Orbán meglátogatta Törőcsik Marit a kórházban, de nagyon csúnyán hoppon maradt

Kép forrása: nol.hu

Orbán Viktornak valamiféle fétise, hogy idős néniket látogat, mintha az spontán történne, holott az egyetlen cél az imázsnövelés, a népszerűségének fenntartása. Hiszen mennyire szimpatikus, amikor az ország vezetője egy mindenki által ismert, becsült és szeretett színésznőt személyesen látogat meg, hogy valamiféle kedves gesztust gyakoroljon felé.

Törőcsik Mari esetében azonban Orbán számításai nem jöttek be, sőt, a színésznő “kikosarazta” a nagylelkű ajánlatát.

Orbán Viktor is meglátogatta a szombathelyi kórházban Törőcsik Marit. A kormányfő hiába kérlelte a színésznőt, hogy engedélyezze az átszállítását egy budapesti kórházba, a művésznő határozottan elutasította ezt.

Orbán Viktor azért javasolta Törőcsik Marinak a visszatérést a fővárosba, hogy közelebb legyen barátaihoz, és ott folytassák a kezelését, ahol korábban félbehagyták – írta a Blikk.

A HVG összefoglalója szerint Kárász Róbert, az ATV Start műsorvezetője, aki rendszeresen látogatja Szombathelyen a színésznőt, összefutott a miniszterelnökkel a kórházban, amikor Orbán “váratlanul” Törőcsik Marihoz érkezett. De együttes erővel sem sikerült meggyőzni a színésznőt a Budapestre szállításról.

Az is szóba került, hogy a távolság miatt esetleg helikopterrel szállíttatnánk át, de ő nemet mondott, Velem közelében szeretne maradni – idézte a Blikk Kárászt.

A Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője, Havasi Bertalan a lapnak azt mondta, ez egy magánlátogatás volt, így a részletekről nem kívánnak nyilatkozni.

Micsoda véletlenek, micsoda váratlan látogatások… akárhogy is, legyünk nagyon büszkék Törőcsik Marira, hogy Rogánnal ellentétben ő nem kívánt igénybe venni semmiféle helikopter-szolgáltatást!

147 Comments

 1. Láttam már ilyen véletlent persze KR is az ATV véletlen Nekem csak a művésznő lett még csodálatosabb. Utálatos ez a sok gusztustalan népszerűségre törekedés ME

 2. Látom ébrednek az értelmiségiek ,drága művésznő kívánom jobbulást és mi előbbi gyógyulást KÍVÁNOK ÖNNEK,ÜDVÖZLETTEL BUHA MAMA!

 3. Töröcsik Mari…gratulálok, mielőbbi jobbulást kívánok. Én megértelek – bocs a tegeződésért, de egyidősek vagyunk, meg az interneten ez bevett szokás -, megértem döntésedet, én sem tettem volna másképp. Azért egy kis csalódás, tüske bennem is van ám az Orbán látogatással kapcsolatban, az én feleségem is súlyos beteg volt, mégsem látogatta meg Orbán Viktor, – igaz nem is nagyon kívántuk volna -, pedig feleségem Édesanyja is Orbán néven született. Tudtommal nem vagyunk rokonságban, csak névrokon, jobb is ez így, talán így nem kell szégyenkeznünk a nagyratört “rokon” miatt. Én sem értem mi ez a futkosás idős emberek után? Piár a cél? Vagy ez is a kampány egyik eszköze?

 4. NEMZET Szinész díjat érdemel a Színésznõ, mert a nemzetért állt ki és a Nemzetért Él és játszik.

 5. Mivel orbucának köszönhetõen az Ország elöregedik ezért az idõsekhez futkos “szavazatok” érdekébe.

 6. Bizonyos szint felett már nem megyünk az alá, igaz?) Gratulálok! Mielőbbi gyógyulást kívánok a Művésznőnek!

 7. hát igen kb így is szóltam hozzá egyik cikben legyünk rá nagyon büszkék, hogy id e valja magát.

