Megerősített információk: azt javasolták Orbánnak, hogy léptesse ki Magyarországot az EU-ból

Fotó: nepszava.hu

A kormányközeli Magyar Időknek a brexit atyjaként is ismert Nigel Farage, brit európai parlamenti képviselő adott interjút. Farage volt az, aki védelmébe vette Orbán Viktort, amikor az Európai Parlament képviselői április 26-án a lex CEU és a magyarországi helyzet miatt vonták kérdőre a magyar miniszterelnököt – szúrta ki az interjút az Index.

“Magyarország egy szuverén állam vagy az Európai Unió tagja. A kettő nem működik egyszerre. Biztos vagyok benne, hogy a miniszterelnökük valójában szívesen távozna az EU-ból”

– fogalmazott Farage.

Ha nem lenne egyértelmű, hogy pontosan mire célzott a politikus, a Magyar Idők még vissza is kérdez:

– Valóban látja a lehetőségét annak, hogy Magyarország az Egyesült Királyság nyomdokaiba lép, és otthagyja az uniót?

– Megismétlem: ki kellene lépniük, ha szuverén állam akarnak lenni.

Farage hozzátette: “az egész gépezetet a németek irányítják. Ne legyen kétsége afelől, hogy a végén Brüsszel fog nyerni. Azt hiszem, újra el kell mondanom: nem lehetnek demokratikus és független ország, amíg az Európai Unió tagjai.”

Ugyan ez egy kívülálló javaslatának tűnik, a Magyar Idők minden bizonnyal nem véletlenül kereste meg a Brexit atyját. Nem véletlenül vannak mindenütt “állítsuk meg Brüsszelt” plakátok sem. A határvédelem, az önálló törvénykezés, amiről Farage beszélt, valamint a külső behatások megszüntetése szintén a Fidesz-propaganda része.

Elindultunk egy úton. Vajon hány év kell egy kilépésről szóló népszavazáshoz? Akkor még Orbán lesz kormányon? Az csak rajtunk múlik…

34 Comments

 1. Orbán a kétharmadával minden cicizés nélkül körök futtatása nélkül miért nem tette meg 2010 után rögtön? Népszavazás megszűnt, kellő indoklással, vagy akár indoklás nélkül nyomták volna neki a gombot. 7 éve saját lábán állhatott volna az országban, fikázás nélkül megmutatva mire képes, ha olyan karakány és tisztességes lett volna ő és a kormány tagjai.

 2. Mert neki KELL az Eu. pénze. Orbán nem országot és népet vezet, lesz@rja mindkettőt, ő csak úgy lavírozik, hogy minél több pénzre rátehesse a mancsát. Ezért tartja a csicskásait is maga körül. Ha nem lesz pénz, eldobja az uniót is. Mi meg megérdemeljük,9 ha nem állítjuk időben egy fal elé, mint a románok a saját kis törpéjüket.

 3. Nem veszik észre, hogy itt Ő nem sokban dönt???Szédítik körbe –körbe! Mindenki mást akar az országunknak!- Ebbe zsongott bele!-Csak a pénzért szeretik a HÍVEI! Ő meg ossza, mint egy eszelős! (szeressetek)

 4. Az Uniót és az eurót is beleértve:
  Baromira nem mindegy, hogy egy társaságba
  nem lépsz be,
  saját magadtól kilépsz,
  nem vesznek be, vagy
  kibasznak!

 5. Ha majd nem adnak pénzt, akkor kilép… addig meg, ugye Brüsszelbe jó pofizik, itthon meg a süket dumával készíti elő híveit a kilépés lehetőségével… Ezért is nem engedi a menekült kvótát, mert veszélyeztetné a fidesz letelepedési kötvények magán bizniszét…

 6. Magyarország erős és büszke ország az EU-ban. Amíg kapjuk a pénzt. De, ha már nem kapjuk, akkor sem lehet kilépni, hiszen az országot fenntartó, működő ipar mind külföldi tulajdonban van. A SUZUKI, az OPEL, az AUDI, a Hankook, a kutya tudja, mi minden, abban a pillanatban itt hagyná Magyarországot. A magyar cégek 60%-a külföldi cégek beszállítója, de csak addig, amíg EU tagok vagyunk, mert utána jön a vám, ami jól megdrágítja a terméket, ami elveszti versenyképességét. Ki fog akkor adót fizetni, ki fog akkor százezreknek munkát adni, ki fog TB-t fizetni, ki tartja majd el a hivatalnokokat, stb, stb. Mert Magyarország lehet büszke, lehet erős, de a segge kilóg a gatyából. Erre mondja a közmondás: sz.rt ér a harag hatalom nélkül. Itt pedig a pénz = hatalommal.

 7. A józanul gondolkodó magyarok, akik képbe vannak, hogy mi történik a háttérben KI AKARNAK LÉPNI!!!!!!!!!!!!!!!

 8. nem karakány, hanem karakán………és ebben igaza van, már régen ki kellett volna vezetnie az országot ebből a szennycsatornából, amit EU-nak hívnak!

 9. irtózatosan buták vagytok………………..megérdemelnétek, hogy a baloldali kommunista vezéreitek irányítsák az országot…..de utána ne jajgassatok!!!!!!!!!

 10. rossz hallgatni ennyi baromságot amit buta emberek ide leírnak…..sajnállak benneteket, mert nem látjátok, hogy igazából mi folyik a világban és ragaszkodtok korotoknál fogva a régi kommunista párttitkáraitokhoz, akik ha hatalomra kerülnének, akkor lenne itt cudar világ. ha magatokkal már nem is, de az unokáitokat óvhatnátok azzal, hogy tájékozódtok és nem az ATV, meg HÍR TV faszságait hallgatnátok–

 11. Ammedig nyitva a pézcsap Orbán tartja a markát mert az éhes szájakat be kell tömni,na nem a miénket,mi nem vagyunk annyira éhesek,mint Mészáros,Garancsi és a többi Únios segélyreszorultak.

