“Kritikusan fontos és megrázó információt kell közölnöm Önnel” – nyílt levél Mészáros Lőrincnek

Tisztelt Mészáros Lőrinc

Van egy ország, ahol álmomban jártam. Sajnos aztán hiába csipkedtem a csuklóm, nem ébredtem fel. Ez vagy azt jelenti, hogy még mindig nagyon mélyen alszom, vagy hogy a vegytiszta valóságot látom. Szkeptikus ember vagyok, nem igazán hiszek a természetfelettiben, de szeretnék megosztani Önnel, mint Felcsút elöljárójával néhány olyan titkot, amit az utóbbi években fedeztem fel, és raktam össze magamban egy összefüggésekkel teli elméletté.

Hallott már a Bermuda-háromszögről? Más néven az Ördög-háromszögének is hívják. Egy terület neve az Atlanti-óceánon, ami repülőgépek és hajók különös eltűnéséről vált ismertté. Az eltűnésekkel kapcsolatos dokumentációk hiányossága miatt sokan paranormális és természetfeletti jelenségekben, vagy éppen földönkívüliek jelenlétével magyarázzák az eseteket. Attól tartok, drága Polgármester Úr, hogy nagy baj van Hazánkban. Találtam egy másik Bermudát, méghozzá az Ön által vezetett településen: Felcsúton!

Ugye mint tudjuk, minden azzal kezdődött, hogy Soros György betette a lábát Magyarországra. Aztán jött a migránshorda, és bár nagyon keményen helytállunk a határon, a veszedelemnek korán sincs vége! Grafikával szemléltetem:

 

felcsút

Polgármester úr! Valamit tennünk kell! Nem mehet ez így tovább! Lehet, hogy őrültnek néz, az elején én sem hittem el, hogy mindez megtörténhet, de most már teljes bizonysággal állíthatom, hogy a Felcsút-háromszög létezik!

Természetesen megértem, ha szeretne meggyőződni az igazamról, mielőtt bármiféle lépést tenne. Kérem, hogy az alábbiakat szíveskedjék megtenni, mielőtt állást foglal:

 • Hívja fel a bankját-bankjait, és kérje le számlaegyenlegét! A közpénz a háromszögben ugyanis eltűnik, és az Ön által vezetett folyószámlákra vándorol.
 • Nézze meg, hogy hány sajtóorgánumot birtokol és hány céget vezet, amelyek sorban nyerik a közbeszerzéseket! Ha az elméletem helytálló, a Felcsút-háromszög a szabad sajtót eltünteti, és az Ön fennhatósága alá helyezi, a közbeszerzéseket pedig a tisztességes vállalkozóktól megfosztja, és fordított Robin Hood módjára teleportálja a Polgármester úrhoz!
 • Vegye elő az összes végzettségét igazoló dokumentumot, és hasonlítsa össze a magyarországi munkavállalók átlag munkabérét az ön keresetével! A háromszögben a gázszerelők, szakmunkások jól megérdemelt vagyona is Önnél köt ki!

Várom mielőbbi válaszát, hogy megkezdhessük az azonnali intézkedéseket!

Üdvözlettel,
Jabronka Richárd

123 Comments

 1. Ez a rühes Jabronka nevű genetikai hulladék megint kitett magáért…Egy primitív, unintelligens, irígykedő fasz vagy Jabronka! Rohadtál volna anyádba!

 2. baromi jó vagy! A seggnyalásban és az erkölcsben, mert ha neked természetes a lopás, a korrupció, akkor te vagy a “genetikai hulladék” és a “primitív, unintelligens, irígykedő fasz”.

 3. Nem tudom kinek nyalod a seggét, de pont azért van ez a kormány hatalmon, mert az előző lopott, csalt, hazudott. Gondolkozz ember!

 4. ezek meg a sokszorosát lopják, csalják, hazudják, és ez tetszik?
  idióta fideszkomcsi szipirtyó!
  de látszik, minden megszólalásotokban, hogy milyenek a fidesz támogatói!
  másfél millió tudatlan, iskolázatlan, idióta birka!
  mert csak titeket tud még megvezetni a felcsúti zsebhokizó zsírdisznó maffiavezér, és bandája!