 8. Cím író? Te beteg vagy? Miféle korcs agyú beteg gondolkodású ember ír ilyen alkalomból ekkora blődséget? Mivel utolsó nagy betegsége alkalmából a Honvéd kórházban gyógyították meg a művésznőt, magától értetődő, hogy mindenki, aki aggódik Töröcsik Mariért, ott látná szívesen, ahol már sikeresen kezelték, ismerik! S ezt gúnyolod ki? Erkölcstelen perverz állat vagy!

 9. A művésznő is, mint mindenki, vagy meggyógyul, vagy meghal. De addig is, amíg eldől, nyugton szeretne maradni. Illik tiszteletben tartani.

 10. Az ország lakóssága valóban elöregszik, mert a fiatalok külföldre mennek, kénytelenek külföldön munkát vállalni, a többség sajnos le is telepszik, ott szülnek gyerekeket. Az elöregedéssel nem is lenne baj, ha az egészséges arány megmaradna, de nem, ezek miatt nem marad meg. Minket próbál meggyőzni hogy rá szavazzunk, látogatás, igérgetés, erzsébet utalvány, majd ha a számok úgy alakulnak nyugdíjemelés. Sajnos a nyuggerek többsége el is hiszi, hisz nekik, legalábbis a többségnek a 10 ezer Ft is nagyon kell, nagy segítség a havi 30-40 ezres nyugdíj mellé. A fiatalok, a középkorúak úgysem hisznek neki/nekik.

 11. ” Pelikán véletlenül holnap ott fog lenni a kórház folyosón , amikor véletlenül Bástya elvtárs megérkezik látogatóba ! Ez pártérdek ,érti! Érti Pelikán, értem Virág elvtárs ! “

 12. Lenyűgözött a művésznő, mint oly sokszor. Közben kérhetjük a mindenhatót, hogy óvja meg a messiás bosszújától.

 13. MMagánlátogggatás, mi? Csak a Kárász volt ott véletlenül, meg a stáb, az újságírók és talán a helikoptervezető is, hátha szükség lesz rá. De nem lett, kulloghat vissza Rogánhoz.
  A művésznőnek mihamarabbi felgyógyulást és jobbulást kívánok, legszívesebben megráznám a kezét.

 14. Az én tízezremre ne számítson a CBA, ahogy tavaly, idén is Iványi úrnak adományozom. Az ő lelkeinek van rá a legnagyobb szüksége. Ja igen. Ha egyáltalán lesz és ez nem egy kampányfogás. Hogy terjedjen el az igérgetés híre és lehessen várni a pórnépnek.

 15. Végre, egy gerinces EMBER ebben a zavaros világban ! Törőcsik Mari színésznőnek, a LEGENDÁNAk . NEMZET SZÍNÉSZÉNEK , GRATULA, és Teljes felépülést kívánok, -gondolom,- sokak nevében ! A hozzáállását köszönöm !

 16. Én is nyugdíjas vagyok de ha kapok is emelést vagy bármilyen juttatás ..úgy könyvelem el az nekem jár .. eltették a magánnyugdíjamat ki tudja hova??? ezért adhat is engem nem tudna meggyőzni ..

 17. A művésznő Velemet szereti!Azért akar ott maradni!Nem Orbán Viktorral van baja.Mindíg Velembe menekült pihenni!

 18. Gratulálok a Művésznő döntéséhez és mielőbbi gyógyulást kívánunk. Jó látni hogy vannak még olyan emberek akik hűek maradnak az elveikhez.A Miniszter ÚR látogatása akkor lett volna hitelesebb ha nem akarta volna a Művésznőt Pestre vitetni. Így sajnos ez csak egy érdek látogatás volt.

 19. “magánlátogatás”
  Hogy a viharba ne lett volna az…
  De csak azért, mert nem úgy sült el a dolog, ahogy azt, a führer várta volna…
  Ha Törőcsik Mária, beadta volna a derekát, már ezerrel nyomnák, az orbáni médiában, a frissen készült, propaganda videót…

 20. Nem véletlen. Kárász Róbert, Törőcsik Marival hoztak létre valamilyen alapítványt, így érthető K.R. feltűnése. Nem kell mindenben összeesküvés elméletet keresni.

