“Kritikusan fontos és megrázó információt kell közölnöm Önnel” – nyílt levél Mészáros Lőrincnek

Tisztelt Mészáros Lőrinc

Van egy ország, ahol álmomban jártam. Sajnos aztán hiába csipkedtem a csuklóm, nem ébredtem fel. Ez vagy azt jelenti, hogy még mindig nagyon mélyen alszom, vagy hogy a vegytiszta valóságot látom. Szkeptikus ember vagyok, nem igazán hiszek a természetfelettiben, de szeretnék megosztani Önnel, mint Felcsút elöljárójával néhány olyan titkot, amit az utóbbi években fedeztem fel, és raktam össze magamban egy összefüggésekkel teli elméletté.

Hallott már a Bermuda-háromszögről? Más néven az Ördög-háromszögének is hívják. Egy terület neve az Atlanti-óceánon, ami repülőgépek és hajók különös eltűnéséről vált ismertté. Az eltűnésekkel kapcsolatos dokumentációk hiányossága miatt sokan paranormális és természetfeletti jelenségekben, vagy éppen földönkívüliek jelenlétével magyarázzák az eseteket. Attól tartok, drága Polgármester Úr, hogy nagy baj van Hazánkban. Találtam egy másik Bermudát, méghozzá az Ön által vezetett településen: Felcsúton!

Ugye mint tudjuk, minden azzal kezdődött, hogy Soros György betette a lábát Magyarországra. Aztán jött a migránshorda, és bár nagyon keményen helytállunk a határon, a veszedelemnek korán sincs vége! Grafikával szemléltetem:

 

felcsút

Polgármester úr! Valamit tennünk kell! Nem mehet ez így tovább! Lehet, hogy őrültnek néz, az elején én sem hittem el, hogy mindez megtörténhet, de most már teljes bizonysággal állíthatom, hogy a Felcsút-háromszög létezik!

Természetesen megértem, ha szeretne meggyőződni az igazamról, mielőtt bármiféle lépést tenne. Kérem, hogy az alábbiakat szíveskedjék megtenni, mielőtt állást foglal:

 • Hívja fel a bankját-bankjait, és kérje le számlaegyenlegét! A közpénz a háromszögben ugyanis eltűnik, és az Ön által vezetett folyószámlákra vándorol.
 • Nézze meg, hogy hány sajtóorgánumot birtokol és hány céget vezet, amelyek sorban nyerik a közbeszerzéseket! Ha az elméletem helytálló, a Felcsút-háromszög a szabad sajtót eltünteti, és az Ön fennhatósága alá helyezi, a közbeszerzéseket pedig a tisztességes vállalkozóktól megfosztja, és fordított Robin Hood módjára teleportálja a Polgármester úrhoz!
 • Vegye elő az összes végzettségét igazoló dokumentumot, és hasonlítsa össze a magyarországi munkavállalók átlag munkabérét az ön keresetével! A háromszögben a gázszerelők, szakmunkások jól megérdemelt vagyona is Önnél köt ki!

Várom mielőbbi válaszát, hogy megkezdhessük az azonnali intézkedéseket!

Üdvözlettel,
Jabronka Richárd

62 Comments

 1. Ez a rühes Jabronka nevű genetikai hulladék megint kitett magáért…Egy primitív, unintelligens, irígykedő fasz vagy Jabronka! Rohadtál volna anyádba!

 2. baromi jó vagy! A seggnyalásban és az erkölcsben, mert ha neked természetes a lopás, a korrupció, akkor te vagy a “genetikai hulladék” és a “primitív, unintelligens, irígykedő fasz”.

 3. Nem tudom kinek nyalod a seggét, de pont azért van ez a kormány hatalmon, mert az előző lopott, csalt, hazudott. Gondolkozz ember!

 4. ezek meg a sokszorosát lopják, csalják, hazudják, és ez tetszik?
  idióta fideszkomcsi szipirtyó!
  de látszik, minden megszólalásotokban, hogy milyenek a fidesz támogatói!
  másfél millió tudatlan, iskolázatlan, idióta birka!
  mert csak titeket tud még megvezetni a felcsúti zsebhokizó zsírdisznó maffiavezér, és bandája!