 5. Borzasztó hogy ennyire buta seggnyalók léteznek még, és szemellenzővel nézik a világot ( csak a fidesz )! endre hidvégi te egy vak, vulgáris barom vagy! Hogy úgy beszéljek minnt te! Lopnak, csalnak, hazudnak, te meg vakon puszilgatod őket! Jabronka igazat ír, nem irígységből, hanem azért mert lopásbólgazdagszik az ország mészárosa!

 6. Buta, seggnyaló, primitív fasz te vagy kis köcsög! Arra még sosem gondoltál, hogy Mészáros hány magyar család megélhetését biztosítja, hogy munkát ad nekik? csak az ilyen szemellenzős vérgecik mint te, azok ugatnak itt felhergelve az ilyen mocskos alakok által, mint ez a fizetett rohadék Jabronka!

 7. – basszus….., azért mert téged a bayer oktatott a “szép beszédre” nem kell ilyen birkának lenni! – a mé’szarosnak az órabére 10 millió forint a te 490 forintos órabéredhez képest! – na ezen gondolkozz el, ha nem esik nehezedre mielőtt az észt osztanád!

 8. Nyugdíjas vagyok, nagyon jó nyugdíjjal…Primitív kis hülyém, mielőtt megszólalsz, tájékozódj!! Ez veletek a baj, hogy eszetek még annyi sincs, mint a frissen elolvadt hóembernek…

 9. senkiét, de ez rád nem mondható el, mert, miközben a fidess seggét nyalod, nem veszed észre, hogy több kárt okoztak eddig, mint a tatárok, törökök és osztrákok együttvéve

 10. Persze Mészáros emberei jól élnek – a többiek meg rohadjanak meg mi????? Te tényleg egy barom vagy Hídvégi Endre!Hol élsz a Holdon?

 11. Ne vitatkozz velük. Ezek a nyolc általános utolsó két osztályát estin végezték. Ott is csak átrugdosták őket. Azt sem tudták, hogy hányadik osztályba jártak. Látod, az ilyen emberek miatt lenne szükség a születés szabályozásra. De nem a mennyiség ha nem a minőség miatt.

 12. “megint előkérültél te fizetett bérkommentelő vérgeci DK-buzi?”
  dől belőled a fideszes, polgári értékrend!
  te büdös, mocskospofájú, kivénhedt fideszkomcsi munkásőr!
  anyáddal beszélj így, te ócska prosztó!
  kár, hogy te is előkerültél, és sokan élnek még a fajtádból…
  egybites, nektek mindenki dékábuzi, aki nem a felcsúti seggét nyalja?
  okádok tőled!
  érv, az nincs, csak gyalázkodni tudsz a morzsányi agyaddal… pfujjjjj!
  de ne fáraszd magad, azt én is tudok! és azt is jobban, stílusosabban! XD

 13. Nagy az Isten állatkertje és alacsony a kerítés! Ez a sok fideszbérenc mind ki tudott mászni rajta! Sajnos! Esze semmi, fogd meg jól! 🙁

 14. emberek !! olvasom a hsz-eket es el vagyok keseredve ! ebben az oszagban fekevesztett indulatok szabadultak el ! mi lesz igy velünk ? egymast gyülölve fogunk egymas mellett elni ? szebb es boldogabb az elet baratokkal !!!

 15. Tisztelt cikkíró! Az ördög háromszöge az a P….a ! és milyen jó!!
  De Mészaros csak az Orbánisztánsoknak jó????!!!!A kettő között akkora a különbség,hogy ha zongorázni tudnám akkor én lnnék a Habonyi !!!!!!!

 16. Tévedsz Kedves!
  Azért vannak hatalmon mer sok hozzád hasonló szellemi szegénylegény él ebben az országban.
  Egyébként mennyiért korpás a hajad?

 17. baszd telibe a rühes kurva anyádat a ravatalon! Aztán te mi az anyád picsáját érvelsz: papgájkommandó vagytok, mindig csak a lopást ugatjátok, de bizonyítékotok az egy szál se , te rühes faszszopó, vérgeci, kommunista patkány!

 18. vigyázz, vén hülye munkásőr, mert agyvérzést kapsz! XD
  tán te vagy a bayerzsóti álnéven?
  komoly érveid vannak, igazi keresztényi elkötelezettség,
  és csodálkoztok, hogy a normális emberek undorodnak tőletek?

