Új diagnózist állítottak fel: Orbán fél a nőktől

Fotó: MTI/Illyés Tibor

Régóta tudjuk, hogy a mi Viktorunk mentális állapotával komoly problémák vannak, most azonban egy új fóbiájára derült fény: Orbán valójában fél a nőktől. No, nem úgy általában, hiszen még egy sem támadta meg (bár egy sportos, harcias nőnek nem lenne komoly ellenfél), sőt, mint tudjuk, a csábítás sem lehetne probléma, hiszen a hatalom és a pénz sok esetben afrodiziákumként hat, ellensúlyozva néhány férfi korát, termetét és természetes “szépségét. (Andy Vajnába is bele lehet halálosan szeretni, minden másra ott a Mastercard!) Nőkhöz való hozzáállását inkább a “machós” “vakkomondoros” technika jellemzi, és valószínűleg nem áll távol tőle az “asszony verve jó” hangzatú népi szólásmondás elfogadása.

A félelem persze nem így került kimondásra, hanem – habitusához méltón – egy kis lekezelő felhanggal a mondataiban, ami egyértelműen mutatja, Viktorunk bizony keményen kompenzálni próbál valamit.

Fantasztikus gondolatai a következőképpen hangzanak:

“Orbán Viktor egy zárt beszélgetésen elmondta idén tavasszal, miért nem enged nőket a hatalom közelébe. A 444 számolt be az okfejtésről, amelynek lényege, hogy az itthoni politika folyamatos karaktergyilkosságokra épül, a sokszor nemtelen támadásokat pedig a nők nehezen bírnák. A mostani állapotok között elképzelni sem tud női minisztert – mondta.”

Viktor, szomorú hírünk van! Fel kell világosítanunk téged, hogy áldásos tevékenységed nyomán nagyon sok – korábban vezető pozícióban lévő és kiválóan teljesítő – női szakember lett a FIDESZ karaktergyilkosságának áldozata, hogy helyükre gerinccel nem rendelkező, ellentmondani nem tudó és nem akaró, a szakmához alig értő, megalkuvó, magát pénzért eladó haverokkal tölthesd tele a vezetői pozíciókat.

De nem sírunk! Pedig sokunk életét tönkretetted! Ám a nők ennél keményebbek, és el sem tudod képzelni, mi vár arra a férfira, aki intelligens, okos nők ezreit, tízezreit haragította magára. A gyengébbik nem ugyanis sokszor erősebb, kitartóbb, céltudatosabb. És nem felejt!

Rossz hírünk tehát van számodra: országunkban számtalan nő akad, aki százszor intelligensebb, okosabb mint te, problémamegoldó képessége ezerszer jobb, és nálad sokkal-sokkal alkalmasabb a miniszterelnöki posztra.

Készülj tehát, Viktor, rémálmod hamarosan valóra válik: nem elképzelhetetlen, hogy egy magyar nő fog legyőzni, és hatalmad – melyhez görcsösen ragaszkodsz – múltidő lesz. Történelmünk rossz emlékű szereplője leszel csupán, néhány sor az új történelemkönyvekben.

Mondogasd magadnak tovább, hogy te nem foglalkozol nőügyekkel, mert hamarosan a nők sem fognak már foglalkozni veled… Ez a lejárt lemezek sorsa! A szobád falára pedig kirakjuk majd az új, értelmes nőkkel és férfiakkal teli kormány képét, hogy nézegethesd, hogy néz ki egy valódi nemzeti együttműködés.

7 Comments

  1. Kifordítani mindent a fonákjára rohadt liberósok?????…Csak ehhez értetek!!!!..A Miniszterelnökünk családja szinte csak hölgyekből áll!!!…Szerintem megszokta már,és jól érzi magát közöttük!!!…Mi van írígy vagy rá,mert Neked az öregapád az öreg patás,öreganyád meg az a vén szipirtyó aki seprűn lovagol????😜😜😜😜😎😎😎

  2. Hát ez szép volt, Ildikó. Látom, hatott a propaganda. Ami azt illeti, nem meglepő, ha valaki Orbán Viktor és Bayer Zsolt rajongó.

  3. Csókold meg, ha hagyja, közben lapogasd meg a hátát a bátor embernek. Tapintsd ki a golyóálló mellényét, amely nélkül még budira sem megy. Lehet, hogy abban is alszik. Akinek más véleménye van mint Neked, illetve van saját véleménye, az már liberós? Te szerencsétlen!

Leave a Reply

Your email address will not be published.