 21. Törőcsikhez pont rosszul tette, hogy elment, mivel a művésznő haragszik rá amiatt, amit Jordán Tamással csináltak. Törőcsik az elsők között tiltakozott és állt Jordán Tamás mellé.

 22. Már eleve milyen kellemetlen, mikor a kórházban, ahol nem a legjobb formájában van az ember, kérés nélkül meglátogatja őt a miniszterelnök, akit nem tisztel, nem kedvel, és ehhez illene jó képet vágnia, ha már ilyen nagy utat megtettek miatta. (Én emlékszem még a Nemezti Színház igazgatóválasztására, és Törőcsik Mari akkor kiborulására.)

 23. Jojjon es latogasson meg engemet egy rokkantnyugdijast akinek a labat muteni kellene, de nem tudok mar menni keves a nyugdijam,,na tessek rajtam lehet segiteni ?

 24. Nem szaladgalni kell az idosekhez, hanem tudni kene alig tudnak sok munkavegzes utan is megelni.A gyerekeik elmennek ,,plane kulfoldre,akkor sok idosnek annyi..Nem tudja a kormany illetve meg napi 400 ft se jut egy napra a kis idoseknek.. Na es nincs aki segitse oket amikor baj van! Orban Ur ezeket nem latogatja biztos.

 25. Haha odavagyunk meg vissza…..Töröcsik megköszönhetné….és a cikkíró rosszul szarul fogalmaz -látszik hogy szoci- gondolom nem volt olyan bunkó ..nem utasította vissza csak nem élt a lehetőséggel…-ennyi…..ja és nem vagyok fideszes, én ezt egy kormányfő általi tiszteletnek veszem a müvésznő iránt.

 26. Nem is értem,hogy mit erőlködik a kormányfő,amikor a szombathelyi egyetemi oktató Markusovszky kórházban van az ország egyik legjobb mellkas,és tüdősebésze Kecskés professzor úr személyében,igy a müvésznő nagyon jó kezekben van!Nyilván ezt a müvésznő is nagyon jó, tudja,nem véletlenül van ott,akinek ezúton is kívánok nagyon gyors felépülést,gyógyulást,hisz a hazai müvészvilágnak szüksége van még rá!

 27. Pontosan!Orbánnak nem arra kellene törekednie,hogy a müvésznőt agitálja bármelyiyk Buidapesti VIP kórházba,hanem arra kellene törekedni,hogy mindenhol azon feltételek legyenek meg a kórházakban!

 28. láttad a születési anyakönyvi kivonatát? és ha igen? nem az a baj vele, hogy minek született, hanem az, amit az országgal tesz

 29. Jolika sunyi rasszizmussal próbálkozik, holott ha már származási alapon kollektívan ítélkezünk, a kormányban csücsülő tolvajok 99%-a tajtékfehér többségi.

 30. Örüljetek neki, hogy Szombathelyen maradt Törőcsik. Ez azt jelenti, hogy meg van elégedve a kórház működésével és a gyógyítással. Ha nem így lenne, nyugodjatok meg már régen Budapesten lenne saját elhatározásból, vagy elfogadta volna a felkínált lehetőséget. Neki is csak egy élete van.

 31. Remélem, “G” Viktor látogatása, megjelenése nem súlyosbította kiváló színészünk állapotát! Mielőbbi gyógyulást kívánok! (“G”-nek is …)

 32. Csak ön az okos tojás nyugger , a többi szintén nyugger meg hülye. Viszont szerintem maga egy buta, rossz indulatú, ellenszenves, nagyképű emberke.

