Orbán meglátogatta Törőcsik Marit a kórházban, de nagyon csúnyán hoppon maradt

Kép forrása: nol.hu

Orbán Viktornak valamiféle fétise, hogy idős néniket látogat, mintha az spontán történne, holott az egyetlen cél az imázsnövelés, a népszerűségének fenntartása. Hiszen mennyire szimpatikus, amikor az ország vezetője egy mindenki által ismert, becsült és szeretett színésznőt személyesen látogat meg, hogy valamiféle kedves gesztust gyakoroljon felé.

Törőcsik Mari esetében azonban Orbán számításai nem jöttek be, sőt, a színésznő “kikosarazta” a nagylelkű ajánlatát.

Orbán Viktor is meglátogatta a szombathelyi kórházban Törőcsik Marit. A kormányfő hiába kérlelte a színésznőt, hogy engedélyezze az átszállítását egy budapesti kórházba, a művésznő határozottan elutasította ezt.

Orbán Viktor azért javasolta Törőcsik Marinak a visszatérést a fővárosba, hogy közelebb legyen barátaihoz, és ott folytassák a kezelését, ahol korábban félbehagyták – írta a Blikk.

A HVG összefoglalója szerint Kárász Róbert, az ATV Start műsorvezetője, aki rendszeresen látogatja Szombathelyen a színésznőt, összefutott a miniszterelnökkel a kórházban, amikor Orbán “váratlanul” Törőcsik Marihoz érkezett. De együttes erővel sem sikerült meggyőzni a színésznőt a Budapestre szállításról.

Az is szóba került, hogy a távolság miatt esetleg helikopterrel szállíttatnánk át, de ő nemet mondott, Velem közelében szeretne maradni – idézte a Blikk Kárászt.

A Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője, Havasi Bertalan a lapnak azt mondta, ez egy magánlátogatás volt, így a részletekről nem kívánnak nyilatkozni.

Micsoda véletlenek, micsoda váratlan látogatások… akárhogy is, legyünk nagyon büszkék Törőcsik Marira, hogy Rogánnal ellentétben ő nem kívánt igénybe venni semmiféle helikopter-szolgáltatást!

93 Comments

 1. Láttam már ilyen véletlent persze KR is az ATV véletlen Nekem csak a művésznő lett még csodálatosabb. Utálatos ez a sok gusztustalan népszerűségre törekedés ME

 2. Látom ébrednek az értelmiségiek ,drága művésznő kívánom jobbulást és mi előbbi gyógyulást KÍVÁNOK ÖNNEK,ÜDVÖZLETTEL BUHA MAMA!

 3. Töröcsik Mari…gratulálok, mielőbbi jobbulást kívánok. Én megértelek – bocs a tegeződésért, de egyidősek vagyunk, meg az interneten ez bevett szokás -, megértem döntésedet, én sem tettem volna másképp. Azért egy kis csalódás, tüske bennem is van ám az Orbán látogatással kapcsolatban, az én feleségem is súlyos beteg volt, mégsem látogatta meg Orbán Viktor, – igaz nem is nagyon kívántuk volna -, pedig feleségem Édesanyja is Orbán néven született. Tudtommal nem vagyunk rokonságban, csak névrokon, jobb is ez így, talán így nem kell szégyenkeznünk a nagyratört “rokon” miatt. Én sem értem mi ez a futkosás idős emberek után? Piár a cél? Vagy ez is a kampány egyik eszköze?

 4. NEMZET Szinész díjat érdemel a Színésznõ, mert a nemzetért állt ki és a Nemzetért Él és játszik.

 5. Mivel orbucának köszönhetõen az Ország elöregedik ezért az idõsekhez futkos “szavazatok” érdekébe.

 6. Bizonyos szint felett már nem megyünk az alá, igaz?) Gratulálok! Mielőbbi gyógyulást kívánok a Művésznőnek!

 7. hát igen kb így is szóltam hozzá egyik cikben legyünk rá nagyon büszkék, hogy id e valja magát.

 8. Cím író? Te beteg vagy? Miféle korcs agyú beteg gondolkodású ember ír ilyen alkalomból ekkora blődséget? Mivel utolsó nagy betegsége alkalmából a Honvéd kórházban gyógyították meg a művésznőt, magától értetődő, hogy mindenki, aki aggódik Töröcsik Mariért, ott látná szívesen, ahol már sikeresen kezelték, ismerik! S ezt gúnyolod ki? Erkölcstelen perverz állat vagy!