 12. a kilépés csak azért lenne jó,hogy ezek a mocskos patkányok ne tudjanak több úniós pénzt ellopni,viszont akkor több közpénzt lopnának és akkor nagyon rábasznánk

 13. Ha màr a pàrt titkàroknàl tartunk, az egész àtkozott fidesz tele van levitézlett MSZMP-és tagokkal meg lll/lll-as ügynökökkel!-csupa gyáva besúgó mind! Orbànccal az élen!!!

 14. Hadd kérdezzem meg, ha kilép magyarország, lesznek-e vámok a magyar termékek fő piacain, és a mezőgazdaságnak szembe kell-e néznie a vámon felül a támogatások megszűnésével, ami tovább lehetetleníti a termékei exportját?

 15. ez az összes érved? ez jellemez akkor.olyan vagy mint a fidesz az is azt kiabálja a másként gondolkodókra,ami valójában ő maga.
  és az ilyeneknek még van szavazati joguk. szomorú

 16. Barátocskám! A képed nem mered felvállalni, de ahogy látom majdnem minden hozzászólásodban kb lehülyézed az embereket. El kéne gondolkoznod azon, hogy nem e te látod rosszul a dolgokat, esetleg a más és más érdekek miatt vannak különböző álláspontok a témában és nem azért, mert aki nem úgy látja ahogy te az buta.

 17. előtte ugye teljesen normális volt. Egyébként a környezetében levők már csak a megfelelni akarás miatt is cselekszenek. Ez a jó magyar seggnyalás más sok évszázada

 18. Nem az országot, hanem OV-t kell elzavarni az EU-tól. Az Unió létét is veszélyezteti ez az egy fószer, mit ciciznek vele? Seggbe kellene rúgniuk, mielőtt nagyobb bajt csinál.

 19. Dühítő ez a sok hülyeség amit írtok.De majdnem mindegyikben van egy kis igazság én minden párton kívüli, ajánlok mindenkinek egy pár videót,ami szintén minden párton kívüli. CÍMEK: EURÓPAI GAZDASÁG SZÁNDÉKOS TÖNKRE TÉTELE, 10 BIZONYÍTÉK,HOGY HAMIS GAZDASÁGBAN ÉLÜNK, HOGYAN VERNEK ÁT MINKET SZABAD RABSZOLGÁKAT, HA AZ EMBEREK RÁJÖNNEK KIK ÖNÖK VALÓJÁBAN RÖVID IDŐN BELÜL FELKÖTIK ÖNÖKET, ÚJ VILÁGREND. REMÉLEM,HOGY EZEK A VIDEÓK MÉG FENT VANNAK A YOU-TUB-ON ÉS MEG TUDJÁTOK NÉZNI,ÉS TALÁN ELGONDOLKOZTOK RAJTUK.

 20. Már elnézést, de a kommunisták utóvédei mind a FIDESZ-be mentek át
  élükön az egyklori MSZMP (úgy is, mint kommunista) párttitkárnak KISZ
  (úgy is, mint Kommunista Ifjúsági Szövetség) titkár fiacskájával, aki
  veszített Gyurcsánnyal szemben a KISZ-ből “átalakult” DEMISZ titkári
  pozíciójáért folytatott harcban, erre csinált magának egy KISZ-t. Mára
  ebből a dacból lett a VADESZ a Vén Antidemokraták Szövetsége, amelyik
  ugyanolyan bolsevik módszereket folytat, amelybe egyszer már beledöglött
  ez az ország az az agit-prop baromságok szajkózásától kezdve az orosz
  atomreaktoron keresztül a magánvállalkozások szétverésén át a
  bankrendszer tönkretételén keresztül az ideológiai harcig és az
  államosításig.
  Persze, aki nem élte meg mindezt, csak otthonról
  osztja az észt, az nem tudja, hogy az önmaguk titkosszolgálati
  megfigyelésére munkahelyvesztés terhe mellett engedélyt adó tisztviselők
  mind az orwelli rémálomban élnek.
  Az a pártvezér, amelyik
  “fülkeforradalomról” szónokolt ugyanúgy a lenini forradalomelméletet
  tanulta, mint a többi sok volt kommunista csirkefogó, aki az MSZMP
  országos funkcióiból igazolt át a FIDESZ-hez, mint a párt “láncos
  kutyája”, aki az MSZMP KB Társadalomtudományi Intézetének gyakornokából
  lett harcpos antikommunista, vagy, mint Mikola és Stumpf elvtársak, a
  Hazafias Népfront – az MSZMP “társadalmi szervezete” – elnökei.
  De
  egyébként igen hosszan lehetne sorolni a FIDESZ kormánytagok és
  pártfunkcionárusok pártállami funkcióit Járai elvtárstól Matolcsy
  elvtárson keresztül Pintér elvtársig.
  Lehet, hogy buta emberek vannak itt, de ott meg mindenütt levitézlett volt elvtársak. És nem nekem elvtársaim.
  Ja, és elnézést, én tényleg nem merem vállalni a képem, mert még van egy-két évem a munkában, és holnap is szükségem lesz arra, hogy dolgozni tudjak menni.

 21. Már egyszer javasoltam, most megismétlem: Egy magára valamit is adó blognak ki kellene tiltani azokat a gyáva szarokat, akik nevüket nem vállalva, alattomosan terjesztenek primitív ocsmányságokat. Az rendben van, hogy különbözőek vagyunk és eltérőek a véleményeink. Érvelhetünk, vitatkozhatunk normálisan.

Leave a Reply

Your email address will not be published.