Na jó! Feladtuk. Megírták a magyar Csillagok Háborúját Orbánról. Ezt látnod kell…

Az Európa Blokk Facebook-oldalán találtuk ezt az írást, ahol konkrétan “papírra” vetik a magyar Csillagok háborúját. Az engedélyükkel leközöljük:

“Támadás?… igen, de ki, kit és hogyan?

És hol vagyok? Melyik bolygó melyik országában? Ez most itt a csillagok háborúja?… És kik/mik a csillagok?
Anakin és bandája, vagy Yoda mester és a Jedi Tanács többi tagja, netán Obi-Wan és a többi Jedi Lovag?
„A félelem a sötét oldal kapuja. A félelem dühöt szül, a düh gyűlöletet, a gyűlölet kínt és szenvedést.” – Mondja Yoda mester a még reményteli ifjú Anakinnak azon a vizsgán, ahol eldől, hogy részt vehet-e a jedi képzésben.

A nagy álmokat dédelgető Anakin azt reméli, hogy az idők során kiválasztott lesz, aki sosem hibázik. Tisztában volt képességeivel, így túlontúl magabiztossá vált, aki gondolatban máris nagyívű hőstetteivel írja be magát a történelembe, de nem így lett. Sokszor dührohamokban tört ki, és szociopata megnyilvánulásokban is bővelkedett, melyek gyermekkori és kamaszkori sérelmeire vezethetők vissza. Ezek, és a becsvágy, a kapzsiság sodorta őt az Erő sötét oldalára, és lett belőle Darth Vader.

„Ha nem állsz mellettem, az ellenségem vagy!” – mondja tanítójának, Obi-Wannak, amikor az megpróbálja felnyitni a szemét tévhiteivel kapcsolatban. Féktelen dühe és tombolása miatt nem tudott tisztán gondolkodni, nem hitte el Obi-Wan szavait, miszerint „vert helyzetben vagy”, és ez ahhoz vezetett, hogy Obi-Wan legyőzte őt…
Én még hozzáfűzném a bölcs Yoda örök igazságához: tudnunk kéne már mindannyiunknak a történelemből, hogy a szavakból lesznek a tettek!

Az eléggé egyértelmű, hogy Magyarországon ki az az Anakin, és – ebből kikövetkeztetve – kik az ő bandájának tagjai.
De ki mondja meg, ki lehet Yoda mester és milyen Tanács az, ahol végre meghallgatják az elégedetlenkedőket? Kit fogad el a tömeg Obi-Wanként, aki előcsalja a többi Jedi Lovagot, hogy a demokrácia végre helyreálljon, és – továbbra is az Európai Unió tagjaként – újra Magyar Köztársaság lehessen hazánk?
Mikor kupakos kósa előszelét fújja a Magyar Királyságnak “ ha orbán beperelné a Jobbikot, az olyan lenne, mintha a király pereskedne bárkivel”… Az ugye világos, hogy a király nem pereskedik? A király kegyet oszt, vagy kegyet vesz… mikor, hogy hozza a pávatánca!

Lehet-e bízni azokban a magukat Jedi Lovagoknak kikiáltott ellenzéki képviselőkben, akik még mindig a választás színpadát képzelik tataminak, ahol egy – szerintük – demokratikus küzdelemben győznék le a Sötét Erőt?… Ahelyett, hogy polgári engedetlenségre és országos bojkottra szólítanák fel híveiket, hogy megroppanjon az orbáni – remélhetőleg még nem gránitszilárdságú, vagy, ha igen, akkor annyira az, mit az alaptörvénye – illiberális diktatúra!
Hol vannak a kiművelt, okos, értelmes Yodák, akik kezükbe vehetnék – sorsunk jobbra fordítása érdekében – a gyeplőt és az ostort, a karmester pálcát és a hangvillát, majd megmutatnák az utat, a sebességet, az egy-ütemet és a hangnemet?

Szükségünk van a MAGYAR Jedi Tanácsra, melynek tagjai legalább annyira – hanem annyiabbul – nyíltan szembeszállnak gengsztervezér népbutító törekvéseivel, mint brüsszeli bírálói: lásd a videót.

Szükségünk van az ifjúság mindent elsodró lendületére! Egy tiszta, friss, magával ragadó stílusra, hogy mindenhova eljusson az új módi, hogy a harc nyílt legyen és tiszta, hogy ne engedjük hátba támadni magunkat, hogy a tudás hatalma – mely ma a legnagyobb veszélyt jelenti Gorbánéknak -, jó kezekben, jó célért váljon mindent legyőző Jedi fénykarddá!

