Meglépték: feljelentették a fideszeseket – ha igazak a vádak, bukhat a kormány!

MTI Fotó: Illyés Tibor

Egy gyanú áll fenn, miszerint ismeretlen tettesek, akik valószínűleg kormánypárti politikusok, ellenzékieket fenyegettek meg, és a hivatalukkal összeférhetetlen döntéshozatalokban vettek részt. Ennyit biztosan állíthatunk. Mit tudunk még?

Berkecz Balázs, az Együtt alelnöke, egyben Szigetvár főépítésze posztolt valamit a Facebookra. Állítása szerint Nagy Csaba, a Baranya megyei önkormányzat elnöke tavaly többször is egyeztetett olyan települések vezetőivel, amelyek ellenzéki irányítás alatt állnak. Világossá tette számukra, hogy az uniós pénzek elosztásakor háttérbe szorulnak, és legfeljebb akkor juthatnak forráshoz, ha a megyei önkormányzattal konzorciumban indulnak a pályázatokon. A tét az ország egészében a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program 900 milliárd forintja – foglalta össze Berkecz gyanúját a HVG.

Szigetvár vezetői csak részben fogadtak szót, nem is lettek túl sikeresek: 11 pályázatuk közül még az se mind nyert, amelyet valóban a megyei önkormányzattal karöltve nyújtottak be. Ezzel 539 millió forinthoz jutottak.

Ide sorolható még Siklós is a független vezetésével, de a szocialista Sellye is. Előbbi két pályázatot tudhat magáénak, utóbbi egy forintot sem kapott, hiába az egyik leghátrányosabb település, és hiába fordítana erre keretösszeget az Európai Unió, csúnyább nevén: Brüsszel.

Veszprém megyében a Fidesz-KDNP helyi igazgatója véletlenül szólta el magát. Úgy fogalmazott, hogy „az ajkai városvezetés érdekérvényesítésének gyengeségén” múlott, hogy a szocialista irányítású város 14 pályázatából mindössze kettő nyert, amellyel a várt 3 milliárd forrásnak alig a tizedét szerezték meg.

Aggályos az is, ahogyan a megyei közgyűlésekben döntöttek a pályázatok sorsáról. Egyrészt a szavazásra jogosult képviselők nem tájékozódhattak a pályázatok pontos tartalmáról, másrészt összeférhetetlen, hogy a megyei önkormányzatok és vezetőik éppúgy részt vesznek a pályázatok előkészítésében, mint a sorsukról szóló szavazásban.

Az ellenzéki párt ezek után döntött úgy, hogy hivatali visszaélés, költségvetési csalás, illetve hanyag kezelés gyanúja miatt feljelentést tesz ismeretlen tettesek ellen. Az Együtt az Európai Unió csalásellenes hivatalánál, az OLAF-nál is bejelentést tett a magyarországi gyakorlat miatt.

Ha ez a feljelentés eredménnyel zárul, és a gyanú beigazolódik, minden település érintett lehet, és nemcsak helyi szinten ér véget egyesek politikai karrierje, de országosan is bukhat a kormány.


Kérjük, ossza meg ezt a cikket, és likeoljon minket a Facebookon!
Nekünk ezzel segíthet.Tisztelettel köszönjük! Az Ellenszél csapata

 • Pál Ambrus

  Bele borzongok hogy minek kellene lennie ! Ha most a fityesz lenne az ellenzék már égne a kossutht téren az őrláng !

  • Dubecz János

   100 százalék….

  • Janos Györvari

   -és tele lenne “hazafias2 kopaszokkal….

   • Kántor József

    Le kellene őket lőni, mint a veszett kútyát.

    • Ilona Szapoczy Kovacs

     Gyoker, ne fenyegess senkit, mert teged is foljelentenek!

     • László Terlasz

      Csak Schmidt Mariskát idézte KJ. Emlékszel?

     • László Tömöri

      Az is hosszú ú-val mondta? 🙂
      Én csak egyetlen dolgot nem értek. Ha az ellenlában önkormányzatokat többször is megkeresték simlisséggel, senkinek nem volt annyi madár agya, hogy felvegye a beszélgetést?

     • László Terlasz

      Jogos a felvetés, kedves Druszám, de okos zsaroló megtalálja azt a szituációt, amikor bizonyíték nélkül lehet rávezetni az érintettet a “helyes” útra.
      Azt a kis ékezettúltengést nézd el KJ-nek, mert így is érthető ez a szó, de viszont az általad leírt “ellenlában” értelmezéséhez már nagyobb fantázia kell.

     • László Tömöri

      ellenlábas, csak a fiam összetörte a billentyűzetet, és nem figyeltem a gyors gépelés során 😛

     • Gábor Héder

      minek? Nem fogadják el!

     • László Tömöri

      Csak azt nem fogadják el, ahol nem hangzik el név. Mert Nem bizonyítható érdemszerűen, hogy a felvételen hallott hang, azé, akihez társítjuk. Viszont ha bemutatkozik, márpedig az illendőség megköveteli, akkor bizonyítható, és az eljárás során figyelembe kell venni a felvételt. Sajnos a magyar jogszabályozás ez ügyben is balfasz, mint megszokhattuk.

     • minyon

      Ha a hosszú ú.nál tartunk akkor mit jelent az ellenlában?Amúgy jót szóltál.

     • Légler András

      Nem, mert még a telo akksiját is követelik. VOLNER tudna erről mesélni, mikor árulás kérték mit tettek

     • sanco

      Ha ő gyökér… Akkor te köcsög vagy?

     • Kádár Sándor

      Bocs ez nem fenyegetés, csak egy uszító vélemény. Na és ha bejön annak csak örülni kell.

    • Seres Sándor

     Nyilván Zshuslagra gondolsz meg a főnökére fletóra?
     Csak az én ifjúsági egyesületemtől 50 milliót nyúltak le!
     és hány egyesület is van az országban?

     • fiktív

      ugyan hagyd már , a lenyúlás gecorbánc privilégiuma ..

     • János Virág

      Akkor azt mondták hogy a szijjártótól tanulták! Az ifjúsági lenyúlást!

    • Seres Sándor

     Ja és még egy egy szóval sem hallottam, ha a mai ellenzék, “nyerne” akkor ők kizárólag jobboldali keresztény egyesületeket, vállalkozókat, ellenzéki városvezetéseket támogatnák, előnyben a a baloldaliakkal szemben.

     A felháborodás csak akkor lenne jogos!

     Aztán kedves hölgyeim, uraim( aki megsértődik attól elnézést kérek ) nos jó lenne a sok lopás emlegetése után már meg kéne nézni mit is takar a büntető törvénykönyv, hogy mit is nevezünk lopásnak!
     Nos amikor ez meg van akkor, meg kéne nézni a rossz hír terjesztése , keltése milyen büntetési tételeket tartalmaz, na meg az, hogy a gyilkosságra való felbujtásról ne is beszéljünk amelyik súlyos évekkel büntetni kötelező!

     • János Vad

      “Drága” Seres Sándor “úr” , Schmidt Mariskát méltóztatik feljelenteni ? Úgymint: gyilkosságra felbujtás, megalapozatlan híresztelés előre megfontolt szándékkal való terjesztése, fondorlattal elkövetett költségvetési csalás, az ’56 -os emlékév vonatkozó költségvetési pénzeinek átláthatatlan elköltése, személyiségi joggal való visszaélés (Dózsa-ügy), s még számolatlanul a setét dolgok, csak úgyilag!