 33. Köszönöm intelligens, alapos, körültekintő válaszát így ismeretlenül is. Mi lenne ha ismerne, ismernénk egymást? Én ugyan nem igazán vágyom rá, főleg nem olyan emberrel, aki láthatólag még a helyesírással is erősen küszködik. Nem az a baj, hogy Önnek nem vagyok színpatikus, -van ilyen -, csak nem tudom miről állapította meg? A képemről, a feltett képről? A hozzászólásomról? Szerintem az sem volt se durva, sem pedig sértő.Én legalább merem vállalni a képemet, nem egy fantom képet tettem fel, mint….Van egy érzésem, Ön mindenképpen belém akart kötni, ezt sem tilthatom meg, csak kérem: KORREKT módon tegye. Én nem hülyéztem Önt, nem sértegettem, rosszindulatúnak sem mondtam, sőt ellenszenvesnek sem, az meg hogy leírtam a véleményemet, remélem nem bűn, jogállamban talán még szabad is. Az meg hogy “nagyképű emberke”? Honnan gondolja? Na de mindegy, én nem akarok beleállni egy Ön által kezdeményezett, kiprovokált egyoldalú vitába. Nem is értem, mi a vita tárgya? Ön nekem jött, én meg válaszoltam. Szép napot kívánok, gondolja újra mit írt!

 34. Én sem akarok önnel vitatkozni, a véleményemet továbbra is fenn tartom személyével kapcsolatban.

 35. Képzeld el,mekkora reklámja lenne ennek a látogatásnak, ha még be is mehetett volna a

  művésznő kórtermébe!?
  Így aztán beérte a folyosón fotózkodással is!!!

 36. …épp a Jordán ügy miatt ment volna feloldozásért, de a fagyi visszanyalt, köszönjük a művésznő kiállását, de még sok a bamba zombi seggnyalója a despotának

 37. Ervin Istvánné Hajdú: Tuti,hogy egyikőjüket /Önt,Böhm Miklós/ sem ismerem. De,hogy Ön nem csak helyesírási bizonyítékával,hanem gondolatának sugallatával,kifejezés módjával igazolta képességének,szókincsének színvonalát,ami SIRALMAS.Ha az Ön szülei nyugdíjasok – vagy ha azok lesznek – ,azzal törvényszerűen hülyévé is válnak ? Ha így van akkor az az igaz,hogy “hülye lukból csak hülye szél fújhat” ,így csodálkoznék ha az igazság mindig vitatható.

 38. csak annyi mi nyuggerek mar megeltuk ezt a szep kort de nem biztos , hogy az ov koruak is megeli. !!!!!……….

 39. Te egy tahó,szemét, bunkó vagy igenis nem egyedül Hedvig és Miklós, gondolja így akar milyen hihetetlen több nyugger így gondolkodik és hülyék azok akik ennek a maffia kormány szekerét tolják!!!!!!!!!!

 40. Töröcsik Mari a nemzet színésze, nem véletlenül. Mindég nagyra tartottam a művésznőt, ez most sem változott, sőt.

 41. Az én nagyapámat is meglátogathatná a Donkanyarba, és átszállíthatná a Kozma utcai temetőbe. Persze ugy sem találná meg, mert tömegsírban fekszik valahol.

 42. Hogy mered te leszólni, megkritizálni, egyáltalán szólítani id. Böhm Miklóst, amikor a lába nyomában sem érhetsz! Ideböfögsz sértegetni, csak mert meg kell védened a plátói szerelmedet? Szánalmas vagy…

 43. Először a pofalemezed tedd ki, utána meg számolj tízig mielőtt gyáván ilyen értelmesen megszólalsz !

 44. Viktorkádnak a nagy aggódása ! Na ne….! Röhög a vakbelem. Látszik rajtatok mekkora buta megvezetett emberek vagytok !!!!

 45. Már unokája is van, de ő még nem szavazóképes ………..benyal a nyugdíjasoknak . Szerintem Törőcsik is fideszes, azért látogatta meg ! Vitya nem tisztel senkit, CSAK érdekből csinál mindent !

 46. Aki fogadja a narancsos maffia vezért a kórházi ágya mellett, az nem érdemel sz@rt sem ! ……..Orbán nem érdemel tiszteletet, hazaáruló gazember !

 47. Persze hogy meg látogatja az őregeket mert jőn a választás a voksokért igér füt fát utánna meg leszarja őket hanyer hisz megmondta annak idején hogy a betegek az őreggek nyüg a nyakán szép egy miniszter kár hogy szuszog és szivja a drága levegőt

 48. Töröcsik Mari nem Orbánt utasította el, hanem a Budapesti kórházba való átszállítást !! Orbán riporterek , fotósok nélkül látogatott . “Ki mint él, úgy ítél ” jut eszembe a kritizálókról. Persze ettől még Orbán egy korrupt kormány és párt vezetője .

