Orbán megpróbált fotózkodni Trumppal – nagyon kínos vége lett, megmutatjuk!

MTI Fotó: Koszticsák Szilárd

Ha elég türelmes és elszánt vagy, bárkivel sikerülhet egy közös képet készítened. Igaz, ez a fotó azért hagy némi kívánnivalót maga után, hiszen hazánk nagy vezetője – zsámoly híján – lábujjhegyen ágaskodva próbál rákerülni a csoportképre. Arcán egy szerelmes férfi bamba mosolyával néz Trumpra, akinek valószínűleg azóta sincs fogalma arról, ki a fene lehetett ez a hátához bogáncsként ragadó fickó ebben a ronda színű nyakkendőben.


Donald Trump egyébként hozta szokott kőbunkó formáját, amikor a brüsszeli NATO-csúcson egy kocsmában jól ismert mozdulattal maga mögé rántotta a montenegrói miniszterelnököt, hogy ő mehessen elől. Protokollfőnökét valószínűleg idegösszeroppanással kezelik. Orbán elmondhatja, ezen a téren még van mit tanulnia. Igaz, Trumpnak legalább a kezei nem voltak a zsebében.


Katona Andrea


Kérjük, ossza meg ezt a cikket, és likeoljon minket a Facebookon!
Nekünk ezzel segíthet.Tisztelettel köszönjük! Az Ellenszél csapata

 • laszlo derfi

  Ez az igazi megalázás,szégyen!!!

 • Qputyin

  Kiszel Tündi sokkal ügyesebb volt. Mert magasabb. 😀

 • Ilona Cserni

  Trump,megnyilvánulásáról, nem tudom ,miért, de a gőgös ,gúnár gedeon ,jut eszembe

 • László Knapp

  Farkas F.jutott eszembe, egy parlamenti képen nyújtotta ezt az alakítást,mikor Orbánra vigyorgott a miniszterei társaságában !!!

 • Fejes Tibor

  Mit vártatok? Trump hajbókolni fog az Uniónak? Közben Liberális támadás alatt áll. Soros úr 800 milliárd dollárt tett Trump elbuktatására. Nota-bene elvárja hogy Trump védje meg a CÖF-t. Köztes megoldást talált. New-York állam fogja védeni a kerge birkát. Egyértelműen állást foglalt az EU migráns politikája végett. Nézzetek utána,mit kapott tőle a többi államfő!

 • Ha lúd, legyen Kövér!

  Ebben a Trámp megmozdulásban benne van a mai USA esszenciája.

 • minyon

  Hogy helyezkedett a tökmagmatyi. Vigyorgott mint a tejbe tök. Szerencsétlen, szánni való pöcs. Trampli meg egy öntelt sárga fejű majom.

 • Ilyes Ernő

  Szégyen egy ilyen kormányfő!! Egyébként igazolta és hasznosította a labdarugásnál szerzett tapasztalatait!! Jól helyezkedett mögötte, hogy övé lehessen az első az első NYALÁS lehetősége!!!!