 5. Borzasztó hogy ennyire buta seggnyalók léteznek még, és szemellenzővel nézik a világot ( csak a fidesz )! endre hidvégi te egy vak, vulgáris barom vagy! Hogy úgy beszéljek minnt te! Lopnak, csalnak, hazudnak, te meg vakon puszilgatod őket! Jabronka igazat ír, nem irígységből, hanem azért mert lopásbólgazdagszik az ország mészárosa!

 6. Buta, seggnyaló, primitív fasz te vagy kis köcsög! Arra még sosem gondoltál, hogy Mészáros hány magyar család megélhetését biztosítja, hogy munkát ad nekik? csak az ilyen szemellenzős vérgecik mint te, azok ugatnak itt felhergelve az ilyen mocskos alakok által, mint ez a fizetett rohadék Jabronka!

 7. – basszus….., azért mert téged a bayer oktatott a “szép beszédre” nem kell ilyen birkának lenni! – a mé’szarosnak az órabére 10 millió forint a te 490 forintos órabéredhez képest! – na ezen gondolkozz el, ha nem esik nehezedre mielőtt az észt osztanád!

 8. Nyugdíjas vagyok, nagyon jó nyugdíjjal…Primitív kis hülyém, mielőtt megszólalsz, tájékozódj!! Ez veletek a baj, hogy eszetek még annyi sincs, mint a frissen elolvadt hóembernek…

 9. senkiét, de ez rád nem mondható el, mert, miközben a fidess seggét nyalod, nem veszed észre, hogy több kárt okoztak eddig, mint a tatárok, törökök és osztrákok együttvéve

 10. Persze Mészáros emberei jól élnek – a többiek meg rohadjanak meg mi????? Te tényleg egy barom vagy Hídvégi Endre!Hol élsz a Holdon?

 11. Ne vitatkozz velük. Ezek a nyolc általános utolsó két osztályát estin végezték. Ott is csak átrugdosták őket. Azt sem tudták, hogy hányadik osztályba jártak. Látod, az ilyen emberek miatt lenne szükség a születés szabályozásra. De nem a mennyiség ha nem a minőség miatt.

 12. “megint előkérültél te fizetett bérkommentelő vérgeci DK-buzi?”
  dől belőled a fideszes, polgári értékrend!
  te büdös, mocskospofájú, kivénhedt fideszkomcsi munkásőr!
  anyáddal beszélj így, te ócska prosztó!
  kár, hogy te is előkerültél, és sokan élnek még a fajtádból…
  egybites, nektek mindenki dékábuzi, aki nem a felcsúti seggét nyalja?
  okádok tőled!
  érv, az nincs, csak gyalázkodni tudsz a morzsányi agyaddal… pfujjjjj!
  de ne fáraszd magad, azt én is tudok! és azt is jobban, stílusosabban! XD

 13. Nagy az Isten állatkertje és alacsony a kerítés! Ez a sok fideszbérenc mind ki tudott mászni rajta! Sajnos! Esze semmi, fogd meg jól! 🙁

 14. emberek !! olvasom a hsz-eket es el vagyok keseredve ! ebben az oszagban fekevesztett indulatok szabadultak el ! mi lesz igy velünk ? egymast gyülölve fogunk egymas mellett elni ? szebb es boldogabb az elet baratokkal !!!

 15. Tisztelt cikkíró! Az ördög háromszöge az a P….a ! és milyen jó!!
  De Mészaros csak az Orbánisztánsoknak jó????!!!!A kettő között akkora a különbség,hogy ha zongorázni tudnám akkor én lnnék a Habonyi !!!!!!!

 16. Tévedsz Kedves!
  Azért vannak hatalmon mer sok hozzád hasonló szellemi szegénylegény él ebben az országban.
  Egyébként mennyiért korpás a hajad?

 17. baszd telibe a rühes kurva anyádat a ravatalon! Aztán te mi az anyád picsáját érvelsz: papgájkommandó vagytok, mindig csak a lopást ugatjátok, de bizonyítékotok az egy szál se , te rühes faszszopó, vérgeci, kommunista patkány!

 18. vigyázz, vén hülye munkásőr, mert agyvérzést kapsz! XD
  tán te vagy a bayerzsóti álnéven?
  komoly érveid vannak, igazi keresztényi elkötelezettség,
  és csodálkoztok, hogy a normális emberek undorodnak tőletek?