 9. A művésznő is, mint mindenki, vagy meggyógyul, vagy meghal. De addig is, amíg eldől, nyugton szeretne maradni. Illik tiszteletben tartani.

 10. Az ország lakóssága valóban elöregszik, mert a fiatalok külföldre mennek, kénytelenek külföldön munkát vállalni, a többség sajnos le is telepszik, ott szülnek gyerekeket. Az elöregedéssel nem is lenne baj, ha az egészséges arány megmaradna, de nem, ezek miatt nem marad meg. Minket próbál meggyőzni hogy rá szavazzunk, látogatás, igérgetés, erzsébet utalvány, majd ha a számok úgy alakulnak nyugdíjemelés. Sajnos a nyuggerek többsége el is hiszi, hisz nekik, legalábbis a többségnek a 10 ezer Ft is nagyon kell, nagy segítség a havi 30-40 ezres nyugdíj mellé. A fiatalok, a középkorúak úgysem hisznek neki/nekik.

 11. ” Pelikán véletlenül holnap ott fog lenni a kórház folyosón , amikor véletlenül Bástya elvtárs megérkezik látogatóba ! Ez pártérdek ,érti! Érti Pelikán, értem Virág elvtárs ! “

 12. Lenyűgözött a művésznő, mint oly sokszor. Közben kérhetjük a mindenhatót, hogy óvja meg a messiás bosszújától.

 13. MMagánlátogggatás, mi? Csak a Kárász volt ott véletlenül, meg a stáb, az újságírók és talán a helikoptervezető is, hátha szükség lesz rá. De nem lett, kulloghat vissza Rogánhoz.
  A művésznőnek mihamarabbi felgyógyulást és jobbulást kívánok, legszívesebben megráznám a kezét.

 14. Az én tízezremre ne számítson a CBA, ahogy tavaly, idén is Iványi úrnak adományozom. Az ő lelkeinek van rá a legnagyobb szüksége. Ja igen. Ha egyáltalán lesz és ez nem egy kampányfogás. Hogy terjedjen el az igérgetés híre és lehessen várni a pórnépnek.

 15. Végre, egy gerinces EMBER ebben a zavaros világban ! Törőcsik Mari színésznőnek, a LEGENDÁNAk . NEMZET SZÍNÉSZÉNEK , GRATULA, és Teljes felépülést kívánok, -gondolom,- sokak nevében ! A hozzáállását köszönöm !

 16. Én is nyugdíjas vagyok de ha kapok is emelést vagy bármilyen juttatás ..úgy könyvelem el az nekem jár .. eltették a magánnyugdíjamat ki tudja hova??? ezért adhat is engem nem tudna meggyőzni ..

 17. A művésznő Velemet szereti!Azért akar ott maradni!Nem Orbán Viktorral van baja.Mindíg Velembe menekült pihenni!

 18. Gratulálok a Művésznő döntéséhez és mielőbbi gyógyulást kívánunk. Jó látni hogy vannak még olyan emberek akik hűek maradnak az elveikhez.A Miniszter ÚR látogatása akkor lett volna hitelesebb ha nem akarta volna a Művésznőt Pestre vitetni. Így sajnos ez csak egy érdek látogatás volt.

 19. “magánlátogatás”
  Hogy a viharba ne lett volna az…
  De csak azért, mert nem úgy sült el a dolog, ahogy azt, a führer várta volna…
  Ha Törőcsik Mária, beadta volna a derekát, már ezerrel nyomnák, az orbáni médiában, a frissen készült, propaganda videót…

 20. Nem véletlen. Kárász Róbert, Törőcsik Marival hoztak létre valamilyen alapítványt, így érthető K.R. feltűnése. Nem kell mindenben összeesküvés elméletet keresni.

 21. Törőcsikhez pont rosszul tette, hogy elment, mivel a művésznő haragszik rá amiatt, amit Jordán Tamással csináltak. Törőcsik az elsők között tiltakozott és állt Jordán Tamás mellé.

 22. Már eleve milyen kellemetlen, mikor a kórházban, ahol nem a legjobb formájában van az ember, kérés nélkül meglátogatja őt a miniszterelnök, akit nem tisztel, nem kedvel, és ehhez illene jó képet vágnia, ha már ilyen nagy utat megtettek miatta. (Én emlékszem még a Nemezti Színház igazgatóválasztására, és Törőcsik Mari akkor kiborulására.)