 19. Nem a Meszarosra gondoltam, hanem arra,hogy a kommentelőknek talán nem egymást kellene gyűlölni.

 20. Szeretnél te olyan iskolázatlan lenni, de soha nem lesz rá módod. fröcsögj csak nyugodtan, senkit nem érdekel!

 21. ekkora sötétség és becstelenség előtt meghajlok. Neked se érved, se eszed, csak az orbánszaros nyelved van. Ne írj, mert bizonyos szint alatt nem válaszolok és te jócskán az alatt teljesítesz. 🙂

 22. hülye banya! akkor mi a fenének válaszolsz?
  ha egyszer nem érdekel… LOL
  aha, látnok is vagy! hiába, a te fajtád vevő az ilyesmire!
  a tudatlan birkák!

 23. minek erőlködsz itt már megint, idióta banya?
  6 napig gondolkodtál ezen a frappáns válaszon, amire nem is kíváncsi senki? jó sokat erőlködhettél te prosztó! kimostad a sz.ros gatyádat már?

 24. Muszáj volt a Fideszeseknek is kijönni, mert ti már előbb kiszöktetek. 🙂 Elvégre ti tapostátok le azt a fránya kerítést a durvaságotokkal és az ordenáré megnyilvánulásaitokkal.

 25. Ezzel azért vitába szállnék, ugyanis pont az átlagember (bár ez is kérdés, hogy KI az átlagember) boldogulása tűnik stabilabbnak, mint az elmúlt rezsimben. Érdekes gondolat volt.

 26. Ha unatkozni akarnék, akkor én olvasok inkább!
  Talán neked sem ártana! Stílus, szókincs, mondanivaló… hátha jobban menne.
  Tudod, veled ellentétben engem undorítanak a magadfajta ostoba, alaptalanul öntelt, pökhendi, senkiházi luvnyák!
  Te még a primitív jelzőre sem vagy méltó, mert ők nem tehetnek róla.
  Veled ellentétben! Te tehetsz róla, hogy ennyire jellemtelen, legalja vagy.

 27. Nos ez tökéletes helyzetfelismerés. A néhány gazember abban a pillanatban el lesz zavarva, amint a társadalmi szolidaritás megszületik. és kezdődhet a “romok” eltakarítása. Mindaddig, ameddig valós probléma megszüntetése helyett egymást analizáljuk, addig ezek vidáman ellopják az országot. A szó eredeti és átvitt értelmében. Ami ezt a szellemi fogyatékos polgármestert illeti, ennek a valós folyamatokban nem sok szerepe van, sőt azt is kétlem, hogy egy ilyen szatirikus levelet meg tudna érteni. Régi mondás, ha a bordélyház rosszul megy, nem az ágyakat kell első sorban lecserélni. Ha a nép nem tudja leoperálni magáról ezt a veszélyes daganatot, akkor az bizony végül felfalja az egész nemzetet. Igen sokan- köztük sok fiatal- úgy gondolja, hogy külföldre menekül Magyarországról, ahelyett, hogy visszavenné az országot ezektől a csibészektől. Ha tényleg ennyit ér az ország, akkor bizony sürgősen el kell hagyni. Ha nagyon egyszerű hasonlattal akarok élni, akkor választhatunk az ideiglenes lakhely és végleges lakhely között. Ha ez utóbbit választjuk, akkor a tolvajokat, akik folyamatosan sarcolnak minket, ki kell tessékelni az utcára. menjenek dolgozni, és próbáljanak a saját lábukra állni.

 28. figyelj már te prosztó luvnya!
  a legelején is azt mondtam, mi az apád büdös, lábszagú farkát keresel itt?
  nem hajolsz le?
  akkor mi a szájbab@szott jó qrva anyádnak válaszolgatsz itt?
  nem csak hülye vagy, hanem következetlen is. tipikus egybites fidesznyik.
  takarodj a birkaólba inkább bégetni!
  büdöspofájú fideszkomcsi proli söpredék!
  ne ugass nekem, te rühes kutya! nem bírod abbahagyni az ugatást, te idióta?
  picinyed meg az, akinek 100 forintért szopsz, kétszázért nyeled is!

 29. Tyűha, milyen alacsony a szinted! Mosd már ki a szádat, vedd be a gyógyszered és irány a rácsos ágyad!

 30. Igen, és ilyen egy intelligens hozzászóllás, az “unintelligens” Jabronka jól megfogalmazott kérdésfelvetésére! Gratulálok!