     • Sandor Mezei

      Ez mind csak a mocsok média álhírhalmaza. Tessék feljelenteni vagy pedig kussolni, tetves elvtársak!

     • János Vad

      Ami a mocsok-médiát illeti a Riposzt álhírcsatornát érti ez alatt, esetleg a Lokál nevű fizetett provokátorhálózatot, vagy ne-adj-isten az M1 TV-nek csúfolt WC-lefolyó tartalmú csatornát? Mert akkor – a magától kapott méla undoromon kívül – egyet kell, hogy értsek…
      Egyébiránt elvtársa magának talán az, akivel egy tetves elven van, ám erősen kétlem, hogy egy ilyen barnanyelvűt bárki jóérzéssel felvállalna. Tudja, ugye ?
      Ismeri a dakota közmondást? “Barna nyelv mellől sz@rszagú szél fú’…!”
      Csak úgy megemlítem, ha van néhány őszinte perce, gondolkodjon el rajta – bármíly’ nehézségekbe is ütközik esetében ez az egyszerű cselekedet – , hogy a 2 világháborút követően a franciák(meg még más népek is) mi módon bántak el a kollaboránsokkal…Nagyon vacak ügy lesz arra ébredni egy kies reggelen, hogy nincs segítség, néhány órán belül közszemlére teszik a tövigsz@ros barna nyelvét, s nem lesz senki, aki megkönyörülne a trágyalelkű kollaboránsnak.
      És akkor rimánkodhat a zwölftársainak, ők akkor már azzal lesznek elfoglalva, hogy ők bizony már 2000-ben is “ellenállók” voltak (aka “kisnyilasok, akiknek meg lett bocsájtva…” hommage á TANÚ).
      De ne álmodjon, magának még ennyi reménye se’ lesz.

     • Pedro15

      Hát te FIDESZ-e vagy-e? Édes komám. Vedd már észre magad. Ez itt egy fórum!! Nekem olybá tűnik, az eredeti cikk egyáltalán nem érdekel, csak a vélt vagy valós “szellem” visszagyömöszölése a palackba. Érted, ugye? Ha csendőrnek jelentkeztél, akkor pedig el is mehetsz innen, mert az a világ- bár erősen próbálkoztok- elmúlt. Na erre varrj gombot! Aztán jöhet a B.T.K.-val való dobálódzás.

     • Kopasz Béla

      No, kedves Sándor, most sikerült tökön rúgni magad, mint Holliknak. Mert mikor az utolsó bekezdésed írtad, érdekes módon elfeledkeztél a mostani kormány elszámoltatási biztosai által kreált koncepciós vádakról. Aztán nagyfokú amnéziára vall az is, hogy azt is elfeledted, mennyi Uniós pénz elosztását szervezte a baloldal és mennyi elosztását a Fidesz-KDNP kormány. Javaslom tanulmányozd a következőket: https://atlatszo.hu/2016/03/31/interaktiv-terkepen-mutatjuk-meg-hogy-mennyi-eu-s-penzt-kaptak-a-magyar-telepulesek/

     • fiktív

      mért is kéne ?? azt kapják amit megérdemelnek ..

     • minyon

      “nos jó lenne a sok lopás emlegetése után már meg kéne nézni mit is takar a büntető törvénykönyv, hogy mit is nevezünk lopásnak!” na azt nézhetjük . Úgy alakítják a törvényeket ahogy nekik tetszik. Látszik nálad hatásos volt az agymosás.

     • Sandor Mezei

      Lopás az, amit pl. a balliberálisok csináltak a 4-es METRO-nál – es ezzel többszáz milliárdot kell visszafizetni – vagy a böszme feleségének a cége által elkövetett bűncselekmény, amiért 18 milliárdot kell visszafizetni.

     • minyon

      Nézzél körül a portádon .Jólesik,hogy egy kicsit böszmézhettél? Tőlem azét is nyalhatod meg csutiét is. Csak az enyémhez ne közelíts.

     • János Virág

      A fideszes mocsok Debrecen kapta a legtöbb támogatást Gyurcsányék alatt! Ne hazudj,az csúnya dolog!

    • Abért Attila

     Veled kell kezdeni. Patkány!

     • fiktív

      neeeeem , schmidt marcsával (!) őt idézte k.j. hogy is írtad :patkány !

    • Sandor Mezei

     Az anyádat !

     • Kántor József

      Tetű,ne anyáz.

      2017. jún. 7. 7:15 ezt írta (“Disqus” ):

     • Sandor Mezei

      A primitív hozzászólásodra másként nem lehet reagálni. Legfeljebb még annyival egészítem ki, hogy a “kutyát” nem hosszú ú-val írják. Na de ez már nyelvtani dolog, igaz, általános iskolai nyelvtan.

     • Kántor József

      Akkor, vígyáz a szádra?!

      2017. jún. 7. 7:59 ezt írta (“Disqus” ):

     • Sandor Mezei

      A “vigyázz a szádra” felszólításban a “vigyázz” szót 2 z-vel kell írni. Egyébként ez most felszólítás, vagy kérdés? Mert mindkét jelet odatetted a végére. Ha viszont azt kérdeznéd, hogy valaki más vigyáz-e a számra, akkor elég az 1 “z” is.

     • Kádár Sándor

      Vigyázzzz gggeccci.

     • Sandor Mezei

      A “Ne anyázz !” felszólítást pedig nem 1 “z”-vel kell írni. Szintén általános iskolai téma.

     • Imre König

      Ez jellemző rájuk, nem tudtad?

     • Kádár Sándor

      Vagy a te béranyádat.

     • Tamás Slahutka

      Egyszer ezért valaki lehet hogy ki fog belezni t mezei zs sándor!

    • János Virág

     Elég ha megnyúzzátok őket!

    • Imre König

     Miért, nem azok ,
     Illetve azok is különbek ! Engem még 1 veszett kutya se lopott meg ,fosztott ki.

   • István Mózes

    Meg nemzeti-szittya-potyadékkal minden bokor töve…

  • Kos Istvan

   Ebben teljesen igazad van! Ha veszitenek ezek törnek ,zúznak!

   • Kizmusné Sz. Margó

    Bizony félő, hogy nem adnák könnyen a hatalmat és mindent felégetnének maguk mögött, szemét egy banda!:(

    • Marianna

     Mit még???? Akik útban voltak, már mind kinyírták, amit lehetett már mind ellopták, Az ország kiéheztetve, kiégve, tön

  • Sandor Mezei

   Lehet, hogy égne, méghozzá a migránsok gyújtanák meg, akiket e mocsok ballibsik beengednének.

   • Pál Ambrus

    Fidesz csicska te is sátoroztál a Kossuth téren ?-Húzzál el illibsike !

 • László Gyuláné Margit

  MEG AZ MTV SZÉKHÁZ IS

  • Kántor József

   Az MTV székháznál a fídeSS volt a felbújtó. Ezt kósa lalika beísmerte.Ezt meg nézheted a honlapomon

 • Veronika Erdei

  Álmodjatok. Az OLAF leszarja ezerrel. Ha egy ország nem tudja megoldani, a nép, akkor senki más. Az UNIO egy lassú gépezet, az nem fog kormányt buktatni. Röhej ez a cikk. Marad a rablás.

  • Veronika Laska

   Ha EU-s pénzről van szó nem biztos hogy leszarja az EU!

