how could we communicate?

 45. hey there and thank you for your information – I’ve definitely picked up anything new from right here. I did however expertise a few technical issues using this website, as I experienced to reload the web site lots of times previous to I could get it to load properly. I had been wondering if your hosting is OK? Not that I am complaining, but sluggish loading instances times will very frequently affect your placement in google and can damage your quality score if advertising and marketing with Adwords. Anyway I’m adding this RSS to my e-mail and could look out for a lot more of your respective exciting content. Ensure that you update this again very soon..

 46. I am commenting to make you be aware of what a exceptional encounter my girl gained reading your site. She came to understand some things, not to mention what it is like to possess an excellent teaching heart to make most people easily learn various advanced issues. You really did more than her expected results. Thank you for rendering such beneficial, trusted, educational and even easy thoughts on this topic to Kate.

 47. I am only commenting to let you know of the notable encounter my friend’s daughter enjoyed checking yuor web blog. She figured out a lot of details, including how it is like to possess an ideal helping mindset to have certain people just fully understand a variety of extremely tough subject areas. You actually did more than readers’ desires. I appreciate you for producing these practical, safe, explanatory and also unique thoughts on that topic to Emily.

 48. I wish to express my appreciation for your kindness supporting visitors who need assistance with this particular niche. Your very own commitment to passing the solution throughout came to be definitely practical and has constantly allowed guys like me to get to their pursuits. Your new informative instruction indicates much to me and a whole lot more to my office workers. Best wishes; from everyone of us.

 49. Very interesting topic , regards for putting up. “If you have both feet planted on level ground, then the university has failed you.” by Robert F. Goheen.

 50. I have been browsing online more than 3 hours today, yet I never found any interesting article like yours. It’s pretty worth enough for me. In my view, if all website owners and bloggers made good content as you did, the internet will be a lot more useful than ever before.

 51. Undeniably believe that which you said. Your favorite reason appeared to be on the net the easiest thing to be aware of. I say to you, I certainly get annoyed while people think about worries that they plainly don’t know about. You managed to hit the nail upon the top and defined out the whole thing without having side effect , people could take a signal. Will probably be back to get more. Thanks

 52. I am now not sure the place you are getting your information, but great topic. I must spend a while finding out more or working out more. Thanks for magnificent information I used to be searching for this information for my mission.

 53. Thanks for a marvelous posting! I actually enjoyed reading it, you will be a great author.I will ensure that I bookmark your blog and will eventually come back down the road. I want to encourage you to ultimately continue your great job, have a nice morning!

 54. Thank you for the sensible critique. Me & my neighbor were just preparing to do some research on this. We got a grab a book from our local library but I think I learned more from this post. I’m very glad to see such magnificent info being shared freely out there.

 55. hi!,I like your writing very much! share we communicate more about your article on AOL? I need an expert on this area to solve my problem. Maybe that’s you! Looking forward to see you.

 56. I think other web site proprietors should take this site as an model, very clean and wonderful user friendly style and design, let alone the content. You are an expert in this topic!

 57. Thank you a lot for providing individuals with a very pleasant chance to read in detail from this website. It can be so enjoyable and packed with amusement for me and my office fellow workers to search your blog particularly 3 times in a week to learn the new guides you have. And lastly, I’m also certainly satisfied for the brilliant concepts served by you. Some 3 tips on this page are really the very best we have had.

 58. I was suggested this blog by my cousin. I’m not sure whether this post is written by him as no one else know such detailed about my difficulty. You’re amazing! Thanks!

 59. Someone necessarily lend a hand to make severely articles I would state. This is the very first time I frequented your website page and thus far? I surprised with the analysis you made to create this particular put up incredible. Great activity!

 60. Great paintings! This is the type of info that should be shared across the net. Disgrace on Google for not positioning this put up higher! Come on over and consult with my web site . Thanks =)

 61. F*ckin’ awesome things here. I am very glad to see your post. Thank you a lot and i am taking a look ahead to touch you. Will you please drop me a mail?