 31. Hi great website! Does running a blog similar to this take a lot of work?
  I’ve absolutely no understanding of programming however I had been hoping to start
  my own blog soon. Anyhow, should you have any suggestions or
  techniques for new blog owners please share. I know this is off topic but I just had to ask.
  Thanks a lot!

 32. Heya i’m for the first time here. I found this board and I to
  find It truly useful & it helped me out much. I’m hoping
  to provide one thing back and help others like you helped me.

 33. I’d like to thank you for the efforts you’ve put in penning this blog.
  I’m hoping to see the same high-grade blog posts by you later on as well.
  In truth, your creative writing abilities has motivated me to
  get my very own site now 😉

 34. I’m impressed, I must say. Rarely do I come across a blog that’s
  equally educative and entertaining, and without a doubt, you have hit the nail
  on the head. The problem is something too few men and
  women are speaking intelligently about. I am very happy I stumbled across this during my search for something concerning this.

 35. An intriguing discussion is worth comment. I do believe that you need to write more about this
  topic, it might not be a taboo matter but generally folks don’t speak about such
  subjects. To the next! All the best!!

 36. Fantastic post however , I was wanting to know if you could write a litte more on this subject?
  I’d be very thankful if you could elaborate a little bit further.
  Bless you!

 37. Howdy I am so excited I found your blog, I really found you by accident, while I
  was looking on Yahoo for something else, Regardless I am here now and would just like to say thanks a lot for a tremendous post and
  a all round interesting blog (I also love the theme/design),
  I don’t have time to browse it all at the moment but I have book-marked it and also
  included your RSS feeds, so when I have time
  I will be back to read much more, Please do keep up the fantastic
  jo.

 38. I was wondering if you ever thought of changing the layout of your site?
  Its very well written; I love what youve got to say. But maybe you could a little
  more in the way of content so people could connect with it better.
  Youve got an awful lot of text for only having 1 or two pictures.
  Maybe you could space it out better?

 39. Hi! I just wanted to ask if you ever have any issues with hackers?
  My last blog (wordpress) was hacked and I ended up losing many months of
  hard work due to no back up. Do you have any solutions to stop hackers?

 40. Thanks for the auspicious writeup. It if truth be told
  was a amusement account it. Look complex to more
  delivered agreeable from you! By the way, how could we keep
  in touch?

 41. Attractive portion of content. I just stumbled upon your website and in accession capital to claim that I get
  in fact loved account your weblog posts. Anyway I’ll be subscribing in your
  augment or even I success you get admission to constantly fast.

 42. Have you ever thought about including a little bit more than just your articles?

  I mean, what you say is fundamental and all. But think of
  if you added some great pictures or videos to give your posts
  more, “pop”! Your content is excellent but with images and videos,
  this blog could definitely be one of the
  very best in its field. Awesome blog!

 43. I like the valuable info you provide in your articles.
  I will bookmark your blog and check again here regularly.
  I’m quite sure I’ll learn plenty of new stuff right here!
  Best of luck for the next!

 44. Quest bars cheap fitnesstipsnew1 quest bars cheap 516999410492780544 quest bars cheap
  Its such as you read my mind! You appear to know so much about this, such as you wrote the book in it or something.

  I think that you simply could do with some p.c. to drive the message home a little bit, however
  instead of that, that is great blog. A great read.

  I’ll certainly be back. Quest bars cheap fitnesstipsnew1 quest bars cheap 516999410492780544
  quest bars cheap

 45. I simply desired to thank you very much yet again. I’m not certain the things I would’ve used without the ideas contributed by you over that subject matter. Entirely was a very intimidating crisis for me, however , considering the well-written strategy you handled that made me to jump for fulfillment. Extremely grateful for your work and thus hope that you really know what a powerful job you are always carrying out instructing the rest all through your websites. Most likely you haven’t met any of us.

 46. I’m writing to let you understand what a cool encounter my wife’s girl enjoyed viewing your web site. She even learned lots of issues, not to mention what it is like to possess a wonderful teaching heart to have many others with ease fully understand a number of complex subject matter. You really exceeded readers’ expectations. I appreciate you for rendering these valuable, dependable, revealing and in addition unique tips about that topic to Julie.

