Történelmi bejelentés: Orbán ezentúl BKV-val fog járni – mutatjuk, hol

Kép forrása: nol.hu

Orbán Viktor közülünk való. Úgy is fogalmazhatnék, hogy a mi kutyánk kölyke. – Jóllehet nem kapta meg a veszettség elleni oltást, de ettől most eltekintünk. – A miniszterelnök, ahogy ő fogalmazott: nem vagyonos ember. Ez kiderül az éves vagyonnyilatkozatából is. 

A független MTI is beszámolt róla, hogy a miniszterelnökünk szegényebb lett az idén. A korábbi három helyett már csak két – egy budapesti és egy felcsúti – ingatlannak tulajdonosa Orbán Viktor, akinek a számláján is kevesebb pénz van, mint egy évvel korábban.

Ami viszont ennél is furcsább: Orbán Vikornak nincs autója!

A miniszterelnök vagyonnyilatkozatában egyáltalán nem szerepel gépkocsi. Nincs neki. Ez azért is furcsa, mert Uruguay egykori elnökének, a legszegényebb politikusként elhíresült Jose Mujicának is van autója, amibe még egy kiskutya is befér:

_78821893_vw

Orbán olyannyira puritán, hogy neki viszont nem kell kocsi. Nincs szüksége úri huncutságokra, távol áll tőle a fellengzés.

Ha viszont nincs autója, minden bizonnyal úgy közlekedik, mint a legtöbb budapesti: BKV-val. Bejelöltük az eddig megtett útvonalát piros vonallal. Térképészeink fedezték fel, hogy a véletlen összjátékaként egy felirat is olvasható a BKV-zó Orbán kilométereiből kirajzolódva, de ezt nem írjuk le, mert még a végén az ügyészség lecsap ránk.

stroman

Orbánnak tehát nem kell autó. Helyette Mészáros Lőrincnél tart egy aranyhintót, hat aranyfarkú lóval, ahogy a népdalban éneklik. De talán még aranyelefántot is. Erről nem szól a fáma.

A vagyonnyilatkozat pedig végképp nem…

8 Comments

  1. “Úgy is fogalmazhatnék, hogy a mi kutyánk kölyke.”
    Akkor kurva gyorsan el kellene oltani, mert ha hagyjuk élni és szaporodni, oda a fajta tisztaságát megőrizendő törekvésünk, és a végén senki se kaphat törzskönyvet.

  2. Egyrészt minek saját autó,hiszen jár államilag soförrel.Másrészt valószinüleg nem sikerült megtanulnia vezetni,meg csak nem képzeljük,hogy hajlandó lenne vizsgázni!És minek neki vagyon,hiszen bármit kitalálhat,azt a sok hajbokoló a parlamentbe úgyis megszavazza,legyen az stadion,kisvasút,vagy kisrepülő,olimpia stb.

Leave a Reply

Your email address will not be published.