Simicskáék tudnak valamit Orbán családjáról: a Fidesz bukását jelentheti, ha kiplakátolják

fotó: nol.hu

Korábban már írtunk róla, hogy 1981 és ’87 között Orbán Viktor és Simicska Lajos ugyanabba a baráti társaságba tartoztak. Kapcsolatuk tehát nemcsak politikai, nemcsak szakmai, hanem bensőséges, már-már testvéri szinteken mozgott. Jött aztán a G-nap, amikor felrobbant a g.cigránát. Mára ez nem politikai és gazdasági érdekcsoportok harca, hanem valami sokkal több ennél. Történetesen családok csatája, titánok háborúja.

Mivel Orbán és Simicska jó barátok voltak, adekvát, hogy olyasmiket is tudnak egymásról, amiket más nem. Ezek lehetnek akár családi titkok is, mégpedig a szaftosabb, megrendítőbb fajtából. Erre utalt Simicska Ádám két különböző megszólalása is, ahol valami egészen konkrét titokra utal, ami egyelőre a sötétben pihen.

“Azért a családdal csak ésszel! Viktor! Most az kell neked, hogy teljes coming outot toljunk a kis pereputtyodról??? Teljeset???? Ettől félsz te is! Ti vagytok a nagy keresztények??? ?:”

Mindenkinek üzenem, hogy a mi családunk teljesen rendben van, nem nálunk kell szaglászni, máshol biztosan több lenne a szaftos téma, nekünk biztosan nem kell coming out-olni. Ezt mindenki értse, ahogyan érteni akarja. Innen is üdvözöllek Viktor, ha már ti vagytok az állítólagos keresztény erkölcs felkent bajnokai!”

Ha megfigyeljük, két dologra utal Simicska Lajos fia. Az egyik a coming out. Ez egy angol kifejezés, jelentése: előbújás. Általában a köznyelv a melegekre használja, amikor felvállalják másságukat a nyilvánosság előtt. Ez lehet nagyon szép dolog, de a coming out mások által is történhet, valakinek a lejáratása céljából. A kifejezés egyébként már más területeken is használatos, nem kizárólag az LMBTQ-közösségben, ezért nem biztos, hogy Orbán Viktor vagy valamely családtagjának hajlamaira utalt a költő.

A másik visszatérő motívum a kereszténység. “Ti vagytok a nagy keresztények?” “Ti vagytok az állítólagos keresztény erkölcs felkent bajnokai”. Nyilvánvalóan olyasmiről lehet szó, ami ellentétes a keresztény mintával, legalábbis az orbáni, KDNP-s keresztény vonulattal, így az előző témakör szintén beleférhet.

Simicska Ádám azért fenyegetőzik többek között péniszkurtítással, mert a Habony-műveknek tudja be azokat a lesifotósokat, akik a családját vegzálják, így vélheti, hogy Orbán áll a felbérelés mögött.

Mivel a Simicska-Orbán viszony a Jobbik óriásplakátjain keresztül is elmérgesedni látszik, egyáltalán nem kizárt, hogy az üzletember egyetlen csettintéssel átírja a politikai közéletet azzal, hogy ezt a titkot országszerte kiplakátolja a saját felületeire. Ez annyit jelentene, hogy a helyzet súlyosságától függően mindenhol látnánk azt, amit most még homály fed.

Akkor vajon mi történne?

loading...