 62. Needed to write you one very little observation to be able to thank you the moment again regarding the gorgeous tactics you have shared in this article. It is surprisingly open-handed with people like you giving freely what exactly most people could have offered for an electronic book to end up making some bucks on their own, notably since you could possibly have tried it if you decided. The smart ideas also served to become great way to fully grasp other individuals have the same eagerness like my very own to figure out lots more with regards to this problem. Certainly there are lots of more enjoyable situations in the future for folks who view your blog.

 63. hello there and thanks in your info – I have definitely picked up something new from right here. I did then again experience a few technical points the use of this site, as I experienced to reload the website lots of occasions prior to I may just get it to load correctly. I had been thinking about in case your hosting is OK? Now not that I am complaining, but sluggish loading cases times will very frequently affect your placement in google and could damage your quality ranking if ads and ***********|advertising|advertising|advertising and *********** with Adwords. Anyway I am adding this RSS to my e-mail and could look out for a lot extra of your respective intriguing content. Make sure you update this once more soon..

 64. Undeniably believe that which you said. Your favorite justification seemed to be on the internet the simplest thing to be aware of. I say to you, I definitely get irked while people think about worries that they plainly do not know about. You managed to hit the nail upon the top and also defined out the whole thing without having side-effects , people could take a signal. Will probably be back to get more. Thanks

 65. I will immediately seize your rss as I can not find your e-mail subscription hyperlink or e-newsletter service. Do you’ve any? Kindly allow me understand so that I may subscribe. Thanks.

 66. Somebody essentially assist to make seriously articles I would state. That is the first time I frequented your web page and so far? I amazed with the analysis you made to make this actual put up incredible. Excellent process!

 67. I have been surfing on-line more than three hours these days, but I by no means discovered any attention-grabbing article like yours. It’s lovely value enough for me. In my opinion, if all website owners and bloggers made excellent content as you probably did, the web will likely be much more helpful than ever before. “Perfection of moral virtue does not wholly take away the passions, but regulates them.” by Saint Thomas Aquinas.

 68. I will products this study toward Two designs of people today: recent Zune property owners who are thinking about an update, and All those striving toward make a decision concerning a Zune and an iPod. (There are other players really worth contemplating out there, including the Sony Walkman X, still I count on this presents you sufficient facts in the direction of produce an informed option of the Zune vs avid gamers other than the iPod line as well.)

 69. I definitely wanted to write down a remark to appreciate you for the awesome tips and tricks you are showing at this site. My considerable internet look up has now been honored with useful points to exchange with my visitors. I would assume that most of us website visitors are rather blessed to exist in a good website with many marvellous people with insightful basics. I feel very much lucky to have used your web pages and look forward to so many more fabulous minutes reading here. Thanks a lot once again for a lot of things.

 70. I’m commenting to let you understand what a really good encounter my friend’s daughter went through checking your site. She realized too many details, most notably what it is like to have an awesome giving mindset to make certain people with no trouble know precisely selected very confusing things. You truly surpassed her expected results. Many thanks for showing such effective, safe, edifying and as well as fun guidance on that topic to Kate.

 71. Terrific work! This is the kind of info that should be shared around the internet. Shame on Google for now not positioning this publish upper! Come on over and seek advice from my site . Thanks =)

 72. Just a smiling visitant here to share the love (:, btw great design and style. “Justice is always violent to the party offending, for every man is innocent in his own eyes.” by Daniel Defoe.

 73. Very interesting information!Perfect just what I was looking for! “Outside of a dog, a book is man’s best friend. Inside of a dog it’s too dark to read.” by Groucho Marx.

 74. The fresh new Zune browser is remarkably favourable, nevertheless not as Great as the iPod’s. It operates perfectly, however is just not as instant as Safari, and incorporates a clunkier interface. If you occasionally system on applying the web browser that is not an issue, nevertheless if you’re designing to study the website alot versus your PMP then the iPod’s larger sized exhibit and greater browser may possibly be crucial.

 75. I have been browsing on-line more than 3 hours today, yet I never found any attention-grabbing article like yours. It¡¦s beautiful worth enough for me. In my view, if all webmasters and bloggers made excellent content material as you did, the internet will probably be a lot more useful than ever before.