 49. https://uploads.disquscdn.com/images/a80895a59df229dae693846fe5e21a95e8611010bb361121ec861746742744c4.jpg
  Tisztelt nyugdíjas társaim !
  Ne egymást marjátok,hanem nézzetek az ajánlatok mögé,amit most add a szavazatókért azt duplán fogja vissza venni tőlünk ! A legrosszabb fajta ember, ( ha lehet annak mondani ) össze uszítja az embereket sőt a családtagokat is. Azt amit most ad azt jövőre duplán fogja vissza venni. Emlékezzetek a magán nyugdíjpénztárra méeg a senkit nem hagyunk az utcán szlogenjére !!!! Az én szemembe egy undorító féreg !!!!

 50. whoah this weblog is fantastic i like reading your posts.
  Stay up the great work! You understand, many persons
  are looking around for this info, you could aid them
  greatly.

 51. Good day very cool web site!! Guy .. Excellent .. Superb .. I will bookmark your web site and take the feeds also…I am glad to search out so many helpful info right here within the submit, we’d like develop more techniques in this regard, thanks for sharing. . . . . .

 52. I simply want to mention I am very new to weblog and absolutely savored your website. More than likely I’m likely to bookmark your blog . You definitely come with beneficial writings. Bless you for sharing with us your web-site.

 53. What i do not understood is in truth how you are no longer really a lot more smartly-favored than you might be right now.
  You are so intelligent. You already know thus considerably
  in the case of this subject, made me for my part imagine it from a lot of numerous angles.
  Its like men and women are not involved except it’s one thing to accomplish with Girl gaga!

  Your personal stuffs nice. Always maintain it up!

 54. Apple at present contains Rhapsody as an application, which is a ideal start, but it is at present hampered through the incapacity in the direction of retail store regionally upon your iPod, and includes a dismal 64kbps little bit rate. If this adjustments, then it will rather negate this benefit for the Zune, nonetheless the 10 music for each thirty day period will nevertheless be a large plus in Zune Pass’ want.

 55. I do not even know how I ended up here, but I thought this post was great. I don’t know who you are but definitely you are going to a famous blogger if you aren’t already 😉 Cheers!

 56. I’ve been browsing online more than three hours today, yet I never found any interesting article like yours. It is pretty worth enough for me. In my opinion, if all web owners and bloggers made good content as you did, the net will be much more useful than ever before.

 57. Thanks , I have just been searching for information about this topic for ages and yours is the best I’ve discovered so far. But, what concerning the bottom line? Are you certain about the source?

 58. Good day I am so thrilled I found your weblog, I really found
  you by accident, while I was looking on Digg for something else, Nonetheless I am here now
  and would just like to say cheers for a tremendous post and a
  all round exciting blog (I also love the theme/design), I don’t have time to look over it all at the moment but I have bookmarked it
  and also included your RSS feeds, so when I have
  time I will be back to read much more, Please do keep up the excellent
  jo.

 59. Excellent goods from you, man. I’ve keep in mind your stuff previous to and
  you’re just extremely excellent. I actually like what you have obtained right here, really like what you’re stating and the way wherein you say it.
  You’re making it enjoyable and you still take care of to
  keep it smart. I cant wait to learn far more from you.
  That is really a tremendous web site.

 60. I like the valuable info you provide in your articles. I will bookmark your blog and check again here frequently. I am quite certain I will learn many new stuff right here! Best of luck for the next!

 61. The Zune concentrates on staying a Moveable Media Player. Not a web browser. Not a game machine. Possibly within just the upcoming it’s going to do even much better in just individuals areas, still for presently it is really a fantastic course in the direction of organize and pay attention toward your music and videos, and is with no peer within that regard. The iPod’s pros are its net going to and apps. If these solid a lot more persuasive, maybe it is your most straightforward choice.