  • Sandor Mezei

   Az OLAF hirtelen olyan jó lett? Amikor közölte, hogy a 4-es METRÓ építésénél a Demszkyék és az MSZP-SZDSZ kormány ellopott néhány száz milliárdot, melynek nagy részét vissza majd a FIDESZ-kormánynak fizetnie, és amikor közölték, hogy a Gyurcsány feleségének cége által ellopott pénzekből is vissza kell fizetni 18 milliárdot, akkor szidtátok az OLAF-ot.

   • Stomi61

    Te agyatlan fidióta!
    Nem a fityesz fizeti vissza, hanem te, én és mindenki!
    Pont lesz@rom az összeset, már régen mindnek a hűvösön kéne ülnie! Karöltve rabolták ki az országot a nagy váltógarázdálkodásban.

 • picibabapiSzilárdné Sztojka

  Akkor kell ezt nyilvánosságra hozni, amikor már nincs semmilyen lehetősége az uraknak eltüntetni a bizonyítékokat. Ez együttműködés, szervezés kérdése. Így fennáll a veszélye annak, hogy mindent eltüntetnek, és ők ártatlanok. Különben is erről úgyis Brüsszel, Soros, Gyurcsány tehet. Ők hajszolták szegény fideszeseket a korrupcióba, a lopásokba.

 • Ludvig Jenő

  Csak halkan mondom, ez a feljelentés nem jut el az ügyészségre, mert útközben “elesik”!

  • Kereszturi József

   az olaf-hoz viszont azonnal eljutott, remélem igyekeznek törődni a témával.

   • Ludvig Jenő

    Ugyan már!

  • Molnárné Fodor Edit

   Az Együtt is tisztában van ezzel ezért egyből az Európai Unió csalásellenes hivatalánál, az OLAF-nál is bejelentést tett a magyarországi gyakorlat miatt.

   • Kizmusné Sz. Margó

    Mit nem adnék, ha végre történne már valami okos dolog is!

    • Emmi Emmi

     Mire gondolsz? Számodra mi lenne “okos dolog”?

     • fiktív

      ha gecorbánc és csürhebandájának a körmére néznének ! de nem ámm csak tessék lássék módon hanem úgy igazándiból !!!

     • minyon

      Úgy gondolom ez a politikusok dolga lenne kitalálni és nem a fórumozóké.

     • János Virág

      A fideszt egy külön börtönegyletbe rakni!

   • Ludvig Jenő

    És?

  • Bujdosó Ágnes

   Egy évig max elfektetik..utána viszont – működni fog a ” vagyonelkobzás le- és felmenőig!! .

 • Tibor Kassai

  Nem tudom, hogy a cikkíró melyik országban él, mert nálunk, amíg az igazságszolgáltatás (ügyészség, alkotmány bíróság, bíróságok) a miniszterelnök kezében van, addig a haverok ellen eljárás nem fog indulni az biztos!(SAJNOS)

  • Itthon biztosan nem de mivel EU pénzekről van szó ott kell a feljelentést is megtenni.

  • Bujdosó Ágnes

   Pontosan! Az országban az orbán kormány alatt nem működik a ” fék és a kontroll” – ezért van az hogy most már pofátlanul működik a lopás, harácsolás.

   • Sandor Mezei

    Bezzeg a Gyurcsány kormány alatt minden működött. Akkor nem lehetett csak úgy büntetlenül tiltakozni, mert jött a vízágyú és a szemkilövetés, meg a tüntetők összeverése a rendőrségeken, Na persze az volt a szólásszabadság és a gyülekezési szabadság. Érdekes, hogy a ballibsik nincsenek még csak a hatalom közelében sem, de most is tele vannak lopási és csalási ügyekkel. A “fék és kontroll” hiányát pedig a rohadék ballibsi médiákból vetted, meg az hazájukat feljelentgető rohadék EU-s képviselőktől hallottad, mert egyébként nem igaz. A bíróságok sorban mentik fel a büntetőeljárásokban a balliberális elkövetőket.

    • Imre Deák

     A Te fejed Sandor Mezei vagy homokba van dugva, vagy annyira elvakult vagy, hogy nem látod a fától (Fidesz) az erdőt!

     • Almási László

      Ha kitekintene a gazdája seggéből talán még látna is!

     • Sandor Mezei

      Tényeket írtam, azok pedig minden oldalról tények.

     • Légler András

      A gyűlölettel nem ismeri a tényeket. Ilyen ez a ballibsi morál

     • Bakk Albert

      Tényeket irtam” és a mostani helyzetben ezek is tények!! kapisi??

     • Csányi Attila

      Egyetlen tényt sem írtál.

     • Lajos Szamkó

      mondjál tényeket ! pl olyan tényeket mint a tóni letelepedési kötvénye a gabika 3000 milliárdos lenyúlása , a sajátlábat kinövései , a váratlan halálesetek mert veszélyt jelentettek ,matolcsi közpénz lenyúlása ,amit titkositott . mondjam tovább van még!!!!!

     • Máté Pungor

      Milyen tényeket??? Az elmúlt kormányzás alatt szinte semmilyen bűn nem igazolódott be. Az nem tény, hogy te azt állítod hogy vízágyú, meg szem kilövetés. Egy faszkalap keveredett ilyen helyzetbe, mert olyan területre tévedt, ahová nem kellett volna mennie. A Kossuth térre azt mondta a főnököd, hogy az a népé. Akkor mi a faszért nem lehet ott handabandázni??? Csak nektek lehetett, mi? JAVASLOM VEDD KI A FEJEDET A FIDESZ FŐNÖK SEGGÉBŐL ÉS MAJD LÁTNI FOGOD A MAGYAR VALÓSÁGOT.

     • Zoltán Hornyacsek

      Attól tartok,te szarosabb seggekbe dugtad a fejed.

     • Máté Pungor

      Ha tudsz mutatni a szociknál egy gázszerelőt , egy saját lábon álló vőt, egy piaci alapokon működő sport klub elnököt, meg egy bankárt akkor szólj. Esetleg arról is írhatnál, hogy mi a lófaszt kereset a családtag külföldi/ idegen/ tankörtársakkal a magyar miniszterelnök irodájában!!! Az nem a hátsó kerti budi!!! Tudtad!!!!??? Nektek mi az a határ, amit már a ti gyomrotok sem vesz be??? Tudtad, hogy a szarabb seggű főnököd mondta a szociknak, a tisztességről szóló mantrát, meg a mi sohasem hazudunk szlogent,amit ti beszoptatok. A Matolcsi- Simor páros ténykedését vesd össze ökörfajzat, ha egyáltalán tudsz írásos anyagot értelmezni és nem a szaros seggű főnököd böfögését ide okádni.

     • Ferenc Páll

      Csak vigyázz, hogy pofára ne essél!

     • Attila Rum

      a tényeid csak épp annyira tények, mint az istenhívőnek a vallása – ő hisz benne, de attól az még nem válik igazzá

     • Zoltán Hornyacsek

      És mi van ha igen?

     • Palfi Ibolya

      Oooo! Te szerencsetlen, jo lenne ha felebrednel, 27 ev alatt itt az ex komcsik bandahaboruja zajlik,
      ezek az ocska jellemu munkas-paraszt ivadekok a kezdetektol,mar a cocilizmus kitoresetol szamitva loptak, raboltak a nepet, sot halalba kinoztak, es mindezert sok-sok kituntetest, es vagyont terentettek maguknak a pottyantos putribol kijottek a Rozsadombra, na ezek kolkei a mostani orszagvezetes, es boldogan folytatjak a szuleik utan a lehetoseget a fosztogatassal, hiszen mi masbol lennenek tobb szaz millios vagyon tulajdonosai, ebben segitik a trogereket a jogaszaik es a kozgazdaszaik bunreszesekkent, a velemenyem szerint.