 23. Jojjon es latogasson meg engemet egy rokkantnyugdijast akinek a labat muteni kellene, de nem tudok mar menni keves a nyugdijam,,na tessek rajtam lehet segiteni ?

 24. Nem szaladgalni kell az idosekhez, hanem tudni kene alig tudnak sok munkavegzes utan is megelni.A gyerekeik elmennek ,,plane kulfoldre,akkor sok idosnek annyi..Nem tudja a kormany illetve meg napi 400 ft se jut egy napra a kis idoseknek.. Na es nincs aki segitse oket amikor baj van! Orban Ur ezeket nem latogatja biztos.

 25. Haha odavagyunk meg vissza…..Töröcsik megköszönhetné….és a cikkíró rosszul szarul fogalmaz -látszik hogy szoci- gondolom nem volt olyan bunkó ..nem utasította vissza csak nem élt a lehetőséggel…-ennyi…..ja és nem vagyok fideszes, én ezt egy kormányfő általi tiszteletnek veszem a müvésznő iránt.

 26. Nem is értem,hogy mit erőlködik a kormányfő,amikor a szombathelyi egyetemi oktató Markusovszky kórházban van az ország egyik legjobb mellkas,és tüdősebésze Kecskés professzor úr személyében,igy a müvésznő nagyon jó kezekben van!Nyilván ezt a müvésznő is nagyon jó, tudja,nem véletlenül van ott,akinek ezúton is kívánok nagyon gyors felépülést,gyógyulást,hisz a hazai müvészvilágnak szüksége van még rá!

 27. Pontosan!Orbánnak nem arra kellene törekednie,hogy a müvésznőt agitálja bármelyiyk Buidapesti VIP kórházba,hanem arra kellene törekedni,hogy mindenhol azon feltételek legyenek meg a kórházakban!

 28. láttad a születési anyakönyvi kivonatát? és ha igen? nem az a baj vele, hogy minek született, hanem az, amit az országgal tesz

 29. Jolika sunyi rasszizmussal próbálkozik, holott ha már származási alapon kollektívan ítélkezünk, a kormányban csücsülő tolvajok 99%-a tajtékfehér többségi.

 30. Örüljetek neki, hogy Szombathelyen maradt Törőcsik. Ez azt jelenti, hogy meg van elégedve a kórház működésével és a gyógyítással. Ha nem így lenne, nyugodjatok meg már régen Budapesten lenne saját elhatározásból, vagy elfogadta volna a felkínált lehetőséget. Neki is csak egy élete van.

 31. Remélem, “G” Viktor látogatása, megjelenése nem súlyosbította kiváló színészünk állapotát! Mielőbbi gyógyulást kívánok! (“G”-nek is …)

 32. Csak ön az okos tojás nyugger , a többi szintén nyugger meg hülye. Viszont szerintem maga egy buta, rossz indulatú, ellenszenves, nagyképű emberke.

 33. Köszönöm intelligens, alapos, körültekintő válaszát így ismeretlenül is. Mi lenne ha ismerne, ismernénk egymást? Én ugyan nem igazán vágyom rá, főleg nem olyan emberrel, aki láthatólag még a helyesírással is erősen küszködik. Nem az a baj, hogy Önnek nem vagyok színpatikus, -van ilyen -, csak nem tudom miről állapította meg? A képemről, a feltett képről? A hozzászólásomról? Szerintem az sem volt se durva, sem pedig sértő.Én legalább merem vállalni a képemet, nem egy fantom képet tettem fel, mint….Van egy érzésem, Ön mindenképpen belém akart kötni, ezt sem tilthatom meg, csak kérem: KORREKT módon tegye. Én nem hülyéztem Önt, nem sértegettem, rosszindulatúnak sem mondtam, sőt ellenszenvesnek sem, az meg hogy leírtam a véleményemet, remélem nem bűn, jogállamban talán még szabad is. Az meg hogy “nagyképű emberke”? Honnan gondolja? Na de mindegy, én nem akarok beleállni egy Ön által kezdeményezett, kiprovokált egyoldalú vitába. Nem is értem, mi a vita tárgya? Ön nekem jött, én meg válaszoltam. Szép napot kívánok, gondolja újra mit írt!

 34. Én sem akarok önnel vitatkozni, a véleményemet továbbra is fenn tartom személyével kapcsolatban.