 47. I have to point out my affection for your generosity for women who really need help on this important subject matter. Your personal commitment to getting the message around had been especially valuable and have truly allowed employees just like me to reach their aims. Your personal insightful suggestions indicates a lot a person like me and even further to my office workers. Best wishes; from each one of us.

 48. Simply wish to say your article is as astounding.
  The clearness to your publish is just excellent and that i can think
  you are a professional on this subject. Fine together with your permission allow me to
  grasp your feed to keep updated with approaching post.
  Thanks a million and please carry on the gratifying work.

 49. I definitely wanted to type a quick message to be able to express gratitude to you for the pleasant recommendations you are writing on this website. My extended internet research has now been honored with beneficial concept to go over with my co-workers. I ‘d believe that we readers are definitely fortunate to live in a fabulous website with very many wonderful people with great concepts. I feel very much fortunate to have come across the web site and look forward to some more exciting moments reading here. Thanks a lot once again for a lot of things.

 50. Hi there! I’m at work browsing your blog from my new apple iphone!
  Just wanted to say I love reading through your blog
  and look forward to all your posts! Carry on the excellent work!

 51. I would like to show some thanks to the writer just for bailing me out of such a incident. After browsing through the world-wide-web and meeting techniques that were not beneficial, I believed my entire life was done. Being alive devoid of the approaches to the difficulties you’ve resolved as a result of this site is a serious case, as well as the ones that might have badly affected my entire career if I hadn’t noticed your site. Your actual skills and kindness in playing with all the things was vital. I don’t know what I would’ve done if I had not encountered such a solution like this. I’m able to at this moment look ahead to my future. Thanks a lot very much for the skilled and results-oriented help. I won’t hesitate to recommend your web site to anyone who needs and wants assistance on this situation.

 52. I enjoy you because of your entire labor on this website. Gloria really loves getting into research and it’s really obvious why. Most people hear all concerning the compelling way you offer good tactics by means of your website and even recommend response from the others on that article plus my girl is certainly learning a lot. Take advantage of the remaining portion of the new year. You are always performing a good job.

 53. I am writing to make you understand what a magnificent experience my wife’s daughter experienced studying your blog. She figured out too many things, most notably how it is like to possess a wonderful coaching character to let certain people with ease fully grasp specified grueling issues. You actually exceeded people’s expectations. Thanks for coming up with such valuable, trustworthy, revealing and also easy tips on this topic to Janet.

 54. I do not even know how I ended up here, but I thought this post was good.
  I don’t know who you are but definitely you’re going to a famous blogger if
  you are not already 😉 Cheers!

 55. I want to show my love for your generosity for women who actually need help with your concept. Your special dedication to passing the solution all-around appears to be pretty powerful and have specifically enabled regular people just like me to arrive at their ambitions. Your amazing important tips and hints signifies a great deal to me and extremely more to my fellow workers. Thanks a lot; from everyone of us.

 56. I would like to show some appreciation to you just for rescuing me from this predicament. Because of searching through the the net and finding strategies that were not helpful, I figured my entire life was well over. Existing minus the answers to the difficulties you have sorted out as a result of the write-up is a crucial case, as well as those that would have adversely damaged my entire career if I hadn’t discovered your blog. Your skills and kindness in maneuvering a lot of things was crucial. I’m not sure what I would’ve done if I hadn’t encountered such a step like this. I can now look ahead to my future. Thanks for your time so much for this professional and sensible guide. I will not think twice to propose the sites to anybody who needs to have guidelines about this issue.

 57. I wanted to post you this very little word just to say thanks a lot again for those awesome advice you’ve shown on this site. It is so tremendously open-handed of you to deliver unhampered what a number of people would have sold as an e book to end up making some dough for their own end, notably since you could have tried it if you desired. These creative ideas additionally worked to be a fantastic way to be sure that other individuals have similar desire just as mine to figure out more related to this issue. I’m sure there are thousands of more pleasant opportunities ahead for folks who examine your website.

 58. I simply had to thank you very much once again. I do not know what I might have carried out without these smart ideas contributed by you over such question. It previously was an absolute challenging setting in my position, however , taking a look at a new well-written way you processed that took me to jump with contentment. I am just thankful for this work and then hope you are aware of an amazing job you have been carrying out instructing the mediocre ones with the aid of a web site. Probably you have never encountered any of us.