    • varga.jozsi

     Mezei! Te nem mezei hanem egyszerűen parlagi vagy és agymosott barom!

     • Sandor Mezei

      A jó barom anyád! Tényekről írtam, nem ATV-s, vagy terek klubos pletykákról.

     • Krisztián Mihály Kovács

      Hagyd csak. Hidd el nem éri meg itt vitatkozni.

     • Zoltán Hornyacsek

      Ha ideges vagy,számolj 100-ig!
      Nem éri meg ezekkel a szerencsétlen RTL-lel fertőzött
      öngyilkos idiótákkal vitatkozni,
      főleg nem tényekről.
      Agymosásról beszélnek,mikor az összes hitelminősítő felminősíti az országot(nem Orbánszeretetből).Hol tartott az ország Gyurcsány-Bajnai-Bokros-Demszky-stb.idejében?
      Na ezek a tények,a többi az agymosás!

     • Sandor Mezei

      Kedves Zoltán! Igazad van, a legjobb lesz, ha nem is olvasom az ilyen idióta fórumokat. Azt azért megjegyzem, hogy nem vagyok ideges! A kommented egyéb rész eivel maximálisan egyetértek. Hajrá Magyarország!

     • Máté Pungor

      A tényeket a Kósa, a Rezsi bunkó, meg a sok államtitkárocska adta a szádba, vagy a hőn szeretett ECHO tv-ből, a Boros meg a Bogár, esetleg a tisztességes igaz mondó Bayer Eddig a Simicska volt nálatok az ész mondta egykor ORBÁN VIKTOR. Most meg kiderül hogy adó csaló??? Akkor hogy a faszomba került be APEH elnöknek??? Hisz már akkor is csaló volt, csak akkor nektek csalt.Ennyi hülyét egy rakáson!!! —Most voltak itt a földöníivüliek, meglátták hogy mi folyik itt és gyorsan elhúztak–

     • Légler András

      Anyád nem tanított meg az illemre? Ja bocs! Lehet, hogy 2 apád volt

    • rozinene

     Ha nem volnék udvarias, és nem igyekeznék betartani iratlan szabályokat, csak ugy társaságban találkozunk volna hozzád néhány szavam. Nem tudom milyen szabályok / például pályázati lenyulások történtek a bolsi libsinek nevezett kormányok alatt, mert nem volt divat lopni, nem készültek olyan törvények, amik szentesitettek ilyen lenyulásokat. Ha meg 2006 októberére gondolsz a fél belváros felborogatásáért, egy sor autó felgyujtásáért, a Fidesz kormány még azokat is felmentette akik szabályosan felgyujtották a tv székházat. Miről is beszélsz???

     • Légler András

      Nem volt? Egyik feltétele volt a hatalom átadásának a nemzeti vagyon lenyúlása

     • Zoltán Hornyacsek

      Rozinéne! Úgy látszik te átaludtad a Gyurcsánykormány ténykedését.Ott még kisvasút sem épült,se focipálya,de még 4-es metró sem,…csak az ára tűnt el.

     • Máté Pungor

      Balfaszkám! A focipályákból aztán jól megfogunk élni mi??? Azt fenn is kell tartani! Te kifizeted a béredből??? Nézd meg a Szombathelyit.16 milliárdból sikerült egy vasvázas, ponyvás platót létre hozni, a környezetét meg teleültetni ócska tujákkal. Amerre a szem ellát tuja van tuja hátán. Már most “rozsdásodnak”, mert sajna ez alap betegsége a tujának és nincs rá gyógymód csak a fejsze és a fűrész.Nézegesd a fotókat.A kisvasút már most ráfizetéses, akkor kurvára megérte. Milyen fejlesztés az, ha kritizálod, akkor erőből odabaszod, hogy “akkor meghosszabbítom” akármeddig. Egy miniszterelnök!!! Hát mi fasz van itt??? Egy ember dönt tízmillió sorsa felett??? Erre felelj te birka!!!!

     • Zoltán Hornyacsek

      A jobbfasz jobban tetszene,
      te ökör!

     • Máté Pungor

      Te agyatlan!!! A gázszerelőről, a Szélesről, meg a többi tolvajról miért hallgatsz??? JOBBFASZ!!!Az állam adósságról valamit??? Most kezdjük visszafizetni többek között a letelepedési kötvényeket, te jobbfasz! Neked az okoz kielégülést mi, ha a te “fajtád” lopja szét az országodat.

     • Zoltán Hornyacsek

      Most fején találtad a szöget.Te pont így vagy a te”fajtáddal”,csak ti már bizonyítottatok. Ráadásul egy demokráciában a többség akarata a meghatározó,és azok egyenlőre nem ti vagytok.
      Isten mentsen a kisebbség hatalmától!

      2017. nov. 1. 5:04 ezt írta (“Disqus” ):

     • Máté Pungor

      A matek tudásod meg a béka valaga alatt!!!A 2 millió szavazó mióta többség??? Az hogy a szottyant a századvégesekkel kidolgoztatta a választási rendszert, azóta van többségetek. A Mészáros haverod a közvagyonból gyarapodik óránként több millióval, de te még mindig a régmúltat hozod fel. Elég hülye lehetsz, ha neked az a jó, ha üres az államkassza, mert az sajnos mára már tök üres.

     • Zoltán Hornyacsek

      A hitelminősítők meg mind hazudnak,igaz matekos?
      Vagy talán azok is Orbánisták?
      Amúgy a párbeszédünket lezártnak tekintem.
      A süketnek a vak nem tudja elmondani,hogy mit látott.
      Üdv;z.

     • Máté Pungor

      Én is lezárom, de a hitel minősítő csak akkor jó nektek, ha az mondja, amit hallani akarsz. Egyébként meg én nem hiszek nekik, mert hazugságon alapul, amit ők igaznak hisznek. Továbrba is faszkalap vagy, de hát ha neked a szar is jó puding helyett, akkor edd két pofára!!! Én most fejeztem be!!!

    • Báró Balla Luigi

     Nem értem ezt a visszamutogatást.. Ön szerint ha a Gyurcsányék loptak, csaltak, hazudtak, akkor ezt nyugodtan megteheti Orbán és bandája is! Akkor miben különböznek egymástól? Új becsületes kormány kell!! ( Kérdés : Lesz e ilyen? )

     • Lajos Szamkó

      lenne ha minden politikust aki az elmúlt 25évben részt vett az országon belül politikai dolgokban lapátra kell tenni semmi hozzáféresük ne legyen a hatalmi dolgokhoz

    • Csányi Attila

     Higgadj le. Hülyeségeket írsz. A gyűlölet ordít belőled.

    • Lajos Szamkó

     idióta

    • Lajos Szamkó

     hogy lehet valaki ilyen elvakult , a fidesz megbizásábó gyújtogattak rongáltak rendőröket dobáltak meg , a rendőr sebesülése az nem érdekes ugye? bégessél valami értelmeset
     ha lenne gyurcsány ellen valami ez az aljas maffiózó fidesz hagyná szó nélkül? ha lenne 3000 milliárdos gabika . a feljeletűntésekről annyit ,hogy a vikike szinte naponta járt anno a barrosó haverjához panaszkodni ,nem átallott hazaellenes dolgokat is emlegetni cáfold meg ha nem igaz

    • Greg

     A kedves mama jól van? Mert sokan emlegetik bizonyos szolgáltatásokkal kapcsolatban.