 76. Pretty section of content. I just stumbled upon your website and in accession capital to assert that I get in fact enjoyed account your blog posts. Any way I will be subscribing to your feeds and even I achievement you access consistently quickly.

 77. I and my guys ended up digesting the nice key points from the website then unexpectedly developed a horrible feeling I had not thanked you for those secrets. These men came absolutely thrilled to read all of them and now have honestly been loving these things. Appreciate your really being really accommodating and for figuring out variety of fine ideas most people are really wanting to be aware of. Our honest apologies for not expressing gratitude to sooner.

 78. Thank you for sharing excellent informations. Your web site is so cool. I am impressed by the details that you have on this web site. It reveals how nicely you understand this subject. Bookmarked this website page, will come back for more articles. You, my friend, ROCK! I found simply the information I already searched everywhere and simply could not come across. What a great web site.

 79. Hi, Neat post. There’s a problem along with your site in web explorer, could test this… IE nonetheless is the market chief and a big portion of other people will pass over your fantastic writing because of this problem.

 80. I do not even know how I ended up here, but I thought this post was great. I don’t know who you are but definitely you’re going to a famous blogger if you are not already 😉 Cheers!

 81. Heya this is kind of of off topic but I was wanting to know if blogs use WYSIWYG editors or if you
  have to manually code with HTML. I’m starting a blog soon but have no coding know-how so I wanted to get advice from someone with experience.
  Any help would be greatly appreciated!

 82. Thank you a lot for giving everyone such a remarkable possiblity to read critical reviews from this website. It’s usually so brilliant and as well , jam-packed with fun for me personally and my office acquaintances to search your web site at least 3 times weekly to study the fresh guidance you have got. And indeed, I am always impressed with the effective techniques you serve. Selected 4 ideas in this article are ultimately the best we have all ever had.

 83. aCfqwp Wow, amazing weblog structure! How long have you been blogging for? you make blogging glance easy. The full glance of your site is magnificent, let alone the content!

 84. The Zune concentrates upon being a Portable Media Player. Not a internet browser. Not a activity machine. Quite possibly within the long term it will do even superior inside of those areas, nevertheless for currently it is a superior way to organize and hear to your songs and videos, and is without having peer inside that respect. The iPod’s benefits are its world-wide-web browsing and programs. If these reliable additional powerful, maybe it is your most straightforward determination.

 85. Its like you read my mind! You appear to know so much about this, like you wrote the book in it or something. I think that you can do with some pics to drive the message home a little bit, but instead of that, this is great blog. An excellent read. I will definitely be back.

 86. Thanks, I have just been looking for information about this subject for a long time and yours is the best I have found out till now. However, what about the bottom line? Are you certain concerning the source?

 87. Does your site have a contact page? I’m having trouble locating it but, I’d like to shoot you an email. I’ve got some suggestions for your blog you might be interested in hearing. Either way, great site and I look forward to seeing it grow over time.

 88. Thank you for sharing excellent informations. Your site is so cool. I’m impressed by the details that you have on this site. It reveals how nicely you understand this subject. Bookmarked this website page, will come back for more articles. You, my pal, ROCK! I found just the info I already searched all over the place and just could not come across. What a great site.

 89. The fresh new Zune browser is incredibly Wonderful, yet not as good as the iPod’s. It works well, however is not as immediate as Safari, and is made up of a clunkier interface. If by yourself often application upon applying the world wide web browser that is not an issue, still if you’re planning in direction of browse the net alot from your PMP then the iPod’s more substantial show and greater browser may perhaps be vital.

 90. What i don’t realize is in reality how you are no longer really a lot more smartly-liked than you might be now. You’re very intelligent. You already know thus significantly with regards to this subject, made me in my view believe it from a lot of various angles. Its like men and women don’t seem to be involved except it is one thing to do with Lady gaga! Your personal stuffs nice. At all times care for it up!

 91. Admiring the time and energy you put into your website and detailed information you provide. It’s awesome to come across a blog every once in a while that isn’t the same old rehashed information. Fantastic read! I’ve bookmarked your site and I’m including your RSS feeds to my Google account.

