“Kritikusan fontos és megrázó információt kell közölnöm Önnel” – nyílt levél Mészáros Lőrincnek

Tisztelt Mészáros Lőrinc

Van egy ország, ahol álmomban jártam. Sajnos aztán hiába csipkedtem a csuklóm, nem ébredtem fel. Ez vagy azt jelenti, hogy még mindig nagyon mélyen alszom, vagy hogy a vegytiszta valóságot látom. Szkeptikus ember vagyok, nem igazán hiszek a természetfelettiben, de szeretnék megosztani Önnel, mint Felcsút elöljárójával néhány olyan titkot, amit az utóbbi években fedeztem fel, és raktam össze magamban egy összefüggésekkel teli elméletté.

Hallott már a Bermuda-háromszögről? Más néven az Ördög-háromszögének is hívják. Egy terület neve az Atlanti-óceánon, ami repülőgépek és hajók különös eltűnéséről vált ismertté. Az eltűnésekkel kapcsolatos dokumentációk hiányossága miatt sokan paranormális és természetfeletti jelenségekben, vagy éppen földönkívüliek jelenlétével magyarázzák az eseteket. Attól tartok, drága Polgármester Úr, hogy nagy baj van Hazánkban. Találtam egy másik Bermudát, méghozzá az Ön által vezetett településen: Felcsúton!

Ugye mint tudjuk, minden azzal kezdődött, hogy Soros György betette a lábát Magyarországra. Aztán jött a migránshorda, és bár nagyon keményen helytállunk a határon, a veszedelemnek korán sincs vége! Grafikával szemléltetem:

 

felcsút

Polgármester úr! Valamit tennünk kell! Nem mehet ez így tovább! Lehet, hogy őrültnek néz, az elején én sem hittem el, hogy mindez megtörténhet, de most már teljes bizonysággal állíthatom, hogy a Felcsút-háromszög létezik!

Természetesen megértem, ha szeretne meggyőződni az igazamról, mielőtt bármiféle lépést tenne. Kérem, hogy az alábbiakat szíveskedjék megtenni, mielőtt állást foglal:

  • Hívja fel a bankját-bankjait, és kérje le számlaegyenlegét! A közpénz a háromszögben ugyanis eltűnik, és az Ön által vezetett folyószámlákra vándorol.
  • Nézze meg, hogy hány sajtóorgánumot birtokol és hány céget vezet, amelyek sorban nyerik a közbeszerzéseket! Ha az elméletem helytálló, a Felcsút-háromszög a szabad sajtót eltünteti, és az Ön fennhatósága alá helyezi, a közbeszerzéseket pedig a tisztességes vállalkozóktól megfosztja, és fordított Robin Hood módjára teleportálja a Polgármester úrhoz!
  • Vegye elő az összes végzettségét igazoló dokumentumot, és hasonlítsa össze a magyarországi munkavállalók átlag munkabérét az ön keresetével! A háromszögben a gázszerelők, szakmunkások jól megérdemelt vagyona is Önnél köt ki!

Várom mielőbbi válaszát, hogy megkezdhessük az azonnali intézkedéseket!

Üdvözlettel,
Jabronka Richárd

loading...