    • Gábor Héder

     beteg ember vagy! A fizetett ganék mit is csináltak? Te csak fröcsögsz de ami történt csak Orbán bandájától ismered!

    • Braun Nagy

     Mezei amit állitasz az olyan mikor forditva veszed be a hasfogót ! Tudod azt nem a seggedbe kell dugni ! Ebben az országban mindenki tudja,hogy az általad szeretett FIDESZ maffia az aljasság,lopás,hazugság, korrupció megtestesítője !!!

    • László Horváth

     Ne haragudj!!!! de nagyon félre beszélsz,egy szavad sem igaz!!!!!!

    • Györgyné Mátyás

     Mezei, hogy mekkora egy bunkó gátlástalan vak vagy,. Hát nem látod, nem szúrja ki a szemed ez a mérhetetlen aljasság amit a fidesz művel. Még mindig a régi dolgokkal jössz. Hát már oly régen trógerkednek itt ezek a rohadt tolvaj népség, hogy még mindig nem elég, nem veri még mindig ki a
     biztosítékot nálad az aljasság szintje. Te idióta , mi kell még, hogy felébredj a többi seggnyalóval együtt.

     • Sandor Mezei

      Az itt megjelent hír tételesen cáfolható, és általában nem igaz. Ez is a magukat demokratikusnak nevező, de valójában hazaáruló ellenzék állandó mocskolódásaihoz és feljelentéseihez tartozik. Látszik, hogy az itt hozzászólók milyen -kívülről finanszírozott – mocskolódó médiákat néznek és olvasnak. Mátyás Györgynének azt üzenem, hogy egy hazaáruló mocsok, aki tudatlansága miatt azonnal ugrik minden hazugságra. A régi bigott komcsik leszármazottja!

    • Magdolna Berkes

     Sándor Mezei egy beépített provokátor, nincs oldala, kár rá szót fecsérelni. Olyan, mint az a banya mária néni.

     • Sandor Mezei

      Magdolna! Nézz utána, hogy ki az anyád és bujj vissza azon a lukon, ahol kijöttél. A jó édesanyád a beépített provokátor. Nekem van FB oldalam. Egyébként pedig nincs sok időm vitatkozni a menthetetlen, műveletlen, régi idők maradványaival, mert napi 12 órát dolgozom és valószínű, hogy ezen a fórumon -ahol túlnyomó részben értéktelen szar hazaárulók firkálgatnak- megnehezítem a helyzetüket azzal, hogy nem olvasom tovább, így eggyel kevesebb emberen tudják kiélni a tájékozatlanságukból, vagy félrevezetettségükből eredő szenvedélyüket. A végén majd arra vetemednek, hogy kénytelenek lesznek a Demszky, Gyurcsény és Czeglédy féle csalásokkalééslopásokkal foglalkozni.

  • Berkes Laca

   Kedves Tibi ! Elolvastad te a cikket ? Akkor még egyszer szótagolva !

  • Grácz Edéné Zsuzsa

   Melyik miniszterelnök ? Gyurcsány mindent megúszott, a szerencsétlen, általa lefizetett Császy Zsolt került börtönben. Emberek szemét lövette ki, haja szála nem görbült 35 céget összelopott, haja szála nem görbült. 167 milliárdot loptak ki a 4-es metrós buliból, meg sem lesznek vádolva.

 • Veres Zoltán

  .
  És akkor mi van ha feljelentik a fideSSt saját magánál?

 • -‘iv’

  ‘ÁLMODIK A NYOMOR,..’ A – fizess – leválthatatlan !
  Miért ?! Mert van egy-másfél millió – fizessnyik – aki jól, nagyon jól él, ill., annak a pereputtya is. Tehát, ‘alsóhangon számítva’ min. 2.5 millióan a – fizess – re adják majd a ‘mindentmegváltó’ és főleg marasztaló voksukat.
  No és hol van ennyi a ‘túloldalon,..’ ?!
  SEHOL !
  Udv.

  • Kizmusné Sz. Margó

   Szomorú, de nagy az esély erre is!

  • Marianna

   Pontosan ezért fizetnek inkább 30 másik pártot is, akik megosszák az elvakult, gondolkozni képtelen birkákat.

  • fiktív

   de egyszer besokall a nép és csaucseszku 2-őt csinál belőle ! és azt gyanítom ha így folytatja nem is sok idő van hátra!

 • János Falus

  Miből gondolja azt bárki is, hogy a retek fideSS patkányokkal kitömött ügyészség, bármikor is eljár az ilyen ügyekben???

 • Fehér Ildiko

  Ezt a feljelentést egy perc alatt lemossa a mostani “Bíróság”, hogy bűncselekmény nem történt…a világon nincs még egy ilyen “bíróság”-aki a kormánynak dolgozik, mert ugye függetlennek kellene lennie.

  • Emmi Emmi

   Nem a bíróság, hanem az udvari főügyész. Ha valami hiba miatt eljutna a bíróságra egy ilyen ügy, akkor nagy lenne a baj, mert a bírák jó részét nem sikerült ‘megvenni’

 • BroBré

  Nem azért, utálom a Fideszt mint a szar. de ez alapján feljelenteni :

  Berkecz Balázs, az Együtt alelnöke, egyben Szigetvár főépítésze posztolt valamit a Facebookra.

 • Antal Kulcsár

  Tényleg ennyire degenerált itt mindenki?!!!!! De komolyan! Amíg Polt a főügyész….. ez csak szájtépés basszátok meg! Ja…. meg majd demokratikusan!! …. Hagyjuk már ezt a szar szöveget. Tovább is van, mondjam még?

 • misics Marika

  Ebből se lesz semmi. Elintézik azzal hogy hazugság és rágalom. Ha átesnének a valóságon azt is letagadnák

  • Sandor Mezei

   Marika! Fel kell őket jelenteni, ha biztos vagy benne. De akkor a bizonyítékokat is meg kell nevezni és nem mindenfajta médiahíreket benyögni. Mert a média azt mondja, amit a fenntartója elvár tőle. A magyar média nagy részét külföldről fizetik és azok célja a magyar kormány megdöntése, mivel nem a külföldi multiknak és bankoknak kedvez, hanem a magyar embereknek. Így van ez a rezsicsökkentéssel, a migránsok kizárásával, stb. is.

 • Péter Simenszky

  EZÉRT KELLENE ENNEK KURVA ELLENZÉKNEK MINDENKIVEL ÖSSZEFOGNI MÉG AZ ÖRDÖGGEL IS.
  SZAROK A BOTKA ĹÓZUNGJAIRA A 10 ROLEXÉRE MINDENKI MINDENKIVEL ÖSSZE KELL FOGNI.HALOTTAKAT FELTÁMASZTANI BETEGEKET ELTOLNI A SÍK PARASZTOT A BUDIRÓL KIRÁNGATNI MINDENKINEK OTT KELL LENNI. EZ MÁR EGY FORRALOM ELŐTTI ÁLLAPOT.

  • Tóth-Topp Tresy

   Ja, az, már évek óta….. Meg az is marad, még egy darabig…. 🙁

  • Bujdosó Ágnes

   Egyetértek! Nem lehet és nem szabad ezt a rablóbandát tovább hagyni – mert akkor tényleg itt 50 évre visszavágják az országot!

 • Bartók Tamásné

  Emberek gondolkodjatok! Amig Polt a legfőbb ügyész és Pintér a belügyminiszter mit ér a feljelentés? Jól kiröhögik a feljelentőket, aztán rágalmakkal, karraktergyilkossággal tönkre teszik a szakmai karrierét és az egész életét. A Fidesz tisztességes, törvényes úton nem váltható le! Őket csak a saját maffia eszközeikkel lehetne elzavarni.