1, A mi fegyverünk az értelem, a békevágy, a párbeszéd, a példamutatás, a feddhetetlenség!

“Két választásunk van: elbújunk, otthon maradunk, elmenekülünk az országból, vagy saját kezünkbe vesszük a sorsunk irányítását, felemeljük a fejünket és büszkén, közösen kiállunk Magyarország jövőjéért! “

 

2, Tüntetés a CEU ellehetetlenítése ellen

 

3, Arányos választási rendszert!

 

4, Kétfarkú Békemenet

5, Kiállunk a bántalmazott újságíró mellett!

Anakin mit tud felmutatni?

1

Golyóállóban csókol kezet Putyinnak, koszorúzza meg a kommunisták emlékművét, énekel magyar nótát főnemzetgazdász varázslójával Kína teljhatalmú kommunista urának fogadásán, miközben itthon ő maga és minden szócsöve, minden helyzetben ekézi és gyűlölteti a kommunistákat…

 

2

Halottakat

Vancsik Zoltán, szocialista párti országgyűlési képviselő 2001. augusztus 17. http://nol.hu/archivum/archiv-27447-16730

Komáromi András – üzletember – 2014. március 2. https://444.hu/2014/03/03/meghalt-a…

Szebellédi István – közgazdász, könyvvizsgáló – 2014. március 03. https://www.vg.hu/vallalatok/egy-nagyhallal-kevesebb-maradt-472879/

Welsz Tamás – vállalkozó -2014. március 20. http://nol.hu/belfold/egy-rendoraut…

Váradi András – juhász, alcsútdobozi polgármesterjelölt – 2014. október 11.http://nol.hu/belfold/hogyan-halt-m…

Rózsa Milán, született: Zsirai Zsolt – politikai, emberjogi és melegjogi aktivista – 2014. november 6. https://444.hu/2014/11/07/baratai-szerint-ongyilkos-lett-rozsa-milan

Szilágyi András – a külügyi tárca beruházási főosztályvezetője – 2015. március ?? http://nol.hu/belfold/nagyon-gyorsan-kimentett-kormanyzati-kotvenyek-1524073

Bagoly Bettina – a Fővárosi Főügyészség szóvivője – 2016.05.?? http://index.hu/belfold/2016/05/12/varatlanul_meghalt_a_quaestor-ugyon_dolgozo_ugyesz/

Angelusz Iván – producer – 2016. 10. 28. http://magyar.film.hu/filmhu/magazin/torok-ferenc-angelusz-ivan-meghalt.html

Bányai Tamás – író – 2017. 04. 03. https://librarius.hu/2017/04/05/tragikus-hirtelenseggel-elhunyt-banyai-tamas/

3

Kitiltatta már majdnem mindenhonnan a nem NERtárs médiát, és mára odáig aljasodott, hogy fizikai tettlegességre is sor kerül!

4

Áramot vezettet a magyar szerb határ kerítésébe…

5

Mióta nemcsak Gorbánnak, hanem a “békés és derék keresztény embereknek is viszket már a tenyere”, egyre fenyegetőbb jelek mutatnak arra, hogy nem fogja ölbe tett kézzel tűrni az egyre nyíltabban folyó elégedtelenkedést, az egyre hangosabb tiltakozást. Ezzel a nyilatkozatával a despota G. engedélyt adott minden keresztény hívének a bárminemű tettlegességre! … melynek konkrétan látható megnyilvánulásai vannak szócsövei nyilatkozataiban:

