Ijesztő: kiderült, hol volt Rogán Antal a tüntetések idején – nem fogod elhinni!

MTI fotó - Kovács Tamás

Százezrek vonulnak az utcán, hogy kifejezzék egyet nem értésüket a kormány intézkedéseivel kapcsolatban, Rogán Antal pedig egy nagyon furcsa helyen tartózkodik ezalatt. Olyan helyen, ahol semmiféle konkrét feladata nem lenne, sőt, ottlétével csak még inkább támadási felületet ad magának. Arra azonban nem gondolt, hogy ez ki fog derülni.

Délután öttől hajnali kettőig tartózkodott Rogán Antal az ORFK központjában április 2-án a Jobbik értesülései szerint. Mirkóczki Ádám, a Jobbik szóvivője meg is kérdezte a miniszterelnöktől, hogy mit csinált a minisztere a rendőrségen, miközben akkor zajlott az egyik legelső CEU-tüntetés – írja az Index.

Április 4-én fogadta el a parlament az úgynevezett CEU-törvényt, előtte vasárnap vonulásos tüntetést tartott több ezer tiltakozó. A tüntetésen nem történt semmilyen atrocitás, de később az egyik külföldi résztvevő (majd egy szervező is) azt állította, hogy rendőrnek látszó egyenruhások keresték fel a lakásán. A rendőrség cáfolta, hogy közük lenne az ügyhöz.

Rogán tehát a rendőrség legfőbb szervénél volt, ha igaz, amit a Jobbik állít? Mit csinálhatott? A műveleti szobában nézte a kamerákat, és várta, hogy hátha kitör a forradalom, hogy fel tudjon szaladni a tetőre a helikopterébe?

Esetleg ő maga irányította a tüntetésen megjelent rendőröket? Tanácsokat adott? Elképzelésünk nincs. Annyi viszont biztos, hogy nagyon rossz előjel, ha egy politikus az egyik legjelentősebb ellenzéki megmozduláson annál a hatóságnál van, amelyiknek a legfüggetlenebbnek kellene lennie…

 

11 Comments

  1. A főnöke küldte, hátha sikerül 2006 analógiájára kirobbantani egy jó kis balhét, hogy be lehessen vezetni a rendkivüli állapotot. Szemét patkány banda. A főcigánnyal az élen.

  2. Független rendőrség.. Amikor úgy hívják a belügyminisztert, hogy Pintér Sándor.. Ezt ugye nem is gondoltátok komolyan!?

  3. I precisely had to thank you so much once more. I’m not certain the things I would’ve worked on without those strategies shared by you directly on such a subject. Entirely was a very depressing case in my position, nevertheless seeing this skilled technique you solved it took me to cry with delight. I will be happier for your work and pray you recognize what an amazing job you were accomplishing instructing many people through the use of your web page. I am sure you have never encountered all of us.

  4. Hi there would you mind letting me know which webhost you’re utilizing?

    I’ve loaded your blog in 3 different web browsers and I must say this blog loads a lot quicker then most.
    Can you suggest a good hosting provider at a reasonable price?
    Thanks a lot, I appreciate it!

Leave a Reply

Your email address will not be published.