  • Péter Simenszky

   AKKOR ÚGY !!

  • fiktív

   vagy mint csau-t !!

 • kaktuszpapa

  Az unokám erre azt mondaná: Na persze. Bukik a kormány, mi? Na persze.

 • István Bátor
 • Emmi Emmi

  Én azért nem vagyok ennyire optimista, mint a cikk végén olvasható. A sikálóművésszé átképzett udvari főügyész (és családja) bőségesen meg van ahhoz fizetve, hogy mindent rendben találjon. Az Unió (OLAF) meg leírhatja a véleményét, de szankció nincs :/

 • Endre Hídvégi

  Ezt a tetves Jabronkát nincs aki megállítsa? Egy elmebeteg fasz!

  • Vonalzó

   Már megint itt rontod a levegőt te megélhetési kommentelő? Lopott profilképed annyira hiteltelen-bringázni sincs időd, csak itt gyűlölködni a neten. Otthon ülve a monitor előtt, egy pattanásos 20 éves bértollnok vagy te, senki más. Kapsz kommentenként 17 Ft-ot, abból 100-asával királyként élhetsz a faludban, futja parizerre, zsömlyére, mert vidéki létedre parasztnak is szar vagy, CBA-ra kényszeredett senkiházi vagy.

   • Endre Hídvégi

    Na jól figyelj te mocskos, név és pofa nélküli szartakony! Én egy 71 éves nyugdíjas, sok idővel rendelkező enber vagyok. Nekem minden adatom hiteles, kerékpáros teljesítményeimet a facebookon, a STRAVA-n, az endomondo programokon leellenőrizheted, a facebookon is megtalálsz. Én veled ellentétben vállalom nevemet, pofámat. Az ilyen aljadék, kis vérgeci genderfasiszta patkányok, még annyit sem jelentenek számomra, mint a hányadék egy alkoholistától. Vállald fel magad, találkozz velem valahol, aztán elbeszélgetünk.Légy férfi, ne egy ilyen gyáva patkány!

    • Vonalzó

     Persze, egy 71 éves stravázik, meg endomondozik, tudod kit nézz te hülyének, te szerencsétlen buta emberke. A válogatott vállalhatatlan hozzászólásaiddal a netet telefröcskölöd, szítod magyar és magyar között a tüzet, szégyent hozva jobbosra, balosra, amiért ilyen söpredék él hazánkba. Jó érzés bértollnokként élni? Hogy nincs munkád, nem vettek fel egyetemre, nincs egy szakmád? Sok helyen hangoztatod, hogy 9 nyelven beszélsz, meg francia jezsuita egyetem, stb…Ha ebből 1 szó is igaz lenne kisfiam, akkor ezt a stílust nem engednéd meg magadnak. Egy troll vagy, semmi más. Otthon a monitor előtt lehet tied a világ, de ha kimész az utcára egy lesajnált senki vagy, barátok, csaj, pénz nélkül. Ne a világra haragudj a pattanásaid miatt, hanem menj el dolgozni és költsd bőrgyógyászra, semmirekellő mihaszna!

     • Endre Hídvégi

      De egy hülye vagy te édes fiam. hátborzongató, hogy ilyen szar alakok, mint te egyáltalán megszólalnak.Buta, unintelligens, tetves senkiházi vagy, húzz el a jó kurva anyádba! És ha kiváncsi vagy rám, találkozzunk! Vagy félsz? Ahhoz gyáva vagy ugye?

     • Vonalzó

      Lenne pénzed jegyre, vonatra, kosztra, uszonnára? A vita hevében adósságba ne verdd magad nyuszifül. Orbán pont az ilyen könnyedén mozgatható majmokból tartja fenn birodalmát. Még az is lehet, hogy te ezt ingyen csinálod? A semmiért csinálsz magadból hülyét, a vezér kedvéért? Ha nincs kenyeret szájhoz tenni, akkor Viktor betömi a pofád gyűlölettel? Menj inkább pillangót számolni buzaföld felett, az olcsó és lelkibékét hoz. Hidd el, nem szégyen ha szegény vagy, nem kell a hazudozás, hazugság nélkül te is boldogabb leszel felnőttkorodra. Ha 71 éves lennél és igaz lenne amit hazudozol magadról minden fórumon, akkor nem a fröcsögés lenne egyetlen táplálékod. Nem vagy te más, mint egy sikertelen, komplexusokkal teli, csóró, csúnya 40 kg-os kisfiú az utca utolsó házából. Gondolom az internet bekötése hozzátok, amit anyu fizet persze, elhozta neked a kánaánt, képeket láthatsz nyugati országokról, szép nőkről, drága autókról, csupa olyasmi dolgot, aminek eddig a közelébe sem kerültél…

     • Endre Hídvégi

      Nyuszifülnek hívd a szájba baszott, redvás kurva anyádat! te mocskos hazaáruló, genderfasiszta szar alak, valószínű, hogy egyhavi nyugdíjam több, mint a te egész éves bevételed! baszd szívgödrön anyádat a ravatalon és húzz el a gecibe, rohadék!

     • Vonalzó

      Ez a stílus járja a francia jezsuita egyetemen? Ezt ott tanultad? Inkább az ózdi cigánytelepen, keserűségükben az emberek ilyen közegre vannak kárhozatva. Kíváncsi vagyok hol dolgozhattál ilyen pöcegödör szókinccsel, ahol ennek ellenére magas nyugdíjad van. Nagyapa és nagyanya nyugdíját nem ér a tiedéhez számolni, vagy ütöd őket a pénzükért? 2 pofon egy Tibi csoki ára a családban? Mogyorós meg 3 gyomros külön a nagyinak, csak adja oda a pénzét? Annyi sebből vérzik az általad felépített virtuális karaktered, hogy ideje lenne újat kreálni. Szánalmas troll vagy, semmi más.

     • Endre Hídvégi

      Utoljára írok neked ta mocskos fos! Még olvasni sem tudsz kis köcsög és megpróbálsz provokálni. Nosz az ilyen tetű alakok, mint te, engem nem hoznak dühbe..Egyébként ha elolvastad volna rendesen, hogy mit írtam, akkor kiderülne számodra, hogy nem egyetemre, hanem középiskolába jártam Franciaországban…Ha esetleg megnézed a facen a profilomat, még többet olvashatsz…A troll inkább te vagy, felhívom figyelmedet, hogy megtudni valódi kilétedet nem tart tovább déltől harangszóig és ha veszem magamnak a fáradtságot, hogy kiderül ki is vagy, akkor tudod mi következik..Na Isten pá vérgeci DK-s buzeráns!

     • Vonalzó

      Üres fenyegetés a klaviatúra mögül, ez jutott neked mára, ez a napi betevőd. DK-sok között legalább nincsenek ilyen primitív mélyszegénységben élő gyűlölködő véglények. De megnyugtatlak, mi, a DK-ban az ilyenekért mint te, értetek is küzdünk. Hogy legyen ingyen ebéd minden nélkülöző számára és talán ha tele a poci, kevesebb fröcsögés jön ki abból a büdös, fogatlan szájacskából. Fidesz is 5 méterről etet titeket, mert bűzlesz az ólból. De mi majd felébresztünk, hogy nem kenyeret dobnak a szádba, hanem szalmás birkatrágyát. Te meg még repetát is kérsz belőle a pártvezértől…

     • Vonalzó

      Nem bírod a szellemi harcot, nincs elég IQ hozzá? Feladtad? Berezeltél, hogy egy DK-s elkapta a grabancodat végre? Sértegetsz zsidót, liberálist, munkást, tanárt, diplomást? Legközelebb legalább ne egy zsidó ember képét lopjad el, egy echte zsidó névvel te szerencsétlen. vagy már alsóban csúfoltak a zsidó származásod miatt, feltéve ha igazi a profilkép? És nem merted büszke zsidó mivoltodat felvállalni és született egy torz karaktered a neten, ahol végre te is beállhatsz az “erősek” közé?