 92. Excellent goods from you, man. I have understand your stuff previous to and you’re just extremely great. I actually like what you have acquired here, certainly like what you’re saying and the way in which you say it. You make it entertaining and you still take care of to keep it wise. I can’t wait to read much more from you. This is actually a terrific site.

 93. Howdy! I could have sworn I’ve been to this blog before but after reading through some of the post I realized it’s new to me. Anyways, I’m definitely glad I found it and I’ll be book-marking and checking back often!

 94. I will equipment this overview in direction of Two products of Those people: recent Zune householders who are considering an upgrade, and americans seeking towards decide concerning a Zune and an iPod. (There are other avid gamers truly worth looking at out there, which include the Sony Walkman X, nevertheless I hope this presents yourself more than enough info towards produce an mindful decision of the Zune vs gamers other than the iPod line as properly.)

 95. Some truly superb info , Sword lily I noticed this. “I know God will not give me anything I can’t handle. I just wish that He didn’t trust me so much.” by Mother Theresa.

 96. I intended to put you this bit of remark to be able to give thanks again about the amazing things you have contributed in this case. It’s quite open-handed with you to convey extensively all many people might have supplied for an e-book to earn some money for their own end, especially since you could have done it if you decided. Those ideas in addition worked to become easy way to understand that someone else have the identical desire just like my own to realize a whole lot more concerning this issue. I think there are millions of more fun moments ahead for those who take a look at your blog.

 97. You actually make it seem really easy together with your presentation but I find this matter to be actually one thing that I believe I might by no means understand. It kind of feels too complex and very large for me. I am taking a look forward to your next post, I will attempt to get the hold of it!

 98. I do believe all of the ideas you have offered on your post. They are very convincing and can certainly work. Still, the posts are very short for newbies. Could you please lengthen them a little from next time? Thank you for the post.

 99. I genuinely enjoy examining on this web site, it has got fantastic blog posts. “And all the winds go sighing, For sweet things dying.” by Christina Georgina Rossetti.

 100. The fresh Zune browser is surprisingly optimistic, yet not as optimistic as the iPod’s. It performs well, nonetheless just isn’t as prompt as Safari, and is made up of a clunkier interface. If on your own occasionally system upon utilizing the world-wide-web browser that is not an issue, but if you are designing towards browse the web alot versus your PMP then the iPod’s much larger screen and greater browser might be substantial.

 101. We’re a group of volunteers and opening a new scheme in our community. Your web site provided us with valuable information to work on. You have done an impressive job and our whole community will be thankful to you.

 102. This particular blog is no doubt cool and besides factual. I have chosen a bunch of helpful tips out of this source. I ad love to return over and over again. Thanks a lot!

 103. Ia??a?аАа’аАТ‚аЂ ve recently started a site, the information you provide on this site has helped me tremendously. Thanks for all of your time & work.

 104. Hey! Quick question that’s totally off topic.

  Do you know how to make your site mobile friendly?
  My blog looks weird when viewing from my iphone 4. I’m trying to find a theme or plugin that might be able to correct this issue.
  If you have any suggestions, please share. With thanks!

 105. I would like to thank you for the efforts you’ve put in writing this web site. I’m hoping the same high-grade web site post from you in the upcoming also. Actually your creative writing abilities has encouraged me to get my own blog now. Really the blogging is spreading its wings rapidly. Your write up is a great example of it.

 106. Thanks a lot for sharing this with all of us you actually realize what you’re speaking approximately! Bookmarked. Please also visit my web site =). We could have a hyperlink change contract between us!

 107. Whoa! This blog looks just like my old one! It as on a entirely different subject but it has pretty much the same layout and design. Wonderful choice of colors!

 108. What i don’t realize is in reality how you are not actually much more smartly-favored than you may be now. You’re very intelligent. You know thus considerably on the subject of this matter, made me in my view consider it from a lot of numerous angles. Its like men and women aren’t involved until it is something to do with Lady gaga! Your own stuffs great. At all times deal with it up!