 59. Hi there, just became aware of your blog through Google, and
  found that it is truly informative. I am going to watch out for brussels.

  I’ll appreciate if you continue this in future. A lot of people will
  be benefited from your writing. Cheers!

 60. I am glad for writing to make you know what a notable encounter my child gained visiting your web site. She learned some details, including how it is like to have an amazing giving heart to have other folks without hassle understand a number of hard to do things. You undoubtedly surpassed our own desires. Thanks for supplying those informative, trustworthy, revealing and also fun thoughts on this topic to Jane.

 61. Thank you for the auspicious writeup. It in fact was a
  amusement account it. Look advanced to far added agreeable from
  you! By the way, how can we communicate?

 62. I am only commenting to let you know what a awesome experience my friend’s daughter encountered viewing your web page. She noticed numerous issues, which include what it’s like to possess an amazing coaching mood to get others quite simply gain knowledge of chosen advanced matters. You really exceeded her expectations. Thank you for giving these useful, trustworthy, revealing and also fun tips on this topic to Julie.

 63. I enjoy you because of your whole effort on this web page. Ellie really likes making time for investigation and it’s really easy to understand why. A number of us learn all of the powerful medium you render both useful and interesting guidelines on the web site and as well recommend response from other individuals on that idea and our favorite simple princess is now learning so much. Take advantage of the rest of the new year. You’re the one conducting a fabulous job.

 64. I want to convey my appreciation for your generosity in support of those individuals that actually need help on your question. Your real dedication to passing the message across had become extremely powerful and has without exception empowered folks much like me to arrive at their ambitions. This warm and friendly help and advice means a whole lot a person like me and far more to my colleagues. Thanks a ton; from each one of us.

 65. I intended to create you this very small note to finally thank you so much again regarding the magnificent secrets you have discussed on this website. It was certainly surprisingly open-handed of you to offer freely all that many people could have made available as an ebook to generate some profit for themselves, even more so considering the fact that you could have tried it if you ever desired. Those creative ideas likewise worked to become a fantastic way to realize that someone else have the identical desire similar to my personal own to know much more pertaining to this issue. I am sure there are thousands of more fun sessions in the future for those who check out your site.

 66. Thank you for each of your labor on this blog. My niece loves making time for investigations and it’s easy to understand why. A lot of people notice all regarding the lively way you make rewarding suggestions through the blog and as well as recommend contribution from the others about this concept while my princess has always been becoming educated a great deal. Enjoy the rest of the new year. You have been conducting a terrific job.

 67. My wife and i felt satisfied when Raymond could deal with his preliminary research while using the precious recommendations he came across from your very own web site. It’s not at all simplistic just to always be giving away points that most people might have been making money from. We really consider we now have the website owner to be grateful to for that. Those illustrations you have made, the easy website menu, the relationships you help create – it’s many incredible, and it’s really helping our son in addition to us consider that this content is exciting, which is very vital. Many thanks for everything!

 68. I would like to show my appreciation to this writer for rescuing me from this type of challenge. Because of checking throughout the the web and meeting techniques which were not beneficial, I assumed my entire life was over. Living without the presence of strategies to the problems you’ve resolved all through your entire article is a serious case, as well as those which might have in a negative way affected my career if I hadn’t discovered your web page. Your good ability and kindness in handling every item was tremendous. I don’t know what I would have done if I hadn’t come upon such a thing like this. I am able to now look forward to my future. Thanks a lot very much for the reliable and result oriented help. I won’t be reluctant to propose your web site to any individual who should have support on this issue.

 69. Thank you for each of your labor on this web site. Betty loves going through research and it’s really easy to see why. We all hear all relating to the dynamic form you deliver simple guides through your web blog and therefore welcome response from website visitors about this point while our own princess is without a doubt learning a lot of things. Enjoy the rest of the new year. You’re conducting a useful job.

 70. I precisely wished to thank you so much once again. I’m not certain what I could possibly have followed without the actual tips and hints shared by you directly on such a situation. It was actually a very terrifying issue in my view, however , coming across the specialized avenue you solved it forced me to weep over joy. Now i’m happier for the support and then wish you recognize what a powerful job your are undertaking teaching the others through the use of your websites. I am certain you have never met all of us.

Leave a Reply

Your email address will not be published.