     • Vonalzó

      Kifújt a lendület mókuska? Ennyire vagy képes?

     • griff

      Ha jezsuita egyetemre járt valóban, akkor érthető a mentalitása. A jezsuiták egyik jellemző képe: Kezükben könyv, zsebükben méreg,csuha alatt tőr.
      A legtöbb kormánybuktatást, klerikális visszarendeződést, vagy éppen az ellenreformációt, stb. a jezsuiták csinálták. a kezük elér mindenhova, aki közülük kilép és titkaikat kiszivárogtatja, azt megölik.
      Ezért nem lehet a mostani (egyébként szinte egyikét sem) pápa bármilyen nyilatkozatát fenntartás nélkül elolvasni, mert a háttérben a romlott kaotikus egyházának hatalmi és gazdasági térnyerése iránti törekvések állnak, egyenlőre még legtöbb helyen erőszak nélkül – pusztán hatalmi nyomással.

     • Vonalzó

      De ha valóban az, felfedné itt magát? Ennyire nem lehet amatőr. Szerintem inkább egy munkanélküli, szakmájában mellőzött, tehetségtelen fa görcsület.

     • griff

      Várjuk meg a válaszát. Az eddigi fröcsögései alapján nem igazán értelmes, történelmi vonatkozásokat sem ismerhet. Valószínűleg engem is leanyáz majd. Nem fogja szó nélkül hagyni, hogy “a legnagyobb,egyetlen és egyedül üdvözítő azannyjaszentegyházát” romlott kaotikusnak neveztem. Pedig az. Hitvilágában a teljes hitehagyás, a pogányság összessége benne van. Igaz rá a bibliai kép a Jelenések könyvéből: “a nagy parázna, Babilon”.

    • radírfej

     Miért gondolja, hogy a név, cím, biciklizés bármit is hozzáad a véleményéhez?

 • Jánosné Margó Mayer

  Nem lesz kormányváltás ,álmodjatok csak !Ennyi hazugság ,szégyen rátok nézve ,ennyi hazudós hozzászólás !Hajrá Orbán Viktor !

  • griff

   A hozzáállások a tisztánlátásból fakadnak. Nem biztos hogy mások ablaka koszos és azért nem lát be hozzájuk!

  • Marianna

   Szegény nyanya!!! Az ilyen idöseket, mint te vagy, irtja orbáng.ci ezerrel, hogy ne kelljen nyugdíjat fizetni. Mi késztet rá, hogy mégis, mint bálványt imádd??

   • Sandor Mezei

    Ha te mást a tiedtől eltérő véleménye miatt nyanyának nevezel, akkor téged meg a mocskolódóktól esetleg eltérő véleményed miatt takonynak lehet nevezni. De ne felejtsd el, napról napra közeledik az az idő, amikor mások fognak téged is nyanyának nevezni, csak azért, mert tudatlanok és nincs okosabb érvük ellened!

    • fiktív

     attól még IGAZA VAN marianna-nak !! egy agyatlan seggnyaló !! elég idős már ahhoz hogy lássa ezek **megdöglesztik** az időseket ! lásd : egy bizonyos kor után nem kapnak kezelést a rákosok .. “minek megdögölhetnek” alapon, fasiszta módon..vagy a nyugdíjat is elveheti bármikor ha … “úri kedve”… úgy hozza ..
     ALAPTÖRVÉNYBE FEKTETTÉK !
     jaaa és aztán a szülőtartási törvényt is meghozták !! csak hogy tudd ..

   • fiktív

    az hogy hülye ..

  • János Vad

   Jánosné Margó Mayer: Hogy ki él álomvilágban, arról lehetne itt többórás vitát nyitni, s ezen vita végén szűkölve menekülne innen (is) az ilyesfajta botcsinálta fütyisz-nyalonc. Az a kellemetlenség van, hogy a kollaboránsok nem szoktak előre gondolkodni, és amíg szalad a szekér valahogy, addig a barna nyelvüket se’ akarják takargatni, pedig a régi dakota közmondás szerint a barna nyelv mellől sz@rszagú szél fú’…A 2. világháború végén a közállapotok például megmutatták Franciaországban is (meg sok más országban is), hogy a bedőlt kollaboránsok nagyon kegyetlen sorsnak néznek elébe. Ja, és általában ők az elsők, akik a jövőbeli G&B-nap után elsőül kezdik ‘teli pofával ordítozva’ azt gyűlölni, akinek hetekkel korábban még a se*gét nyalták!

  • fiktív

   valaki írta tetszett és ide most aktuális :
   fasisztafidesz-kdnp csűrhebandacsorda megalkotta azt az ALAPTÖRVÉNYT
   AMELYBEN NEM KÖTELEZŐ A MAGYAR ÁLLAMNAK A NYUGDÍJAK FIZETÉSE (!) és ezt a
   törvényt csak 2/3-al lehet megváltoztatni !! majd bevezette a
   SZÜLŐTARTÁS TÖRVÉNYÉT .. na kérem ez az amivel éhen pusztítja a saját
   népét , ha egyszer azt mondja nem adok tovább nyugdíjat !!

   tudod bármikor MEGTEHETI a saját törvénye alapján érted-e??

   ————————————————————————————

   aki azt pártolja aki a saját népét kizsákmányolja azért hogy holmi ukrán
   román MAGYAR zászlót égető népségnek odaadja.. a mi nyugdíjasaink
   kapnak 60-70 ezret míg a seho**ai román ukrán és egyéb náció 160 ezret
   azaz SZÁZHATVAN EZER FORINTOT kap a MAGYAR forintokból !!

   na ez az igazi ELLENSÉGE A MAGYAR NÉPNEK !

   azok gyerekei “ALANYI JOGON” kapnak 25 ezer forintot , míg a mi
   gyerekeink egy vasat sem (!) na ez az aki a MAGYAR NÉP IGAZI ELLENSÉGE !
   nem tod ki adja nekik ?? míg a saját népe gyerekeinek NEM AD ???? nos
   kérem

   az a MAGYAR GYEREKEK IGAZI ELLENSÉGE ..

   azt érzem : azért nem kapunk mi vacsorát – lassan ebédet sem – hogy a
   szomszédoknak a vacsora után még desszertet is adhasson !!! A MI
   PÉNZÜNKBŐL !!!

   csak nézd a rokkantjainkat 33 ezerből éljenek meg (!) nos köszönjük gecorbánc és azoknak is akik megválasztották !!

   a te nyugdíjadat is elveheti BÁRMIKOR egy tollvonással .. ostoba.

  • minyon

   Na te most aztán egy jót nyaltál. Szereted,hogy szaros a szád? Az ilyen agy mosott birkák miatt tartunk itthttps://uploads.disquscdn.com/images/bccba25cfe8dcd5650326e94f3427e1f91cdccb9cd1febbef50bfca6a480f32c.jpg

  • minyon

   Na te most aztán egy jót nyaltál. Szereted,hogy szaros a szád? Az ilyen agy mosott birkák miatt tartunk itt

 • Ez 7 éve megy így, minden ellenzéki vagy független polgármester tudja, hogy büntiben van. Akit még nem jelentettek föl valamiért, akármiért az szerencsésnek mondhatja magát. Ha most végre elkezd kiborulni a bili talán többen is coming outolnak!