 • „ha még egyszer ezek vagy ilyennek megjelennek a parlament épületében, és ott megzavarják a munkát, akkor úgy kell őket kivágni, mint a macskát szarni. Ha a taknyukon és a vérükön kell őket kirángatni, akkor a taknyukon és a vérükön. ………. Ha kell, akkor szanaszét kell verni a pofájukat. Ez ugyanis Magyarország parlamentje, nem pedig a nyilvános vécé, ahová ezek valók.” /lovagkeresztes bayerzyolt/
 • „Nyavalyás provokáció…………. bármi elképzelhető, meg annak az ellenkezője is azután, hogy Soros György betette ide a lábát, és joystickon mozgat provokátorokat, akár a sajtót nézzük, akár a szervezeteket nézzük, amelyeket ő pénzel, azt csinálják, amit ő mond……… Óriási küzdelem zajlik…” /rezsiszilárd/
 • “Szeretném az Országos Mentőszolgálat főigazgatójának külön is megköszönni a munkáját, Csató Gábor néhány napja vette át a szervezetnek a vezetését, úgyhogy ez valóban egy tűzkeresztség volt, ha lehet ilyet mondani.” (2017. január 22-én, 2 nappal a szörnyű tragédia után) “…Nincs semmifajta jogi vonatkozása annak, hogy mit tehetne ezért akár az intézményfenntartó, akár az iskola, miután nem iskolai rendezvényen történt ez a baleset. Ezért is szigorították az iskolai rendezvények rendjét, azt, mi számít ennek és mi nem, hogy világos legyen: ha egy iskola bármilyen szervezésbe “beleáll”, akkor felelősséget is kell vállalnia és a fenntartónak is. “ magyarul: nem segít a KLIK mondta május 10-én az embertelenminiszter, a kínosan bunkó humorosnak szánt, de vérlázító és megalázó mondataival…

fideszes jelszó: ígéret szép szó, nem betartva úgy jó!

MIRE SZÁMÍTHATUNK EGY ILYEN MINŐSÍTHETETLEN GYÜLEKEZETTŐL?

6

És mi lesz a gyerekeinkkel, unokáinkkal?

itt a minta, a keresztes-fidesz propagandából kiművelt ifjúság?…

Kertész Csilla, elnökségi tag : “Közel egy hónapos kampány során több mint kétezer kampányt fognak országszerte kihelyezni a fidelitaszosok, és amely során a plakátnak a támogatását a Fidesz anyapártunktól kaptuk és kértük tőlük.”

Ha ennyi szorul a mértéktelen pénzzel pártfogolt ifjúságba, mit fogunk tapasztalni balogtiszteletes népi-állami iskoláiból kikerülő jobbágyjelöltekkel szembesülve?….

ÉRTITEK A KÉRDÉST? EMBEREK!

VÉGVESZÉLYBEN A JÖVŐNK!

25 Comments

 1. Hello would you mind stating which blog platform you’re working with?
  I’m looking to start my own blog soon but I’m having a tough time
  making a decision between BlogEngine/Wordpress/B2evolution and Drupal.

  The reason I ask is because your design and style seems different then most blogs and I’m looking for something
  unique. P.S Sorry for getting off-topic but I had to ask!

 2. Hello! I could have sworn I’ve been to this blog before but after checking through some of the post I realized it’s new to me. Anyhow, I’m definitely delighted I found it and I’ll be book-marking and checking back often!

 3. Good day! I know this is somewhat off topic but I was wondering if you knew where I could locate a captcha plugin for my comment form? I’m using the same blog platform as yours and I’m having problems finding one? Thanks a lot!

 4. Howdy. I ran across your current blog site the application of yahoo. That’s an extremely savvy content. We’re sure to take a note of the idea and also return to study extra of this beneficial info. Many thanks for the submit. I’ll certainly return video vlogger terbaik.

 5. Wow, this piece of writing is good, my younger sister is analyzing these things, thus I am
  going to tell her. There’s definately a lot to learn about this issue.
  I love all the points you made. Ahaa, its fastidious
  conversation regarding this piece of writing at this place at this
  web site, I have read all that, so at this time me also commenting here.
  http://cspan.org

 6. Your article on Na j??! Feladtuk. Meg??rt??k a magyar Csillagok H??bor??j??t Orb??nr??l. Ezt l??tnod kell… – Ellensz??l is great. I hope u can continue writing many more article . Viva ellenszel.hu

 7. Spot on with this write-up, I honestly think this amazing site needs a great deal more attention. I’ll probably
  be back again to read more, thanks for the advice!

 8. My family members every time say that I am killing my time here at net, except I know I am
  getting knowledge every day by reading thes fastidious articles or reviews.

 9. Have you ever considered about including a little bit more than just
  your articles? I mean, what you say is valuable and all.

  Nevertheless imagine if you added some great photos or video clips to give your posts
  more, “pop”! Your content is excellent but with pics
  and clips, this blog could undeniably be one of
  the greatest in its niche. Great blog!

 10. Wonderful blog! I found it while searching on Yahoo News.
  Do you have any suggestions on how to get listed in Yahoo News?
  I’ve been trying for a while but I never seem to get there!
  Thank you

Leave a Reply

Your email address will not be published.