 109. Unquestionably believe that which you stated. Your favorite justification seemed to be on the net the simplest thing to be aware of. I say to you, I certainly get annoyed while people think about worries that they plainly don’t know about. You managed to hit the nail upon the top as well as defined out the whole thing without having side-effects , people can take a signal. Will likely be back to get more. Thanks

 110. I have been surfing online more than 3 hours today, yet I never found any interesting article like yours. It is pretty worth enough for me. Personally, if all website owners and bloggers made good content as you did, the web will be a lot more useful than ever before.

 111. I have been surfing online more than 3 hours today, yet I never found any interesting article like yours. It’s pretty worth enough for me. In my view, if all webmasters and bloggers made good content as you did, the net will be a lot more useful than ever before.

 112. Nice post. I was checking continuously this blog and I’m inspired!

  Extremely useful information specifically
  the last section 🙂 I maintain such information a lot. I was seeking this certain info for a
  long time. Thank you and best of luck.

 113. I’ve recently started a site, the info you provide on this web site has helped me tremendously. Thank you for all of your time & work. “The word ‘genius’ isn’t applicable in football. A genius is a guy like Norman Einstein.” by Joe Theismann.

 114. Hi there! Do you know if they make any plugins to help with
  Search Engine Optimization? I’m trying to get my blog to rank
  for some targeted keywords but I’m not seeing
  very good success. If you know of any please share. Many thanks!

 115. Nice blog right here! Additionally your web site so much up fast! What host are you using? Can I am getting your associate link on your host? I wish my web site loaded up as quickly as yours lol

 116. I am going to tools this analyze to Two styles of persons: existing Zune house owners who are considering an enhance, and us citizens making an attempt to choose involving a Zune and an iPod. (There are other gamers value looking at out there, which includes the Sony Walkman X, still I assume this gives on your own sufficient details in direction of crank out an informed alternative of the Zune vs gamers other than the iPod line as properly.)

 117. I’ve been absent for a while, but now I remember why I used to love this web site. Thank you, I’ll try and check back more often. How frequently you update your site?

 118. Hi, i think that i saw you visited my website so i came to “return the favor”.I am trying to find things to improve my website!I suppose its ok to use a few of your ideas!!

 119. Hi there, I discovered your website by the use of Google even as searching for a similar matter, your web site came up, it seems to be good. I’ve bookmarked it in my google bookmarks.

 120. Great beat ! I would like to apprentice while you amend your site, how could i subscribe for a blog website? The account aided me a acceptable deal. I had been tiny bit acquainted of this your broadcast provided bright clear idea

 121. Wonderful paintings! That is the type of info that should be shared across the net. Shame on the search engines for no longer positioning this publish upper! Come on over and talk over with my website . Thank you =)

 122. Useful information. Fortunate me I discovered your website by chance, and I’m surprised why this twist of fate did not came about in advance! I bookmarked it.

 123. I really enjoy examining on this web site , it has got wonderful posts . “One doesn’t discover new lands without consenting to lose sight of the shore for a very long time.” by Andre Gide.

 124. Amazing blog! Do you have any helpful hints for aspiring writers?
  I’m planning to start my own blog soon but I’m a little lost on everything.

  Would you advise starting with a free platform
  like WordPress or go for a paid option? There are so many options out there that I’m totally overwhelmed ..
  Any tips? Thanks a lot!

 125. Wow! This could be one particular of the most helpful blogs We’ve ever arrive across on this subject. Basically Wonderful. I’m also a specialist in this topic so I can understand your hard work.

 126. I am extremely impressed with your writing skills as well as with the layout on your weblog. Is this a paid theme or did you modify it yourself? Either way keep up the excellent quality writing, it’s rare to see a nice blog like this one these days..

 127. I intended to post you one tiny remark to finally give many thanks again for all the great guidelines you have contributed in this article. It’s certainly pretty open-handed of you to offer unreservedly all that some people could have supplied for an electronic book in order to make some profit on their own, precisely since you could possibly have done it in case you considered necessary. Those solutions additionally acted to be a easy way to comprehend someone else have a similar keenness like my personal own to know the truth more and more in respect of this condition. I’m certain there are some more fun situations up front for people who look over your website.

 128. Nice post. I was checking continuously this blog and I am impressed! Extremely useful information particularly the last part 🙂 I care for such information much. I was seeking this particular info for a very long time. Thank you and good luck.