 • Magdi Megyeri

  Álmodjatok csak 😀

 • NágelFerenc

  Jaj, kedves ellenszél, ti mindig ilyen “bukhat a kormány” szavakat írtok a cikkek címeinek, de ez a kormány csak választás vagy forradalom útján lesz leváltható.

 • Lajosne Krisztian

  Azután ha döntés születik,esetleg elmarasztaló,akkor fizethetjük vissza ezeket a pénzeket is. Ugyan úgy ahogy már megtörtént mostanában. Dolgoznak az emberek,a kormány meg költekezik.Saját pénzükből kötelezném a vissza fizetés esetén.

 • József Halasi

  én el is hiszem erről a moslék bandáról,hogy ilyent tesznek,csak az a probléma,hogy mindent letagadnak és ezer tanút hoznak,hogy az ellenzék hazudik és a Gyurcsány meg a Soros befolyása alatt vannak.

 • Gabi Varga

  ” ha igazak,… bukhat. ” tele van feltételes móddal. Hol vannak a tények ?

 • Zsigó József

  Itt minden előre lezsírozott.úgy,hogy a kormányzópárt és vidéki helytartóinak nincs mitől tartani.Már az elején bebiztosították magukat egy sor olyan emberrel akiből egyébként nem lehetne senki,de velük kiélheti nagyravágyását és a vélt,vagy való hatalmát.

 • Bakonyi Tibor

  Ne reménykedjetek, ők, vanak olyan erősek, hogy kimásznak ebből is.Sejtésem szerint, van az EU-val egy titkos meg álapodásuk. mert nem az történik amit, komonikálnak.

 • aser

  Bukhatna,de nem bukik.Hiszen senki sem fogja ezeket kivizsgálni!
  Diktatúrában csak a diktátor irányít!

 • Éva Szekeresné

  Tibor Kassai Ott a pont és pont(((((

 • Maci

  Majd lecsukják a feljelentőt,mit képzelt egyáltalán.

 • Kiss Lajos

  Azért azt már hagy kérdezzem meg a cseppet sem tisztelt, és kétes tudású jelenlévőktől, akik az átlagos intelligenciával rendelkező emberekkel ellentétben csak káromkodással, anyázással tudják kifejezni véleményüket, vajon mire alapozzák eme bölcsességekben cseppes sem gazdag véleményüket?
  Az mszp-seknek ott volt az “elmútnyócév”, a fityisznek most itt a “sorosnyócév”, Vonában több a vonóhúzás, mint a hegedűn a húr, mégis a saját fajtája ellen szervez hadsereget, a többi kisebb pártokról nem is beszélve, akik csak egyik napról a másikra tengődnek, néha szájkaratéznak egyet, nehogy elfelejtsék az emberek, hogy még léteznek …..
  A mai politikai elitbe vajon ki az, aki még nem bukott meg megtévesztéssel, csalással, lopással, hazudozással, mellébeszéléssel …. ????
  Teljesen mindegy, hogy most hol ül, milyen gittegylet tagja!
  Kutyából nem lesz szalonna ….
  Attól, hogy most pártállástól függetlenül esetleg másokkal veszik körül magukat, vagy másképpen nevezik a bandájukat, mitől változnának meg?
  Nagyon sokan pont ezért nem mennek el szavazni, mert nyitott szemmel élik a világot, és látják, hogy egyszerűen nincsen alternatíva.
  Megbukik a kormány? Nagy durranás! De ki lesz majd helyettük?
  Ugyanazok, akik ugyanazt csinálják tovább, csak más néven, más módszerekkel, más hazugságokkal! 🙁

 • Csilla DrVári

  Tibor Kassai: Bizony, bizony! Ez igy van sajnos!

 • Bela Halmi

  Tetszik a szájt neve… Lájkoltam is. Egy szájból fújják? “Bukhat a kormány??? Ha bármi számítana, már egy ideiglenes ügyvivő kormányunk lehetne és a szerencsésebb kormánytagok már a bírósági itéletüket várnák… Olvasnák lapukban a polgári engedetlenség lehetőségeiről hazánkban, a legújabb parlamenti fegyverbeszerzések ismeretében.

 • Jenő Kiss

  A bukHAT(feltételes mód, feltételek kellenek hozzá) sajnos az elmútthétévben számtalanszor előkerült, igen kövér, nyilvánvalóan büntetendő és súlyos történeteknél.. Ezért igyekeztek elmaradott-gátoltra lenne több megyében már a média-hírszolgáltatást, az emberek a fejük felett zajló bármilyen hírhedt ön-/ és kormányzati körökhöz fűződő bizniszezésről, ha sejtettek is, a roló a gyalogkakukkok előtt le van húzva, olvasni nem olvasnak, információ, bizonyíték a kezekben.. A “bűnös” Rogánnál az ország szétfaragott bírósága szavakat engedélyez kellő komoly indoklás és eljárások nélkül, jéghegy csúcsa..

 • Ruszin Zsolt

  Nincs itt semmi látnivaló. John F. Kenned is ugyanezt csinálta…

 • Miért bukna ? Ugyan ! Még dicsekedni is fognak a “források optimális elosztásával” !!!

 • File Laszlo

  majd polt peti elintézi.orbán meg majd feljelenti rágalmazásért.

 • András Tündik

  Ugyan már! Ez a cím a naivitás legfelső foka!

 • Korcsmár Károly

  A nyilvánvaló csalássorozatra azért nem fog “”fény “” derülni , mert sajnos “”harmatgyenge “” az egész fellépésük a kormány tisztségviselőivel szemben !!. Amint látják ,a legfőbb ügyész a legtöbb kormányra kényes vádat egyszerüen tudomásul sem veszi , nincs eljárás inditva ??. S ezt addig tehetik meg míg a 2/3 -ad birtokában a miniszter elnök ur kijelenti , “” Erre a nép hatalmazott fel “”. Most már csak az a kérdés hogy mire ?,.

 • HangedMan® 😠💬〰️💩!

  Mióta érdekli a magyarokat, ha kilopják a szemüket?

 • Lászlóné Traumberger

  Orbán sem mindenható és a : ” törvényt mindenkinek be kell tartani !”Mondta nagy vezérünk. Tehát, ha az OLAF is úgy találja, még szerencsénk is lehet előbb, mint jövő tavasszal!!!!

 • Ferenc Nagy

  Még a legkézenfekvőbb tényeket is félre lehet söpörni, csak megfelelő ügyész kell hozzá !!

 • László Berkes

  KAMU HÍR! BÁRGYÚ ÁLOM!

 • Romvari Istvan

  Borítékoljam?A Birói kamara szerint is Fideszesnek nevezhető Pol pot szerin nem történt bűncselekmény, ezért nem rendelik el a nyomozást!

  • Grácz Edéné Zsuzsa

   Bírói kamara Magyarországon ? Te a Marson élsz ? Ekkor ostobaságot hogy lehet mondani. Na, ennyi rólatok.

 • Greg

  Aki ezt a címet adta az hülye!

 • Char Lee Bronzon

  Rohad/t/ a narancs!

 • Károly Szabó

  FIÚK Ne reménykedjetek,!!!!!!