 19. Nem a Meszarosra gondoltam, hanem arra,hogy a kommentelőknek talán nem egymást kellene gyűlölni.

 20. Szeretnél te olyan iskolázatlan lenni, de soha nem lesz rá módod. fröcsögj csak nyugodtan, senkit nem érdekel!

 21. ekkora sötétség és becstelenség előtt meghajlok. Neked se érved, se eszed, csak az orbánszaros nyelved van. Ne írj, mert bizonyos szint alatt nem válaszolok és te jócskán az alatt teljesítesz. 🙂

 22. hülye banya! akkor mi a fenének válaszolsz?
  ha egyszer nem érdekel… LOL
  aha, látnok is vagy! hiába, a te fajtád vevő az ilyesmire!
  a tudatlan birkák!

 23. minek erőlködsz itt már megint, idióta banya?
  6 napig gondolkodtál ezen a frappáns válaszon, amire nem is kíváncsi senki? jó sokat erőlködhettél te prosztó! kimostad a sz.ros gatyádat már?

 24. Muszáj volt a Fideszeseknek is kijönni, mert ti már előbb kiszöktetek. 🙂 Elvégre ti tapostátok le azt a fránya kerítést a durvaságotokkal és az ordenáré megnyilvánulásaitokkal.

 25. Ezzel azért vitába szállnék, ugyanis pont az átlagember (bár ez is kérdés, hogy KI az átlagember) boldogulása tűnik stabilabbnak, mint az elmúlt rezsimben. Érdekes gondolat volt.

 26. Ha unatkozni akarnék, akkor én olvasok inkább!
  Talán neked sem ártana! Stílus, szókincs, mondanivaló… hátha jobban menne.
  Tudod, veled ellentétben engem undorítanak a magadfajta ostoba, alaptalanul öntelt, pökhendi, senkiházi luvnyák!
  Te még a primitív jelzőre sem vagy méltó, mert ők nem tehetnek róla.
  Veled ellentétben! Te tehetsz róla, hogy ennyire jellemtelen, legalja vagy.

 27. Nos ez tökéletes helyzetfelismerés. A néhány gazember abban a pillanatban el lesz zavarva, amint a társadalmi szolidaritás megszületik. és kezdődhet a “romok” eltakarítása. Mindaddig, ameddig valós probléma megszüntetése helyett egymást analizáljuk, addig ezek vidáman ellopják az országot. A szó eredeti és átvitt értelmében. Ami ezt a szellemi fogyatékos polgármestert illeti, ennek a valós folyamatokban nem sok szerepe van, sőt azt is kétlem, hogy egy ilyen szatirikus levelet meg tudna érteni. Régi mondás, ha a bordélyház rosszul megy, nem az ágyakat kell első sorban lecserélni. Ha a nép nem tudja leoperálni magáról ezt a veszélyes daganatot, akkor az bizony végül felfalja az egész nemzetet. Igen sokan- köztük sok fiatal- úgy gondolja, hogy külföldre menekül Magyarországról, ahelyett, hogy visszavenné az országot ezektől a csibészektől. Ha tényleg ennyit ér az ország, akkor bizony sürgősen el kell hagyni. Ha nagyon egyszerű hasonlattal akarok élni, akkor választhatunk az ideiglenes lakhely és végleges lakhely között. Ha ez utóbbit választjuk, akkor a tolvajokat, akik folyamatosan sarcolnak minket, ki kell tessékelni az utcára. menjenek dolgozni, és próbáljanak a saját lábukra állni.

 28. figyelj már te prosztó luvnya!
  a legelején is azt mondtam, mi az apád büdös, lábszagú farkát keresel itt?
  nem hajolsz le?
  akkor mi a szájbab@szott jó qrva anyádnak válaszolgatsz itt?
  nem csak hülye vagy, hanem következetlen is. tipikus egybites fidesznyik.
  takarodj a birkaólba inkább bégetni!
  büdöspofájú fideszkomcsi proli söpredék!
  ne ugass nekem, te rühes kutya! nem bírod abbahagyni az ugatást, te idióta?
  picinyed meg az, akinek 100 forintért szopsz, kétszázért nyeled is!

 29. Tyűha, milyen alacsony a szinted! Mosd már ki a szádat, vedd be a gyógyszered és irány a rácsos ágyad!

 30. Igen, és ilyen egy intelligens hozzászóllás, az “unintelligens” Jabronka jól megfogalmazott kérdésfelvetésére! Gratulálok!

Leave a Reply

Your email address will not be published.