 35. Képzeld el,mekkora reklámja lenne ennek a látogatásnak, ha még be is mehetett volna a

  művésznő kórtermébe!?
  Így aztán beérte a folyosón fotózkodással is!!!

 36. …épp a Jordán ügy miatt ment volna feloldozásért, de a fagyi visszanyalt, köszönjük a művésznő kiállását, de még sok a bamba zombi seggnyalója a despotának

 37. Ervin Istvánné Hajdú: Tuti,hogy egyikőjüket /Önt,Böhm Miklós/ sem ismerem. De,hogy Ön nem csak helyesírási bizonyítékával,hanem gondolatának sugallatával,kifejezés módjával igazolta képességének,szókincsének színvonalát,ami SIRALMAS.Ha az Ön szülei nyugdíjasok – vagy ha azok lesznek – ,azzal törvényszerűen hülyévé is válnak ? Ha így van akkor az az igaz,hogy “hülye lukból csak hülye szél fújhat” ,így csodálkoznék ha az igazság mindig vitatható.

 38. csak annyi mi nyuggerek mar megeltuk ezt a szep kort de nem biztos , hogy az ov koruak is megeli. !!!!!……….

 39. Te egy tahó,szemét, bunkó vagy igenis nem egyedül Hedvig és Miklós, gondolja így akar milyen hihetetlen több nyugger így gondolkodik és hülyék azok akik ennek a maffia kormány szekerét tolják!!!!!!!!!!

 40. Töröcsik Mari a nemzet színésze, nem véletlenül. Mindég nagyra tartottam a művésznőt, ez most sem változott, sőt.

 41. Az én nagyapámat is meglátogathatná a Donkanyarba, és átszállíthatná a Kozma utcai temetőbe. Persze ugy sem találná meg, mert tömegsírban fekszik valahol.

 42. Hogy mered te leszólni, megkritizálni, egyáltalán szólítani id. Böhm Miklóst, amikor a lába nyomában sem érhetsz! Ideböfögsz sértegetni, csak mert meg kell védened a plátói szerelmedet? Szánalmas vagy…

 43. Először a pofalemezed tedd ki, utána meg számolj tízig mielőtt gyáván ilyen értelmesen megszólalsz !

 44. Viktorkádnak a nagy aggódása ! Na ne….! Röhög a vakbelem. Látszik rajtatok mekkora buta megvezetett emberek vagytok !!!!

 45. Már unokája is van, de ő még nem szavazóképes ………..benyal a nyugdíjasoknak . Szerintem Törőcsik is fideszes, azért látogatta meg ! Vitya nem tisztel senkit, CSAK érdekből csinál mindent !

 46. Aki fogadja a narancsos maffia vezért a kórházi ágya mellett, az nem érdemel sz@rt sem ! ……..Orbán nem érdemel tiszteletet, hazaáruló gazember !

 47. Persze hogy meg látogatja az őregeket mert jőn a választás a voksokért igér füt fát utánna meg leszarja őket hanyer hisz megmondta annak idején hogy a betegek az őreggek nyüg a nyakán szép egy miniszter kár hogy szuszog és szivja a drága levegőt

 48. Töröcsik Mari nem Orbánt utasította el, hanem a Budapesti kórházba való átszállítást !! Orbán riporterek , fotósok nélkül látogatott . “Ki mint él, úgy ítél ” jut eszembe a kritizálókról. Persze ettől még Orbán egy korrupt kormány és párt vezetője .

 49. https://uploads.disquscdn.com/images/a80895a59df229dae693846fe5e21a95e8611010bb361121ec861746742744c4.jpg
  Tisztelt nyugdíjas társaim !
  Ne egymást marjátok,hanem nézzetek az ajánlatok mögé,amit most add a szavazatókért azt duplán fogja vissza venni tőlünk ! A legrosszabb fajta ember, ( ha lehet annak mondani ) össze uszítja az embereket sőt a családtagokat is. Azt amit most ad azt jövőre duplán fogja vissza venni. Emlékezzetek a magán nyugdíjpénztárra méeg a senkit nem hagyunk az utcán szlogenjére !!!! Az én szemembe egy undorító féreg !!!!

 50. whoah this weblog is fantastic i like reading your posts.
  Stay up the great work! You understand, many persons
  are looking around for this info, you could aid them
  greatly.

Leave a Reply

Your email address will not be published.