Elájulsz, ha meglátod, mi történt a tinilánnyal viszonyt folytató KDNP-s képviselővel!

Kép forrása: Youtube

A Vas megyei Körmend KDNP-s alpolgármestere, Szabó Ferenc évek óta viszont folytatott egy 16 éves diáklánnyal, aki korábban tanítványa volt az iskolában, ahol napközis tanárként dolgozik. Szabó Ferenc lemondott az alpolgármesteri pozíciójáról, majd a pártból is kilépett.

Úgy tűnik azonban, hogy jó szolgálatot tett a főuraknak, hiszen nem felejtették el megjutalmazni őt. Csodák csodájára nemhogy megfosztották minden tisztségétől, de adtak neki egy újabbat:

Szabó Ferenc körmendi önkormányzati képviselő – a város egykori alpolgármestere – lett a Társadalmi Ügyek Bizottságának új tagja. A város grémiuma zárt ajtók mögött döntött Szabó Ferenc bizottsági kinevezéséről – szúrta ki az új információt a Nyugat.hu, amely korábban arról is beszámolt, hogy még mindig tart a nyomozás a kiskorú veszélyeztetése gyanújába keveredett, azóta lemondott, körmendi alpolgármester Szabó Ferenc ügyében.

Szabó ellen nyomoznak, de ha logikusan gondolkodunk, látjuk, mi az igazság. Szabó „igaztalan pletykákról, súlyos rágalmakról” beszélt, és arról, hogy politikai támadás zajlik ellene. Le is mondott. Az érintett lány azonban úgy nyilatkozott az ATV-nek, hogy magánügynek tekinti a vele történtekről kialakított álláspontját, azt azonban elárulta:

“kitolásnak és hazugságnak tartja, ahogyan egyes médiumok áldozatként mutatták be őt a nyilvánosság előtt.”

Tehát itt aligha van szó politikai támadásról. A nyomozás jelenleg is folyik, és a hatalom megítél Szabónak egy bizottsági helyet.

Ez ma Magyarország. Ne csodálkozzunk, ha Zuschlag János lesz még egyszer államtitkár, ha ez a kormány a helyén marad…

loading...