Megrendítő: géppisztolyosokkal riogatott a Pesti Srácok lapigazgatója

1982-ben a kommunista belügy kitüntetette példás sajtómunkájáért, blogja felcíme szerint “mindenre emlékszik”, és mer is beszélni emlékeiről. Stefka István, a Magyar Hírlap egykori, a Pesti Srácok mostani írófejedelme ezúttal a régi hetilapokhoz mért majdnem egyhetes fáziskéséssel reagált a Momentum akciójára:

Szerinte a momentumos suhancok “Lukács György szellemi gyermekei”, akiket csak a hatalom megszerzése motivál, és tagadnak mindent, ami nemzeti, pártolnak mindent, ami erőszakos. A Momentum nem más, mint a Tanácsköztársaság hű követőinek alakulata, amely betör, fenyeget, számonkér, fenyegetőzik, közszolgálati tisztogatást helyez kilátásba, mindezt csak azért, mert valakik le merték írni az igazságot.”

Azt is mondta róluk:

“Berontottak az Origó szerkesztőségébe, de mi a biztosíték arról, hogy holnap más szerkesztőségeket nem foglalnak-e el? Mi a garancia arra, hogy holnap fegyverrel a kezükben nem rohanják meg a független újságírás központjait, a Magyar Televíziót, a Magyar Rádiót, a Magyar Postát, mint tették a bolsevikok Oroszországban 1917-ben és a Lenin fiúk, Kun Béláék, Szamuelyék, Pogányék 1918-ban, 1919-ben? Ébresztő! Ezt nem lehet szó nélkül hagyni. Itt háború van uraim! Engedély nélkül elfoglalták az utakat, köztereket, a Terror Háza Múzeumot meggyalázták, a Parlament és a Köztársasági Elnök palotájának tekintélyét semmibe vették. Március 15-én, a forradalom és szabadságharc napján durván megzavarták a nemzet ünnepét. Meddig kell ezt tűrni?

Ez, ami történt, az a Charlie Hebdo elleni terroristatámadással ér fel. Ott tucatnyi újságírót gyilkoltak meg. Most az egyszer csak kamerával hatoltak be egy szerkesztőségbe, de legközelebb Fekete-Győr Andrásék kezében géppisztoly lesz. Ugyanilyen bután, békésen fognak ránézni az újságírók akkor is a támadókra? Akkor is meglepetés lesz? Még mindig nem világos, hogy az ő szavuk az erőszak? Ezek nem akarnak békés eszközökkel szót érteni a másikkal.”

Kedves Stefka elvtárs!

Egyrészről: gratulálunk, nagyon szépen beszélt! Ha ’82-ben kitüntette a belügy, esélyes, hogy Pintér is ki fogja, ettől nem kell tartania, így kicsit higgadtabban tessék, nehogy megártson a szívének!

Másrészről: a momentumosok valóban tökön szúrták a komplett ellenzéki médiát, civil érát, pártokat, akik eddig felemelték szavukat az Origo féle szörnyűségekkel szemben, hiszen innentől mártírt csináltak a kormánypárti propaganda-szerkesztőségekből. Ezt köszönjük meg nekik szelíden!

Na de Stefka elvtárs, géppisztollyal? Érzi, hogy egy nevetséges, ugye? Ha megírja a címét, küldenék egy jóféle szívmelegítőt inkább, úgy látom, Önre férne…


Kérjük, ossza meg ezt a cikket, és likeoljon minket a Facebookon!
Nekünk ezzel segíthet.Tisztelettel köszönjük! Az Ellenszél csapata

 • B.Béla

  Ciánt kel neki küldeni ,de előtte még csináltassa meg a fogát és úgy nyissa ki a pofáját mert gusztustalan !!

 • Laszlo Szilagyi

  Szenilis ez a vén gazember. A 2006-os fideszes rendbontást elfeledte felsorolni, pedig az volt ám az igazi bűncselekmény és a rendőr parancsnokon kívül nem büntettek meg senkit.Miről is beszél ez az ifjúkommunista?

  • szultankam

   Pedig 2010-ben a fidesz kormányra kerülésének kezdetén, Pintér kijelentette, hogy Gergényi helyesen, és törvényesen járt el 2006-ban.

 • Pál Pay

  ez egy pszichopata barom, mint a főnökei

 • István Tokány

  ” Mi a garancia arra, hogy holnap fegyverrel a kezükben nem rohanják meg a független újságírás központjait, a Magyar Televíziót, a Magyar Rádiót,…”
  FÜGGETLEN? Vén köcsög buzeráns komcsigeci!

 • Qputyin

  Ezt a látványa miatt is gyomorfogató vén taknyos köpönyegforgató provokatőrt, hogy hogy nem találta nem még egy véres taknyán nyálán csúsztató pofozógép ?

 • László Osvald

  Mocskos gazember!!!!!

 • Vilmos Rakvács

  Hiteltelen,agyalágyult szarjankó.Már csak érvek nélkül(az érvelés soha nem volt erősségük)
  fröcsögésben élik ki magukat,.Lsd.Stefka,Rubovszky,Bayer.

  • Kálmán József Szentiványi

   Így van!

 • Zsigó József

  Azért ugat,mert a kocsmájához is kapott minőség fejlesztés címén az 56-os emlékév pénzéből.Nyilván,mint újságíró sehol nem kell,így alapítottak egyet,hogy titulust csináljon magának.Ő beszél arról,hogy hazudnak és ők az igazi gyerekek,akik megírják az igazságot.Fordítsa vissza a köpönyegét és álljon be inkább csaposnak,azzal több hasznot hoz.

 • Attila Pusztafi

  Stefka elvtárs ,ha már erőszakról írogat 2006 mond önnek valamit? Gyújtogatás ,Tv székház ostrom, Autók felborítgatása Capise?

  • László Bögre

   Szerintem oroszul kellet volna le írni ugy még talán tud az öreg !

 • Gyula Jandó

  Tarack!

 • János Falus

  Mekkora egy orbitális nagy balfasz ez.

 • mikkamakka

  Köpönyegforgató, állandóan hazudozó, szarházi.

 • Jenő Léránt

  A Prosti Srácok madame ja kitett magáért és még el is hiszi hogy igaza van. https://uploads.disquscdn.com/images/71e26df8a5d6a79bedccf68c2ea9f18b487805e4078c3ae77556749c0c8cdceb.jpg

 • szultankam

  Mindjárt elsírom magam.

 • Árpád Jakab

  Ennek szottyadt valagúnak már rég a dögkútba lenne a helye…..

 • Gubicsek József

  Tömeghisztéria keltő vén barom!