 62. Apple now has Rhapsody as an app, which is a fantastic start off, still it is previously hampered through the incapacity toward retail store domestically on your iPod, and is made up of a dismal 64kbps bit price tag. If this adjustments, then it will fairly negate this benefit for the Zune, yet the Ten tunes for each month will even now be a big in addition inside of Zune Pass’ desire.

 63. Thanks a lot for providing individuals with an extremely pleasant possiblity to read critical reviews from here. It is usually so brilliant plus full of amusement for me and my office co-workers to search your web site at minimum three times a week to find out the fresh things you have. And of course, I am also certainly astounded concerning the good knowledge served by you. Certain 2 areas in this post are particularly the very best we have ever had.

 64. Excellent post. I was checking continuously this blog and I am impressed! Very useful info specially the last part 🙂 I care for such info much. I was looking for this certain information for a very long time. Thank you and best of luck.

 65. It’s a pity you don’t have a donate button! I’d without a doubt donate to this superb blog! I guess for now i’ll settle for book-marking and adding your RSS feed to my Google account. I look forward to brand new updates and will talk about this site with my Facebook group. Chat soon!

 66. If you might be nonetheless on the fence: get your preferred earphones, intellect down in the direction of a Most straightforward Buy and talk to to plug them into a Zune then an iPod and check out which one sounds far better in the direction of on your own, and which interface creates yourself smile much more. Then you can notice which is immediately for by yourself.

 67. After examine a couple of of the blog posts in your website now, and I truly like your method of blogging. I bookmarked it to my bookmark web site list and will be checking again soon. Pls try my website as effectively and let me know what you think.

 68. One important thing is that when you are searching for a education loan you may find that you will need a co-signer. There are many scenarios where this is true because you could find that you do not employ a past history of credit so the bank will require that you’ve got someone cosign the financing for you. Great post.

 69. Hello! Do you know if they make any plugins to safeguard against hackers? I’m kinda paranoid about losing everything I’ve worked hard on. Any suggestions?

 70. I used to be recommended this blog via my cousin. I am no longer sure whether this publish is written through him as nobody else recognize such particular about my problem. You’re amazing! Thank you!

 71. Once I initially commented I clicked the -Notify me when new feedback are added- checkbox and now each time a remark is added I get 4 emails with the same comment. Is there any method you can remove me from that service? Thanks!

 72. Excellent post. I was checking continuously this blog and I’m impressed! Extremely useful info particularly the last part 🙂 I care for such info a lot. I was seeking this particular info for a very long time. Thank you and good luck.

 73. I was just searching for this info for some time. After six hours of continuous Googleing, finally I got it in your site. I wonder what’s the lack of Google strategy that do not rank this kind of informative web sites in top of the list. Normally the top web sites are full of garbage.

 74. If you happen to be nevertheless upon the fence: get your most loved earphones, brain down in direction of a Ideal Obtain and ask toward plug them into a Zune then an iPod and view which one sounds far better in the direction of by yourself, and which interface produces oneself smile even further. Then you can expect to know which is right for yourself.

 75. obviously like your web-site but you need to check the spelling on several of your posts. Several of them are rife with spelling issues and I find it very bothersome to tell the truth nevertheless I’ll definitely come back again.

 76. I have read several good stuff here. Certainly value bookmarking for revisiting. I surprise how so much effort you put to make such a wonderful informative website.

 77. whoah this blog is magnificent i love reading your posts. Keep up the great work! You know, a lot of people are looking around for this info, you could help them greatly.

 78. An attention-grabbing dialogue is worth comment. I think that you must write extra on this subject, it won’t be a taboo topic however usually persons are not sufficient to speak on such topics. To the next. Cheers

 79. Attractive section of content. I just stumbled upon your web site and in accession capital to assert that I get actually enjoyed account your blog posts. Any way I’ll be subscribing to your feeds and even I achievement you access consistently fast.

 80. The Zune concentrates upon getting a Moveable Media Player. Not a website browser. Not a activity machine. Probably inside the future it’s going to do even better inside of people areas, still for at present it can be a extraordinary direction to prepare and hear to your new music and flicks, and is without peer within that regard. The iPod’s pros are its internet going to and apps. If people reliable much more powerful, probably it is your simplest choice.

Leave a Reply

Your email address will not be published.