 129. fantastic points altogether, you simply received a new reader. What would you recommend about your submit that you simply made some days ago? Any sure?

 130. Simply want to say your article is as astonishing. The clearness in your post is simply great and i can assume you are an expert on this subject. Well with your permission allow me to grab your feed to keep up to date with forthcoming post. Thanks a million and please carry on the rewarding work.

 131. I wish to express my thanks to the writer for bailing me out of this particular circumstance. Just after browsing through the the web and seeing solutions that were not powerful, I believed my entire life was done. Existing devoid of the approaches to the issues you’ve resolved as a result of this write-up is a serious case, and those which might have in a negative way affected my entire career if I hadn’t encountered your website. Your good understanding and kindness in touching everything was tremendous. I don’t know what I would’ve done if I hadn’t encountered such a thing like this. It’s possible to at this time look forward to my future. Thanks for your time so much for this high quality and effective help. I won’t be reluctant to propose your web blog to any individual who will need assistance on this problem.

 132. I have been browsing online more than 3 hours today, yet I never found any interesting article like yours. It is pretty worth enough for me. In my opinion, if all site owners and bloggers made good content as you did, the web will be much more useful than ever before.

 133. Thank you for all of your work on this web site. Ellie takes pleasure in engaging in research and it is easy to see why. Almost all notice all regarding the dynamic means you offer great tips by means of the web blog and invigorate contribution from others on this idea then my princess is truly studying so much. Take pleasure in the rest of the year. You are always carrying out a stunning job.

 134. I think this is among the most significant information for me. And i am glad reading your article. But want to remark on few general things, The website style is ideal, the articles is really nice : D. Good job, cheers

 135. Wow, fantastic weblog format! How lengthy have you ever been blogging for? you made running a blog glance easy. The total glance of your web site is wonderful, let alone the content!

 136. of course like your web site however you have to check the spelling on several of your posts. Several of them are rife with spelling issues and I to find it very bothersome to tell the truth then again I¡¦ll surely come back again.

 137. Someone essentially assist to make severely posts I would state. That is the first time I frequented your web page and to this point? I amazed with the research you made to make this particular submit extraordinary. Magnificent process!

 138. My brother suggested I might like this website. He was entirely right. This post actually made my day. You can not imagine simply how much time I had spent for this info! Thanks!

 139. I’m writing to make you understand of the fabulous encounter my princess encountered browsing your web page. She even learned a good number of pieces, which include how it is like to have an excellent giving nature to have other individuals effortlessly completely grasp specified advanced things. You really surpassed readers’ expectations. Thanks for imparting those essential, healthy, edifying and as well as easy guidance on this topic to Gloria.

 140. You really make it seem so easy with your presentation but I find this topic to be really something which I think I would never understand. It seems too complex and extremely broad for me. I am looking forward for your next post, I will try to get the hang of it!

 141. I have been surfing online more than three hours today, yet I never found any interesting article like yours. It’s pretty worth enough for me. In my view, if all web owners and bloggers made good content as you did, the web will be a lot more useful than ever before.

 142. It’s really a nice and useful piece of info. I’m happy that you just shared this useful information with us. Please keep us up to date like this. Thanks for sharing.

 143. Hi there, You have done an incredible job. I will certainly digg it and personally recommend to my friends. I’m sure they’ll be benefited from this website.

 144. Nice read, I just passed this onto a colleague who was doing a little research on that. And he actually bought me lunch since I found it for him smile So let me rephrase that: Thank you for lunch!

 145. I think this is among the most significant info for me. And i am glad reading your article. But should remark on some general things, The website style is perfect, the articles is really excellent : D. Good job, cheers

 146. I think other web-site proprietors should take this website as an model, very clean and excellent user friendly style and design, let alone the content. You’re an expert in this topic!

 147. Thanks for some other excellent post. Where else may just anyone get that type of info in such a perfect approach of writing? I have a presentation subsequent week, and I’m at the search for such info.

 148. Good day! I simply want to give you a big thumbs up
  for the excellent information you have right here on this post.
  I’ll be returning to your site for more soon.

Leave a Reply

Your email address will not be published.